Αναθεώρηση SwapSpace: Είναι ασφαλές και νόμιμο;

Ανταλλαγή χώρου είναι ένας αθροιστής ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει στους εμπόρους και τους επενδυτές αναζητήστε τις καλύτερες τιμές στην αγορά κρυπτογράφησης για να ανταλλάξετε αμέσως κέρματα. Η υπηρεσία άμεσης κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση είναι ένας εύκολος, φιλικός για αρχάριους και ασφαλής τρόπος ανταλλαγής διαφόρων ψηφιακών στοιχείων χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό και να ανταλλάξετε όρια.

Ανταλλαγή SwapSpace υποστηρίζει περισσότερα από 300 στοιχεία κρυπτογράφησης και συνεργάζεται με αξιόπιστα και καθιερωμένα παγκόσμια χρηματιστήρια για να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές τιμών στους πελάτες της.

Επισκεφτείτε το SwapSpace

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε πάντα ακριβείς πληροφορίες σε αυτήν την αναθεώρηση SwapSpace, σας προτείνουμε επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Επίσης, απαιτείται ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin όπως το Ledger Nano X για τη λήψη κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το ποια πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης θα αγοράσετε.

ιστοσελίδα swapspace

Τι είναι το SwapSpace?

Το SwapSpace λειτουργεί ως διαμεσολαβητής πληροφοριών και αθροιστής διαφόρων εικονικών ανταλλαγών νομισμάτων που επιτρέπει στους πελάτες ανταλλάξτε άμεσα πάνω από 300 κρυπτονομίσματα με σταθερές και κυμαινόμενες τιμές. Η πλατφόρμα SwapSpace έχει συνεργαστεί με παγκόσμιες ανταλλαγές άμεσων κρυπτογράφησης, όπως Changelly, ChangeNOW και Απλή ανταλλαγή για να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές κρυπτογράφησης σε επενδυτές σε όλο τον κόσμο.

Σύγκριση SwapSpace

Φιλικό για αρχάριους και ευκολία στη χρήση είναι σημαντικά χαρακτηριστικά του SwapSpace. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλες δημοφιλείς ανταλλαγές κρυπτογράφησης που επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση αμέσως χρησιμοποιώντας έναν απλό στη χρήση ιστότοπο.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

  • 5 καλύτερες πλατφόρμες για να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto
  • 10 καλύτερα Bitcoin & Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία
  • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Κοινωνικές συναλλαγές
  • Αναθεώρηση Stealthex: Crypto, Instant Swaps & Αμοιβές
  • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)

Πώς λειτουργεί το SwapSpace?

Το SwapSpace συνεργάζεται με μερικές από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες άμεσης κρυπτογράφησης συγκεντρώστε τις καλύτερες τιμές κρυπτογράφησης από υπηρεσίες όπως StealthEX, Changelly, ChangeNOW, SimpleSwap, ChangeHERO και GodEX. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε σε πολλαπλά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης για να βρείτε την καλύτερη τιμή. Το SwapSpace κάνει τη σκληρή δουλειά αναζητώντας την καλύτερη διαθέσιμη τιμή.

Οι προσφερόμενες τιμές είναι κλειδωμένες έως ότου ο χρήστης ολοκληρώσει τη συναλλαγή και επιβεβαιωθεί στο blockchain. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του SwapSpace μπορούν γρήγορα και ανώνυμα μετατροπή κρυπτογράφησης ή διακριτικών σε λίγα λεπτά στην καλύτερη τιμή.

πώς λειτουργεί το swapspace


Είναι ασφαλές το SwapSpace?

Το SwapSpace είναι ένα ασφαλές μέρος για άμεση μετατροπή κρυπτονομισμάτων και διακριτικών. Τα χρήματα των χρηστών ΔΕΝ αποθηκεύονται στον ιστότοπο που διαφορετικά θα μπορούσαν να παραβιαστούν ή να παραβιαστούν. Το SwapSpace επίσης δεν απαιτεί πρόσβαση στα προσωπικά σας κλειδιά ή οποιεσδήποτε πληροφορίες χρήστη. Η υπηρεσία ανταλλαγής θα στείλει κέρματα στο πορτοφόλι του προσωπικού σας μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή για ασφαλή φύλαξη.

Τέλη SwapSpace

Το SwapSpace συγκεντρώνει τιμές κρυπτογράφησης σε ένα σημείο στην οθόνη και επιτρέπει στους πελάτες να συγκρίνουν και να επιλέγουν την καλύτερη τιμή στην αγορά. Υπάρχουν χωρίς επιπλέον χρεώσεις έναντι των τιμών των συνεργατών.

Πώς να ανταλλάξετε Crypto χρησιμοποιώντας το SwapSpace

Για άμεση ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με SwapSpace, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

κρυπτογράφηση swapspace

Επιλέξτε το Cryptocurrency & Ποσό για ανταλλαγή

Χρησιμοποιώντας το widget στον ιστότοπο SwapSpace.co, επιλέξτε την κρυπτογράφηση που θέλετε να πουλήσετε χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού. Υπάρχουν πάνω από 300 κρυπτονομίσματα για να διαλέξετε όπως Bitcoin, Ethereum, Cardano, Basic Attention Token, LINK και Tezos. Μόλις εισαγάγετε το ποσό πώλησης, επιλέξτε το κρυπτογράφηση που θέλετε να αγοράσετε.

Επιλέξτε την καλύτερη τιμή

Το SwapSpace θα εμφανίσει τη λίστα των διαθέσιμων επιλογών τιμών από τη λίστα των συνεργατών. Η καλύτερη τιμή θα εμφανίζεται στην κορυφή. Επιλέξτε την καλύτερη τιμή από τους συνεργάτες ανταλλαγής. Ορισμένες ανταλλαγές απαιτούν να περάσετε τη διαδικασία AML / KYC.

Επιλέξτε την πιο κερδοφόρα τιμή και κάντε κλικ στο κουμπί «Ανταλλαγή».

τιμές swapspace

Εισαγάγετε τα στοιχεία συναλλαγής

Το επόμενο βήμα είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση του παραλήπτη. Βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι υλικού κρυπτογράφησης μπορεί να υποστηρίξει το νόμισμα πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ανταλλάξετε Bitcoin στο Ethereum, θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση Ethereum όπως φαίνεται παρακάτω. Όχι διεύθυνση Bitcoin ή άλλο crypto. Διαφορετικά, θα μπορούσατε ενδεχομένως να χάσετε τα κέρματά σας.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία, αποδεχτείτε το T&Cs και κάντε κλικ στο «Επόμενο».

πορτοφόλι swapspace

Μεταφορά χρημάτων

Το τελικό βήμα είναι η μεταφορά χρημάτων του κρυπτονομίσματος που θέλετε να ανταλλάξετε. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία, το κρυπτογράφηση θα σταλεί στην παρεχόμενη διεύθυνση. Ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να διαρκέσει έως 1 ώρα και εξαρτάται από την ταχύτητα εργασίας των συνεργατών του SwapSpace και το συνολικό φορτίο των δικτύων blockchain.

ο Ο μέσος χρόνος ανταλλαγής για τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα είναι περίπου 15-20 λεπτά.

κατάθεση swapspace

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το SwapSpace Legit?

Το SwapSpace είναι ένα legit crypto service που λειτουργεί από το 2019 και πλατφόρμα με αξιόπιστα ονόματα στο περιβάλλον κρυπτογράφησης όπως το ChangeNOW και το Changelly. Οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν άμεσα κρυπτογράφηση ανώνυμα, καθώς δεν απαιτείται απαίτηση δημιουργίας λογαριασμού ή υποβολής τεκμηρίωσης ταυτότητας στο SwapSpace.

Τι υποστηρίζει το Cryptocurrencies SwapSpace?

Ανταλλαγή χώρου υποστηρίζει πάνω από 300 κρυπτονομίσματα συμπεριλαμβανομένων των κύριων ψηφιακών νομισμάτων, όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero και πολλά άλλα. Το SwapSpace προσθέτει συνεχώς υποστήριξη για νέους συνεργάτες ανταλλαγής που θα έχουν ως αποτέλεσμα την προσθήκη περισσότερων κερμάτων στην υπηρεσία. Για μια πλήρη λίστα των κερμάτων που υποστηρίζονται από το SwapSpace, επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους.

Πρέπει να ολοκληρώσετε την επαλήθευση λογαριασμού?

Χρήστες SwapSpace δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Ορισμένοι από τους συνεργάτες ανταλλαγής SwapSpace απαιτούν από τους χρήστες του να αποδείξουν την ταυτότητά τους και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία Know-Your-Customer (KYC). Εάν επιλέξετε μια τιμή ανταλλαγής με έναν από αυτούς τους παρόχους, τότε θα πρέπει να υποβάλετε έγγραφα ταυτότητας πριν από την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό για ανταλλαγή?

Ανταλλαγή χώρου δεν περιορίζει το ποσό προς ανταλλαγή. Οι χρήστες θα πρέπει να λάβουν υπόψη το τέλος δικτύου για να διασφαλίσουν ότι το ποσό καλύπτει το κόστος συναλλαγής blockchain.

Μπορούν οι κάτοικοι των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν το SwapSpace?

Ανταλλαγή χώρου δεν επιτρέπει στους πελάτες των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν ή να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία τους λόγω αυστηρών κανονισμών. Ο κατάλογος των απαγορευμένων χωρών περιλαμβάνει το Μπαγκλαντές, τη Βολιβία, την Κούβα, την Κριμαία, το Ιράν, τη Βόρεια Κορέα, το Σουδάν, τη Συρία, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (συμπεριλαμβανομένων όλων των εδαφών των ΗΠΑ όπως το Πουέρτο Ρίκο, η Αμερικανική Σαμόα, το Γκουάμ, το νησί της Βόρειας Μαριάνας και οι Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ) Croix, St. John και St. Thomas))

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την αναθεώρηση SwapSpace, η ευκολία χρήσης και η απλή στη χρήση διεπαφή καθιστούν την υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων κρυπτογράφησης ένα εξαιρετικό μέρος για την ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων. Μέσω του προγράμματος συνεργατών του με αξιόπιστες ανταλλαγές fiat σε crypto, το SwapSpace είναι σε θέση να προσφέρει στους χρήστες του τις καλύτερες επιλογές τιμών.

Επισκεφτείτε το SwapSpace

Όσον αφορά την ασφάλεια και προστασία, το SwapSpace δεν συλλέγει πληροφορίες από τους χρήστες και δεν αποθηκεύει χρήματα στην ανταλλαγή. Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Συνολικά, το SwapSpace είναι μια καινοτόμος υπηρεσία για άμεση μετατροπή κρυπτονομισμάτων.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο crypto exchange για αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin και κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που έχουν παραβιαστεί ή έχουν κλαπεί κεφάλαια πελατών. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – είναι γνωστές και αξιόπιστες για να παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης να καταθέσουν νόμισμα fiat και να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία.

Επισκεφτείτε το SwapSpace

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map