Αναθεώρηση Gate.io: Είναι ασφαλές στη χρήση; (Ενημερώθηκε το 2021)

Η επιλογή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία. Υπάρχουν αρκετές εκτιμήσεις όπως οι δυνατότητες της πλατφόρμας, η διασύνδεση χαρτών, τα ζεύγη συναλλαγών, τα τέλη, η ασφάλεια και η υποστήριξη πελατών.

Ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά χρηματιστήρια στον κόσμο είναι το Gate.io.

Επισκεφτείτε το Gate.io

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την κριτική, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να συμβούν μετά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πάνω από 150 κρυπτονομίσματα διατίθενται για διαπραγμάτευση
 • Προϊόντα Spot, EFT, Futures και παράγωγα
 • 0,2% χρέωση συναλλαγών για την ανταλλαγή κρυπτονομικών στοιχείων
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
 • Κερδίστε ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση μέσα από ένα πορτοφόλι Gate.io
 • Κατατάχθηκε 27η με βάση τον όγκο και τη ρευστότητα

Συνολικά

3.95 / 5 Επισκεφτείτε το Gate.io


Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Πριν ξεκινήσετε, συνιστάται συχνά να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X, κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης για αγορά.

δικτυακός τόπος gateio

Τι είναι το Gate.io?

Το Gate.io είναι ένα παγκόσμια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε το 2013 για να επιτρέπεται στους πελάτες σε όλο τον κόσμο να αγοράζουν, να εμπορεύονται, να πωλούν και να αποθηκεύουν ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων. Το χρηματιστήριο θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες συναλλαγών για το crypto και είναι επί του παρόντος στην 27η θέση στον κόσμο με βάση την κυκλοφορία, τη ρευστότητα, τον όγκο συναλλαγών των spot spot. Η Gate.io έχει επεκτείνει την κύρια προσφορά της για να παρέχει EFT, Επιλογές, παράγωγα και μια αγορά Futures για τους επενδυτές να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτογράφηση με διαπραγμάτευση.

Gate.io Σε σύγκριση

Οι προηγμένες λειτουργίες, ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητές συσκευές είναι σημαντικές δυνατότητες στο Gate.io. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει εναλλακτικές κρυπτογραφικές ανταλλαγές όπως το Gate.io που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Χαρακτηριστικά του Gate.io & Υπηρεσίες

Το Gate.io προσφέρει ένα φιλική για αρχάριους και εύχρηστη πλατφόρμα συναλλαγών να κερδοσκοπούν τα ψηφιακά νομίσματα. Η ανταλλαγή επικεντρώνεται κυρίως στην παροχή σταθερής και ασφαλούς ανταλλαγής spot. Το Gate.io προσφέρει επίσης τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Μια αρχάριος ή επαγγελματική πλατφόρμα συναλλαγών
 • Spot market με πάνω από 150 ζεύγη κρυπτογράφησης
 • Περιθώριο, παράγωγα και Futures αγορά για διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης με μόχλευση έως 100x
 • Προϊόντα EFT κρυπτονομισμάτων όπως μοχλευμένα, συνδυασμένα και αντίστροφα
 • Δεδομένα αγοράς σε πραγματικό χρόνο και χαρτογράφηση για ανταλλαγή altcoins, Defi tokens και stablecoins
 • Επίδειξη συναλλαγών κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας ένα testnet Gate.io
 • Εφαρμογή ιστού και κινητών για παρακολούθηση χαρτοφυλακίου και συναλλαγών από οπουδήποτε
 • HODL και κερδίστε ενδιαφέρον για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα
 • Δάνεια κρυπτογράφησης και δάνεια κρυπτογράφησης για να δεσμεύσετε ένα περιουσιακό στοιχείο για να δανειστείτε άλλο
 • Εκπτώσεις προμήθειας VIP με μεγαλύτερα ποσά
 • Πλήρεις οδηγοί, ενότητα FAQ και ομάδα εξυπηρέτησης πελατών με ανταπόκριση

Είναι το Gate.io ασφαλές?

Το Gate.io περιλαμβάνει πολλά βιομηχανικά πρότυπα πρωτόκολλα ασφαλείας για τη διασφάλιση των χρημάτων των πελατών στην ανταλλαγή είναι ασφαλείς και ασφαλή από διαδικτυακές απειλές. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν έλεγχο ταυτότητας Two Factor, Cold Storage Wallets και ασφαλή ιστότοπο SSL.

Εγγραφή λογαριασμού & Σύνδεση

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Gate.io οι χρήστες θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία εγγραφής για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό συναλλαγών. Η ανταλλαγή Gate.io θα ζητήσει ένα όνομα χρήστη και ένα email. Η επαλήθευση της διεύθυνσης email ολοκληρώνει τη βασική διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. ΕΝΑ Ο δεύτερος κωδικός πρόσβασης θα ζητηθεί για ανάληψη χρημάτων από το πορτοφόλι του χρήστη Gate.io.

Επαλήθευση Gate.io

Δεν απαιτείται απόδειξη ταυτότητας για διαπραγμάτευση στο Gate.io. Οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο Gate.io και να ξεκινήσουν συναλλαγές κρυπτογράφησης χωρίς να ολοκληρώσουν το KYC. Οι χρήστες θα πρέπει να υποβάλουν έγγραφα ταυτότητας για ανάληψη χρημάτων από την ανταλλαγή. Αυτοί οι έλεγχοι και τα υπόλοιπα είναι σύμφωνα με τις πολιτικές AML. Είναι μια τυπική διαδικασία για την προστασία της ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων από τη συμμετοχή σε ξέπλυμα χρήματος ή ύποπτη δραστηριότητα. Απαιτούνται οι ακόλουθες πληροφορίες για την ολοκλήρωση της επαλήθευσης του Gate.io:

 • Ονομα
 • Ημερομηνια γεννησης
 • Τηλεφωνικό νούμερο
 • Αντίγραφο έγκυρης ταυτότητας ή διαβατηρίου και απόδειξη διεύθυνσης
 • Φωτογραφία (selfie)

Κατάθεση κεφαλαίων

Το Gate.io δέχεται καταθέσεις για τα κύρια περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων και σταθερά νομίσματα όπως το Tether (USDT) για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση. Τα χρήματα μπορούν να μεταφερθούν σε έναν λογαριασμό Gate.io χρησιμοποιώντας την επιφάνεια εργασίας και το κινητό περιλαμβάνει την επιλογή του κρυπτονομίσματος για κατάθεση (π.χ. Bitcoin), την αντιγραφή της μοναδικής διεύθυνσης κατάθεσης και τη μεταφορά χρημάτων από άλλο χρηματιστήριο ή ένα πορτοφόλι υλικού κρυπτονομισμάτων. Η λίστα των στοιχείων που μπορούν να μεταφερθούν στο Gate.io για διαπραγμάτευση εμφανίζεται στη σελίδα «Τα χρήματά μου». Οι χρήστες πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι υπάρχει καμία επιλογή για καταθέσεις fiat να αγοράσουν crypto.

κατάθεση gate.io

Συναλλαγές με το Gate.io

Το Gate.io έχει σχεδιαστεί για αρχάριους και προχωρημένους εμπόρους κρυπτογράφησης στην πλατφόρμα προσφέροντας ένα Τυπικό και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Η λίστα με τα ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι κρυμμένη και μπορεί να επεκταθεί για πλήρη προβολή.

Η τυπική έκδοση (φαίνεται παρακάτω) θεωρείται ότι εξυπηρετεί νέους εμπόρους που περιλαμβάνει γράφημα, πλαίσιο εισαγωγής παραγγελίας, λίστα προφίλ παραγγελιών και ιστορικό συναλλαγών. Το πλαίσιο εισαγωγής παραγγελιών είναι μεγάλο και εύκολο στη χρήση, ωστόσο το βιβλίο παραγγελιών και το ιστορικό συναλλαγών θα αποσπά την προσοχή των νέων εμπόρων που δεν διαβάζουν αυτά τα δεδομένα.

τυπική διεπαφή gate.io

Όπως τα περισσότερα αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, το Gate.io έχει ενσωματωθεί στο Tradingview για να παρέχει μια σειρά από χαρακτηριστικά χαρτογράφησης, δείκτες και εργαλεία σχεδίασης. Οι χρήστες μπορούν αλλάξτε χρονικά πλαίσια, προσθέστε δείκτες γραφημάτων και ορίστε ειδοποιήσεις κάνοντας δεξί κλικ στα γραφήματα. Αυτό το καθιστά γρήγορο και εύκολο να πλοηγηθείτε στα γραφήματα, να αλλάξετε τις δυνατότητες και τις προτιμήσεις εμφάνισης.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη Professional φαίνεται να είναι πιο συμπαγές και ελάχιστο από το πρότυπο. Η διεπαφή ήταν σχεδιασμένο να εστιάζει στη δράση των τιμών και στην τεχνική ανάλυση με ένα μεγαλύτερο παράθυρο γραφήματος. Έρχεται με τα ίδια χαρακτηριστικά με τη βασική έκδοση και οι έμποροι μπορούν να επικαλύψουν διάφορους τύπους δεικτών στα γραφήματα.

gate.io επαγγελματική διεπαφή

Για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας το κρυπτογράφηση Exchange.io, υπάρχει ένα παράθυρο εισαγωγής παραγγελίας που είναι τυπικό και έχει παρόμοια εμφάνιση με άλλους ιστότοπους ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στις πρόσφατες παραγγελίες, οι οποίες θα συμπληρώνουν αυτόματα τις τιμές στο πλαίσιο παραγγελίας. Αυτό είναι χρήσιμο για να αποφευχθεί το λάθος κατά την εισαγωγή της τιμής. Ο όγκος συναλλαγών μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας ένα ρυθμιστικό.

Οι διαθέσιμοι τύποι παραγγελιών περιλαμβάνουν μεγάλομιμήσω, μarket και sανώτατο όριο. Οι οριακές παραγγελίες μπορούν να ενεργοποιηθούν με βάση την τιμή ή / και το χρόνο. Υπάρχει επίσης η επιλογή για παραγγελίες Άμεσης ή Ακύρωσης (IOC) και Iceberg για προχωρημένους εμπόρους.

διαπραγμάτευση περιθωρίου gate.io

Η διεπαφή χρήστη για την εμπορία παραγώγων στο Gate.io είναι διαφορετική από την ανταλλαγή spot. Η κύρια διαφορά είναι το ρυθμιστικό μόχλευσης κάτω από το παράθυρο εισαγωγής παραγγελίας και τα στοιχεία της σύμβασης. Η διάταξη έχει παρόμοια εμφάνιση με την αξιοποίηση κρυπτογράφησης όπως το Bybit και το BitMEX.

Συνολικά, η διεπαφή χρήστη του Gate.io για τις αγορές spot και παραγώγων είναι φιλικό για αρχάριους, στιβαρό και κατάλληλο για διάφορους τύπους εμπόρων και επίπεδο δεξιοτήτων. Το παράθυρο χαρτογράφησης ανταποκρίνεται και περιλαμβάνει προηγμένα εργαλεία και λογισμικό χαρτογράφησης για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Διαφήμιση

ΒΕΒΙΤΙ

κερδίστε ανταμοιβές έως t0 600 $ με καταθέσεις σε bitcoin

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.7 / 5

Αξίωση 600 $

Εφαρμογή Gate.io

Οι χρήστες που προτιμούν να ανταλλάσσουν ψηφιακά στοιχεία από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Εφαρμογή συναλλαγών για κινητά Gate.io. Η εφαρμογή υποστηρίζεται σε συσκευές iOS και Android και έχει κατεβάσατε πάνω από 50.000 φορές με μέση βαθμολογία κριτικής 3,1 στα 5 αστέρια. Η εφαρμογή παρέχει παρόμοια λειτουργικότητα με τις εκδόσεις συναλλαγών για επιτραπέζιους υπολογιστές, όπου οι έμποροι μπορούν να εισάγουν θέσεις και να παρακολουθούν τις συναλλαγές εν κινήσει.

εφαρμογή gate.io

Τέλη Gate.io

Το Gate.io χρησιμοποιεί μια διαφορετική δομή τελών για τις αγορές συναλλαγών spot και margin που προσφέρονται. ο η χρέωση spot spot ανά συναλλαγή είναι 0,2% και μειώνεται με αυξημένους όγκους συναλλαγών. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες είναι ελαφρώς υψηλότερες από τους ανταγωνιστές της, όπως η Binance και η KuCoin που προσφέρουν 0,1% τέλη ανά συναλλαγή. Υπάρχει η επιλογή να πληρώσετε για τέλη χρησιμοποιώντας token Gate.io (GT) για να λάβετε έκπτωση 25%.

Οι αμοιβές για την αγορά Futures βασίζονται σε ένα μοντέλο «maker και taker» που είναι -0,025% και 0,075% αντίστοιχα. Αυτό θεωρείται χαμηλό τέλος σε σύγκριση με τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών περιθωρίων στον κόσμο.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ GATE.IO ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Για να καταθέσετε χρήματα στην ανταλλαγή Gate.io, δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγής. Η απόσυρση περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων από το χρηματιστήριο θα πραγματοποιηθεί τυπική χρέωση δικτύου blockchain το οποίο είναι αναπόφευκτο και προσαρμόζεται αυτόματα με βάση τις συνθήκες της αγοράς. Το τέλος ανάληψης για κάθε περιουσιακό στοιχείο και τα όρια μπορείτε να βρείτε στο Σελίδα χρεώσεων Gate.io.

Gate.io HODL & Κερδίζω

Οι χρήστες στο Gate.io μπορούν να μεταφέρουν χρήματα στην πλατφόρμα συναλλαγών και να κερδίσουν κρυπτογράφηση ως εναλλακτική λύση χαμηλότερου κινδύνου από την ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων. Το Gate.io προσφέρει διάφορα χρηματοοικονομικά προϊόντα, όπως σταθερές και ευέλικτες ρυθμίσεις για τους εμπόρους κερδίζουν τόκους για τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτογράφησης μεταξύ συναλλαγών στο χρηματιστήριο. Η καθορισμένη περίοδος για την απόκτηση ανταμοιβών μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 7 και 28 ημερών και περιλαμβάνει νομίσματα όπως USDG, TRX, EOS, ATOM, ALGO και Tezos.

κέρδισε το gate.io

Υποστηριζόμενες χώρες

Το Gate.io υποστηρίζει εμπόρους και επενδυτές σε όλο τον κόσμο στην πλατφόρμα με εξαίρεση τις ακόλουθες χώρες:

 • Πολίτες και κάτοικοι της πολιτείας της Ουάσιγκτον (Η.Π.Α.)
 • Πολιτεία της Νέας Υόρκης (Η.Π.Α.)
 • Κούβα
 • Ιράν
 • Βόρεια Κορέα
 • Σουδάν
 • Συρία
 • Πακιστάν
 • Βενεζουέλα
 • Κριμαία

Συχνές Ερωτήσεις

Το Gate.io έχει παραβιαστεί?

Το Gate.io’s τα συστήματα ασφαλείας παραβιάστηκαν το 2019 που είχε ως αποτέλεσμα 4.200 νομίσματα Ethereum Classic κλέβονται, αξίας περίπου 271.500 $. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κλεμμένα χρήματα επιστράφηκαν στο Gate.io. Από αυτό το περιστατικό, δεν φαίνεται να υπάρχουν περαιτέρω παραβιάσεις που έχουν συμβεί σύμφωνα με την έρευνά μας.

Το Gate.io έχει λογαριασμό επίδειξης?

Οι αρχάριοι μπορούν μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε συναλλαγές και να κάνετε συναλλαγές σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας το Testnet Gate.io. Οι χρήστες μπορούν να στραφούν σε συναλλαγές κρυπτογράφησης με πρακτικά χρήματα στο περιβάλλον εργασίας χρήστη χρησιμοποιώντας το μενού πλοήγησης στην κορυφή.

Μπορούν οι πολίτες των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν το Gate.io?

Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης Gate.io επιτρέπει στους χρήστες 49 πολιτείες εντός των ΗΠΑ πραγματοποιούν συναλλαγές στην αγορά κρυπτογράφησης εκτός από την πολιτεία της Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη. Οι έμποροι που διαμένουν στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη θα πρέπει να βρουν ένα άλλο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με έδρα τις ΗΠΑ.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας για την ανταλλαγή Gate.io, η ανταλλαγή είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που παρέχει μια εύχρηστη πλατφόρμα για πελάτες σε όλο τον κόσμο για αγορά, εμπορία και πώληση ψηφιακών στοιχείων όπως Bitcoin και Ethereum. Το Gate.io είναι μια σταθερή ανταλλαγή που υπήρξε σχεδιασμένο για εμπόρους διαφορετικών επιπέδων δεξιοτήτων, τεχνογνωσίας και εμπειρίας με την εμπορία ψηφιακών στοιχείων με πολλές διασυνδέσεις χαρτών για να διαλέξετε.

Επισκεφτείτε το Gate.io

Συνολικά, οι έμποροι που αναζητούν μια νέα ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με spot, EFT, options, Futures, derivatives, demo trading crypto και την ικανότητα να κερδίζουν ανταμοιβές στο crypto θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης του Gate.io. Ωστόσο, οι έμποροι που αναζητούν μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών σε altcoins θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια ανταλλαγή με βαθύτερη ρευστότητα όπως το Binance.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Επανεξέταση StormGain: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ Πριν εγγραφείτε
 • 10 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία

 • Αναθεώρηση Nexo: Πώς να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto σας
 • Πώς να ποντάρετε τον Κόσμο (ATOM): 4 καλύτερα μέρη για να κερδίσετε ανταμοιβές
 • 6 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι πολύ σημαντικά για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τεχνικούς δείκτες και μια ομαλή διεπαφή χαρτογράφησης που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές που θα ταιριάζει σε αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το Gate.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me