Exocrow Review: Είναι ασφαλές και νόμιμο;

Η επιλογή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία. Υπάρχουν πολλά ζητήματα, όπως τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, η διασύνδεση χαρτών, τα ζεύγη συναλλαγών, τα τέλη, η ασφάλεια και η υποστήριξη πελατών.

Μια νέα πλατφόρμα κρυπτογράφησης στο μπλοκ είναι Εξωκρόου, το οποίο προσφέρει επίσης P2P ανταλλαγή, πορτοφόλι, λογαριασμό ταμιευτηρίου και εμπορικές λύσεις.

Επισκεφτείτε το Exocrow

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την κριτική, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Γρήγορη και εύκολη δημιουργία λογαριασμού και πορτοφολιού
 • Δεν απαιτείται KYC αμέσως
 • Ομότιμη ανταλλαγή για αγορά / πώληση κρυπτονομισμάτων
 • Κερδίστε ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση που υπάρχει στο πορτοφόλι Exocrow
 • Ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμής για τις μικρές επιχειρήσεις να δέχονται πληρωμές σε Bitcoin
 • Πρόγραμμα συνεργατών για την επιβράβευση των υπαρχόντων χρηστών

Συνολικά

3/5 Επισκεφτείτε το Exocrow


Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Πριν μπείτε σε αυτήν την κριτική, είναι Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger Nano X όταν αγοράζετε Bitcoin, Ethereum, Litecoin ή άλλα νομίσματα. Η ιδιοκτησία κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων παραμένει στην κατοχή και τον έλεγχο του επενδυτή και όχι στο χρηματιστήριο. Διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης για περισσότερες πληροφορίες.

Τι είναι το Exocrow?

Εξωκρόου είναι μια νέα και ταχέως αναπτυσσόμενη ανταλλαγή κρυπτογράφησης με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει ένα μέρος για ιδιώτες σε 135 χώρες να αγοράζουν, να πωλούν και να αποθηκεύουν ψηφιακά νομίσματα. Από την έναρξή του το 2020, το χρηματιστήριο διευρύνει τις υπηρεσίες του για να συμπεριλάβει ένα διαδικτυακό πορτοφόλι, τη δυνατότητα να κερδίζει τόκους από την κρυπτογράφηση σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου, μια πύλη πληρωμής για αγορές και συναλλαγές P2P.

ιστοσελίδα exocrow

Exocrow σε σύγκριση

Φιλικά για αρχάριους, εύχρηστα και ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών είναι σημαντικά χαρακτηριστικά του Exocrow. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης που προσφέρουν χαρακτηριστικά παγκόσμιας κλάσης.

Είναι ασφαλές το Exocrow?

Το Exocrow περιλαμβάνει έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων (2FA) ώστε οι χρήστες να ενεργοποιούν και να προστατεύουν τον λογαριασμό τους από μη εξουσιοδοτημένη χρήση και δόλια δραστηριότητα. Η ιστοσελίδα δεν παρέχει λίστα με άλλα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των κεφαλαίων και των προσωπικών πληροφοριών των πελατών. Με βάση την έρευνά μας, εκεί δεν υπήρξαν σημαντικά περιστατικά ασφαλείας, παραβιάσεις ή συμβιβασμοί στο σύστημα που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, ωστόσο υπάρχουν μερικά ανησυχίες για αξιόπιστα φόρουμ.

Είναι Exocrow Legit?

Η Exocrow φαίνεται να παρέχει νόμιμες υπηρεσίες κρυπτογράφησης, όπως ανταλλαγή P2P και ψηφιακό πορτοφόλι για την αποθήκευση ψηφιακών νομισμάτων. Ωστόσο, υπάρχει δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ομάδα πίσω από την πλατφόρμα, υποστηριζόμενες χώρες ή νομική συμμόρφωση με οικονομικούς κανονισμούς που πρέπει να δηλώνονται.

Υποστηριζόμενη Fiat & Κρυπτονομίσματα

Η Exocrow υποστηρίζει τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία ψηφιακού νομίσματος που περιλαμβάνουν Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) και Zcash (ZEC). Κάθε στοιχείο έχει το δικό του πορτοφόλι για αποστολή και λήψη χρημάτων. Χρησιμοποιώντας το P2P exchange, οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν crypto χρησιμοποιώντας 13 νομίσματα fiat όπως USD, EUR, RUB, AUD, SGD και άλλοι.

Δημιουργία λογαριασμού

Για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο Exocrow, οι χρήστες θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία εγγραφής που θα απαιτήσει μια έγκυρη διεύθυνση email για επαλήθευση. Μόλις ολοκληρωθούν, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στην ανταλλαγή και να εξερευνήσουν τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Υπάρχει καμία άμεση απαίτηση για την ολοκλήρωση του KYC.

Μόλις ένα πορτοφόλι ή λογαριασμός Exocrow φτάσει τα 10.000 $ σε Δολάρια ΗΠΑ ή Ευρώ, ο κάτοχος του λογαριασμού θα πρέπει να υποβάλει έγγραφα ταυτότητας (Εθνική ταυτότητα ή διαβατήριο).

Κατάθεση κεφαλαίων

Εξωκρόου δεν δέχεται καταθέσεις σε νόμισμα fiat (π.χ. USD, EUR ή GBP). Για τη χρηματοδότηση ενός λογαριασμού για τη χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η Exocrow, οι χρήστες θα πρέπει να μεταφέρουν κρυπτογράφηση από ένα προσωπικό πορτοφόλι υλικού ή πλατφόρμα συναλλαγών ψηφιακού νομίσματος.

πορτοφόλι exocrow

Για παράδειγμα, για να καταθέσετε το Bitcoin στο Exocrow, οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν στο πορτοφόλι και να επιλέξουν BTC από το αναπτυσσόμενο μενού. Εδώ, θα εμφανίζεται η διεύθυνση πορτοφολιού BTC και ο κωδικός QR για αντιγραφή και μεταφορά χρημάτων στο.

Μόλις φτάσουν τα χρήματα στο πορτοφόλι, ο χρήστης θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε άλλες δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα. Συνιστάται να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων πριν από την κατάθεση χρημάτων.

bitcoin κατάθεση exocrow

Διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων

Για χρήστες που θέλουν να ανταλλάξουν ψηφιακά νομίσματα, η Exocrow προσφέρει ανταλλαγή Peer-To-Peer (P2P) για να διευκολύνει τις παραγγελίες αγοράς και πώλησης. Παρόμοια με τις δημοφιλείς πλατφόρμες P2P, όπως Paxful και Local Bitcoin, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν έναν συγκεκριμένο αγοραστή ή πωλητή εντός του υποστηριζόμενες χώρες / δικαιοδοσίες.

ανταλλαγή εξωκρόου

Οι έμποροι μπορούν να αναζητήσουν αγοραστές και πωλητές χρησιμοποιώντας τα αναπτυσσόμενα μενού στην κορυφή. Το σύστημα φίλτρων μπορεί να κατηγοριοποιήσει αγοραστές και πωλητές ανά νόμισμα, χώρα και τρόπο πληρωμής. Κατά την αναθεώρηση της ανταλλαγής P2P, το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι απλό και φιλικό για αρχάριους.

Στο μειονέκτημα, το Ο αριθμός των εμπόρων που χρησιμοποιούν την ανταλλαγή P2P ήταν περιορισμένος (λιγότερο από 20 κατά τη στιγμή της γραφής) και φάνηκε να είναι από την ομάδα Exocrow. Ως νέα πλατφόρμα, αναμένουμε να αυξηθεί η χρήση της πλατφόρμας με ένα ευρύ φάσμα χρηστών από πολλές χώρες, νομίσματα fiat και επιλογές πληρωμής.

Αποταμιευτικός λογαριασμός

Το Exocrow προσφέρει έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου για τους χρήστες του να κερδίζουν μηνιαίο ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση που διατηρείται μέσα σε ένα πορτοφόλι έως 3,2%. Ο τόκος πιστώνεται την 1η και 15η ημέρα κάθε μήνα και ο εντολέας μπορεί να αναληφθεί μία φορά κάθε μήνα.

Δεν είναι 100% σαφές ποιο κρυπτογραφημένο στοιχείο στο πορτοφόλι θα κερδίσει το 3,2% τόκο. Για το Bitcoin, το μηνιαίο επιτόκιο είναι ασυνήθιστα υψηλό σε σύγκριση με αξιόπιστες πλατφόρμες δανεισμού και αποταμίευσης όπως το BlockFi και το Nexo, τα οποία προσφέρουν μεταξύ 8,6% και 10% P.A αντίστοιχα.

λογαριασμός ταμιευτηρίου exocrow

Τέλη συναλλαγών

Δεν υπάρχει κόστος για τη δημιουργία λογαριασμού στο Exocrow ή για τη συντήρηση πορτοφολιού. Ομοίως, υπάρχουν μηδενικά τέλη για την κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό. Υπάρχει ένα μικρό κόστος 0,01% για τις αναλήψεις που είναι επιπλέον της χρέωσης δικτύου blockchain. Για παράδειγμα, το τυπικό κόστος δικτύου Bitcoin είναι περίπου. 0,0005BTC.

Για να χρησιμοποιήσετε την ανταλλαγή, η Exocrow χρεώνει μια χρέωση συναλλαγής που χρεώνεται σε 0,5% του συνολικού ποσού συναλλαγών Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι θα κοστίσει 1% χρέωση συναλλαγής για αγορά και άμεση πώληση BTC χρησιμοποιώντας το Exocrow. Σε σύγκριση με τα δημοφιλή χρηματιστήρια όπως το Binance, το Crypto.com και το KuCoin, τα τέλη συναλλαγών είναι λίγο υψηλά.

Χρεώσεις εμπόρου

Οι χρήστες μικρών επιχειρήσεων μπορούν να εγγραφούν στο σύστημα πληρωμών εμπόρων Exocrow για να στέλνουν και να λαμβάνουν crypto (π.χ. Bitcoin και Ethereum) μέσω του δικτύου blockchain σε αντάλλαγμα για αγαθά και υπηρεσίες.

Υπάρχει ένα 1% εξερχόμενη χρέωση για μαζικές συναλλαγές, με μηδενικό κόστος για τη λήψη συναλλαγών μέσω της ολοκληρωμένης πύλης πληρωμών. Συναλλαγές χρημάτων που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Excrow escrow θα χρεωθεί επιπλέον 1% χρέωση.

Ασφάλεια πλατφόρμας

Εξωκρόου δεν παρέχει επαρκείς πληροφορίες για μέτρα ασφαλείας που υπάρχει για την προστασία των πληροφοριών και των χρημάτων που διαχειρίζεται η ανταλλαγή πελατών. Ενώ το 2FA είναι επιλογή για κατόχους λογαριασμών και υπηρεσίες μεσεγγύησης για συναλλαγή P2P, το Exocrow δεν φαίνεται να έχει ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητα.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες χώρες υποστηρίζονται?

Το Exocrow είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα κρυπτογράφησης που υποστηρίζει επενδυτές σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ταϊλάνδης και αρκετών χωρών στην Ευρώπη. Απαγορεύεται σε χώρες με αυστηρούς οικονομικούς κανονισμούς και νόμους όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Οι χρήστες πρέπει να είναι προσεκτικοί και να επιδεικνύουν τη δέουσα επιμέλεια για να διασφαλίσουν ότι ρυθμίζεται στη χώρα τους.

Επιτρέπονται οι έμποροι των ΗΠΑ?

Εξωκρόου δεν επιτρέπει στους κατοίκους των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν την ανταλλαγή P2P να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτογράφηση. Ωστόσο, τα δολάρια ΗΠΑ γίνονται δεκτά ως νόμισμα fiat για την αγορά κρυπτογράφησης από υποστηριζόμενες χώρες. Οι έμποροι που διαμένουν στις ΗΠΑ θα πρέπει να βρουν μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ.

συμπέρασμα

Η Exocrow προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, όπως ανταλλαγή άμεσων αγορών / πωλήσεων, ασφαλές πορτοφόλι που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν ενδιαφέρον για κρυπτογραφικές και εμπορικές λύσεις για να δέχονται πληρωμές σε Bitcoin. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας και διεπαφή χρήστη έκκληση για αρχάριους λόγω της ευκολίας χρήσης του.

Επισκεφτείτε το Exocrow

Για να ολοκληρώσετε την κριτική μας για το Exocrow, ακολουθεί μια σύνοψη των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων στην πλατφόρμα που περιλαμβάνουν κάποιες ανησυχίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν από την ομάδα προτού μπορέσει να θεωρηθεί αξιόπιστος, ασφαλής και αξιόπιστος πάροχος στην αγορά κρυπτογράφησης. Τα άτομα πρέπει να επιδεικνύουν τη δέουσα επιμέλεια και να μην βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτήν την κριτική.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορη εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού
 • Δεν απαιτεί KYC αμέσως
 • Η διεπαφή P2P είναι καθαρή και απλή στη χρήση

Con

 • Νέα πλατφόρμα με μικρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Έλλειψη πληροφοριών για την ομάδα (εικόνα αποθεμάτων) και άδειες
 • Η διεύθυνση στους χάρτες Google δείχνει μια εταιρεία παροχής γραφείων
 • Έλλειψη πληροφοριών για την υποστήριξη πελατών και οδηγίες
 • Η ανταλλαγή P2P δεν χρησιμοποιείται (σύνολο 13 χρηστών)
 • Περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με τους όρους λογαριασμού ταμιευτηρίου & συνθήκες
 • Δεν διατίθεται σε χώρες με αυστηρούς κανονισμούς

Οι χρηματικές αμοιβές είναι πολύ σημαντικές για κάθε μελλοντικό επενδυτή σε κρυπτονομίσματα. Οι ακόλουθες ανταλλαγές – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών, καταθέσεων και ανάληψης (χωρίς κρυφές χρεώσεις) με μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων κατάθεσης που θα ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επενδυτών κρυπτονομισμάτων.

Επισκεφτείτε το Exocrow

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me