Κριτική DigiFinex: Crypto, Trading & Fees

Η DigiFinex έχει καθιερωθεί γρήγορα ως παγκόσμια κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα ψηφιακής διαπραγμάτευσης χρησιμοποιεί το φυσικό διακριτικό ανταλλαγής της πλατφόρμας και τροφοδοτεί το DigiFinex Ecosystem. Οι χρήστες στο χρηματιστήριο μπορούν να κάνουν συναλλαγές spot, μόχλευση, διαρκή ανταλλαγή και να αγοράσουν crypto με νόμισμα fiat.

Επισκεφθείτε το Digifinex

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε τις πιο ακριβείς πληροφορίες σε αυτήν την κριτική DigiFinex, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αρχικές και προηγμένες πλατφόρμες συναλλαγών
 • Συναλλαγή κρυπτογράφησης επί τόπου, μελλοντικών συμβολαίων ή αγορών παραγώγων
 • Κατ ‘αποκοπή χρέωση συναλλαγής 0,2%
 • Εφαρμογή για κινητά με μέση βαθμολογία αξιολόγησης 4,5 / 5 αστέρια
 • Δάνειο Flexi-earn και crypto για να κερδίσετε τόκους από το crypto

 • 24/7 υποστήριξη πελατών

Συνολικά

3.95 / 5 Επισκεφτείτε το Digifinex


Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Συνιστάται συχνά να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

ιστότοπος digifinex

Τι είναι το DigiFinex?

Το DigiFinex είναι ένα πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Η ψηφιακή πλατφόρμα περιουσιακών στοιχείων προσφέρει spot, leverage trading, διαρκείς ανταλλαγές και αγορά ψηφιακών στοιχείων με πιστωτική κάρτα. Το Digifinex exchange είχε προηγουμένως κατατάξει # 10 για ρευστότητα και όγκο συναλλαγών σύμφωνα με Coinmarketcap.

Η DigiFinex ακολούθησε τα βήματα των κορυφαίων παγκόσμιων κρυπτονομικών ανταλλαγών, όπως η Binance, για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της. Η ομάδα πίσω από το DigiFinex είναι ενεργή με διαδικτυακές εκδηλώσεις, airdrops και προγράμματα ανταμοιβών για να επιτρέπεται στους εμπόρους στην πλατφόρμα να κερδίζουν δωρεάν κρυπτογράφηση.

DigiFinex σε σύγκριση

Οι προηγμένες δυνατότητες, το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο DigiFinex. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπως το DigiFinex που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Χαρακτηριστικά & Οφέλη

Η DigiFinex ξεχωρίζει από το παραδοσιακό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης παρέχοντας μια προηγμένη πλατφόρμα που επιτρέπει στους εμπόρους της να ανταλλάσσουν προϊόντα περιθωρίου. Εκτός από την τυπική προσφορά που επιτρέπει στους χρήστες αγορά, εμπορία και πώληση κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας την έκδοση εφαρμογών συναλλαγών για επιτραπέζιους και κινητές συσκευές, Το DigiFinex προσφέρει τις ακόλουθες πρόσθετες δυνατότητες:

 • Βασική και επαγγελματική πλατφόρμα συναλλαγών που θα ταιριάζει τόσο στους αρχάριους όσο και στους έμπειρους εμπόρους
 • Spot market για ανταλλαγή των κυριότερων περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης
 • Λογαριασμός διαπραγμάτευσης περιθωρίου με μόχλευση έως 5 φορές
 • Συναλλαγή παραγώγων που υποστηρίζει μόχλευση 100x.
 • Υποστηρίζει δημοφιλή κρυπτονομίσματα και τα δημοφιλή ζεύγη συναλλαγών DeFi
 • Στερεά ρευστότητα και όγκος συναλλαγών για την κάλυψη μεγάλων παραγγελιών με ελάχιστη ολίσθηση
 • Δεδομένα αγοράς σε πραγματικό χρόνο και χαρτογράφηση για ανταλλαγή δημοφιλών altcoins
 • Εφαρμογή συναλλαγών για παρακολούθηση χαρτοφυλακίου και συναλλαγών από οπουδήποτε
 • Ασφαλίστε το πορτοφόλι που χρησιμοποίησε ένα κρύο πορτοφόλι για την προστασία των χρημάτων των χρηστών
 • Crypto Quant Fund, Crypto Loan και Flexi-κερδίζουν για να κερδίσουν τόκους στο crypto
 • Πρόγραμμα παραπομπής και συνεργατών για την επιβράβευση χρηστών που φέρνουν νέους εμπόρους στην πλατφόρμα
 • Πλήρεις οδηγοί κατάρτισης και εκπαίδευσης για να βοηθήσουν τους επίδοξους εμπόρους κρυπτογράφησης
 • 24/7 ομάδα εξυπηρέτησης πελατών

Είναι το DigiFinex ασφαλές?

Το DigiFinex Exchange φαίνεται να είναι ασφαλής πλατφόρμα με ασφάλεια τύπου τράπεζας που περιλαμβάνει πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας ιστότοπου και πρωτόκολλα πληροφοριών για να διασφαλίζεται ότι οι πληροφορίες των πελατών διατηρούνται πάντα ασφαλείς. Από την ίδρυση της εταιρείας, δεν έχουν αναφερθεί παραβιάσεις ασφαλείας ή παραβιάσεις.

Μερικά παραδείγματα των μέτρων ασφαλείας που παρέχονται στην πλατφόρμα περιλαμβάνουν έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού, ασφαλή αποθήκευση φυσικού θησαυροφυλακίου και συμμόρφωση με τα πρότυπα KYC και AML / CTF.

Δημιουργία λογαριασμού με DigiFinex

Όπως όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων σήμερα, για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό με το DigiFinex οι χρήστες θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία εγγραφής για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό συναλλαγών. Το DigiFinex exchange θα ζητήσει ένα όνομα χρήστη, μια διεύθυνση email και ένα PIN ασφαλείας που θα σταλεί στη διεύθυνση email. Η επαλήθευση της διεύθυνσης email ολοκληρώνει τη βασική διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού.

Δεν απαιτείται απόδειξη αναγνώρισης αμέσως για διαπραγμάτευση. Ωστόσο, θα περιοριστεί στο βασικό επίπεδο επαλήθευσης που περιορίζει το μέγιστο ποσό ανάληψης. Συνιστάται η ολοκλήρωση του KYC, καθώς ξεκλειδώνει περισσότερες λειτουργίες, όπως ανταμοιβές airdrop και αύξηση του ημερήσιου ορίου ανάληψης σε 4 BTC και άνω.

Διαφήμιση

ΒΕΒΙΤΙ

κερδίστε ανταμοιβές έως t0 600 $ με καταθέσεις σε bitcoin

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.7 / 5

Αξίωση 600 $

Οι χρήστες θα πρέπει να παρέχουν στοιχεία προσωπικού, όπως όνομα, ημερομηνία γέννησης, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση κατοικίας, αντίγραφο έγκυρης ταυτότητας ή διαβατηρίου και απόδειξη διεύθυνσης. Αυτοί οι έλεγχοι και τα υπόλοιπα είναι σύμφωνα με τις πολιτικές AML και δεν πρέπει να ανησυχείτε. Είναι μια τυπική διαδικασία για την προστασία της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων από τη συμμετοχή σε ξέπλυμα χρήματος ή ύποπτη δραστηριότητα.

Κατάθεση κεφαλαίων

DigiFinex οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν τα κύρια περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης και stablecoin όπως το Tether (USDT) για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση. Τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν στην έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή διαπραγμάτευσης για κινητά DigiFinex. Το DigiFinex exchange υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ασφάλεια επί τόπου ή μοχλευμένες αγορές.

κεφάλαια κατάθεσης digifinex

Η διαδικασία κατάθεσης χρημάτων είναι αρκετά τυπική και διαδικασία 3 βημάτων. Επιλέξτε την κρυπτογράφηση, αντιγράψτε τη μοναδική διεύθυνση κατάθεσης και μεταφέρετε χρήματα από άλλο ανταλλακτικό ή πορτοφόλι υλικού κρυπτογράφησης. Ο ιστότοπος DigiFinex διαθέτει πλήρης οδηγός βίντεο στην ενότητα υποστήριξης που εξηγεί πώς να καταθέσετε χρήματα στην πλατφόρμα που θα βοηθήσει τους αρχάριους.

Συναλλαγές με DigiFinex

Το DigiFinex εξυπηρετεί για αρχάριους και ενδιάμεσους εμπόρους κρυπτογράφησης στην πλατφόρμα προσφέροντας ένα Βασικό περιβάλλον εργασίας και Pro. Η βασική έκδοση (φαίνεται παρακάτω) παρέχει μια ομαλή πλατφόρμα συναλλαγών με εργαλεία διαπραγμάτευσης για την εκτέλεση τεχνικής ανάλυσης στα διαγράμματα και τη διαχείριση του κινδύνου στις συναλλαγές. Τα διαγράμματα παρέχονται από το Tradingview που φημίζονται για τη σειρά δεικτών και εργαλείων σχεδίασης.

Ένα ισχυρό χαρακτηριστικό του συστήματος συναλλαγών Basic και Pro DigiFinex είναι η πλοήγηση με ένα κλικ. Οι έμποροι μπορούν αλλάξτε χρονικά πλαίσια, προσθέστε δείκτες γραφημάτων και ορίστε ειδοποιήσεις κάνοντας δεξί κλικ στα γραφήματα, καθιστώντας απλή την πλοήγηση και τον έλεγχο των προτιμήσεων. Ένα χρήσιμο εργαλείο είναι η επιλογή «Εκκαθάριση όλων των εργαλείων σχεδίων» που αφαιρεί όλες τις γραμμές σχεδίασης και τα μοτίβα με ένα κλικ.

γραφήματα digifinex

Κατά την πιο προσεκτική αναθεώρηση της διεπαφής χρήστη Pro, δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διαφορά. Η διάταξη απλοποιείται με ένα μικρό παράθυρο εισαγωγής παραγγελίας. Η λίστα ζεύγους κρυπτονομισμάτων καταργείται και αλλάζει σε αναπτυσσόμενο μενού που επιτρέπει τη μεγιστοποίηση του μεγέθους γραφήματος (χωρίς τη χρήση πλήρους οθόνης). Οι έμποροι που βασίζονται σε τεχνική ανάλυση για να βρουν ρυθμίσεις συναλλαγών και να διαχειριστούν ενεργές θέσεις θα εκτιμούσαν το μεγάλο παράθυρο χαρτογράφησης.

Το παράθυρο παραγγελίας έχει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ συναλλαγών spot και margin που είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό μαζί με τα προκαθορισμένα ποσά όγκου στα ρυθμιστικά. ο Οι διαθέσιμοι τύποι παραγγελιών περιλαμβάνουν όριο, όριο αγοράς και στάσης. Σε σύγκριση με άλλες συναλλαγές κρυπτογράφησης με μόχλευση, αυτή είναι η βασική προσφορά και θα μπορούσε να επεκταθεί για να παρέχει μεγαλύτερη διαχείριση συναλλαγών και έκθεση σε κινδύνους.

διαπραγμάτευση digifinex

Η διαπραγμάτευση παραγώγων έως 100x στο DigiFinex έχει παρόμοια αίσθηση με κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπως Binance, FTX και Bybit. Απλώς επιλέξτε ένα ζεύγος κρυπτογράφησης για διαπραγμάτευση, επιλέξτε έναν τύπο καταχώρησης παραγγελίας (π.χ. αγορά, όριο ή διακοπή παραγγελίας), επιλέξτε το μέγεθος της θέσης χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό (ή χειροκίνητα) και κάντε κλικ στο «Αγορά» ή «Πώληση». Οι χρήστες που διαπραγματεύονται με περιθώριο θα έχουν την πρόσθετη επιλογή να επιλέξουν το ποσό μόχλευσης έως 5: 1.

Συνολικά, η διεπαφή χρήστη Pro είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών που θα ταιριάζει σε εμπόρους με διάφορες εμπειρίες και δεξιότητες Είναι εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει προηγμένα εργαλεία χαρτογράφησης και λογισμικό για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανταλλαγής κρυπτογράφησης στο DigiFinex, δείτε τον παρακάτω οδηγό βίντεο.

Αγορά Crypto With Fiat χρησιμοποιώντας DigiFinex

Παρόμοια με τα καλύτερα ανταλλακτικά fiat-to-crypto στον κόσμο, οι χρήστες του DigiFinex μπορούν να συμπληρώσουν το λογαριασμό συναλλαγών τους και αγοράστε crypto χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα μέσω Simplex. Το όριο αγοράς κυμαίνεται μεταξύ 50 και 20.000 $. Το DigiFinex υποστηρίζει συνολικά 17 νομίσματα fiat για την αγορά σημαντικών κρυπτονομισμάτων όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP και πολλά άλλα altcoins.

digifinex αγορά crypto

Για να αγοράσετε crypto με DigiFinex, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 • Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό και συνδεθείτε στο DigiFinex
 • Μεταβείτε στο επάνω μενού και επιλέξτε “Αγορά Crypto”
 • Επιλέξτε το κρυπτογράφηση που θέλετε να αγοράσετε
 • Εισαγάγετε το ποσό του νομίσματος fiat που θα χρησιμοποιήσετε
 • Ελέγξτε και επιβεβαιώστε τη συναλλαγή κάνοντας κλικ στο “Αγορά τώρα”
 • Μεταβείτε στο πορτοφόλι DigiFinex για να βρείτε τα αγορασμένα στοιχεία κρυπτογράφησης

Μια συναλλαγή χρέωση 3,5% ή κατ ‘αποκοπή 10 $, όποιο είναι υψηλότερο, θα χρεωθεί. Το συνολικό ποσό πληρωμής περιλαμβάνει αυτό το τέλος. Η συναλλαγή διαρκεί κατά μέσο όρο 10-30 λεπτά για να επεξεργαστεί και να κατατεθεί στο πορτοφόλι DigiFinex.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ DIGIFINEX ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

Εφαρμογή DigiFinex

Προσφορές ανταλλαγής DigiFinex στους χρήστες της α εφαρμογή συναλλαγών για κινητά αυτό ήταν κατεβάσατε πάνω από 50.000 φορές με μέση βαθμολογία αξιολόγησης 4,5 στα 5 αστέρια. Η εφαρμογή υποστηρίζεται σε συσκευές Android και iOS. Οι έμποροι μπορούν να παρακολουθούν τις τιμές της αγοράς κρυπτογράφησης και τις εμπορικές θέσεις ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή DigiFinex.

Τέλη συναλλαγών

Η διαπραγμάτευση Η χρέωση στο DigiFinex spot exchange είναι σταθερή 0,2% ανά συναλλαγή. Η προεπιλεγμένη αμοιβή spot spot είναι ανταγωνιστική, ωστόσο είναι υψηλότερη από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές της όπως η Binance, η KuCoin και η OkEX. Οι έμποροι μακροπρόθεσμης και θέσης πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι υπάρχει επιτόκιο μίας νύχτας 0,05% όταν χρησιμοποιείτε το χρηματιστήριο DigiFinex.

Χρήστες στην πλατφόρμα που διαθέτουν διακριτικά DFT και Τα μέλη VIP μπορούν να μειώσουν την αμοιβή σε 0,06% ανά συναλλαγή όπως φαίνεται παρακάτω. Αυτό είναι ένα καλό κίνητρο για να αγοράσετε και να κρατήσετε τις πλατφόρμες εγγενές διακριτικό.

έκπτωση digifinex

Κατάθεση & Ανάληψη τέλους

Για να καταθέσετε χρήματα στο DigiFinex, δεν υπάρχει τέλος συναλλαγής. Η απόσυρση περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων από το χρηματιστήριο θα πραγματοποιηθεί τυπική χρέωση δικτύου blockchain που είναι αναπόφευκτο. Το τέλος ανάληψης για κάθε περιουσιακό στοιχείο και τα όρια μπορείτε να βρείτε στο Σελίδα χρέωσης DigiFinex.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι DigiFinex Legit?

Εγγράφηκε στις Σεϋχέλλες το 2017 και λειτουργεί στο Χονγκ Κονγκ με γραφεία στη Σιγκαπούρη, την Κίνα, τη Νότια Κορέα, την Αυστραλία, Το DigiFinex φαίνεται να είναι μια νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Το DigiFinex είναι επίσης μια ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία και απαλλάσσει την παροχή υπηρεσιών διακριτικών ψηφιακών πληρωμών στη Σιγκαπούρη από τον ρυθμιστικό φορέα, MAS.

Ποια είναι η ομάδα DigiFinex?

Η ιδρυτική ομάδα πίσω από την DigiFinex έχει σημαντική εμπειρία με κορυφαίες εταιρείες χρηματοοικονομικής και τεχνολογίας από το Χονγκ Κονγκ, την ηπειρωτική Κίνα και τις ΗΠΑ. Η βασική ομάδα έχει επίσης πλούσια εμπειρία στην τεχνολογία blockchain και στις διαδικτυακές λειτουργίες προϊόντων δικτύου.

Χρειάζεται να συμπληρώσω το KYC?

DigiFinex Συνιστάται στους χρήστες της πλατφόρμας να ολοκληρώσουν μια διαδικασία Γνωρίστε τον Πελάτη σας για να ξεκλειδώσετε όλες τις λειτουργίες και να καταργήσετε τους περιορισμούς συναλλαγών στο DigiFinex.

Τι είναι ο όγκος συναλλαγών DigiFinex?

Το DigiFinex είναι σταθερά κατατάσσεται στην κορυφή της κυκλοφορίας, της ρευστότητας και του όγκου συναλλαγών της spot αγοράς σύμφωνα με coinmarketcap. Ο 24ωρος ημερήσιος τόμος κατά τη στιγμή της γραφής είναι περίπου 487 εκατομμύρια δολάρια που είναι σημαντικός.

Διαθέτει το DigiFinex ένα πρόγραμμα παραπομπής?

Το πρόγραμμα παραπομπής DigiFinex επιβραβεύει τους πελάτες με $ 2 USD για κάθε νέο πελάτη που αναφέρεται στο χρηματιστήριο που καταθέτει νόμισμα και ολοκληρώνει την πρώτη συναλλαγή. Υπάρχει επίσης μια έκπτωση ή πρόγραμμα θυγατρικών που παρέχει έως και το 48% των προμηθειών συναλλαγών για τους χρήστες. Οι υπάρχοντες χρήστες μπορούν να μοιραστούν τον σύνδεσμο παραπομπής ή τον κωδικό προσφοράς τους με φίλους και συγγενείς για να λάβουν ανταμοιβές.

Υποστηρίζεται το DigiFinex στην Αυστραλία?

Το Digifinex είναι μια παγκόσμια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες μπορούν να ανταλλάσσουν Bitcoin στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Digifinex.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας στο DigiFinex, εντυπωσιάσαμε αρκετά με την πλατφόρμα συναλλαγών και τις δυνατότητες που προσφέρθηκαν στους πελάτες της. Συγκεκριμένα, η διεπαφή συναλλαγών ξεχώρισε με τον κομψό σχεδιασμό και τα προηγμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης μέσω της ενοποίησης με το TradingView.

Επισκεφτείτε το DigiFinex

Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα αγοράς κρυπτογράφησης με πιστωτική κάρτα, προϊόντα εμπορικού περιθωρίου, παράγωγα και EFT σε μία μόνο πλατφόρμα, η DigiFinex πρωτοστατεί στο χώρο για την παροχή μιας ψηφιακής πλατφόρμας που θα προσελκύσει εμπόρους και επενδυτές κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο.

Για να ανταγωνιστούμε με κορυφαία χρηματιστήρια όπως το Binance και το Crypto.com, θα θέλαμε να δούμε το DigiFinex exchange να επεκτείνει την προσφορά του για να συμπεριλάβει δημοφιλείς μάρκες DeFi, λογαριασμούς ταμιευτηρίου τόκων, δάνεια με υποστήριξη κρυπτογράφησης, διαπραγμάτευση υψηλού περιθωρίου έως 100x και στοιχηματισμό νομισμάτων.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο crypto exchange για αγορά, εμπόριο και πώληση κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που έχουν παραβιαστεί ή έχουν κλαπεί κεφάλαια πελατών. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – είναι γνωστές και αξιόπιστες για να παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης να καταθέτουν κρυπτονομίσματα και να ανταλλάσσουν ψηφιακά στοιχεία.

Επισκεφθείτε το Digifinex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me