10 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ), υπάρχουν πολλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης διαθέσιμες για τους κατοίκους να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία. Μπορεί να είναι δύσκολο για τους αρχάριους να βρουν μια ανταλλαγή η σωστή εφαρμογή με τόσες πολλές επιλογές. Έχουμε ελέγξει 60+ ανταλλαγές και θα παραθέσουμε τις κορυφαίες και τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης για τις ΗΠΑ έτσι μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

η επιλογή μας

Καλύτερη ανταλλαγή για

Αρχάριοι

νομίσματα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη ανταλλαγή για


Χαμηλές χρεώσεις

κάθισμα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη ανταλλαγή για

Κοινωνικές συναλλαγές

etoro Επισκέψου την ιστοσελίδα

Σημειώστε ότι ορισμένες ανταλλαγές απαιτούν από εσάς να έχετε ένα πορτοφόλι Bitcoin, όπως ένα Ledger Nano X. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

Contents

Καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων ΗΠΑ

Με βάση τις κριτικές μας, αυτά είναι τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ:

Crypto Exchanges στις ΗΠΑ: Συγκρίσεις

Αυτός ο οδηγός σύγκρισης παρέχει μια επισκόπηση των καλύτερων χρηματιστηρίων κρυπτογράφησης ΗΠΑ για αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin και άλλων altcoins. Η εκτίμησή μας βασίζεται σε διεξοδική έρευνα σχετικά με τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, τα ζεύγη συναλλαγών, τις επιλογές πληρωμής, τα υποστηριζόμενα νομίσματα, τις χρεώσεις συναλλαγών, την υποστήριξη πελατών και τις μεθόδους ασφάλειας.

Κορυφαίες ανταλλαγές Crypto ΗΠΑ: 2021 κριτικές

1. Binance

Το Binance είναι ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο που προσφέρει ένα μέρος για αγορά, εμπόριο και πώληση περισσότερων από 200 ψηφιακών κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα έχει δει μια μετεωρική άνοδο για να γίνει το πιο δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με το υψηλότερος ημερήσιος όγκος συναλλαγών. Το χρηματιστήριο υποστηρίζει τους κατοίκους στις ΗΠΑ να αγοράζουν, να εμπορεύονται και να πωλούν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας Δολάρια ΗΠΑ.

όγκος δυαδικών ψηφίων

Το Binance είναι το # 1 για όγκο συναλλαγών και ρευστότητα.

Το Binance είναι το καλύτερο ανταλλακτικό κρυπτονομισμάτων για αγορά, εμπορία και πώληση κρυπτογράφησης κατά τη γνώμη μας. ο χρεώσεις μεταξύ 0% και 0,1% είναι μια από τις φθηνότερες τιμές για αγορά και πώληση κρυπτογράφησης σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια. Το Binance exchange προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και προηγμένων λειτουργιών που περιλαμβάνουν:

 • Επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν crypto χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα νομισμάτων fiat
 • Υποστηρίζει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής όπως τραπεζική κατάθεση και πιστωτική / χρεωστική κάρτα
 • Βασική και προηγμένη χαρτογράφηση συναλλαγών που ταιριάζει σε χρήστες διαφορετικών δεξιοτήτων
 • Πλατφόρμα διαπραγμάτευσης περιθωρίου για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης με μόχλευση
 • Παράγωγα και μάρκες μόχλευσης
 • Ένα ασφαλές πορτοφόλι Binance για την αποθήκευση περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης
 • Το Binance προσφέρει λογαριασμούς αποταμίευσης για να κερδίσει τόκους στο crypto
 • Κρυπτογραφικά δάνεια και ομαδοποιήσεις Binance
 • Binance VISA Card για κρυφή και πληρωμή με κρυπτογράφηση

κάθισμα

Χαρακτηριστικά:

 • Η κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο
 • Πολλαπλά ζεύγη συναλλαγών έναντι fiat, altcoins και stablecoins
 • Ποικιλία επιλογών πληρωμής για κατάθεση USD
 • Χαμηλές χρεώσεις, υψηλός όγκος συναλλαγών και εκπτώσεις τελών συναλλαγών
 • Spot, Futures, options και margin trading από μία μόνο πλατφόρμα
 • Κερδίστε ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση με έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου Binance

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.8 / 5

Ανασκόπηση Binance

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Binance

2. Coinbase

Το Coinbase έχει την έδρα του στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια και θεωρείται ως το καλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ. Είναι επί του παρόντος ο μεγαλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες με όγκο συναλλαγών με πάνω από 20 δισεκατομμύρια συνολικό όγκο συναλλαγών. Το Coinbase είναι επίσης ένα από τα ασφαλέστερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης με δεν έχουν αναφερθεί hacks ή συμβιβασμούς των συστημάτων ασφαλείας και των πορτοφολιών με αποτέλεσμα την απώλεια χρημάτων λόγω εγκληματικής δραστηριότητας.

νομίσματα

Η Coinbase έχει φέρει επανάσταση στο περιβάλλον του ψηφιακού νομίσματος παρέχοντας μια απλή, αξιόπιστη και εύχρηστη πλατφόρμα. Άτομα και ιδρύματα στις ΗΠΑ μπορούν να αγοράζουν, να εμπορεύονται, να αποθηκεύουν και να πωλούν ψηφιακά στοιχεία όπως Bitcoin, Ethereum XRP, Litecoin, Bitcoin Cash και πολλά άλλα. Όντας με βάση την Αμερική, το crypto exchange υποστηρίζει δολάρια ΗΠΑ ως πληρωμή.

Μόλις δημιουργηθεί και επαληθευτεί ένας λογαριασμός Coinbase, οι κάτοικοι στις Η.Π.Α. μπορούν να επιλέξουν έναν τρόπο πληρωμής για να χρηματοδοτήσουν το πορτοφόλι τους, όπως χρεωστική κάρτα για μικρές επενδύσεις, τραπεζικό έμβασμα για μεγάλες επενδύσεις ή μεταφορά τραπεζικού λογαριασμού που διαρκεί μερικές ημέρες. Ένα σημαντικό όφελος από τη χρήση του Coinbase είναι αυτό Τα χρήματα που αποθηκεύονται στο Διαδίκτυο καλύπτονται από ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

στατιστικά στοιχεία coinbase

Χαρακτηριστικά:

 • Καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για αρχάριους
 • Αγοράστε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας τραπεζικές μεταφορές ή πιστωτική κάρτα / χρεωστική
 • Γρήγορη και εύκολη παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης σε ιστότοπο ή εφαρμογή
 • Το Coinbase Pro διαθέτει προηγμένα εργαλεία και δείκτες συναλλαγών
 • Αποκτήστε δωρεάν κρυπτογράφηση με στοιχήματα νομισμάτων ή μάθετε σχετικά με την κρυπτογράφηση
 • Ασφαλής πορτοφόλι για την αποθήκευση Bitcoin και άλλων ψηφιακών στοιχείων

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.7 / 5

Αναθεώρηση Coinbase

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Coinbase

3. eToro

Το eToro είναι κατάλληλο για αρχάριους στις ΗΠΑ που σας επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτονομίσματα με ένα ισχυρή και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα συναλλαγών. Η πλατφόρμα παρέχει μια απλή πλατφόρμα για τη διαπραγμάτευση των κυριότερων ζευγών ψηφιακών νομισμάτων, altcoins ή πρακτικών συναλλαγών κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας ένα εικονικό χαρτοφυλάκιο.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων στο eToro επιβαρύνεται με κόστος διάθεσης μόνο για το πραγματικό περιουσιακό στοιχείο. Η χρέωση spread διαφέρει για κάθε ψηφιακό στοιχείο και αυξάνεται και πέφτει ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς. Για παράδειγμα, το Η χρέωση για αγορά και πώληση Bitcoin είναι 0,75% ανά συναλλαγή. Σε σύγκριση με άλλους παρόχους κρυπτογράφησης όπως το Coinbase που χρεώνει μεταξύ 0,5% και 3,99%.

etoro

Αποποίηση ευθυνών: eToro USA LLC. Οι επενδύσεις υπόκεινται σε κίνδυνο αγοράς.

Η διεπαφή συναλλαγών περιλαμβάνει έρευνα αγοράς κρυπτογράφησης σε πραγματικό χρόνο & ειδήσεις, προηγμένα χαρακτηριστικά διαπραγμάτευσης και εργαλεία διαχείρισης κινδύνου και ένα κοινωνικό δίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να αντιγράψουν το εμπόριο των πιο κερδοφόρων εμπόρων κρυπτογράφησης και να συνδεθούν με άλλους εμπόρους για να μοιραστούν ιδέες, στρατηγικές ή αντικατοπτρίζει την εμπορική απόδοση των κερδοφόρων εμπόρων.

Οι αρχάριοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα φίλτρων ανταλλαγής αντιγράφων για να ανακαλύψουν το χαρτοφυλάκιο ενός επενδυτή για να αντιγράψουν που ταιριάζουν στα κριτήρια τους, όπως απόδοση της επένδυσης, ανοχή κινδύνων και τον αριθμό των αντιγραφών. Για να περιορίσετε τις πιθανές απώλειες, υπάρχει η επιλογή να ορίσετε ένα επίπεδο διακοπής απώλειας.

etoro copytrader

Χαρακτηριστικά:

 • Ρυθμιζόμενος πάροχος στις Η.Π.Α. για αγορά πραγματικών στοιχείων κρυπτογράφησης
 • Αγοράστε crypto χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τραπεζική μεταφορά και PayPal
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή και έξυπνη εφαρμογή συναλλαγών για κινητά
 • Κερδοφόροι έμποροι κρυπτογράφησης στην πλατφόρμα
 • Επενδύστε σε επιτυχημένα χαρτοφυλάκια κρυπτογράφησης κορυφαίων εμπόρων

 • Αποποίηση ευθυνών: eToro USA LLC; Οι επενδύσεις υπόκεινται σε κίνδυνο αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής απώλειας κεφαλαίου

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.6 / 5

Αναθεώρηση eToro

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το eToro

4. Κράικεν

Το Kraken είναι μια ανταλλαγή Bitcoin και κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε το 2011 και εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Η ανταλλαγή είναι α κορυφαία ανταλλαγή 5 με βάση την κυκλοφορία, τη ρευστότητα, τον όγκο συναλλαγών των spot spot σύμφωνα με coinmarketcap. Το Kraken είναι μια άδεια και ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ με τη FinCEN, εκτός από πελάτες στην πολιτεία της Ουάσινγκτον (WA) και τη Νέα Υόρκη (Νέα Υόρκη).

Το Kraken διαθέτει 54 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης διαθέσιμα για αγορά και πώληση όπως Bitcoin, Ethereum, Tether USD, XRP και Litecoin. Υπάρχουν επίσης δημοφιλείς μάρκες DeFi όπως Compound (COMP), Kava (KAVA) και Kyber Network (KNC). Οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις προηγμένες επιλογές συναλλαγών και την αυτόματη παρακολούθηση χαρτοφυλακίου για να επιτρέψουν στους χρήστες να παρακολουθούν την αγορά και να διαχειρίζονται το χαρτοφυλάκιό τους χρησιμοποιώντας μία μόνο διεπαφή.

Κράκεν

Χαρακτηριστικά:

 • Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με έδρα στις ΗΠΑ, με άδεια και ρύθμιση
 • Υποστηρίζεται στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ
 • Κατατάχθηκε στην 5η θέση στον κόσμο για υψηλό όγκο και ρευστότητα
 • Χαμηλά και ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών ανά εμπόριο
 • Προσωπικό πλήρους απασχόλησης για να προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.6 / 5

Κριτική Kraken

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Kraken

5. Δίδυμοι

Δίδυμοι είναι ένα Εταιρεία και ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ, ιδρύθηκε από τα δίδυμα Winklevoss. Η εταιρεία παρέχει μια νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που διαθέτει άδεια και ρυθμίζεται από το Υπουργείο Οικονομικών Υπηρεσιών της Νέας Υόρκης (NYSDFS).

Η ιστοσελίδα είναι η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης για την ασφάλεια κατά τη γνώμη μας. Το Gemini παρέχει ένα ασφαλές μέρος για ιδιώτες, εμπόρους και ιδρύματα να αγοράζουν, να πωλούν και να αποθηκεύουν ψηφιακά νομίσματα και επίσης να κερδίζουν τόκους. Οι αξιοσημείωτες δυνατότητες περιλαμβάνουν μια προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών, υπηρεσία φύλαξης, ασφαλές πορτοφόλι, εφαρμογή συναλλαγών για κινητά και συναλλαγές κρυπτογράφησης εκτός ανταλλαγής.

gemini αγορά bitcoin

Η ανταλλαγή Gemini ψηφίστηκε ως καλύτερη ανταλλαγή Bitcoin στις ΗΠΑ και διατηρεί υψηλό επίπεδο ασφάλειας που έχει δημιουργήσει μια σταθερή φήμη στον κλάδο ως αξιόπιστος πάροχος ψηφιακών στοιχείων. Η ανταλλαγή συνεργάστηκε επίσης με κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, όπως η Samsung, η Tradingview, η Brave και η Nifty Gateway.

Η πλατφόρμα Gemini είναι μία από τις ασφαλέστερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για αγοραστές και πωλητές. Η ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων περιλαμβάνει μέτρα θεσμικού επιπέδου για την προστασία των πληροφοριών και των χρημάτων του χρήστη που είναι αποθηκευμένα στην πλατφόρμα. Οι λειτουργίες ασφαλείας περιλαμβάνουν αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού, διαδικασία απόσυρσης πολλαπλών υπογραφών, Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, κρυπτογράφηση, διευθύνσεις επιτρεπόμενων λιστών και προστασία εισόδου brute force.

ιστοσελίδα gemini

Χαρακτηριστικά:

 • Ανταλλαγή με βάση τις ΗΠΑ, με άδεια και ρύθμιση
 • Πλατφόρμα επικεντρωμένη στην ασφάλεια για την προστασία των χρημάτων των πελατών
 • Γραφείο συναλλαγών OTC για μεγάλες παραγγελίες
 • Φιλική προς το χρήστη και διαισθητική εφαρμογή συναλλαγών για κινητά για ανταλλαγή Bitcoin
 • Δαπανήστε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Gemini για κινητά

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.6 / 5

Αναθεώρηση Gemini

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε τους Δίδυμους

6. Crypto.com

Με πάνω από 1 εκατομμύριο πελάτες σε όλο τον κόσμο, το Crypto.com είναι ένα εξαιρετικό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης και εφαρμογή συναλλαγών που υποστηρίζεται σε 49 πολιτείες στις ΗΠΑ. Η εφαρμογή Crypto.com είναι μια πλατφόρμα all-in-one για αγορά, πώληση, εμπορία, δαπάνη, αποθήκευση, κέρδος, δάνειο μετρητών και ακόμη και πληρωμή λογαριασμών με crypto.

crypto.com

Χρησιμοποιώντας το δικό τους εγγενές ψηφιακό νόμισμα (CRO), το Crypto.com μπορεί να προσφέρει βαθιά ρευστότητα με αποτέλεσμα ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων έναντι fiat και stablecoins. Η διεπαφή χρήστη είναι πολύ διαισθητική σε μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά.

Το Crypto.com είναι πολύ ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει τακτικές προσφορές περιορισμένου χρόνου για να προσελκύσει νέους χρήστες στην πλατφόρμα όπως:

 • 90 ημέρες συναλλαγών κρυπτογράφησης μηδενικών τελών για νέους χρήστες
 • Μέχρι και Μείωση 50% συναλλαγών σε όλες τις συναλλαγές για υπάρχοντες χρήστες του Exchange
 • Κατάθεση μπόνους 2% επιτόκιο για καταθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τις πρώτες 30 ημέρες
 • Αποστολή crypto σε χρήστες της εφαρμογής Crypto.com άμεσα χωρίς αμοιβές
 • Αγοράστε Bitcoin με 0% χρεώσεις πιστωτικής κάρτας

εφαρμογή crypto.com

Χαρακτηριστικά:

 • Φιλικό για αρχάριους με γρήγορη επαλήθευση λογαριασμού
 • Βιβλίο παραγγελιών υψηλής ρευστότητας με χαμηλά spread
 • Τέλη διαπραγμάτευσης βάσει βαθμίδας που μειώνονται με υψηλότερο όγκο
 • Πλατφόρμα περιθωρίου για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης CFD
 • Μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών για τις πρώτες 90 ημέρες για νέους χρήστες

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.5 / 5

Κριτική Crypto.com

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Crypto.com

7. CEX.IO

Το CEX.IO είναι ένα από τα παλαιότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο για αγοραστές και πωλητές κρυπτογράφησης και είναι εμπιστεύονται περισσότεροι από 3 εκατομμύρια χρήστες. Είναι μια ανταλλαγή παγκόσμιας κλάσης που εξυπηρετεί όλους τους τύπους επενδυτών με την εύχρηστη διεπαφή της, καθιστώντας την ιδανική για αρχάριους και έμπειρους επενδυτές.

Το CEX.IO είναι μια δημοφιλής επιλογή στις ΗΠΑ για κατοίκους που θέλουν να αγοράσουν κρυπτογράφηση αμέσως χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα. Η ανταλλαγή είναι διαθέσιμη σε επιτραπέζιο υπολογιστή ή στην εφαρμογή για κινητά που υποστηρίζει έξυπνα τηλέφωνα iOS και Android. Οι χρήστες μπορούν ακόμη πωλούν νομίσματα αμέσως και αποσύρετε κέρδη fiat σε VISA ή Mastercard.

CEX.io

Χαρακτηριστικά:

 • Περιβάλλον χρήστη φιλικό για αρχάριους
 • Βιβλίο παραγγελιών υψηλής ρευστότητας με χαμηλά spread
 • Λογαριασμός χρημάτων με πιστωτική κάρτα, BPAY, τραπεζική μεταφορά και PayPal

 • Πλατφόρμα περιθωρίου για όσους θέλουν να ανταλλάσσουν CFD
 • Ποντάρισμα για αύξηση των αποθεμάτων αποθηκεύοντας κέρματα στο CEX.IO

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.2 / 5

Αναθεώρηση CEX.IO

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το CEX.IO

8. Τσανγκλι

Το Changelly είναι μια ανταλλαγή fiat to crypto που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν crypto με πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες. Η ανταλλαγή παρέχει ένα απλή διεπαφή για αρχάριους και προχωρημένους επενδυτές για γρήγορη αγορά και ανταλλαγή στοιχείων κρυπτογράφησης και στείλτε απευθείας σε ένα πορτοφόλι υλικού για μέγιστη ασφάλεια.

Η πλατφόρμα είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων για τη μετατροπή κρυπτογράφησης σε άλλη. Ο Changelly χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο συναλλαγών που ενσωματώνεται σε μερικές από τις μεγαλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στο συγκεντρώστε τις καλύτερες τιμές κρυπτογράφησης για τους πελάτες της. Ο ιστότοπος αναζητά και χρησιμοποιεί την καλύτερη διαθέσιμη τιμή για εμφάνιση στη διεπαφή χρήστη και κλειδώνει την τιμή έως ότου ο χρήστης ολοκληρώσει τη συναλλαγή και επιβεβαιωθεί στο blockchain. Οι χρήστες του Changelly μπορούν να ανταλλάξουν κρυπτογράφηση στις καλύτερες δυνατές τιμές.

ιστότοπος changelly

Χαρακτηριστικά:

 • Η πιο αξιόπιστη και αξιόπιστη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης στον κόσμο
 • Γρήγορη και εύκολη δημιουργία λογαριασμού
 • Ένα φιλικό για αρχάριους περιβάλλον εργασίας χρήστη για ανταλλαγή στοιχείων κρυπτογράφησης γρήγορα
 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγής για ανταλλαγή κρυπτονομικών στοιχείων
 • Αγοράστε crypto χρησιμοποιώντας πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
 • Ανταλλάξτε κρυπτογράφηση και μεταφέρετε απευθείας σε ένα πορτοφόλι εκτός σύνδεσης

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.15 / 5

Αναθεώρηση Changelly

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Τσανγκλι

9. Swan Bitcoin

Swan Bitcoin στοχεύει στην απλοποίηση της επενδυτικής εμπειρίας για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν τις συναλλαγές με μια εύχρηστη πλατφόρμα που μπορεί να αγοράσει αυτόματα Bitcoin. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό και να επιλέξουν αυτομάτως καταθέστε χρήματα σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση με μόλις 10 $ USD. Το πλεονέκτημα του Swan Bitcoin είναι ότι παίρνει την τιμή από την εξίσωση και οι επενδυτές μπορούν να δημιουργήσουν μια θέση με την πάροδο του χρόνου χωρίς άγχος. Για να μην αναφέρουμε την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε σύγκριση με τις μεγαλύτερες ανταλλαγές.

ιστότοπος bitcoin swan

Χαρακτηριστικά:

 • Εύκολη στη χρήση ανταλλαγή και γρήγορη επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας
 • Αυτόματες πληρωμές χωρίς προβλήματα για αυτόματη αγορά BTC
 • Υποστηρίζει τραπεζικές μεταφορές από αμερικανικές τράπεζες ή τραπεζικό έμβασμα
 • Αποσύρετε αυτόματα το BTC σε ένα πορτοφόλι υλικού
 • Τα χρήματα στην ανταλλαγή αποθηκεύονται με εξουσιοδοτημένο φύλακα
 • Κατάλληλο για επενδυτές που προτιμούν το HODL

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

3.8 / 5

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Swan Bitcoin

10. Coinmama

Το Coinmama παρέχει ένα γρήγορος, ασφαλής και εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε να αγοράζετε ή να πωλείτε ψηφιακό νόμισμα σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Από την ίδρυσή της το 2013, η Coinmama έχει εξυπηρετούσε περισσότερους από 2,6 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Η ανταλλαγή δέχεται νόμισμα fiat όπως USD, AUD, EUR, GBP και CAD.

Το Coinmama επιτρέπει την αγορά κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα VISA ή Mastercard, καθιστώντας την προσβάσιμη για τους κατοίκους να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν μια γρήγορη και ασφαλή μέθοδο πληρωμής. Ωστόσο, οι χρεώσεις συναλλαγών και οι χρεώσεις πιστωτικών καρτών είναι αρκετά ακριβές.

νόμισμα

Χαρακτηριστικά:

 • Γρήγορη δημιουργία λογαριασμού και ολοκλήρωση της επαλήθευσης ταυτότητας
 • Προσφέρει τα κύρια κρυπτονομίσματα για αγορά / πώληση
 • Υποστηρίζει πιστωτικές κάρτες, τραπεζική μεταφορά, Apple Pay
 • Δέχεται 6 νομίσματα fiat συμπεριλαμβανομένου του δολαρίου ΗΠΑ
 • Πρόγραμμα αφοσίωσης για τη μείωση των τελών συναλλαγών
 • Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών με ανταπόκριση

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

3.9 / 5

Αναθεώρηση Coinmama

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Coinmama

Πώς βαθμολογήσαμε τις κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ

Με τόσες πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για χρήση, μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία για αρχάριους. Έχουμε μεμονωμένα ερευνήσει τα ανταλλακτικά ανταλλαγής που αναφέρονται παραπάνω και αξιολογήσαμε την απόδοση με βάση τα ακόλουθα κριτήρια.

Αξιόπιστο και ρυθμισμένο

Η χρήση ενός τοπικού χρηματιστηρίου είναι η ασφαλέστερη επιλογή για αγορά και πώληση κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ, καθώς ορισμένες πλατφόρμες δεν υποστηρίζονται σε ορισμένες χώρες λόγω κανονισμών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβάλλουν ένα από τα υψηλότερα πρότυπα οικονομικών νόμων και κανονισμών στον κόσμο που διέπουν τη βιομηχανία ψηφιακών νομισμάτων. Επομένως, διασφαλίζουμε ότι η ανταλλαγή είναι εταιρεία με άδεια χρήσης και συμμορφώνεται με τους κανονισμούς, για παράδειγμα, όπως ορίζονται από το Δίκτυο Επιβολής Οικονομικών Εγκλημάτων (FINCEN).

Φιλικό για αρχάριους

Η ευκολία χρήσης είναι μια σημαντική εκτίμηση για αρχάριους που έχουν περιορισμένη εμπειρία χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα ανταλλαγών, χρηματιστηρίων ή συναλλαγών. Οι νέοι επενδυτές που επιθυμούν να μετατρέψουν το νόμισμα fiat σε κρυπτονομίσματα ταιριάζουν καλύτερα χρησιμοποιώντας ένα απλό και γρήγορο περιβάλλον εργασίας χρήστη σε επιτραπέζιο υπολογιστή ή σε εφαρμογή για κινητά. Αξιολογούμε την ευχρηστία της εφαρμογής για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές.

Μέθοδοι κατάθεσης

Η διαθεσιμότητα τοπικών υποστηριζόμενων μεθόδων πληρωμής για τη χρηματοδότηση ενός λογαριασμού πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των νέων επενδυτών στις ΗΠΑ. Η βαθμολογία μας ελέγχει τις διαθέσιμες μεθόδους κατάθεσης για κατοίκους στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας USD. Για παράδειγμα, μία από τις πιο γρήγορες και πιο προσιτές επιλογές κατάθεσης είναι η χρήση τραπεζικής μεταφοράς μέσω τραπεζικού λογαριασμού στις ΗΠΑ. Οι εναλλακτικές μέθοδοι για τους πελάτες των ΗΠΑ περιλαμβάνουν αγορά με πιστωτική και χρεωστική κάρτα.

Ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό ΗΠΑ

Δεν επιτρέπουν σε όλες τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων την ανάληψη USD σε τραπεζικό λογαριασμό. Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για τους επενδυτές που τελικά θα εξαργυρώσουν την επένδυσή τους. Οι ρυθμιζόμενες ανταλλαγές που εδρεύουν στις ΗΠΑ θα επιτρέπουν την πώληση κρυπτογράφησης σε δολάρια ΗΠΑ.

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Το Bitcoin διατίθεται ευρέως στις περισσότερες πλατφόρμες ψηφιακών νομισμάτων. Ωστόσο, υπάρχουν χιλιάδες άλλα altcoins και διακριτικά που έχουν γίνει δημοφιλή. Η βαθμολογία μας λαμβάνει υπόψη τον αριθμό των διαθέσιμων περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης και τα ζεύγη συναλλαγών έναντι κρυπτονομισμάτων και νομισμάτων fiat.

Ασφάλεια πορτοφολιού

Ο κίνδυνος απάτης στο διαδίκτυο, απάτη και κλοπή αποτελεί μείζονα ανησυχία στην κοινότητα του blockchain. Το σύστημα βαθμολόγησης αξιολογεί τις δυνατότητες ασφάλειας της πλατφόρμας για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την προστασία των χρημάτων που αποθηκεύονται από το χρηματιστήριο. Τα κοινά μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού, διαδικασία ανάληψης πολλαπλών υπογραφών και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Αμοιβές

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές δομές τελών που πρέπει να γνωρίζετε όταν χρησιμοποιείτε μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Υπάρχουν χρεώσεις για κατάθεση σε δολάρια ΗΠΑ, ανάληψη μετρητών ή κρυπτογράφηση και συναλλαγή μεταξύ περιουσιακών στοιχείων. Τα χρηματιστήρια χρεώνουν επίσης το τέλος διάθεσης, το οποίο συχνά είναι «κρυφό κόστος» και δεν αποκαλύπτεται πλήρως. Ουσιαστικά είναι η διαφορά μεταξύ της τιμής προσφοράς και ζήτησης στην αγορά. Η κριτική μας λαμβάνει υπόψη όλες τις χρεώσεις.

Υποστήριξη πελατών

Εξερευνήστε τον ιστότοπο για να μάθετε ποιες μεθόδους επικοινωνίας είναι διαθέσιμες για την υποστήριξη χρηστών που χρειάζονται συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων ή βοήθεια στην ανταλλαγή. Επίσης, ορισμένες ανταλλαγές θα παρέχουν ολοκληρωμένες Συχνές Ερωτήσεις και Οδηγούς Οδηγίες Χρήσης που είναι χρήσιμες για αρχάριους.

Κριτικές

Η αναζήτηση για διαδικτυακές κριτικές ανταλλαγών, σχόλια φόρουμ και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε ποια εμπειρία είχαν άλλοι επενδυτές και έμποροι με την πλατφόρμα.

Τύποι ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ για να διαλέξετε. Η πιο κατάλληλη ανταλλαγή εξαρτάται από το επίπεδο εμπειρίας των χρηστών με επενδύσεις και συναλλαγές χρηματοπιστωτικών αγορών. Περιγράψαμε τους βασικούς τύπους παρακάτω για κάθε κατηγορία επενδυτή.

Fiat To Crypto Exchange

Οι πρώτοι επενδυτές και αρχάριοι που θέλουν να κάνουν την πρώτη τους αγορά σε ψηφιακό νόμισμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που δέχεται νομίσματα. Αυτοί οι τύποι ιστότοπων θα δέχονται πολλαπλά νομίσματα fiat όπως το USD, EUR, GBP, AUD και NZD σε αντάλλαγμα ψηφιακών στοιχείων όπως Bitcoin και Ethereum.

Όταν επιλέγετε ανταλλαγή fiat-to-crypto, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η πλατφόρμα δέχεται δολάρια ΗΠΑ και προσφέρει τοπικές μεθόδους πληρωμής στις ΗΠΑ, κατά προτίμηση τραπεζική μεταφορά. Τέλος, ελέγξτε αν υπάρχουν χρεώσεις κατάθεσης ή ανάληψης, καθώς αυτά μπορεί να είναι κρυφά κόστη.

Ανταλλαγή συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Μόλις πραγματοποιηθεί μια αγορά, το crypto μπορεί να μεταφερθεί σε ανταλλαγή crypto-to-crypto για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια στις ΗΠΑ είναι το Coinbase και το Binance που είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο σε πολλές χώρες.

διαγράμματα δυαδικών συναλλαγών

Συναλλαγή κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας το Binance.

Αυτά τα δημοφιλή χρηματιστήρια προσφέρουν σύγχρονες πλατφόρμες συναλλαγών με πακέτα χαρτογράφησης που επιτρέπονται ενδιάμεσοι έως έμπειροι έμποροι για αγορά, εμπορία και πώληση κρυπτογράφησης για άλλα νομίσματα. Η χρήση ανταλλαγής συναλλαγών επιτρέπει στους επενδυτές να διαφοροποιήσουν την αρχική τους αγορά κρυπτογράφησης σε άλλα γνωστά σύμβολα altcoin και DeFi.

Οι προχωρημένοι επενδυτές και οι έμποροι ημέρας μπορούν να χρησιμοποιούν ανταλλαγές συναλλαγών για να υποθέσουν την τιμή των ηλεκτρονικών νομισμάτων χρησιμοποιώντας τεχνική ανάλυση σε ένα διάγραμμα τιμών. Πολλές πλατφόρμες συναλλαγών προσφέρουν δυνατότητες χαρτογράφησης και εργαλεία όπως τεχνικούς δείκτες, εργαλεία σχεδίασης και μοτίβα γραφημάτων για την ανάλυση της τιμής και την αναγνώριση ευκαιριών διαπραγμάτευσης.

Μελλοντικά & Παράγωγα κρυπτονομισμάτων

Υπάρχουν επίσης ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που προσφέρουν συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης και παραγώγων. Αυτοί οι τύποι πλατφορμών συναλλαγών όπως το Bybit και το FTX είναι συνιστάται μόνο για έμπειρους εμπόρους. Η διαπραγμάτευση παραγώγων σε ανταλλαγές περιθωρίων απαιτεί διεξοδική κατανόηση της διαπραγμάτευσης μόχλευσης και απαιτούνται ορθές αρχές διαχείρισης κινδύνου. Είναι πιθανό να χάσετε περισσότερα από το αρχικό κεφάλαιο που κατατίθεται στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας μόχλευση.

διεπαφή bybit

Συναλλαγή παραγώγων με Bybit.

Η χρήση μοχλευμένων θέσεων είναι επικίνδυνη και οι έμποροι ενδέχεται δυνητικά να χάσουν περισσότερα από αυτά που έχουν καταθέσει σε λογαριασμό. Οι προχωρημένοι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιούν μόχλευση έως και 100: 1 σε θέσεις για να κλείσουν ή να κλείσουν την αγορά και να επωφεληθούν από τις μικρές μεταβολές των τιμών. Είναι δυνατό να αναπτυχθεί ένας λογαριασμός συναλλαγών πολύ γρήγορα, ωστόσο υπάρχει αυξημένος κίνδυνος.

Πάροχοι κρυπτονομισμάτων CFD

Οι διαδικτυακοί μεσίτες παρέχουν έναν εναλλακτικό τρόπο για τους επενδυτές να αγοράσουν κρυπτονομίσματα και δείκτες κεφαλαίων. Ενώ οι πλατφόρμες CFD δεν προσφέρουν τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης για αγορά, επιτρέπουν στους εμπόρους να υποθέσουν την κατεύθυνση της τιμής χρησιμοποιώντας το περιθώριο σε ορισμένες περιοχές. Αυτό σημαίνει ότι οι επενδυτές μπορούν να αγοράζουν ή να πωλούν κρυπτονομίσματα.

Καλύτερη ανταλλαγή Crypto για αγορά Bitcoin

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να αγοράσουν Bitcoin ως πρώτη επένδυσή τους στην αγορά ψηφιακού νομίσματος. Εάν ψάχνετε να αποκτήσετε Bitcoin, το η καλύτερη μέθοδος για τους πελάτες των ΗΠΑ είναι να χρησιμοποιούν μια τοπική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων όπως το Coinbase. Με έδρα την Καλιφόρνια, το Coinbase προσφέρει μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής για κατοίκους στις ΗΠΑ και δέχεται νόμισμα USD.

Το Coinbase θεωρείται ευρέως αξιόπιστο, αξιόπιστο και παρέχει κορυφαία ρευστότητα για την απόκτηση των καλύτερων τιμών έναντι του δολαρίου ΗΠΑ. Η ανταλλαγή προσφέρει επίσης έναν αριθμό altcoins όπως Ethereum, Litecoin, XRP και Ethereum Classic που μπορούν να αγοραστούν χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat ή Bitcoin.

Καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης για αγορά Ethereum

Με την άνοδο της τιμής ETH να βρίσκεται κοντά στο υψηλό όλων των εποχών, οι επενδυτές συγκεντρώνονται σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για να αποκτήσουν γρήγορα το Ethereum. Η καλύτερη μέθοδος για τους πελάτες των ΗΠΑ να αποκτήσουν Ethereum (ETH) με USD είναι να χρησιμοποιούν μια τοπική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων όπως το Coinbase. Το χρηματιστήριο παρέχει ένα κατάστημα all-in-one στους επενδυτές να αγοράζουν, να ανταλλάσσουν και να πωλούν Ethereum πίσω σε USD.

Καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης για αγορά Altcoins

Υπάρχουν χιλιάδες altcoins στην αγορά για τους επενδυτές να κερδοσκοπούν, ελπίζοντας ότι θα γίνει το επόμενο Bitcoin ή Ethereum. Ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια για την αγορά altcoins είναι το Binance, το οποίο προσφέρει εκατοντάδες νομίσματα alt που μπορούν να αγοραστούν με νόμισμα fiat, stablecoin και Bitcoin.

όγκος δυαδικών ψηφίων

Το Binance είναι το # 1 για όγκο συναλλαγών και ρευστότητα.

Το Binance είναι το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης όσον αφορά τη ρευστότητα των συναλλαγών και τους ημερήσιους όγκους συναλλαγών σύμφωνα με το coinmarketcap, ακολουθούμενο από τους Coinbase Pro και Kraken. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν τις καλύτερες τιμές ζευγών altcoin. Τα μικρότερα χρηματιστήρια θα πρέπει να χρεώσουν υψηλότερο τέλος spread λόγω της χαμηλότερης ρευστότητας στα βιβλία παραγγελιών τους.

Καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Το Binance είναι η υψηλότερη βαθμολογία ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων όπως Bitcoin, Ethereum, XRP και Litecoin. Είναι το το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές χρηματιστήριο στον κόσμο και αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί συναλλαγές άνω των 16 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ καθημερινά σε ολόκληρη την αγορά spot σύμφωνα με coinmarketcap.com.

binance προηγμένες συναλλαγές

Η προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών της Binance.

Η ισχύς της Binance έγκειται στη φήμη της για μια σταθερή και ασφαλή πλατφόρμα συναλλαγών. Η πλατφόρμα είναι ενσωματωμένη στο TradingView που είναι ένα κορυφαίο δίκτυο χαρτογράφησης και κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Binance είναι πλήρως εξοπλισμένοι με τα καλύτερα εργαλεία χαρτογράφησης και δυνατότητες διαπραγμάτευσης για το Cryptocurrency να ανταλλάσσει εκατοντάδες ζεύγη κρυπτογράφησης σε έναν ιστότοπο συναλλαγών.

Καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης για αρχάριους

Η εύρεση μιας απλής και γρήγορης ανταλλαγής για την απόκτηση κρυπτογράφησης είναι σημαντική για νέους επενδυτές στην αγορά ψηφιακού νομίσματος. Κατά τη γνώμη μας, το Coinbase είναι η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης για αρχάριους όπως ήταν σχεδιασμένο για απλότητα και ευκολία στη χρήση. Τα οφέλη του Coinbase περιλαμβάνουν:

 • Εύκολη δημιουργία λογαριασμού
 • Διαδικασία ταχείας επαλήθευσης ταυτότητας
 • Ποικιλία τρόπων πληρωμής για σύνδεση με λογαριασμό
 • Κομψό περιβάλλον εργασίας χρήστη διαθέσιμο σε επιτραπέζια ή κινητή εφαρμογή συναλλαγών
 • Ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων για επιλογή
 • Απλή διαδικασία για την ολοκλήρωση της αγοράς

Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με τις χαμηλότερες χρεώσεις

Η εύρεση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων χαμηλής αμοιβής για χρήση στις ΗΠΑ είναι μια σημαντική εκτίμηση για αρχάριους και έμπειρους επενδυτές. Η χαμηλότερη ανταλλαγή τελών συναλλαγών στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ) σύμφωνα με την έρευνά μας είναι το Binance.

Η ανταλλαγή χρησιμοποιεί ένα σύστημα πολλαπλών επιπέδων τελών μεταξύ 0% και 0,1%. Υπάρχει επίσης ένα κίνητρο για χρήση του εγγενούς διακριτικού Binance Coin (BNB) της πλατφόρμας, το οποίο προσφέρει χαμηλότερες χρεώσεις με εκπτώσεις έως και 25% έκπτωση. Οι ανταλλαγές ανταγωνιστών μπορούν να χρεώνουν τέλη συναλλαγών έως και 1% ανά συναλλαγή, τα οποία μπορούν να αυξηθούν μακροπρόθεσμα.

Ένας εναλλακτικός τρόπος απόκτησης κρυπτογράφησης χωρίς να πληρώσετε πάρα πολλά τέλη είναι να χρησιμοποιήσετε μια ανταλλαγή όπως το Phemex που προσφέρει μηδενικές αμοιβές στην ανταλλαγή τους για premium μέλη. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης μηδενικών τελών.

Πού να αποθηκεύσετε το Cryptocurrency

Η αποθήκευση κρυπτονομισμάτων σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ μπορεί να είναι επικίνδυνη. Η ασφάλεια του περιουσιακού στοιχείου αφήνεται στο χρηματιστήριο και μπορεί να είναι ευάλωτο σε παραβιάσεις και κλοπή. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε ασφαλή τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Δύο από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης είναι:

Πορτοφόλια υλικού παρέχει ένα κλείδωμα αέρα μεταξύ συνδεδεμένων στο Διαδίκτυο συσκευών και πρόσβασης στο στοιχείο. Τα ιδιωτικά κλειδιά που δίνουν το δικαίωμα πρόσβασης στην κρυπτογράφηση (αποστολή, μεταφορά και λήψη) αποθηκεύονται στο πορτοφόλι σε αντίθεση με ένα χρηματιστήριο.

καθολικό nano x

Πορτοφόλι υλικού Ledger Nano X

Αυτό σημαίνει ότι είναι Δεν είναι δυνατόν για τους χάκερ να κλέψουν κρυπτογράφηση εκτός εάν έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά κλειδιά. Ακόμα κι αν το πορτοφόλι ψυχρής αποθήκευσης είναι κατεστραμμένο, χαμένο ή κλαπεί, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματα χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από εφεδρικές επιλογές, όπως η χρήση φράσης ανάκτησης.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι νόμιμο να αγοράζετε κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ?

Η νομική κατάσταση του Bitcoin και άλλων περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων ποικίλλει σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ λόγω των τοπικών κανονισμών και αλλάζει συνεχώς λόγω του εξελισσόμενου τοπίου χρηματοοικονομικής πολιτικής. Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο των Ηνωμένων Πολιτειών, Το Bitcoin ταξινομείται ως «εμπόρευμα» και θεωρείται «νόμιμο».

Όπως και οι περισσότερες χώρες του κόσμου, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θεωρεί παράνομο το Bitcoin ή το crypto, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αγοραστεί και να πωληθεί σε χρηματιστήρια εάν τηρηθούν τα κατάλληλα μέτρα κατά της απάτης. Ενώ το Δίκτυο Επιβολής Οικονομικών Εγκλημάτων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ (FINCEN) έχει δηλώσει ότι αυτό είναι νόμιμο να αγοράσετε Bitcoin, Είναι καθεστώς ως χρήμα ή ένα εμπόρευμα διαφέρει μεταξύ των πολιτειών στις ΗΠΑ.

Οι πελάτες θα πρέπει να ελέγξουν τη νομική κατάσταση της κρυπτογράφησης εντός της αντίστοιχης πολιτείας τους πριν επενδύσουν.

Η Crypto φορολογείται στις ΗΠΑ?

Διαπραγμάτευση και εκμετάλλευση Bitcoin και ντοΤα ryptocurrencies είναι φορολογητέα περιουσιακά στοιχεία σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς νόμους των ΗΠΑ. Οποιαδήποτε πώληση κρυπτονομισμάτων θεωρείται α εκδήλωση κερδών κεφαλαίου και το κέρδος ή η ζημία πρέπει να δηλωθεί ως μέρος μιας φορολογικής δήλωσης ατόμου ή εταιρείας. Οι φορολογητέες πράξεις περιλαμβάνουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που αγοράζονται, εμπορεύονται και πωλούνται σε χρηματιστήρια, εξορύσσονται, χρησιμοποιούνται για την πληρωμή πραγμάτων και κερδίζονται μέσω λογαριασμών αποταμίευσης τόκων κρυπτογράφησης.

Πώς μπορώ να αποκτήσω Cryptocurrency στις ΗΠΑ?

Ο καλύτερος τρόπος για τα άτομα να αποκτήσουν κρυπτογράφηση στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι να χρησιμοποιήστε μια άδεια ανταλλαγής κρυπτογράφησης που ρυθμίζεται στις Η.Π.Α. κατάσταση κατοικίας του πελάτη. Η χρήση μιας ανταλλαγής που ρυθμίζεται από τοπικές αρχές μειώνει τον κίνδυνο παράνομης δραστηριότητας, καθώς η πλατφόρμα πρέπει να συμμορφώνεται με αυστηρές απαιτήσεις που επιβάλλει η κυβέρνηση.

Πού μπορώ να αγοράσω Crypto?

Οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης που εδρεύουν στις ΗΠΑ, όπως οι Coinbase, Kraken και Gemini, έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο για τους χρήστες να δημιουργήσουν λογαριασμό, να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους, να καταθέσουν χρήματα και να αποκτήσουν κρυπτογράφηση.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος πληρωμής για να λάβετε Crypto στις ΗΠΑ?

Όταν επιλέγετε μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η πλατφόρμα υποστηρίζει τη μέθοδο κατάθεσης που προτιμάτε. ο η καλύτερη επιλογή είναι η χρήση τραπεζικής μεταφοράς από τραπεζικό λογαριασμό στις ΗΠΑ. Τα τέλη συναλλαγής είναι γενικά χαμηλά και η επεξεργασία των χρημάτων γίνεται σε λίγες εργάσιμες ημέρες.

Άλλες δημοφιλείς μέθοδοι για τη μετατροπή δολαρίων ΗΠΑ (USD) σε κρυπτογράφηση περιλαμβάνουν πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα, κατάθεση μετρητών, PayPal, κουπόνια μετρητών και δωροκάρτες Amazon.

Μπορείτε να αγοράσετε Crypto χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα στις ΗΠΑ?

Οι διαθέσιμες ανταλλαγές στις ΗΠΑ, όπως το Coinbase, επιτρέπουν τη χρήση πιστωτικών / χρεωστικών καρτών για την αγορά κερμάτων. Είναι γρήγορο, ασφαλές και εύκολα προσβάσιμο σε άτομα με τραπεζικό λογαριασμό. Άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες που δέχονται πιστωτικές κάρτες για πολίτες των ΗΠΑ είναι οι Binance, eToro, Changelly και CEX.IO.

Η χρήση τραπεζικής κάρτας για αγορές είναι ελκυστική για επενδυτές που αναζητούν έναν γρήγορο και ασφαλή τρόπο απόκτησης Bitcoin και άλλων altcoins. Το μόνο μειονέκτημα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας είναι τα τέλη συναλλαγής, τα οποία είναι υψηλότερα από τις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής, όπως μια τοπική τραπεζική μεταφορά.

Ποιες τράπεζες των ΗΠΑ είναι φιλικές προς το Crypto?

η πλειοψηφία των τραπεζών στις ΗΠΑ δεν δέχεται συναλλαγές με Bitcoin ή κρυπτογράφηση. Ωστόσο, με την αυξημένη υιοθέτηση, η τάση αλλάζει αργά και μια σειρά από τράπεζες στις ΗΠΑ όπως Chime Bank, Ally Bank, USSA, Simple Bank και ακόμη και JP Morgan έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν τις πολιτικές τους έναντι των ψηφιακών νομισμάτων.

Είναι τα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων ασφαλή?

Υπάρχουν ακόμη περιστατικά παραβίασης κρυπτονομισμάτων με αποτέλεσμα την κλοπή χρημάτων. είναι όχι 100% ασφαλές για την αποθήκευση κρυπτογραφικών στοιχείων σε ανταλλαγή, ανεξάρτητα από τα ισχύοντα μέτρα ασφαλείας. Τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης διαθέτουν λειτουργίες ασφαλείας τύπου τράπεζας για να διατηρήσουν τον κίνδυνο εξαιρετικά χαμηλό, ωστόσο το καλύτερο μέρος για την αποθήκευση Bitcoin και κρυπτογράφησης είναι στη δική σας επιμέλεια χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι ψυχρής αποθήκευσης.

Μπορείτε να αγοράσετε Crypto χρησιμοποιώντας το Apple Pay στις ΗΠΑ?

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν ψηφιακά νομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum χρησιμοποιώντας το Apple Pay στο Coinmama. Η παγκόσμια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων υποστηρίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και δέχεται συναλλαγές χρησιμοποιώντας δολάρια ΗΠΑ. Το Coinmama είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια που υποστηρίζουν το Apple Pay.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσετε το άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ), συνιστάται να κολλήστε με μια καθιερωμένη, αξιόπιστη και ανταλλαγή με έδρα τις ΗΠΑ που δέχονται καταθέσεις σε USD και ρυθμίζονται στις περισσότερες πολιτείες. Το παραπάνω Bitcoin & Οι πλατφόρμες κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ είναι αξιόπιστες και χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως για την αγορά, την εμπορία και την πώληση κρυπτονομισμάτων.

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε και να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα, φροντίστε να αποσύρετε τα κέρδη σας σε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι Bitcoin για ασφαλή φύλαξη. Είναι η καλύτερη μέθοδος για την προστασία της επένδυσής σας σε κρυπτογράφηση.

Τώρα είναι η σειρά σας να σχολιάσετε.

 • Πιστεύετε ότι η λίστα μας με τις καλύτερες ανταλλαγές Bitcoin ΗΠΑ είναι σωστή?
 • Πώς ήταν η εμπειρία σας σε αυτά τα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης?
 • Ποια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ θα συνιστούσατε σε έναν φίλο?

Εάν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μη διστάσετε να το μοιραστείτε με το κοινωνικό σας δίκτυο.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα επιλεγμένα άρθρα:

 • 10 καλύτερα Bitcoin & Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία
 • 8 καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών Crypto Margin
 • 5 καλύτερες πλατφόρμες για να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Bitcoin & Κρυπτο
 • 4 Καλύτερο λογισμικό χαρτογράφησης Crypto & Εργαλεία για εμπόρους Altcoin
 • Kraken εναντίον Σύγκριση Gemini: Ποιο Crypto Exchange είναι καλύτερο?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me