StormGain Review: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – Διαβάστε αυτό πριν κάνετε συναλλαγή Crypto

Το StormGain προσφέρει μια νέα, συναρπαστική και νέα εμπειρία συναλλαγών. Το χρηματιστήριο έχει αξιοποιήσει τις αγορές επενδυτών και κρυπτονομισμάτων για να προσφέρει μια καινοτόμο πλατφόρμα για την ανταλλαγή συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτογράφησης.

Οι έμποροι μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευμετάβλητες αγορές κρυπτογράφησης με τα πιο δημοφιλή ζεύγη κρυπτογράφησης και χρησιμοποιώντας υψηλή μόχλευση έως 200x. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε κρυπτογράφηση με πιστωτική κάρτα.

Επισκεφτείτε το StormGain

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την κριτική StormGain, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τον ιστότοπό του για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής και εγγραφής
 • Μέχρι 200 ​​φορές μόχλευση
 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών
 • Αγοράστε crypto με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 • Υποστηρίζει εξόρυξη κρυπτονομισμάτων
 • Βαθμολογία 4,4 αστέρων με βάση 557 κριτικές
 • Επίδειξη λογαριασμού για εξάσκηση συναλλαγών

Συνολικά

4.1 / 5 Επισκεφτείτε το StormGain


Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Πριν από την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin όπως το Ledger Nano X. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

ιστότοπος stormgain

Τι είναι το StormGain?

Το StormGain είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως με περισσότερους από 120.000 πελάτες. Η πλατφόρμα προσφέρει έως και 200x μόχλευση συναλλαγών σε ψηφιακά νομίσματα. Η πλατφόρμα συναλλαγών και επένδυσης κρυπτονομισμάτων διαθέτει προηγμένα εργαλεία χαρτογράφησης και συναλλαγών.

παίρνω 15% δωρεάν μπόνους στην πρώτη κατάθεση με stormgain.

Λάβετε 15% μπόνους

Το StormGain είναι γνωστό για την προσφορά συμβολαίου διακανονισμός στο stablecoin Tether (USDT). Ο διακανονισμός USDT για συμβόλαια είναι κατάλληλος για άτομα που προτιμούν να μειώσουν την έκθεση χαρτοφυλακίου τους και να περιορίσουν τον κίνδυνο συναλλαγματικής ισοτιμίας που είναι χαρακτηριστικός των κρυπτονομισμάτων υψηλής μεταβλητότητας όπως το Bitcoin και το Ethereum.

Σε σύγκριση με το StormGain

Οι προηγμένες δυνατότητες, το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο StormGain. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει εναλλακτικά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπως το StormGain που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Χαρακτηριστικά StormGain

Με τη σύγχρονη διεπαφή, το ασφαλές πορτοφόλι, τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, τα σήματα συναλλαγών και την εξαιρετική εμπειρία χρήστη, το StormGain είναι μια σοβαρή πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης. Ακολουθούν άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες.

Ταχεία επαλήθευση (χωρίς KYC)

Οι χρήστες του StormGain μπορούν να ξεκινήσουν τις συναλλαγές στην πλατφόρμα με βασικές πληροφορίες, όπως όνομα, διεύθυνση email και αριθμό κινητού τηλεφώνου. Υπάρχει καμία απαίτηση για ολοκλήρωση της επαλήθευσης ταυτότητας ή KYC (Γνωρίστε τους πελάτες σας) και υποβάλετε τεκμηρίωση προσωπικού. Αυτό θα είναι ελκυστικό για ορισμένους εμπόρους που προτιμούν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Προηγμένη χαρτογράφηση

Το StormGain προσφέρει ένα εντυπωσιακό περιβάλλον εργασίας χρήστη που περιλαμβάνει ένα δύναμη και απλή πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για τον έμπορο να αναλύσει τα διαγράμματα τιμών. Το σύστημα χαρτογράφησης είναι γεμάτο με προηγμένα εργαλεία συναλλαγών κρυπτογράφησης, δείκτες και λειτουργία πλήρους οθόνης. Το κομψό και ευαίσθητο περιβάλλον εργασίας χρήστη του StormGain έχει σχεδιαστεί με απλότητα που είναι εύκολο στη χρήση για αρχάριους και προχωρημένους εμπόρους.

παράθυρο διαπραγμάτευσης stormgain

Υψηλή μόχλευση & Διακανονισμός USDT

Το StormGain είναι μια από τις λίγες πλατφόρμες διαπραγμάτευσης στον κόσμο με τις οποίες αξιοποίησε τις συναλλαγές κρυπτογράφησης πολλαπλασιαστής έως 200x. Ενώ η μόχλευση με το περιθώριο μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, οι επαγγελματίες έμποροι μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα πιθανά κέρδη τους στις θέσεις τους. Πρέπει να προσέξουμε ότι το υψηλό περιθώριο συναλλαγών δεν είναι κατάλληλο για αρχάριους.

Χαρακτηριστικά Stormgain

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της σημείωσης είναι ο διακανονισμός του σταθερού νομίσματος (USDT) που συνδέεται με το δολάριο ΗΠΑ (USD). Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν την ευμετάβλητη αγορά ψηφιακού νομίσματος χωρίς υπερβολική έκθεση του κεφαλαίου τους και να αντισταθμίζουν το χαρτοφυλάκιό τους έναντι ξαφνικών μεταβολών τιμών.

Αγορά Crypto με πιστωτική κάρτα

Το StormGain επιτρέπει στους χρήστες του στην πλατφόρμα να αγοράζουν κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα για τη χρηματοδότηση ενός λογαριασμού, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν χρήματα από μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Το StormGain υποστηρίζει πιστωτικές κάρτες VISA και Mastercard. Υπάρχει ένα επίπεδος 5% χρέωση εφαρμόζεται σε όλες τις αγορές με πιστωτική κάρτα ή 10 $ USD (όποιο είναι υψηλότερο), το οποίο είναι λογικό σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες συναλλαγών όπως το Coinbase.

Εξασκηθείτε στη χρήση ενός λογαριασμού επίδειξης

Υπάρχουν εκατοντάδες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, ωστόσο δεν έχουν όλοι λογαριασμούς επίδειξης για εξάσκηση συναλλαγών με εικονικά χρήματα. Η λειτουργία επίδειξης του StormGain χρησιμοποιεί πραγματικά δεδομένα όπως τα κρυπτογραφημένα δεδομένα για να επιτρέπει στους χρήστες του να προσομοιώνουν την αμοιβή κινδύνου συναλλαγών και να εξοικειωθούν με την πλατφόρμα πριν χρηματοδοτήσουν έναν πραγματικό λογαριασμό.

Είναι το StormGain Legit?

Το StormGain φαίνεται να είναι μια νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με βάση την έρευνά μας. Η ανταλλαγή είναι μέλος του Ένωση Blockchain εντός της Οικονομικής Επιτροπής. Ιδρύθηκε το 2019, το StormGain είναι ένα Επίσημος συνεργάτης του δημοφιλούς βρετανικού ποδοσφαιρικού συλλόγου Newcastle United.

Εγγραφή StormGain & Επαλήθευση

Για να ανοίξετε λογαριασμό με το StormGain, η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Οι έμποροι θα πρέπει να δώσουν μια έγκυρη διεύθυνση email για να ξεκινήσουν τις συναλλαγές ψηφιακών νομισμάτων. Υπάρχει καμία απαίτηση για παροχή τεκμηρίωσης ταυτότητας για ανταλλαγή κρυπτογράφησης με περιθώριο ή αγορά altcoins με Bitcoin.

Συναλλαγές με StormGain

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που θα αλληλεπιδράσουν με το TradingView για τα διαγράμματά τους, το StormGain διαθέτει μια μοναδική και προσαρμοσμένη εμπειρία συναλλαγών. Η διεπαφή χρήστη συνοδεύεται από όλες τις αναμενόμενες λειτουργίες και λειτουργίες συναλλαγών στο a ελάχιστη και κομψή διάταξη. Οι χρήστες μπορούν να δουν γρήγορα ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης, διαγράμματα ζωντανών τιμών, υπόλοιπα πορτοφολιών και ανοιχτές θέσεις από ένα μόνο παράθυρο.

διεπαφή χρήστη stormgain

Η μπάρα επιλογής κερμάτων κατά μήκος της κορυφής είναι αρκετά χρήσιμη, ιδιαίτερα οι κερδισμένοι και οι χαμένοι. Οι ακραίες κινήσεις στις αγορές μπορούν να παρουσιάσουν ευκαιρίες συναλλαγών, οπότε αυτή η δυνατότητα θα προσελκύσει ορισμένους χρήστες. Διαφορετικά, μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας νομίσματα ή να χρησιμοποιήσετε τη δημοφιλή λίστα.

Σοβαροί έμποροι κρυπτογράφησης μπορεί να βλέπουν τη διεπαφή και αναρωτιούνται έτσι; Με τίποτα.

διαπραγμάτευση καταιγίδας

Κάντε κλικ στη λειτουργία “Πλήρης οθόνη” που εμφανίζει το πλήρες παράθυρο γραφημάτων όπου μπορείτε να προσθέσετε δείκτες, να σχεδιάσετε γραμμές και μοτίβα τάσης κάνοντας δεξί κλικ στο γράφημα. Αφού χρησιμοποιήσετε τα γραφήματα για λίγο, είναι ομαλό, διαισθητικό και ανταποκρίνεται. Τυχόν τεχνικά εργαλεία σχεδίασης στο γράφημα θα παραμείνουν καθώς αφήνετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης και θα μεταβείτε σε άλλα ζεύγη κρυπτονομισμάτων που είναι χρήσιμα.

ανοιχτό εμπόριο

Για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές αγοράς ή πώλησης, απλώς κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί «Ανοιχτό εμπόριο» που θα εμφανίσει ένα παράθυρο παραγγελίας. Θα δείτε από το στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω το γράφημα να εμφανίζεται δίπλα στο πλαίσιο παραγγελίας με την τεχνική ανάλυση να εμφανίζεται. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να το κάνουν ελέγξτε τα διαγράμματα κατά την εισαγωγή μιας παραγγελίας το οποίο είναι χρήσιμο για να δείτε την τεχνική ανάλυση και τα βασικά επίπεδα κ.λπ..

Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τα χρονικά πλαίσια στο παράθυρο παραγγελίας για να διασφαλίσουν ότι η ανάλυσή σας πληροί συγκεκριμένα κριτήρια στα υψηλότερα (ή χαμηλότερα) χρονικά πλαίσια. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε τις ακόλουθες λεπτομέρειες παραγγελίας:

 • Τύπος παραγγελίας (αγορά ή όριο)
 • Μέγεθος της θέσης
 • Ποσό περιθωρίου (έως 200x)
 • Πάρτε τα κέρδη και σταματήστε τα επίπεδα απώλειας

Η τιμή προμήθειας εμφανίζεται επίσης για τις πληροφορίες σας που είναι χρήσιμες.

Ανταλλάξτε το Crypto αμέσως

Το StormGain επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάσσουν άμεσα ένα crypto σε άλλο. Αντί να χρησιμοποιούν πλατφόρμες ανταλλαγής άμεσων ανταλλαγών, όπως Changelly, ChangeNOW, SimpleSwap και SwapSpace, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν ανταλλαγές κρυπτογράφησης στο StormGain χρησιμοποιώντας το στιγμιότυπο ανταλλαγής. Η τιμή προμήθειας συναλλαγματικής ισοτιμίας εμφανίζεται στο κάτω μέρος την οποία θα αξιολογήσουμε στην ενότητα τελών.

Κρυπτογράφηση ανταλλαγής Stormgain

Αγορά Crypto χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα

Το StormGain προσφέρει την επιλογή αγοράς κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα (VISA ή Mastercard) μέσω συνεργασίας με την Απλός. ΕΝΑ επίπεδος 5% χρέωση ισχύει για όλες τις αγορές με πιστωτική κάρτα ή 10 $ USD (όποιο είναι υψηλότερο). Για να αγοράσετε κρυπτογράφηση με πιστωτική κάρτα χρησιμοποιώντας το StormGain, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Διαφήμιση

ΒΕΒΙΤΙ

κερδίστε ανταμοιβές έως t0 600 $ με καταθέσεις σε bitcoin

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.7 / 5

Αξίωση 600 $

Πορτοφόλι StormGain

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει το δικό της πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων για να επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτογράφησης κατά τη διαπραγμάτευση περιθωρίου ή την ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων στην ανταλλαγή ή την αποθήκευση κρυπτογράφησης που αγοράστηκε. Το ενσωματωμένο πορτοφόλι κρυπτογράφησης μπορεί να εξασφαλίσει έως και 6 από τα δημοφιλή στοιχεία κρυπτογράφησης όπως:

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • XRP
 • Bitcoin μετρητά
 • Tether USDT

πορτοφόλι

Το πορτοφόλι του StormGain προστατεύεται από διάφορα μέτρα ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση και Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων, για να διατηρείτε τα χρήματά σας ασφαλή. Η εφαρμογή πορτοφολιού είναι διαθέσιμη για χρήση σε συσκευές iOS και Andriod. Για να κατεβάσετε το δωρεάν πορτοφόλι StormGain από επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και ολοκληρώστε μια σύντομη διαδικασία εγγραφής.

Είναι σημαντικό, εκεί καμία αναφορά στον ιστότοπο εάν τα χρήματα αποθηκεύονται σε κρύα πορτοφόλια. Η αποθήκευση εκτός σύνδεσης για τα χρήματα των πελατών έχει γίνει το πρότυπο στις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και πρέπει να παρέχεται για να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στην πλατφόρμα.

Κερδίστε ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας το Πορτοφόλι StormGain

Η StormGain εισήγαγε μια νέα δυνατότητα για να ενθαρρύνει τους εμπόρους της να αγοράσουν και να κρατήσουν τα χρήματά τους στο πορτοφόλι ανταλλαγής για να κερδίσουν τόκους στα ψηφιακά τους νομίσματα. Η πλατφόρμα προσφέρει έως 12% τόκος APR για κεφάλαια που κατατίθενται σε πορτοφόλι StormGain. Οι έμποροι μπορούν να μετατρέψουν το χαρτοφυλάκιό τους σε υγιές κέρδος μακροπρόθεσμα αποθηκεύοντας τα περιουσιακά στοιχεία μέσα σε ένα πορτοφόλι StormGain χωρίς διαπραγμάτευση.

Για να επιτύχουν το πλήρες ενδιαφέρον 12% για τα περιουσιακά στοιχεία, οι έμποροι πρέπει να ξεκλειδώσουν τα υψηλότερα επίπεδα κατάστασης πίστης. Το StormGain επιτρέπει την ανάληψη των τόκων που αποκομίστηκαν ως USDT μετά από 30 ημέρες.

Τέλη StormGain, Margin & Όρια

Οι περισσότεροι έμποροι θα γνωρίζουν ότι τα τέλη διαπραγμάτευσης αποτελούν σημαντικό ζήτημα κατά τη χρήση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Ειδικά για ενεργούς εμπόρους ημέρας που μπορούν να εκτελούν πολλές συναλλαγές την ημέρα με υψηλή μόχλευση. Οι χρεώσεις του StormGain έχουν ως εξής ή μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για να δείτε πλήρως.

Τέλη συναλλαγών

Για αγορά και πώληση κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα συναλλαγών περιθωρίου StormGain, ισχύουν οι ακόλουθες χρεώσεις Σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές, τα τέλη είναι λογικά και ανταγωνιστικά στην αγορά.

Τέλη ανταλλαγής

Για να ανταλλάξετε άμεσα ένα crypto σε ένα άλλο crypto με το StormGain χρεώνεται προμήθεια ανάλογα με το περιουσιακό στοιχείο που διαπραγματεύεται. Για παράδειγμα, το το τέλος συναλλάγματος στο ζεύγος BTC / USDT είναι 0,095% ανά συναλλαγή το οποίο συγκρίνεται με το Binance που χρεώνει 0,1% στις συναλλαγές.

Κατάθεση & Απόσυρση

Δεν υπάρχουν χρεώσεις κατάθεσης για τη μεταφορά κρυπτογράφησης στην πλατφόρμα StormGain. Υπάρχει ένα Ισχύει χρέωση ανάληψης 0,1% κατά την αποστολή crypto σε άλλη πλατφόρμα ή ένα πορτοφόλι υλικού. Ανάλογα με το στοιχείο κρυπτογράφησης, ισχύουν ελάχιστα και μέγιστα όρια και σας προτείνουμε να ελέγξετε τον ιστότοπο. Η προμήθεια ανάληψης είναι ασυνήθιστη καθώς η πλειονότητα των ανταλλαγών θα χρεώνει μόνο το τυπικό τέλος εξόρυξης δικτύου blockchain.

Υποστήριξη πελατών

Ένας σημαντικός παράγοντας όταν αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Παρατηρήσαμε ότι το StormGain έχει ζωντανή συνομιλία 24/7 για να κάνει ερωτήσεις. Χρησιμοποιήσαμε τη ζωντανή συνομιλία και λάβαμε μια απάντηση από έναν χειριστή μέσα σε 5 λεπτά που ήταν αρκετά καλή.

Το StormGain διαθέτει επίσης μια «Γνωσιακή Βάση» που παρέχει χρήσιμους οδηγούς και αντιμετώπιση προβλημάτων για συνήθεις ερωτήσεις. Οι ενότητες χωρίζονται σε κατηγορίες, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε και να δείτε άλλα θέματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Καθώς το StormGain είναι ένα σχετικά νέο χρηματιστήριο συναλλαγών κρυπτογράφησης, η ενότητα βοήθειας δεν είναι τόσο διεξοδική όσο άλλα ανταλλακτικά, αλλά περιμένουμε να συμπληρωθεί στο μέλλον καθώς μεγαλώνει η βάση χρηστών.

Κριτικές & Ανατροφοδότηση

Η πλατφόρμα StormGain έχει έλαβε 4,5 αστέρια στα 5 στον σεβαστό ιστότοπο κριτικών Trustpilot. Οι αξιολογήσεις σχολίων και σχολίων αναμειγνύονται με αρκετά αρνητικά σχόλια. Όπως με όλες τις ανταλλαγές, οι νέοι έμποροι θα πρέπει να εφαρμόζουν τη δική τους δέουσα επιμέλεια, πρακτικές διαχείρισης κινδύνων και να συνεχίζουν να ενημερώνονται με κριτικές ανταλλαγής όπως αυτή.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το StormGain ασφαλές?

Το StormGain παρέχει πολλές συστάσεις για τους χρήστες να υιοθετήσουν για να διατηρήσουν τα κρυπτογραφικά τους στοιχεία ασφαλή στο χρηματιστήριο. Τα μέτρα περιλαμβάνουν τη χρήση ισχυρού κωδικού πρόσβασης, την ενεργοποίηση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και τη δημιουργία ξεχωριστού λογαριασμού email.

Παρατηρήσαμε ότι υπάρχουν περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα ακριβή μέτρα ασφαλείας που έχει εφαρμόσει η StormGain για την προστασία του ιστότοπου και των πορτοφολιών χρηστών. Θα θέλαμε να το προσθέσουμε για λόγους σαφήνειας και για διαφάνεια στους χρήστες του.

Μπορείτε να κάνετε Demo Trade χρησιμοποιώντας το StormGain?

Το StormGain έχει μια δυνατότητα επίδειξης λογαριασμού που επιτρέπει στους εμπόρους να εξασκούν συναλλαγές κρυπτογράφησης χωρίς να κάνουν κατάθεση. Οι νέοι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν τη διεπαφή χρήστη του StormGrain για να εξοικειωθούν πριν καταθέσουν κεφάλαια πριν ξεκινήσουν τη μόχλευση.

Έχει το StormGain ένα πρόγραμμα παραπομπής?

Το StormGain διαθέτει ένα πρόγραμμα παραπομπής που λειτουργεί σαν ένα πρόγραμμα πίστης για να ανταμείψει τους υπάρχοντες χρήστες για την προσέλκυση νέων πελατών χρησιμοποιώντας τον μοναδικό σύνδεσμο παραπομπής τους. ο το μπόνους παραπομπής είναι το 15% των προμηθειών συναλλαγών των χρηστών. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό παραπομπών ή λήξης.

Υπάρχει μια εφαρμογή για κινητά?

Η πλατφόρμα StormGain προσφέρει μια εφαρμογή συναλλαγών που μπορεί να ληφθεί για συσκευές iOS και Android. Η εφαρμογή StormGain επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τον λογαριασμό συναλλαγών τους μέσω ενός API για την εκτέλεση συναλλαγών, την παραγγελία και τον έλεγχο ενεργών θέσεων από μια κινητή συσκευή.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας για το StormGain, η πλατφόρμα είναι εύχρηστο και συσκευασμένο με εξαιρετικές δυνατότητες για εμπόρους που θέλουν να κάνουν συναλλαγές με υψηλή μόχλευση. Το πρωτοποριακό περιβάλλον χρήστη και οι χάρτες διαπραγμάτευσης είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει και αισθάνεστε σωστά.

Οι χρεώσεις για συναλλαγές ή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων απευθείας στο χρηματιστήριο είναι πολύ λογικές σε σύγκριση με άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες περιθωρίου κρυπτογράφησης. Ωστόσο, υπάρχει ανησυχία με τα σχόλια για άλλα φόρουμ που πρέπει να αντιμετωπιστούν και έλλειψη σαφήνειας σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας, όπως η αποθήκευση κρύων πορτοφολιών.

Επισκεφτείτε το StormGain

Λοιπόν, ποια είναι η τελική μας ετυμηγορία?

Είναι πολύ νωρίς για να ζητήσουμε εάν κάνει τη λίστα μας για τις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Θα περιμένουμε μερικούς μήνες και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την ανταλλαγή για περαιτέρω ενημερώσεις και νέα.

Αν και, αν ψάχνετε για ένα νέο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το StormGain για να δοκιμάσετε τις λειτουργίες παγκόσμιας κλάσης (ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό επίδειξης).

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα επιλεγμένα άρθρα:

 • Shrimpy Review: Αυτόματη εξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου Crypto
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)
 • Plus500 Review: Συναλλαγή CFDs, Χαρακτηριστικά & Τέλη (2021)
 • Bitit Exchange: Διαβάστε αυτήν την κριτική πριν εγγραφείτε
 • Επανεξέταση eToro: Επιτυχείς έμποροι κρυπτογράφησης αντιγράφων-εμπορίου

Τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι πολύ σημαντικά για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τεχνικούς δείκτες και μια ομαλή διεπαφή χαρτογράφησης που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές που θα ταιριάζει σε αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το StormGain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me