Κριτική KuCoin: Είναι ασφαλές; Δείτε τι βρήκαμε

Το KuCoin είναι μια κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για την εμπορία ψηφιακών στοιχείων ενεργητικού και κρυπτονομισμάτων. Η ανταλλαγή είναι κατάλληλη για αρχάριους και έμπειρους εμπόρους χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και προηγμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης για τα πιο δημοφιλή περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης και χαμηλά όρια.

Επισκεφτείτε το KuCoin

Το KuCoin αναφέρεται συχνά ως «The People’s Exchange» λόγω της ταχείας αύξησης της δημοτικότητάς του σε όλο τον κόσμο ιδιαίτερα και είναι εμπιστεύονται 1 από κάθε 4 κάτοχους κρυπτογράφησης στον κόσμο που το καθιστά ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πάνω από 200 ποιοτικά νομίσματα κρυπτογράφησης με περισσότερα από 400 ζεύγη συναλλαγών
 • Δέχεται 46 νομίσματα fiat όπως USD, GBP, EUR και CNY
 • Margin trade crypto με μόχλευση έως και 10 φορές
 • Ανταγωνιστική χρέωση 0,1% ανά συναλλαγή
 • Κερδίστε τόκους σε κρυπτογράφηση (έως και 12% USDT ετησίως)
 • Βαθμολογία 2,3 αστέρων με βάση 138 κριτικές

Συνολικά

4.55 / 5 Επισκεφτείτε το KuCoin

Ευκολία στη χρήση


Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητές του, τη διεπαφή χρήστη και τις χρεώσεις συναλλαγών και πολλά άλλα σε αυτήν την κριτική KuCoin, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν μετά.

Τι είναι το KuCoin?

Το KuCoin είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί άτομα σε όλο τον κόσμο παρέχοντας ένα εύχρηστη πλατφόρμα για τους επενδυτές για την ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και κρυπτονομισμάτων. Ιδρύθηκε στα τέλη του 2017, το KuCoin έγινε γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Σύμφωνα με το coinmarketcap, το KuCoin είναι επί του παρόντος κατατάσσεται # 8 με βάση την κυκλοφορία, τη ρευστότητα και τους όγκους συναλλαγών της αγοράς spot.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το KuCoin έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες από 200+ χώρες και περιοχές και είναι καλά εδραιωμένη σε κοινότητες όπως η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, η Ισπανία, η Ιταλία, το Βιετνάμ, η Τουρκία, η Ρωσία, η Ινδία και άλλες περιοχές.

ιστότοπος kucoin

Οι χρήστες είναι χαλασμένοι για επιλογή με αρκετές καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα κρυπτογράφησης, όπως ανταλλαγή spot, προθεσμιακές αγορές, διαπραγμάτευση περιθωρίου, ανταλλαγή κρυπτογράφησης με μηδενικές προμήθειες, ανταμοιβές στοιχήματος, υπηρεσία δανεισμού για να κερδίσουν τόκους σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης και ακόμη και να αγοράσουν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας πίστωση / χρέωση κάρτα.

Σύγκριση KuCoin

Οι προηγμένες λειτουργίες, το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο KuCoin. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπως το KuCoin που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Χαρακτηριστικά & Προϊόντα Crypto

Οι χρήστες του KuCoin έχουν πρόσβαση σε πολλές δυνατότητες που περιλαμβάνουν άμεσες αγορές κρυπτογράφησης με πιστωτική κάρτα, πλατφόρμα συναλλαγών περιθωρίου και στοιχήματα αγαπημένων κερμάτων για να κερδίσουν ανταμοιβές. Ακολουθεί μια σύνοψη των καλύτερων δυνατοτήτων στο KuCoin.

Υποστηριζόμενα στοιχεία

Η KuCoin προσφέρει 200+ παγκόσμια έργα blockchain υψηλής ποιότητας με περισσότερα από 400 ζεύγη συναλλαγών καθιστώντας την πλατφόρμα μία από τις καλύτερες ανταλλαγές για συναλλαγές altcoin ή διαφοροποίηση χαρτοφυλακίου. Οι επενδυτές από όλο τον κόσμο μπορούν να αγοράσουν τα κέρματα χρησιμοποιώντας 46 διαφορετικά νομίσματα fiat όπως USD, GBP, EUR και CNY.

Διαπραγμάτευση περιθωρίου

Το KuCoin διαθέτει μια προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών μόχλευσης με συμβόλαια περιθωρίου μέχρι και 10 φορές μόχλευση. Υπάρχουν πάνω από 50 περιουσιακά στοιχεία περιθωρίου που αντιστοιχίζονται με BTC, ETH και USDT. Οι προχωρημένοι και οι ενδιάμεσοι χρήστες μπορούν να αυξήσουν τα δυνητικά τους κέρδη, διαπραγματεύοντας μια θέση πολύ μεγαλύτερη από το κεφάλαιο τους, δανείζοντας χρήματα. Η KuCoin προσφέρει επίσης παράγωγα προϊόντα με περιθώριο έως και 100 φορές.

διαπραγμάτευση περιθωρίου kucoin

Εφαρμογή για κινητό

Το KuCoin προσφέρει μια διαισθητική και εύχρηστη εφαρμογή για κινητά για τους πελάτες που πραγματοποιούν συναλλαγές οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Η εφαρμογή υποστηρίζεται σε συσκευές Android και iOS και επιτρέπει την πρόσβαση σε όλο το φάσμα των προϊόντων και των λειτουργιών διαπραγμάτευσης. Οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν θέσεις, να παρακολουθούν συναλλαγές και να βλέπουν υπόλοιπα πορτοφολιού.

Δανεισμός KuCoin

Παρόμοια με τις πλατφόρμες δανεισμού και δανεισμού, όπως το BlockFi και το Nexo, η KuCoin ενθαρρύνει τους πελάτες της να κρατήσουν περιουσιακά στοιχεία στην πλατφόρμα προσφέροντας ενδιαφέρον για το crypto Όταν δεν πραγματοποιείτε συναλλαγές στο KuCoin, τα περιουσιακά στοιχεία μπορούν να δανείζονται σε άλλους Κερδίστε έως και 12% USDT ετησίως.

Εγγραφή λογαριασμού & Σύνδεση

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων KuCoin, η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί λίγα λεπτά. Για να ξεκινήσετε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

μητρώο kucoin

Επαλήθευση KuCoin

Κουκόιν οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία “Γνωρίζετε τον πελάτη σας” σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της βιομηχανίας εικονικού νομίσματος για τη μείωση της εμφάνισης απάτης, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και άλλων κακόβουλων δραστηριοτήτων στο χρηματιστήριο.

επαλήθευση kucoin

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας επαλήθευσης KuCoin επιτρέπει στους χρήστες:

 • Αυξήστε το ημερήσιο όριο ανάληψης σε 100 Bitcoin
 • Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες fiat-to-crypto, όπως αγοράστε crypto με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 • Αυξήστε τη μόχλευση στα 100x στην πλατφόρμα συναλλαγών περιθωρίου KuCoin

Πώς να καταθέσετε χρήματα σε λογαριασμό KuCoin

Ο ευκολότερος τρόπος για τη χρηματοδότηση ενός λογαριασμού KuCoin και την έναρξη συναλλαγών altcoins είναι με τη μεταφορά Bitcoin, Ethereum ή USDT. Ανάλογα με την κρυπτογράφηση, μπορεί να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα, λεπτά ή ακόμη και ώρες για να επιβεβαιώσει η συναλλαγή το blockchain και να καταθέσει τα χρήματα στο πορτοφόλι KuCoin.

κεφάλαια κατάθεσης kucoin

Για να καταθέσετε χρήματα στο KuCoin, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Διαφήμιση

ΒΕΒΙΤΙ

κερδίστε ανταμοιβές έως t0 600 $ με καταθέσεις σε bitcoin

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.7 / 5

Αξίωση 600 $

Instant Exchange KuCoin: Εμπόριο Crypto με μηδενικές χρεώσεις

Η KuCoin έχει ξεκινήσει ένα Instant Exchange για να προσφέρει στους χρήστες του την καλύτερη διαθέσιμη συναλλαγματική ισοτιμία κρυπτογράφησης στην παγκόσμια αγορά και να επιτρέπει την ταχεία αγορά κρυπτονομισμάτων με μηδενικά τέλη συναλλαγών. Η άμεση ανταλλαγή του KuCoin υποστηρίζει τα δημοφιλή νομίσματα κρυπτογράφησης όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin και XRP.

Σχετιζομαι με: 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)

άμεση ανταλλαγή kucoin

Για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης με μηδενικές χρεώσεις χρησιμοποιώντας το KuCoin, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Αγορά Crypto με νόμισμα Fiat χρησιμοποιώντας το KuCoin

Η ανταλλαγή KuCoin προσφέρει περισσότερα από συναλλαγές altcoin και παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της να αγοράζουν άμεσα κρυπτονομίσματα και σταθερά νομίσματα χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής που περιλαμβάνουν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μέσω Simplex, Banxa και PayMIR, ανταλλαγή peer-to-peer και Instant αγορά και πώληση ( Γρήγορη αγορά).

Η δυνατότητα γρήγορης αγοράς είναι ένα ασφαλές μέρος αγοράστε πολλά ψηφιακά στοιχεία όπως BTC, USDT, ETH και PAX με χαμηλές χρεώσεις. Η άμεση αγορά / πώληση KuCoin επιτρέπει στους χρήστες να συμπληρώνουν το πορτοφόλι τους χρησιμοποιώντας WeChat Pay, Alipay, PayPal και τραπεζικές κάρτες.

Ανταλλαγή KuCoin υποστηρίζει πάνω από 46 διαφορετικά νομίσματα fiat από όλον τον κόσμο.

kucoin γρήγορη αγορά

Πλατφόρμα συναλλαγών

Το KuCoin προσφέρει ένα κομψό, ευαίσθητο και εύκολο στη χρήση πλατφόρμα συναλλαγών τόσο για αρχάριους όσο και για ενδιάμεσους εμπόρους altcoin. Οι χρήστες θα πρέπει να καταθέσουν χρήματα σε ένα πορτοφόλι KuCoin πριν χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα συναλλαγών.

Μόλις χρηματοδοτηθεί το πορτοφόλι KuCoin, οι έμποροι μπορούν να ανοίξουν το αναπτυσσόμενο μενού «Συναλλαγή» και να επιλέξουν είτε την ανταλλαγή «Spot» είτε «Margin» για να εμφανίσουν τα ζωντανά διαγράμματα κρυπτογράφησης που μπορούν να θεωρηθούν ως ένα ενιαίο διάγραμμα διαχωρισμού σε οθόνη τετραπλής που είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό για την παρακολούθηση διαφορετικών ζευγών κρυπτογράφησης ή χρονικών πλαισίων.

διαγράμματα kucoin

Η προεπιλεγμένη διάταξη εμφανίζει ένα γράφημα τιμών για να παρέχει μια γρήγορη επισκόπηση της δράσης τιμών χρησιμοποιώντας κηροπήγια. Το λογισμικό χαρτογράφησης και τα εργαλεία παρέχονται από το Tradingview, με τα οποία οι περισσότεροι έμποροι κρυπτογράφησης θα είναι εξοικειωμένοι. Οι χρήστες είναι σε θέση να σχεδιάστε γραμμές, μοτίβα και προσθέστε δείκτες πάνω από τα διαγράμματα ζωντανών τιμών.

Στα δεξιά βρίσκεται το βιβλίο παραγγελιών και το παράθυρο πρόσφατων συναλλαγών. Οι έμποροι μπορούν να δουν γρήγορα όλες τις τιμές για τις οποίες άλλοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να αγοράσουν και να πουλήσουν την επιλεγμένη κρυπτογράφηση. Οι αριθμοί στη μέση δείχνουν την τελευταία τιμή πώλησης και τον όγκο ή το ποσό που διαπραγματεύεται σε κάθε επίπεδο τιμής.

παραγγελίες kucoin

Το πλαίσιο εισαγωγής παραγγελίας στο κάτω μέρος της οθόνης παρέχει την επιλογή γρήγορης εναλλαγής μεταξύ αγορών spot, margin και futures. Κάθε αγορά παρέχει ένα ποσοστό ποσοστού γρήγορης παραγγελίας (π.χ. 25%, 50%, 75% και 100%) για να επιτρέπεται η γρήγορη ταξινόμηση θέσης με βάση το υπόλοιπο του λογαριασμού.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι παραγγελιών που περιλαμβάνουν όριο, αγορά, stop-limit και stop market. Όταν θέλετε να εισαγάγετε μια παραγγελία, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο παράθυρο των πρόσφατων συναλλαγών που θα εισάγει αυτόματα την τιμή του κρυπτονομίσματος. Η μη αυτόματη εισαγωγή μιας τιμής μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα.

Συναλλαγές με KuCoin

Για ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με ανταλλαγή KuCoin, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Υποστηριζόμενο Crypto

Κουκόιν υποστηρίζει over 200 παγκόσμια έργα υψηλής ποιότητας blockchain με περισσότερα από 400 ζεύγη συναλλαγών. Οι χρήστες στην πλατφόρμα έχουν την επιλογή να ανταλλάσσουν κάθε στοιχείο κρυπτογράφησης έναντι Bitcoin, Μετοχές KuCoin (KCS), Σταθεροί νόμισμα (π.χ. USDT, USDC, TUSD κ.λπ.) και άλλα altcoins όπως το Ethereum.

Εφαρμογή KuCoin

Η KuCoin προσφέρει στους παγκόσμιους χρήστες της μια βάση για μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά που μπορείτε να κατεβάσετε για να κάνετε συναλλαγές οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε με σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές iOS και Android.

Το KuCoin η διεπαφή εφαρμογής είναι κομψή, φιλική για αρχάριους και διαισθητική πλοήγηση για αγορά, πώληση, εμπόριο, διαχείριση παραγγελιών και πορτοφολιών ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Η εφαρμογή KuCoin για κινητά είναι δωρεάν για όλους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

 • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό με το KuCoin
 • Ολοκληρώστε την επαλήθευση ταυτότητας KYC
 • Δείτε διαγράμματα τιμών κρυπτογράφησης σε πραγματικό χρόνο
 • Καταθέστε χρήματα χρησιμοποιώντας μεθόδους πληρωμής όπως το Paypal
 • Αγορά και πώληση κρυπτογράφησης αμέσως χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Kucoin
 • Ανταλλάξτε στοιχεία κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα συναλλαγών

Η εφαρμογή για κινητά του KuCoin ήταν κατεβάστηκε πάνω από 100.000 φορές με μέση βαθμολογία χρήστη 4,1 / 5 αστέρια.

εφαρμογή kucoin

Τέλη Spot

KuCoin’s η δομή τελών χρησιμοποιεί ένα μοντέλο λήψης και κατασκευαστή και βασίζεται στον όγκο συναλλαγών 30 ημερών (BTC) για όλα τα ζεύγη κρυπτονομισμάτων. Οι έμποροι που έχουν μηνιαίο όγκο συναλλαγών μεγαλύτερο από 2000 BTC και παρέχουν ρευστότητα στο βιβλίο παραγγελιών (π.χ. χρησιμοποιώντας παραγγελίες υπό όρους) θα πληρώσουν μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών για κρυπτονομικές συναλλαγές.

Τέλη περιθωρίου

Η δομή των τελών περιθωρίου βασίζεται σε μια κλιμακωτή δομή, ωστόσο τα όρια του όγκου συναλλαγών και τα τέλη κατασκευαστή / λήπτη διαφέρουν. Σε σύγκριση με τις δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών μόχλευσης, οι χρεώσεις της KuCoin είναι ανταγωνιστικές αλλά όχι οι φθηνότερες.

Εναλλακτικές λύσεις KuCoin

crypto.com

Crypto.com

Το Crypto.com είναι μια παγκόσμια υπηρεσία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την επιτάχυνση της υιοθέτησης της τεχνολογίας blockchain βελτιώνοντας τη χρηστικότητα και την προσβασιμότητα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών πληρωμής χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα.

Επισκέψου την ιστοσελίδα συν 500

Plus500

Το Plus500 είναι ένας πάροχος CFD που προσφέρει τη μαζική πελατειακή του βάση για να ανταλλάσσει τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στον κόσμο με μόχλευση έως 30x όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron και Monero.

Αποποίηση ευθυνών: το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Επισκέψου την ιστοσελίδα κάθισμα

Κάθισμα

Το Binance είναι η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων από όγκο συναλλαγών και ένας από τους ταχύτερους παρόχους υπηρεσιών συναλλαγών για το οικοσύστημα blockchain. Το χρηματιστήριο έχει σημειώσει αστρονομική ανάπτυξη και είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Συχνές Ερωτήσεις

Πού βασίζεται το KuCoin?

Το KuCoin είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα κρυπτογράφησης με έδρα το Σιγκαπούρη. Η ανταλλαγή απασχολεί περισσότερους από 300 υπαλλήλους σε τέσσερα μεγάλα γραφεία στην Κίνα, τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη και την Ταϊλάνδη.

Το KuCoin έχει ασφάλιση?

Τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων που είναι αποθηκευμένα στο χρηματιστήριο KuCoin είναι υποστηρίζεται με ασφαλιστήριο συμβόλαιο σύμφωνα με τον ιστότοπο. Η ασφαλιστική προστασία παρέχεται από την Lockton που ανήκει στις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στον κόσμο.

Πρέπει να συμπληρώσετε το KYC?

Το KuCoin έχει εφάρμοσε τη διαδικασία Γνωρίστε τον Πελάτη σας (KYC) για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των χρημάτων χρημάτων στο χρηματιστήριο. Οι χρήστες πρέπει να υποβάλλουν προσωπικά στοιχεία σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της βιομηχανίας εικονικού νομίσματος για να μειώσουν την εμφάνιση απάτης, ξεπλύματος χρημάτων και άλλων κακόβουλων δραστηριοτήτων στο KuCoin.

Το KuCoin έχει πρόγραμμα θυγατρικών?

Το KuCoin προσφέρει ένα πρόγραμμα παραπομπής που βασίζεται σε μια κλιμακωτή δομή και επιβραβεύει μια υψηλότερη προμήθεια με βάση τον αριθμό των προσκεκλημένων. Το πρώτο επίπεδο προμήθειας θυγατρικών για νέες παραπομπές είναι 30% των προμηθειών συναλλαγών που αναφέρονται στους χρήστες. Το επόμενο επίπεδο εάν προμηθεύεται το 40% εάν ο αριθμός των χρηστών που παραπέμπονται υπερβαίνει το 50.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσετε την κριτική KuCoin, είναι κύριος ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που παρέχει μια ολοκληρωμένη προσφορά συναλλαγών γεμάτη με καινοτόμα προϊόντα και χαρακτηριστικά. Η ανταλλαγή KuCoin είναι ευρέως δημοφιλής για τη διεπαφή φιλική για αρχάριους σε επιτραπέζιους και κινητές εφαρμογές. Με την ευρεία επιλογή ζευγών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, οι έμποροι σε όλο τον κόσμο μπορούν να ανταλλάσσουν ψηφιακά νομίσματα γρήγορα και με χαμηλά τέλη συναλλαγών.

Επισκεφτείτε το KuCoin

Για να ενισχύσουμε την κριτική μας για το KuCoin, είναι εμπιστεύεται 1 από κάθε 4 κάτοχους κρυπτογράφησης στον κόσμο οφειλόμενο που αποδίδεται στην ασφαλή πλατφόρμα συναλλαγών. Κατά τη γνώμη μας, το KuCoin αξίζει όλες τις διακρίσεις και είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Επανεξέταση StormGain: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ Πριν εγγραφείτε
 • 4 Καλύτερο Cashback Bitcoin & Εφαρμογή ανταμοιβών (ΔΩΡΕΑΝ χρήματα)
 • Αναθεώρηση Nexo: Πώς να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto σας
 • Shrimpy Review: Αυτόματη εξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου Crypto
 • 4 Καλύτερο λογισμικό χαρτογράφησης Crypto & Εργαλεία για εμπόρους Altcoin

Επίσης, είναι καλή πρακτική ασφάλειας να αποσύρετε κέρδη σε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι υλικού Bitcoin.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο crypto exchange για αγορά, εμπόριο και πώληση κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που έχουν παραβιαστεί ή έχουν κλαπεί κεφάλαια πελατών. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – είναι γνωστές και αξιόπιστες για να παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης να καταθέτουν κρυπτονομίσματα και να ανταλλάσσουν ψηφιακά στοιχεία.

Επισκεφτείτε το KuCoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me