Quadency Review – Είναι πραγματικά η καλύτερη πλατφόρμα Crypto;

Πηγαίνουν οι ημέρες σύνδεσης σε πολλαπλά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης για την ανταλλαγή συγκεκριμένου altcoin ή την κατοχή κερμάτων σε διαφορετικά χρηματιστήρια χωρίς έναν τρόπο αποτελεσματικής εκτέλεσης συναλλαγών σε όλες τις εκμεταλλεύσεις σας.

Το Quadency είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων all-in-one που λύνει αυτόν τον πόνο προσφέροντας ένα απλό και ισχυρό εργαλείο συναλλαγών για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις επενδύσεις σας σε κρυπτογράφηση.

Επισκεφτείτε το Quadency

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν τις πιο δημοφιλείς ανταλλαγές κρυπτογράφησης και να πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω μιας ενοποιημένης και φιλικής προς τους αρχάριους διεπαφής χρήστη. Θα επωφεληθείτε από την ανάγνωση αυτής της κριτικής Quadency εάν:

 • Ψάχνετε για όλα σε ένα πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης
 • Έχετε κουραστεί να έχετε πολλούς λογαριασμούς ανταλλαγής και πορτοφόλια
 • Σας αρέσει μια ανταλλαγή που σας επιτρέπει παρακολουθείτε και διαχειριστείτε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό σας
 • Αυτήν τη στιγμή ρστις ΗΠΑ και αναζητούν μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητές του, τη διεπαφή χρήστη και τις χρεώσεις συναλλαγών και πολλά άλλα σε αυτήν την κριτική, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

ιστότοπος quadency


Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Σύγκριση με τις καλύτερες ανταλλαγές συναλλαγών με μόχλευση Crypto
 • 5 ιστότοποι για την επίδειξη συναλλαγών Bitcoin με εικονικά χρήματα
 • Γιατί συνεχίζω να χάνω χρήματα στο Bitmex; Αποφύγετε αυτά τα 5 λάθη
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Κοινωνικές συναλλαγές
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)

Τι είναι Quadency?

Το Quadency είναι ένα πλατφόρμα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων crypto που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν πολλούς λογαριασμούς ανταλλαγής σε μία διεπαφή για απρόσκοπτη ανταλλαγή οποιουδήποτε από τα στοιχεία κρυπτογράφησής σας με ένα μόνο κλικ. Παρέχει μια αβίαστη εμπορική εμπειρία, φιλικό προς τους αρχάριους περιβάλλον χρήστη και ασφαλή πλατφόρμα.

Το Quadency είναι κατάλληλο για επαγγελματίες εμπόρους που χρειάζονται ισχυρά εργαλεία τεχνικής ανάλυσης και προηγμένο λογισμικό κρυπτογράφησης & εργαλεία με διαχείριση χαρτοφυλακίου οπτικοποίησης με γνώμονα τη διορατικότητα.

Πώς λειτουργεί το Quadency?

Το Quadency λειτουργεί ως πλατφόρμα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων πολλαπλών ανταλλαγών που συνδέει πολλά κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα μιας Αυτό παρέχει μια ολιστική επισκόπηση των συμμετοχών και των επενδύσεών σας σε κρυπτογράφηση.

Οι λογαριασμοί Exchange συνδέονται με Quadency χρησιμοποιώντας Κλειδιά API τα οποία μπορούν να διαμορφωθούν για «μόνο ανάγνωση» ή «ανάγνωση και ανταλλαγή». Δεδομένα από τον λογαριασμό ανταλλαγής όπως υπόλοιπο, συναλλαγές και παραγγελίες συγχρονίζονται αυτόματα μόλις συνδεθεί ο λογαριασμός.

εγγραφείτε με quadency

Ποιες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων υποστηρίζει το Quadency?

Το Quadency παρέχει υποστήριξη στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, όπως οι Poloniex, Coinbase, Bitfinex, Kraken, Binance, Bittrex και Gemini. Η λίστα των επίσημων συνεργατών Quadency συνεχίζει να αυξάνεται με premium ανταλλαγές όπως KuCoin, Liquid και OkEX πρόσφατα ενσωματώθηκαν στην πλατφόρμα.

ανταλλαγή που υποστηρίζεται από την ποιότητα

Στοιχεία συναλλαγών Quadency

Το Quadency επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο σε οποιοδήποτε από τα συνδεδεμένα χρηματιστήρια. Με βάση τα τρέχοντα υποστηριζόμενα χρηματιστήρια και κέρματα που αναφέρονται, οι χρήστες έχουν πρόσβαση πάνω από 800 ζεύγη κρυπτονομισμάτων για συναλλαγές χρησιμοποιώντας μία πλατφόρμα.

Η σελίδα “Επισκόπηση αγοράς” παρέχει μια σύνοψη όλων των κορυφαίων νομισμάτων, του συνολικού ορίου αγοράς (USD), της κυκλοφορίας, του 24ου όγκου και ενός γραφήματος. Το ενσωματωμένο screener της αγοράς και τα γραφήματα συνδυάζονται με υψηλής ποιότητας δεδομένα ζωντανής ροής για να παρέχουν ένα ισχυρό πακέτο χαρτών κρυπτογράφησης all-in-one.

αγορά ποιότητας

Διεπαφή συναλλαγών Quadency

Η διεπαφή συναλλαγών Quadency είναι μια απλή, καθαρή και εύκολη πλοήγηση. Το θέμα σκούρου χρώματος φαίνεται υπέροχο και εύκολο στο μάτι. Κάθε ένα από τα παράθυρα είναι πλήρως προσαρμοσμένο και μπορεί να ανακατευτεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Κατά μήκος της επάνω γραμμής, μπορείτε να πλοηγηθείτε στα διαφορετικά μενού του Quadency όπως ‘Εμπορικές συναλλαγές’, «Μπότς», ‘Ταμπλό’, ‘Χαρτοφυλάκιο’, ‘Αγορά’ και ‘Νέα’.

διεπαφή quadency

Μόλις συνδεθείτε σε μια ανταλλαγή και ενσωματώσετε τον κωδικό API στο Quadency, κάντε κλικ στο ‘Εμπορικές συναλλαγές’ Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με ροή δεδομένων αγοράς σε πραγματικό χρόνο απευθείας από τα συνδεδεμένα χρηματιστήρια. Στο αριστερό παράθυρο, το υπόλοιπο του λογαριασμού θα εμφανίζεται για την επιλεγμένη ανταλλαγή. Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε κρυπτογράφηση, υπάρχει μια απλή φόρμα εισαγωγής παραγγελίας που δίνει μια εκτίμηση μετατροπής και απαριθμεί το συνδεδεμένο τέλος ανταλλαγής για την πραγματοποίηση της συναλλαγής. Υπάρχουν χωρίς πρόσθετα τέλη Quadency.

Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων διαπραγμάτευσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως προηγμένα διαγράμματα συναλλαγών και διαχείριση παραγγελιών που είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Όπως τα περισσότερα επαγγελματικά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια συναλλαγή χρησιμοποιώντας «Παραγγελία αγοράς», «Οριακή εντολή» και “Διακοπή παραγγελίας”.

Οι προηγμένοι τύποι εκτέλεσης παραγγελιών είναι ιδανικοί για εμπόρους που αναζητούν μια διεπαφή ανταλλαγής και διαπραγμάτευσης στη μία πλατφόρμα για να επιτρέπουν ευκολότερη διαχείριση κινδύνων ταχύτερη εκτέλεση παραγγελιών. Η διεπαφή συναλλαγών περιλαμβάνει δυνατότητες όπως ακύρωση όλων, κλικ για πλήρωση από γράφημα και εμπορικές απεικονίσεις. Τα διαγράμματα τροφοδοτούνται από το TradingView με πάνω από 100 τεχνικούς δείκτες και εργαλεία σχεδίασης.

Πίνακας ελέγχου Quadency

ο ‘Ταμπλό’ Το μενού είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Quadency. Συγκεντρώνει όλο το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης σε πολλές ανταλλαγές σε ένα ταμπλό.

ταμπλό quadency

Από μία μόνο σελίδα, μπορείτε να παρακολουθείτε τη συνολική απόδοση των συνολικών συμμετοχών σας, να αναλύετε στατιστικά στοιχεία (π.χ. συνολικός αριθμός περιουσιακών στοιχείων, διαθέσιμο υπόλοιπο, συνολικές συναλλαγές, ζεύγος με τις περισσότερες συναλλαγές), κατανομές κρυπτογράφησης γραφημάτων, υπόλοιπα εμφάνισης ανά λογαριασμό, προβολή πρόσφατων συναλλαγών, ανοιχτές παραγγελίες και η λίστα συνεχίζεται.

Συνολικά, ο πίνακας ελέγχου παρέχει μια οπτικοακουστική οπτικοποίηση για τη διαχείριση του συνολικού χαρτοφυλακίου κρυπτονομισμάτων που είναι εξαιρετικά επωφελές για τους επενδυτές και τους εμπόρους κρυπτογράφησης.

Χαρτοφυλάκιο Quadency

Εάν έχετε συνδέσει τους λογαριασμούς ανταλλαγής σας με το Quadency, τα υπόλοιπα, οι συναλλαγές και οι παραγγελίες σας εμφανίζονται (και πάντα ενημερωμένα). Κάνοντας κλικ στο ‘Χαρτοφυλάκιο’ Η σελίδα σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε όλα τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης (συμπεριλαμβανομένων πορτοφολιών υλικού εκτός σύνδεσης και συνδεδεμένων ανταλλαγών) και να παρακολουθείτε την απόδοσή τους με την πάροδο του χρόνου καθώς κάνετε συναλλαγές.

Η οπτική αναπαράσταση ολόκληρου του χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης στη μία οθόνη είναι ένα τόσο ισχυρό εργαλείο για τη σωστή διαχείριση συναλλαγών, αλλαγών κινδύνου και ισορροπίας.

χαρτοφυλάκιο ποσοτήτων

Αυτοματοποιημένα ρομπότ Quadency

Το Quadency συνοδεύεται από ένα ισχυρό εργαλείο αυτοματοποιήστε τις συναλλαγές του χαρτοφυλακίου ανταλλαγής κρυπτογράφησής σας χρησιμοποιώντας bots συναλλαγών που είναι διαθέσιμα στα περισσότερα χρηματιστήρια συναλλαγών. Μπορείτε να εκτελέσετε μια ποικιλία αυτοματοποιημένων στρατηγικών συναλλαγών ή αλγορίθμων στους συνδεδεμένους λογαριασμούς ανταλλαγής. Υπάρχουν έως και 10 προ-χτισμένες στρατηγικές διαθέσιμες για να διαλέξετε, όπως:

 • Έμπορος πλέγματος
 • Market Maker
 • Market Maker Plus
 • MACD
 • Bollinger Bands
 • RSI πολλαπλών επιπέδων

bots ποιότητας

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοματοποιημένο Crypto Bot

Τα προεγκατεστημένα ρομπότ κρυπτογράφησης στο Quadency μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μάθουν πώς να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση και να δοκιμάζουν ξανά μια στρατηγική κρυπτογράφησης. Το δωρεάν πακέτο περιλαμβάνει 5 δοκιμές bot την ημέρα που είναι κατάλληλοι για αρχάριους να πειραματιστούν με τις διαφορετικές αυτοματοποιημένες στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Οι έμπειροι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να δοκιμάσουν εκ νέου μια προσαρμοσμένη στρατηγική συναλλαγών για να διασφαλίσουν ένα σταθερά κερδοφόρο αποτέλεσμα χωρίς να ανησυχείτε για την απόκτηση ιστορικών δεδομένων και τη σύνδεση σε API ανταλλαγής. Η μηχανή δοκιμής πίσω επιτρέπει στους εμπόρους να προσαρμόζουν πλήρως και να προσομοιώνουν τις προκατασκευασμένες στρατηγικές τεχνικής ανάλυσης.

Τιμολόγηση Quadency

Το μοντέλο τιμολόγησης Quadency περιλαμβάνει δωρεάν και πληρωμένα προγράμματα που θα ταιριάζουν σε εμπόρους διαφόρων επιπέδων δεξιοτήτων. Οι αρχάριοι μπορούν να εγγράψουν έναν δωρεάν λογαριασμό με το Quadency για να εξοικειωθούν με τις προσφερόμενες δυνατότητες πλατφορμών πριν από την αναβάθμιση στον λογαριασμό Pro. Οι έμποροι που ανταλλάσσουν περισσότερα από 10.000 $ σε όγκο ανά μήνα θα πρέπει να κάνουν αναβάθμιση στο πρόγραμμα PRO, το οποίο κοστίζει 39 $ / μήνα με χρέωση ετησίως.

τιμολόγηση ποιότητας

Ασφάλεια Quadency

Το Quadency περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες ασφαλείας για να διατηρεί τις πληροφορίες του προσωπικού των χρηστών και τα χρήματα ασφαλή από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Ο κατάλογος των μέτρων ασφαλείας στην πλατφόρμα περιλαμβάνει:

 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) σε όλους τους λογαριασμούς χρηστών
 • Όλες οι ευαίσθητες πληροφορίες χρήστη είναι κρυπτογραφημένες
 • Οι κωδικοί πρόσβασης χρήστη αποθηκεύονται κρυπτογραφημένοι
 • Τα κλειδιά API Exchange αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα
 • Προστατεύεται με πολλαπλά επίπεδα κρυπτογράφησης 256-bit
 • Υπηρεσίες Web Amazon για τον περιορισμό των δυνατοτήτων DDoS
 • Όρια τιμών και ReCaptcha είναι σε θέση να αποτρέψουν βίαιες και αυτοματοποιημένες επιθέσεις σεναρίων
 • Οι πίνακες διαχείρισης δεν εκτίθενται στο κοινό και μόνο λίγα εξουσιοδοτημένα άτομα έχουν πρόσβαση σε αυτό

Συχνές Ερωτήσεις

Το Quadency διαθέτει εφαρμογή για κινητά?

Ποσότητα δεν διαθέτει εφαρμογή συναλλαγών για κινητά για συσκευές iOS ή Android. Η έκδοση ιστού του ιστότοπου ανταποκρίνεται πλήρως και σας επιτρέπει να εκτελείτε τις περισσότερες ενέργειες με ευκολία από φορητές συσκευές και tablet.

Ποιες χώρες υποστηρίζει το Quadency?

Το Quadency δεν είναι μια ανταλλαγή που παρέχει άμεση ρευστότητα ή φύλαξη χρημάτων χρηστών και εκεί υποστηρίζεται σε όλες τις χώρες παγκοσμίως. Δεν χρειάζεται να πηδήξει τα ίδια ρυθμιστικά στεφάνια με μια πραγματική ανταλλαγή που θα ήταν και συμμορφώνεται πλήρως με τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές και στις 50 πολιτείες.

Είναι ασφαλές το Quadency?

Το Quadency είναι α ασφαλή πλατφόρμα κρυπτογράφησης που δεν έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε χρήματα πελατών στις συνδεδεμένες ανταλλαγές για κατάθεση ή ανάληψη χρημάτων.

Ποιες είναι οι χρεώσεις συναλλαγών?

Ποσότητα δεν χρεώνει τέλη συναλλαγής ή προμήθειες κάθε είδους. Εάν η επιλεγμένη ανταλλαγή χρεώνει τέλη για τον τύπο της παραγγελίας που εκτελείται, αυτές οι χρεώσεις θα εφαρμοστούν απευθείας από την ανταλλαγή στον λογαριασμό ανταλλαγής σας.

Εναλλακτικές δυνατότητες

Λογότυπο γαρίδας

Γαρίδες

Το Shrimpy είναι ένας ιστότοπος διαχείρισης χαρτοφυλακίου που επιτρέπει στους εμπόρους κρυπτογράφησης να διαχειρίζονται ολόκληρο το υπόλοιπό τους σε διάφορα χρηματιστήρια όλα σε μία πλατφόρμα και να προσαρμόζουν χειροκίνητα ή αυτόματα το ποσοστό κατανομής κάθε στοιχείου.

Επισκέψου την ιστοσελίδα wunderbit

Συναλλαγές Wunderbit

Το Wunderbit Trading είναι ένα δίκτυο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και κοινωνικών συναλλαγών που σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές στον εαυτό σας στην πλατφόρμα, να αντιγράψετε τις καλύτερες συναλλαγές κρυπτογράφησης με διαφανές ιστορικό ή να δημιουργήσετε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο bot συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Επισκέψου την ιστοσελίδα κάθισμα

Κάθισμα

Το Binance είναι η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με βάση τον όγκο συναλλαγών και ένας από τους ταχύτερους παρόχους υπηρεσιών συναλλαγών για το οικοσύστημα blockchain. Το exchnage έχει γίνει η κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την αναθεώρηση Quadency, κατά τη γνώμη μας, η πλατφόρμα είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες κρυπτογράφησης στην αγορά. Είναι ένα νόμιμο τερματικό συναλλαγών που διαχωρίζεται από τις παραδοσιακές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Η δυνατότητα σύνδεσης πολλών λογαριασμών κρυπτογράφησης και συναλλαγών από έναν μόνο ιστότοπο σάς επιτρέπει να εκτελείτε αποτελεσματικά συναλλαγές για ένα ολόκληρο χαρτοφυλάκιο. Αυτό λύνει τον πόνο της διαχείρισης πολλαπλών πορτοφολιών ανταλλαγής.

Επισκεφτείτε το Quadency

Απλός και ισχυρός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψεις το Quadency. Τα προηγμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης για τη διαχείριση των επενδύσεων σε κρυπτογράφηση και τα αυτοματοποιημένα ρομπότ κρυπτογράφησης θα ωφελήσουν όλους τους τύπους εμπόρων και επενδυτών κρυπτογράφησης.

Τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι πολύ σημαντικά για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τεχνικούς δείκτες και μια ομαλή διεπαφή χαρτογράφησης που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές που θα ταιριάζει σε αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το Quadency

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me