Κριτική ανταλλαγής Gemini: Crypto, Trading & Fees

Το Gemini είναι ένα αξιόπιστο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και έχει αυξηθεί η δημοτικότητά του τα τελευταία χρόνια για να γίνει μια κορυφαία πλατφόρμα για να βοηθήσει τους αρχάριους να ξεκινήσουν με ψηφιακά νομίσματα.

Το χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με έδρα τις ΗΠΑ επικεντρώθηκε στην απλότητα και την ευκολία χρήσης, καθιστώντας τον έναν ελκυστικό τρόπο για να ανακαλύψετε δημοφιλή νομίσματα και μάρκες DeFi μέσω μιας διαισθητικής και κομψής διεπαφής ιστού ή εφαρμογής για κινητά.

Επισκεφτείτε τους Δίδυμους

Ενώ στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την κριτική ανταλλαγής Gemini, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Φιλικό για αρχάριους και απλό στη χρήση
 • Ένα από τα ασφαλέστερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης και ψηφίστηκε κορυφαία πλατφόρμα το 2019
 • Υποστηρίζει καταθέσεις fiat σε USD, GBP, CAD, EUR, SGD, HKD, AUD
 • Μια ανταγωνιστική χρέωση 0,5% ανά συναλλαγή που μειώνεται με τον όγκο
 • Αγοράστε 26 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης και δημοφιλή διακριτικά Defi
 • Επαναλαμβανόμενες παραγγελίες και ορισμός ειδοποιήσεων τιμών
 • Διαισθητική εφαρμογή συναλλαγών για κινητά

Συνολικά

4.6 / 5 Επισκεφτείτε τους Δίδυμους

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Συνιστάται συχνά να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

Τι είναι ο Δίδυμος?

Η Gemini είναι μια ιδιωτική εταιρεία εμπιστοσύνης της Νέας Υόρκης που ήταν ιδρύθηκε το 2014 από τους Cameron και Tyler Winklevoss, κοινώς γνωστό ως το "Δίδυμα Winklevoss". Η εταιρεία παρέχει ένα νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που είναι με άδεια και ρυθμιζόμενο από το Υπουργείο Οικονομικών Υπηρεσιών της Νέας Υόρκης (NYSDFS). Για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου αξιοπιστίας του, η ανταλλαγή υπόκειται σε απαιτήσεις αποθεματικού κεφαλαίου, απαιτήσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και πρότυπα τραπεζικής συμμόρφωσης που καθορίζονται από το NYSDFS και το New York Banking Law.

ιστοσελίδα gemini

Το Gemini είναι ένα χρηματιστήριο και θεματοφύλακας που παρέχει έναν απλό, κομψό και εύκολο τρόπο για άτομα και ιδρύματα να αγοράζουν, να εμπορεύονται, να αποθηκεύουν και να πωλούν ψηφιακά στοιχεία. Η ανταλλαγή ιδρύθηκε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει επεκτείνει τη λειτουργία της σε Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Νότια Κορέα, Χονγκ Κονγκ, Αυστραλία και Σιγκαπούρη.


Η ανταλλαγή Gemini ψηφίστηκε ως καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης το 2019 και διατηρεί υψηλό επίπεδο ασφάλειας που έχει δημιουργήσει μια σταθερή φήμη στον κλάδο ως αξιόπιστος πάροχος ψηφιακών στοιχείων. Η ανταλλαγή συνεργάστηκε επίσης με κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, όπως η Samsung, η Tradingview, η Brave και η Nifty Gateway.

Σε σύγκριση με τους Δίδυμους

Τα πρωτοποριακά μέτρα ασφαλείας, ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά του Gemini. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει εναλλακτικές ανταλλαγές κρυπτογράφησης όπως Gemini για συναλλαγές Bitcoin & κρυπτονόμισμα.

Χαρακτηριστικά & Υπηρεσίες

Οι Δίδυμοι προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής για τους πελάτες του σε όλο τον κόσμο. Το χρηματιστήριο είναι κυρίως ένα μέρος για αγορά, εμπορία και πώληση κρυπτογράφησης, ωστόσο, προσφέρει ελκυστικά χαρακτηριστικά όπως:

 • Κομψός, καθαρός και απλός τρόπος αγοράς ψηφιακών νομισμάτων
 • Υποστηρίζει 7 νομίσματα fiat για χρήστες που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο
 • Αγορά, εμπορία, αποθήκευση και πώληση 26 δημοφιλών νομισμάτων κρυπτογράφησης και δημοφιλών διακριτικών DeFi
 • Καθολικές μέθοδοι πληρωμής όπως χρεωστική κάρτα, τραπεζική μεταφορά και κρυπτογράφηση
 • Πιστοποιημένη ανταλλαγή για υψηλό επίπεδο συμμόρφωσης χρηματοοικονομικών πράξεων
 • Τα κεφάλαια αποθηκεύονται στο πορτοφόλι Gemini και ασφαλίζονται με κορυφαίους ασφαλιστικούς παρόχους
 • Ενσωμάτωση με WebAuthn για την προστασία λογαριασμού Gemini με κλειδιά ασφαλείας υλικού
 • Διαισθητική εφαρμογή για κινητά για συσκευές Android και iOS (και έξυπνα ρολόγια)

Είναι η Gemini ασφαλής?

Η πλατφόρμα Gemini είναι μία από τις ασφαλέστερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων να αγοράζουν και να πωλούν ψηφιακά στοιχεία. Η ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων διαθέτει μέτρα θεσμικού επιπέδου για την προστασία των πληροφοριών και των χρημάτων του χρήστη που είναι αποθηκευμένα στην πλατφόρμα. Οι λειτουργίες ασφαλείας περιλαμβάνουν αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού, διαδικασία απόσυρσης πολλαπλών υπογραφών, Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, κρυπτογράφηση, διευθύνσεις επιτρεπόμενων λιστών και προστασία εισόδου brute force.

Υποστηριζόμενες χώρες

Η ανταλλαγή Gemini έχει επεκταθεί παγκοσμίως, για να γίνει μια πραγματική διεθνής ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για άτομα που θέλουν να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία. Το χρηματιστήριο με έδρα τις ΗΠΑ παρέχει τις υπηρεσίες κρυπτογράφησής του σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα και άλλοι. Για να δείτε την πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων χωρών, επισκεφθείτε τον ιστότοπο Gemini.

Εγγραφή, Σύνδεση & Επιβεβαίωση λογαριασμού

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με τους Δίδυμους, οι χρήστες θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία εγγραφής για να ανοίξουν έναν λογαριασμό. Οι πληροφορίες που απαιτούνται για να ξεκινήσετε περιλαμβάνουν το πλήρες όνομα, τη διεύθυνση email και τον ορισμό κωδικού πρόσβασης. Η επαλήθευση της διεύθυνσης email ολοκληρώνει τη βασική διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού.

Τα έγγραφα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επαλήθευσης Gemini ποικίλλουν ανάλογα με τον τόπο προέλευσης του χρήστη. Οι πελάτες των ΗΠΑ θα πρέπει να ανεβάσετε ένα κρατικό δελτίο ταυτότητας, άδεια οδήγησης, διαβατήριο ή κάρτα διαβατηρίου. Ενδέχεται να απαιτούνται πρόσθετα έγγραφα επαλήθευσης για τους χρήστες σε άλλες χώρες, όπως απόδειξη διεύθυνσης (π.χ. τραπεζικό λογαριασμό, λογαριασμός χρησιμότητας ή λογαριασμός κινητού τηλεφώνου). Χρειάζεται επαλήθευση ταυτότητας λιγότερο από 24 ώρες για να ολοκληρωθεί μετά τη μεταφόρτωση των εγγράφων.

Εξαγορά & Πώληση κρυπτονομισμάτων

Το Gemini έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τους επενδυτές και τους εμπόρους να ξεκινήσουν με τα ψηφιακά νομίσματα. Η διεπαφή στον ιστό και στην έκδοση για κινητά έχει σχεδιαστεί για όλα τα επίπεδα εμπειρίας με ένα εύχρηστο, κομψό και απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

ταμπλό gemini

Μόλις δημιουργηθεί ένας λογαριασμός Gemini, ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί για να δει τη λίστα των υποστηριζόμενων στοιχείων κρυπτογράφησης στο χρηματιστήριο. Ο κύριος πίνακας ελέγχου παρέχει ένα γρήγορη περίληψη των τιμών, 24ωρη αλλαγή και ποσοστιαία μεταβολή που μπορεί να ταξινομηθεί από αύξουσα σε φθίνουσα και αντίστροφα.

Σχετιζομαι με: Σύγκριση Gemini εναντίον Kraken: Ποια ανταλλαγή Crypto είναι καλύτερη για αρχάριους?

Η άμεση αγορά κρυπτονομισμάτων στο Gemini μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας μία διεπαφή. Ένα βασικό διάγραμμα τιμών δείχνει την αξία του στοιχείου που αντιπροσωπεύεται ως γράφημα γραμμής και η διάρκεια μπορεί να αλλάξει μεταξύ ημερήσιων, εβδομαδιαίων, μηνιαίων και ετήσιων χρονικών πλαισίων. Δεν υπάρχει περίπλοκο σύστημα χαρτογράφησης, βιβλία παραγγελιών, ιστορικό συναλλαγών και προφίλ όγκου που κανονικά θα έδειχνε ένα προηγμένο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης.

gemini αγορά bitcoin

Δίπλα στο διάγραμμα τιμών, το παράθυρο εισαγωγής παραγγελίας έχει δύο επιλογές για αγορά και πώληση. Εδώ, οι έμποροι μπορούν να επιλέξουν τη συχνότητα της συναλλαγής που μπορεί να είναι είτε της αγοράς (είτε της πώλησης) είτε της επαναλαμβανόμενης παραγγελίας. Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν το ποσό του νομίσματος που θα δαπανήσει, να ελέγξουν την παραγγελία και να προχωρήσουν στην πραγματοποίηση της συναλλαγής.

Μόλις υποβληθεί ένα αίτημα συναλλαγής, η Gemini θα εμφανίσει ένα παράθυρο επιβεβαίωσης παραγγελίας ώστε ο χρήστης να επιβεβαιώσει την αξία της συναλλαγής, τα τέλη συναλλαγής και να επιλέξει έναν τρόπο πληρωμής.. Η διαδικασία από άκρο σε άκρο για την αγορά κρυπτονομισμάτων με Gemini είναι εξαιρετικά απλό. Δεν υπάρχουν περίπλοκα μενού, ακαταστασία, περισπασμούς ή αναδυόμενα παράθυρα. Οι χρήστες που βασίζονται σε τεχνική ανάλυση μπορούν να ενσωματώσουν το Gemini στο TradingView, μια κορυφαία πλατφόρμα λογισμικού χαρτογράφησης κρυπτογράφησης (όπως φαίνεται παρακάτω).

gemini tradingview

Η Gemini διατηρεί αρχείο όλων των συναλλαγών που πραγματοποιούνται και μπορούν να προβληθούν για κάθε νόμισμα στην περιγραφή του περιουσιακού στοιχείου. Αυτό είναι χρήσιμο για την προβολή προηγούμενων παραγγελιών, της τιμής αγοράς και ακόμη και της μέσης τιμής αγοράς για τον προσδιορισμό της συνολικής καθαρής θέσης του περιουσιακού στοιχείου στο χαρτοφυλάκιο του χρήστη.

Για να βοηθήσει τους αρχάριους, κάθε νόμισμα έχει μια συνοπτική σελίδα με ανάλυση σχετικά με το όριο αγοράς, τον 24ωρο όγκο συναλλαγών και την κυκλοφορία του. Υπάρχει επίσης μια περίληψη κάθε νομίσματος που πρέπει να παρέχετε μια επισκόπηση του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου που ο επενδυτής σκοπεύει να αγοράσει χρησιμοποιώντας το χρηματιστήριο Gemini.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΕΜΙΝΙ ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

Υποστηριζόμενη Fiat & Στοιχεία κρυπτονομισμάτων

Το Gemini επιτρέπει στους χρήστες της πλατφόρμας να αγοράζουν & πωλήστε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία υποστηρίζοντας επτά νομίσματα fiat όπως USD, GBP, EUR, CAD, SGD, HKD και AUD. Τα παραδοσιακά νομίσματα μπορούν να κατατεθούν στο χρηματιστήριο Gemini χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής, όπως χρεωστική κάρτα και μεταφορά από τραπεζικό λογαριασμό.

Μόλις φτάσουν τα χρήματα στο πορτοφόλι Gemini, οι χρήστες μπορούν να δουν τις ζωντανές τιμές των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης πριν από την αγορά. ο Το exchange υποστηρίζει 26 κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, καθώς και δημοφιλή κουπόνια DeFi όπως το Yearn Finance και το Uniswap.

Εφαρμογή Gemini Mobile

Η ανταλλαγή Gemini παρέχει έναν ασφαλή και εύκολο τρόπο για επενδυτές και εμπόρους αγορά, εμπορία, αποθήκευση και πώληση ψηφιακών στοιχείων όπως Bitcoin και Ethereum χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν και να παρακολουθούν τις τιμές ζωντανής κρυπτογράφησης σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS. Τα υπέροχα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Gemini περιλαμβάνουν:

 • Γράφημα στοιχείων χρησιμοποιώντας μια απρόσκοπτη και διαισθητική διεπαφή
 • Παρακολουθήστε και παρακολουθήστε γρήγορα την απόδοση του χαρτοφυλακίου
 • Δυνατότητα ρύθμισης ειδοποιήσεων τιμών για γρήγορη δράση στις μεταβολές των τιμών
 • Δείτε για να δείτε ζωντανές και ιστορικές τιμές
 • Προγραμματίστε επαναλαμβανόμενες παραγγελίες
 • Λειτουργία φωτός και σκοτεινού
 • Συμβατό με συσκευές Apple Watch και Android Wear

Συνολικά, η εφαρμογή διαπραγμάτευσης Gemini περιλαμβάνει την πλειονότητα των διαθέσιμων δυνατοτήτων στην έκδοση ιστού και παρέχει έναν τρόπο για τα άτομα ξεκινήστε με το Bitcoin και άλλα νομίσματα χρησιμοποιώντας μια φορητή συσκευή.

εφαρμογή gemini

Τέλη συναλλαγών

Ο Δίδυμος χρεώνει ένα κατ ‘αποκοπή προμήθεια 0,5% (ή 50 μονάδες βάσης) παραπάνω την επικρατούσα τιμή αγοράς των Διδύμων για όλες τις συναλλαγές αγοράς και πώλησης μέσω διαδικτύου ή εφαρμογών συναλλαγών για κινητά. Ανάλογα με τον όγκο που διαπραγματεύεται, μια επιπλέον επιβάρυνση τέλους συναλλαγής θα εφαρμόζεται για συναλλαγές fiat. Για μια πλήρη λίστα τελών για υποστηριζόμενα νομίσματα fiat (π.χ. USD, CAD, GBP, EUR, HKD, SGD και AUD).

Η Gemini χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό μοντέλο χρέωσης για ενεργούς επενδυτές που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα συναλλαγών που ποικίλλει ανάλογα με τον όγκο συναλλαγών των 30 ημερών του χρήστη. ο Το κόστος συναλλαγής βασίζεται σε μοντέλο προμήθειας κατασκευαστή και λήψης που ξεκινά από 0,35% και 0,25% αντίστοιχα. Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης, τα τέλη Gemini είναι υψηλά για ενεργούς εμπόρους που θέλουν να κερδοσκοπούν σε ψηφιακά νομίσματα βραχυπρόθεσμα.

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Η Gemini προσφέρει στους χρήστες της μηδενικές καταθέσεις για τη μεταφορά στοιχείων νομίσματος ή κρυπτονομισμάτων στο χρηματιστήριο. Ωστόσο, δεν υπάρχουν χρεώσεις για καταθέσεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος και κρυπτονομίσματα Οι αγορές μέσω χρεωστικής κάρτας επιβαρύνονται με 3,49% επί του συνολικού ποσού αγοράς που περιλαμβάνει το τέλος συναλλαγής.

Δίδυμοι δεν χρεώνει τέλος ανάληψης για τη μεταφορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων (π.χ. GUSD, Bitcoin) ή νομίσματος με χρήση τραπεζικού λογαριασμού. Υπάρχει μια τυπική χρέωση δικτύου blockchain για κάθε ανάληψη νομισμάτων που καθορίζεται από το φορτίο δικτύου. Αυτό είναι κοινό και παρόμοιο με άλλα κρυπτονομίσματα.

Κερδίστε Δίδυμοι

Η Gemini έχει εισαγάγει μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες της να χρηματοδοτούν μέσα σε ένα πορτοφόλι για να κερδίσουν επιτοκιακό ενδιαφέρον για κρυπτονομίσματα έως και 7,4% APY. Το πρόγραμμα Gemini Earn είναι διαθέσιμο για Μόνο πελάτες των ΗΠΑ και διαθέσιμοι σε όλες τις πολιτείες, Ωστόσο, αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο εγγύς μέλλον. Η πλατφόρμα κερδών δίνει την ευελιξία να μετακινεί τα στοιχεία κρυπτογράφησης στην πλατφόρμα συναλλαγών (με ενδιαφέρον) και το αντίστροφο.

Όπως και η συνολική εμπειρία χρήστη, το Gemini Earn Interest Calculator είναι εύκολο στη χρήση για τον υπολογισμό των πιθανών πληρωμών τόκων σε όλα τα υποστηριζόμενα νομίσματα για περίοδο 1 έως 4 ετών.

η gemini κερδίζει τόκο

Ασφάλεια

Η Gemini είναι υπερήφανη που προσφέρει μια ασφαλή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για μεμονωμένους και θεσμικούς επενδυτές στην πλατφόρμα. Η ανταλλαγή διαθέτει διάφορα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών και χρημάτων του χρήστη από εξωτερικές απειλές, εσωτερικά λάθη (π.χ. ανθρώπινα λάθη) και κατάχρηση εσωτερικής εξουσίας.

Για να διασφαλιστεί ότι τα χρήματα και οι πληροφορίες του πελάτη διατηρούνται ασφαλή και προστατευμένα στο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης, Η Gemini χρησιμοποιεί τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας σε επίπεδο ιδρύματος που θεωρούνται κορυφαίες πρακτικές στη βιομηχανία:

 • Εκτός ψυχρού χώρου αποθήκευσης για να διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων
 • Ταμεία αποθηκεύονται σε γεωγραφικά κατανεμημένες τοποθεσίες
 • Σχέδιο πολλαπλών υπογραφών για την εξάλειψη μεμονωμένων σημείων αστοχίας
 • Συντονισμένες ενέργειες από πολλούς υπαλλήλους με έλεγχο ταυτότητας πολλών παραγόντων
 • 2FA για αίτηση σύνδεσης και ανάληψης λογαριασμού
 • Λίστα επιτρεπόμενων για τον περιορισμό της μεταφοράς χρημάτων μόνο σε εγκεκριμένες διευθύνσεις
 • Προστασία βίαιης επίθεσης κατά πολλαπλών αποτυχημένων προσπαθειών σύνδεσης
 • Κρυπτογράφηση για προστασία της σύνδεσης χρήστη και προσωπικών πληροφοριών

Υποστήριξη πελατών

Ο Δίδυμος παρέχει ένα υποστήριξη της διεύθυνσης email για να επικοινωνήσει ο χρήστης με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για τυχόν προβλήματα αντιμετώπισης προβλημάτων. Υπάρχει επίσης ένα γραφείο βοήθειας ή ένα σύστημα εισιτηρίων για να υποβάλετε μια ερώτηση και να επικοινωνήσετε μέσω email από την ομάδα υποστήριξης πελατών.

Ο ιστότοπος περιλαμβάνει μια περιεκτική ενότητα Συχνών Ερωτήσεων που εξετάζει τα κοινά ζητήματα και τις ανησυχίες που εγείρουν οι χρήστες στην πλατφόρμα. Ο ιστότοπος καλύπτει θέματα όπως το πώς να ξεκινήσετε, η εφαρμογή Gemini, οι μεταφορές fiat, οι συναλλαγές, οι καταθέσεις & αναλήψεις, επιμέλεια, ασφάλεια και 2FA.

ΚΕΡΔΙΖΩ 132 $ Με coinbase για εκμάθηση ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΚΟΥΡΝΗ!

Κερδίστε 132 $

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος κατέχει τους Δίδυμους?

Η ανταλλαγή Δίδυμων είναι α Πrivate εταιρεία εμπιστοσύνης της Νέας Υόρκης που ιδρύθηκε το 2014 από τους Cameron και Tyler Winklevoss, επίσης γνωστά ως δίδυμα Winklevoss. Η εταιρεία έχει επεκταθεί σε περισσότερους από 100 υπαλλήλους που εξυπηρετούν πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Ευρώπη, τη Νότια Κορέα, τη Σιγκαπούρη και την Αυστραλία.

Είναι το Gemini καλύτερο από το Coinbase?

Οι Gemini και Coinbase είναι νόμιμες, αξιόπιστες και ασφαλείς ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων με πολλές ομοιότητες μεταξύ τους. Ποιο θεωρείται ότι είναι η καλύτερη ανταλλαγή εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις. Οι χρήστες που θέλουν να αγοράσουν Bitcoin άλλα κρυπτονομίσματα με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το Coinbase, καθώς η Gemini δεν προσφέρει αυτήν τη δυνατότητα. Εάν οι χρεώσεις είναι πιο σημαντικές, οι χρήστες θα εξοικονομήσουν έξοδα συναλλαγής χρησιμοποιώντας Gemini που έχει ελαφρώς χαμηλότερες χρεώσεις.

Έχει παραβιαστεί το Gemini στο παρελθόν?

Με βάση την έρευνά μας, Η ανταλλαγή Gemini δεν έχει παραβιαστεί ή παραβιαστεί λόγω των μέτρων ασφαλείας που μοιάζουν με τράπεζες και επιχειρησιακά μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Η ισχυρή κουλτούρα πρώτης ασφάλειας συμβάλλει στη διασφάλιση της ασφάλειας των χρημάτων που εμπιστεύονται οι χρήστες για αποθήκευση στο Gemini και στους θεματοφύλακες.

Διατίθεται Gemini στην Αυστραλία?

Το Gemini είναι μια υποστηριζόμενη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στην Αυστραλία που δέχεται δολάρια Αυστραλίας (AUD). Οι κάτοικοι μπορούν να καταθέσουν χρήματα για να αγοράσουν ψηφιακά νομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum και XRP.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσει την κριτική Gemini, το crypto exchange έχει καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη και αξιόπιστη πλατφόρμα για επενδυτές και ιδρύματα για να ξεκινήσουν με ψηφιακά νομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum. Το απλό, απρόσκοπτη και κομψή σχεδίαση στον ιστό και στην εφαρμογή συναλλαγών για κινητά θα προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα ατόμων και θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν και να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία blockchain.

Επισκεφτείτε τους Δίδυμους

Από όλες τις κριτικές ανταλλαγής στο hedgewithcrypto.com, εντυπωσιάσαμε περισσότερο με τη διαφάνεια και την πληρότητα των μέτρων ασφαλείας που εφαρμόζονται για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες αισθάνονται ασφαλείς χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Πώς να ποντάρετε τον Κόσμο (ATOM): 4 καλύτερα μέρη για να κερδίσετε ανταμοιβές
 • Κριτική Kraken: Είναι ασφαλές; Τι πρέπει να γνωρίζετε
 • Αναθεώρηση Nexo: Πώς να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto σας
 • Πώς να κερδίσετε το Bitcoin δωρεάν: 6 αποδεδειγμένες μέθοδοι
 • 9 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης με περιθώριο κέρδους

Οι χρηματικές αμοιβές είναι πολύ σημαντικές για κάθε μελλοντικό επενδυτή σε κρυπτονομίσματα. Οι ακόλουθες ανταλλαγές – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών, καταθέσεων και ανάληψης (χωρίς κρυφές χρεώσεις) με μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων κατάθεσης που θα ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επενδυτών κρυπτονομισμάτων.

Επισκεφτείτε τους Δίδυμους

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map