5 εναλλακτικές λύσεις Coinspot με χαμηλότερα τέλη συναλλαγών

Το Coinspot είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο που εδρεύει στη Μελβούρνη, το οποίο παρέχει έναν ασφαλή τρόπο αγοράς κρυπτογράφησης ή άλλων altcoins στην Αυστραλία με σταθερό τέλος συναλλαγής 1%. Ωστόσο, με την αύξηση του αριθμού των κρυπτονομισμάτων και του τοπικού ανταγωνισμού, υπάρχουν νέα ανταλλαγές όπως το Coinspot που προσφέρουν πολύ χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών.

Εάν τα χαμηλά τέλη είναι σημαντικά για εσάς όταν αγοράζετε Bitcoin στην Αυστραλία, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις κορυφαίας βαθμολογίας για το Coinspot που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Crypto Exchanges Like Coinspot

Αυτός ο οδηγός σύγκρισης παρέχει μια επισκόπηση των καλύτερων εναλλακτικών λύσεων Coinspot για χρήση στην Αυστραλία με χαμηλότερα τέλη συναλλαγών. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στην Αυστραλία, διαβάστε τις αναλυτικές κριτικές μας που συνδέονται παρακάτω ή περιηγηθείτε στην κατηγορία ανταλλαγών μας.

Swyftx

Το Swyftx είναι μια ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων στην Αυστραλία με επίκεντρο την επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι έμποροι με υπάρχοντες παρόχους. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να είναι η καλύτερη από τους ανταγωνιστές της κάνοντας την πιο δίκαιο και ευκολότερο για χρήστες που θέλουν να μετατρέψουν AUD σε BTC.

Επισκεφτείτε το Swyftx

Η πλατφόρμα παρέχει στους Αυστραλούς έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο αγοράς και πώλησης δημοφιλών κρυπτονομισμάτων όπως Ethereum, Litecoin, Ripple, Cardano και είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το Coinspot.

ιστότοπος swyftx

Τα υψηλά τέλη και τα spreads υπήρξαν ένα ζήτημα στην Αυστραλία λόγω ορισμένων χρηματιστηρίων που είχαν μονοπώλιο στην κοινότητα κρυπτογράφησης που εκμεταλλεύτηκε κατά την περίοδο αιχμής του 2017, όπου το Bitcoin έφτασε τα $ 20.000 USD.

swyftx

λάβετε 10 $ δωρεάν BITCOIN κατά τη δημιουργία και την επαλήθευση ενός λογαριασμού

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

5/5

Λάβετε 10 $ BTC


Για τη μείωση των τελών συναλλαγών, το Swyftx έχει βελτιστοποιηθεί για αύξηση της ρευστότητας με τον όγκο συναλλαγών για τη μείωση των τελών spread. Το σύστημα μεσιτείας επιτρέπει στην πλατφόρμα να προσφέρει 4 φορές χαμηλότερα spread και 2 φορές φθηνότερα τέλη συναλλαγών από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές του.

Αυτό είναι σημαντικό. Το τέλος προμήθειας είναι συχνά κρυφό, παραβλέπεται ή δεν αποκαλύπτεται σε χρηματιστήρια συναλλαγών. Το Swyftx είναι το μοναδικό χρηματιστήριο στην Αυστραλία που είναι απόλυτα διαφανές με ΟΛΕΣ τις χρεώσεις συναλλαγών στην πλατφόρμα.

αμοιβές swyftx

Ανεξάρτητο αποθεματικό

Το Independent Reserve είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο μεταξύ εμπόρων κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο που προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις και υποστήριξη για παραδοσιακά νομίσματα fiat όπως το Δολάριο Αυστραλίας, το Δολάριο Νέας Ζηλανδίας και το Δολάριο ΗΠΑ. Η ανταλλαγή επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν, να πωλούν και να ανταλλάσσουν 14 από τα μεγαλύτερα νομίσματα κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το Independent Reserve

Το Independent Reserve χρησιμοποιεί ένα δομή τελών βάσει βαθμίδας που γίνεται φθηνότερη με όσο περισσότερο κάνετε συναλλαγές. Το χαμηλότερο τέλος ξεκινά από 0,5% το οποίο μειώνεται σταδιακά καθώς ο όγκος συναλλαγών σας αυξάνεται σε τέλος συναλλαγής 0,05%. Πρόκειται για εξαιρετικούς επενδυτές υψηλής αξίας ή πελάτες SMSF που θέλουν να επενδύσουν σε Bitcoin.

ανεξάρτητο αποθεματικό

Το Independent Reserve έχει ένα σταθερό ιστορικό και δεν έχει παραβιαστεί από τους χάκερ μέχρι σήμερα. Συμμορφώνεται με τους τοπικούς κανονισμούς και προσφέρει ένα ασφαλιστικό ταμείο για την προστασία των χρηστών από τους χάκερ και την κλοπή τυχόν περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης που διατηρούνται σε διαδικτυακά πορτοφόλια πελατών.

Creeree

Το Cointree είναι ένας πάροχος ψηφιακού νομίσματος που επιτρέπει σε άτομα να αγοράζουν κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας τοπικό νόμισμα AUD. Ιδρύθηκε το 2014, η Cointree ήταν ένα από τα πρώτα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που ξεκίνησαν στην Αυστραλία και έχει προσελκύσει μια τεράστια βάση χρηστών.

Επισκεφτείτε το Cointree

Η ανταλλαγή παρέχει μια εύκολη, γρήγορη και ασφαλή υπηρεσία για να κάνει την κατοχή κρυπτονομισμάτων πιο προσβάσιμη στο καθημερινό άτομο. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να καταθέσουν AUD και να μετατρέψουν σε ψηφιακά στοιχεία όπως Bitcoin, Ethereum και άλλα altcoins στην Αυστραλία.

Ιστότοπος Cointree

Παρόμοια με το Independent Reserve, το Cointree χρησιμοποιεί κλιμακωτές χρεώσεις που κυμαίνονται μεταξύ 0,5% και 0,9% ανάλογα με τον όγκο που διαπραγματεύεται. Τα τέλη διαπραγμάτευσης είναι αρκετά λογικά για επενδυτές υψηλής καθαρής αξίας. Για νέους επενδυτές κρυπτογράφησης, η χρέωση συναλλαγής 0,9% είναι ελάχιστα καλύτερη από το Coinspot.

Το Cointree προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής που είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό όπως:

  • PayID (Instant). Οι περισσότερες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Αυστραλία υποστηρίζουν το PayID
  • POLi (Άμεση). Το POLi Payments είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Australia Post και παρέχει άμεση επιβεβαίωση των πληρωμών
  • Τραπεζική μεταφορά (1-2 εργάσιμες ημέρες). Μεταφέρετε χρήματα απευθείας σε λογαριασμό Cointree
  • Καταθέσεις μετρητών (Άμεση). Αγοράστε crypto χρησιμοποιώντας μετρητά για να κάνετε κατάθεση

ZebPay

Zebpay παρέχει ένα απλό on-ramp που επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράζουν κρυπτονομίσματα μέσω των εφαρμογών συναλλαγών για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές. Η ανταλλαγή ιδρύθηκε το 2014 και εδρεύει στη Σιγκαπούρη εξυπηρετούσε πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και έχει επεκταθεί για να παρέχει την υπηρεσία ψηφιακού νομίσματος σε κατοίκους στην Αυστραλία.

Επισκεφτείτε το ZebPay Zebpay

Το Zebpay επιτρέπει στους χρήστες του να μετατρέπουν το AUD σε νομίσματα κρυπτογράφησης, όπως Bitcoin, Ripple, Ether, EOS, Bitcoin Cash και Litecoin. Ο αριθμός των κρυπτονομισμάτων είναι περιορισμένος, ωστόσο αναμένουμε να αυξηθεί στο εγγύς μέλλον.

Όσον αφορά τα τέλη, η Zebpay χρεώνει ένα σταθερή χρέωση 0,4% σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία συναλλαγών που είναι ανταγωνιστικά σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην Αυστραλία. Δεν υπάρχουν επίσης χρεώσεις κατάθεσης ή ανάληψης μέσω της πλατφόρμας.

Ψηφιακή αύξηση

Η ανταλλαγή Digital Surge παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο αγορά και πώληση Bitcoin στην Αυστραλία με AUD. Μπορείτε ακόμη και να πληρώσετε λογαριασμούς με Bitcoin. Η πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων έχει βασική εστίαση που παρέχει απλότητα και είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους αγοράς Bitcoin στην Αυστραλία.

Επισκεφτείτε το Digital Surge

Με έδρα το Μπρίσμπεϊν, η ομάδα έχει δεσμευτεί να οικοδομήσει εμπιστοσύνη και διαφάνεια στην κοινότητα κρυπτογράφησης και να λάβει μέρος σε μια σειρά κοινοτικών εκδηλώσεων για να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση του κλάδου για όλους τους επενδυτές..

Η Digital Surge προσφέρει μερικές διαφορετικές μεθόδους κατάθεσης στις οποίες οι περισσότεροι Αυστραλοί πρέπει να έχουν πρόσβαση. Υπάρχει μια ελάχιστη μέθοδος κατάθεσης 20 $ για να ξεκινήσετε.

ψηφιακή αύξηση αγορά bitcoin

Η ανταλλαγή Digital Surge επιτρέπει στους χρήστες της να αγοράζουν Bitcoin στην Αυστραλία αμέσως με AUD. Εάν ψάχνετε να αγοράσετε άλλα κρυπτονομίσματα, θα πρέπει να εγγραφείτε με άλλο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που είναι το μόνο μειονέκτημα.

συμπέρασμα

Το Coinspot παραμένει μια αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία που είναι δημοφιλής μεταξύ νέων και έμπειρων επενδυτών. Ωστόσο, από την κυκλοφορία του το 2013, το χρηματιστήριο δεν μείωσε τις χρεώσεις διαπραγμάτευσης και γίνεται λιγότερο ανταγωνιστικός στην αγορά.

Υπάρχουν τώρα πολλές εναλλακτικές λύσεις Coinspot με χαμηλότερα τέλη συναλλαγών που οι επενδυτές κρυπτογράφησης στην Αυστραλία πρέπει να εξετάσουν και να ερευνήσουν. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο, οπότε μη διστάσετε να το μοιραστείτε με το δίκτυό σας!

ψηφιακή αύξηση

Εδώ είναι μερικά ακόμη επιλεγμένα άρθρα για να διαβάσετε στη συνέχεια:

  • Καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης για αγορά Bitcoin στην Αυστραλία
  • 7 τρόποι αγοράς Bitcoin με μετρητά στην Αυστραλία
  • ChangeNOW Review: Crypto Swaps, Trading Fees & Περισσότερο
  • Τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο
  • Τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού για την αποθήκευση του Bitcoin σας
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map