Αναθεώρηση ZipMex – Είναι νόμιμη ή απάτη; (2021)

Το Zipmex είναι μια ψηφιακή ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων που επικεντρώνεται στην παροχή στους επενδυτές λιανικής και στους θεσμικούς επενδυτές η δυνατότητα να επενδύουν με ασφάλεια σε κρυπτονομίσματα. Η ανταλλαγή παρέχει μια πλατφόρμα για τους χρήστες Bitcoin στην Αυστραλία και την ευρύτερη περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, όπως η Σιγκαπούρη που υποστηρίζει επίσης την ανάπτυξη της παγκόσμιας βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων.

Επισκεφτείτε το Zipmex

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε τις πιο ακριβείς πληροφορίες σε αυτήν την αναθεώρηση Zipmex, προτείνουμε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό τους κατά καιρούς για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν μετά..

Contents

Τι είναι το ZipMEX?

Το Zipmex είναι ένα ρυθμιζόμενος πάροχος ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων που στοχεύει να γίνει ηγέτης της αγοράς προσφέροντας γρήγορες συναλλαγές, υψηλή ρευστότητα και μια ευρεία επιλογή στοιχείων κρυπτογράφησης. Το χρηματιστήριο παρέχει στους χρήστες του μια σειρά προηγμένων λειτουργιών διαπραγμάτευσης και εργαλείων χαρτογράφησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χαρτογράφηση μιας ευρείας επιλογής κρυπτονομισμάτων που μπορούν να διαπραγματευτούν 24/7.

zipmex

Σύγκριση Zipmex

Τα χαμηλά τέλη είναι ένας κοινός παράγοντας για τους επενδυτές που αναζητούν ανταλλαγή για να αγοράσουν Bitcoin χρησιμοποιώντας AUD. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία που προσφέρουν χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών.

Επισκόπηση Zipmex

Το Zipmex είναι ένα με άδεια και ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Σιγκαπούρη που στοχεύει στην παροχή μιας σειράς προηγμένων δυνατοτήτων διαπραγμάτευσης και εργαλείων χαρτογράφησης για εμπόρους κρυπτογράφησης και παρόχους ρευστότητας. Η πλατφόρμα διαθέτει κομψό περιβάλλον εργασίας χρήστη και εξουσιοδοτεί συναλλαγές με μια απρόσκοπτη εμπειρία για τους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν περιουσιακά στοιχεία χωρίς κόπο.

χαρακτηριστικά zipmex

Πώς λειτουργεί το ZipMEX?

Το Zipmex δεν είναι μια συμβατική ανταλλαγή και λειτουργεί σαν μεσίτης για να βρει τις καλύτερες τιμές BTC συγκεντρώνοντας τον όγκο από μερικά από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο και τα γραφεία OTC για να παρέχει σημαντικά υψηλότερη ρευστότητα. Αυτό επιτρέπει στη Zipmex να αντιμετωπίζει μεγάλους όγκους συναλλαγών και ως εκ τούτου μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της χαμηλότερα spread μεταξύ αγοραστών & πωλητές και λιγότερη ολίσθηση σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα στην Αυστραλία.

Ξεκινώντας με το Zipmex

Βήμα 1 – Εγγραφή & Επαλήθευση email

Η διαδικασία εγγραφής στο Zipmex είναι απίστευτα απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο, να κάνετε κλικ στο ‘Εγγραφείτε’ στη συνέχεια προχωρήστε για να συμπληρώσετε το όνομα χρήστη, τη διεύθυνση email σας και να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης.


μητρώο zipmex

Βήμα 2 – Ενεργοποίηση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων

Η ασφάλεια των ψηφιακών νομισμάτων σας πρέπει να είναι κορυφαία αρχή και να σας προτείνουμε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας 2 Factor την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε. Παω σε ‘Ρυθμίσεις’ στην επάνω γραμμή μενού και ενεργοποιήστε το 2FA. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε μια εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων στο τηλέφωνό σας, όπως το Authy ή το Google Authenticator. Μόλις το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να σαρώσετε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στο Zipmex και πληκτρολογήστε τον κωδικό από το τηλέφωνό σας.

Βήμα 3 – Κατάθεση κεφαλαίων

Για να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας, μεταβείτε στη διεύθυνση ‘Λογαριασμός’, μετά επιλέξτε «Χρηματοδότηση» και μετά πηγαίνετε στο ‘Κατάθεση’ και επιλέξτε τη μέθοδο κατάθεσης που προτιμάτε.

Βήμα 4 – Αγορά, ανταλλαγή & Εμπόριο κρυπτονομισμάτων

Μόλις κατατεθούν τα χρήματά σας στο λογαριασμό, μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με το Zipmex.

Επαλήθευση Zipmex

Αφού εγγραφείτε για λογαριασμό, θα πρέπει να παρέχετε επαλήθευση προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε μεθόδους χρηματοδότησης ή να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Οι νόμοι και οι κανονισμοί απαιτούν από την Zipmex να επαληθεύει τον λογαριασμό συναλλαγών για την αποφυγή απάτης και να συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς KYC και AML για την εμπορία ψηφιακών στοιχείων.

Η βασική επαλήθευση διαρκεί λιγότερο από 1 ώρα σύμφωνα με τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Ενότητα FAQ. Οι καταθέσεις Crypto to crypto απαιτούν μόνο επιβεβαίωση μέσω email.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία KYC, το Zipmex απαιτεί:

 • Απόδειξη ταυτότητας – το έγκυρο αναγνωριστικό που έχει εκδοθεί από την πολιτεία
 • Άδεια οδήγησης ή διαβατήριο

Διεπαφή χρήστη Zipmex

Ο πίνακας ελέγχου ανταλλαγής ανταλλαγών Zipmex είναι ένας απλός, καθαρός και εύκολος τρόπος πλοήγησης. Κατά μήκος της κορυφαίας γραμμής, η ζωντανή τιμή Bitcoin σε AUD, η τιμή BTC προσφοράς και ζήτησης και ο όγκος 24 ωρών για το στοιχείο. Η περιοχή γραφήματος και το μενού στα αριστερά θα φαίνονται οικεία στους σοβαρούς εμπόρους κρυπτογράφησης.

Η διεπαφή χαρτογράφησης Zipmex παρέχεται από το Tradingview που είναι γνωστό για ομαλά, διαισθητικά και καθαρά γραφήματα.

Οι έμποροι θα μπορούν να κάνουν χρήση προηγμένων εργαλείων και δεικτών διαπραγμάτευσης που παρέχονται από το TradingView για να βελτιώσουν το πλεονέκτημά τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου. Τα γραφήματα Zipmex προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χρονικών πλαισίων και εργαλείων για τη σχεδίαση γραμμών τάσης, την προσθήκη δεικτών και μοτίβων γραφημάτων για τον τέλειο χρόνο μιας εντολής συναλλαγής χρησιμοποιώντας μια αγορά, περιορισμό ή διακοπή παραγγελίας.

γράφημα zipmex

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε κρυπτογράφηση υπάρχει μια απλή φόρμα εισαγωγής παραγγελίας που δίνει μια εκτίμηση της τιμής 1 BTC έως AUD και του ποσού που πληρώνετε ως αντάλλαγμα. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι οι διαφορετικοί τύποι παραγγελιών που είναι διαθέσιμοι:

 • Αγορά
 • Οριο
 • Όριο: Ακύρωση Good Til (GTC)
 • Όριο: Άμεση ή Ακύρωση (IOC)
 • Όριο: Fill ή Kill (FOK)

Μια εξαιρετική προσθήκη στο Zipmex θα ήταν το One Cancel the Other (OCO) και ένας υπολογιστής κερδών και ζημιών.

Διαφήμιση

κέρμα

ΑΓΟΡΑΣΤΕ BITCOIN Με το αγαπημένο της Αυστραλίας ανταλλαγή κρυπτογράφησης

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.3 / 5

Επισκεφτείτε το Coinspot

Εμπορικά περιουσιακά στοιχεία Zipmex

Το Zipmex υποστηρίζει έναν αριθμό στοιχείων ενεργητικού κρυπτογράφησης που μπορούν να ανταλλαχθούν έναντι AUD ή BTC:

Ζεύγη Fiat σε crypto:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • LTC / USD
 • XRP / USD
 • EOS / USD

Ζεύγη κρυπτονομισμάτων:

 • ETH / BTC
 • LTC / BTC
 • XRP / BTC
 • EOS / BTC
 • EOS / ETH

Μέθοδοι κατάθεσης

Υποστηρίζει το Zipmex τραπεζική μεταφορά, POLi και κρυπτογράφηση καταθέσεις. Η ταχύτητα της μεθόδου κατάθεσης θα εξαρτηθεί από το νόμισμα κρυπτογράφησης και την επιλεγμένη τράπεζα. Συνήθως, οι τραπεζικές μεταφορές ενδέχεται να διαρκέσουν από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, ενώ οι καταθέσεις σε κρυπτονομίσματα μπορεί να διαρκέσουν λίγα λεπτά.

Για τραπεζικές μεταφορές, τα ακόλουθα νομίσματα fiat υποστηρίζονται από το Zipmex:

 • Δολάριο Σιγκαπούρης
 • Δολάριο των Ηνωμένων Πολιτειων
 • Δολάριο αυστραλίας
 • Ρουπία Ινδονησίας

Τέλη Zipmex

Τα τέλη συναλλάγματος αποτελούν σημαντικό ζήτημα κατά την επιλογή ανταλλαγής συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Γίνεται ακόμη πιο κρίσιμο κατά την διαπραγμάτευση μεγαλύτερων μεγεθών θέσεων και σε μια μοχλευμένη ανταλλαγή όπου πληρώνετε τέλη για θέσεις που είναι πολύ μεγαλύτερες από το περιθώριό σας.

Το Zipmex είναι διαφανές με τα τέλη που αναφέρονται στον ιστότοπο.

Τέλη συναλλαγών

Η Zipmex χρεώνει μια κατ ‘αποκοπή χρέωση συναλλαγών ύψους 0,2% για συναλλαγές αγοράς και πώλησης. Αυτό είναι πολύ ανταγωνιστικό στην αγορά.

Τέλη κατάθεσης

Τέλη ανάληψης Fiat

Τέλη ανάληψης Crypto

Πορτοφόλι Zipmex

Το Zipmex exchange έχει το δικό του διαδικτυακό πορτοφόλι για να αποθηκεύει κρυπτονομίσματα στους πελάτες του, μεταβαίνοντας στο “Πορτοφόλια” στο επάνω μενού. Αυτή η σελίδα σας επιτρέπει να κάνετε κατάθεση και ανάληψη χρημάτων από το Zipmex.

Η μεταφορά κρυπτονομισμάτων από τον λογαριασμό σας Zipmex και σε εξωτερικό πορτοφόλι ή ανταλλαγή μπορεί να ξεκινήσει μόνο από τον κάτοχο του λογαριασμού. Μόλις ξεκινήσετε, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε ένα "Διεύθυνση προορισμού" (αυτό παρέχεται από το εξωτερικό πορτοφόλι ή το ανταλλακτικό υλικού σας) και ένα ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη. Για να αποσύρετε το BTC, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι εισάγετε μια άλλη διεύθυνση BTC.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ZIPMEX ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

Είναι ασφαλές το Zipmex?

Το Zipmex διαθέτει διάφορα μέτρα ασφάλειας και προστασίας για την προστασία των πληροφοριών και των χρημάτων των χρηστών που περιλαμβάνουν:

 • Κανονισμός λειτουργίας. Το Zipmex exchange είναι εγγεγραμμένο στο AUSTRAC και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις AML / KYC.
 • Διαδικασία επαλήθευσης. Συμμορφώνεται με τις διαδικασίες KYC σύμφωνα με τους κανονισμούς για καταθέσεις, αναλήψεις και συναλλαγές σε νομίσματα fiat. Οι καταθέσεις, οι αναλήψεις και οι συναλλαγές μέσω Crypto σε crypto μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο με βασική επαλήθευση email.
 • Χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το Zipmex περιλαμβάνει έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων εκτός από μια επαληθευμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη στον λογαριασμό. Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στον λογαριασμό που καθιστά πολύ δύσκολο για τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο να συμβιβαστούν λογαριασμούς πελατών και να αποσύρουν χρήματα. Θα πρέπει να γνωρίζουν τα στοιχεία σύνδεσής σας και να διαθέτουν το κινητό σας τηλέφωνο (και να μπορούν να τα ξεκλειδώσουν)
 • Κλοπή & πειρατεία. Δεν υπάρχουν γνωστές περιπτώσεις παραβίασης του Zipmex.

Εναλλακτικές λύσεις Zipmex

swyftx

Swyftx

Το Swyftx είναι μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτονομίσματα με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Η διαδικασία εγγραφής είναι απίστευτα απλή με γρήγορη εγγραφή και επαλήθευση που διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά.

Επισκέψου την ιστοσελίδα ανεξάρτητο αποθεματικό

Ανεξάρτητο αποθεματικό

Το Independent Reserve είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο μεταξύ εμπόρων κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο που προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις και υποστήριξη για παραδοσιακά νομίσματα fiat όπως το Δολάριο Αυστραλίας, το Δολάριο Νέας Ζηλανδίας και το Δολάριο ΗΠΑ.

Επισκέψου την ιστοσελίδα κέρμα

Coinspot

Το CoinSpot exchange είναι ένα πολύ σεβαστό στην τοπική κοινότητα Bitcoin και επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τους νεοεισερχόμενους να αγοράσουν Bitcoin και κρυπτονομίσματα στην Αυστραλία με Δολάρια Αυστραλίας.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς η Zipmex τιμολογεί τα κρυπτονομίσματα?

Η αξία κάθε κρυπτονομίσματος (Bitcoin, Ether, Litecoin, EOS, XRP) καθορίζεται από την πιο πρόσφατη συναλλαγή («τελευταία τιμή») που εκτελείται από τη σχετική μηχανή αντιστοίχισης. Όλα τα υπόλοιπα λογαριασμών στο Zipmex τιμολογούνται με αυτόν τον τρόπο, μια σύμβαση που ονομάζεται «σήμανση προς αγορά».

Διαθέτει Zipmex μια εφαρμογή εμπορικών συναλλαγών για κινητά?

Το Zipmex προς το παρόν δεν προσφέρει στους χρήστες του μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας για συσκευές Android ή iOS. Η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές του ιστότοπου είναι φιλική προς κινητά και ανταποκρίνεται σε έξυπνες συσκευές.

Η Zipmex προσφέρει Margin Trading?

Η Zipmex δεν προσφέρει συναλλαγές μόχλευσης κρυπτογράφησης, ωστόσο σύμφωνα με τον ιστότοπο η ομάδα Zipmex αναπτύσσει αυτήν τη δυνατότητα.

Είναι Zipmex Legit?

Το Zipmex είναι μια καταχωρημένη ανταλλαγή αναφορών με ΑΥΣΤΡΑΚ που επιβάλλουν οικονομικούς νόμους για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εγκληματιών που χρησιμοποιούν ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και εγκλήματα στον κυβερνοχώρο.

ο Νόμος κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της αντιτρομοκρατικής χρηματοδότησης 2006 απαιτεί από τις ρυθμιζόμενες οντότητες να συλλέγουν πληροφορίες για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός πελάτη, να παρακολουθήσουν τη συναλλακτική δραστηριότητα και να αναφέρουν σε συναλλαγές ή δραστηριότητα AUSTRAC που είναι ύποπτες ή συνεπάγονται μεγάλα χρηματικά ποσά άνω των 10.000 $.

Μπορώ να κάνω ανάληψη λογαριασμού Zipmex USD?

Εάν έχετε λογαριασμό στο USD που είναι διαθέσιμο για ανάληψη, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τραπεζικό έμβασμα στον συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό σας στο όνομά σας.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας για το Zipmex, το χρηματιστήριο φαίνεται να είναι ένα αξιόπιστο χρηματιστήριο που προσφέρει πολύ χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών, βρίσκοντας τις καλύτερες τιμές BTC συγκεντρώνοντας τον όγκο των μεγαλύτερων χρηματιστηρίων και των γραφείων OTC.

Επισκεφτείτε το Zipmex

Είναι μια απλή και απλή πλατφόρμα fiat to crypto που υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα fiat. Συνολικά, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης με το ZipMEX εάν:

 • Σας αρέσει μια ανταλλαγή με άδεια και ρύθμιση
 • Θέλετε χαμηλές προμήθειες συναλλαγών κατάθεσης και αγοράς
 • Θέλετε την επιλογή μιας ποικιλίας μεθόδων κατάθεσης
 • Σας αρέσει μια απλή στη χρήση και ανταλλαγή φιλική για αρχάριους
 • Θέλετε μια ανταλλαγή με υψηλή ρευστότητα για να έχετε τις καλύτερες τιμές

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Plus500 Review: Συναλλαγή CFDs, Χαρακτηριστικά & Τέλη (2020)
 • Πώς να αγοράσετε Ethereum (ETH) στην Αυστραλία [για αρχάριους]
 • Κορυφαίες 10 συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον φόρο Crypto στην Αυστραλία (αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρήματα)
 • 7 τρόποι αγοράς Bitcoin με μετρητά στην Αυστραλία
 • ChangeNOW Review: Crypto Swaps, Trading Fees & Περισσότερο

ψηφιακή αύξηση

Τα τέλη ανταλλαγής αποτελούν πολύ σημαντικό παράγοντα για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών, καταθέσεων και ανάληψης με μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων κατάθεσης που θα ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επενδυτών στην Αυστραλία.

Επισκεφτείτε το ZipMex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map