Mine Digital Review: Λεπτομέρειες, χαρακτηριστικά και χρεώσεις

Τα ψηφιακά νομίσματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και περιζήτητα ως εναλλακτικό μέσο για τα παραδοσιακά τραπεζικά περιουσιακά στοιχεία με την εμφάνιση πλατφορμών συναλλαγών κρυπτογράφησης και προϊόντων DeFi για να κερδίσουν ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση. Οι Αυστραλοί πολίτες μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την παγκόσμια τάση να αγοράζουν Bitcoin στην Αυστραλία.

Μια νέα και επερχόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία είναι Mine Digital.

Επισκεφτείτε το Mine Digital

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε τις πιο ακριβείς πληροφορίες σε αυτήν την ψηφιακή κριτική Mine, προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

δική μου ψηφιακή ιστοσελίδα

Συνιστάται συχνά να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.


Contents

Τι είναι το δικό μου ψηφιακό?

Mine Digital είναι ένα ΕΝΑχρηματιστηριακή χρηματιστηριακή και χρηματιστηριακή εταιρεία που παρέχει στους χρήστες ένα δρόμο για την αγορά και την πώληση ψηφιακών στοιχείων με νόμισμα fiat. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν, να ανταλλάξουν και να πουλήσουν Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash έναντι AUD, USD και USDT.

Η ψηφιακή πλατφόρμα είναι η μόνο η ανταλλαγή κρυπτογράφησης στην Αυστραλία που παρέχει δωρεάν ασφάλιση ενάντια σε κλοπή, καταστροφή, απώλεια ή ζημιά. Η Mine Digital στοχεύει να είναι ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια στην Αυστραλία και την ευρύτερη περιοχή της APAC και αναπτύσσει μια ποικιλία παραγώγων αγορών τόσο για λιανικούς όσο και για επαγγελματίες επενδυτές.

Ψηφιακή σύγκριση μου

Σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές στην Αυστραλία που επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν Bitcoin, η Mine Digital προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών για αγορά, εμπορία και πώληση των δημοφιλών ψηφιακών στοιχείων όπως Bitcoin, Ethereum και XRP.

Χαρακτηριστικά & Οφέλη

Το Mine Digital είναι μια νέα ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία που προσφέρει σταθερές χρεώσεις συναλλαγής χαμηλού κόστους να προσελκύσουν τοπικούς εμπόρους και επενδυτές που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση επένδυσής τους. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά και οφέλη του Mine Digital περιλαμβάνουν:

 • Χαμηλές χρεώσεις και αυστηρά spread στην Αυστραλία μεταξύ 0,1% και 0,2% (μέγ.)
 • Προσφέρει ασφάλιση για προστασία από κλοπή, καταστροφή, απώλεια ή ζημιά
 • Ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία OTC της Αυστραλίας κατ ‘όγκο
 • Προσφέρει ζεύγη AUD, USD και Tether έναντι Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP και Bitcoin Cash
 • Πρόσβαση σε παγκόσμια ρευστότητα για την επεξεργασία μεγάλων παραγγελιών αγοράς ή πώλησης με ελάχιστη ολίσθηση
 • Πλατφόρμα συναλλαγών υψηλής απόδοσης που είναι εύχρηστη και πλοήγηση
 • Εφαρμογή συναλλαγών για κινητά διαθέσιμο για αγορά, εμπορία και πώληση κρυπτογράφησης 24/7

Είναι ορυχείο ψηφιακό ασφαλές?

Το Mine Digital Exchange φαίνεται να είναι μια ασφαλής πλατφόρμα που περιλαμβάνει ασφάλεια ιστότοπου και πρωτόκολλα πληροφοριών για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες των πελατών είναι ασφαλείς. Από την ίδρυση της εταιρείας το 2014, Δεν έχουν αναφερθεί παραβιάσεις ασφαλείας ή παραβιάσεις.

Τα μέτρα ασφαλείας που αναφέρονται στον ιστότοπο για την προστασία των χρημάτων που είναι αποθηκευμένα σε ένα πορτοφόλι Mine Digital περιλαμβάνουν έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού, ασφαλή αποθήκευση φυσικού θησαυροφυλακίου και συμμόρφωση με τα πρότυπα KYC και AML / CTF.

Είναι το δικό μου Digital Legit?

Το Mine Digital Exchange φαίνεται να είναι μια νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που είναι Εταιρικός Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της Everforex Financial Pty Ltd. Η ανταλλαγή συμμορφώνεται με τους νόμους του Know Your Client (KYC) και του Anti Money Laundering (AML). Χρήστες που δημιουργία λογαριασμού με το Mine Digital πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις επαλήθευσης και να υποβάλλει τεκμηρίωση για να αποδείξει την ταυτότητά του πριν καταθέσει το νόμισμα fiat.

Δημιουργία λογαριασμού με το δικό μου Digital

Προς την δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Digital Mine, οι νέοι χρήστες θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια διαδικασία εγγραφής που διαρκεί λίγα λεπτά. Η ανταλλαγή θα ζητήσει ένα όνομα χρήστη και μια διεύθυνση email. Μόλις επαληθευτεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στην ανταλλαγή και να δουν τον πίνακα ελέγχου όπως φαίνεται παρακάτω. Εδώ, οι χρήστες μπορούν να δουν την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, να δουν το πρόσφατο ιστορικό, να καταθέσουν χρήματα και να μεταβούν στο χρηματιστήριο.

ψηφιακό πορτοφόλι μου

Κατάθεση κεφαλαίων

Πριν οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο Mine Digital Exchange, πρέπει να ολοκληρωθεί μια διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με καταθέσεις σε νόμισμα fiat. Αυτή η διαδικασία είναι υποχρεωτική και ισχύει για την πλειονότητα των ανταλλαγών fiat-to-cryptocurrency στον κόσμο.

Μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι ταυτότητας, οι έμποροι μπορούν να καταθέσουν νόμισμα fiat στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τραπεζική μεταφορά. Υπάρχουν μηδενικές χρεώσεις για την κατάθεση νομίσματος. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να χρηματοδοτήσουν το πορτοφόλι Mine Digital χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση που δεν συνεπάγεται καμία προμήθεια κατάθεσης.

Διαφήμιση

κέρμα

ΑΓΟΡΑΣΤΕ BITCOIN Με το αγαπημένο της Αυστραλίας ανταλλαγή κρυπτογράφησης

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.3 / 5

Επισκεφτείτε το Coinspot

Διεπαφή χρήστη

Το Mine Digital είναι ένα μέρος για το εμπόριο ψηφιακών στοιχείων όπως Bitcoin και Ethereum. Για να ξεκινήσουν τις συναλλαγές, οι χρήστες πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό και να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους ανά απαιτήσεις KYC. Μόλις επαληθευτεί, τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν στον λογαριασμό είτε με νόμισμα fiat είτε με κρυπτογράφηση.

Οι χρήστες με χρηματοδοτούμενο λογαριασμό μπορούν να ορίσουν παραγγελίες και να κάνουν συναλλαγές στο χρηματιστήριο όπως φαίνεται παρακάτω. ο το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι κομψό, καλά σχεδιασμένο και κατάλληλο για αρχάριους ή επαγγελματίες εμπόρους.

ψηφιακές συναλλαγές ορυχείων

Τα ζεύγη συναλλαγών είναι οργανωμένα στα αριστερά με το πλαίσιο εντολής εισόδου παρακάτω. Προσφορές Mine Digital τρεις τύποι παραγγελιών, όπως το όριο, η αγορά και το Fill-And-Kill (FAK). Σε σύγκριση με πλατφόρμες όπως τα δημοφιλή χρηματιστήρια περιθωρίου κρυπτονομισμάτων, υπάρχουν περιορισμένες παραγγελίες υπό όρους για τη διαχείριση του εμπορικού κινδύνου, όπως εντολές διακοπής και One-Cancel-the-Other (OCO), οι οποίες είναι απαραίτητες κατά τη γνώμη μας.

Το διάγραμμα βάθους αγοράς στα δεξιά εμφανίζεται για προχωρημένους εμπόρους που κατανοούν πώς να διαβάσουν τη λίστα προσφορών και προσφορών που βρίσκονται στο χρηματιστήριο. Ο όγκος που εμφανίζεται στα βιβλία παραγγελιών είναι λίγο λεπτός που αναμένεται για μια νέα ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Χαρτογράφηση & Διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων

Η εμπειρία χαρτογράφησης και τα εργαλεία είναι σημαντικές εκτιμήσεις όσον αφορά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στη διασύνδεση χαρτογράφησης Mine Digital, υπάρχουν επιλογές για την εμφάνιση των δεδομένων της αγοράς χρησιμοποιώντας διαγράμματα περιοχής ή μοτίβα κηροπηγίων. Ωστόσο, σημειώσαμε το Ο εσωτερικός χρόνος γραφήματος περιορίζεται σε λεπτά, ώρες και καθημερινά γραφήματα. Αυτό δεν είναι ιδανικό για τους επενδυτές ταλάντευσης και θέσης που βασίζονται σε πιο μακροπρόθεσμο χάρτη για τον προσδιορισμό των τάσεων και των προτύπων τιμών.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΙΝΕ ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

Η διεπαφή χρήστη δεν περιλαμβάνει δείκτες όπως κινούμενους μέσους όρους, στοχαστικά ή όγκο. Οι έμπειροι τεχνικοί έμποροι θα δυσκολευτούν να αναλύσουν τη δράση τιμών χωρίς αυτά τα εργαλεία, τα οποία θεωρούνται βασικό χαρακτηριστικό σε άλλες πλατφόρμες συναλλαγών. Συνολικά, η πλατφόρμα χαρτογράφησης και τα εργαλεία στο Mine Digital είναι πολύ βασικά και κατάλληλα μόνο για αρχάριους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ανταλλαγή είναι ακόμα αρκετά νέα, αναμένουμε να κυκλοφορήσουν περαιτέρω εξελίξεις και ενημερώσεις για να φέρουν προηγμένο λογισμικό και εργαλεία χαρτογράφησης κρυπτογράφησης για τους χρήστες.

Τέλη συναλλαγών

Τα τέλη συναλλαγών αποτελούν σημαντικό ζήτημα όταν αναζητάτε μια νέα ανταλλαγή για αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων. Εξίσου σημαντικό είναι το κόστος spread και slippage. Η Mine Digital στοχεύει να προσελκύσει ένα μερίδιο νέων Αυστραλών επενδυτών με πολύ χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών μεταξύ 0,1% και 0,2% σε παραγγελίες αγοράς και πώλησης. Η χρέωση περιλαμβάνει GST για Αυστραλούς επενδυτές.

Το τέλος διαπραγμάτευσης βασίζεται στη δομή κατασκευαστή και λήψης ως εξής.

 • Αν είστε κατασκευή μια τιμή (χρησιμοποιήστε μια οριακή εντολή), η χρέωση συναλλαγής είναι 0,1%.
 • Αν είστε λήψη μια τιμή (χρησιμοποιήστε μια εντολή αγοράς), το τέλος συναλλαγής είναι 0,2%.

Διαθέσιμα κρυπτονομίσματα

Οι έμποροι στο Mine Digital Exchange μπορούν αγορά και πώληση 5 διαφορετικών ψηφιακών νομισμάτων που περιλαμβάνουν Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) & Bitcoin Cash (BCH). Υπάρχουν συνολικά 15 ζεύγη καθώς κάθε περιουσιακό στοιχείο μπορεί να ανταλλάσσεται έναντι του δολαρίου Αυστραλίας, του δολαρίου ΗΠΑ και του Tether (USDT).

ορυχείο ψηφιακών νομισμάτων

Σε σύγκριση με άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης, ο αριθμός των ζευγών συναλλαγών στο Mine Digital Exchange είναι περιορισμένος. Οι έμποροι που επιθυμούν να κερδοσκοπούν σε άλλα altcoins ή εξωτικά tokens θα πρέπει να βρουν μια εναλλακτική ανταλλαγή.

Ψηφιακή ασφάλιση ορυχείων

Mine Digital προσφέρει λύσεις φύλαξης και ασφάλισης σε επενδυτές και εμπόρους που χρησιμοποιούν την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Λειτουργεί σαν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για την προστασία των χρημάτων των χρηστών από κλοπή, καταστροφή, απώλεια ή ζημιά. Ο ιστότοπος δεν αναφέρει καμία πληροφορία σχετικά με το ποσό που καλύπτεται, εκτός από το ότι είναι συμπληρωματικό προς τους χρήστες του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Mine Digital είναι το μοναδικό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στην Αυστραλία που προσφέρει αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό στους πελάτες του.

η ψηφιακή μου ασφάλιση

Υποστήριξη πελατών & Κριτικές

Όντας μια νέα ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων, υπάρχουν λίγες κριτικές για το Mine Digital Exchange στο διαδίκτυο. Η ανταλλαγή έχει μια σελίδα στο Facebook με πολλές θετικές κριτικές. Μόλις η πλατφόρμα αυξήσει τη βάση χρηστών της, αναμένουμε να δούμε πιο ειλικρινείς κριτικές πελατών σχετικά με την εμπειρία χρήστη στην πλατφόρμα και θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο.

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχει υπηρεσία εξωχρηματιστηριακών (OTC)?

Τα άτομα υψηλής αξίας μπορούν να ανταλλάσσουν μεγάλες ποσότητες μέσω της υπηρεσίας OTC της Mine Digital. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο ή επικοινωνήστε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξης της Mine Digital σχετικά με τον τρόπο συναλλαγής μεγάλων συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Το Mine Digital προσφέρει έναν λογαριασμό επίδειξης ή ένα Testnet?

Ο ιστότοπος δηλώνει ότι οι νέοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό επίδειξης για να εξασκήσουν συναλλαγές κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας ή εξοικειωμένοι με τη διεπαφή χαρτογράφησης και τη συνολική εμπειρία συναλλαγών. Δεν μπορέσαμε να βρούμε την επιλογή συναλλαγών με εικονικά χρήματα, επομένως οι χρήστες θα πρέπει να ρωτήσουν σχετικά με το Digital Mine σχετικά με αυτό.

Το Mine Digital έχει πρόγραμμα παραπομπής ή συνεργατών?

Ψηφιακή ανταλλαγή ορυχείων δεν έχει πρόγραμμα παραπομπής ή συνεργατών για να ανταμείψει τους υπάρχοντες πελάτες που έφεραν την οικογένεια ή τους φίλους τους στην πλατφόρμα. Τα προγράμματα αφοσίωσης επιτρέπουν στους χρήστες να κερδίζουν πρόσθετο εισόδημα προωθώντας την ανταλλαγή. Σε αντάλλαγμα, η ανταλλαγή θα πληρώσει ένα ποσοστό των τελών συναλλαγών των χρηστών ως μπόνους.

Μπορείτε να κερδίσετε ενδιαφέρον με το δικό μου Digital?

Ψηφιακή ανταλλαγή ορυχείων δεν προσφέρει λογαριασμούς ταμιευτηρίου υψηλού επιτοκίου ή κρυπτογραφημένα δάνεια για να επιτρέπει στους χρήστες του να κερδίζουν ενδιαφέρον για περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης Πρόκειται για μια ολοένα και πιο δημοφιλή υπηρεσία που παρέχεται από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Υποστηρίζεται ψηφιακό ορυχείο στη Νέα Ζηλανδία?

Η ανταλλαγή ψηφιακών κρυπτονομισμάτων Mine επιτρέπει στους επενδυτές στη Νέα Ζηλανδία να αγοράζουν, να ανταλλάσσουν και να πωλούν Bitcoin έναντι ζευγών fiat και altcoin. Προς το παρόν δεν υπάρχει επιλογή για τους κατοίκους της NZ να καταθέσουν NZD απευθείας στην πλατφόρμα.

Ανταλλαγές όπως το δικό μου ψηφιακό

Οι ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις για το Mine Digital είναι αξιόπιστες, ασφαλείς και αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για την αγορά Bitcoin στην Αυστραλία – και άλλα μεγάλα altcoins όπως Ethereum, XRP και Litecoin.

swyftx

Swyftx

Το Swyftx είναι μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτονομίσματα με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Η διαδικασία εγγραφής είναι απίστευτα απλή με γρήγορη εγγραφή και επαλήθευση που διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά.

Επισκέψου την ιστοσελίδα ανεξάρτητο αποθεματικό

Ανεξάρτητο αποθεματικό

Το Independent Reserve είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο μεταξύ εμπόρων κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο που προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις και υποστήριξη για παραδοσιακά νομίσματα fiat όπως το Δολάριο Αυστραλίας, το Δολάριο Νέας Ζηλανδίας και το Δολάριο ΗΠΑ.

Επισκέψου την ιστοσελίδα κέρμα

Coinspot

Το CoinSpot exchange είναι ένα πολύ σεβαστό στην τοπική κοινότητα Bitcoin και επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τους νεοεισερχόμενους να αγοράσουν Bitcoin και κρυπτονομίσματα στην Αυστραλία με Δολάρια Αυστραλίας.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας στο Mine Digital, το χρηματιστήριο επιτρέπει στους χρήστες στην Αυστραλία να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτογράφηση αμέσως με τραπεζική μεταφορά. Όντας ένα νέο χρηματιστήριο, το Mine Digital Exchange προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά στην αγορά όπως κράτηση, ασφάλιση και χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών για να προσελκύσει υπάρχοντες πελάτες από άλλα ανταλλακτικά της Αυστραλίας.

Επισκεφτείτε το Mine Digital

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τι θα φέρει η ομάδα πίσω από το Mine Digital τα επόμενα χρόνια και αν μπορεί να γίνει ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία.

Συνοπτικά, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το Mine Digital Exchange εάν:

 • Σας αρέσει μια αυστραλιανή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που προσφέρει προστασία και ασφάλιση
 • Σας αρέσει μια ανταλλαγή με τέλη συναλλαγής μεταξύ 0,1% και 0,2% συμπεριλαμβανομένου του GST
 • Θέλετε μια ανταλλαγή που παρέχει ζεύγη AUD, USD και Tether
 • Ψάχνετε για μια ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία
 • Θέλετε ένα ασφαλές χρηματιστήριο να καταθέσετε AUD χρησιμοποιώντας τραπεζικό έμβασμα

Με τις εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών, τη γρήγορη εγγραφή και τη συμπληρωματική ασφάλιση, περιμένουμε υπέροχα πράγματα από τη Mine Digital στο εγγύς μέλλον. Βραχυπρόθεσμα, θα θέλαμε να δούμε μερικές μικρές βελτιώσεις στη διασύνδεση χαρτογράφησης και στα εργαλεία διαχείρισης κινδύνου.

ψηφιακή αύξηση

Τα τέλη ανταλλαγής αποτελούν πολύ σημαντικό παράγοντα για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών, καταθέσεων και ανάληψης (χωρίς κρυφές χρεώσεις) με μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων κατάθεσης που θα ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επενδυτών στην Αυστραλία.

Επισκεφτείτε το Mine Digital

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me