Αναθεώρηση HotBit: Είναι ασφαλές και νόμιμο; (2021)

Η επιλογή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να έχετε υπόψη, όπως ζεύγη συναλλαγών, χαρακτηριστικά χαρτογράφησης, ευκολία χρήσης, χρεώσεις, ασφάλεια και υποστήριξη πελατών.

Το HOTBIT λύνει αυτό το πρόβλημα προσφέροντας μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα συναλλαγών για χρήστες παγκοσμίως.

Επισκεφτείτε το HOTBIT

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την κριτική HOTBIT, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν μετά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια χρήστες
 • Αγορά spot και ETF

 • 150+ ζεύγη συναλλαγών
 • Χαμηλά και ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών
 • Διαρκής διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης με μόχλευση
 • Προηγμένο περιβάλλον χρήστη για συναλλαγές σε επιτραπέζιους ή κινητές συσκευές

Συνολικά


4/5 Επισκεφτείτε το HOTBIT

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Συνιστάται συχνά να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού ψηφιακού νομίσματος.

Τι είναι το HOTBIT?

Το HOTBIT είναι κρυπτογράφηση χρηματιστήριο που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018 και είναι εγγεγραμμένο στο Χονγκ Κονγκ και την Εσθονία. Η ανταλλαγή HOTBIT εδρεύει στη Σαγκάη και την Ταϊπέι με την βασική ηγετική ομάδα της από την Κίνα, τις ΗΠΑ και την Ταϊβάν.

ιστότοπος hotbit

Σε σύγκριση με το HOTBIT

Οι προηγμένες δυνατότητες, το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο HOTBIT. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπως το HOTBIT που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Χαρακτηριστικά, Προϊόντα & Υπηρεσίες

Εδώ είναι μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του HOTBIT:

 • Παγκόσμια ανταλλαγή με περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια χρήστες
 • Ανταλλάξτε έως και 156 ζεύγη κρυπτογράφησης με ποικιλία altcoins
 • ETF και διαρκής αγορά συναλλαγών κρυπτογράφησης με περιθώριο
 • Προηγμένα χαρακτηριστικά συναλλαγών και εργαλεία χαρτογράφησης
 • Η εφαρμογή συναλλαγών για κινητά διατίθεται σε Android και iOS

Το HOTBIT είχε προηγουμένως καταταχθεί στην Νο. 3 μεταξύ όλων των ανταλλαγών σχετικά με τον αριθμό των τύπων έργων κρυπτογράφησης που αναφέρονται. Η ανταλλαγή διαθέτει μεγάλο αριθμό ζευγών συναλλαγών altcoins με πολλά μοναδικά νομίσματα και μάρκες DeFi.

Είναι το HOTBIT ασφαλές?

Από όσα γνωρίζουμε, υπήρξαν δεν υπάρχουν μεγάλα περιστατικά ασφαλείας, παραβιάσεις ή απώλεια χρημάτων στο HOTBIT λόγω ευπάθειας στην ανταλλαγή. Σύμφωνα με τα δεδομένα που παρέχει η Mozilla, ο ιστότοπος HOTBIT έχει μια ταξινόμηση ασφαλείας B + (η οποία είναι ίδια με το Binance). Ωστόσο, ο ιστότοπος αξιώνει βαθμολογία B +, αλλά η αναφορά από Το Παρατηρητήριο Mozilla είναι F.

Είναι το HOTBIT Legit?

Το HOTBIT φαίνεται να είναι νόμιμη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που έχει συγκεντρώσει 1,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε 170 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Το HotBit.io έχει γίνει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα χρηματιστήρια στον κόσμο από το επίσημο άνοιγμα του όσον αφορά τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών σύμφωνα με Coinmarketcap.

Συναλλαγές με HOTBIT

Για όλους τους εμπόρους, η διασύνδεση χαρτογράφησης είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα κατά την επιλογή ανταλλαγής κρυπτογράφησης για την ανταλλαγή Bitcoin. Η σημασία είναι πιο σημαντική για τους εμπόρους που βασίζονται στην τεχνική ανάλυση για να βρουν πλεονέκτημα στην αγορά. Όταν επιλέγετε μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, πρέπει να είστε άνετοι με το πακέτο χαρτογράφησης, καθώς εδώ θα προσδιορίσετε τις ρυθμίσεις συναλλαγών και θα διαχειριστείτε τις θέσεις σας.

ανταλλαγή hotbit

Όταν συνδέεστε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα κρυπτογράφησης HOTBIT Exchange, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ότι η συνολική διεπαφή είναι καθαρή, καλά σχεδιασμένη και φιλική για αρχάριους. Τα γραφήματα παρέχονται από το TradingView που είναι γνωστά για τα ομαλά, διαισθητικά και καθαρά γραφήματά τους. Επιτρέπει στους εμπόρους να χρησιμοποιούν προηγμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης και δείκτες για να βελτιώσουν το πλεονέκτημά τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου.

Διαφήμιση

ΒΕΒΙΤΙ

κερδίστε ανταμοιβές έως t0 600 $ με καταθέσεις σε bitcoin

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.7 / 5

Αξίωση 600 $

Στοιχεία συναλλαγών HOTBIT

Το HOTBIT Exchange προσφέρει περισσότερα από 156 ζεύγη που μπορούν να ανταλλάσσονται από τους χρήστες του χρησιμοποιώντας μια ασφαλή, σταθερή και αξιόπιστη πλατφόρμα. Το ψηφιακό νόμισμα μπορεί να ανταλλαχθεί με τα ακόλουθα ζεύγη:

 • USDT
 • BTC
 • ETH
 • HTB
 • EOS
 • ΑΤΟΜΟ
 • BHD

Το χρηματιστήριο προσθέτει τακτικά νέες προσφορές νομισμάτων που θα μπορούσαν να προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά για έμπειρους εμπόρους κρυπτογράφησης. Ο πλήρης κατάλογος των ζευγών συναλλαγών μπορεί να προβληθεί στον ιστότοπο HOTBIT όπως φαίνεται παρακάτω.

νομίσματα που υποστηρίζονται από το hotbit

Τέλη HOTBIT

Τα τέλη συναλλάγματος αποτελούν σημαντικό ζήτημα κατά την επιλογή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων για αγορά, εμπορία και πώληση ψηφιακών στοιχείων. Το κόστος συναλλαγής γίνεται ακόμη πιο κρίσιμο όταν διαπραγματεύεστε μεγαλύτερα μεγέθη θέσης.

Τέλη κατάθεσης

Η ανταλλαγή επιτρέπει προς το παρόν καταθέσεις σε 22 διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Το HOTBIT δεν χρεώνει αμοιβή για καταθέσεις για οποιοδήποτε είδος διακριτικών στην πλατφόρμα.

Τέλη ανάληψης

Τα τέλη ανάληψης HOTBIT για νομίσματα και μάρκες κρυπτογράφησης καθορίζονται από το κόστος δικτύου blockchain και όχι από την πλατφόρμα. Δεν υπάρχει ειδικό κόστος από την HOTBIT για την ανάληψη χρημάτων κρυπτογράφησης από το χρηματιστήριο.

Τέλη συναλλαγών

Τα τέλη συναλλαγών HOTBIT βασίζονται στο μοντέλο κατασκευαστή και λήψης για τον προσδιορισμό των τελών διαπραγμάτευσης που είναι 0,1% (κατασκευαστής) και 0,01% (κατασκευαστής). Οι χρεώσεις διαπραγμάτευσης είναι ελαφρώς υψηλότερες σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές στον κλάδο συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες εγγενές διακριτικό HTB μπορούν να μειώσουν τα τέλη συναλλαγών οποιασδήποτε παραγγελίας κατασκευαστή και (ή) παραλήπτη σε 0,05% μόνο.

Ασφάλεια HOTBIT

Ο ιστότοπος HOTBIT αναφέρει ότι παρέχει το υψηλότερο επίπεδο δυνατοτήτων ασφαλείας για να προστατεύει τα χρήματα των χρηστών του από συμβιβασμούς που μπορείτε να διαβάσετε στο Ενότητα FAQ. Οι ανταλλαγές αναφέρουν ότι παρέχουν τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας:

 • Σύστημα τείχους προστασίας πολλαπλών επιπέδων για την παρακολούθηση δεδομένων συστήματος
 • Ψυχρή λύση αποθήκευσης πορτοφολιών για την προστασία των χρημάτων των πελατών
 • 2 Έλεγχος ταυτότητας παράγοντα για αύξηση της ασφάλειας των χρηστών

Δεν μπορέσαμε να βρούμε άλλες πληροφορίες σχετικά με τη λύση αποθήκευσης κρύου πορτοφολιού και τη διαδικασία επαλήθευσης ανάληψης. Συνολικά, οι πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια της πλατφόρμας είναι σύντομες σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές κρυπτογράφησης που παρέχουν λεπτομερή εξήγηση των μέτρων ασφαλείας της για τη διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος συναλλαγών.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ HOTBIT ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

Εφαρμογή για κινητό

Το HOTBIT exchange διαθέτει μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά που μπορεί να ληφθεί από τον ιστότοπο και υποστηρίζει συσκευές iOS και Android. Οι έμποροι Crypto μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως την εφαρμογή για να ελέγξουν τις ανοιχτές θέσεις και να παρακολουθούν τις αγορές.

Συχνές Ερωτήσεις

Επιτρέπεται στους εμπόρους των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν το HOTBIT?

Δεν επιτρέπεται στους πελάτες των ΗΠΑ να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα σε ανταλλαγή HOTBIT λόγω αυστηρών κανονισμών. Αυτό είναι εκτός του ελέγχου της ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Οι έμποροι των ΗΠΑ θα πρέπει να βρουν μια αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως το Coinbase, το Gemini και το eToro.

Απαιτεί το Hotbit KYC?

ΒΟΗΘΕΙΑ δεν απαιτεί KYC για εγγραφή λογαριασμού, συναλλαγή, κατάθεση ή ανάληψη χρημάτων. Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων αμέσως μετά την κατάθεση χρημάτων στην πλατφόρμα.

Ποια Πορτοφόλια υποστηρίζουν Διακριτικά HTB?

Το HTB είναι ένα Διακριτικό ERC20 που υποστηρίζεται από MyEtherWallet και imToken.

Έχει το Hotbit λογαριασμό επίδειξης?

Το HOTBIT δεν προσφέρει testnet ή demo λογαριασμό για συναλλαγές κρυπτογράφησης χωρίς κατάθεση. Οι χρήστες πρέπει να καταθέσουν χρήματα στο χρηματιστήριο για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Υπάρχει πρόγραμμα θυγατρικών?

Το HOTBIT δεν διαθέτει πρόγραμμα θυγατρικών για να προσφέρει μπόνους παραπομπής ως ανταμοιβή για την προσέλκυση νέων χρηστών στην πλατφόρμα. Ο ιστότοπος αναφέρει ότι ένα πρόγραμμα θυγατρικών θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσετε αυτήν την κριτική HOTBIT, αυτή η ανταλλαγή κρυπτογράφησης είναι μια καλή επιλογή για να εξετάσετε εάν θέλετε να ανταλλάξετε μια μεγάλη ποικιλία altcoins. Το χρηματιστήριο υποστηρίζει μια τεράστια λίστα ζευγών συναλλαγών και δίνει στους χρήστες του ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τα νέα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και προσφορές διακριτικών.

Επισκεφτείτε το HOTBIT

Η πλατφόρμα ανταλλαγής HOTBIT προσφέρει μια διαισθητική πλατφόρμα και οργανωμένη διεπαφή συναλλαγών που είναι καλά σχεδιασμένη για επιτραπέζιους υπολογιστές και εφαρμογές για κινητά για εμπόρους κρυπτογράφησης.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Οι καλύτερες ανταλλαγές Fiat To Crypto στον κόσμο
 • Γιατί συνεχίζω να χάνω χρήματα στο Bitmex; Αποφύγετε αυτά τα 5 λάθη
 • 4 Καλύτερο Cashback Bitcoin & Εφαρμογή ανταμοιβών (ΔΩΡΕΑΝ χρήματα)
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)
 • Shrimpy Review: Αυτόματη εξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου Crypto

Τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι πολύ σημαντικά για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τεχνικούς δείκτες και μια ομαλή διεπαφή χαρτογράφησης που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές που θα είναι κατάλληλη για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το HotBit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me