Επανεξέταση Coinmama: Bitcoin, Trading & Fees

Η επιλογή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία. Υπάρχουν πολλές πτυχές, όπως τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, η διασύνδεση χαρτών, τα ζεύγη συναλλαγών, τα τέλη, η ασφάλεια και η υποστήριξη πελατών.

Ένα από τα παλαιότερα και πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά για άμεσες αγορές Bitcoin χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα και η φιλικότητα για αρχάριους είναι το Coinmama.

Επισκεφτείτε το Coinmama

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την κριτική Coinmama, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν μετά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αξιόπιστη ανταλλαγή με περισσότερους από 2,6 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως
  • Υποστηρίζεται σε 188 χώρες
  • Άμεση παράδοση απευθείας σε πορτοφόλι υλικού
  • Επιλογές πληρωμής όπως τραπεζική μεταφορά, Εφαρμογή πληρωμής, Πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα και SWIFT
  • Υψηλά όρια δαπανών
  • Ένα πρόγραμμα πίστης που προσφέρει εκπτώσεις στα τέλη συναλλαγών
  • Γενναιόδωρο πρόγραμμα παραπομπής

Συνολικά

3.8 / 5 Επισκεφτείτε το Coinmama

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Πριν μπείτε σε αυτήν την κριτική, είναι Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger Nano X κατά την αγορά κρυπτονομισμάτων. Η κυριότητα του crypto παραμένει στην κατοχή και τον έλεγχο του επενδυτή και όχι στο χρηματιστήριο. Διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin για περισσότερες πληροφορίες.

Τι είναι το Coinmama?

Το Coinmama είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που εδρεύει στο Ισραήλ και ιδρύθηκε το 2013 για να παρέχει ένα απλή, βασική και ασφαλή διαδικτυακή πλατφόρμα για όποιον θέλει να αγοράσει ψηφιακά νομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum. Το Coinmama exchange είναι ένα από τα πιο σεβαστά ονόματα στον κλάδο κρυπτογράφησης που είναι τώρα διαθέσιμο σε περισσότερες από 188 χώρες και παρέχει υποστήριξη πελατών σε πολλές γλώσσες.

ιστοσελίδα coinmama

Γρήγορη περίληψη

Σε σύγκριση με το Coinmama


Τα πρωτοποριακά μέτρα ασφαλείας, ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη, η δυνατότητα άμεσης αγοράς Bitcoin και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικά χαρακτηριστικά του Coinmama. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει εναλλακτικά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπως το Coinmama.

Χαρακτηριστικά & Οφέλη

Σχεδιασμένο για αρχάριους

Η εμπειρία χρήστη στο Coinmama έχει μελετηθεί προσεκτικά και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους ατόμων με διάφορα επίπεδα γνώσεων. Ο ιστότοπος παρέχει απλές επιλογές για την αγορά Bitcoin ή άλλο κρυπτογράφηση για μια καθορισμένη τιμή ή επιλέξτε το ακριβές ποσό που θα ξοδέψετε.

coinmama αγοράζουν κρυπτογράφηση

Μέθοδοι κατάθεσης

Το Coinmama είναι μια ανταλλαγή fiat-to-crypto που επιτρέπει σε άτομα να αγοράζουν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το τοπικό τους νόμισμα fiat. Η πλατφόρμα είναι ένα από τα πιο προσιτά χρηματιστήρια που υποστηρίζει μια ποικιλία μεθόδων κατάθεσης όπως τραπεζική μεταφορά, Εφαρμογή πληρωμής, Πιστωτική κάρτα / χρεωστική κάρτα και SWIFT.

χαρακτηριστικά γνωρίσματα coinmama

Υποστηριζόμενες χώρες

Το Coinmama είναι ένα από τα λίγα χρηματιστήρια που είναι υποστηρίζεται σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. Οι χρήστες από 188 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Αυστραλίας, της Σιγκαπούρης, της Ευρώπης, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Νέας Ζηλανδίας και των ΗΠΑ, μπορούν να αγοράσουν γρήγορα και με ασφάλεια κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας το Coinmama. Υπάρχουν μερικές περιορισμένες πολιτείες και περιοχές εντός των ΗΠΑ που πρέπει να γνωρίζετε.

Μη θεματοφύλακας

Οι χρηματιστηριακές συναλλαγές και οι μεσίτες όπως το Coinmama είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέρη για να αγοράσετε crypto καθώς οι πλατφόρμες δεν αποθηκεύουν κεφάλαια πελατών ή ψηφιακά στοιχεία. Οι πελάτες πρέπει να παρέχουν μια διεύθυνση πορτοφολιού πριν από την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Μόλις παρασχεθεί η πληρωμή, τα κέρματα παραδίδονται κατευθείαν στη διεύθυνση πορτοφολιού του χρήστη, εξαλείφοντας τον κίνδυνο κλοπής χρημάτων από τους χάκερ.

πορτοφόλι coinmama

Έχει παραβιαστεί το Coinmama?

Με βάση την έρευνά μας, το Coinmama δεν φαίνεται να έχει παραβιαστεί στο παρελθόν με αποτέλεσμα την απώλεια των υπηρεσιών λειτουργικότητας του συστήματος. Ωστόσο, ο Coinmama υπέστη μαζική παραβίαση δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το 2019 στο οποίο 450.000 μηνύματα και κωδικοί πρόσβασης χρήστη παραβιάστηκαν.

Στο πλαίσιο μιας έρευνας σχετικά με το περιστατικό οικονομικής απάτης, ένα μη εξουσιοδοτημένο μέρος έχει επίσης αποκτήσει δεδομένα που σχετίζονται με 1,4 εκατομμύρια λογαριασμούς Coinmama που περιελάμβαναν τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη.

Είναι το Coinmama ασφαλές & Νομίζω?

Η Coinmama είναι μια νόμιμη και αξιόπιστη εταιρεία που επιτρέπει σε ιδιώτες να αγοράζουν BTC, ETH, XRP, LTC και άλλα ψηφιακά νομίσματα σε μια ασφαλή πλατφόρμα. Ενώ έχουν υπάρξει περιστατικά παραβιάσεων δεδομένων παγκοσμίως που έχουν επηρεάσει τους χρήστες του Coinmama, την πλατφόρμα δεν αποθηκεύει ή καταγράφει πληροφορίες πιστωτικής κάρτας ή δεν κρατά χρήματα. Τα κρυπτονομίσματα που αγοράστηκαν αποστέλλονται απευθείας σε ένα πορτοφόλι υλικού που μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο κλοπής.

Ξεκινώντας & Δημιουργία λογαριασμού

Για τη δημιουργία λογαριασμού με το Coinmama, οι χρήστες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να διαμένουν σε υποστηριζόμενη χώρα. Η διαδικασία εγγραφής ενός λογαριασμού είναι απλή και διαρκεί λίγα λεπτά. Υπάρχουν χωρίς χρεώσεις για τη δημιουργία ή τη συντήρηση ενός λογαριασμού Coinmama ή πορτοφόλι.

Οι νέοι χρήστες θα πρέπει να εισάγουν μια έγκυρη διεύθυνση email και να επιλέξουν τη χώρα διαμονής. Πριν από την κατάθεση χρημάτων, το στάδιο επαλήθευσης Coinmama KYC πρέπει να ολοκληρωθεί όπως περιγράφεται παρακάτω.

Επίπεδα επαλήθευσης

Το Coinmama είναι μια ρυθμιζόμενη ανταλλαγή που πρέπει να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC) για να δέχεστε πληρωμές για την παροχή ψηφιακών στοιχείων. Η ανταλλαγή χρησιμοποιεί ένα σύστημα επαλήθευσης βάσει 3 επιπέδων που βασίζεται στο ποσό των προσωπικών πληροφοριών που παρέχονται. Οι νέοι λογαριασμοί που ολοκληρώνουν την επαλήθευση επιπέδου 1 μπορούν αγορά ή πώληση έως και 15.000 $ USD.

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης Coinmama Level 1, θα απαιτηθούν οι ακόλουθες πληροφορίες:

  • Πλήρες όνομα και διεύθυνση κατοικίας
  • Ένα πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία που εκδίδεται από την κυβέρνηση (π.χ. εθνικό διαβατήριο ή άδεια οδήγησης)
  • Μια selfie που κρατά ψηλά ένα κομμάτι χαρτί με το “Coinmama” και την ημερομηνία

Για αναβάθμιση από το επίπεδο επαλήθευσης 1 σε 2, υπάρχει ελάχιστη δαπάνη 2.400 $, η οποία αυξάνει επίσης τα ημερήσια / μηνιαία όρια για τους υποστηριζόμενους τύπους πληρωμής. Το όριο λογαριασμού για κάθε επίπεδο επαλήθευσης περιλαμβάνει συναλλαγές αγοράς και πώλησης.

Μόλις υποβληθεί η προσωπική τεκμηρίωση στην Coinmama, η Η ταχύτητα επαλήθευσης για το επίπεδο 1 μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες. Για την επαλήθευση επιπέδου 2 και 3, ενδέχεται να χρειαστούν έως και 48 ώρες για την έγκριση των νέων ορίων λογαριασμού.

μέθοδοι πληρωμής

Η Coinmama παρέχει 5 διαφορετικές επιλογές κατάθεσης για την πληρωμή κρυπτονομισμάτων με χρήματα fiat. Οι υποστηριζόμενες μέθοδοι πληρωμής περιλαμβάνουν τραπεζικές μεταφορές, SWIFT, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες και Apple Pay. Ανάλογα με την περιοχή χρηστών, οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής ενδέχεται να διαφέρουν. Το Coinmama είναι το πρώτο χρηματιστήριο που επιτρέπει στους χρήστες του σε όλο τον κόσμο που το θέλουν αγοράστε Bitcoin χρησιμοποιώντας το Apple Pay.

μέθοδοι κατάθεσης coinmama

Για μεγάλες επενδύσεις, η χρήση τραπεζικού λογαριασμού ή τραπεζικού εμβάσματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα, τα οποία μπορεί να διαρκέσουν από 1 έως 3 ημέρες, ανάλογα με την τράπεζα. Οι χρήστες που επιθυμούν να κάνουν μια μικρότερη και άμεση αγορά και προτιμούν το convivence μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Οι μέσες ταχύτητες κάθε επιλογής πληρωμής αποτελούν σημαντικό ζήτημα και παρατίθενται παρακάτω.

Διεπαφή χρήστη

Μόλις δημιουργηθεί ένας λογαριασμός, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Coinmama και να αγοράσουν 7 κρυπτονομίσματα που περιλαμβάνουν Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Cardano, Litecoin και Tezos. Τα κέρματα μπορούν να επιλεγούν γρήγορα χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού “Αγορά” στην κορυφή. Η διεπαφή χρήστη για την αγορά κερμάτων είναι η ίδια και διαθέτει ένα απλό πλαίσιο παραγγελίας για διαφορετικά ποσά αγοράς στο επιλεγμένο νόμισμα fiat.

coinmama αγοράστε bitcoin

Η διεπαφή έχει σχεδιαστεί για αρχάριους να αγοράζουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια κρυπτογράφηση. Σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές fiat-to-crypto, υπάρχει χωρίς γράφημα τιμών για προβολή ιστορικών ή ζωντανών τιμών ή για προχωρημένους τύπους παραγγελιών όπως όριο ή όριο διακοπής.

Ο σχεδιασμός και η διάταξη της ιστοσελίδας είναι σαφώς προσανατολισμένες για αρχάριους που αγοράζουν Bitcoin ή άλλα altcoins για πρώτη φορά. Αυτός είναι ένας περιορισμός για έμπειρους ή προχωρημένους επενδυτές και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης για να χρησιμοποιήσει προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης και εργαλεία διαχείρισης κινδύνου.

Τέλη Coinmama

Τα τέλη Coinmama βασίζονται σε έναν δείκτη Bitcoin που παρέχει ένα επιτόκιο αναφοράς για τις τιμές κάθε υποστηριζόμενου περιουσιακού στοιχείου. Τα τέλη αγοράς περιλαμβάνουν ένα 2% premium πάνω από την τιμή του Δείκτη Bitcoin και προμήθειες έως 3,9% ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής. Για πληρωμές με πιστωτική κάρτα, χρεωστική, προπληρωμένη και εικονική κάρτα, υπάρχει επιπλέον χρέωση 5% για άμεσες αγορές σταθερού επιτοκίου. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τραπεζική μεταφορά. Το τελικό τέλος συναλλαγής εμφανίζεται στην οθόνη πριν επιβεβαιωθεί η συναλλαγή.

Για συναλλαγές πώλησης στο Coinmama, η χρέωση είναι 0,1% -0,9% επιπλέον του ποσοστού δείκτη Bitcoin συν το spread 2%. Και για τις δύο παραγγελίες αγοράς και πώλησης, τα τέλη συναλλαγών μπορούν να μειωθούν ανάλογα με το επίπεδο πιστότητας των χρηστών Coinmama.

Συνολικά, τα τέλη Coinmama για την αγορά κρυπτογράφησης είναι ελαφρώς υψηλά σε σύγκριση με άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών. Η προμήθεια πώλησης από 0,1% έως 0,9% είναι ανταγωνιστική, αλλά περιορίζεται μόνο στο Bitcoin, το οποίο μπορεί να πωληθεί στο χρηματιστήριο πίσω στο νόμισμα fiat.

Επίπεδο πίστης Coinmama

Παρόμοια με άλλες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων όπως οι Binance, Kraken και Kucoin, η Coinmama προσφέρει ένα σύστημα πιστότητας. Το πρόγραμμα ενθαρρύνει τους χρήστες να ανταλλάσσουν αυξημένα ποσά όγκου ανταμείβοντας τους με μειωμένα τέλη συναλλαγών. Το καθεστώς πίστης δεν είναι εφάπαξ και πρέπει να διατηρηθεί σε κυλιόμενη περίοδο 90 ημερών.

Ασφάλεια

Το Coinmama έχει σχεδιαστεί σαν μια υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτογράφησης όπου τα αγορασμένα ψηφιακά στοιχεία μπορούν να αγοραστούν και να πωληθούν απευθείας χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι υλικού. Αυτό σημαίνει Τα χρήματα δεν αποθηκεύονται στην πλατφόρμα που μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο κλοπής χρημάτων από χάκερ.

Επιπλέον, ο πελάτης τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται, Ωστόσο, τα προσωπικά στοιχεία ως μέρος των στοιχείων επαλήθευσης ταυτότητας διατηρούνται σε αρχείο. Θεωρώντας προηγούμενες παραβιάσεις δεδομένων ασφαλείας, η ανταλλαγή έχει αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια του λογαριασμού με την τακτική παρακολούθηση κάθε ύποπτης δραστηριότητας και την ενημέρωση των πελατών για καλές πρακτικές ασφάλειας.

Συχνές Ερωτήσεις

Πού ρυθμίζεται το Coinmama?

Το Coinmama είναι μια νόμιμη και αξιόπιστη ανταλλαγή που διαχειρίζεται η μητρική εταιρεία Cmama LTD, η οποία είναι μια οργανωμένη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών χρήματος. Η ανταλλαγή είναι καταχωρημένο στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη FinCEN και στον Καναδά υπό την αρχή FINTRAC. Σύμφωνα με αυτούς τους κανονισμούς, η Coinmama παρέχει αυστηρές διαδικασίες Know Your Customer (KYC) και Anti-Money Laundering (AML) για την επικύρωση της ταυτότητας και της νομιμότητας κάθε κατόχου λογαριασμού.

Απαιτεί το Coinmama ID?

Το Coinmama είναι μια ρυθμιζόμενη ανταλλαγή που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC). Επομένως, κάθε χρήστης που δημιουργεί έναν λογαριασμό με το Coinmama πρέπει να υποβάλει έγγραφα ταυτότητας για να αποδείξει την ταυτότητά τους πριν αγοράσετε ψηφιακό νόμισμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Coinmama στις ΗΠΑ?

Το Coinmama διατίθεται σε περισσότερες από 188 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών (ΗΠΑ). Ωστόσο, υπάρχουν 8 πολιτείες και επικράτειες εντός των ΗΠΑ που απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Coinmama λόγω τοπικών κανονισμών και κανόνων που περιλαμβάνουν Χαβάη, Νέα Υόρκη, Αμερικανική Σαμόα, Γκουάμ, Νησιά Βόρειας Μαριάνας, Πουέρτο Ρίκο, Μικρές Απομακρυσμένες Νήσους και Παρθένο Νησιά.

Ορισμένες πολιτείες στις ΗΠΑ δεν υποστηρίζονται άμεσα από το Coinmama και οι χρήστες θα μεταφερθούν σε τρίτο πάροχο Απλός για να ολοκληρώσετε την αγορά. Οι κάτοικοι που διαμένουν στις απαγορευμένες πολιτείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα τοπικό χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ, όπως Gemini, Kraken ή Coinbase.

Το Coinmama έχει ένα πορτοφόλι?

Το Coinmama είναι ένα μη στερητική εγγύηση που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαδικτυακά πορτοφόλια για την αποθήκευση πελατών Bitcoin ή άλλων περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης που αγοράζονται στην πλατφόρμα. Οι χρήστες πρέπει να παρέχουν τη δική τους διεύθυνση πορτοφολιού υλικού, ώστε τα κέρματα να μην αποθηκεύονται ποτέ σε ένα πορτοφόλι από την Coinmama.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσετε αυτήν την κριτική στο Coinmama, η ανταλλαγή είναι κατάλληλη για νεοεισερχόμενους και αρχάριους που θέλουν να αγοράσουν το πρώτο τους κρυπτογράφηση. Η διεπαφή χρήστη, η διαθεσιμότητα παγκοσμίως, η εξυπηρέτηση πελατών που ανταποκρίνεται και οι υποστηριζόμενες επιλογές πληρωμής διευκολύνουν τους επενδυτές να ταξιδεύουν με νομίσματα fiat.

Επισκεφτείτε το Coinmama

Η μόνη κριτική μας είναι τα υψηλά τέλη και η έλλειψη δυνατοτήτων για ενδιάμεσους επενδυτές και εμπόρους που βασίζονται σε προηγμένες παραγγελίες και ένα διάγραμμα τιμών. Συνολικά, το Coimama είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής ανταλλαγή για την αγορά κρυπτογράφησης με νόμισμα fiat.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο crypto exchange για αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin και κρυπτονομισμάτων. Αρκετές ανταλλαγές έχουν παραβιαστεί ή κλαπεί κεφάλαια πελατών. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – είναι γνωστές και αξιόπιστες για να παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης να καταθέσουν νόμισμα fiat και να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία.

Επισκεφτείτε το Coinmama

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map