Κριτική Crypto.com: Είναι νόμιμο; Έχουμε τις απαντήσεις

Το Crypto.com είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα περιουσιακών στοιχείων που προσφέρει πολλά προϊόντα και υπηρεσίες κρυπτογράφησης. Ο πάροχος ψηφιακού νομίσματος είναι γνωστός για την εφαρμογή κρυπτογράφησης που σας επιτρέπει αγορά, πώληση, εμπόριο, δαπάνη, αποθήκευση, κέρδος, δάνεια μετρητών και ακόμη και πληρωμή λογαριασμών με κρυπτογράφηση!

Επισκεφτείτε το Crypto.com

Σε αυτήν την κριτική Crypto.com, θα αξιολογήσουμε την ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών App, Exchange, Earn και Pay. Η αξιολόγησή μας θα περιλαμβάνει σχόλια για το περιβάλλον εργασίας χρήστη, στοιχεία ενεργητικού, χρεώσεις, υποστηριζόμενες χώρες & νομίσματα fiat και άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Η εφαρμογή Crypto.com κατεβάστηκε από 5 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως
 • Αγορά, εμπορία και πώληση 50+ ζευγών κρυπτογράφησης
 • Αγοράστε κρυπτογράφηση με μηδενική χρέωση πιστωτικής κάρτας για τις πρώτες 90 ημέρες
 • Όγκος συναλλαγών βάσει όγκου από 0,2%
 • Προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών, εργαλεία και δείκτες
 • Πρόγραμμα παραπομπής 25 $ για την προσέλκυση νέων χρηστών

Συνολικά

4.5 / 5 Επισκεφτείτε το Crypto.com

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και πιο πρόσφατες πληροφορίες, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Κερδίστε 50 $ ΔΩΡΕΑΝ κατά την παραγγελία χρεωστικής κάρτας MCO με τον κωδικό παραπομπής μας 45h3ct59tv.

Αξίωση 50 $

Πριν ξεκινήσουμε με αυτήν την κριτική, συνιστάται συχνά η χρήση πορτοφολιού υλικού Bitcoin όπως το Ledger Nano X κατά την αγορά ή την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

Τι είναι το Crypto.com?

Το Crypto.com είναι μια παγκόσμια υπηρεσία ψηφιακών στοιχείων που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε μια φιλική για αρχάριους και διαισθητική εφαρμογή για κινητά. Ο πάροχος ψηφιακού νομίσματος επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν, να εμπορεύονται, να πωλούν, να αποθηκεύουν, να κερδίζουν, να δανείζουν και να πληρώνουν λογαριασμούς χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα του.


Το Crypto.com διαθέτει τη δική του «ανταλλαγή» για να επιτρέπει σε πελάτες σε όλο τον κόσμο να ανταλλάσσουν μια ποικιλία ψηφιακών στοιχείων σε μια ασφαλή πλατφόρμα κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας τη δική της διεπαφή ιστού. Μέσα από το δικό του εγγενές ψηφιακό νόμισμα (CRO), η ανταλλαγή Crypto.com μπορεί να παρέχει βαθιά ρευστότητα και ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών για να απολαμβάνουν οι χρήστες του.

ιστότοπος crypto.com

Σύγκριση Crypto.com

Το Crypto.com είναι μια παγκόσμιας κλάσης ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και χαρακτηριστικών. Ακολουθούν μερικές άλλες πλατφόρμες συναλλαγών που παρέχουν πρωτοποριακές υπηρεσίες κρυπτογράφησης.

Φιλικό για αρχάριους

Το Crypto.com προσφέρει ένα πολύ διαισθητικό, φιλική προς το χρήστη και εύχρηστη εφαρμογή για κινητά να αγοράσετε και να πουλήσετε 90+ νομίσματα με πραγματικό κόστος. Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για άτομα όλων των επιπέδων εμπειρίας και υποστηρίζεται σε συσκευές iOS και Android.

Αγορά Crypto με πραγματικό κόστος

Μοναδικό για το Crypto.com, οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν 90+ κρυπτονομίσματα σε πραγματικό κόστος χωρίς προσαύξηση τιμών και τις καλύτερες δυνατές τιμές εκτέλεσης. Μπορούν να λάβουν νέοι χρήστες στην εφαρμογή μηδενικές συναλλαγές για 30 ημέρες όταν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να στείλουν κρυπτογράφηση σε άλλους χρήστες αμέσως χωρίς χρεώσεις ή να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση σε κρυπτογράφηση με μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών.

εφαρμογή crypto.com

Κερδίστε ενδιαφέρον

Παρόμοια με τις πλατφόρμες δανεισμού και δανεισμού όπως το BlockFi και το Nexo, οι χρήστες που αποθηκεύουν τα χρήματά τους στο πορτοφόλι Crypto.com μπορούν κερδίστε τόκους σε crypto έως και 6,5% ετησίως. Ο τόκος καταβάλλεται κάθε εβδομάδα στο κρυπτογράφηση που μπορεί να αποσυρθεί ή να χρησιμοποιηθεί για διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο.

Κάρτα MCO VISA

Οι επενδυτές Cryptocurrency στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη μπορούν να παραγγείλουν μια κάρτα Crypto.com VISA για να δαπανήσουν (όπως μετρητά) σε υποστηριζόμενους εμπόρους λιανικής και εμπόρους. Η κάρτα προσφέρει έως και 8% επιστροφή χρημάτων σε αγορές χρησιμοποιώντας την κάρτα MCO.

Είναι το Crypto.com Legit?

Crypto.com φαίνεται να είναι μια νόμιμη ανταλλαγή που είναι ασφαλής και ρυθμίζεται. Τα υπόλοιπα πελατών των αμερικανικών πορτοφολιών (σε δολάρια ΗΠΑ) καλύπτονται από ασφάλιση FDIC έως και 250.000 δολάρια ΗΠΑ, το οποίο παρέχει ένα επίπεδο διασφάλισης ότι τα χρήματα είναι ασφαλή στην πλατφόρμα. Μέχρι σήμερα, δεν υπήρξαν παραβιάσεις ή μεγάλη κλοπή χρημάτων στο Crypto.com ή στην εφαρμογή του.

Είναι το Crypto.com ασφαλές?

Το Crypto.com διαθέτει μέτρα ασφαλείας που μοιάζουν με τράπεζα για την προστασία του ιστότοπου, των δεδομένων χρηστών και των χρημάτων. Με βάση την έρευνά μας, υπήρξαν χωρίς αμυχές ή μεγάλη κλοπή χρημάτων στην εφαρμογή Crypto.com ή στο Exchange. Παραδείγματα πρωτοκόλλων ασφαλείας που ισχύουν για τη διασφάλιση της ασφάλειας των περιουσιακών στοιχείων περιλαμβάνουν 100% πορτοφόλι ψυχρής αποθήκευσης για χρήματα πελατών και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA).

Η ανταλλαγή έχει μια στρατηγική συνεργασία με την Ledger που είναι ο κορυφαίος πάροχος πορτοφολιών υλικού. Η ψυκτική αποθήκη τα περιουσιακά στοιχεία καλύπτονται από ασφαλιστήριο συμβόλαιο 100.000.000 $. Η ανταλλαγή είναι επίσης μία από τις πρώτες εταιρείες κρυπτονομισμάτων στον κόσμο που έχουν ISO27001: 2013, PCI: DSS 3.2.1, επίπεδο 1 συμμόρφωσης και CCSS.

Εφαρμογή Crypto.com

Η εφαρμογή Crypto.com είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ανταλλακτικά fiat to crypto στον κόσμο με πάνω από 5 εκατομμύρια λήψεις. Η εφαρμογή συναλλαγών παρέχει ένα γρήγορος, εύκολος και ασφαλής τρόπος αγοράς κρυπτογράφησης με πραγματικό κόστος χρησιμοποιώντας χρεωστική / πιστωτική κάρτα. Ο σχεδιασμός της εφαρμογής έχει προσαρμοστεί για ευχρηστία, διευκολύνοντας τους χρήστες να κάνουν σάρωση και να βρουν ένα χαρακτηριστικό ή προϊόν σε δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή είναι υποστηρίζεται μόνο σε κινητές συσκευές iOS και Android. Η εφαρμογή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιτραπέζιο υπολογιστή για την αγορά κρυπτογράφησης.

εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα crypto.com

Εγγραφή & Σύνδεση

Για να αγοράσετε, να πουλήσετε, να στείλετε και να λάβετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας το Crypto.com, οι χρήστες θα πρέπει κατεβάστε την εφαρμογή και ανοίξτε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο. Απαιτείται έγκυρη διεύθυνση email για τη λήψη κωδικού επαλήθευσης για την επικύρωση του νέου πορτοφολιού. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για τη δημιουργία ή τη συντήρηση λογαριασμού ή πορτοφολιού Crypto.com.

Επαλήθευση ταυτότητας

Όπως τα περισσότερα ανταλλακτικά fiat to crypto στον κόσμο, οι νέοι χρήστες που δημιουργούν λογαριασμό στο Crypto.com για αγορά και πώληση κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας το νόμισμα fiat θα πρέπει να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους. Η διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας πρέπει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς AML / CTF που έχουν επιβληθεί σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Πρέπει να υποβληθεί ένα πλήρες όνομα, έγγραφο ταυτότητας ή διαβατήριο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Η ταχύτητα της διαδικασίας επαλήθευσης διαρκεί συνήθως λιγότερο από 3 εργάσιμες ημέρες για να εγκριθεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC), διαβάστε αυτόν τον οδηγό στον ιστότοπο Crypto.com.

Κατάθεση χρημάτων Fiat

Εφαρμογή Crypto.com υποστηρίζει 21 διαφορετικά νομίσματα fiat που περιλαμβάνει τα AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, JPY, NOK, NZD, PLN, RON, SEK, SGD, USD και ZAR. Τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν στην εφαρμογή Crypto.com για την αγορά κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα σε κάθε χώρα):

 • τραπεζική μεταφορά
 • Τραπεζική μεταφορά
 • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 • SEPA
 • Μεταφορά σοφός
 • PayPal

Η πιο δημοφιλής μέθοδος μεταφοράς νομίσματος fiat στις ΗΠΑ είναι μέσω a τραπεζική μεταφορά (ACH) ή τραπεζικό έμβασμα. Η τραπεζική μεταφορά (ACH) είναι ένας φθηνός τρόπος κατάθεσης χρημάτων που χρειάζονται περίπου 3-5 εργάσιμες ημέρες για την εκκαθάριση. Για υψηλότερα όρια, οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν έως και 250.000 $ χρησιμοποιώντας ένα τραπεζικό έμβασμα που έχει ταχύτερη ταχύτητα κατάθεσης 1-2 εργάσιμες ημέρες. Υπάρχει ελάχιστο ποσό κατάθεσης 50.000 $ με τραπεζικό έμβασμα που είναι λογικό σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ.

Κατάθεση Crypto

Εφαρμογή Crypto.com επιτρέπει την κατάθεση 17 ψηφιακών στοιχείων όπως BTC, ETH, CRO, BAT, LINK, USDC και DOT. ο λίστα των υποστηριζόμενων νομισμάτων και τα διακριτικά ERC-20 περιορίζονται σε συγκεκριμένες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ. Για παράδειγμα, Οι πελάτες των ΗΠΑ δεν μπορούν να καταθέσουν δημοφιλή μάρκες YFI, AAVE και UNI.

εφαρμογή για κινητά crypto.com

Η ταχύτητα κατάθεσης ποικίλλει ανάλογα με το νόμισμα και τον αριθμό των επιβεβαιώσεων που απαιτούνται πριν φτάσουν τα χρήματα στο πορτοφόλι. Μόλις ολοκληρωθεί μια επιτυχημένη κατάθεση, θα σταλεί ένα email.

Τέλη εφαρμογής Crypto.com

Το Crypto.com χρεώνει μια τυπική χρέωση μεταξύ 1,49% -3,99% να αγοράσετε κρυπτονομίσματα μέσω χρεωστικών καρτών ή πιστωτικής κάρτας ανάλογα με τη χώρα του χρήστη. Το ακριβές κόστος θα εμφανίζεται στην εφαρμογή κατά την παραγγελία. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι νέοι χρήστες Crypto.com δικαιούνται ένα Απαλλαγή χρέωσης πιστωτικής κάρτας 0% για τις πρώτες 30 ημέρες.

Υποστηριζόμενες χώρες

Η εφαρμογή Crypto.com είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο για να αγοράσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων των ΗΠΑ. Οι αποδεκτές χώρες περιλαμβάνουν τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο και διάφορες δικαιοδοσίες εντός της Ευρώπης. Υπάρχουν μερικά περιορισμένες χώρες απαγορεύεται η αγορά κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Crypto.com.

Κερδίστε Crypto.Com

Ένα πλεονέκτημα με τη χρήση της εφαρμογής Crypto.com είναι η δυνατότητα απόκτησης ενδιαφέροντος για κρυπτονομίσματα. Για να αποκτήσετε το μπόνους, τα κατατεθέντα περιουσιακά στοιχεία πρέπει να διατηρηθούν στο πορτοφόλι Crypto.com για να Κερδίστε έως και 6,5% ετησίως σε crypto και 12% για stablecoin. Το ποσό τόκων Crypto.com Κερδών καταβάλλεται εβδομαδιαίως στο κατατεθέν νόμισμα. Για παράδειγμα, οι καταθέσεις Bitcoin (BTC) θα κερδίζουν τόκους σε BTC εβδομαδιαίως.

Κερδίστε το crypto.com

Ποντάροντας 50.000 ή περισσότερα μάρκες CRO ξεκλειδώστε επιπλέον 2% ετησίως. τόκοι για συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Ωστόσο, οι πρόσθετοι τόκοι καταβάλλονται σε μάρκες CRO και όχι στο στοιχείο.

Κερδίστε Crypto.com υποστηρίζει συνολικά 34 ψηφιακά νομίσματα που περιλαμβάνουν τα κύρια νομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP και Binance Coin. Υπάρχουν 8 stablecoin που μπορούν επίσης να κατατεθούν στην εφαρμογή Crypto.com για να κερδίσουν τόκους, όπως USD Coin, Tether και True USD.

Το crypto.com κερδίζει υποστηριζόμενα κέρματα

Κάρτα Crypto.com VISA

Η εφαρμογή Crypto.com προσφέρει μια χρεωστική κάρτα VISA για να δαπανήσει κρυπτογράφηση και να κερδίσει ανταμοιβές επιστροφής χρημάτων σε αγορές έως και 8%. Υπάρχουν χωρίς χρεώσεις εγκατάστασης ή ετήσιες χρεώσεις να αρχίσετε να κερδίζετε ανταμοιβές σε υποστηριζόμενους εμπόρους λιανικής πώλησης χρησιμοποιώντας την Κάρτα VISA Crypto.com. Για να υποβάλουν αίτηση για τη χρεωστική κάρτα Crypto.com VISA, οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Crypto.com, να ολοκληρώσουν την επαλήθευση ταυτότητας (KYC), να αγοράσουν μάρκες CRO από την εφαρμογή και να καταθέσουν στο πορτοφόλι τους στο ποντάρετε τα διακριτικά CRO (για 180 ημέρες).

κάρτες VISA crypto.com

Ανταμοιβές μετρητών

Ανάλογα με το ποσό των διακριτικών CRO που έχουν τοποθετηθεί στο πορτοφόλι Crypto.com, οι κάτοχοι καρτών MCO VISA θα λάβουν διαφορετικό ποσοστό επιστροφής χρημάτων μεταξύ 1% και 8% ως εξής:

 • Κάρτα Obsidian VISA: 2% έως 8%
 • Κάρτα VISA Icy White / Frosted Rose Gold: 1,75% – 5%
 • Κάρτα Royal Indigo / Jade Green VISA: 1,5% – 3%
 • Κάρτα Ruby Steel VISA: 1% – 2%

Οι πελάτες που δεν ποντάρουν μάρκες CRO εξακολουθούν να μπορούν να υποβάλουν αίτηση και να χρησιμοποιούν την κάρτα Crypto.com VISA για να κερδίσουν επιστροφή χρημάτων 1% στις αγορές. Ωστόσο, δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για πρόσθετα οφέλη και επιστροφές καρτών.

κάρτα crypto.com

Επιστροφές καρτών

Εκτός από την απόκτηση έως και 8% μπόνους επιστροφής χρημάτων σε τοπικές και διεθνείς αγορές, οι κάτοχοι κάρτας Crypto.com VISA μπορούν να επωφεληθούν κερδίζοντας εκπτώσεις όταν ξοδεύουν στο Crypto.com premium συνεργάτες που περιλαμβάνουν Spotify, Netflix, Prime και Expedia. Το ποσό της έκπτωσης ποικίλλει ανάλογα με το ποσό του CRO που στοιχηματίζεται στην εφαρμογή, γεγονός που επιτρέπει επίσης την απόκτηση τόκων μπόνους. Παρακάτω παρατίθενται παραδείγματα εκπτώσεων που χρησιμοποιούν την κάρτα Crypto.com VIA.

Υπάρχουν όρια στις εκπτώσεις ανά μήνα και οι πελάτες πρέπει ελέγξτε τον ιστότοπο για λεπτομέρειες. Μόλις λήξει η περίοδος κλειδώματος 180, τα διακριτικά μπορούν να μεταφερθούν σε ένα πορτοφόλι Crypto.com για συναλλαγές ή να συνεχίσουν να στοιχηματίζουν για να κερδίσουν πρόσθετα οφέλη.

Ανταλλαγή Crypto.com

Το Crypto.com παρέχει μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων και αναφέρεται ως «Crypto.com Exchange». Το Exchange είναι προσβάσιμο στο διαδίκτυο και διαθέτει προηγμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Επίπεδα KYC & Όρια

Για εμπόρους που θέλουν να αγοράσουν / πουλήσουν ψηφιακά νομίσματα στο Ανταλλαγή Crypto.com, ένα κλιμακωτό σύστημα επαλήθευσης με αυξημένες δυνατότητες, λειτουργικότητα και όρια για κάθε υψηλότερο επίπεδο. Οι έμποροι μπορούν καταθέστε απεριόριστο ποσό κρυπτογράφησης στο Exchange μόλις ολοκληρωθεί το KYC.

Διεπαφή χρήστη

Το Crypto.com Exchange προσφέρει ένα κομψή, διαισθητική και καθαρή πλατφόρμα για τους εμπόρους να κερδοσκοπούν στις αγορές ψηφιακού νομίσματος. Η πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων παρέχει προηγμένες δυνατότητες, εργαλεία και δείκτες για την ανάλυση των διαγραμμάτων και της τιμής. Το λογισμικό χαρτογράφησης και τα εργαλεία παρέχονται από το Tradingview, με τα οποία θα γνωρίζουν οι περισσότεροι έμποροι κρυπτογράφησης.

Εναλλαγή μεταξύ ζευγών κρυπτογράφησης γρήγορα, ανταποκρινόμενα και σχεδόν στιγμιαία, με τα οποία μπορούν να αντιμετωπίσουν άλλα χρηματιστήρια. Υπήρχε χωρίς καθυστέρηση για τη φόρτωση των διαγραμμάτων τιμών κάθε ζεύγους συναλλαγών. Το αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω δεξιά γωνία για να δείτε άλλα στοιχεία είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, καθώς δεν ενοχλεί τη διεπαφή.

διεπαφή χρήστη crypto.com

Η διεπαφή σχεδιάζεται με το γράφημα στη μέση και τις πρόσφατες συναλλαγές στα δεξιά για να δουν τις τελευταίες τιμές που οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να αγοράσουν και να πουλήσουν το επιλεγμένο κρυπτογράφηση και τον όγκο / ποσό που διαπραγματεύεται σε κάθε επίπεδο τιμών. Αυτό καθιστά εύκολο να εισαγάγετε μια παραγγελία κάνοντας κλικ σε μια πρόσφατη συναλλαγή για να συμπληρώσετε αυτόματα την ακριβή τιμή του ζεύγους. Η μη αυτόματη εισαγωγή μιας τιμής μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα.

Συναλλαγές με Crypto.com Exchange

Οι διαθέσιμες παραγγελίες για είσοδο σε μια συναλλαγή είναι όριο και αγορές μόνο. Σε σύγκριση με προηγμένες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης, όπως Binance, Coinbase Pro, Kraken και KuCoin, οι διαθέσιμες παραγγελίες είναι περιορισμένες και θα πρέπει να επεκταθούν ώστε να περιλαμβάνουν εντολές stop-limit και OCO.

πλαίσιο παραγγελίας crypto.com

Τα ποσοστά ποσού παραγγελίας (π.χ. 25%, 50% και 100%) καθιστούν εύκολη και γρήγορη την εισαγωγή στην παραγγελία. Κάνοντας κλικ σε αυτά τα κουμπιά, θα καθορίσει το ποσό με βάση το τρέχον υπόλοιπο του λογαριασμού σας για τη συγκεκριμένη κρυπτογράφηση. Αυτό έχει γίνει το πρότυπο για τις ψηφιακές ανταλλαγές τα τελευταία χρόνια.

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Η ανταλλαγή Crypto.com παρέχει υποστήριξη για περισσότερα από 24 κρυπτονομίσματα όπως BTC, XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET και USDT. Τα περιουσιακά στοιχεία μπορούν να ανταλλάσσονται έναντι Bitcoin, Tether και CRO tokens παρέχοντας μεγάλο αριθμό ζευγών συναλλαγών. Καθώς η ανταλλαγή είναι ακόμα σε έκδοση beta, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε περισσότερα ζεύγη κρυπτογράφησης να προστεθούν στο χρηματιστήριο στο εγγύς μέλλον.

αγορές crypto.com

Τέλη ανταλλαγής Crypto.com

Το Crypto.com Exchange χρησιμοποιεί ένα μοντέλο κατασκευαστή και λήψης που ξεκινά από 0,20% ανά συναλλαγή για αγορές και περιορισμένες παραγγελίες. Τα τέλη ποικίλλουν ανάλογα με τον συνολικό όγκο συναλλαγών που υπολογίζεται από τον συνολικό όγκο συναλλαγών 30 ημερών σε ισοδύναμο USD. Το χαμηλότερο τέλος συναλλαγής στο Crypto.com Exchange είναι 0,04% (κατασκευαστής) και 0,10% (λήψης) για όγκους συναλλαγών άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων το μήνα.

Συνολικά, το Το αρχικό τέλος ανταλλαγής Crypto.com 0,2% για αγορές και οριακές παραγγελίες είναι ελαφρώς υψηλότερο από τους ανταγωνιστές του όπως το Binance, το οποίο προσφέρει 0,10% χρέωση διαπραγμάτευσης που μπορεί να μειωθεί περαιτέρω κατά 25% με μπόνους παραπομπής ή κρατώντας το εγγενές διακριτικό BNB της ανταλλαγής.

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Το Crypto.com Exchange κάνει να μην χρεώσετε τέλος για την κατάθεση ή ανάληψη περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων στο χρηματιστήριο για διαπραγμάτευση. Ισχύουν οι τυπικές χρεώσεις συναλλαγής blockchain για ανάληψη χρημάτων από το χρηματιστήριο που ποικίλλει ανάλογα με το στοιχείο και τη φόρτωση του δικτύου. Για παράδειγμα, η χρέωση ανάληψης BTC είναι 0,0005 BTC.

Ανταλλαγή παραγώγων Crypto.com

Για να ολοκληρωθεί με δημοφιλή χρηματιστήρια διαπραγμάτευσης, όπως το Bybit, το FTX και ακόμη και το Binance, το Crypto.com έχει επεκτείνει τα προϊόντα του για να προσφέρει ένα Derivatives Exchange. Η πλατφόρμα επιτρέπει τη διαπραγμάτευση διαρκών συμβάσεων BTC / USD χρησιμοποιώντας το USDC ως εγγύηση. Οι χρήστες στην πλατφόρμα μπορούν εμπορικές συναλλαγές χρησιμοποιώντας μόχλευση 50x για να ελέγξετε μια μεγαλύτερη θέση για να επωφεληθείτε από τις μικρές μεταβολές των τιμών.

Παρόμοια με το Crypto.com Exchange για σημείο διαπραγμάτευσης, οι έμποροι που κατέχουν και ποντάρουν ορισμένα ποσά του νομίσματος Crypto.com (CRO) είναι επιλέξιμοι για εκπτώσεις τελών διαπραγμάτευσης. Η διεπαφή χρήστη για την αγορά παραγώγων είναι παρόμοια με την ανταλλαγή spot όπως φαίνεται παρακάτω.

Crypto.com Bitcoin αέναο

Πληρωμή Crypto.com

Το Crypto.com είναι ισχυρός υποστηρικτής της τεχνολογίας blockchain και της υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων. Για να προωθήσει τον μακροπρόθεσμο στόχο τους, το οικοσύστημα Crypto.com παρέχει μια ασφαλή πλατφόρμα για άτομα και επιχειρήσεις να ενσωματώσουν τα ψηφιακά νομίσματα στην καθημερινή ζωή. Το Crypto.com Pay επιτρέπει στους εμπόρους να δέχονται πληρωμές σε Bitcoin ή άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα στον ιστότοπό τους.

Crypto.com αμοιβές εμπόρου για διακανονισμό οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα προσφέρουν εξοικονόμηση έως και 80% σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα πληρωμών όπως το PayPal και οι μεγάλες εταιρείες πιστωτικών καρτών. Οι διαδικτυακές επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν να πληρωθούν σε Bitcoin, Ethereum, Litecoin ή στο κέρμα Crypto.com που στη συνέχεια μετατρέπεται σε USD, CAD ή EUR.

Πληρωμή crypto.com

Για αγοραστές στο διαδίκτυο, οι χρήστες της εφαρμογής Crypto.com μπορούν να ξοδεύουν τα ψηφιακά τους νομίσματα στο πορτοφόλι σαν μια κανονική τραπεζική κάρτα. Η εφαρμογή παρέχει γενναιόδωρα κίνητρα με τη μορφή επιστροφής χρημάτων και ανταμοιβών για την εξόφληση κρυπτογράφησης.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια των κεφαλαίων και των πληροφοριών που διαθέτει μια πλατφόρμα κρυπτογράφησης είναι ζωτικής σημασίας όταν επιλέγετε ένα χρηματιστήριο για αγορά, εμπορία, πώληση ή απόκτηση ενδιαφέροντος για την κρυπτογράφηση. Το Crypto.com παίρνει ένα πρώτη ασφάλεια όσον αφορά την ασφάλεια και έχει εφαρμόσει μια σειρά αυστηρών μέτρων και πρωτοκόλλων για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων των πελατών.

Μια σύνοψη των βασικών χαρακτηριστικών ασφαλείας περιλαμβάνει:

 • 100% χρημάτων χρημάτων αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης σε ψυκτική αποθήκευση
 • Το νόμισμα Fiat που διατηρείται σε τραπεζικούς λογαριασμούς θεματοφύλακα με ρυθμιζόμενη και υψηλής ασφάλειας ΗΠΑ
 • Αφιερωμένη ομάδα για την παρακολούθηση όλων των συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων συμμόρφωσης KYC / AML / ATF
 • Παρακολουθεί όλα τα αιτήματα ανάληψης για ύποπτες συναλλαγές και δραστηριότητες
 • Εξωτερική διεύθυνση ανάληψης στη λίστα επιτρεπόμενων μέσω επαλήθευσης email
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) για πρόσβαση στην εφαρμογή

Το Crypto.com είναι επίσης το πρώτη εταιρεία κρυπτονομισμάτων στον κόσμο να έχει ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, Επίπεδο 1 συμμόρφωση και CCSS.

ασφάλεια crypto.com

Υποστήριξη πελατών & Κριτικές

Το Crypto.com έχει ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook και το Twitter. Υπάρχουν πολλά σχόλια που συμπληρώνουν το περιβάλλον εργασίας χρήστη και την ευκολία χρήσης στην εφαρμογή. Ενώ οι περισσότερες από τις κριτικές στις TrustPilot για Crypto.com εστιάζονται στην κάρτα MCO, συνολικά ο ιστότοπος έχει βαθμολογία 4 από 5 αστέρια με βάση περισσότερες από 200 κριτικές. Υπάρχουν μερικά σχόλια που διαμαρτύρονται για αργή εξυπηρέτηση πελατών.

Το ζωντανό bot Crypto.com χρειάζεται λίγο χρόνο για να ανταποκριθεί ένας αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών. Ωστόσο, η ενότητα Υποστήριξη στον ιστότοπο είναι πολύ περιεκτική και καλύπτει όλα τα θέματα για κάθε ένα από τα προσφερόμενα προϊόντα.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Crypto.com?

Kris Marszalek είναι το Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Crypto.com ο οποίος ηγείται ομάδας 200+ υπαλλήλων σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται σε 11 γραφεία. Η παγκόσμια εταιρεία εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, την Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία, τη Βουλγαρία, την Ιαπωνία, τη Ρωσία, την Ινδία και την Ιρλανδία.

Είναι το Crypto.com ένα καλό χρηματιστήριο?

Το Crypto.com είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών για επενδυτές κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιούν μια ενιαία πλατφόρμα. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν κρυπτονομίσματα γρήγορα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα από οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τηλεφώνου. Το Exchange είναι μια καλή πλατφόρμα που περιλαμβάνει προηγμένες επιλογές συναλλαγών, εργαλεία σχεδίασης και δείκτες για ενδιάμεσους και επαγγελματίες εμπόρους.

Το Crypto.com έχει λογαριασμό επίδειξης?

Το Crypto.com δεν προσφέρει ένα δοκιμαστικό λογαριασμό στο Exchange για αρχάριους για να μάθουν πώς να κάνουν συναλλαγές ή να εξοικειωθούν με την πλατφόρμα συναλλαγών. Πριν από την κατάθεση πραγματικών χρημάτων στο Crypto.com Exchange, οι νέοι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιούν άλλες πλατφόρμες που προσφέρουν συναλλαγές κρυπτογράφησης χωρίς κίνδυνο με έναν λογαριασμό πρακτικής.

Είναι διαθέσιμο το Crypto.com στην Αυστραλία?

Το Crypto.com είναι ένα παγκόσμιο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμο για χρήση σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Η ανταλλαγή ξεκίνησε την υπηρεσία του στην Αυστραλία και έχει απέκτησε ένα αδειούχος από την Αυστραλιανή Άδεια Χρηματοοικονομικής Υπηρεσίας (AFSL) στα τέλη του 2020.

Η εταιρεία έγινε γρήγορα ένα γνωστό χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία που δέχεται δολάρια Αυστραλίας (AUD) μέσω συναλλαγής με τραπεζική κάρτα. Οι πελάτες δεν χρειάζεται πλέον να πληρώνουν τέλη μετατροπής συναλλάγματος για να αγοράσουν crypto χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Crypto.com.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας στο Crypto.com, το App and Exchange προσφέρει εξαιρετικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και προϊόντα για την αύξηση της υιοθέτησης ψηφιακών νομισμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή Crypto.com είναι μια νόμιμη πλατφόρμα για κινητές συσκευές που επιτρέπει στους επενδυτές σε όλο τον κόσμο αποκτήστε εύκολα και με ασφάλεια κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum με χρεωστική / πιστωτική κάρτα.

Επισκεφτείτε το Crypto.com

Το Crypto.com Exchange είναι μια καλή πλατφόρμα για ενδιάμεσους και προχωρημένους εμπόρους για να κερδοσκοπούν τα κρυπτονομίσματα μέσω μιας διαισθητικής, σταθερής και φιλικής προς το χρήστη διεπαφής χαρτογράφησης. Οι χρήστες είναι σε θέση να κερδοσκοπούν για 12+ ζεύγη συναλλαγών με ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών που μπορούν να μειωθούν κρατώντας μάρκες CRO. Συνολικά, το Exchange είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για να διαλέξετε.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Ανασκόπηση Binance: Crypto, Trading & Αμοιβές
 • 4 Καλύτερο Cashback Bitcoin & Εφαρμογή ανταμοιβών (ΔΩΡΕΑΝ χρήματα)
 • Αναθεώρηση BlockFi: Είναι νόμιμο & Ασφαλής?
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ
 • 4 Καλύτερο λογισμικό χαρτογράφησης Crypto & Εργαλεία για εμπόρους Altcoin

Τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι πολύ σημαντικά για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τεχνικούς δείκτες και μια ομαλή διεπαφή χαρτογράφησης που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές που θα ταιριάζει σε αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map