Κριτική WazirX: Bitcoin, Trading & Fees (2021)

Με την πρόσφατη νομιμοποίηση της επένδυσης σε Bitcoin στην Ινδία, οι επενδυτές μπορούν να χρησιμοποιούν ανταλλαγές fiat σε κρυπτονομίσματα για να επενδύσουν Bitcoin και άλλα altcoin με το τοπικό τους νόμισμα. Περιμένουμε ότι το Bitcoin στην Ινδία θα κερδίσει γρήγορα, οπότε θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε Bitcoins εάν διαμένετε σε αυτήν την περιοχή.

Επισκεφτείτε τον Ουατζέρ

Ελέγξαμε μία από τις πιο γνωστές πλατφόρμες κρυπτογράφησης της Ινδίας, το WazirX, το οποίο είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν Bitcoin στην Ινδία (και επίσης παγκοσμίως). Σε αυτήν την ανασκόπηση Wazirx, θα συζητήσουμε τα ευρήματά μας σχετικά με τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, την ευκολία χρήσης, τα τέλη και την ασφάλεια.

Επίσης, πριν από τις συναλλαγές σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

Τι είναι ο Wazirx?

Το WazirX είναι ένα νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Ινδία που επιτρέπει στους χρήστες να επενδύουν σε πολλά κρυπτονομίσματα μέσω συναλλαγών σε νόμισμα fiat. Η εταιρεία εδρεύει στη Βομβάη και διευθύνεται από μια έμπειρη ομάδα που αποτελείται από τους Nischal Shetty, Sameer MhatreEx και Siddharth Menon.

ομάδα wazirx

Σε σύγκριση με το WazirX

Οι προηγμένες δυνατότητες, το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο WazirX. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • 5 καλύτερες πλατφόρμες για να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)
 • Πώς να κερδίσετε το Bitcoin δωρεάν: 6 αποδεδειγμένες μέθοδοι
 • Αναθεώρηση Nexo: Πώς να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto σας
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Κοινωνικές συναλλαγές

Βασικά χαρακτηριστικά του WazirX

χαρακτηριστικά wazirx

Ακολουθεί μια σύνοψη των καλύτερων δυνατοτήτων στο WazirX (με τα σχόλιά μας):

 • Απλή και φιλική προς τον αρχάριο διεπαφή χρήστη
 • Ταχεία επαλήθευση γνώσης-πελάτη (KYC)
 • Αγορά και πώληση κρυπτογράφησης άμεσα μέσω τραπεζικού λογαριασμού
 • Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών για άμεση αγορά κρυπτογράφησης
 • Peer-To-Peer (P2P) συναλλαγές κρυπτογράφησης με μηδενικά τέλη συναλλαγών
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη σε υποστηριζόμενες συσκευές

Βαζιράχ & Συνεργασία Binance

Το WazirX εξαγοράστηκε το 2019 από την Binance, τη μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Εκατομμύρια χρήστες του Binance μπορούν πλέον να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους Binance και WazirX.


Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό? Οι χρήστες μπορούν τώρα συνδεθείτε στο WazirX μέσω Binance και χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα συναλλαγών ή το P2P (χωρίς προμήθειες) για να εξαργυρώσετε και να εξαργυρώσετε το crypto πίσω σε INR.

Για να αγοράσετε crypto στην Ινδία χρησιμοποιώντας το WazirX:

Μεταφέρετε χρήματα μεταξύ του WazirX και του @binance πορτοφόλια άμεσα και απρόσκοπτα &# 128406;$ wrx $ bnb # ΙνδίαWantsCrypto pic.twitter.com/LqUwkhPI08

– WazirX (@WazirXIndia) 14 Φεβρουαρίου 2020

Εγγραφή WazirX & Σύνδεση

Για τη δημιουργία λογαριασμού με το WazirX, η διαδικασία είναι πολύ απλή και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Για να ξεκινήσετε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Μητρώο Wazirx

Όταν συνδέεστε στο WazirX για πρώτη φορά, συνιστάται να ρυθμίσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές για την προστασία των χρημάτων σας:

 • Εφαρμογή Google Authenticator
 • SMS για κινητά

Σας συνιστούμε να επιλέξετε την εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας, καθώς είναι πιο ασφαλής. Αντίθετα, τα μηνύματα SMS δεν κρυπτογραφούνται από παρόχους τηλεφώνου και μπορεί να είναι ευαίσθητα σε απειλές ασφαλείας, όπως προώθηση θυρών ή παρακολούθηση.

Υπήρξαν αρκετά χρήματα χρηστών που έχουν εξασφαλιστεί με επαλήθευση SMS για κινητά που έχουν παραβιαστεί χρησιμοποιώντας μια μέθοδο που ονομάζεται Υποδοχή ή ανταλλαγή κάρτας SIM.

Ασφάλεια Wazirx

Επαλήθευση του λογαριασμού σας WazirX (KYC)

Για να κάνετε ανάληψη χρημάτων και να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στο χρηματιστήριο WazirX P2P, πρέπει να υποβάλετε τις ακόλουθες πληροφορίες για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία KYC:

 • Βασικές πληροφορίες προσωπικού (ημερομηνία, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κ.λπ.)
 • Λεπτομέρειες κάρτας PAN
 • Μεταφόρτωση εγγράφου ταυτότητας (π.χ. διαβατήριο ή άδεια οδήγησης)

Η διαδικασία είναι μερικώς αυτοματοποιημένη και χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί. Πρόκειται για την προστασία της ανταλλαγής και των επενδυτών από τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και την αντιτρομοκρατική χρηματοδότηση.

Wazirx KYC

Διεπαφή χρήστη WazirX

Ρίξτε μια ματιά στη διεπαφή χρήστη, παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης της πλατφόρμας χαρτογράφησης στο WazirX.

Είναι καθαρό, ελάχιστο και απλοϊκό που θα ταιριάζει στους αρχάριους εμπόρους και τους επενδυτές. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, δεν υπάρχουν προηγμένα εργαλεία χαρτογράφησης ή δείκτες.

Έτσι, εάν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνική ανάλυση, η χρήση των γραφημάτων WazirX πιθανώς δεν είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το WazirX σε συνδυασμό με έναν αξιόπιστο ιστότοπο κρυπτογράφησης για να αναλύσετε τις τιμές ζωντανών κρυπτογράφησης.

Σχετιζομαι με: 4 καλύτερες τοποθεσίες χαρτογράφησης κρυπτογράφησης για εμπόρους Altcoin

Παρατηρήσαμε ότι υπάρχει μόνο περιορισμός και διακοπή ορίου εντολών. Αυτός είναι ένας τομέας βελτίωσης που πρέπει να εξεταστεί ότι προσφέρει προχωρημένους τύπους παραγγελιών για να προσελκύσει προχωρημένους εμπόρους κρυπτογράφησης.

Συνολικά, η διεπαφή χρήστη WazirX φαίνεται πιο κατάλληλη για αρχάριους ή χρήστες που προτιμούν απλώς μια απλή και εύχρηστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης για την αγορά Bitcoin.

διεπαφή wazirx

Κέρματα Crypto WazirX

Το WazirX προσφέρει μια εκτεταμένη προσφορά κρυπτονομισμάτων για αγορά, ανταλλαγή και πώληση έναντι USDT, BTC ή INR. Υπάρχουν πάνω από 50 διαφορετικά νομίσματα κρυπτογράφησης όπως:

 • Bitcoin
 • Κυματισμός
 • Αιθέρας
 • EOS
 • Bitcoin μετρητά
 • Litecoin
 • Κλασικό Ethereum
 • Stellar Lumens
 • Εικόνισμα
 • OmiseGO
 • Τέζος
 • MATIC
 • Κουπόνι WazirX
 • Και πολλοί άλλοι…

Τέλη WazirX

Τέλη συναλλαγών

Το WazirX χρησιμοποιεί ένα μοντέλο κατασκευαστή και λήψης για τον προσδιορισμό των τελών αγοράς και πώλησης. Ανάλογα με τον τύπο της παραγγελίας από τον χρήστη, το WazirX θα καθορίσει το τέλος συναλλαγής που θα εφαρμοστεί ως εξής:

 • Ισχύει χρέωση 0,02% για παραγγελίες ορίου και υπό όρους (Taker)
 • Ισχύει χρέωση 0,02% για παραγγελίες αγοράς που συμπληρώνουν (Maker)

Τέλη κατάθεσης

Τα τέλη κατάθεσης για τη μεταφορά νομίσματος fiat στο WazirX εξαρτάται από την επιλεγμένη μέθοδο κατάθεσης. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο γρήγορης κατάθεσης UPI, υπάρχει χωρίς χρέωση κατάθεσης και χρειάζονται περίπου 15 λεπτά για την επεξεργασία.

Τέλη ανάληψης

Οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αναλήψεις κρυπτογράφησης από το WazirX θα επιβαρύνουν μια χρέωση δικτύου που χρεώνεται όταν κάνετε ανάληψη από την ανταλλαγή. Αυτή η χρέωση καθορίζεται από το φορτίο blockchain.

Μπορείτε να δείτε τα τέλη ανάληψης στο Σελίδα χρεώσεων WazirX για κάθε κρυπτογράφηση.

Ασφάλεια WazirX

Η διατήρηση της ασφάλειας των χρημάτων σας σε ανταλλαγή κρυπτογράφησης θα πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα.

Κατά την αναθεώρηση της σελίδας ασφαλείας WazirX, υπάρχουν αρκετές προτάσεις για τη διατήρηση της ασφάλειας των χρημάτων σας, όπως:

 • Ορίστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης
 • Ενεργοποίηση βελτιωμένης ασφάλειας λογαριασμού (π.χ. Επαληθευτής Google και επαλήθευση SMS)

Ενώ αυτές είναι σημαντικές προτάσεις για όλους τους χρήστες, υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές ασφαλείας που χρησιμοποιεί το WazirX για την ασφάλεια του ιστότοπου, των διαδικτυακών πορτοφολιών και της διαδικασίας ανάληψης.

Ελλείψει αυτών των πληροφοριών, οι χρήστες που χρησιμοποιούν το WazirX θα πρέπει να μεταφέρουν το κρυπτογράφηση τους σε ένα πορτοφόλι υλικού αντί να το αποθηκεύουν στο χρηματιστήριο.

Στην πραγματικότητα, ο Wazirx πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο μετάβασης σε ένα κρύο διάλυμα πορτοφολιού διασφαλίζεται με κρυπτογράφηση πολλαπλών επιπέδων και διατηρείται σε συσκευές αποθήκευσης ψηφιακού υλικού εκτός σύνδεσης. Αυτό θα μπορούσε να δείξει πολύ στους χρήστες του WazirX ότι είναι μια ασφαλής και νόμιμη ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

συμπέρασμα

Για να συνοψίσουμε την κριτική μας, το WazirX διευκόλυνε τους Ινδούς να αγοράζουν Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα. Διαθέτει μια ισχυρή λίστα χαρακτηριστικών και εξαιρετική ανταλλαγή ανταλλαγών peer-to-peer για εύκολη αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin με το τοπικό νόμισμα INR.

Επισκεφτείτε τον Ουατζέρ

Μέσω της συνεργασίας της με την Binance, τη μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στον κόσμο, μπορούμε να περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερα καλά πράγματα από την ομάδα WazirX στο εγγύς μέλλον.

Σας αρέσει αυτή η ανάρτηση; Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε!

Εάν υπάρχουν άλλες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που θέλετε να ελέγξουμε, αφήστε μας ένα σχόλιο.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο crypto exchange για αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin και κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που έχουν παραβιαστεί ή έχουν κλαπεί κεφάλαια πελατών. Τα ακόλουθα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης – εκτός από το παραπάνω χρηματιστήριο – είναι γνωστά και αξιόπιστα για να παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης να καταθέσουν νόμισμα fiat και να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία.

Επισκεφτείτε το WazirX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map