Έλεγχος Tokenize: Ανταλλαγή δυνατοτήτων, χρεώσεις και άλλα

Η επιλογή ενός fiat to crypto exchange μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία. Υπάρχουν πολλές εκτιμήσεις, όπως διαθέσιμες δυνατότητες, υποστηριζόμενα νομίσματα fiat και μέθοδοι κατάθεσης, ζεύγη συναλλαγών, προμήθειες, ασφάλεια και υποστήριξη πελατών.

Μια συναρπαστική πλατφόρμα ψηφιακών στοιχείων στη Σιγκαπούρη που προσφέρει μια ποικιλία επιλογών κρυπτονομισμάτων για αγορά, εμπόριο και πώληση Tokenize Exchange.

Επισκεφτείτε το Tokenize Exchange

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την κριτική Tokenize, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Γρήγορη και εύκολη δημιουργία λογαριασμού
  • 20 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης για αγορά / πώληση
  • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγής τόσο χαμηλές όσο 0,1% ανά παραγγελία
  • Καταθέστε SGD χρησιμοποιώντας Xfers και τραπεζική μεταφορά
  • Δυνατότητα να κερδίζετε τόκους στο crypto
  • Ασφάλιση έως 100 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ
  • Μετρήσεις κουπονιών και λεπτομερή ανάλυση

Συνολικά

3.9 / 5 Επισκεφτείτε το Tokenize Exchange

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Πριν μπείτε σε αυτήν την κριτική, συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Καθολικό Nano X κατά την αγορά κρυπτονομισμάτων. Η κυριότητα του crypto παραμένει στην κατοχή και τον έλεγχο του επενδυτή και όχι στο χρηματιστήριο. Διαβάστε τον οδηγό μας για τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης για περισσότερες πληροφορίες.

Τι είναι το Tokenize Exchange?

Tokenize Exchange είναι μια πλατφόρμα κρυπτογράφησης που εδρεύει στη Σιγκαπούρη και ξεκίνησε στις αρχές του 2018. Η ανταλλαγή παρέχει ένα εύχρηστο και απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη για ιδιώτες να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία όπως Bitcoin και Ethereum με Σιγκαπούρη Δολάρια (SGD) χρησιμοποιώντας το Xfers. Από τότε που ιδρύθηκε, το Tokenize Exchange έχει αναπτυχθεί ραγδαία με πάνω από 100.000 πελάτες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σύγκριση ανταλλαγής Tokenize

Τα πρωτοποριακά μέτρα ασφαλείας, ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά του Tokenize Exchange. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει εναλλακτικές πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης όπως το Tokenize Exchange.


Βασικά χαρακτηριστικά & Υπηρεσίες

Διαθέσιμο Cryptocurrency

Το Tokenize Exchange προσφέρει στους πελάτες του την ευκαιρία να επενδύσουν σε 20 από τα πιο δημοφιλή και ρευστά ψηφιακά στοιχεία και ζεύγη συναλλαγών. Κάθε νόμισμα μπορεί να ανταλλάσσεται έναντι SGD, USD, BTC και ETH χρησιμοποιώντας το χρηματιστήριο.

συμβολίστε τα νομίσματα ανταλλαγής

Ανταγωνιστικές τιμές

Τα χαμηλά τέλη διαπραγμάτευσης αποτελούν σημαντικό ζήτημα κατά τη χρήση ανταλλαγής για την αγορά κρυπτογράφησης. Το Tokenize Exchange προσφέρει χρεώσεις βάσει βαθμίδων με χρεώσεις από 0,1% για τα μέλη Premium, το οποίο είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Σιγκαπούρη.

Ασφαλιστική Προστασία

Τα κεφάλαια που διατηρούνται στα καυτά πορτοφόλια του Tokenize Exchange είναι ασφαλισμένο έως και 100 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ από τον παγκοσμίου φήμης θεματοφύλακα BitGo. Παρόλο που συνιστάται επίσης η μεταφορά κρυπτονομισμάτων σε ένα πορτοφόλι υλικού, το ασφαλιστικό πρόγραμμα παρέχει μια σιγουριά στους πελάτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

Κατάστημα κουπονιών

Η ανταλλαγή Tokenize προσφέρει ολοκληρωμένους οδηγούς και πληροφορίες για την καθοδήγηση νέων επενδυτών στον χώρο κρυπτογράφησης. Οι χρήστες στην πλατφόρμα έχουν πρόσβαση στο “Token Store” που παρέχει σε βάθος ανάλυση και μετρήσεις σε κάθε υποστηριζόμενο νόμισμα. Υπάρχει επίσης μια σύνοψη του συναισθήματος της αγοράς που μπορεί να είναι χρήσιμο για τους επενδυτές.

συμβολίζει σήματα ανταλλαγής

Κερδίστε μηνιαίο ενδιαφέρον

Παρόμοια με τις δημοφιλείς πλατφόρμες δανεισμού και δανεισμού όπως το BlockFi και το Nexo, οι χρήστες που αποθηκεύουν περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης σε ένα πορτοφόλι Tokenize μπορούν κερδίστε πληρωμές τόκων από 4% έως 12% ΟΠΙ σε μια επιλογή 18 ψηφιακών νομισμάτων.

συμβολίστε τους συναλλαγματικούς τόκους

Είναι ασφαλές το Tokenize Exchange?

Η ασφάλεια και η ασφάλεια των χρημάτων σε ένα χρηματιστήριο είναι σημαντική κατά την επιλογή μιας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Κατά την αναθεώρηση της σελίδας ασφαλείας του Tokenize Exchange, η πλατφόρμα έχει εφαρμόσει αυστηρές διαδικασίες KYC σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

Υπάρχει καμία πληροφορία δεν παρείχε τυποποιημένα μέτρα ασφαλείας όπως η αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού εκτός σύνδεσης, η λίστα επιτρεπόμενων διευθύνσεων και οι αναλήψεις πολλαπλών υπογραφών. Όσον αφορά την ασφάλεια του λογαριασμού, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

Ποιες χώρες υποστηρίζονται?

Το Tokenize Exchange είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης για τους χρήστες να ανταλλάσσουν ψηφιακά νομίσματα σε άλλα περιουσιακά στοιχεία. Η ανταλλαγή fiat-to-crypto διατίθεται μόνο σε κατοίκους της Σιγκαπούρης που χρησιμοποιούν SGD. Οι χρήστες από άλλες υποστηριζόμενες περιοχές και δικαιοδοσίες μπορούν να μεταφέρουν κρυπτονομίσματα στο χρηματιστήριο για ανταλλαγή με άλλα κρυπτονομίσματα.

Δημιουργία λογαριασμού

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Tokenize Exchange, πρέπει να είναι οι χρήστες τουλάχιστον 18 ετών. Η διαδικασία εγγραφής ενός λογαριασμού είναι απλή και διαρκεί λίγα λεπτά. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για τη δημιουργία ή τη συντήρηση λογαριασμού ή πορτοφολιού Tokenize Exchange. Απαιτείται έγκυρη διεύθυνση email για να ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής.

Επαλήθευση ταυτότητας

Πριν από τις συναλλαγές στο Tokenize Exchange, οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσει μια διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας. Αυτή η απαίτηση είναι η συμμόρφωση με τους κανόνες Know-Your-Customer (KYC), Anti-Money Laundering and Countering Terrorism Financing (AML / CTF) που ορίζονται από τη Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης (MAS). Επισκεφθείτε τον ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Επαλήθευση KYC.

Μέθοδοι κατάθεσης

Ο βασικός λογαριασμός Tokenize Exchange (δωρεάν) περιλαμβάνει τρεις επιλογές για τους κατοίκους της Σιγκαπούρης να καταθέσουν χρήματα και να αγοράσουν Bitcoin, Ethereum και άλλα ψηφιακά νομίσματα. Οι υποστηριζόμενες μέθοδοι κατάθεσης στο Tokenize Exchange περιλαμβάνουν κατάθεση μέσω μεταφοράς, ανταλλαγή από το πορτοφόλι XSGD και κατάθεση μέσω τράπεζας.

συμβολική κατάθεση ανταλλαγής

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης ενός λογαριασμού Xfers για την αγορά κρυπτογράφησης, διαβάστε αυτό το άρθρο. Οι πελάτες που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Xfers μπορούν να επιλέξουν να καταθέσουν χρήματα χρησιμοποιώντας τραπεζική κατάθεση. Αυτό περιλαμβάνει τη συμπλήρωση μιας φόρμας αίτησης τραπεζικής μεταφοράς και τη συμπλήρωση πληροφοριών, όπως ο κωδικός SWIFT, το όνομα τράπεζας και ο αριθμός λογαριασμού. Η κατάθεση θα είναι επεξεργασία εντός λίγων λεπτών μετά τη λήψη μιας συμπληρωμένης φόρμας τραπεζικής μεταφοράς.

Τα μέλη Premium και Platinum μπορούν κατάθεση fiat σε SGD για τη χρηματοδότηση ενός πορτοφολιού Tokenize Exchange. Οι μέθοδοι πληρωμής είναι οι ίδιες με τον βασικό λογαριασμό. Μόλις ο λογαριασμός χρηματοδοτηθεί με fiat, οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν στην καρτέλα «Market» για να κάνουν παραγγελίες αγοράς / πώλησης.

Αγορά κρυπτονομισμάτων

Το Tokenize Exchange επιτρέπει Κάτοικοι της Σιγκαπούρης για να αποκτήσουν κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας Σιγκαπούρη Δολάρια (SGD). Υπάρχουν 20 διαφορετικά κρυπτονομίσματα για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των κυριότερων νομισμάτων όπως τα Bitcoin, Ethereum, Litecoin και XRP. Η ανταλλαγή υποστηρίζει επίσης δημοφιλείς μάρκες DeFi όπως COMP, AAVA και Sushi για να αποκτήσετε με νόμισμα fiat.

tokenize exchange αγοράζουν crypto

Κάθε στοιχείο εμφανίζεται σε μια λίστα που μπορεί να επεκταθεί σε ένα γράφημα με κηροπήγια πλήρους οθόνης για να δείτε την ιστορική τιμή πριν από την αγορά. Τα γραφήματα φαίνεται να τροφοδοτούνται από το TradingView, το οποίο είναι γνωστό για την παροχή προηγμένων λειτουργιών χαρτογράφησης, εργαλείων σχεδίασης και δεικτών. Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν χρησιμοποιώντας ένα πλαίσιο εισαγωγής που μοιάζει με τη χρήση πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί χρησιμοποιήστε μια εντολή αγοράς ή ορίου να αγοράσετε Bitcoin με SGD. Το συνολικό ποσό που καταβάλλεται σε fiat εμφανίζεται στο κάτω μέρος πριν από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Η ίδια διαδικασία ισχύει για την πώληση Bitcoin στο SGD.

κουτί παραγγελίας ανταλλαγής

Το παράθυρο εισαγωγής παραγγελίας παραπάνω κατά τη γνώμη μας είναι πιο κατάλληλο για ενδιάμεσους και έμπειρους εμπόρους που κατανοούν τους όρους όριο παραγγελίας, εντολή αγοράς και κατανοούν πώς να διαβάσουν ένα γράφημα τιμών. Ένα απλό widget ή δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής στον πίνακα ελέγχου ή την αρχική σελίδα για τη μετατροπή του fiat σε κρυπτογράφηση θα ωφελήσει τους αρχάριους.

Τιμές μελών

Το Tokenize Exchange προσφέρει ένα πρόγραμμα συμμετοχής για βασικούς, premium και χρήστες πλατίνας. Σε νέους χρήστες που δημιουργούν λογαριασμό με το Tokenize θα εκχωρηθεί αυτόματα ο βασικός δωρεάν λογαριασμός. Τα κίνητρα για αναβάθμιση σε συνδρομή Premium και Platinum περιλαμβάνουν εκπτώσεις προμήθειας συναλλαγών και μειωμένα τέλη ανάληψης.

Αμοιβές

Τα τέλη ανταλλαγής Tokenize για την ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων ποικίλλουν ανάλογα με το επίπεδο συμμετοχής. Ο χρήστης που αγοράζει κρυπτογράφηση με νόμισμα fiat χρησιμοποιώντας έναν βασικό λογαριασμό που είναι δωρεάν, θα επιβαρύνεται με χρέωση 0,8% ανά συναλλαγή. ο τέλη μπορεί να μειωθεί σε 0,5% και 0,1% αναβαθμίζοντας τις συνδρομές Premium και Platinum αντίστοιχα.

Η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο μοντέλο χρέωσης που ξεκινά από 0,25% ανά συναλλαγή που μπορεί να μειωθεί σε 0,2% και 0,1% αναβαθμίζοντας την ιδιότητα μέλους. Για νέους χρήστες στον δωρεάν λογαριασμό, το αρχικό τέλος για αγορά, εμπορία και πώληση κρυπτογράφησης είναι υψηλότερο σε σύγκριση με άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών. Αναβάθμιση στο πρόγραμμα Platinum για λήψη α 0,1% είναι ένα από τα χαμηλότερα τέλη στην αγορά.

Ασφάλεια

Το Tokenize Exchange περιλαμβάνει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) που αποτελεί το σημείο αναφοράς ασφάλειας για την προστασία λογαριασμών χρηστών. Υπάρχει αναφορά σε άλλα ισχύουν μέτρα ασφαλείας για την εξασφάλιση του υψηλότερου ασφαλέστερου χρηματικού ποσού ή πληροφοριών πελάτη, ωστόσο αυτά δεν αποκαλύπτονται (και θα έπρεπε) εάν η ασφάλεια είναι η κορυφαία προτεραιότητα για την ανταλλαγή.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το Tokenize Exchange Legit?

Το Tokenize Exchange φαίνεται να είναι μια νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που ρυθμίζεται στη Σιγκαπούρη. Η πλατφόρμα συμμορφώνεται με τους νόμους KYC / AML ορίζεται από τη Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης (MAS). Υπάρχουν αυστηρές διαδικασίες επαλήθευσης ταυτότητας μείωση του κινδύνου παράνομης δραστηριότητας και παράνομης χρηματοδότησης της τρομοκρατίας σχετικές δραστηριότητες.

Είναι ασφαλή τα χρήματα που αποθηκεύονται στο Tokenize Exchange?

Ο ιστότοπος δηλώνει ότι το Τα κεφάλαια των μελών Premium διασφαλίζονται για ασφαλή ανάληψη στην απίθανη περίπτωση μη αναπόφευκτου τερματισμού του τραπεζικού λογαριασμού τους λόγω αλλαγής του κανονισμού, για παράδειγμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, επισκεφτείτε τον ιστότοπο.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας στις Tokenize Exchange, Η πλατφόρμα παρέχει μια εύχρηστη και διαισθητική ανταλλαγή για άτομα που βρίσκονται στη Σιγκαπούρη για να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας τοπικά χρήματα. Η ανταλλαγή υποστηρίζει τα πιο δημοφιλή ψηφιακά νομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε χρησιμοποιώντας το Xfers, το οποίο θα ταιριάζει στους κατοίκους της περιοχής.

Επισκεφτείτε το Tokenize Exchange

Σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών, η δυνατότητα απόκτησης ενδιαφέροντος και η λεπτομερής ανάλυση κάθε υποστηριζόμενου νομίσματος στο Token Store, προσφέρει ένα μοναδικό σημείο πώλησης σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στη Σιγκαπούρη. Συνολικά, το Tokenize Exchange είναι μια σταθερή επιλογή για την αγορά κρυπτογράφησης με SGD.

Οι προμήθειες συναλλαγών είναι πολύ σημαντικές για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών, καταθέσεων και ανάληψης (χωρίς κρυφές χρεώσεις) με μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων κατάθεσης που θα ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επενδυτών κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το Tokenize Exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map