Αναθεώρηση Nexo: Είναι ασφαλές; Δείτε τι βρήκαμε

Πολλοί επενδυτές κρυπτογράφησης θα αποθηκεύσουν τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία σε ανταλλαγή fiat-to-crypto, ανταλλαγή συναλλαγών ή πορτοφόλι υλικού για φύλαξη. Αν και αυτό θεωρείται ο κανόνας, αυτή η στρατηγική δεν χτίζει τον πλούτο της κρυπτογράφησής σας με την πάροδο του χρόνου, κερδίζει δωρεάν κρυπτογράφηση ή σας επιτρέπει να αποκτήσετε νόμισμα fiat αμέσως για να πληρώσετε λογαριασμούς χωρίς να πουλήσετε την επένδυσή σας.

Επισκεφτείτε το Nexo

Σε αυτό Nexo αναθεώρηση, θα αξιολογήσουμε την πλατφόρμα ψηφιακού νομίσματος που στοχεύει να είναι ηγέτης στον δανεισμό κρυπτογράφησης, στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση και σε μια καλύτερη πλατφόρμα για να κερδίσει ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Λάβετε ένα άμεσο δάνειο μετρητών χωρίς να πωλήσετε κρυπτογράφηση
 • Κερδίστε έως και 10% ετησίως σε σταθερά νομίσματα και νομίσματα fiat
 • Κερδίστε έως και 6% p.a σε κρυπτονομίσματα
 • Η πλατφόρμα είναι ασφαλισμένη για κλοπή με τον θεματοφύλακα BitGo
 • Γρήγορη και εύκολη διαδικασία αναθεώρησης δανείου
 • Το ποσό των τόκων καταβάλλεται καθημερινά

Συνολικά

4.2 / 5 Επισκεφτείτε το Nexo

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Τι είναι το Nexo?

Nexo είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία δανείου κρυπτογράφησης που προσφέρει οικονομικά οφέλη για την αποθήκευση κρυπτογραφικών στοιχείων στην πλατφόρμα όπως το Bitcoin και το Ethereum μέσα σε ένα ασφαλές πορτοφόλι Nexo. Η πλατφόρμα δανεισμού βάσει μετρητών υποστηρίζεται από γνωστό επενδυτή και ιδρυτή της TechCrunch Μάικλ Άρρινγκτον και με επικεφαλής τον Acntoni Trenchev, Συνιδρυτής & Διευθύνων σύμβουλος.

ιστότοπος nexo

Από την κυκλοφορία του το 2017, η Nexo έχει επεξεργαστεί περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια από πάνω 1 εκατομμύριο χρήστες σε 200 δικαιοδοσίες και υποστηρίζει περισσότερα από 40 νομίσματα fiat. Η υπηρεσία δανεισμού έχει αποκτήσει ευρεία δημοτικότητα ως εναλλακτική μέθοδος επένδυσης κρυπτογράφησης και επιλογή αποθήκευσης για ιδιώτες και εταιρείες ώστε να αξιοποιήσουν επιπλέον οικονομικά οφέλη για δανειολήπτες και δανειστές.

NEXO Σύγκριση

Το NEXO είναι ένας εύκολος στη χρήση και δημοφιλής τρόπος για να κερδίσετε δωρεάν Bitcoin μέσω των λογαριασμών τόκων και της πλατφόρμας δανεισμού. Ακολουθούν μερικές εναλλακτικές πλατφόρμες δανεισμού και τόκων, όπως το Nexo, όπου μπορείτε να κερδίσετε τόκους από το crypto.


Είναι αξιόπιστο το Nexo?

Ο λογαριασμός δανεισμού και ταμιευτηρίου κρυπτονομισμάτων Nexo φαίνεται να είναι αξιόπιστη, νόμιμη και αξιόπιστη εταιρεία αυτό είναι αδειούχος, ρυθμίζεται σε 200 χώρες και ασφαλίζεται έως και 100 εκατομμύρια δολάρια κατά της κλοπής που παρέχεται από εξειδικευμένο θεματοφύλακα, BitGo.

Ενώ η τοποθέτηση χρημάτων σε έναν διαδικτυακό πάροχο απαιτεί ενέχει συγκεκριμένους κινδύνους, το Nexo’s το ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσφέρει στους επενδυτές του μια ηρεμία Τα χρήματά τους μπορούν να επιστραφούν σε περίπτωση παραβίασης ασφάλειας ή εισβολής.

στατιστικά στοιχεία nexo

Είναι ασφαλισμένο το Nexo?

Η Nexo συνεργάστηκε με την Ledger για να παρέχει μια λύση θησαυρού για την αποθήκευση κρυπτογραφικών στοιχείων που είναι ασφαλισμένο έως και 150 εκατομμύρια δολάρια μέσω ενός προσαρμοσμένου ασφαλιστηρίου συμβολαίου μεταξύ Arch και Marsh. Η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια το 2021 ως αποτέλεσμα της εκθετικής ανάπτυξης και της δέσμευσής του για παροχή υψηλού επιπέδου ασφάλειας.

Επιπλέον, τα ψυχρά πορτοφόλια της Nexo παρέχονται από κηδεμόνα BitGo, το οποίο παρέχει ασφαλιστική προστασία 100 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω ενός δικτύου ασφαλιστών μέσω μιας ασφαλιστικής εταιρείας που ονομάζεται Lloyd’s. Αυτή η πολιτική προστατεύει τους πελάτες ψηφιακά στοιχεία και κλειδιά που διατηρούνται στο πορτοφόλι του BitGo. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο καλύπτει παραβίαση ή κλοπή ιδιωτικών κλειδιών, κλοπή εσωτερικών ή απώλεια κλειδιών.

Προϊόντα & Χαρακτηριστικά

Λάβετε άμεσο δάνειο μετρητών

Το Nexo προσφέρει τη δυνατότητα να βγάλει ένα άμεσο δάνειο μετρητών δανείζοντας περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης από μόλις 10 $ και έως 2 εκατομμύρια $ κατ ‘ανώτατο όριο. Ο δανεισμός μετρητών ή σταθερών νομισμάτων με το Nexo έχει μηδενικές κρυφές χρεώσεις, με ευέλικτες αποπληρωμές και χωρίς πιστωτικούς ελέγχους που το καθιστούν πολύ αξιοποιήσιμο από πολλούς κατόχους κρυπτογράφησης.

Κερδίστε έως και 12% ετήσιο ενδιαφέρον

Η Nexo προσφέρει έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου υψηλού ενδιαφέροντος για κρυπτονομίσματα και χρήματα fiat όπως EUR, GBP και USD. Τα χρήματα των πελατών είναι υποστηρίζεται από ασφαλιστήριο συμβόλαιο για να προσφέρει απόλυτη ηρεμία ενώ κερδίζει έως και 12% τόκους. Τα χρήματα μπορούν να προστεθούν στο πορτοφόλι αποθήκευσης ή να αναληφθούν ανά πάσα στιγμή (δεν είναι κλειδωμένο).

nexo κερδίστε στο crypto

Δαπανήστε Crypto με κάρτα Nexo

Η Nexo κυκλοφόρησε τη δική της τραπεζική κάρτα για να δαπανήσει κρυπτογραφικά στοιχεία όπως μια παραδοσιακή χρεωστική κάρτα. Η κάρτα Nexo είναι αποδεκτή από 40+ εκατομμύρια εμπόρους σε όλο τον κόσμο που έχουν ακόμη και επιστροφή χρημάτων 2% σε αγορές με υποστηριζόμενους προμηθευτές. Η κάρτα Nexo επιτρέπει στους πελάτες της ξοδέψτε ψηφιακά νομίσματα χωρίς να χρειάζεται να πουλήσετε τους.

Ανταλλαγή Nexo

Παρόμοια με τις δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης, το Nexo έχει το δικό του «Exchange» που επιτρέπει στους υπάρχοντες χρήστες να ανταλλάσσουν άμεσα μεταξύ 75+ ψηφιακών στοιχείων και ζευγών fiat. Η ανταλλαγή λειτουργεί σαν μεσίτης για ταυτόχρονη σύνδεση σε 5+ ανταλλαγές για να βρει το Καλύτερες τιμές.

ανταλλαγή nexo

Δημιουργία λογαριασμού

Για να αρχίσουν να κερδίζουν παθητικό ενδιαφέρον για κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το Nexo, οι χρήστες θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό και Ολοκληρώστε τη διαδικασία Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC) και κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML). ο ΕγώΗ διαδικασία επαλήθευσης D είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά. Οι πληροφορίες που πρέπει να υποβληθούν είναι το βασικό όνομα, η διεύθυνση και μια μορφή ταυτότητας που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση, όπως διαβατήριο ή άδεια οδήγησης.

Το κουπόνι Nexo

ο Κουπόνι NEXO είναι το εγγενές σύμβολο της πλατφόρμας δανεισμού μετρητών που μοιράζεται το 30% όλων των καθαρών κερδών με τους πιστούς πελάτες του με τη μορφή μερισμάτων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα νομίσματα Nexo είναι Κουπόνι που υποστηρίζεται από το πρώτο μερίδιο μερίσματος του κόσμου και έχει καταβάλει πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια σε κατόχους Nexo τα τελευταία 3 χρόνια. Το διακριτικό παρέχει τα ακόλουθα οφέλη για τους χρήστες στην πλατφόρμα:

 • Κερδίζω 12% ΣΕΠΕ για σταθερά νομίσματα, καταθέσεις EUR, GBP και USD
 • Κερδίστε 8% APR για BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB, EOS, LINK, XLM, TRX, PAXG
 • Δανείζομαι 5,9% APR για τις πιστωτικές γραμμές Instant Crypto της Nexo
 • Λάβετε 30% καθαρού κέρδους διακριτικών Nexo σε μερίσματα

Στιγμιαία δάνεια μετρητών που υποστηρίζονται με Crypto

Το Nexo προσφέρει μια ασφαλή και εύχρηστη πλατφόρμα για να αποκτήσετε ένα γρήγορο δάνειο μετρητών για καθημερινές δαπάνες καταθέτοντας κρυπτονομίσματα για χρήση ως ασφάλεια. Το κρυπτογραφημένο δάνειο παρέχει ευελιξία έναντι ενός παραδοσιακού δανείου όπως υπάρχει χωρίς μακροχρόνια διαδικασία δανείου ή πιστωτικούς ελέγχους απαιτείται. Οι χρήστες μπορούν να ξοδέψουν τα χρήματα αμέσως εάν χρησιμοποιούν την κάρτα Nexo ή κάνουν ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό. Το τρέχον ποσοστό επιτοκίου δανείου Nexo κυμαίνεται από 5,9% ετησίως στο ποσό που δαπανάται.

πώς λειτουργεί το nexo

Οι κάτοχοι κρυπτογράφησης μπορούν να αξιοποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους για να αποκτήσουν μετρητά fiat αμέσως χωρίς να πρέπει να πουλήσετε την επένδυση ή να εγκαταλείψετε την ιδιοκτησία. Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να διατηρήσετε το ανοδικό δυναμικό του Bitcoin και άλλων περιουσιακών στοιχείων, ενώ αποσύρετε μετρητά για την κάλυψη του κόστους. Οι επενδυτές μπορούν επίσης να αποφύγουν να προκαλέσουν ένα φορολογητέο γεγονός υπεραξίας.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας την αριθμομηχανή δανείου Nexo, οι επενδυτές Bitcoin μπορούν να πάρουν δάνειο μετρητών 10.000 $ καταθέτοντας 0,296 Bitcoin στον λογαριασμό τους για να το χρησιμοποιήσουν ως ασφάλεια. Υπάρχουν μηνιαίες μηνιαίες, ετήσιες χρεώσεις ή κρυφές χρεώσεις και καμία ελάχιστη μηνιαία αποπληρωμή.

αριθμομηχανή δανείου nexo

Για να λάβουν ένα χρηματικό δάνειο σε fiat, οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν μια βασική και προκαταβολή. Μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση από το blockchain, ο χρήστης μπορεί να αποσύρει ένα δάνειο μετρητών.

Πώς να πάρει ένα δάνειο με το Nexo

Για να λάβετε δάνειο μετρητών με τη Nexo, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Οδηγός βήμα προς βήμα για το δάνειο Nexo Crypto

Για να λάβετε δάνειο στο τοπικό σας νόμισμα χρησιμοποιώντας το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης ως εγγύηση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Αξιολογήστε πόσο μπορείτε να δανειστείτε

Το πρώτο βήμα είναι να προσδιορίσετε πόσα μπορείτε να δανειστείτε. Όπως και κάθε άλλο παραδοσιακό χρηματοοικονομικό δάνειο, πρέπει να καταλάβετε πόσα μπορείτε να δανειστείτε με βάση το μέγεθος του ποσού της κατάθεσης ή της ασφάλειας.

Το Nexo διευκολύνει τους αρχάριους να χρησιμοποιούν ένα απλό widget όπως φαίνεται παρακάτω. Αυτό σας επιτρέπει:

 • Επιλέξτε το στοιχείο κρυπτογράφησης για χρήση ως ασφάλεια (π.χ. Bitcoin, Ethereum)
 • Εισαγάγετε το ποσό κρυπτογράφησης που μπορείτε να αποθηκεύσετε στην πλατφόρμα ως ασφάλεια
 • Δείτε το ποσό του νομίσματος fiat που μπορεί να αναληφθεί ως δάνειο μετρητών

δάνειο nexo

Βήμα 2: Κατάθεση Crypto Funds ως δανειακή ασφάλεια

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τα στοιχεία του δανείου και τα επιτόκια, το επόμενο βήμα είναι να καταθέσετε χρήματα στην πλατφόρμα. Στον πίνακα ελέγχου, θα δείτε μια λίστα με τα υποστηριζόμενα νομίσματα κρυπτογράφησης που είναι αποδεκτά από τη Nexo.

Η διαδικασία κατάθεσης χρημάτων λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων πριν από την κατάθεση χρημάτων. Για να ξεκινήσετε, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

κεφάλαια κατάθεσης nexo

Βήμα 3: Ανάληψη δανείου νομίσματος Fiat

Μόλις το blockchain ολοκληρώσει τη συναλλαγή, τα χρήματα θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σας Nexo. Θα δείτε το ποσό της «πιστωτικής γραμμής» να εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου σας έναντι του στοιχείου κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται ως ασφάλεια. Για παράδειγμα, εάν έχετε καταθέσει Bitcoin, τότε το όριο του πιστωτικού ποσού θα εμφανίζεται έναντι του Bitcoin.

Δεν υπάρχει υποχρέωση άμεσης ανάληψης χρημάτων. Μπορεί να παραμείνει στον λογαριασμό σας Nexo όπως σε ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Όταν αποφασίσετε να εξαργυρώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί «ανάληψη». Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε από 40 διαφορετικά νομίσματα fiat. Φροντίστε να εισαγάγετε σωστά τα στοιχεία της τράπεζάς σας πριν ολοκληρώσετε τη διαδικασία ανάληψης δανείου μετρητών.

Βήμα 4: Πραγματοποιήστε αποπληρωμή δανείου

Το τελευταίο βήμα στη διαδικασία του δανείου είναι η πραγματοποίηση αποπληρωμών. Αυτό δεν διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή χρηματοδοτική συμφωνία, όπως στεγαστικό δάνειο ή αυτοκίνητο. Το καλό με το Nexo είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αποπληρωμές σε άλλο νόμισμα ή ακόμη και σε κρυπτογράφηση.

Εφόσον το ποσό ισούται με το ελάχιστο ποσό αποπληρωμής που επιβεβαιώθηκε κατά το Βήμα 1. Κάθε φορά που πραγματοποιείτε αποπληρωμή, θα εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου Nexo, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε.

Λογαριασμοί ταμιευτηρίου

Το Nexo προσφέρει λογαριασμούς υψηλού ενδιαφέροντος όπου μπορούν οι χρήστες κερδίστε παθητικό εισόδημα έως και 10% ετησίως σε stablecoin και fiat και έως και 6% σε κρυπτονομίσματα. Οι τόκοι που κερδίζονται σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου Nexo είναι σημαντικά υψηλότεροι από ένα παραδοσιακό επιτόκιο τραπεζικού λογαριασμού όπως φαίνεται παρακάτω. Το Nexo το ποσό του τόκου καταβάλλεται καθημερινά που επιτρέπει στον λογαριασμό να συνενώνει και να αυξάνεται γρήγορα, παρόμοιο με τα μερίσματα σε ένα απόθεμα.

κερδίστε nexo

Η Nexo ανακοίνωσε πρόσφατα αύξηση 100% στα επιτόκια λογαριασμού ταμιευτηρίου κρυπτογράφησης για BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, EOS, LINK, XLM, TRX και PAXG. Το ποσοστό αυξήθηκε σε 6% APY, το οποίο στο παρελθόν κυμαινόταν μεταξύ 4% και 5% στα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης.

Το νέο Nexo Κερδίστε στο Crypto Το προϊόν επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν να λάβουν πληρωμή στο εγγενές διακριτικό NEXO της πλατφόρμας, ανεξάρτητα από το ποσό του περιουσιακού στοιχείου που διατηρείται σε ένα πορτοφόλι Nexo. Το κίνητρο αποφέρει ανταγωνιστική απόδοση με επιπλέον 2% ενδιαφέρον για όλα τα ψηφιακά στοιχεία. Η απόκτηση του διακριτικού NEXO αυξάνει περαιτέρω το επιτόκιο σε 8% APY για κρυπτονομίσματα και 12% APY για νομίσματα fiat και σταθερά νομίσματα.

σύγκριση nexo

Ένα μεγάλο σημείο διαφοράς στο παραπάνω γράφημα εκτός από τα υψηλότερα ετήσια επιτόκια είναι ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις στον λογαριασμό τόκων. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας κρυπτογράφησης ανά πάσα στιγμή, επιτρέποντάς σας να αποσύρετε χρήματα σε ένα πορτοφόλι υλικού προσωπικού ή να το πουλήσετε ξανά στη fiat χρησιμοποιώντας αξιόπιστη ανταλλαγή. Για να είναι επιλέξιμοι για κέρδη από τόκους, οι χρήστες πρέπει να παρέχουν ρευστότητα στην πλατφόρμα καταθέτοντας και αποθηκεύοντας τα στοιχεία fiat και crypto με το Nexo.

Για να είναι επιλέξιμοι για το επιτόκιο, οι χρήστες πρέπει να παρέχουν ρευστότητα στην πλατφόρμα καταθέτοντας και αποθηκεύοντας τα στοιχεία fiat και crypto με το Nexo.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το Nexo Safe?

Το Nexo χρησιμοποιεί ασφάλεια στρατιωτικού επιπέδου και με κρυπτογράφηση 256-bit και 100% πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης εκτός σύνδεσης παρέχεται από την παγκόσμιας κλάσης θεματοφύλακα BitGo, η οποία έχει επιτύχει Τυποποιημένο επίπεδο ασφάλειας Cryptocurrency Level 3 καθώς και SOC 2. Η λύση αποθήκευσης τύπου «τράπεζας» διασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και ασφάλειας των χρημάτων των πελατών. Τα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν μια διαδικασία πολλαπλής υπογραφής για την εξάλειψη ενός μόνο σημείου αποτυχίας και τη βελτίωση της ανθεκτικότητας έναντι της απώλειας ή του συμβιβασμού των ιδιωτικών κλειδιών.

Είναι Nexo ρυθμιζόμενο?

Το Nexo είναι ένας πάροχος ψηφιακών νομισμάτων με άδεια και ρυθμιζόμενο συμμορφώνεται με τους τοπικούς κανονισμούς σε 200+ δικαιοδοσίες στον κόσμο. Η ομάδα της Nexo διασφαλίζει ότι πληρούνται όλοι οι σχετικοί νόμοι και οι όροι συμμόρφωσης πριν από την αποδοχή πελατών από κάθε χώρα.

Ποια νομίσματα υποστηρίζονται από τη Nexo?

Τα ακόλουθα στοιχεία κρυπτογράφησης μπορούν να κατατεθούν στην πλατφόρμα Nexo η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εγγύηση για την απόκτηση άμεσου δανείου μετρητών – BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, EOS, PAXG, NEXO και BNB.

Τι νομίσματα δέχεται η Nexo ως εγγύηση?

Οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για δάνειο στιγμιαίου μετρητού Nexo με υποστήριξη κρυπτογράφησης, καταθέτοντας στοιχεία ενεργητικού όπως BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, EOS, stablecoins, PAXG, NEXO και BNB ως ​​εγγύηση.

Το Nexo διαθέτει κάρτα δάνειο Crypto?

Οι κάρτες δανείου Nexo crypto μπορούν να ληφθούν και να διαχειριστούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Nexo Mobile. Η κάρτα επιτρέπει στους χρήστες να ξοδεύουν χρήματα στην κάρτα που μπορούν να συνδεθούν απευθείας με το λογαριασμό χρημάτων σε δάνειο χρημάτων.

Μπορώ να αγοράσω Bitcoin στο Nexo?

Η Nexo παρουσίασε ένα ανταλλαγή για τους χρήστες του να αγοράσουν Bitcoin χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat ή ανταλλαγή σε άλλο crypto. Το Nexo Exchange υποστηρίζει 75+ στοιχεία κρυπτογράφησης και ζεύγη fiat που μπορούν να αγοραστούν, να ανταλλαχθούν και να πωληθούν μεταξύ τους.

Η τελική ετυμηγορία μας

Για να ολοκληρώσουμε το δικό μας Nexo αναθεωρήστε, πιστεύουμε ότι η πλατφόρμα θα είναι κατάλληλη για μακροπρόθεσμους επενδυτές που θέλουν να χτίσουν πλούτο, αξιοποιώντας το crypto τους. Σε αντάλλαγμα, οι πλατφόρμες προσφέρουν έναν ασφαλή και ασφαλισμένο τρόπο για να κερδίσετε επιστροφές υψηλού επιτοκίου ή για γρήγορη πρόσβαση σε μετρητά μέσω δανείου.

Συνολικά, ο ιστότοπος Nexo είναι εύχρηστος και προσφέρει δυνατότητες και τιμές που δεν είναι δυνατές με τις παραδοσιακές τραπεζικές μεθόδους. Αναμένουμε ότι η Nexo θα ηγηθεί του χώρου DeFi και θα γίνει ηγέτης για το δανεισμό και το δανεισμό ψηφιακών νομισμάτων στο μέλλον.

Πλεονεκτήματα

 • Προσφέρει ποιοτικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε μακροπρόθεσμους επενδυτές κρυπτογράφησης
 • Επιτρέπει στους επενδυτές να κερδίσουν περισσότερα crypto μέσω ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου τόκων
 • Υψηλά επιτόκια που είναι απαράμιλλα σε σύγκριση με τον παραδοσιακό τραπεζικό τομέα
 • Ο τόκος καταβάλλεται καθημερινά, επιτρέποντας στα κέρδη κρυπτογράφησης να αυξάνονται με τον καιρό
 • Ξεκλειδώστε μετρητά χωρίς να χρειαστεί να πουλήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία (π.χ. να μην προκαλέσετε φορολογητέο γεγονός)
 • Κερδίστε σύνθετο ενδιαφέρον στο χαρτοφυλάκιό σας, ενώ διαπραγματεύεστε στοιχεία ενεργητικού

Μειονεκτήματα

 • Ένας περιορισμένος αριθμός κρυπτονομισμάτων

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με το δίκτυό σας εάν το θεωρείτε χρήσιμο!

Εάν υπάρχουν άλλες πλατφόρμες κρυπτογράφησης, υπηρεσίες ή ανταλλαγές που θέλετε να ελέγξουμε, ενημερώστε μας και επικοινωνήστε μαζί μας για το αίτημά σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Επανεξέταση Coinbase: Πρέπει να πληρώσετε υψηλά τέλη
 • 4 Καλύτερο Cashback Bitcoin & Εφαρμογή ανταμοιβών (ΔΩΡΕΑΝ χρήματα)
 • 10 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία
 • Shrimpy Review: Αυτόματη εξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου Crypto
 • Επανεξέταση eToro: Επιτυχείς έμποροι κρυπτογράφησης στο εμπόριο αντιγραφής

Επισκεφτείτε το Nexo

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map