10 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ελέγξαμε 60+ ανταλλαγές κρυπτογράφησης και κατατάξαμε το καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αγοράσετε Bitcoin. Η εκτίμησή μας βασίζεται σε σημαντικούς παράγοντες χρήστη, όπως ευκολία χρήσης, τοπικές μεθόδους κατάθεσης, χρεώσεις συναλλαγών, ασφάλεια και υποστήριξη πελατών. Επίσης, σε ορισμένες ανταλλαγές απαιτείται να έχετε ένα πορτοφόλι Bitcoin, όπως το Ledger Nano X. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, φροντίστε να διαβάσετε επίσης τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης πριν ξεκινήσετε.

η επιλογή μας

Καλύτερη ανταλλαγή για

Αρχάριοι

νομίσματα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη ανταλλαγή για


Κοινωνικές συναλλαγές

etoro Επισκέψου την ιστοσελίδα

Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Καλύτερη ανταλλαγή για

Χαμηλές χρεώσεις

κάθισμα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Contents

Καλύτερο Crypto Exchange UK

Με βάση τις κριτικές μας, εδώ είναι οι κορυφαίες ανταλλαγές για την αγορά Bitcoin και κρυπτογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Καλύτερες ανταλλαγές Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο: Συγκρίσεις

Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παρέχει μια επισκόπηση των καλύτερων ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο για αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin και άλλων ψηφιακών νομισμάτων.

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, υπάρχει επίσης η επιλογή να χρησιμοποιήσετε μια παγκόσμια υπηρεσία fiat-to-crypto, η οποία συνήθως δέχεται άλλες μεθόδους κατάθεσης, όπως χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, PayPal και ακόμη και δωροκάρτες Amazon.

Καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο: Κριτικές

Ακολουθεί η σύνοψη του κορυφαίου Bitcoin & ιστότοποι κρυπτογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για ένα βάθος κάθε πλατφόρμας, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους επισκόπησης ανταλλαγής.

1. Coinbase

Οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Coinbase για να αγοράσουν το Bitcoin που είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που υπήρχε από τον Ιούνιο του 2012. Από την κυκλοφορία του, το Coinbase έχει γίνει το αξιόπιστο πορτοφόλι και πλατφόρμα ψηφιακού νομίσματος για αγορά, πώληση και εμπορία Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα.

Επισκεφτείτε το Coinbase

Οι πολίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να αγοράσουν Bitcoin χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα. Αυτές οι μέθοδοι πληρωμής είναι άμεσα διαθέσιμες και ταιριάζουν σε επενδυτές Bitcoin για πρώτη φορά. Η διεπαφή χρήστη είναι φιλική για αρχάριους και περιλαμβάνει ένα πορτοφόλι Coinbase για την αποθήκευση των Bitcoin σας μετά την αγορά.

νομίσματα

Το Coinbase προσφέρει ένα προηγμένο και επαγγελματικό χρηματιστήριο που ονομάζεται Coinbase Pro, το οποίο είναι ιδανικό για αρχάριους και ενδιάμεσους εμπόρους κρυπτονομισμάτων. Η ανταλλαγή επιτρέπει σε άτομα που επιθυμούν να ανταλλάσσουν μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών νομισμάτων σε ένα ασφαλές και πλατφόρμα που υποστηρίζεται από ασφάλιση.

Συνολικά, το Coinbase είναι μια καλή επιλογή για αγορά Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχει ακόμη και το κέρδος Coinbase για αρχάριους να μάθουν για έργα blockchain για να κερδίσουν κρυπτογράφηση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα Bitcoin που είναι αποθηκευμένα σε ένα πορτοφόλι Coinbase δεν βρίσκονται υπό την επιφύλαξη σας. Έτσι, μόλις αγοράσετε το Bitcoin, σας συνιστούμε να αποσύρετε αμέσως τα χρήματά σας για να διατηρήσετε ασφαλή σε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι υλικού.

2. eToro

Το eToro είναι μια παγκόσμια χρηματοοικονομική μεσιτεία που παρέχει χρηματοοικονομική πλατφόρμα συναλλαγών και επενδύσεων για διάφορες αγορές, όπως Crypto, ETFs, Stocks, Indices, Commodities και Forex. Ο μεσίτης χρησιμοποιείται από εκατομμύρια επενδυτές και εμπόρους σε πολλές δικαιοδοσίες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πελατών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επισκεφτείτε το eToro

Αποποίηση ευθυνών: Το 67% των λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν ανταλλάσσουν CFD με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να σκεφτείτε εάν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας. Οι επενδύσεις σε Cryptoasset δεν ρυθμίζονται στις περισσότερες χώρες της ΕΕ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Χωρίς προστασία των καταναλωτών.

Το eToro είναι κατάλληλο για αρχάριους που θέλουν να επενδύσουν σε διαφορετικά κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας ένα ισχυρή και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα συναλλαγών. Η πλατφόρμα υποστηρίζει 94 ζεύγη κρυπτονομισμάτων που μπορούν να ανταλλάσσονται έναντι altcoin ή νομισμάτων fiat ή να εξασκούν συναλλαγές κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας ένα εικονικό χαρτοφυλάκιο.

ιστότοπος etoro

Το eToro είναι γνωστό για την κοινωνική του εμπορική κοινότητα όπου οι έμποροι μπορούν να ενταχθούν και να συνδεθούν με άλλους εμπόρους για να μοιραστούν ιδέες, στρατηγικές ή αντικατοπτρίζει την εμπορική απόδοση των κερδοφόρων εμπόρων. Αυτό σημαίνει ότι νέοι επενδυτές και αρχάριοι μπορούν να συμμετάσχουν στην αγορά κρυπτογράφησης ακολουθώντας επιτυχημένους εμπόρους Bitcoin.

Υπάρχει ένα σύστημα φίλτρων για να ανακαλύψετε το χαρτοφυλάκιο ενός επενδυτή για αντιγραφή που ταιριάζει σε συγκεκριμένα κριτήρια, όπως απόδοση της επένδυσης, ανοχή κινδύνου και τον αριθμό των φωτοαντιγραφικών. Για να περιορίσετε τις πιθανές απώλειες, υπάρχει η επιλογή να ορίσετε ένα επίπεδο διακοπής απώλειας.

εμπόριο αντιγράφων etoro

Η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων.

3. Δίδυμοι

Η Gemini είναι μια εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη και ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδρύθηκε από τα δίδυμα Winklevoss, η ανταλλαγή αναπτύχθηκε ραγδαία και έγινε α δημοφιλής επιλογή για ιδιώτες, εμπόρους και ιδρύματα για αγορά, πώληση και αποθήκευση Bitcoin και κρυπτονομισμάτων.

Επισκεφτείτε τους Δίδυμους

Το Gemini υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα fiat, συμπεριλαμβανομένου του GBP που μπορούν να κατατεθούν στο χρηματιστήριο χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα ή μεταφορά από τραπεζικό λογαριασμό μέσω Ταχύτερων Πληρωμών, CHAPS ή SWIFT. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών, υπηρεσία φύλαξης, ασφαλές πορτοφόλι, εφαρμογή συναλλαγών για κινητά και συναλλαγές κρυπτογράφησης εκτός ανταλλαγής.

ιστοσελίδα gemini

Οι Δίδυμοι αναφέρονται συχνά ως ένας από τους ασφαλέστερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων να αγοράζουν και να πωλούν ψηφιακά στοιχεία. Αυτό αποδίδεται στα μέτρα ασφαλείας που μοιάζουν με την τράπεζα και την πρώτη νοοτροπία ασφάλειας από την ομάδα. Χρησιμοποιούνται διάφοροι μηχανισμοί προστασίας για την προστασία των πληροφοριών και των χρημάτων που είναι αποθηκευμένα στην πλατφόρμα, όπως αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού, διαδικασία ανάληψης πολλαπλών υπογραφών, Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, κρυπτογράφηση, διευθύνσεις επιτρεπόμενων λιστών και προστασία κατά της εισόδου brute force.

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που χρησιμοποιεί το Gemini είναι τα τέλη μηδενικής κατάθεσης για τη μεταφορά στοιχείων νομίσματος ή κρυπτονομισμάτων στο χρηματιστήριο. Ωστόσο, οι πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να καταθέσουν λίρες χωρίς χρέωση Οι αγορές μέσω χρεωστικής κάρτας επιβαρύνονται με 3,49% επί του συνολικού ποσού αγοράς.

4. Crypto.com

Το Crypto.com είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που προσφέρει πολλά προϊόντα και υπηρεσίες κρυπτογράφησης πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες τον κόσμο σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας. Η εφαρμογή crypto.com διευκολύνει όλους, ανεξάρτητα από την εμπειρία ή την οικονομική κατάσταση, να αγοράζουν, να ανταλλάσσουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα σε λίγα λεπτά.

ιστότοπος crypto.com

Η εφαρμογή Crypto.com είναι διαθέσιμη για λήψη για συσκευές iOS και Android και είναι γεμάτη με εξαιρετικές δυνατότητες όπως:

 • Αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin και 50+ ζευγών altcoin
 • Αγοράστε Bitcoin χρησιμοποιώντας τραπεζική μεταφορά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή άλλα στοιχεία κρυπτογράφησης
 • Χαμηλές και ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών ανταλλαγής
 • Μηδενικές χρεώσεις πιστωτικής κάρτας για αγορά Bitcoin χρησιμοποιώντας την εφαρμογή
 • 0% χρεώσεις συναλλαγών για νέους χρήστες κατά τις πρώτες 90 ημέρες

Κερδίστε 50 $ ΔΩΡΕΑΝ Όταν κάνετε λήψη της εφαρμογής Crypto.com, χρησιμοποιήστε τον κωδικό παραπομπής μας 45h3ct59tv και ποντάρετε το διακριτικό MCO.

Επισκεφτείτε το Crypto.com

Οι επενδυτές που επιθυμούν να διαφοροποιήσουν την επένδυσή τους σε κρυπτονομίσματα μπορούν να βγουν σε άλλα δημοφιλή ψηφιακά νομίσματα όπως XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET και USDT στην εφαρμογή Crypto.com.

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί μοντέλο χρέωσης κατασκευαστή και λήψης που προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές για τη μετατροπή GBP σε Bitcoin. Το τέλος συναλλαγής βασίζεται σε επίπεδα που εξαρτώνται από έναν όγκο συναλλαγών 30 ημερών και ξεκινά από 0,25% και μειώνεται σταδιακά με βάση τον όγκο.

εφαρμογή crypto.com

5. Binance

Η Binance είναι μια σταθερή και ασφαλής πλατφόρμα συναλλαγών από κρυπτονομίσματα σε κρυπτογράφηση με βάση την ίδια τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τη μητρική της εταιρεία, Binance. Μια παγκοσμίως κορυφαία ανταλλαγή κρυπτογράφησης και μία από τις ταχύτερες ιστορίες επιτυχίας σε ολόκληρη τη βιομηχανία blockchain.

Επισκεφτείτε το Binance

Νέοι χρήστες στο Binance Jersey exchange μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό σε λίγα λεπτά με την ταχεία επεξεργασία του Know-Your-Customer (KYC). Η πλατφόρμα επίσης υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα νομισμάτων fiat όπως λίρες στερλίνες (GBP) και ευρώ (EUR) τα οποία μπορούν να μετατραπούν γρήγορα και εύκολα σε Bitcoin (BTC) και Ethereum (ETH).

Μπινζέι Τζέρσεϋ

Ο Binance Jersey ήταν σχεδιασμένο για επενδυτές και εμπόρους με γνώση χαρτογράφησης και παραγγελίας. Οι χρήστες θα πρέπει να καταλάβουν πώς να εισάγουν μια παραγγελία χρησιμοποιώντας το παράθυρο συναλλαγών. Αυτό μπορεί να είναι απενεργοποίηση για πλήρεις αρχάριους που θέλουν να αγοράσουν αμέσως Bitcoin με GBP.

Οι διαθέσιμες μέθοδοι κατάθεσης περιλαμβάνουν SEPA και Faster Payment, η οποία είναι ευρέως διαθέσιμη, αλλά επιβαρύνεται με μικρή προμήθεια 0,25 GBP και 0,48 EUR αντίστοιχα. Υπάρχει επίσης ένα μικρό τέλος ανάληψης. Συνολικά, το Binance Jersey είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της σταθερότητας, της φήμης και των ανταγωνιστικών τελών ανταλλαγής.

6. CoinJar UK

Το CoinJar παρέχει ένα απλός τρόπος αγοράς & πωλήστε ψηφιακό νόμισμα χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα συναλλαγών για επιτραπέζιους υπολογιστές ή μια εφαρμογή για κινητά. Ιδρύθηκε το 2013, η εταιρεία ξεκίνησε ως μια ανταλλαγή Bitcoin και κρυπτονομισμάτων της Αυστραλίας που επέκτεινε τα καινοτόμα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες της σε κατοίκους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επισκεφτείτε το CoinJar UK

Το CoinJar προσφέρει στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου μια σταθερή γκάμα ψηφιακών προϊόντων, όπως ένα ασφαλές πορτοφόλι, μια χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης, μια προηγμένη πλατφόρμα ψηφιακών συναλλαγών για την ανταλλαγή κερμάτων, εφαρμογή για κινητά και OTC για θεσμικούς επενδυτές. Η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα υποστηρίζεται σε εγγενείς συσκευές iOS και Android.

κουίντζαρ

Κατανοούμε ότι οι χρεώσεις διαπραγμάτευσης αποτελούν σημαντικό ζήτημα κατά την αναζήτηση ανταλλαγής στο Ηνωμένο Βασίλειο για την αγορά κρυπτονομισμάτων Το CoinJar προσφέρει ανταγωνιστική χρέωση συναλλαγών στην αγορά 1%. Αυτό είναι συγκρίσιμο με άλλα δημοφιλή χρηματιστήρια Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχουν επίσης χωρίς προμήθεια κατάθεσης GBP μέσω τραπεζικής μεταφοράς (Ταχύτερη πληρωμή). Δεν υπάρχουν χρεώσεις για ανάληψη GBP από ένα πορτοφόλι CoinJar σε τραπεζικό λογαριασμό.

Συνοπτικά, τα καλύτερα χαρακτηριστικά του CoinJar UK περιλαμβάνουν:

 • Αγορά και πώληση ψηφιακού νομίσματος σε επιτραπέζιους και κινητές συσκευές
 • Ανταγωνιστική αμοιβή 1% για αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων
 • Αποστολή και λήψη πληρωμών από εξωτερικούς λογαριασμούς και άλλους χρήστες του CoinJar
 • Προχωρημένος πλατφόρμα συναλλαγών με ειδοποιήσεις τιμών
 • Ανάληψη GBP σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς προμήθειες
 • Ασφαλές και ασφαλές πορτοφόλι για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων
 • Παρακολούθηση χαρτοφυλακίου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή CoinJar

7. CEX.IO

Το CEX.IO είναι μια δημοφιλής ανταλλαγή αγοράστε Bitcoin χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά το οποίο είναι διαθέσιμο σε iOS και Android. Με τις υποστηρικτικές πολλαπλές μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, τραπεζικές μεταφορές, Skrill και άλλα, το CEX.IO θεωρείται ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Επισκεφτείτε το CEX.IO

Η ανταλλαγή CEX.IO υπερηφανεύεται για τη σταθερότητα που παρέχει υπηρεσία χωρίς προβλήματα που υποστηρίζεται από ένα αξιόπιστο σύστημα και ασφάλεια λογαριασμού χρήστη, ασφαλή αποθήκευση χρημάτων, οικονομική βιωσιμότητα και βαθιά νομική συμμόρφωση. Είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής ανταλλαγή Bitcoin χωρίς παραβιασμένους λογαριασμούς ή κλοπή χρημάτων από την κυκλοφορία του το 2013.

CEX.io

Το CEX.IO είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες που περιλαμβάνουν άμεσες αγορές κρυπτογράφησης με πιστωτική κάρτα, πλατφόρμα συναλλαγών περιθωρίου και στοιχήματα αγαπημένων κερμάτων για να κερδίσετε ανταμοιβές και άλλα όπως:

 • Περιβάλλον χρήστη φιλικό για αρχάριους
 • Γρήγορη και εύκολο να αγοράσετε και να πουλήσετε Bitcoin
 • Υποστηρίζει πληρωμές με πιστωτική / χρεωστική κάρτα και τραπεζική μεταφορά, Skrill
 • Δέχεται νομίσματα fiat όπως USD, GBP, EUR και RUB
 • Βιβλίο παραγγελιών υψηλής ρευστότητας με χαμηλά spread
 • Ασφαλίστε το πορτοφόλι χρησιμοποιώντας μέτρα ψυχρής αποθήκευσης εκτός σύνδεσης
 • Εφαρμογή για κινητά με τις υπηρεσίες Instant Exchange και Instant Sell. Το τελευταίο είναι μοναδικό για το CEX.IO – σας επιτρέπει να πουλάτε τα νομίσματά σας και αποσύρετε αμέσως τα κέρδη σας από τη Visa ή την Mastercard
 • 24/7 ομάδα υποστήριξης πελατών

8. StormGain

Το StormGain είναι ένα πλατφόρμα συναλλαγών και επενδύσεων κρυπτονομισμάτων που είναι εξοπλισμένη με προηγμένα χαρακτηριστικά και εργαλεία διαπραγμάτευσης. Είναι μια προηγμένη διαπραγμάτευση που επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράζουν Bitcoin χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα και σταθερά νομίσματα και να αξιοποιούν τις ασταθείς αγορές κρυπτογράφησης με μόχλευση έως 200x.

Επισκεφτείτε το StormGain

Οι επενδυτές που προτιμούν να αγοράζουν και να κρατούν μπορούν να αγοράσουν κρυπτογράφηση με fiat χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες VISA και Mastercard που μπορούν να αποθηκευτούν στο πορτοφόλι StormGain.

Χαρακτηριστικά Stormgain

Το StormGain είναι σχεδιασμένο για ενδιάμεσους έως προχωρημένους επενδυτές και εμπόρους. Οι υπάρχοντες έμποροι Bitcoin που θέλουν να αξιοποιήσουν μια θέση χρησιμοποιώντας το StormGain θα έχουν πρόσβαση στις ακόλουθες δυνατότητες της πλατφόρμας:

 • Γρήγορη εγγραφή και εγγραφή
 • Χωρίς διαδικασία KYC για έναρξη συναλλαγών κρυπτογράφησης
 • Προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών και κομψή διεπαφή χρήστη
 • Συναλλαγές υψηλής μόχλευσης έως 200x
 • Διακανονισμός Stablecoin σε USDT
 • Εργαλείο Cloudminer να εξορύξω κρυπτογράφηση από εφαρμογή για κινητά
 • Προγράμματα πίστης
 • Σήματα συναλλαγών
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
 • Εξασκηθείτε στις συναλλαγές κρυπτογράφησης σε έναν λογαριασμό επίδειξης
 • Εφαρμογή συναλλαγών για κινητά για iOS και Android

9. Λούνο

Το Luno είναι ένα ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που εδρεύει στη Σιγκαπούρη και διατίθεται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου. Με πάνω από 6 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και 17 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές, η Luno είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια που προσφέρει έναν γρήγορο τρόπο για άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο να επενδύσουν σε Bitcoin ή altcoins όπως Ethereum, XRP και Litecoin.

Επισκεφθείτε το Luno

Η εμπειρία συναλλαγών έχει σχεδιαστεί για αρχάριους και είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσετε την ανταλλαγή κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας GBP και τραπεζική μεταφορά. Το Luno παρέχει επίσης ένα αξιόπιστο και ασφαλές διαδικτυακό πορτοφόλι για τα άτομα να αποθηκεύουν προσωρινά τα νομίσματά τους.

ιστότοπος luno

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, το Luno ήταν προσεκτικά σχεδιασμένο με γνώμονα τους αρχάριους και να τα εισαγάγετε σε ψηφιακά νομίσματα. Η ολοκλήρωση της εγγραφής, της επαλήθευσης και του συνδέσμου προς τη διαδικασία πληρωμής διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας ένα πολύ διαισθητικό και κομψό περιβάλλον εργασίας χρήστη στην επιφάνεια εργασίας ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Luno για κινητά.

Για κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου που χρησιμοποιούν το Luno, το η χρέωση συναλλαγής κυμαίνεται μεταξύ 0% – 0,1% το οποίο είναι πολύ ανταγωνιστικό σε σύγκριση με κορυφαίες πλατφόρμες κρυπτογράφησης. Για παράδειγμα, το τέλος συναλλαγής στο Binance είναι σταθερό 0,1%. Υπάρχει επίσης μηδενική χρέωση για κατάθεση και ανάληψη χρημάτων σε μια τοπική τράπεζα.

10. Coinmama

Το Coinmama είναι μια ανταλλαγή fiat-to-crypto που είναι διαθέσιμη σε επενδυτές στο Ηνωμένο Βασίλειο που παρέχει ένα γρήγορος, ασφαλής και εύκολος τρόπος αγοράς ψηφιακού νομίσματος. Το crypto exchange υποστηρίζει νομίσματα fiat όπως GBP, AUD, EUR, USD και CAD που μπορούν να μετατραπούν άμεσα για να αγοράσουν Bitcoin.

Επισκεφτείτε το Coinmama

Οι πολίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής για να επενδύσουν σε Bitcoin. Η Coinmama προσφέρει ευρέως διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής όπως τραπεζική μεταφορά, SWIFT, SEPA, Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard.

νόμισμα

Οι χρήστες του Coinmama πρέπει να έχουν ένα πορτοφόλι υλικού καθώς το Bitcoin που αγοράστηκε αποστέλλεται απευθείας στο πορτοφόλι. Αυτό σημαίνει ότι η Coinmama δεν αποθηκεύει Bitcoin, γεγονός που μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο χάκερ και απάτης. Το Bitcoin που αγοράζεται στο Coinmama αποστέλλεται απευθείας στο πορτοφόλι υλικού. Εάν δεν το κάνετε, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού.

Αξίζει να σημειωθούν οι χρεώσεις Coinmama και χρεώνονται α σταθερή χρέωση 5,9% και επιπλέον χρέωση 5% για την αγορά Bitcoin με πιστωτική κάρτα. Τα τέλη συναλλαγής είναι αρκετά υψηλά και θα συσσωρευτούν εάν αγοράζετε Bitcoin συχνά όπως το Dollar Cost Averaging (DCA).

Πώς να επιλέξετε ένα Crypto Exchange στο ΗΒ

Η εύρεση κατάλληλης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να είναι δύσκολη για αρχάριους στον τομέα κρυπτογράφησης. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τους παρακάτω παράγοντες πριν από την κατάθεση χρημάτων.

Ρυθμίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μια αξιόπιστη πλατφόρμα που ρυθμίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και συμμορφώνεται με τους αυστηρούς νόμους και κανονισμούς που διέπουν τη βιομηχανία ψηφιακών νομισμάτων. Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που είναι πιστοποιημένο από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (FCA) θεωρούνται αξιόπιστα και ασφαλές μέρος για την αγορά ψηφιακών νομισμάτων.

Φιλικό για αρχάριους & εύχρηστος

Αναζητήστε ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που υποστηρίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο που επιτρέπει γρήγορες και εύκολες καταθέσεις σε GBP και μια εφαρμογή για κινητά για αγορά / πώληση Bitcoin ανά πάσα στιγμή ή μέρος. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο με μια εφαρμογή για κινητά είναι το Luno. Υπάρχουν μηδενικές χρεώσεις για κατάθεση GBP με τραπεζική μεταφορά.

Μέθοδοι κατάθεσης

Βρείτε ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει προτιμώμενες επιλογές κατάθεσης, όπως τραπεζικές μεταφορές ή αγορές μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας για να αγοράσετε Bitcoin. Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι πληρωμής για αναζήτηση, οι οποίες έχουν χαμηλές χρεώσεις και γρήγορους χρόνους επεξεργασίας. Κάθε ανταλλαγή κρυπτογράφησης έχει ποικίλα ελάχιστα και μέγιστα ημερήσια όρια ανά 24 ώρες.

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικά έργα και νομίσματα κρυπτογράφησης για αγορά και πώληση. Δεν προσφέρουν όλα τα χρηματιστήρια κάθε νόμισμα για διαπραγμάτευση. Εάν υπάρχει ένα συγκεκριμένο ψηφιακό νόμισμα που θέλετε να αγοράσετε, ελέγξτε τον ιστότοπο ανταλλαγής για να επιβεβαιώσετε ότι το νόμισμα αναφέρεται και υπάρχει διαθέσιμο ζεύγος συναλλαγών AUD (π.χ. BTC / GBP).

Ασφάλεια πορτοφολιού

Αναζητήστε μια πλατφόρμα κρυπτογράφησης που προσφέρει λειτουργίες ασφαλείας όπως αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού, διαδικασία ανάληψης πολλαπλών υπογραφών και έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτά τα μέτρα θα βοηθήσουν στην πρόληψη της κλοπής χρημάτων και της δόλιας δραστηριότητας.

Αμοιβές συναλλαγών

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές χρεώσεις που πρέπει να γνωρίζετε όταν χρησιμοποιείτε μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης, όπως κατάθεση GBP, ανάληψη μετρητών ή κρυπτογράφηση και συναλλαγή μεταξύ περιουσιακών στοιχείων. Υπάρχει επίσης μια χρέωση spread και τέλος μετατροπής forex που συχνά είναι «κρυφό κόστος» και δεν αποκαλύπτεται πλήρως. Συνιστάται να ελέγξτε τη διαφορά μεταξύ της τιμής αγοράς και πώλησης στο χρηματιστήριο για να προσδιορίσετε την εξάπλωση.

Υποστήριξη πελατών

Εξερευνήστε τον ιστότοπο για να μάθετε ποιες μεθόδους επικοινωνίας είναι διαθέσιμες για την υποστήριξη χρηστών που χρειάζονται συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων ή βοήθεια στην ανταλλαγή. Οι περισσότερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στο ΗΒ θα παρέχουν μια ενότητα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) και οδηγίες για οδηγίες που είναι χρήσιμες για αρχάριους. Διαφορετικά, βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος διαθέτει σύστημα εισιτηρίων για άμεση επικοινωνία με την ομάδα υποστήριξης πελατών ή ένα bot ζωντανής συνομιλίας.

Διαδικτυακές κριτικές & Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Η αναζήτηση για διαδικτυακές κριτικές ανταλλαγών, σχόλια φόρουμ και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε ποια εμπειρία είχαν άλλοι επενδυτές και έμποροι με την πλατφόρμα. Οι ιστότοποι κριτικής γενικά αποσκοπούν στην παροχή μιας γρήγορης, ευανάγνωστης περίληψης της ανταλλαγής πριν από τη δημιουργία λογαριασμού.

Best Crypto Exchange UK: Κατηγορίες

Ανταλλαγή Crypto με τις χαμηλότερες χρεώσεις

Όταν αναζητάτε τα φθηνότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το τέλος συναλλαγών και επίσης να διαδοθεί. Ενα από η χαμηλότερη ανταλλαγή χρεώσεων είναι Binance με προμήθειες από 0% έως 0,1%. Το Binance είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος ανταλλαγής συναλλαγών που υποστηρίζει άμεσες καταθέσεις GBP μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή αγοράς πιστωτικής κάρτας.

Καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης για αρχάριους

Το Coinbase είναι ο καλύτερος ιστότοπος για αγορά / πώληση κρυπτογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο για αρχάριους. Οι αγοραστές και οι πωλητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το καθαρό, διαισθητικό, εύκολο στην πλοήγηση. Η πλατφόρμα είναι πλήρως ανταποκρινόμενη εφαρμογή για κινητά για συσκευές Android και iOS που περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες συναλλαγών που διατίθενται στην έκδοση του ιστότοπου για επιτραπέζιους υπολογιστές. Η ανταλλαγή ήταν σχεδιασμένο για απλότητα, εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας υψηλής απόκρισης για υποστήριξη πελατών.

Καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin

Το Binance είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης που διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα χαρτογράφησης που επιτρέπει στους εμπόρους να ξεκινήσουν τις συναλλαγές σε ψηφιακά στοιχεία όπως το Bitcoin. Με την υποστήριξη του TradingView, το οποίο είναι ένα κορυφαίο δίκτυο χαρτογράφησης και κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες του Binance είναι πλήρως εξοπλισμένοι με τα καλύτερα εργαλεία χαρτογράφησης και δυνατότητες διαπραγμάτευσης για κρυπτογράφηση για εκατοντάδες ζεύγη σε έναν ιστότοπο συναλλαγών.

Το Binance προσφέρει επίσης συναλλαγές περιθωρίου στην πλατφόρμα του για τους χρήστες να ανταλλάσσουν μοχλευμένες θέσεις. Συνολικά, το Binance είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Καλύτερη εφαρμογή συναλλαγών Bitcoin

Η CoinJar UK κυκλοφόρησε μια εφαρμογή για κινητά για iOS και Android για να αγοράσει Bitcoin και άλλα ψηφιακά στοιχεία. Η εφαρμογή παρέχει μια πλήρως ανταποκρινόμενη διεπαφή όπου οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται το χαρτοφυλάκιό τους, να στέλνουν κρυπτογράφηση σε άλλους χρήστες και να πραγματοποιούν άμεσες πληρωμές σε κρυπτογράφηση. Η εφαρμογή CoinJar είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αγοράς / πώλησης κρυπτογράφησης, ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που δεν απαιτούν αναγνωριστικό

Τα άτομα που μετατρέπουν το νόμισμα fiat (π.χ. Λίρες) σε κρυπτογράφηση (π.χ. Bitcoin) που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό χρηματιστήριο πρέπει γενικά να υποβάλουν έγγραφα ταυτότητας. Αυτό ισχύει σύμφωνα με τις απαιτήσεις της FCA και σύμφωνα με τους κανονισμούς κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της αντιτρομοκρατικής χρηματοδότησης (AML / CTF).

Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις στον κανόνα, όπως υπηρεσίες peer-to-peer, όπως οι υπηρεσίες Paxful και instant crypto swap. Αυτές οι πλατφόρμες επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν απευθείας μεταξύ τους που δεν απαιτούν πάντα ταυτότητα ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής.

Πού να αποθηκεύσετε το Bitcoin & Κρυπτονόμισμα

Η αποθήκευση κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε απευθείας σύνδεση πορτοφόλι μπορεί να είναι επικίνδυνη. Ενώ οι περισσότερες ανταλλαγές περιλαμβάνουν ένα ασφαλές πορτοφόλι, η ασφάλεια του περιουσιακού στοιχείου πρέπει να είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη και να βρίσκεται υπό τον έλεγχό του. Υπάρχουν αξιόπιστα πορτοφόλια κρυπτογράφησης για την αποθήκευση Bitcoin και άλλων νομισμάτων όπως:

Η χρήση ενός πορτοφολιού ψυχρής αποθήκευσης παρέχει ένα κλείδωμα αέρα μεταξύ συσκευών συνδεδεμένων στο Διαδίκτυο και του περιουσιακού στοιχείου. Τα ιδιωτικά κλειδιά που παρέχουν το δικαίωμα πρόσβασης στην κρυπτογράφηση (αποστολή, μεταφορά και λήψη) διατηρούνται στο πορτοφόλι και όχι σε ανταλλαγή. Ακόμα και αν το πορτοφόλι υλικού είναι κατεστραμμένο, χαμένο ή κλαπεί, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματα χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από εφεδρικές επιλογές, όπως η χρήση φράσης ανάκτησης.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο με πιστωτική κάρτα?

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπως τα Coinbase, CEX.IO και Coinmama επιτρέπουν στους πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο να αγοράσουν Bitcoin χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα. Οι χρεώσεις μπορεί να διαφέρουν μεταξύ ανταλλαγών και γενικά ισχύει επιπλέον χρέωση που μπορεί να ανέρχεται σε 5%.

Ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Το Crypto.com είναι ένας από τους φθηνότερους τρόπους αγοράς Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης προσφέρει μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών για νέους πελάτες εντός των πρώτων 90 ημερών και χρεώσεις πιστωτικής κάρτας 0%.

Είναι νόμιμο να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή χωρίς περιορισμούς ή νόμους κρυπτογράφησης που απαγορεύουν σε άτομα να αγοράζουν ψηφιακά νομίσματα όπως το Bitcoin. Τα κρυπτονομίσματα δεν θεωρούνται νόμιμο χρήμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι επενδυτές πρέπει να συμμορφώνονται με τους τοπικούς φορολογικούς νόμους.

Ποιο είναι το καλύτερο χρηματιστήριο Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης σε επενδυτές στο Ηνωμένο Βασίλειο για ανταλλαγή Bitcoin. Κάθε ανταλλαγή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, αγορές προς εμπόριο, τέλη και περιβάλλον εργασίας χρήστη. Ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο είναι το Binance, το οποίο είναι διαθέσιμο σε χρήστες παγκοσμίως για την ανταλλαγή Bitcoin.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε τη σύγκριση μας με τα καλύτερα μέρη για να αγοράσουμε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι δική μας γνώμη ότι οι παραπάνω ανταλλαγές είναι άξιες επιλογές με βάση την ευκολία χρήσης τους, την ασφάλεια, τις μεθόδους κατάθεσης, την υποστήριξη για GBP, τα τέλη συναλλαγών και την υποστήριξη πελατών.

Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά άλλα χρηματιστήρια Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επιλέξετε, ωστόσο, οι αρχάριοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να χρησιμοποιούν τις καθιερωμένες και αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτογράφησης πάνω από τις οποίες χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα επιλεγμένα άρθρα:

 • bitFlyer Review: Είναι ασφαλές; Πρέπει να διαβάσετε πριν εγγραφείτε
 • 5 καλύτερες πλατφόρμες για να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές Bitcoin στις ΗΠΑ

 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)
 • Bitit Exchange: Διαβάστε αυτήν την κριτική πριν εγγραφείτε

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me