Επανεξέταση FTX: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – Διαβάστε πριν χρησιμοποιήσετε το Exchange

Το FTX είναι μια κορυφαία πλατφόρμα παραγώγων κρυπτογράφησης που έχει συνεργαστεί με το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στον κόσμο, το Binance. Σε αυτήν την κριτική ανταλλαγής FTX, θα παρέχουμε μια επισκόπηση της ανταλλαγής και πώς διαφοροποιείται από άλλες πλατφόρμες, αξιολογώντας τις δυνατότητές της, τη διεπαφή χρήστη, τα προϊόντα, τα τέλη συναλλαγών και άλλα.

Επισκεφτείτε το FTX

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την κριτική FTX, είναι πάντα καλύτερο να επισκέπτεστε τακτικά τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, επιλογές, μεταβλητότητα, spot και μοχλό
 • Μόχλευση έως και 101 φορές
 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών
 • Τα πρώτα συμβόλαια μελλοντικού δείκτη κρυπτογράφησης (π.χ. δείκτης shitcoin)
 • Διακανονισμός σε σταθερά νομίσματα
 • Μεγάλα ή σύντομα 3x μοχλούς μάρκες χωρίς περιθώριο
 • Εκπτώσεις προμήθειας με χρήση διακριτικού FTX (FTT)

Συνολικά

4.6 / 5 Επισκεφτείτε το FTX

Ευκολία στη χρήση


Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Πριν ξεκινήσετε, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X κατά την εμπορία παραγώγων κρυπτογράφησης. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης για αγορά.

Τι είναι το FTX?

Το FTX είναι ένα ανταλλαγή παραγώγων κρυπτονομισμάτων που έχει δημιουργηθεί από εμπόρους και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ισχυρή πλατφόρμα για επαγγελματικές εταιρείες συναλλαγών, ενδιάμεσους εμπόρους και αρχάριους. Οι χρήστες στην πλατφόρμα έχουν πρόσβαση σε καινοτόμες αγορές αιχμής, όπως παράγωγα, επιλογές, προϊόντα μεταβλητότητας και μοχλοί μάρκες.

ftx

Γρήγορη περίληψη

FTX σε σύγκριση

Οι προηγμένες δυνατότητες, το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο FTX. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλες κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπως το FTX που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Ποιος κατέχει το FTX?

Η ανταλλαγή FTX είναι ανήκει στο Σαμ Μπάνκμαν-Φρίντ, ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Alameda Research που είναι ένας κορυφαίος πάροχος ρευστότητας κρυπτογράφησης που δίνει στο FTX πρόσβαση σε κορυφαία βιβλία παραγγελιών. Alameda διαχειρίζεται πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια ψηφιακών στοιχείων και διαπραγματεύεται 600 εκατομμύρια έως 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα σε χιλιάδες προϊόντα όπως παράγωγα μέσω ανταλλαγής FTX.

Προϊόντα & Χαρακτηριστικά

Το FTX προσφέρει μια πλατφόρμα συναλλαγών φιλική για αρχάριους και εύχρηστη με καινοτόμα προϊόντα για αγορά ή πώληση. Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης επικεντρώνεται κυρίως στην παροχή α σταθερή και ασφαλής αγορά παραγώγων για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, εκτός από τα ακόλουθα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

 • Επαγγελματική διεπαφή χρήστη για συναλλαγές σε επιτραπέζιους υπολογιστές ή εφαρμογές για κινητά
 • Ξεκινήστε τις συναλλαγές χωρίς KYC και πραγματοποιήστε ανάληψη έως και $ 2.000 USD καθημερινά
 • Χαμηλές χρεώσεις και περιορισμένα spread λόγω βιβλίων και ρευστότητας
 • Μέχρι 101x μόχλευση σε ζεύγη συναλλαγών κρυπτονομισμάτων
 • Διακριτικά με μοχλό σε ΣΥΝΤΟΜΟ ή ΜΑΚΡΥ με μόχλευση έως 3Χ χωρίς περιθώριο
 • Διακανονισμός Stablecoin χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι με ένα περιθώριο
 • MOVE Συμβόλαιο που ρυθμίζει την απόλυτη αλλαγή στην τιμή ενός νομίσματος με την πάροδο του χρόνου
 • Εκπτώσεις χρέωσης VIP με μεγαλύτερα ποσά και χρήση του Διακριτικό FTT
 • Διαγωνισμοί και εκδηλώσεις FTX Trading
 • 24/7 προσφορές για κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας OTC desk
 • Πλήρεις οδηγοί, ενότητα FAQ και ομάδα εξυπηρέτησης πελατών με ανταπόκριση

Έχει ρυθμιστεί το FTX?

Το FTX.com είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που έχει συσταθεί στην Αντίγκουα και τη Μπαρμπούντα με την έδρα του στο Χονγκ Κονγκ. Η πλατφόρμα συναλλαγών προς το παρόν δεν ρυθμίζεται και δεν επιτρέπεται στους πελάτες των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες. Οι κάτοικοι στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το FTX.US, ένα συνεργαζόμενο πρόσωπο που εξυπηρετεί τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι μια οργανωμένη εταιρεία. Για περισσότερες νομικές πληροφορίες, οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν εδώ: Νομικά – FTX Exchange.

Είναι το FTX Exchange ασφαλές?

Το FTX χρησιμοποιεί πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας που μοιάζουν με τράπεζα για να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προσωπικών πληροφοριών του χρήστη και η ασφάλεια των χρημάτων αποθηκευμένο στο crypto exchange. Μέχρι σήμερα, δεν έχουν αναφερθεί hacks ή περιστατικά ασφαλείας που μπορούν να αποδοθούν σε ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας όπως η αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού και ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για την παροχή ενός ασφαλούς και ασφαλούς περιβάλλοντος συναλλαγών.

Εγγραφή λογαριασμού

Για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό με FTX, οι χρήστες θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία εγγραφής για να ρυθμίσουν μια σύνδεση συναλλαγών παραγώγων. Οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν να διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης και ανάληψη έως 2.000 USD ανά ημέρα μόνο με επαλήθευση email.

Οι κάτοχοι λογαριασμού Tier 2 και 3 που ολοκληρώνουν το KYC μπορούν να αποσύρουν απεριόριστα ποσά κρυπτονομίσματος σε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger X ή να εξαργυρώσουν χρήματα απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιώντας τραπεζικό έμβασμα. Οι κάτοχοι λογαριασμού FTX που ολοκληρώνουν τη διαδικασία AML / KYC μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το γραφείο OTC.

Μέθοδοι κατάθεσης

Το FTX επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα μεθόδων κατάθεσης για εμπόρους στην πλατφόρμα να χρηματοδοτούν έναν λογαριασμό. Αυτά περιλαμβάνουν κρυπτονομίσματα, σταθερά νομίσματα ή νόμισμα fiat. Υπάρχει η επιλογή να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα για την αγορά κρυπτογράφησης απευθείας μέσω της πλατφόρμας FTX, του ηγέτη της αγοράς fiat / crypto, Απλός. Η εταιρεία έχει πρωτοπορήσει στο Fiat onramps χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή τραπεζική κάρτα (π.χ. VISA και Mastercard).

Εναλλακτικά, οι έμποροι μπορούν να μεταφέρουν σταθερά νομίσματα στην πλατφόρμα όπως USD, USDC, TUSD, PAX, BUSD και HUSD. Το FTX θα πιστώσει το πορτοφόλι του χρήστη χρησιμοποιώντας αναλογία 1: 1.

Διεπαφή χρήστη

Το FTX έχει σχεδιαστεί για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης στην πλατφόρμα προσφέροντας ένα απλό, εύκολο στην πλοήγηση και διαισθητικό περιβάλλον χρήστη. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση έχει μια πλευρική γραμμή πλοήγησης για γρήγορη πρόσβαση σε προϊόντα, θέσεις, πορτοφόλι συναλλαγών παραγώγων FTX για προβολή κεφαλαίων λογαριασμού FTX, εκκρεμείς παραγγελίες και προβολή ιστορικού συναλλαγών.

διεπαφή ftx

Το κέντρο της διεπαφής χρήστη διαθέτει το διάγραμμα συναλλαγών που είναι ενσωματωμένο στο TradingView και είναι γνωστό για τα προηγμένα χαρακτηριστικά συναλλαγών, τους δείκτες και τα εργαλεία σχεδίασης και τις επικαλύψεις μοτίβων γραφημάτων. Οι χρήστες μπορούν κάντε δεξί κλικ στο γράφημα για να τοποθετήσετε όριο και να σταματήσετε τις παραγγελίες σε επιλεγμένο επίπεδο τιμών.

Κάτω από το παράθυρο γραφημάτων, οι χρήστες μπορούν να δουν το βιβλίο παραγγελιών για να εξετάσουν τον όγκο έναντι της προσφοράς και να ζητήσουν τις τιμές. Για να εισαγάγετε μια θέση με FTX, το παράθυρο παραγγελίας βρίσκεται στη μέση. Είναι απλό στην εμφάνιση και μπορεί να συμπληρώσει τις τιμές εισόδου κάνοντας κλικ στο βιβλίο παραγγελιών. Ο όγκος συναλλαγών μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό που θα υπολογίζει αυτόματα και εμφανίζει την τιμή εκκαθάρισης.

παραγγελίες ftx

Το FTX επιτρέπει στους εμπόρους να διαχειρίζονται τις θέσεις τους προσφέροντας διάφορες μεθόδους παραγγελίας για να εισέλθουν σε μια θέση και να εξέλθουν από το εμπόριο. Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες συναλλαγών με μόχλευση, η επιλογή των τύπων παραγγελιών στο FTX είναι εξαιρετική και θα ταιριάζει σε μια ποικιλία εμπόρων. Οι διαθέσιμες παραγγελίες περιλαμβάνουν:

 • Οριακή παραγγελία
 • Παραγγελία αγοράς
 • Σταματήστε την αγορά
 • Όριο διακοπής
 • Τερματική στάση
 • Πάρε κέρδος
 • Πάρτε όριο κέρδους

Συνολικά, το περιβάλλον εργασίας χρήστη FTX είναι στιβαρό και κατάλληλο για διάφορους τύπους εμπόρων και επίπεδο δεξιοτήτων. Το παράθυρο χαρτογράφησης ανταποκρίνεται και περιλαμβάνει προηγμένα εργαλεία και λογισμικό χαρτογράφησης για την εμπορία προϊόντων κρυπτογράφησης στο FTX.

Παράγωγα συναλλαγών

Η FTX προσφέρει μια σειρά προϊόντων παραγώγων κρυπτονομισμάτων που μπορούν να διαπραγματευτούν στο χρηματιστήριο χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι με ένα περιθώριο. Τα προϊόντα συναλλαγών που προσφέρονται περιλαμβάνουν:

 • Μελλοντικά – οι χρήστες στην πλατφόρμα μπορούν να ανταλλάσσουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης σε κέρματα όπως BTC, ETH, EOS, XRP και USDT. Κάθε νόμισμα έχει τρία συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης: ένα συμβόλαιο που λήγει αυτό το τρίμηνο, ένα συμβόλαιο που λήγει το επόμενο τρίμηνο και ένα διαρκές μέλλον.
 • Διακριτικά με μοχλό – μάρκες που μπορούν να αγοραστούν και να πωληθούν με μόχλευση έως 3Χ που δεν απαιτεί απαιτήσεις περιθωρίου.
 • Επιλογές – συμβόλαια που δίνουν στον κάτοχο το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση αγοράς ή πώλησης σε μελλοντικές τιμές απεργίας. Συχνά αναφέρονται ως «κλήσεις» και «βολές». Οι προχωρημένοι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν επιλογές για να αντισταθμίσουν τις ανοιχτές θέσεις τους έναντι της αστάθειας των τιμών.
 • ΚΙΝΗΣΗ – συμβόλαια που αντιπροσωπεύουν την απόλυτη αξία του ποσού που κινείται η τιμή ενός νομίσματος σε μια χρονική περίοδο.
 • Σημείο – συναλλαγές που ακολουθούν την υπογραμμισμένη τιμή του περιουσιακού στοιχείου χωρίς περιθώριο ή ασφάλεια

Μελλοντικά

Το FTX έχει πάνω από 100 συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης που μπορούν να διαπραγματευτούν χρησιμοποιώντας σταθερό Bitcoin όπως USD ή USDT ως εξασφάλιση. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη και οι ζημίες βασίζονται σε τιμές USD χωρίς να απαιτείται τραπεζικός λογαριασμός. Υπάρχει επίσης η επιλογή να χρησιμοποιήσετε το ίδιο νόμισμα fiat ως εγγύηση για όλα τα συμβόλαια. Τα δημοφιλή ζεύγη FTX Futures ανά ημερήσιο όγκο συναλλαγών περιλαμβάνουν:

 • BTC-PERP – Bitcoin αιώνια μέλλοντα
 • ETH-PERP – Ethereum Perpetual Futures
 • XRP-PERP – XRP Perpetual Futures
 • LTC-PERP – Litecoin Perpetual Futures
 • BCH-PERP – Διαρκή συμβόλαια Bitcoin Cash

Οι χρήστες μπορούν ανταλλάξτε τα ζευγάρια μελλοντικής εκπλήρωσης με περιθώριο έως 101x και επωφεληθείτε από το να εκμεταλλευτείτε τις συγκριτικά μικρές μεταβολές των τιμών. Παρέχει επίσης ευελιξία ενός χαρτοφυλακίου για μεγαλύτερη έκθεση και κάνει το κεφάλαιο να προχωρήσει περισσότερο από ό, τι ο χρήστης θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει μόνος του.

Κάθε θέση στο χρηματιστήριο futures υποστηρίζεται από το FTX Insurance Fund το οποίο ενεργοποιείται όταν ένας λογαριασμός κινδυνεύει να εκκαθαριστεί και να μετριάσει τον κίνδυνο clawbacks.

futx ανταλλαγής ftx

Διακριτικά με μοχλό

Η FTX έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο πλεονέκτημα για εμπόρους κρυπτονομισμάτων, που ονομάζονται Leveraged Tokens. Αυτά είναι Διακριτικά ERC20 που έχουν αξιοποιήσει την έκθεση έως και 3x που εφαρμόζεται στο ζεύγος συναλλαγών. Υπάρχει καμία απαίτηση περιθωρίου από το υπόλοιπο του λογαριασμού FTX του χρήστη για να ξεκινήσει η εμπορία μοχλευμένων κερμάτων. Υπάρχουν ακόμη και EFT που έχουν αξιοποιήσει την έκθεση σε πολλά υπάρχοντα και δημοφιλή περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης.

Μερικά παραδείγματα μοχλών FTX περιλαμβάνουν:

 • BULL / USD – διακριτικό Bitcoin διάρκειας 3x
 • BEAR / USD – 3x σύντομο διακριτικό Bitcoin
 • ETHBULL / USD – διακριτικό Ethereum 3x
 • ETHBEAR / USD – σύντομο διακριτικό Ethereum 3x

Χρησιμοποιώντας το FTX μοχλός μάρκες μπορούν να βοηθήσουν έναν έμπορο με τη διαχείριση κινδύνων. Η ανταλλαγή παραγώγων επανεπενδύει αυτόματα τυχόν εμπορικά κέρδη πίσω στο υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο που διαπραγματεύεται. Αυτό σημαίνει ότι εάν η θέση του μοχλού διακριτικού σας έχει κέρδος, τα διακριτικά θα τοποθετήσουν αυτόματα τις θέσεις με μόχλευση 3x. Από την άλλη πλευρά, οι μοχλοί μάρκες θα μειώσουν αυτόματα τον κίνδυνο εάν η θέση είναι αρνητική.

διακριτικά ανταλλαγής ftx

Για παράδειγμα, εάν ο χρήστης διαπραγματευόταν μια θέση ETH μήκους 3x και η τιμή ETH έπεσε πάνω από 33%, η θέση θα ρευστοποιήθηκε. Ωστόσο, μια θέση στο περιουσιακό στοιχείο ETHBULL θα είχε πουλήσει αυτόματα ένα μέρος της θέσης καθώς η τιμή του ETH άρχισε να πέφτει. Αυτό θα μετριάσει τον κίνδυνο εκκαθάρισης ακόμη και μετά από πτώση της τιμής κατά 33%.

Για να ξεκινήσετε την εμπορία μοχλευμένων μαρκών στο FTX, κάντε κλικ στο ‘Ενδειξη’ στο επάνω μενού του για να βρείτε τη λίστα στοιχείων. Τα διακριτικά κατασκευάζονται με τρόπο που επιτρέπει στους εμπόρους να έχουν μοχλευτική έκθεση σε ένα συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης (τόσο στη μακροπρόθεσμη όσο και στη σύντομη πλευρά), χωρίς να διακινδυνεύουν την εκκαθάριση.

Διαφήμιση

ΒΕΒΙΤΙ

κερδίστε ανταμοιβές έως t0 600 $ με καταθέσεις σε bitcoin

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.7 / 5

Αξίωση 600 $

Επιλογές

Το FTX παρέχει μια δυνατότητα ανταλλαγής επιλογών κρυπτογράφησης μακροπρόθεσμα ή σύντομα χρησιμοποιώντας μόχλευση. Η διαδικασία είναι παρόμοια με τις προθεσμιακές συναλλαγές σε FTX ή δυαδικές επιλογές. Κατά την ώρα λήξης, το το συμβόλαιο διακανονίζεται σε ποσό σε δολάρια ΗΠΑ ίση με την τιμή λήξης. Οι έμποροι μπορούν να κάνουν εικασίες και να επιλέξουν να προχωρήσουν μακρά ή κοντά με μοχλό.

Επιλογές FTX

MOVE Συμβόλαια

Το MOVE είναι ένα συμβόλαιο που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν την αστάθεια της αγοράς. Αντιπροσωπεύει την απόλυτη αξία του ποσού που κινείται η τιμή ενός νομίσματος σε Δολάρια ΗΠΑ για μια χρονική περίοδο όπως η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η κατεύθυνση του εμπορίου δεν έχει σημασία στο εμπόριο. Το μόνο που έχει σημασία είναι το συνολικό ποσό του δολαρίου που κινείται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Τα συμβόλαια FTX MOVE είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους αρχάριους και τους θεμελιώδεις εμπόρους να συμμετέχουν στις αγορές έως διαπραγμάτευση μελλοντικής αστάθειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τον οδηγό για αρχάριους για MOVE trading στο FTX παρακάτω.

Spot Markets

Οι παραδοσιακοί έμποροι μπορούν να αγοράσουν μια σειρά από δημοφιλή ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στο χρηματιστήριο παρόμοια με μια ανταλλαγή spot spot. Το FTX απαριθμεί επί του παρόντος πάνω από 100 ζεύγη συναλλαγών που ανταλλάσσονται χρησιμοποιώντας USD ή USDT όπως BTC, ETH, LINK, FTT token, PAXG και XRP.

Προμήθειες συναλλαγών FTX

Το FTX προσφέρει ένα χαμηλό τέλος διαπραγμάτευσης ξεκινώντας από 0,07% έως 0,04% για αυτό προθεσμιακές και spot αγορές που βασίζονται σε μοντέλο κατασκευαστή και λήψης. Η δομή των τελών της FTX χρησιμοποιεί ένα κλιμακωτό σύστημα που ωφελεί τους εμπόρους υψηλού όγκου με χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών.

Για μοχλούς μάρκες, υπάρχει δημιουργία και τέλη εξαργύρωσης 0,10% και ημερήσιο τέλος διαχείρισης 0,03%. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μόχλευση 50x ή υψηλότερη, το τέλος συναλλαγής αυξάνεται κατά 0,05%, στο οποίο οι μισές χρεώσεις FTX κατανέμονται στο Ασφαλιστικό Ταμείο.

Για όλες τις αγορές εκτός BTC-PERP και ETH-PERP, χρησιμοποιώντας μόχλευση του 50χ αυξάνει τα τέλη συναλλαγών κατά 0,02% και τα τέλη συναλλαγών 100 ή υψηλότερα αυξάνονται κατά 0,03%, το οποίο καταβάλλεται στο ασφαλιστικό ταμείο FTX. Λάβετε υπόψη ότι το BTC-PERP και το ETH-PERP δεν επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις για τη χρήση υψηλότερης μόχλευσης.

Δημιουργήστε έναν ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό με το FTX.

Οι χρήστες FTX ανταμείβονται με ένα έκπτωση χρέωσης συναλλαγής έως 30% κρατώντας απλώς ένα συγκεκριμένο ποσό του εγγενούς διακριτικού FTX (FTT) που αποτιμάται σε USD. Το ποσό της έκπτωσης εξαρτάται από τις διακρατήσεις FTT των σημάτων σας σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα

Έκπτωση FTX

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Υπάρχουν καμία προμήθεια κατάθεσης ή ανάληψης για νομίσματα και μάρκες κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας FTX.

Η απόσυρση περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων από το χρηματιστήριο υφίσταται το πρότυπο χρέωση δικτύου blockchain το οποίο είναι αναπόφευκτο και προσαρμόζεται αυτόματα με βάση τις συνθήκες της αγοράς.

Αποδεκτό νόμισμα Fiat

Οι χρήστες στο FTX μπορούν να χρηματοδοτήσουν έναν λογαριασμό συναλλαγών καταθέτοντας είτε cryptocurrency, stablecoins ή fiat νόμισμα. FTX υποστηρίζει 10 νομίσματα fiat η οποία μπορεί να κατατεθεί και να αναληφθεί χρησιμοποιώντας τραπεζικό έμβασμα όπως USD, EUR, GBP, AUD, HKD, SGD, ZAR, CAD, CHF και BRL.

Εφαρμογή συναλλαγών για κινητά

Το FTX προσφέρει επίσης ένα εφαρμογή συναλλαγών για κινητά που υποστηρίζεται από συσκευές Android και iOS. Το FTX Pro επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις αγορές και να πραγματοποιούν συναλλαγές ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Η εφαρμογή έχει βαθμολογία 4,7 αστέρων και έχει ληφθεί από περισσότερους από 10.000 χρήστες.

εφαρμογή ftx

Η εφαρμογή του FTX περιλαμβάνει λειτουργικότητα πλήρους οθόνης, παραγγελίες, θέσεις και βασικούς δείκτες γραφημάτων. Η λειτουργικότητα στην εφαρμογή FTX είναι παρόμοια με την έκδοση για υπολογιστές. Οι έμποροι μπορούν να επεξεργαστούν παραγγελίες, να ελέγξουν το ιστορικό συναλλαγών και να δουν πληροφορίες αγοράς.

Κριτικές FTX Exchange & Υποστήριξη πελατών

Το FTX παρέχει διάφορα κανάλια για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών, όπως το Telegram και το Email υποστήριξης. Οι αρχάριοι μπορούν να περιηγηθούν στην ενότητα FAQ στον ιστότοπο μεταβαίνοντας στο ‘Βοήθεια’ σύνδεσμος στο κάτω μέρος της σελίδας. Υπάρχει μια εκτεταμένη λίστα άρθρων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως:

 • Κατάθεση και αναλήψεις
 • Επαλήθευση λογαριασμού και KYC
 • Συναλλαγές Crypto
 • Κουπόνι FTT
 • Διαγωνισμοί και εκδηλώσεις FTX
 • Εφαρμογή για κινητό
 • OTC
 • API
 • Αμοιβές

Ο χρήστης μπορεί επίσης να διαβάσει τον ιστότοπο αξιολόγησης FTX Exchange στο διαδίκτυο, όπως από TrustPilot για να κατανοήσουμε τα σχόλια από υπάρχοντες εμπόρους στην πλατφόρμα. Επί του παρόντος, υπάρχουν μόνο 14 κριτικές με μέση βαθμολογία αστέρων 3,2 / 5. Παρόλο που τα σχόλια φαίνεται να προέρχονται από ανεπιθύμητους λογαριασμούς.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι FTX Legit?

Το FTX φαίνεται να είναι νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που ειδικεύεται σε παράγωγα, δείκτες, Futures και μοχλούς μάρκες που μπορεί να ανταλλαχθεί με περιθώριο. Η ανταλλαγή υποστηρίζεται από τον κορυφαίο πάροχο ρευστότητας κρυπτογράφησης Alamada Research που διαχειρίζεται εκατοντάδες εκατομμύρια ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ανά ημέρα. Η FTX έχει σημειώσει μια αύξηση στην ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και σήμερα κατατάσσεται στην # 6 με βάση τους όγκους συναλλαγών σύμφωνα με coinmarketcap.

Το FTX έχει πρόγραμμα θυγατρικών?

Το FTX έχει ένα πρόγραμμα παραπομπής για να επιβραβεύσει τους χρήστες του με την προώθηση υπηρεσιών FTX σε νέα μέλη. Όταν εγγραφείτε στο FTX, ένας μοναδικός σύνδεσμος συνεργατών θα εκχωρηθεί αυτόματα σε εσάς. Όταν ένας νέος χρήστης εγγραφεί με τον κωδικό παραπομπής σας, θα λάβετε το 30% των αμοιβών διαπραγμάτευσής του και θα λάβει έκπτωση 5% στις δικές του χρεώσεις συναλλαγών.

Μπορείτε να κάνετε επίδειξη συναλλαγών?

FTX δεν έχει λογαριασμό επίδειξης ή testnet για νέους εμπόρους να ανταλλάσσουν Bitcoin χωρίς να κάνουν κατάθεση. Οι έμποροι μπορούν να κάνουν μια μικρή κατάθεση στην πλατφόρμα για να δοκιμάσουν τις δυνατότητες ανταλλαγής και τα προϊόντα που προσφέρονται.

Τι χώρες υποστηρίζει το FTX?

Το FTX exchange είναι μια υπηρεσία κρυπτογράφησης για πελάτες σε όλο τον κόσμο με υποστήριξη μετάφρασης για Αγγλικά, Απλοποιημένα και Παραδοσιακά Κινέζικα, Κορεάτικα και Ιαπωνικά. Υπάρχουν πολλές χώρες που είναι απαγορευμένο από διαπραγμάτευση σε FTX για κανονιστικούς λόγους που περιλαμβάνουν:

 • Κεμπέκ (Καναδάς)
 • Κούβα
 • Κριμαία
 • Σεβαστούπολη
 • Ιράν
 • Συρία
 • Βόρεια Κορέα
 • Σουδάν
 • Σιγκαπούρη
 • Ηνωμένες Πολιτείες

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το FTX στις Ηνωμένες Πολιτείες?

Το FTX προς το παρόν δεν επιτρέπει σε εμπόρους κρυπτογράφησης που κατοικούν στις ΗΠΑ να πραγματοποιούν συναλλαγές στην πλατφόρμα. Οι υπηρεσίες περιορίζονται στους πολίτες των ΗΠΑ λόγω κανονισμών εντός της χώρας. Οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν συναλλαγές χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο χρηματιστήριο στις ΗΠΑ.

Επιτρέπει η FTX αγορές πιστωτικών καρτών?

Οι πελάτες μπορούν να συμπληρώσουν το λογαριασμό συναλλαγών τους και να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα. Αυτή η δυνατότητα παρέχεται από τρίτο πάροχο Απλός, που δέχεται πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες Mastercard και VISA. Υπάρχει ελάχιστη συναλλαγή 50 $ και ημερήσιο όριο 20.000 $ USD ανά χρήστη που είναι λογικό για αρχάριους και ενδιάμεσους επενδυτές κρυπτογράφησης.

Εναλλακτικές λύσεις FTX

ΒΕΒΙΤΙ

Μπιτ

Το ByBit είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων παραγώγων με έμφαση στην εμπορία μόχλευσης με μόχλευση έως 100x σε ζεύγη συναλλαγών Bitcoin και Etherium. Το Bybit έχει γίνει ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Επισκέψου την ιστοσελίδα συν 500

Plus500

Το Plus500 είναι ένας πάροχος CFD που προσφέρει τη μαζική πελατειακή του βάση για την εμπορία των πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με μόχλευση έως 30x όπως Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron και Monero.

Αποποίηση ευθυνών: το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Επισκέψου την ιστοσελίδα κάθισμα

Κάθισμα

Το Binance είναι η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων από όγκο συναλλαγών και ένας από τους ταχύτερους παρόχους υπηρεσιών συναλλαγών για το οικοσύστημα blockchain. Το χρηματιστήριο έχει σημειώσει αστρονομική ανάπτυξη και είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσει αυτήν την επισκόπηση ανταλλαγής FTX, η πλατφόρμα έχει διαχωριστεί από άλλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης προσφέροντας νέα και καινοτόμα προϊόντα συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης στο χώρο των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και μοχλού. Με πάνω από 100 ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης για να επιλέξουν spot, futures, options, index και leveraged tokens, οι χρήστες δεν θα στερούνται ευκαιριών συναλλαγών.

Επισκεφτείτε το FTX

Αν θέλετε να κάνετε τη μετάβαση και να κάνετε συναλλαγές σε μια πλατφόρμα με συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και μάρκες συμβολαίου, τότε σας συνιστούμε να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό με το FTX και να επωφεληθείτε από τις χαμηλές χρεώσεις και το προηγμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη γραφημάτων.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Διακοπή χρήσης του BitMEX: Ανταλλάξτε με αυτές τις 4 εναλλακτικές λύσεις

 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)
 • ChangeNOW Review: Crypto Swaps, Trading Fees & Περισσότερο
 • 4 Καλύτερο Cashback Bitcoin & Εφαρμογή ανταμοιβών (ΔΩΡΕΑΝ χρήματα)
 • 10 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία

Τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι πολύ σημαντικά για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τεχνικούς δείκτες και μια ομαλή διεπαφή χαρτογράφησης που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές που θα ταιριάζει σε αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους.

Επισκεφτείτε το FTX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me