Κριτική Cointree: Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε αυτό το Exchange;

Το Cointree είναι μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης της Αυστραλίας που επιτρέπει σε άτομα να αποκτήσουν Bitcoin και άλλα νομίσματα χρησιμοποιώντας τοπικό νόμισμα. Η ανταλλαγή είναι γνωστή και μια δημοφιλής πλατφόρμα ψηφιακού νομίσματος στην Αυστραλία.

Επισκεφτείτε το Cointree

Σε αυτήν την κριτική Cointree, θα παρέχουμε μια επισκόπηση της ανταλλαγής, των χαρακτηριστικών της, του περιβάλλοντος χρήστη και των τελών συναλλαγών. Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε πάντα ακριβείς πληροφορίες, προτείνουμε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό τους κατά καιρούς σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες ενημερώσεις μετά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απλή και φιλική προς τους αρχάριους ανταλλαγή στην Αυστραλία
 • Υποστηρίζει τα κύρια περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης
 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών
 • Επιτρέπει στο μέσο όρο του κόστους του δολαρίου να δημιουργεί θέσεις με την πάροδο του χρόνου
 • Οι επενδυτές SMSF μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα
 • Βαθμολογία 3,6 αστέρων με βάση 273 κριτικές

Συνολικά

4.05 / 5 Επισκεφτείτε το Cointree

Ευκολία στη χρήση


Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Πριν ξεκινήσετε, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι Bitcoin, όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin.

Ιστότοπος Cointree

Τι είναι το Cointree?

Το Cointree.com είναι ένα καθιερωμένη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που εδρεύει στην Αυστραλία και παρέχει μια εύκολη, γρήγορη και ασφαλή υπηρεσία για την αγορά περισσότερων από 130 ψηφιακών νομισμάτων. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να καταθέσουν AUD και να μετατρέψουν σε ψηφιακά στοιχεία όπως Bitcoin, Ethereum και άλλα altcoins στην Αυστραλία. Το Cointree έχει περισσότερους από 80.000 εγγεγραμμένους χρήστες και υπόκειται σε ρύθμιση AUSTRAC.

Γρήγορη περίληψη

Σύγκριση Cointree

Η τραπεζική μεταφορά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους κατάθεσης AUD στο Cointree. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλες δημοφιλείς ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία, όπως το Cointree που επιτρέπουν στους χρήστες του να αγοράζουν Bitcoin με τραπεζική μεταφορά.

Είναι ασφαλές το Cointree?

Το Cointree φαίνεται να είναι ασφαλής ανταλλαγή κρυπτογράφησης με διάφορα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών του χρήστη και την προστασία των χρημάτων τους. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν πιστοποίηση SSL, έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, κρυπτογράφηση πορτοφολιών και προσωπικών πληροφοριών. Επίσης, δεν έχουν αναφερθεί παραβιάσεις κλοπής χρημάτων στο Cointree από τότε που ιδρύθηκε η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Είναι Cointree Legit?

Το Cointree φαίνεται να είναι νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που είναι Το AUSTRAC ρυθμίζεται. Η ανταλλαγή δεσμεύεται από αυστηρή συμμόρφωση με Αυστραλιανοί νόμοι και κανονισμοί όπως το AML / KYC για τον περιορισμό του κινδύνου παράνομης δραστηριότητας.

Από την κυκλοφορία του το 2013, το Cointree βοήθησε χιλιάδες αρχάριους, ενδιάμεσους εμπόρους και επενδυτές υψηλής καθαρότητας να ξεκινήσουν με ψηφιακά στοιχεία όπως Bitcoin, Ethereum και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά & Υπηρεσίες

Το Cointree επικεντρώνεται στο να επιτρέπει στους κατοίκους της Αυστραλίας να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτογράφηση. Η πλατφόρμα προσφέρει ελκυστικά χαρακτηριστικά όπως:

 • Διαισθητική και εύχρηστη πλατφόρμα συναλλαγών κατάλληλη για αρχάριους και ενδιάμεσους εμπόρους
 • Άμεση και εύκολη διαπραγμάτευση πάνω από 130+ κρυπτονομισμάτων
 • Δεδομένα αγοράς σε πραγματικό χρόνο και χαρτογράφηση για ανταλλαγή δημοφιλών altcoins
 • Γραφείο εξωχρηματιστηριακών για άτομα με καθαρή αξία
 • Υποστήριξη για επενδυτές SMSF να επενδύσουν σε ψηφιακό νόμισμα
 • Ένα ασφαλές πορτοφόλι που αποθηκεύει ένα μέρος των χρημάτων σε ψυχρά πορτοφόλια εκτός σύνδεσης για την προστασία των χρημάτων των χρηστών
 • Learning Hub με εκπαιδευτικούς οδηγούς για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να ξεκινήσουν

cointree χαρακτηριστικά

Εγγραφή & Σύνδεση

Για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο Cointree.com, οι χρήστες θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία εγγραφής για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό συναλλαγών. Η ανταλλαγή Cointree θα ζητήσει μια διεύθυνση email. Η επαλήθευση της διεύθυνσης email ολοκληρώνει τη βασική διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού για να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου Cointree και να εξερευνήσετε τις δυνατότητες ανταλλαγής.

Επαλήθευση Cointree

Creeree οι χρήστες πρέπει να επαληθεύσουν τους λογαριασμούς τους για την ελαχιστοποίηση της απάτης σύμφωνα με τους κανονισμούς. Η δημιουργία ενός βασικού λογαριασμού με την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων επιτρέπει στο άτομο να εξερευνήσει τις δυνατότητες της πλατφόρμας, ωστόσο, δεν θα είναι σε θέση να εκτελέσει ενέργειες όπως κατάθεση χρημάτων ή χρήση της πλατφόρμας αγοράς / πώλησης. Τα επίπεδα επαλήθευσης για το Cointree έχουν ως εξής:

Ο χρόνος να ολοκληρωθεί το πλήρες Η διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας μπορεί να διαρκέσει έως και 1-2 εργάσιμες ημέρες. Προτείνουμε στον χρήστη να διασφαλίσει ότι οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι ενημερωμένες, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις στην επεξεργασία της εφαρμογής, όπως και η εμπειρία μας. Συγκριτικά, η διαδικασία επαλήθευσης χρειάζεται χρόνο και οι πλατφόρμες μεσιτείας όπως το Swyftx είναι πιο γρήγορες για τη δημιουργία λογαριασμού και την έναρξη συναλλαγών μόνο με επαλήθευση μέσω email.

Κατάθεση κεφαλαίων

Η Cointree προσφέρει πολλές επιλογές για την κατάθεση χρημάτων στο χρηματιστήριο που είναι ευρέως διαθέσιμα σε πελάτες εντός της Αυστραλίας, όπως PayID, POLi, τραπεζική μεταφορά και κατάθεση μετρητών. Το ελάχιστο ποσό αγοράς είναι 20 $ και έως 10.000 $ ανά ημέρα, ανάλογα με την τράπεζα.

 • PayID (Άμεση). Οι περισσότερες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Αυστραλία υποστηρίζουν το PayID. Οι καταθέσεις πιστώνονται στο πορτοφόλι Cointree αμέσως
 • POLi (Άμεση). Το POLi Payments είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Australia Post και παρέχει άμεση επιβεβαίωση των πληρωμών. Είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής για την αγορά Bitcoin το συντομότερο δυνατό.
 • Τραπεζική μεταφορά (1-2 εργάσιμες ημέρες). Η μεταφορά χρημάτων απευθείας στον λογαριασμό Cointree διαρκεί λίγο περισσότερο, ωστόσο οι περισσότεροι Αυστραλοί θα είναι εξοικειωμένοι με αυτήν τη διαδικασία. Καταγράψτε τον αριθμό αναφοράς με την κατάθεσή σας για επεξεργασία για να αποφύγετε καθυστερήσεις.
 • Καταθέσεις μετρητών (Άμεση). Το Cointree έχει συνεργάστηκε με Blueshyft που διαθέτει ένα δίκτυο 1.200+ τοποθεσιών λιανικής στην Αυστραλία. Αυτός ο τρόπος πληρωμής επιτρέπει στους Αυστραλούς να αγοράζουν κρυπτογράφηση με μετρητά για να καταθέσουν στον λογαριασμό σας στο Cointree.

Υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία επιλογή για χρήση PayPal ή πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας για να μεταφέρετε νόμισμα fiat στο Cointree. Άτομα που προτιμούν την ευκολία χρήσης πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να χρησιμοποιούν μια παγκόσμια ανταλλαγή fiat-to-crypto που επιτρέπει αυτήν τη μέθοδο κατάθεσης. Δύο από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που δέχονται πληρωμές με τραπεζικές κάρτες είναι τα Coinbase, Binance και CEX.IO.

Διαφήμιση

κέρμα

ΑΓΟΡΑΣΤΕ BITCOIN Με το αγαπημένο της Αυστραλίας ανταλλαγή κρυπτογράφησης

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.3 / 5

Επισκεφτείτε το Coinspot

Αγορά κρυπτονομισμάτων

Οι χρήστες του Cointree στην Αυστραλία μπορούν να αγοράσουν γρήγορα και εύκολα κρυπτογράφηση με ένα νόμισμα fiat χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους κατάθεσης, όπως περιγράφεται παραπάνω, μόλις επαληθευτεί ο λογαριασμός σας. Η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Για να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας AUD με Cointree, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Για μια πλήρη επισκόπηση και επίδειξη του Cointree, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο.

Τέλη συναλλαγών

Το Cointree χρησιμοποιεί ένα δομή κλιμακωτής χρέωσης που κυμαίνεται μεταξύ 0,5% και 0,9% ανάλογα με τον όγκο που διαπραγματεύεται. Τα τέλη διαπραγμάτευσης είναι αρκετά λογικά για επενδυτές υψηλής καθαρής αξίας. Ωστόσο, για αρχάριους που θέλουν να κάνουν την πρώτη τους αγορά κρυπτογράφησης, τα τέλη συναλλαγών της Cointree δεν είναι η φθηνότερη επιλογή που διατίθεται στην Αυστραλία.

Σημειώνουμε επίσης το Η διαφορά μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης είναι υψηλή σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Το κόστος spread είναι μια κρυφή χρέωση που δεν θα γνωρίζουν οι νέοι έμποροι. Κατά τη στιγμή της γραφής, υπάρχει ένα ασφάλιστρο 670 $ στην τιμή του Bitcoin. Ένας έμπορος που αγοράζει 1 BTC και το πουλά πίσω αμέσως στο χρηματιστήριο θα υποστεί σημαντική απώλεια ακόμη και αν η τιμή του περιουσιακού στοιχείου παραμένει η ίδια.

Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα με τη χρήση του Cointree, καθώς αυτά τα κρυφά κόστη θα συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου. Είναι σημαντικό να ελέγξτε το τέλος συναλλαγής ΚΑΙ το spread όταν ψάχνετε για ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αξιολογήσαμε τη Swyftx ως την κορυφαία αυστραλιανή πλατφόρμα μας, καθώς είναι διαφανείς με τις χρεώσεις και τα spreads για τη μεγιστοποίηση του ποσού Bitcoin που αγοράστηκε ή μετατράπηκε σε AUD.

cointree εξάπλωση

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

CoinTree δεν χρεώνει τέλος για την κατάθεση Αυστραλιανών δολαρίων στο χρηματιστήριο χρησιμοποιώντας τραπεζική μεταφορά. Άλλες μέθοδοι πληρωμής όπως PayID, POLi και Cash Deposit θα επιβαρύνονται με μικρή χρέωση έως 3,50 $.

Οι υπάρχοντες χρήστες που θέλουν να πουλήσουν Bitcoin και να αποσύρουν AUD από το πορτοφόλι Cointree σε τραπεζικό λογαριασμό δεν θα χρεωθούν με χρέωση. Για αναλήψεις κρυπτονομισμάτων σε άλλη ανταλλαγή ή πορτοφόλι υλικού προσωπικού όπως το Ledger X, θα χρεωθεί μια τυπική συναλλαγή (εξόρυξη) που βασίζεται στο φορτίο δικτύου blockchain για το συγκεκριμένο νόμισμα.

Υποστήριξη πελατών & Κριτικές

Ο ιστότοπος της Cointree παρέχει ένα ολοκληρωμένη ενότητα Βοήθεια και υποστήριξη για να βοηθήσετε τους αρχάριους που θέλουν να αγοράσουν Bitcoin ή άλλα νομίσματα για πρώτη φορά. Ο οδηγός καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως:

 • λογαριασμός & Επαλήθευση ταυτότητας
 • Ασφάλεια λογαριασμού
 • Κατάθεση AUD και Ανάληψη κεφαλαίων
 • Συναλλαγές Bitcoin και Altcoins
 • Αυτοδιαχειριζόμενα Super Funds
 • Πρόγραμμα συνεργατών

Υπάρχει επίσης η επιλογή να επικοινωνήσετε απευθείας με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, “Υποβολή αιτήματος”. Δεν υπάρχει ζωντανό bot συνομιλίας για να απαντήσετε σε ερωτήσεις μετά τις ώρες. Κατά την αναζήτηση κριτικών Cointree, πρόσφατων σχολίων και σχολίων σε πλατφόρμες όπως TrustPilot και Κριτική προϊόντος είναι αρκετά αρνητικά.

Εναλλακτικές λύσεις Cointree

Οι ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις για το CoinTree είναι αξιόπιστες, ασφαλείς και αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για την αγορά Bitcoin στην Αυστραλία και altcoins όπως Ethereum, XRP και Litecoin.

swyftx

Swyftx

Το Swyftx είναι μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτονομίσματα με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Η διαδικασία εγγραφής είναι απίστευτα απλή με γρήγορη εγγραφή και επαλήθευση που διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά.

Επισκέψου την ιστοσελίδα ανεξάρτητο αποθεματικό

Ανεξάρτητο αποθεματικό

Το Independent Reserve είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο μεταξύ εμπόρων κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο που προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις και υποστήριξη για παραδοσιακά νομίσματα fiat όπως το Δολάριο Αυστραλίας, το Δολάριο Νέας Ζηλανδίας και το Δολάριο ΗΠΑ.

Επισκέψου την ιστοσελίδα κέρμα

Coinspot

Η ανταλλαγή CoinSpot είναι σεβαστή στην τοπική κοινότητα Bitcoin και επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας στους νεοεισερχόμενους να αγοράσουν Bitcoin και κρυπτονομίσματα στην Αυστραλία με Δολάρια Αυστραλίας.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος κατέχει Cointree?

Η Cointree δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τον ιδρυτή, ωστόσο ο ιστότοπος δηλώνει συνεργασία με στρατηγικές εταιρείες όπως το Κέντρο Blockchain, Blockchain Αυστραλία και Όλα Crypto Australia.

Απαιτείται επαλήθευση ταυτότητας από το Cointree?

Το Cointree απαιτεί από τους χρήστες που αγοράζουν ή πωλούν κρυπτογράφηση να αποδεικνύουν την ταυτότητά τους σύμφωνα με τα πρωτόκολλα Know-Your-Customer (KYC). Για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να ανεβάσετε τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Διεθνές διαβατήριο
 • Εθνική ταυτότητα
 • Δίπλωμα οδήγησης

Υπάρχει πρόγραμμα συνεργατών ή παραπομπής?

Το Cointree έχει ένα πρόγραμμα θυγατρικών που ανταμοιβές μεταξύ 30-70% των προμηθειών σε κάθε συναλλαγή για όλα τα νέα μέλη που εγγράφονται χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό σύνδεσμο παραπομπής. Το ποσοστό προμήθειας βασίζεται σε μια κλιμακωτή δομή, ώστε όσο περισσότεροι χρήστες παραπέμπουν θα αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη.

Μπορείτε να αγοράσετε Crypto χρησιμοποιώντας SMSF?

Creeree υποστηρίζει Αυστραλούς επενδυτές που αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν το Super Fund (SMSF) για να αγοράσετε ψηφιακό νόμισμα όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) και άλλα κρυπτονομίσματα. Οι χρήστες θα πρέπει να συμπληρώσουν μια επιστολή εξουσίας που θα επιτρέπει στο Cointree να δημιουργήσει έναν λογαριασμό SMSF.

Το Cointree έχει επαναλαμβανόμενες παραγγελίες αγοράς?

Το Cointree επιτρέπει στους χρήστες του ρυθμίστε επαναλαμβανόμενες καταθέσεις για αυτόματη αγορά κρυπτογράφησης. Μόλις ρυθμιστεί μια επαναλαμβανόμενη κατάθεση σε λογαριασμό Cointree, η ανταλλαγή θα μετατρέψει αυτόματα τα διαθέσιμα χρήματα σε Bitcoin με την τρέχουσα τιμή αγοράς.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας στο Cointree, η ανταλλαγή παρέχει μια απλή, εύχρηστη πλατφόρμα για τους Αυστραλούς να αγοράζουν, να ανταλλάσσουν, να πωλούν και ακόμη και να πληρώνουν λογαριασμούς με κρυπτογράφηση. Βρήκαμε ότι η διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού, επαλήθευσης ταυτότητας, επιλογών πληρωμής και αγοράς κρυπτογράφησης είναι αρκετά απλή.

Η διαδικασία επαλήθευσης χρειάστηκε λίγη ώρα και θα μπορούσε να βελτιωθεί περαιτέρω. Σημειώσαμε ότι υπάρχουν αρκετές αναφορές στην αιτία των καθυστερήσεων με την επαλήθευση, επομένως υποθέστε ότι ήταν μια απογοήτευση με προηγούμενους χρήστες του Cointree με βάση τις κριτικές των χρηστών.

Επισκεφτείτε το Cointree

Τα τέλη διαπραγμάτευσης που προσφέρει η Cointree είναι ανταγωνιστικά στην αγορά, ωστόσο η διαφορά στη διαφορά μεταξύ της τιμής αγοράς και πώλησης είναι υψηλή σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην Αυστραλία. Ενώ η χρέωση συναλλαγής μπορεί να μειωθεί με υψηλότερους όγκους συναλλαγών, η χρέωση spread δεν ευνοεί τον επενδυτή μακροπρόθεσμα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Κορυφαίες 10 συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον φόρο Crypto στην Αυστραλία (αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρήματα)
 • Πώς να αγοράσετε Ripple (XRP) στην Αυστραλία
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στη Νέα Ζηλανδία
 • Πώς να αγοράσετε Bitcoin με δωροκάρτα Amazon (Super Easy)
 • 5 εναλλακτικές λύσεις Coinspot με χαμηλότερα τέλη συναλλαγών

ψηφιακή αύξηση

Τα τέλη ανταλλαγής αποτελούν πολύ σημαντικό παράγοντα για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών, καταθέσεων και ανάληψης με μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων κατάθεσης που θα ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επενδυτών στην Αυστραλία.

Επισκεφτείτε το Cointree

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me