Κριτική Margex: Crypto, Trading & Fees

Η κερδοσκοπία στα ψηφιακά νομίσματα με τη χρήση μοχλευμένων χρηματιστηριακών ανταλλαγών έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Αυτό επιτρέπει στους εμπόρους να παρατείνουν ή να μειώσουν την αγορά κρυπτογράφησης με μόχλευση έως 100: 1 για να μεγιστοποιήσουν τα πιθανά κέρδη.

Ένα νέο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων που έχει ξεκινήσει που προσφέρει συναλλαγές σε παράγωγα Bitcoin είναι η Margex.

Επισκεφθείτε τη Margex

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την κριτική Margex, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εύκολο στη χρήση και φιλικό για αρχάριους
 • Ανταλλάξτε ζεύγη κρυπτογράφησης USD χρησιμοποιώντας BTC ως ασφάλεια
 • Εμπόριο μεμονωμένων περιθωρίων έως 100x
 • Συνδυασμένη ρευστότητα 12+

  ανταλλαγές σε ένα μέρος

 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών
 • Προστασία χειραγώγησης τιμών
 • 2 Ασφάλεια λογαριασμού παράγοντα
 • Γενναιόδωρο πρόγραμμα θυγατρικών 40%

Συνολικά

4.0 / 5 Επισκεφτείτε τη Margex

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Πριν μπείτε σε αυτήν την κριτική, είναι Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger Nano X όταν αγοράζετε Bitcoin, Ethereum, Litecoin ή άλλα νομίσματα. Η ιδιοκτησία κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων παραμένει στην κατοχή και τον έλεγχο του επενδυτή και όχι στο χρηματιστήριο. Διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin για περισσότερες πληροφορίες.

Τι είναι το Margex?

Η Margex είναι μια νέα πλατφόρμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και επενδύσεων που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια δίκαιη, διαφανή και ασφαλή ανταλλαγή για συναλλαγές. Η κύρια προσφορά της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων είναι μια αγορά παραγώγων που βασίζεται σε Bitcoin, η οποία επιτρέπει στους χρήστες της να ανταλλάσσουν ζεύγη κρυπτογράφησης μακράς διάρκειας (αγορά) ή σύντομων μόχλευση έως 100: 1.

ιστότοπος margex


Η ανταλλαγή Margex λειτουργεί συνδυάζοντας τη ρευστότητα 12 άλλων δημοφιλών χρηματιστηριακών ανταλλαγών σε ένα μέρος με αποτέλεσμα βαθιά ρευστότητα και Βάθος βιβλίου παραγγελίας 40 εκατομμυρίων $. Οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν δημοφιλή ψηφιακά futures νομίσματα χρησιμοποιώντας ένα μοντέρνο, φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και με ανταγωνιστικές χρεώσεις.

Σύγκριση Margex

Οι προηγμένες δυνατότητες, μια διαισθητική διεπαφή χρήστη και η διαπραγμάτευση υψηλής μόχλευσης είναι σημαντικές δυνατότητες στο Margex. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπως το Margex που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Χαρακτηριστικά & Υπηρεσίες

Εύχρηστος

Η Margex προσφέρει μια διεπαφή χρήστη που είναι απλό, κομψό και εύκολο στην παρακολούθηση. Ενώ η διαπραγμάτευση περιθωρίου δεν είναι πάντα καλύτερη για αρχάριους, η ανταλλαγή παραγώγων ταιριάζει σε μια μεγάλη ποικιλία ατόμων με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας για να είναι σε θέση να δημιουργήσουν λογαριασμό και να αρχίσουν να σκέφτονται σχετικά με ψηφιακά νομίσματα.

margex δημιουργία λογαριασμού

Δεν απαιτείται KYC

Η Margex είναι μια ανταλλαγή παραγώγων που δέχεται καταθέσεις κρυπτονομισμάτων μόνο σε Bitcoin. Καθώς η πλατφόρμα δεν επιτρέπει τη μεταφορά χρημάτων fiat, υπάρχει καμία απαίτηση υποβολής πληροφοριών προσωπικού, ανεβάστε έγγραφα ταυτότητας ή ολοκληρώστε τη διαδικασία Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC).

100x Leverage Trading

Η Margex ειδικεύεται στη μόχλευση συναλλαγών και προσφέρει έως και 100: 1 απομονωμένες θέσεις περιθωρίου για να μεγιστοποιήσει τα πιθανά κέρδη. Η ανταλλαγή χρησιμοποιεί απομονωμένο περιθώριο που ενημερώνει τον έμπορο για την τιμή εκκαθάρισης και το ποσό των κεφαλαίων σε κίνδυνο πριν από την πραγματοποίηση συναλλαγών. Σημείωση: δεν είναι κατάλληλο για όλους.

Προστασία έναντι χειραγώγησης τιμών

Η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης με μόχλευση μπορεί να είναι επικίνδυνη λόγω της ιδιαίτερα ευμετάβλητης κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων που μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικές διακυμάνσεις στις μεταβολές των τιμών και επίσης στη χειραγώγηση των τιμών των ζεύγη συναλλαγών χαμηλής ρευστότητας. Ο χειρισμός των τιμών ήταν ένα κοινό πρόβλημα σε ανταλλαγές όπως το BitMEX. Η Margex επιλύει αυτόν τον κίνδυνο προσφέροντας μη ρευστά περιουσιακά στοιχεία και το δικό τους Σύστημα Διαχείρισης Τιμών για την παρακολούθηση της συνέπειας των τιμών χρησιμοποιώντας αλγόριθμους από το 12 συνεργάτες ρευστότητας.

χειραγώγηση τιμών margex

Είναι ασφαλές το Margex?

Η Margex είναι μια νέα ανταλλαγή μόχλευσης και είναι πολύ νωρίς για να καλέσει εάν είναι ένα ασφαλές μέρος για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχουν πολλές δυνατότητες ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών και των χρημάτων των πελατών που περιλαμβάνουν τη χρήση της διαδικασίας ανάληψης πολλαπλών sig, της αποθήκευσης ψυχρού πορτοφολιού χωρίς σύνδεση και του ελέγχου ταυτότητας με δύο παράγοντες. Με βάση την έρευνά μας, εκεί δεν υπήρξαν σημαντικά περιστατικά ασφαλείας, παραβιάσεις ή συμβιβασμοί στο σύστημα που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα.

Δημιουργία λογαριασμού

Για τη δημιουργία λογαριασμού με τη Margex, οι χρήστες θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία εγγραφής για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό συναλλαγών. Η ανταλλαγή Margex θα ζητήσει μια έγκυρη διεύθυνση email που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί. Μόλις ολοκληρωθεί, οι έμποροι μπορούν να συνδεθούν στο χρηματιστήριο και να εξερευνήσουν τη διεπαφή συναλλαγών. Υπάρχει δεν απαιτείται απαίτηση για ολοκλήρωση του KYC για κατάθεση χρημάτων.

Κατάθεση κεφαλαίων

Οι έμποροι μπορούν να χρηματοδοτήσουν ένα πορτοφόλι Margex με κρυπτογράφηση μεταφέροντας Bitcoin από ένα πορτοφόλι υλικού ή ανταλλαγή fiat-to-crypto όπως το Coinbase που δέχεται νόμισμα fiat. Αυτός είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος κατάθεσης χρημάτων στη Margex αντιγράφοντας τον κωδικό QR ή τη διεύθυνση BTC για να στείλετε χρήματα στο.

κεφάλαια κατάθεσης margex

Για χρήστες που δεν διαθέτουν Bitcoin και θέλουν να ξεκινήσουν αμέσως τις συναλλαγές, η Margex παρέχει την επιλογή να αγοράστε Bitcoin απευθείας στην πλατφόρμα. Αυτή η δυνατότητα παρέχεται μέσω της ενσωμάτωσης με το Changelly, μια δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής fiat to crypto και instant swap.

Η δυνατότητα αγοράς Bitcoin χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα (VISA ή Mastercard) είναι μια χρήσιμη δυνατότητα για γρήγορη ανανέωση λογαριασμού συναλλαγών για την κάλυψη των ελάχιστων απαιτήσεων περιθωρίου. Η ελάχιστη αγορά είναι 100 $ USD ή το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ.

Διεπαφή χρήστη

Η διασύνδεση χρήστη χαρτογράφησης είναι μια σημαντική πτυχή για οποιαδήποτε ανταλλαγή παραγώγων, καθώς αυτό είναι όπου οι έμποροι θα ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους. Ρίνοντας μια πιο βαθιά ματιά στο Margex, φαίνεται ότι ήταν το πακέτο χαρτογράφησης σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε αρχάριους και προχωρημένους εμπόρους. Για να δείτε μια ζωντανή επίδειξη εμπειρίας συναλλαγών, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

διεπαφή εμπορικών συναλλαγών margex

Τα χαρακτηριστικά χαρτογράφησης όπως τα εργαλεία σχεδίασης και οι δείκτες παρέχονται από το TradingView, το οποίο είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους κρυπτογράφησης στον κλάδο. Η ενσωμάτωση επιτρέπει στους χρήστες της Margex να κάνουν δεξί κλικ στο γράφημα για να αλλάξουν το χρονικό πλαίσιο, να προσθέσουν δείκτες και να προσαρμόσουν την κλίμακα.

Παραδείγματα δεικτών που μπορούν να προστεθούν περιλαμβάνουν κινούμενους μέσους όρους, στοχαστικά, ζώνες Bollinger και πολλά άλλα. Η εναλλαγή μεταξύ ζευγών δεν καταργεί την ανάλυση γραφήματος, που είναι μια απογοήτευση σε άλλα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων.

θέσεις margex

Η Margex παρέχει μια τυπική προσφορά τύπων παραγγελιών για τη διαχείριση των παραγγελιών περιορισμού, αγοράς και περιορισμού ορίου. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης τοποθετήστε μια στάση απώλειας και λάβετε εντολή κέρδους για κάθε συναλλαγή το οποίο δεν προσφέρεται σε ορισμένες πλατφόρμες συναλλαγών.

Το διάγραμμα τιμών, το βιβλίο παραγγελιών, η καταχώριση παραγγελίας, οι θέσεις και τα παράθυρα εκκρεμών παραγγελιών είναι καλά διαμορφωμένα. Τα υποστηριζόμενα ζεύγη κρυπτογράφησης βρίσκονται κατά μήκος της κορυφής για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ ζευγών συναλλαγών με το γράφημα στη μέση.

Ζεύγη συναλλαγών

Η ανταλλαγή παραγώγων Margex υποστηρίζει την εμπορία των 5 κύριων στοιχείων κρυπτογράφησης όπως BTC, ETH, LTC, XRP, EOS και YFI. Κάθε συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης διαπραγματεύεται έναντι του ζεύγους USD χρησιμοποιώντας το Bitcoin ως ασφάλεια. Ο αριθμός των ζευγαριών είναι αρκετά περιορισμένος, ωστόσο, αυτή τη στιγμή είναι τα πιο δημοφιλή ζεύγη παραγώγων για διαπραγμάτευση.

Τιμολόγηση & Αμοιβές

Δεν υπάρχει κόστος για τη δημιουργία λογαριασμού στη Margex ή για τη συντήρηση ενός πορτοφολιού. Η ανταλλαγή χρεώνει μια αμοιβή διαπραγμάτευσης για θέσεις αγοράς και πώλησης που βασίζεται σε μοντέλο κατασκευαστή και αγοραστή με τέλη 0,19% και 0,060% αντίστοιχα. Οι χρεώσεις διαπραγμάτευσης είναι ανταγωνιστικές σε σύγκριση με άλλες συναλλαγές μόχλευσης.

Η Margex δεν προσφέρει εκπτώσεις προμηθειών βάσει του όγκου συναλλαγών ή συναλλαγών με το εγγενές διακριτικό της πλατφόρμας, όπως στο Binance, το Bybit και το FTX. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε καμπάνιες μάρκετινγκ για να κερδίζω μπόνους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή εμπορικών τελών και χρηματοδότησης.

Η Margex χρεώνει επίσης ένα χρέωση χρηματοδότησης μίας νύχτας (αναφέρεται επίσης ως Χρηματοδότηση) για τη διατήρηση μιας θέσης για περίοδο 24 ωρών. Τα τέλη χρηματοδότησης ποικίλλουν για θέσεις αγοράς και πώλησης με βάση τις συνθήκες της αγοράς. Το κόστος προστίθεται στον λογαριασμό για τη διατήρηση μιας θέσης μετά από κάθε 8ωρο. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο για μια λίστα με τα τέλη χρηματοδότησης για κάθε ζεύγος συναλλαγών.

Ασφάλεια

Ο ιστότοπος της Margex παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των δυνατοτήτων ασφαλείας που εφαρμόζονται για την προστασία των πληροφοριών και των χρημάτων του πελάτη. ΕΝΑ πολυεπίπεδη προσέγγιση ασφάλειας χρησιμοποιείται για τον μετριασμό του κινδύνου παραβίασης, κλοπής και δόλιας δραστηριότητας. Μερικά από τα αναφερόμενα μέτρα προστασίας περιλαμβάνουν:

 • Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων (2FA)
 • Το 100% των περιουσιακών στοιχείων αποθηκεύεται σε κρύα πορτοφόλια πολλαπλών σιγκ
 • Επιβεβαίωση μέσω email για αιτήματα ανάληψης
 • Οι αναλήψεις υποβάλλονται σε επεξεργασία μία φορά την ημέρα
 • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και ειδοποιήσεις περιουσιακών στοιχείων
 • Κρυπτογράφηση SSL για την προστασία των πληροφοριών του χρήστη

Υποστηριζόμενες χώρες

Το Margex είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, η Σιγκαπούρη και η Νέα Ζηλανδία για τους χρήστες να ανταλλάσσουν συμβόλαια μελλοντικής κρυπτογράφησης με μόχλευση.

Δεν υποστηρίζονται οι ακόλουθες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (συμπεριλαμβανομένων του Πουέρτο Ρίκο και των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ), η επαρχία του Οντάριο στον Καναδά, η επαρχία του Κεμπέκ στον Καναδά, η ειδική διοικητική περιοχή του Χονγκ Κονγκ της Λαϊκής Δημοκρατίας Κίνα, Δημοκρατία των Σεϋχελλών, Βερμούδες, Κούβα, Κριμαία και Σεβαστούπολη, Ιράν, Συρία, Βόρεια Κορέα ή Σουδάν και Αφγανιστάν.

Συχνές Ερωτήσεις

Το πρόγραμμα Margex έχει πρόγραμμα παραπομπής?

Οι υπάρχοντες έμποροι της Margex μπορούν κερδίστε το 40% των προμηθειών συναλλαγών για τους αναφερόμενους χρήστες κοινοποιώντας έναν μοναδικό σύνδεσμο παραπομπής με την οικογένεια και τους φίλους σας. Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να είναι συνεργάτης της Margex και να αρχίσει να κερδίζει δωρεάν κρυπτογράφηση.

Μπορείτε να κάνετε επίδειξη συναλλαγών με τη Margex?

Υπάρχει χωρίς λογαριασμό επίδειξης για νέους χρήστες να εξασκούν συναλλαγές με μόχλευση χρησιμοποιώντας εικονικά χρήματα. Οι έμποροι θα πρέπει να βρουν μια πλατφόρμα επίδειξης που επιτρέπει συναλλαγές κρυπτογράφησης όπως το eToro και το Plus500.

Είναι το Margex διαθέσιμο στις ΗΠΑ?

Margex δεν υποστηρίζει χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω κανονιστικών περιορισμών. Οι έμποροι από αυτήν την περιοχή θα πρέπει να βρουν μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας στο Margex, η πλατφόρμα προσφέρει ένα απλή, αλλά ισχυρή ανταλλαγή συναλλαγών για μόχλευση συναλλαγών δημοφιλών ζευγών ψηφιακών νομισμάτων. Οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν τις δυνατότητές τους για κέρδος με 100x μόχλευση για να παρατείνουν ή να μειώσουν την αγορά.

Επισκεφθείτε τη Margex

Συνολικά, το Margex είναι μια σταθερή ανταλλαγή για αρχάριους που θέλουν να μάθουν πώς να κάνουν συναλλαγές με μόχλευση. Δεν υπάρχουν περίπλοκα χαρακτηριστικά ή περισπασμούς. Ωστόσο, για μια ευρύτερη επιλογή ζευγών συναλλαγών προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, οι χρήστες μπορεί να θέλουν να εξετάσουν τη χρήση Binance ή FTX.

Τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι πολύ σημαντικά για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τεχνικούς δείκτες και μια ομαλή διεπαφή χαρτογράφησης που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές που θα ταιριάζει σε αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης.

Επισκεφθείτε τη Margex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map