Κριτική Zebpay: Crypto, Trading & Fees (2021)

Σε αυτό Zebpay αξιολόγηση, θα αξιολογήσουμε την ανταλλαγή για να δούμε αν είναι κατάλληλο για αρχάριους να ξεκινήσουν με Bitcoin και κρυπτονομίσματα. Το ZebPay είναι μια ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμη σε πολλές περιοχές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, η οποία έχει σχεδιαστεί για να εστιάζει στην απλότητα και την ευκολία χρήσης.

Επισκεφτείτε το Zebpay

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την κριτική, είναι πάντα καλύτερο να κάνετε τακτικά επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Zebpay

Τι είναι το ZebPay?

Zebpay είναι ένα fiat to crypto exchange που παρέχει ένα απλό on-ramp που επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράζουν κρυπτονομίσματα μέσω των εφαρμογών συναλλαγών για επιτραπέζιους και κινητές συσκευές Η ανταλλαγή ιδρύθηκε το 2014 και εδρεύει στη Σιγκαπούρη. Είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα ψηφιακού νομίσματος και έχει εξυπηρετήσει πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.


Θα πρέπει να κάνετε συναλλαγές με τη Zebpay εάν:

 • Είστε αρχάριος και αναζητάτε μια εύχρηστη πλατφόρμα
 • Θέλετε να ανταλλάξετε διάφορα ζεύγη fiat / crypto
 • Σας αρέσει μια ανταλλαγή που σας επιτρέπει να αγοράζετε / πουλάτε κρυπτογράφηση αμέσως
 • Ψάχνετε για ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών
 • Θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια καθιερωμένη και αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης

Σε σύγκριση με το ZebPay

Η τραπεζική μεταφορά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους κατάθεσης AUD στο ZebPay. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα δημοφιλή ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων της Αυστραλίας που προσφέρουν τραπεζικές μεταφορές.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Πώς να αγοράσετε Altcoins στην Αυστραλία [Fast & Ανετα]
 • Αναθεώρηση Changelly: Είναι ακόμα ασφαλές & Πως δουλεύει
 • 7 τρόποι αγοράς Bitcoin με μετρητά στην Αυστραλία
 • 5 εναλλακτικές λύσεις Coinspot με χαμηλότερα τέλη συναλλαγών
 • 4 καλύτερες τοποθεσίες χαρτογράφησης κρυπτογράφησης για εμπόρους Altcoin

Είναι το ZebPay Legit?

Από την κυκλοφορία του το 2014, η Zebpay έχει χειριστεί δισεκατομμύρια περιουσιακά στοιχεία πελατών και θεωρεί νόμιμη ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Δεν έχουν αναφερθεί μεγάλα περιστατικά ασφαλείας, παραβιάσεις ή απώλεια περιουσιακών στοιχείων χρηστών στο Zebpay και έχει διατηρήσει τα χρήματα χρηστών ασφαλή. Η ZebPay είναι επίσης μέλη της ADCA και είναι Συμβατό με το AUSTRAC.

Πώς να εγγραφείτε στο Zebpay

Η διαδικασία εγγραφής ενός λογαριασμού Zebpay είναι πολύ εύκολη. Για να ξεκινήσετε, επισκεφθείτε τον ιστότοπο και κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Εγγραφή» στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτό θα σας οδηγήσει στη σελίδα εγγραφής λογαριασμού όπως φαίνεται παρακάτω.

zebpay εγγραφείτε

Εδώ, εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας και τον κωδικό χώρας, το όνομά σας και ορίστε ένα τετραψήφιο PIN. Αυτό είναι το PIN που θα πρέπει να συνδεθείτε. Μόλις το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια για να λάβετε ένα SMS με έναν κωδικό επαλήθευσης Zebpay.

Εισαγάγετε τον κωδικό σας και είστε σχεδόν εκεί.

Επαλήθευση του λογαριασμού σας Zebpay

Το επόμενο βήμα είναι να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο Zebpay. Θα χρειαστεί να υποβάλετε έγγραφα προσωπικού για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας (KYC) προκειμένου να συμμορφωθείτε με τους τοπικούς κανονισμούς και να αποδείξετε:

 • Η ταυτότητά σας: Αυτό μπορεί να είναι διαβατήριο ή άδεια οδήγησης που να δείχνει τη φωτογραφία σας, την ημερομηνία γέννησης και τη διεύθυνση.
 • Η τρέχουσα διεύθυνσή σας: Αυτό μπορεί να είναι ένα έγγραφο χρησιμότητας, όπως ένας λογαριασμός νερού ή ρεύματος που δείχνει την τρέχουσα διεύθυνσή σας.

Η συνολική διαδικασία KYC διαρκεί περίπου 5 λεπτά εάν έχετε τα έγγραφα έτοιμα για μεταφόρτωση και λίγες ώρες για να εγκρίνει η Zebpay.

Χρηματοδότηση του λογαριασμού σας Zebpay

Το crypto exchange προσφέρει δύο μεθόδους κατάθεσης που είναι προσβάσιμες σε καθημερινά άτομα για να χρηματοδοτήσουν γρήγορα το πορτοφόλι Zebpay:

Τραπεζική μεταφορά (ΗΜΧ)

Το Zebpay επιτρέπει στους χρήστες να καταθέσουν χρήματα μέσω τραπεζικής μεταφοράς (Ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων). Όταν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Zebpay για πρώτη φορά, θα πρέπει να καταχωρίσετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού για να ενεργοποιήσετε την τραπεζική μεταφορά. Τα στοιχεία της τράπεζας πρέπει να εγκριθούν για να μπορέσετε να καταθέσετε χρήματα και να αγοράσετε κρυπτογράφηση.

Οι τραπεζικές μεταφορές στο Zebpay διαρκούν γενικά περίπου 1-2 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία της κατάθεσης. Θα σταλεί ένα email που θα σας ενημερώνει ότι τα χρήματα είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό σας.

Καταθέσεις POLi

Οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν χρήματα μέσω ΠΟΛΙ. Το όριο για τις καταθέσεις POLi ξεκινά από $ 2.000,00 εντός 24 ωρών και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τη δραστηριότητα συναλλαγών. Οι καταθέσεις υποβάλλονται σε γενική επεξεργασία αμέσως και πιστώνονται αμέσως στον λογαριασμό σας (σημειώνετε Zebpay στον ιστότοπό τους ότι η πρώτη προθεσμιακή κατάθεση μπορεί να χρειαστεί έως και 1 ημέρα για την επεξεργασία).

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της κατάθεσης, θα σταλεί ένα email που θα σας ενημερώνει ότι τα χρήματα είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό σας.

Διεπαφή χρήστη Zebpay

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη Zebpay είναι απλοϊκό και καθαρό. Έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την ακαταστασία και να παρέχει μια εμπειρία κρυπτογράφησης χωρίς άγχος που είναι κατάλληλη για αρχάριους εμπόρους.

Όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά, εμφανίζεται ο πίνακας ελέγχου χρήστη που εμφανίζει τις κρατήσεις χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης και το τρέχον υπόλοιπο. Από εδώ, μπορείτε να καταθέσετε και να κάνετε ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό σας στο Zebpay.

ταμπλό zebpay

Για να αγοράσετε κρυπτογράφηση, μεταβείτε στο μενού «Αγορά / Πώληση» στην επάνω γραμμή.

Και πάλι, η διεπαφή είναι μινιμαλιστική, διαισθητική και εύκολη στην πλοήγηση, η οποία είναι ιδανική για αρχάριους. Όλα τα κρυπτο-περιουσιακά στοιχεία παρατίθενται στα αριστερά έναντι AUD ή BTC.

Για να αγοράσετε crypto άμεσα με το Zebpay, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

zebpay αγορά bitcoin

Εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με την επένδυση ή τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων, τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι το Zebpay δεν έχει ζωντανή προβολή γραφήματος τιμών. Αυτό μπορεί να εκπλήξει, ωστόσο η ανταλλαγή επικεντρώνεται στην απλότητα των καθημερινών επενδυτών να αγοράζουν Bitcoin και άλλα altcoins.

Οι επενδυτές που βασίζονται στα γραφήματα στο χρόνο και τη θέση αγοράς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν έναν ιστότοπο κρυπτογράφησης με το Zebpay. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο πακέτο χαρτογράφησης, όπως το TradingView για να σχεδιάσετε γραμμές τάσης κ.λπ., καθώς θα διαπιστώσετε ότι οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης συνήθως δεν αποθηκεύουν την ανάλυση γραφήματος μόλις αποσυνδεθείτε.

Το Zebpay συνοδεύεται από το δικό του διαδικτυακό πορτοφόλι το οποίο μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ στο “Πορτοφόλι” στην κορυφή. Το πορτοφόλι σάς επιτρέπει να στέλνετε / λαμβάνετε κρυπτογράφηση με ασφάλεια.

πορτοφόλι zebpay

Τα διαθέσιμα στοιχεία κρυπτογράφησης παρατίθενται στα αριστερά με το διαθέσιμο υπόλοιπο και την επιλογή προβολής του ιστορικού συναλλαγών σας. Και πάλι, δεν γίνεται ευκολότερο για αρχάριους. Είναι καλά σχεδιασμένο, καθαρό και απλό στη χρήση.

Zebpay Crypto Assets

Το Zebpay επιτρέπει στους χρήστες του να μετατρέπουν το AUD σε κρυπτονομίσματα όπως:

 • Bitcoin
 • Κυματισμός
 • Αιθέρας
 • EOS
 • Bitcoin μετρητά
 • Litecoin

Κάθε κέρμα κρυπτογράφησης μπορεί να ανταλλάσσεται έναντι AUD ή Bitcoin (BTC).

Τέλη Zebpay

Τέλη συναλλαγών

Η Zebpay χρεώνει ένα σταθερή χρέωση 0,4% σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία συναλλαγών. Σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην Αυστραλία, θα διαπιστώσετε ότι τα τέλη Zebpay είναι ανταγωνιστικά στην αγορά κρυπτογράφησης και ένα από τα χαμηλότερα στη χώρα.

χρεώσεις zebpay

Τέλη κατάθεσης

Δεν υπάρχουν χρεώσεις κατάθεσης για να μεταφέρετε δολάρια Αυστραλίας ή κρυπτογράφηση στο πορτοφόλι Zebpay.

Τέλη ανάληψης

Δεν υπάρχουν χρεώσεις ανάληψης για τη μεταφορά δολαρίων ή κρυπτογράφησης από το πορτοφόλι Zebpay. Μια μικρή χρέωση δικτύου χρεώνεται από το blockchain που καθορίζεται από το νόμισμα και όχι από το Zebpay. Για μια λίστα με τις χρεώσεις δικτύου, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ασφάλεια Zebpay

Ασφάλεια ιστότοπου

Σύμφωνα με την δικτυακός τόπος, Το Zebpay exchange δοκιμάζεται συνεχώς από ειδικούς ασφαλείας τόσο εντός όσο και εκτός του Zebpay για να αναζητήσει σφάλματα και ευπάθειες ασφαλείας.

Η υποδομή της Zebpay Australia προστατεύεται με τείχη προστασίας και οι υπάλληλοί τους υπόκεινται σε επαλήθευση στο παρασκήνιο και ελεγχόμενη πρόσβαση στο δίκτυο με βάση τους ρόλους τους στην εταιρεία κρυπτογράφησης.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ZEBPAY ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

Ασφάλεια Πορτοφολιού

Η Zebpay δηλώνει ότι χρησιμοποιεί μια λύση πορτοφολιού υλικού για την αποθήκευση του 98% των χρηστών ψηφιακών στοιχείων. Αυτό σημαίνει ότι τα πορτοφόλια είναι κενά στον αέρα και αποθηκεύονται φυσικά σε θησαυροφυλάκια που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες. Επομένως, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε κέρματα χρηστών που είναι αποθηκευμένα στο πορτοφόλι Zebpay από μία μόνο γεωγραφική τοποθεσία ή από ένα άτομο.

Οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο θα πρέπει να υπογράφονται χρησιμοποιώντας συστήματα σε διαφορετικές πλατφόρμες cloud. Αυτό αποσκοπεί στην αποφυγή οποιουδήποτε σημείου αποτυχίας στην αποφυγή παραβίασης λογαριασμών χρηστών από διαδικτυακούς χάκερ.

Ο ιστότοπος της Zebpay δηλώνει ότι έχει εφαρμόσει ένα ιδιόκτητο πρωτόκολλο ασφαλείας που προστατεύει όλες τις συναλλαγές μεταξύ ψυχρών και ζεστών πορτοφολιών αποθήκευσης.

Εναλλακτικές λύσεις ZebPay

Οι ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις Zebpay είναι αξιόπιστες και αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία.

swyftx

Swyftx

Το Swyftx είναι μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτονομίσματα με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Η διαδικασία εγγραφής είναι απίστευτα απλή με γρήγορη εγγραφή και επαλήθευση που διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά.

Επισκέψου την ιστοσελίδα ανεξάρτητο αποθεματικό

Ανεξάρτητο αποθεματικό

Το Independent Reserve είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο μεταξύ εμπόρων κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο που προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις και υποστήριξη για παραδοσιακά νομίσματα fiat όπως το Δολάριο Αυστραλίας, το Δολάριο Νέας Ζηλανδίας και το Δολάριο ΗΠΑ.

Επισκέψου την ιστοσελίδα ανταλλαγή σιντζάρ

CoinJar

Το CoinJar είναι μια αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στην Αυστραλία που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν, να πωλούν, να αποθηκεύουν και να ξοδεύουν ψηφιακά στοιχεία. Με περισσότερους από 400.000 χρήστες και μετράει, το CoinJar exchange είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin στην Αυστραλία.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Συχνές Ερωτήσεις

Απαιτεί το ZebPay KYC?

Οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν μια διαδικασία KYC για να μπορούν να αγοράσουν κρυπτογράφηση και να αποσύρουν χρήματα από το Zebpay. Απαιτούνται προσωπικά έγγραφα αναγνώρισης για την απόδειξη της ταυτότητας και τη συμμόρφωση με τους τοπικούς κανονισμούς.

Διαθέτει η ZebPay Ασφάλιση Αμοιβαίου Κεφαλαίου?

Η ZebPay δεν αναφέρει στον ιστότοπό της εάν υπάρχει διαθέσιμο ασφαλιστικό ταμείο για την προστασία των χρηστών από παραβίαση των μέτρων φυσικής ασφάλειας της ανταλλαγής, κλοπή υπαλλήλου ή απώλεια κρυπτογράφησης που διατηρείται στο πορτοφόλι Zebpay.

Το ZebPay διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά?

Το Zebpay έχει εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για συσκευές iOS και Android που σας επιτρέπει να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτογράφηση αμέσως από οπουδήποτε με σύνδεση στο Διαδίκτυο. Όπως και η διαδικτυακή έκδοση, η έκδοση εφαρμογών για κινητά του Zebpay είναι φιλική προς το χρήστη και διαισθητική. Η διαδικτυακή έκδοση της πλατφόρμας είναι επίσης φιλική προς κινητά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε smartphone.

Το ZebPay διαθέτει πρόγραμμα παραπομπής?

Το Zebpay προσφέρει ένα πρόγραμμα παραπομπής ως ανταμοιβή για την προσέλκυση νέων χρηστών στην πλατφόρμα. Όταν εισαγάγετε τους φίλους σας στον κόσμο της κρυπτογράφησης με το Zebpay, θα λάβετε και οι δύο πίστωση αξίας 10 $. Για να διεκδικήσετε το μπόνους παραπομπής, μοιραστείτε τον κωδικό παραπομπής σας με νέους χρήστες. Θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής και KYC.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας στο ZebPay, μπορούμε να το πούμε αυτό Zebpay είναι μια εξαιρετική ανταλλαγή κρυπτογράφησης στην Αυστραλία για αρχάριους για να ξεκινήσετε με την κρυπτογράφηση.

Επισκεφτείτε το Zebpay

Έχει σχεδιαστεί για απλότητα, ανταγωνιστικές δομές αμοιβών, εμπειρία χωρίς άγχος και με γνώμονα την ασφάλεια, ώστε να μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με ευκολία και ηρεμία. Η συνολική διαδικασία αγοράς και πώλησης κρυπτογράφησης άμεσα είναι εξαιρετικά γρήγορη και φιλική για αρχάριους.

Υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις που θα κάνουν το Zebpay ακόμα καλύτερο:

 • Ζωντανά διαγράμματα τιμών κρυπτογράφησης με προηγμένα εργαλεία και λειτουργίες για την τεχνική ανάλυση
 • Ταμείο ασφάλισης για την προστασία των χρηστών σε περίπτωση παραβίασης ανταλλαγής

Εκτός από τα παραπάνω, τα ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών και η εύχρηστη διεπαφή κάνουν το Zebpay κατάλληλο για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν με κρυπτογράφηση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με το δίκτυό σας εάν το θεωρείτε χρήσιμο!

ψηφιακή αύξηση

Τα τέλη ανταλλαγής αποτελούν πολύ σημαντικό παράγοντα για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών, καταθέσεων και ανάληψης (χωρίς κρυφές χρεώσεις) με μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων κατάθεσης που θα ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επενδυτών στην Αυστραλία.

Επισκεφτείτε το Zebpay

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me