Κριτική Yobit: Είναι νόμιμη και ασφαλής το 2021;

Το Yobit είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που υπήρξε πλατφόρμα επιλογής για αρκετά χρόνια. Η ανταλλαγή είναι γνωστή για την προσφορά μιας εκτεταμένης λίστας κρυπτονομισμάτων προς διαπραγμάτευση, συμπεριλαμβανομένων των altcoin χαμηλού κεφαλαίου έως τα μεγαλύτερα και πιο κοινά περιουσιακά στοιχεία, όπως Bitcoin, Ethereum και XRP.

Επισκεφτείτε το YoBit

Σε αυτήν την κριτική Yobit, θα παρέχουμε μια επισκόπηση των δυνατοτήτων ανταλλαγής, διεπαφής χρήστη, εργαλείων διαπραγμάτευσης, τύπων παραγγελιών, χρεώσεων, εξυπηρέτησης πελατών και της εμπειρίας μας από τη χρήση της πλατφόρμας. Λοιπόν, φροντίστε να μείνετε στο τέλος για να διαβάσετε την τελική ετυμηγορία μας στο Yobit.net.

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και πιο πρόσφατες πληροφορίες στις κριτικές ανταλλαγής μας, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν μετά.

κατάταξη yobit

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τα πορτοφόλια υλικού για την αποθήκευση κρυπτογράφησης.

Τι είναι το Yobit?

Το Yobit.net είναι ένα πρωτοπόρος στον χώρο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που προσφέρει μια απλή αλλά ισχυρή πλατφόρμα που είναι γνωστή στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Η δημοτικότητα της Yobit είναι εμφανής από τον τεράστιο όγκο συναλλαγών της που ανέρχεται σε περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα σύμφωνα με Coinmarketcap. Ο ιστότοπος κατατάσσεται σήμερα στο Yobit στον αριθμό 10 για τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Πριν από τις προτιμήσεις άλλων πλατφορμών όπως το Binance, το Bybit και το BitMEX, η Yobit ήταν το κορυφαίο χρηματιστήριο που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από λιγότερο γνωστά altcoins στο εμπόριο. Υπάρχουν πάνω από 8000 διαφορετικά κρυπτονομίσματα που μπορούν να ανταλλαχθούν έναντι πολλαπλών βασικών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Ethereum και Tether.

Yobit σε σύγκριση

Προηγμένες δυνατότητες, διαισθητικό περιβάλλον χρήστη και ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών είναι σημαντικά χαρακτηριστικά του Yobit. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλες ανταλλαγές κρυπτογράφησης κορυφαίου περιθωρίου που προσφέρουν λειτουργίες παγκόσμιας κλάσης.

Εγγραφή Yobit & Σύνδεση

Για να ξεκινήσετε με το Yobit, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες:

μητρώο yobit

Επαλήθευση λογαριασμού Yobit


Οι χρήστες δεν απαιτείται να ολοκληρώσουν μια διαδικασία Γνωρίστε τον Πελάτη σας (KYC) που είναι υπέροχη. Αυτό σημαίνει ότι οι νέοι έμποροι μπορούν να καταθέσουν χρήματα και να αρχίσουν να εμπορεύονται τα αγαπημένα τους νομίσματα στην πλατφόρμα μέσα σε λίγα λεπτά. Το Yobit δεν συλλέγει δεδομένα που διατηρεί την ανωνυμία των εμπόρων στο χρηματιστήριο.

Πώς να καταθέσετε κεφάλαια στο Yobit

Η κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό Yobit είναι αρκετά απλή. Όπως και άλλα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταβαίνοντας στο “Πορτοφόλι” και επιλέγοντας το στοιχείο που θέλετε να καταθέσετε. Αυτό θα φέρει μια μοναδική διεύθυνση πορτοφολιού Yobit που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή μεταφορά χρημάτων από ένα πορτοφόλι υλικού που έχετε στην κατοχή σας ή από άλλη πλατφόρμα κρυπτογράφησης.

Εδώ, μπορείτε επίσης να κάνετε ανάληψη χρημάτων και να δείτε το ιστορικό συναλλαγών από το πορτοφόλι σας.

κεφάλαια κατάθεσης yobit

Διεπαφή χρήστη Yobit

Όταν επισκέπτεστε το Yobit.net, η διεπαφή χρήστη συναλλαγών είναι η πρώτη σελίδα που βλέπετε. Είναι βασικό στην εμφάνιση αλλά περιλαμβάνει τα τυπικά χαρακτηριστικά συναλλαγών και εργαλεία που αναμένεται για μια ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων.

Στα αριστερά, οι έμποροι μπορούν να δουν γρήγορα τη σύνοψη υπολοίπου λογαριασμού που μπορεί να είναι χρήσιμη. Οι αγορές αναφέρονται παρακάτω, οι οποίες κατηγοριοποιούνται στα διαφορετικά ζεύγη που είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση.

Εδώ, μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα εκατοντάδες ζεύγη συναλλαγών για να αναζητήσετε ευκαιρίες. Η εμφάνιση της ημερήσιας αλλαγής% και όγκου είναι ιδανική για γρήγορη σάρωση κερμάτων υψηλής δυναμικής (π.χ. breakouts).

διεπαφή χρήστη yobit

Τα γραφήματα τοποθετούνται στη μέση του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη. Οι έμποροι που βασίζονται σε προηγμένο λογισμικό γραφημάτων ή εργαλεία χρησιμοποιώντας τεχνικούς δείκτες, μοτίβα ή εργαλεία γραφήματος δεν θα τα βρουν διαθέσιμα στο Yobit.

Παρόλο που, οι έμποροι που ξέρουν πώς να διαβάσουν τα βιβλία παραγγελιών, τον όγκο και τα μοτίβα των κηροπηγίων θα λατρέψουν τις συναλλαγές στο Yobit για να εικάσουν εκατοντάδες νομίσματα διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

Συνολικά, βρήκαμε το Εμπειρία συναλλαγών στο Yobit να είναι απλή και εύχρηστη. Είναι παρόμοιο με άλλα γνωστά χρηματιστήρια και αξιόπιστες ανταλλαγές όπως Poloniex και Gate.io που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια.

Yobit Fees, Margin & Όρια

Οι περισσότεροι έμποροι θα γνωρίζουν ότι τα τέλη διαπραγμάτευσης αποτελούν σημαντικό ζήτημα κατά τη χρήση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Ειδικά για ενεργούς εμπόρους ημέρας που μπορούν να εκτελούν πολλές συναλλαγές την ημέρα με υψηλή μόχλευση. Τα τέλη Yobit έχουν ως εξής ή μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους για πλήρη προβολή.

Τέλη συναλλαγών

Για να αγοράσετε και να πουλήσετε crypto χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Yobit, το αμοιβές συναλλαγών μην υπερβαίνετε το 0,2% της συναλλαγής ποσό. Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης, τα τέλη της Yobit είναι ανταγωνιστικά στην αγορά.

Κατάθεση & Απόσυρση

Υπάρχουν χωρίς προκαταβολή για να μεταφέρετε οποιοδήποτε cryptocurrency στο Yobit. Για αναλήψεις, ισχύει ένα τυπικό τέλος blockchain το οποίο καθορίζεται από το φορτίο του δικτύου.

Υποστήριξη πελατών

Ένας σημαντικός παράγοντας όταν αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Σύμφωνα με τις Συνήθεις ερωτήσεις του Yobit, τα ερωτήματα υποστήριξης απαντώνται συνήθως εντός μίας ώρας, αλλά μερικές φορές μπορεί να διαρκέσουν έως και 24 ώρες.

Το Yobit.net έχει ενότητα FAQ, αλλά είναι αρκετά περιορισμένο και απαντά σε βασικές ερωτήσεις μόνο όπως πώς να ξεκινήσετε, καταθέσεις, προμήθειες και ανάληψη χρημάτων. Δεν είδαμε μια ενότητα “Γνωσιακή βάση” που θα ήταν χρήσιμη για αρχάριους που ξεκινούν με το Yobit.

Η Yobit έχει μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες στο Telegram με πάνω από 80.000 άτομα στην ομαδική συνομιλία στα Αγγλικά. Οι διαχειριστές εμφανίζονται πολύ ενεργοί και ανταποκρίνονται όταν αποστέλλονται ένα άμεσο μήνυμα για υποστήριξη.

Εναλλακτικές λύσεις Yobit

ΒΕΒΙΤΙ

Μπιτ

Το ByBit είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων παραγώγων με έμφαση στην εμπορία μόχλευσης με μόχλευση έως 100x σε ζεύγη συναλλαγών Bitcoin και Etherium. Το Bybit έχει γίνει ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Επισκέψου την ιστοσελίδα συν 500

Plus500

Το Plus500 είναι ένας πάροχος CFD που προσφέρει τη μαζική πελατειακή του βάση για την εμπορία των πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με μόχλευση έως 30x όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron και Monero.

Αποποίηση ευθυνών: το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Επισκέψου την ιστοσελίδα κάθισμα

Κάθαρση

Το Binance είναι η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων από όγκο συναλλαγών και ένας από τους ταχύτερους παρόχους υπηρεσιών συναλλαγών για το οικοσύστημα blockchain. Το χρηματιστήριο έχει δει αστρονομική ανάπτυξη και είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Κριτικές Yobit & Ανατροφοδότηση

Η ανταλλαγή έχει έλαβε 4,5 αστέρια στα 5 στον σεβαστό ιστότοπο κριτικών Trustpilot. Αυτό είναι συνήθως μια καλή ένδειξη και ένα μέτρο της φήμης και της αξιοπιστίας της ανταλλαγής. Η πλειονότητα των σχολίων είναι θετική με μερικά αρνητικά σχόλια. Παρατηρήσαμε ότι δεν υπάρχουν ουδέτερες βαθμολογίες που θεωρήσαμε ασυνήθιστες.

Όταν επιλέγουν μια νέα ανταλλαγή κρυπτογράφησης, οι χρήστες θα πρέπει πάντα να εφαρμόζουν τη δέουσα επιμέλεια, τις πρακτικές διαχείρισης κινδύνου και να συνεχίζουν να ενημερώνονται με κριτικές ανταλλαγής όπως αυτή.

σχόλια yobit

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ο Yobit Legit?

Το Yobit φαίνεται να είναι ένα νόμιμο χρηματιστήριο συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια και έχει προσελκύσει σημαντικό αριθμό εμπόρων. Η ανταλλαγή είναι καταχωρημένη στον Παναμά και είναι διαθέσιμη σε χρήστες παγκοσμίως.

Είναι το Yobit μια ασφαλής ανταλλαγή?

Το Yobit δεν φαίνεται να έχει παραβιαστεί από την κυκλοφορία του το 2014. Η πλατφόρμα διαθέτει τα βασικά μέτρα ασφαλείας, όπως το 2FA για την προστασία λογαριασμών χρηστών. Υπάρχουν περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του ιστότοπου, επομένως πάντα συμβουλεύουμε τους χρήστες να κάνουν τη δική τους έρευνα.

Έχει ο Yobit λογαριασμό επίδειξης

Η Yobit δεν διαθέτει λογαριασμό επίδειξης για να επιτρέπει στους εμπόρους να εξασκούν συναλλαγές κρυπτογράφησης χωρίς να κάνουν κατάθεση.

Υπάρχει πρόγραμμα συνεργατών Yobit?

Το Yobit.net διαθέτει ένα πρόγραμμα συνεργατών που επιβραβεύει τους υπάρχοντες χρήστες που φέρνουν νέους πελάτες με τον μοναδικό σύνδεσμο παραπομπής τους. Το μπόνους παραπομπής είναι το 20% των τελών συναλλαγών των αναφερόμενων χρηστών.

Διαθέτει η Yobit μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά?

Η Yobit δεν διαθέτει εφαρμογή για κινητά για χρήστες Android και iOS για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας στο Yobit, είναι ένα από τα παλαιότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που έχει παρέδωσε μια σταθερή πλατφόρμα συναλλαγών για αρκετά χρόνια. Φαίνεται ότι η ανταλλαγή έχει διανύσει πολύ δρόμο για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών με μια ανταποκρινόμενη κοινότητα Telegram και αρκετούς διαχειριστές για την υποστήριξη της αυξανόμενης βάσης χρηστών.

Επισκεφτείτε το Yobit

Μερικά καλά σημεία για την ανταλλαγή Yobit είναι:

  • Δεν έχει ποτέ χακαριστεί
  • Χιλιάδες κρυπτονομίσματα για διαπραγμάτευση
  • Ευκολία στη χρήση της διεπαφής συναλλαγών
  • Ταχεία διαδικασία εγγραφής (χωρίς KYC)
  • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών

Λοιπόν, ποια είναι η τελική μας ετυμηγορία?

Βρήκαμε ότι η ανταλλαγή είναι εύχρηστη, καταθέτει χρήματα και εκτελεί συναλλαγές. Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για επενδυτές κρυπτογράφησης και επενδυτές που θέλουν να αξιοποιήσουν νέα κρυπτονομίσματα για να δημιουργήσουν πλούτο σε Bitcoin που πρέπει να εξετάσουν τη χρήση του Yobit.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

  • 5 καλύτερες πλατφόρμες για να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto
  • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ
  • Πώς να αγοράσετε Bitcoin με κάρτες δώρων Amazon – Super Easy
  • Οι καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στη Νέα Ζηλανδία
  • 4 καλύτερα μέρη για να παίξετε Tezos (XTZ) & Κερδίστε ανταμοιβές

Τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι πολύ σημαντικά για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τεχνικούς δείκτες και μια ομαλή διεπαφή χαρτογράφησης που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές που θα ταιριάζει σε αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map