Επανεξέταση CoinSpot: Είναι ασφαλές; (Εδώ βρήκαμε)

Το Coinspot είναι ένα καλά σεβαστό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που είναι εύκολο στη χρήση και επιτρέπει στους χρήστες να αγοράσουν Bitcoin στην Αυστραλία. Από τότε που ιδρύθηκε το 2013, η ανταλλαγή CoinSpot έχει φτάσει σχεδόν 1 εκατομμύριο χρήστες.

Σε αυτήν την κριτική, θα αξιολογήσουμε τη διεπαφή χρήστη της πλατφόρμας, τα τέλη συναλλαγών, τα όρια κατάθεσης, τους τρόπους πληρωμής, την ασφάλεια & υπηρεσία ασφάλειας και υποστήριξης πελατών.

Επισκεφτείτε το Coinspot

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε τις πιο ακριβείς πληροφορίες σε αυτήν την κριτική Coinspot, προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Contents

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης της Αυστραλίας
 • Εύκολο στη χρήση και κατάλληλο για αρχάριους
 • Ανταγωνιστικός αμοιβές συναλλαγών για επενδυτές OTC και SMSF
 • Πολλαπλές μέθοδοι κατάθεσης AUD
 • Πιστοποιημένο κατά ISO για ασφάλεια πληροφοριών
 • 4.6 βαθμολογία με βάση 354 κριτικές
 • Εξυπηρέτηση πελατών και σύστημα εισιτηρίων

Συνολικά

4.6 / 5 Επισκεφτείτε το Coinspot

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

Τι είναι το Coinspot?

Το Coinspot είναι ένα Αυστραλός ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Μελβούρνη που παρέχει μια ασφαλή πλατφόρμα για την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων. Η ανταλλαγή θεωρείται συχνά ως ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν Bitcoin αμέσως ή να ανταλλάξουν την ανοικτή αγορά για να κερδοσκοπήσουν και να κερδίσουν πιθανά κέρδη.

Η Coinspot είναι μια νόμιμη εταιρεία με άδεια χρήσης της Casey Block Services Pty Ltd ABN 19 619 574 186, η οποία διαπραγματεύεται ως CoinSpot. Η ανταλλαγή είναι ρυθμίζεται από τον χρηματοοικονομικό τομέα της Αυστραλίας για να διασφαλιστεί η σωστή συμπεριφορά και η λειτουργία με επενδυτές χρήματα.


ιστότοπος νομίσματος

Γρήγορη περίληψη

Σύγκριση Coinspot

Η τραπεζική μεταφορά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους κατάθεσης AUD στο Coinspot. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα δημοφιλή κρυπτογράφηση της Αυστραλίας ανταλλαγές όπως το Coinspot που επιτρέπουν στους επενδυτές να καταθέσουν κεφάλαια χρησιμοποιώντας τραπεζική μεταφορά για να ξεκινήσουν τις συναλλαγές.

Χαρακτηριστικά & Υπηρεσίες

Το Coinspot είναι ένα από τα πρώτα Bitcoin της Αυστραλίας & ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στη χώρα που έχει επεκτείνει την κύρια προσφορά της για να συμπεριλάβει χαρακτηριστικά πλατφόρμας όπως:

 • Σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε όλους τους επενδυτές με μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • Πάνω από 210 νομίσματα κρυπτογράφησης διαθέσιμα για αγοραστές και πωλητές
 • Αγοράστε αμέσως & πωλήστε κρυπτογράφηση σε λίγα λεπτά
 • Πλατφόρμα ανταλλαγής με γραφήματα TradingView και προχωρημένους τύπους παραγγελιών
 • Ευρύ φάσμα επιλογών κατάθεσης fiat όπως πληρωμές POLi, PayID, BPAY και μετρητά
 • Υψηλό επίπεδο λειτουργιών ασφαλείας για την ελαχιστοποίηση της κλοπής λογαριασμού
 • Εξωχρηματιστηριακό γραφείο και υποστήριξη για Αυστραλιανούς επενδυτές Super Fund
 • Έλεγχος ταυτότητας 2-Factor για προστασία λογαριασμού για χάκερ και κλοπή
 • Κορυφαίες διαδικασίες ασφάλειας και πιστοποίηση ISO για ασφάλεια
 • Πρόγραμμα συνεργατών που επιβραβεύει το 30% των προμηθειών για τους αναφερόμενους χρήστες

Είναι ασφαλές το CoinSpot?

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Coinspot συμμορφώνεται με τους αυστηρούς νέους νόμους AML / CTF της Αυστραλίας που επιβάλλονται από ΑΥΣΤΡΑΚ για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των λογαριασμών χρηστών. Τα χαρακτηριστικά ανταλλαγής τραπεζικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών του πελάτη και την προστασία των χρημάτων. Όπως και άλλες ανταλλαγές, το CoinSpot χρησιμοποιεί τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) που απαιτεί κωδικό πρόσβασης κινητού τηλεφώνου για πρόσβαση στην πλατφόρμα και είναι πλέον το σημείο ασφαλείας για ανταλλαγές σε όλο τον κόσμο.

Είναι αξιόπιστο το CoinSpot?

Το Coinspot είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη ανταλλαγή που έχει ποτέ δεν έχει παραβιαστεί από τότε που ιδρύθηκε το 2013. Το Coinspot είναι επίσης η πρώτη πλατφόρμα κρυπτογράφησης στην Αυστραλία που έλαβε τη διεθνή αναγνώριση Πιστοποίηση ISO 27001 για ασφάλεια πληροφοριών. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει χαμηλός κίνδυνος να διακυβευθούν τα προσωπικά στοιχεία που αποθηκεύονται στην ανταλλαγή για συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του KYC.

Δημιουργία λογαριασμού

Όπως τα περισσότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό με το Coinspot, οι νέοι χρήστες θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία εγγραφής για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό συναλλαγών κρυπτογράφησης. Για να ξεκινήσετε, επισκεφθείτε τον ιστότοπο και κάντε κλικ στο “Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ’ στο επάνω μέρος της σελίδας, συμπληρώστε τις λεπτομέρειες και κάντε κλικ στο ‘Δημιουργήστε λογαριασμό’.

Το Coinspot exchange θα ζητήσει μια διεύθυνση email για να επαληθεύσει την πρόσβαση του χρήστη στην υποβληθείσα διεύθυνση email. Η επαλήθευση της διεύθυνσης email ολοκληρώνει τη βασική διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού Coinspot για να συνδεθούν οι χρήστες στο Coinspot για πρώτη φορά.

Επαλήθευση ταυτότητας

Ένας βασικός λογαριασμός Coinspot επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν τις δυνατότητες του ιστότοπου, αλλά δεν μπορούν να καταθέσουν ή να αποσύρουν χρήματα έως ότου ολοκληρωθεί η επαλήθευση. Η επαλήθευση του Coinspot είναι ρυποχρεούται να αποδείξει τα έγγραφα ταυτότητας που επιτρέπουν καταθέτει έως 2.000 $ AUD ανά ημέρα και ανάληψη χρημάτων από το πορτοφόλι Coinspot. Απαιτούνται τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Πλήρες όνομα
 • Ημερομηνια γεννησης
 • Τηλεφωνικό νούμερο
 • Διεύθυνση κατοικίας
 • Αντίγραφο έγκυρης ταυτότητας ή διαβατηρίου με απόδειξη διεύθυνσης
 • Φωτογραφία Selfie που κρατά ψηλά ένα έγγραφο ταυτότητας

Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά αυστηρή και τηρεί τους ελέγχους και τα υπόλοιπα σύμφωνα με τις πολιτικές AML και δεν πρέπει να ανησυχείτε. Πρόκειται για μια τυπική διαδικασία για την προστασία της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων από τη συμμετοχή σε ξέπλυμα χρήματος ή ύποπτη δραστηριότητα. Το συνολικό Η διαδικασία επαλήθευσης διαρκεί λιγότερο από 24 ώρες για να εγκριθεί πριν οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν δραστηριότητες αγοράς / πώλησης.

Κατάθεση κεφαλαίων

Το Coinspot υποστηρίζει διάφορους τρόπους πληρωμής για τους χρήστες να καταθέσουν χρήματα σε έναν λογαριασμό για να αγοράσουν Bitcoin. Η πιο δημοφιλής επιλογή για Η κατάθεση χρημάτων στο Coinspot γίνεται μέσω τραπεζικής μεταφοράς με άμεση κατάθεση, POLi ή PayID. Κάθε μέθοδος πληρωμής δεν επιβάλλει τέλη συναλλαγής.

κατάθεση νομίσματος

Οι μέθοδοι κατάθεσης BPAY και μετρητών είναι διαθέσιμες, ωστόσο υπάρχει ένα μικρό κόστος. Δυστυχώς, η ανταλλαγή δεν παρέχει επιλογή για αγοράστε Bitcoin με πιστωτική κάρτα, AfterPay ή PayPal. Κάθε μέθοδος κατάθεσης έχει διάφορα όρια κατάθεσης ανά ημέρα και χρονικά διαστήματα για εκκαθάριση ως εξής:

Διεπαφή χρήστη

Η διεπαφή του Coinspot διαθέτει έναν απλό και εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου με δυνατότητες συναλλαγών που επιτρέπει στους χρήστες παρακολουθείτε πολλαπλά πορτοφόλια νομισμάτων σε μία θέση. Υπάρχουν κουμπιά δίπλα σε κάθε στοιχείο για γρήγορες παραγγελίες αγοράς και πώλησης ή για να δείτε το γράφημα ζωντανών τιμών. Ένα οπτικό διάγραμμα του χαρτοφυλακίου με την κατανομή των κερμάτων και τα ποσοστά του είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό για την παρακολούθηση της συνολικής απόδοσης.

λογαριασμός νομίσματος

Οι επενδυτές και οι έμποροι που βασίζονται στην τεχνική ανάλυση γραφημάτων είναι εξοπλισμένα με εργαλεία διαπραγμάτευσης όπως γραμμές τάσης, δείκτες και τεχνικά μοτίβα για την ανάλυση της τιμής. ο Το πακέτο χαρτογράφησης συνδέεται με το TradingView που είναι ένα δημοφιλές πακέτο χαρτογράφησης. Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ότι τα εργαλεία σχεδίασης και οι δείκτες θα αφαιρεθούν μετά την αποσύνδεση και θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης ξεχωριστού ιστότοπου κρυπτογράφησης.

κέρματα αγοράζουν bitcoin

Άμεση αγορά / πώληση

Το Coinspot παρέχει την επιλογή για χρήστες που το θέλουν αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων αμέσως στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «Αγορά / Πώληση» στο επάνω μέρος της σελίδας. Υπάρχουν πάνω από 200+ νομίσματα που μπορούν να αγοραστούν άμεσα ή να πωληθούν ξανά σε AUD.

στιγμιαία αγορά κερμάτων

Η διαδικασία για τη χρήση της δυνατότητας άμεσης αγοράς είναι απλή. Για παράδειγμα, εάν ο χρήστης θέλει να αγοράσει Bitcoin, το στοιχείο επιλέγεται από τη λίστα και εμφανίζεται ένα πλαίσιο εισαγωγής παραγγελίας. Εδώ, ο χρήστης μπορεί να εισαγάγει το ποσό AUD για να αγοράσει Bitcoin.

Το ισοδύναμο ποσό Bitcoin εμφανίζεται με την τρέχουσα τιμή αγοράς. Η χρέωση συναλλαγής δεν εμφανίζεται με τα στοιχεία της συναλλαγής και θα πρέπει να αποδεικνύεται ότι παρέχει σαφήνεια στον επενδυτή. Έμποροι που χρησιμοποιούν το δυνατότητα άμεσης αγοράς ή πώλησης θα επιβαρυνθεί με υψηλότερο τέλος διαπραγμάτευσης 1% για ευκολία. Αυτό το ποσοστό είναι πολύ υψηλότερο σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες κρυπτογράφησης στην Αυστραλία.

κέρματα αγοράζουν bitcoin

Ανταλλαγή Coinspot

Το Coinspot προσφέρει μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης για εμπόρους που θέλουν να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτογράφηση που είναι κατάλληλη για αρχάριους και ενδιάμεσους εμπόρους. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Coinspot «Exchange» κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «Market» στο επάνω μενού. ο οι προμήθειες συναλλαγών που χρησιμοποιούν την ανταλλαγή διαφέρουν σημαντικά από τη δυνατότητα Άμεσης Αγοράς / Πώλησης που αναφέρεται παραπάνω (1% έναντι 0,1%). Αναφέρομαι σε Τέλη Coinspot Ενότητα.

Η διεπαφή χρήστη διαθέτει ένα διάγραμμα τιμών του επιλεγμένου περιουσιακού στοιχείου κρυπτογράφησης προς διαπραγμάτευση. Αυτό είναι χρήσιμο για να παρέχει στον χρήστη μια επισκόπηση του πρόσφατου ιστορικού τιμών χρησιμοποιώντας κηροπήγιο ή γράφημα γραμμών.

γράφημα τιμών κερμάτων

Παρόμοια με τις δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin, το Coinspot exchange περιλαμβάνει ένα κουτί εισόδου παραγγελίας για αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων έναντι δολαρίων Αυστραλίας (AUD). Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν το ποσό των AUD που θα δαπανήσουν και να επιλέξουν το ποσό της κρυπτογράφησης για αγορά. Η διεπαφή είναι βασική και οι παραγγελίες πρέπει να εισαχθούν χειροκίνητα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα.

Ένα βιβλίο παραγγελιών τοποθετείται κάτω από τα πλαίσια παραγγελιών τα οποία μπορεί να είναι χρήσιμα για να δείτε τον όγκο συναλλαγών και τη ρευστότητα των περιουσιακών στοιχείων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για altcoin που έχουν χαμηλό όγκο συναλλαγών.

διαπραγμάτευση κερμάτων

Σημειώνουμε επίσης εκεί δεν φαίνεται να είναι επιλογή για να ορίσετε μια stop loss ή να λάβετε εντολές κέρδους χρησιμοποιώντας το Coinspot exchange. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό για τη διαχείριση του εμπορικού κινδύνου και τη διατήρηση του κεφαλαίου και θα ήθελα να δούμε προηγμένους τύπους παραγγελιών, όπως η εντολή διακοπής, το One-Cancels the Other (OCO) και το Fill-Or-Kill.

Συνολικά, πραγματοποιείτε συναλλαγές στο Coinspot χρησιμοποιώντας το «Market» για αγορά & Η πώληση κρυπτονομισμάτων δεν διαθέτει τις προηγμένες δυνατότητες σε σύγκριση με άλλες αξιόπιστες πλατφόρμες όπως Swyftx, Binance, Bybit και Plus500 που είναι διαθέσιμες στην Αυστραλία για χρήση.

Τέλη Coinspot

Η δομή των χρεώσεων του Coinspot εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης υποβάλλει παραγγελίες στο χρηματιστήριο. ο χρέωση συναλλαγής για άμεση αγορά, πώληση και ανταλλαγή κρυπτογράφησης είναι σταθερό 1%. Ομοίως, το τέλος διαπραγμάτευσης για την πραγματοποίηση κέρδους λήψης, διακοπών ζημιών και επαναλαμβανόμενων αγορών (μέσος όρος κόστους δολαρίου) είναι 1%. Η χρέωση συναλλαγής για τη χρήση της ανταλλαγής ή του OTC desk είναι 0,1%.

Συνολικά, το οι χρεώσεις συναλλαγών απευθύνονται σε αρχάριους που θέλουν να κάνουν το πρώτο τους Bitcoin & επένδυση κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας AUD. Ωστόσο, οι χρεώσεις διαπραγμάτευσης είναι πολύ υψηλές για ενεργούς αγοραστές και εμπόρους κρυπτονομισμάτων, καθώς η χρέωση 1% θα αποφέρει πιθανά κέρδη.

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Υπάρχει χωρίς προμήθεια κατάθεσης ή ανάληψης χρησιμοποιώντας μεθόδους τραπεζικής μεταφοράς όπως POLi ή PayID ή άμεση κατάθεση. Η BPAY και οι καταθέσεις σε μετρητά σε τοπικό πρακτορείο ειδήσεων θα επιβαρύνονται με 0,9% 2,5% επιπλέον χρέωση. Οι αναλήψεις κρυπτονομισμάτων σε άλλη ανταλλαγή ή σε ένα πορτοφόλι υλικού θα επιβαρύνονται με την τυπική χρέωση δικτύου blockchain (εξόρυξη), η οποία ποικίλλει ανάλογα με το φορτίο νομισμάτων και δικτύου τη δεδομένη στιγμή.

Εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές (OTC)

Είτε είστε νέοι για την εμπορία Bitcoin και κρυπτονομισμάτων είτε για έναν έμπειρο έμπορο, το CoinSpot επιτρέπει Πάνω από τον πάγκο (OTC) συναλλαγές για επενδυτές υψηλής καθαρής αξίας. Η ανταλλαγή προσφέρει βοήθεια με καταθέσεις υψηλής αξίας & αναλήψεις, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης Self Managed Super Fund (SMSF) & Επιβίβαση επιχειρηματικού λογαριασμού.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΕΤΕ ΤΟ COINSPOT ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

Εφαρμογή Coinspot

Το Coinspot διαθέτει χαρακτηριστικά α εφαρμογή συναλλαγών για κινητά για αγορά, εμπόριο, πώληση, μεταφορά από το πορτοφόλι, προβολή γραφημάτων τιμών, εμφάνιση πληροφοριών νομισμάτων και παρακολούθηση συνολικού χαρτοφυλακίου κρυπτονομισμάτων σε ένα μέρος. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Coinspot από το Google Playstore με ένα Η εφαρμογή που είναι συμβατή με iOS σύντομα.

εφαρμογή κέρματος

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Το Coinspot λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και συμμορφώνεται με το Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης για τα συστήματα ασφαλείας του. Το Coinspot είναι το οnly ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία για πιστοποίηση για τα συστήματα ασφαλείας της. Τα χρήματα που είναι αποθηκευμένα στο πορτοφόλι Coinspot διατηρούνται ασφαλή έως ότου μεταφερθούν σε πορτοφόλι προσωπικού.

Για να προστατεύσει τους λογαριασμούς χρηστών από δόλια δραστηριότητα, το CoinSpot χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) που απαιτεί από τους χρήστες να εισάγουν έναν κωδικό που δημιουργείται στην καταχωρισμένη κινητή συσκευή για να συνδεθούν στην πλατφόρμα.

Πρόγραμμα παραπομπής

Το πρόγραμμα παραπομπής του CoinSpot είναι κατάλληλο για όλους τους χρήστες της ανταλλαγής, κοινοποιώντας έναν κωδικό παραπομπής σε φίλους και οικογένεια και στους δύο λάβετε Bitcoin αξίας 10 $ μετά την πρώτη κατάθεση AUD. Το ακριβές ποσό Bitcoin (BTC) που πιστώθηκε θα είναι η ισοδύναμη αξία των 10 $ τη στιγμή που το αναφερόμενο μέρος ολοκληρώνει την πρώτη κατάθεσή του σε AUD. Ο σύνδεσμος παραπομπής βρίσκεται στην περιοχή του πίνακα ελέγχου.

Πρόγραμμα συνεργατών

Το CoinSpot έχει ένα πρόγραμμα θυγατρικών που επιβραβεύει το 30% των προμηθειών για την προώθηση των υπηρεσιών τους στην κοινότητα για 12 μήνες από την επαλήθευση κάθε μέλους. Η προμήθεια μειώνεται σταδιακά κάθε 12 μήνες.

Αγορά & Όρια πώλησης

Τα όρια αγοράς και πώλησης CoinSpot είναι:

 • BTC, XRP, NPXS, HOT – 100.000 $ ανά συναλλαγή
 • LTC, ETH, EOS, ADA, TRX, VET, DOGE, ICX, NEO, OMG – 50.000 $ ανά συναλλαγή.

Πώς να βρείτε τα συγκεκριμένα όρια αγοράς και πώλησης για κέρματα; Μεταβείτε στο ‘Αγόρασε πούλα’ κουμπί στο επάνω μέρος της σελίδας και επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε. Κάτω από τα διαθέσιμα χρήματα CoinSpot θα εμφανιστεί το όριο. Μπορείτε να βρείτε το όριο πωλήσεων στην ίδια θέση εάν κάνετε κλικ στην πώληση αντί για αγορά.

Υποστηριζόμενα Cryptos

CoinSpot υποστηρίζει πάνω από 200 κρυπτονομίσματα στο χρηματιστήριο για αγορά, πώληση και ανταλλαγή όπως Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, NEO, EOS, Stellar Lumens, Tron και άλλα. Η ανταλλαγή επίσης υποστηρίζει δημοφιλή κουπόνια και νομίσματα DeFi στην πλατφόρμα του όπως Compound, Uniswap, Aave, Yearn Finance και Sushi.

defi νομίσματος

Το πορτοφόλι CoinSpot μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση οποιουδήποτε νομίσματος, τη μετατροπή σε AUD ή την ανταλλαγή σε άλλο κρυπτογράφηση. Το CoinSpot προσθέτει τακτικά νέα νομίσματα τα οποία είναι κατάλληλα για αγοραστές altcoin στην Αυστραλία.

Πακέτα CoinSpot

Οι επενδυτές που επιλέγουν να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησής τους μπορούν να επωφεληθούν από τα πακέτα CoinSpot, τα οποία διευκολύνουν την αγορά μιας ομάδας στοιχείων σε μία συναλλαγή. Η ανταλλαγή κατηγοριοποιεί τα δημοφιλή στοιχεία σε ομάδες.

Η κατανομή κάθε περιουσιακού στοιχείου στο πακέτο καθορίζεται από την ανταλλαγή. Για παράδειγμα, τα κορυφαία 3 νομίσματα με κεφαλαιοποίηση αγοράς περιλαμβάνουν κατανομή 40,8% στο Bitcoin, 46,2% για το Ethereum και 12,9% για το XRP.

δέσμες νομισμάτων

Το πλεονέκτημα της αγοράς ενός πακέτου συνεπάγεται α εφάπαξ χρέωση συναλλαγής, σε αντίθεση με την καταβολή αμοιβής για κάθε στοιχείο ξεχωριστά. Το μειονέκτημα είναι ότι ένα συγκεκριμένο πακέτο νομισμάτων μπορεί να περιλαμβάνει ένα στοιχείο που δεν θέλετε να αγοράσετε ή να το αποκτήσετε ήδη.

Ασφάλεια

Το Coinspot λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και συμμορφώνεται με το Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης για τα συστήματα ασφαλείας του. Το Coinspot είναι το οnly ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία για πιστοποίηση για τα συστήματα ασφαλείας της. Τα χρήματα που είναι αποθηκευμένα στο πορτοφόλι Coinspot διατηρούνται ασφαλή έως ότου μεταφερθούν σε πορτοφόλι προσωπικού.

Για την προστασία λογαριασμών χρηστών από δόλια δραστηριότητα, το CoinSpot χρησιμοποιεί έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) που απαιτεί από τους χρήστες να εισάγουν έναν κωδικό που δημιουργείται στην καταχωρισμένη κινητή συσκευή για να συνδεθούν στην πλατφόρμα.

Υποστήριξη πελατών

Το Coinspot παρέχει ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Βοήθειας που περιέχει οδηγούς και Συχνές Ερωτήσεις για να βοηθήσει τους αρχάριους να ξεκινήσουν με το Coinspot να αγοράσουν Bitcoin και άλλα ψηφιακά στοιχεία. Η ενότητα καλύπτει θέματα όπως:

 • Επαλήθευση Coinspot και σύνδεση λογαριασμού
 • Ασφάλεια λογαριασμού και ενεργοποίηση 2FA
 • Κατάθεση AUD στην πλατφόρμα
 • Ανάληψη χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Εξαγορά & πώληση στο χρηματιστήριο
 • Αποστολή και λήψη κερμάτων

Οι χρήστες που δεν μπορούν να βρουν βοήθεια στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης χρησιμοποιώντας το widget βοήθειας στην κάτω δεξιά γωνία. Το widget λειτουργεί σαν φόρμα και μπορεί να τεθεί μια συγκεκριμένη ερώτηση που θα απαντηθεί από την ομάδα υποστήριξης του Coinspot. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, λάβαμε μια απάντηση από την ομάδα υποστήριξης σε λιγότερο από 24 ώρες μια εργάσιμη ημέρα.

Εναλλακτικές λύσεις για το Coinspot

Οι ακόλουθες εναλλακτικές ανταλλαγές στο Coinspot είναι αξιόπιστες και αξιόπιστες πλατφόρμες κρυπτογράφησης στην Αυστραλία. Κάθε ανταλλαγή είναι κατάλληλο για αγορά / πώληση κρυπτογράφησης και έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από τη χρήση.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το Coinspot Αυστραλό?

Το Coinspot είναι ένα Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Αυστραλίας που εδρεύει στη Μελβούρνη, Βικτώρια. Η ανταλλαγή θεωρείται συχνά ως «η πιο αξιόπιστη ανταλλαγή της Αυστραλίας» λόγω της αυστηρής συμμόρφωσής της με τους τοπικούς κανονισμούς και νόμους.

Είναι το Coinspot Legit?

Το CoinSpot φαίνεται να είναι νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με χιλιάδες χρήστες στην Αυστραλία. Η ανταλλαγή ρυθμίζεται και συμμορφώνεται με τους νέους νόμους της Αυστραλίας κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της αντιτρομοκρατικής χρηματοδότησης, οι οποίοι επιβάλλονται από την AUSTRAC.

Το Coinspot έχει παραβιαστεί?

Το Coinspot έχει ποτέ δεν έχει παραβιαστεί ή παραβιαστεί από τότε που ιδρύθηκε το 2013 ως ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Η ανταλλαγή διαθέτει υψηλά πρότυπα ασφαλείας για την προστασία των χρημάτων των χρηστών και των πληροφοριών από κακόβουλους χάκερ και κλοπές. Το Coinspot είναι η πρώτη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στην Αυστραλία που έλαβε πιστοποίηση ασφάλειας πληροφοριών ISO.

Είναι το Coinspot ένα πορτοφόλι?

Το CoinSpot περιλαμβάνει ένα ασφαλές διαδικτυακό πορτοφόλι για την αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων που αγοράσατε πρόσφατα. Αυτό το πορτοφόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή και λήψη των κερμάτων σας σε άλλα ανταλλακτικά ή σε πορτοφόλι υλικού. Το πορτοφόλι CoinSpot είναι εύκολο στη χρήση και ένας πολύ καλός τρόπος για τους αρχάριους να διατηρήσουν τα νομίσματά τους ασφαλή.

Επιτρέπει το Coinspot SMSF να επενδύει?

Αυτό το επιθυμεί ο Αυστραλός χρησιμοποιήσουν τα Super Managed Super Funds τους (SMSF) μπορεί δημιουργήστε έναν λογαριασμό CoinSpot για να επενδύσετε χρησιμοποιώντας ένα SMSF για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) και πολλά άλλα.

Τι Exchange χρησιμοποιεί το Coinspot?

Το Coinspot είναι μια κεντρική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί βιβλία παραγγελιών και ρευστότητα για χρήστες που αγοράζουν, ανταλλάσσουν ή πωλούν ψηφιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα «Market». Η ανταλλαγή δεν παρέχει δημόσιες πληροφορίες σχετικά με τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών ή ρευστότητα.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας στο CoinSpot, πιστεύουμε ότι το χρηματιστήριο είναι ένα ασφαλές χρηματιστήριο για την αγορά Bitcoin λόγω της συμμόρφωσής του με τους νέους νόμους της Αυστραλίας για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και την αντιτρομοκρατική χρηματοδότηση. Με έδρα την Αυστραλία, είναι μια αξιόπιστη ανταλλαγή που είναι ιδιαίτερα σεβαστή στην τοπική κοινότητα κρυπτογράφησης και είναι κατάλληλη για αρχάριους.

Επισκεφτείτε το Coinspot

Ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην χρησιμοποιούν τη δυνατότητα άμεσης αγοράς / πώλησης πολύ συχνά ή για μεγάλες παραγγελίες, καθώς προσελκύει βαρύ τέλος. Θα συνιστούσαμε τη διάθεση παραγγελιών στην αγορά / ανταλλαγή καθώς οι χρεώσεις είναι 1/10 του μεγέθους. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να στραφούν σε ένα άλλο κρυπτογραφημένο χρηματιστήριο όπως το Swyftx, το οποίο είναι η κορυφαία μας ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία.

Ενδέχεται επίσης να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε αυτά τα άρθρα στη συνέχεια:

 • Οι καλύτεροι ιστότοποι για την πώληση Bitcoin για μετρητά στην Αυστραλία [άμεσα]
 • Επανεξέταση Coinmama: Bitcoin, Trading & Αμοιβές
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)
 • 5 εναλλακτικές λύσεις Coinspot με χαμηλότερες χρεώσεις
 • Κορυφαίες 10 συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον φόρο Crypto στην Αυστραλία (αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρήματα)

ψηφιακή αύξηση

Τα τέλη ανταλλαγής αποτελούν πολύ σημαντικό παράγοντα για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών, καταθέσεων και ανάληψης (χωρίς κρυφές χρεώσεις) με μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων κατάθεσης που θα ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επενδυτών στην Αυστραλία.

Επισκεφτείτε το Coinspot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map