Κριτική OKEx: Είναι ασφαλές και αξιόπιστο το 2021;

Εντάξει είναι μια παγκόσμια ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που προσφέρει προηγμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στους εμπόρους με τη χρήση τεχνολογίας blockchain. Το χρηματιστήριο παρέχει διάφορα ζεύγη συναλλαγών συμβόλων και συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης για να βοηθήσει τους εμπόρους να βελτιστοποιήσουν τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτογράφησης. Το OKEx καινοτομεί συνεχώς για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Επισκεφτείτε το OKEx

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την κριτική OKEx, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τον ιστότοπό του για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εμπορικό σημείο όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin και XRP
 • Περιθώριο, διαρκές & Μελλοντική αγορά με μόχλευση 100x
 • Αποκεντρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών
 • Αρχάριες και προηγμένες διεπαφές χρήστη
 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών
 • Αποθηκεύστε το crypto για να κερδίσετε τόκο έως και 6,57%
 • Βαθμολογία 2,4 αστέρων με βάση 52 κριτικές πελατών

Συνολικά

4.15 / 5 Επισκεφτείτε το OKEx

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Πριν ξεκινήσετε, συνιστάται συχνά να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X, κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης για αγορά.

Τι είναι OKEx?

Το OKEx είναι κορυφαίο στον κόσμο ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων που παρέχει προηγμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων βασίζεται στη Μάλτα της Ιταλίας και έχει εξυπηρετήσει εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. Το OKEx έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ασφαλή πλατφόρμα συναλλαγών για τους χρήστες να ανταλλάσσουν εκατοντάδες νομίσματα, μάρκες & συμβόλαια μελλοντικής διαπραγμάτευσης. Το OKEx είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο και είναι επί του παρόντος κατατάσσεται 14η κατά όγκο συναλλαγών.

εντάξει


Η OKEx εδρεύει στο Μπελίζ με το κύριο γραφείο λειτουργίας της στο Χονγκ Κονγκ. Το OKEx επεκτάθηκε πρόσφατα στη Μάλτα δεδομένης της προσπάθειας των χωρών να παρέχουν ένα υγιές ρυθμιστικό πλαίσιο για επιχειρήσεις blockchain και ανταλλαγές ψηφιακών στοιχείων.

OKEx σε σύγκριση

Οι προηγμένες δυνατότητες, το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο OKEx. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπως το OKEx που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Είναι ασφαλές το OKEx?

Το OKEx φαίνεται να είναι ασφαλής ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που διαθέτει διάφορα μέτρα ασφαλείας στην πλατφόρμα της για την προστασία των πληροφοριών των πελατών και την προστασία των χρημάτων. Σύμφωνα με την έρευνά μας, το OKEx δεν έχει εμπλακεί σε παραβίαση ανταλλαγής ή έχει υποστεί σημαντική παραβίαση ασφάλειας ή συμβιβασμό. Το 2017, υπήρχαν αναφορές για εκατομμύρια Bitcoin που μετακινήθηκαν από το OKEX που προκάλεσε πανικό στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος Jay Hao εξήγησε ότι αυτό προκλήθηκε λόγω προγραμματισμένης συντήρησης.

Χαρακτηριστικά OKEx

Οι χρήστες της πλατφόρμας OKEx έχουν πρόσβαση σε πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά συναλλαγών και χρηματοοικονομικά εργαλεία. Η ανταλλαγή θεωρείται μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης μίας στάσης που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως:

 • Εύκολη στη χρήση διεπαφή για αρχάριους και προχωρημένους εμπόρους
 • Γρήγορη και εύκολη αγορά και πώληση κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας περισσότερα από 30 τοπικά νομίσματα
 • Υποστηρίζει αγορές με πιστωτική / χρεωστική κάρτα και πληρωμές μέσω τραπεζικού εμβάσματος
 • Δέχεται νομίσματα fiat όπως USD, CNY, EUR, ARS, AUD και BGN
 • Spot trading με βιβλίο παραγγελιών υψηλής ρευστότητας με χαμηλά spread
 • Αέναη ανταλλαγή ανταλλαγών και συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης για διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης με μόχλευση έως 100x
 • Ασφαλίστε το πορτοφόλι OKEx χρησιμοποιώντας μέτρα ψυχρής αποθήκευσης εκτός σύνδεσης
 • Εφαρμογή για κινητά για ανταλλαγή οποτεδήποτε και οπουδήποτε
 • Πρόγραμμα παραπομπών και συνεργατών που σας ανταμείβει για τη μεταφορά χρηστών στην ανταλλαγή
 • 24/7 ομάδα υποστήριξης πελατών

Εγγραφή, Σύνδεση & Όρια

Η διαδικασία εγγραφής του OKEx Exchange είναι αρκετά απλή. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι μια έγκυρη διεύθυνση email. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στη διεύθυνση email που έχετε ορίσει και να εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης. Υπάρχει δεν χρειάζεται να ανεβάσετε έγγραφα ταυτότητας (KYC) εκτός εάν σκοπεύετε να αποσύρετε περισσότερα από 100 BTC σε 24ωρη περίοδο. Τα επίπεδα και τα όρια επαλήθευσης του OKEx έχουν ως εξής:

όρια okex

Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο OKEX χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα πρέπει επίσης να ρυθμίσετε και να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας 2FA και SMS (συνιστάται ιδιαίτερα) για επιπλέον ασφάλεια. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην ενότητα “Ασφάλεια λογαριασμού” στην ενότητα Προφίλ σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε επίσης να διαβάσετε τους οδηγός.

Κατάθεση κεφαλαίων

Το OKEx επιτρέπει στους χρήστες να χρηματοδοτούν έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας ψηφιακά νομίσματα μόνο. Δεν υπάρχει επιλογή μεταφοράς νομίσματος fiat στο χρηματιστήριο. Οι δύο διαθέσιμες επιλογές στο OKEx για τη χρηματοδότηση του νέου λογαριασμού συναλλαγών σας:

 • Αγοράστε crypto με πιστωτική κάρτα στον ιστότοπο μέσω Simplex ή Koinal
 • Μεταφορά κρυπτογράφησης από ένα πορτοφόλι υλικού ή άλλη ανταλλαγή

Μόλις φτάσουν τα χρήματα, οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα στο OKEx.

okex αγοράζω crypto

Αγορά ψηφιακών στοιχείων

Το OKEx προσφέρει ένα μέρος για να αγοράσετε κρυπτογράφηση απευθείας στην πλατφόρμα συναλλαγών χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής. Ανάλογα με το νόμισμα fiat που χρησιμοποιείται για την πληρωμή, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τη μεταφορά χρημάτων στο χρηματιστήριο χρησιμοποιώντας ένα πιστωτική / χρεωστική κάρτα, τραπεζική μεταφορά, IMPS, Google Pay και PayPal. Νέοι χρήστες στο χρηματιστήριο μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό, να χρηματοδοτήσουν ένα πορτοφόλι και να ξεκινήσουν την ανταλλαγή κρυπτογράφησης σε λίγα λεπτά.

okex αγοράστε bitcoin

Συναλλαγή κρυπτονομισμάτων

Για όλους τους εμπόρους, η διασύνδεση χαρτογράφησης είναι μια από τις πιο σημαντικές εκτιμήσεις κατά την επιλογή μιας ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Ειδικά για εμπόρους που βασίζονται σε τεχνική ανάλυση για να βρουν πλεονέκτημα στην αγορά. Όταν επιλέγετε ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης, είναι απαραίτητο να είστε άνετοι με τη διεπαφή συναλλαγών, τους τύπους παραγγελιών και τα εργαλεία χαρτογράφησης. Ο πίνακας ελέγχου στο OKEx είναι εύχρηστος όπως φαίνεται παρακάτω.

διαπραγμάτευση okex

Τα ζεύγη κρυπτογράφησης παρατίθενται τακτοποιημένα στα αριστερά με το παράθυρο εντολής συναλλαγής στα δεξιά. Οι ανοιχτές παραγγελίες και οι θέσεις μπορούν να προβληθούν γρήγορα στο κάτω μέρος. Ενώ είναι πολύ απλοϊκό, η προεπιλεγμένη διεπαφή χρήστη παρέχει στους χρήστες τις σχετικές πληροφορίες για να εισάγουν θέσεις αγοράς και πώλησης ή να κάνουν εκκρεμείς παραγγελίες. Ο έμπορος τεχνικής ανάλυσης που χρησιμοποιεί δείκτες γραφημάτων και εργαλεία διαπραγμάτευσης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία πλήρους οθόνης όπως φαίνεται παρακάτω.

γραφήματα okex

Οι έμποροι μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ των προεπιλεγμένων γραφημάτων OKEx ή γραφημάτων TradingView που είναι γνωστά για ομαλά, διαισθητικά και καθαρά οπτικά στοιχεία όπου οι έμποροι μπορούν να κάνουν χρήση προηγμένων εργαλείων και δεικτών διαπραγμάτευσης για να βελτιώσουν το πλεονέκτημά τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου. Αυτό θα ταιριάζει με τους εμπόρους που είναι εξοικειωμένοι με το Tradingview για τη χαρτογράφηση παραδοσιακών στοιχείων.

Σχετιζομαι με: 4 Καλύτερο λογισμικό χαρτογράφησης Crypto & Εργαλεία για εμπόρους Altcoin

Διαφορετικά, τα προεπιλεγμένα γραφήματα OKEx είναι εντελώς καλά και παρέχουν όλα τα βασικά εργαλεία, όπως γραμμές τάσεων, δείκτες και μοτίβα γραφήματος. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που παρατηρήσαμε με το OKEx είναι ο αριθμός των τύπων παραγγελιών που μπορούν να επιλεγούν, οι οποίοι αποτελούνται από:

 • Οριο
 • Όριο για προχωρημένους (Μόνο ανάρτηση, συμπλήρωση ή θανάτωση, άμεση ή ακύρωση)
 • Αγορά
 • Διακοπή ορίου
 • Μονοπάτι
 • Παγόβουνο
 • TWAP

Παραγγελίες παγόβουνου φαίνεται να είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για την ανταλλαγή OKEx. Είναι βασικά ένας αλγοριθμικός τύπος παραγγελίας που επιτρέπει στους χρήστες να αποφεύγουν να τοποθετήσουν μια μεγάλη σειρά για να αποφύγουν την ολίσθηση. Θα χωρίσει αυτόματα τη μεγάλη παραγγελία ενός χρήστη σε πολλές μικρότερες παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την τελευταία καλύτερη τιμή προσφοράς και ζήτησης, καθώς και τις παραμέτρους που ορίζει ο χρήστης. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε το οδηγός εδώ.

παραγγελία παγόβουνου

Ομοίως, μέση σταθμισμένη τιμή (TWAP) οι παραγγελίες φαίνεται να είναι αποκλειστικές για το OKEx. Πρόκειται για προχωρημένες παραγγελίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέρος μιας στρατηγικής συναλλαγών κρυπτογράφησης για την εκτέλεση μιας παραγγελίας σε τμήματα σε τακτά χρονικά διαστήματα όπως καθορίζονται από τους χρήστες. Αυτό μπορεί να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπο της αγοράς στις παραγγελίες καλαθιού.

Συνολικά, οι έμποροι θα είναι ικανοποιημένοι με τη διεπαφή χρήστη του OKEx που παρέχει ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά, φιλικό προς το χρήστη και διαισθητικό σύστημα χαρτογράφησης που θα δώσει στους εμπόρους ενισχυμένη τεχνική απεικόνιση, ευελιξία και έλεγχο του εμπορικού κινδύνου σύμφωνα με τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΚΕΞ ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

Υποστηριζόμενα νομίσματα

Ανταλλαγή OKEx αυτήν τη στιγμή προσφέρει 246+ διαφορετικά κρυπτονομίσματα που μπορούν να ανταλλαχθούν στον ιστότοπο έναντι ζευγών USD, BTC, ETH, DAI και OKB. Το χρηματιστήριο προσφέρει εκπτώσεις τελών διαπραγμάτευσης, εάν οι χρήστες στις πλατφόρμες αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το διακριτικό OKEx.

Η OKEx ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εξαγοράς για να μειώσει σταδιακά τα 300 εκατομμύρια κυκλοφορία του ΟΚΒ που συμβαίνει κάθε 3 μήνες. Αυτό φαίνεται από πολλούς ως θετική πρόθεση να αυξήσει την τιμή του διακριτικού μειώνοντας το ποσό της προσφοράς.

νομίσματα okex

Εκτός από την ανταλλαγή spot, το OKEx προσφέρει άλλα προϊόντα κρυπτογράφησης που περιλαμβάνουν:

 • Σημείο: συναλλαγές από crypto σε crypto ή με περιθώριο
 • Παράγωγα: διαπραγματεύστε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και διαρκή ανταλλαγή μακροπρόθεσμων ή μικρών με μόχλευση έως 100x
 • Επιλογές: Η λειτουργία έρχεται σύντομα σύμφωνα με το OKEx

Μόχλευση OKEx

Το OKEx προσφέρει περιθώριο συναλλαγών επί τόπου και παράγωγα προϊόντα. Η ανταλλαγή προσφέρει επίσης σταθερή και διαγώνιο περιθώριο. Το μέγιστο ποσό περιθωρίου που μπορεί να διαπραγματευτεί για κάθε προϊόν είναι:

 • Ανταλλαγή spot: Έως 10x περιθώριο
 • Μέλλον: Έως 100x περιθώριο

Η διαπραγμάτευση μόχλευσης μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για έναν έμπορο να εκμεταλλευτεί τις συγκριτικά μικρές μεταβολές των τιμών στην αγορά κρυπτογράφησης. Λειτουργεί βάζοντας ένα μέρος της πλήρους αξίας της συναλλαγής σας – και η ανταλλαγή παρέχει το υπόλοιπο της κατάθεσης για να διευκολύνει ένα πολύ μεγαλύτερο μέγεθος θέσης χωρίς να δεσμεύσει το κεφάλαιό σας. Μπορεί επίσης να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και να αυξήσει το μέγεθος των απωλειών σας.

Τέλη συναλλαγών

Οι χρεώσεις ανταλλαγής πρέπει να αξιολογηθούν πριν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές σε μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Οι χαμηλές χρεώσεις είναι κρίσιμες όταν διαπραγματεύεστε μεγαλύτερα μεγέθη θέσης με περιθώριο ή πραγματοποιείτε πολλαπλές συναλλαγές σε μία μέρα (δηλαδή εμπόρους ημέρας) που μπορούν να κερδίσουν πιθανά κέρδη.

Τέλη Spot

Οι χρεώσεις του OKEx βασίζονται σε μοντέλο κατασκευαστή και λήψης ξεκινά από 0,1% και 0,15% για χρήστες με λιγότερα από 500 διακριτικά OKB. Η προμήθεια κατασκευαστή / λήπτη μπορεί να μειωθεί σε 0,06% και 0,09% αντίστοιχα εάν διατηρούνται 2.000 μάρκες OKB εντός του πορτοφολιού OKEx.

Σε σύγκριση με τη δημοφιλή πλατφόρμα συναλλαγών, όπως η Binance, η οποία χρεώνει σταθερό 0,1%, Οι χρεώσεις OKEx είναι αρκετά ανταγωνιστικές. Τα άτομα με υψηλή καθαρή αξία με μεγάλο όγκο συναλλαγών κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 30 ημερών μπορούν να ξεκλειδώσουν περαιτέρω εκπτώσεις και εκπτώσεις.

Μελλοντικά & Αιώνια τέλη

Παρόμοια με τις χρεώσεις spot spot OKEx, ο κατασκευαστής και ο αγοραστής τα τέλη για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και τις διαρκείς αγορές ξεκινούν από 0,02% και 0,05% αντίστοιχα. Οι χρεώσεις μπορούν να μειωθούν με βάση τα κουπόνια OKB που διατηρούνται στον λογαριασμό συναλλαγών όπως αναφέρεται παρακάτω. Αυτό είναι φθηνότερο από τις δημοφιλείς πλατφόρμες διαπραγμάτευσης περιθωρίου όπως το Bybit και το FTX.

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Προσφορές OKEx μηδενική προμήθεια κατάθεσης και ανάληψης. Υπάρχει ένα ελάχιστο τέλος δικτύου Bitcoin που χρεώνεται όταν αποσύρετε το Bitcoin από την ανταλλαγή που καθορίζεται από το φορτίο blockchain για κάθε στοιχείο. Για παράδειγμα, η χρέωση δικτύου για ανάληψη Bitcoin είναι περίπου 0,0005BTC.

Υποστηριζόμενες χώρες

Το OKEx είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της από όλο τον κόσμο, εκτός από μια επιλεγμένη ομάδα χωρών λόγω περιορισμών δικαιοδοσίας στα κρυπτονομίσματα. Οι χώρες και τα εδάφη που ΔΕΝ εμπορεύονται στο OKEx περιλαμβάνουν – Χονγκ Κονγκ, Κούβα, Ιράν, Βόρεια Κορέα, Κριμαία, Σουδάν, Μαλαισία, Συρία, Ηνωμένες Πολιτείες (συμπεριλαμβανομένων όλων των εδαφών των ΗΠΑ), Μπαγκλαντές, Βολιβία, Ισημερινός και Κιργιστάν.

Συχνές Ερωτήσεις

Το OKEx διαθέτει εφαρμογή για κινητά?

Το OKEx διαθέτει μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά η οποία είναι διαθέσιμη για λήψη για συσκευές Android, iOS Microsoft και Mac. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες του OKEx να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα εν κινήσει.

Το OKEx έχει πρόγραμμα παραπομπής ή συνεργατών?

Το OKEx διαθέτει ένα πρόγραμμα παραπομπής που σας επιτρέπει να λαμβάνετε το 30% των τελικών συναλλαγών τους. Θα λάβουν επίσης 10 $ USDT όταν διαπραγματευτούν (συναλλαγές spot και margin) πάνω από 16.000 USDT.

Επιτρέπεται στους εμπόρους των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν το OKEx?

Οι πελάτες των ΗΠΑ δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το OKEx λόγω αυστηρών κανονισμών που είναι εκτός του ελέγχου της ανταλλαγής. Οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να βρουν μια πλατφόρμα συναλλαγών με άδεια στις ΗΠΑ.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσετε αυτήν την κριτική OKEx, είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη πλατφόρμα για την ανταλλαγή ενός ευρέος φάσματος altcoins και των κυριότερων κρυπτογραφημένων ζευγαριών όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin και Ripple. Η ανταλλαγή επιτρέπει άμεσες καταθέσεις κρυπτογράφησης από άλλα χρηματιστήρια ή το δικό σας πορτοφόλι υλικού. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε κρυπτογράφηση αμέσως μέσω της ανταλλαγής χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat.

Επισκεφτείτε το OKEx

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • 5 καλύτερες ανταλλαγές Fiat To Crypto στον κόσμο
 • Οι καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Κοινωνικές συναλλαγές
 • 6 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Πώς να κερδίσετε το Bitcoin δωρεάν: 6 αποδεδειγμένες μέθοδοι

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο crypto exchange για αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin και κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που έχουν παραβιαστεί ή έχουν κλαπεί κεφάλαια πελατών. Τα ακόλουθα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης – εκτός από το παραπάνω χρηματιστήριο – είναι γνωστά και αξιόπιστα για να παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης να καταθέσουν νόμισμα fiat και να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία.

Επισκεφτείτε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map