Πώς να αγοράσετε Bitcoin στη Νέα Ζηλανδία (NZ)

Είστε αρχάριος που θέλει αγοράστε Bitcoin (BTC) στη Νέα Ζηλανδία για πρώτη φορά, αλλά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω; Εάν ναι, αυτός ο οδηγός θα σας δείξει έναν εύκολο τρόπο για να αποκτήσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στο NZ.

η επιλογή μας

Καλύτερη ανταλλαγή για

Αρχάριοι

etoro Επισκέψου την ιστοσελίδα

Αποποίηση ευθυνών: Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Καλύτερη ανταλλαγή για

Φήμη

κάθισμα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη ανταλλαγή για

Δημοτικότητα

νομίσματα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Ορισμένες ανταλλαγές απαιτούν ένα πορτοφόλι Bitcoin, όπως το Ledger Nano X για να μπορέσετε να αγοράσετε Bitcoin. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin πριν ξεκινήσετε.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin: NZ

Αν ψάχνετε να αγοράσετε Bitcoin στο NZ, ακολουθήστε τα εξής βήματα:


Πώς να αποκτήσετε Bitcoin στη Νέα Ζηλανδία

Στη Νέα Ζηλανδία, υπάρχουν πολλοί τρόποι για τους κατοίκους να αγοράσουν Bitcoin. Κάθε μέθοδος θα περιλαμβάνει διαφορετικούς κινδύνους και χρεώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή για να επενδύσετε σε Bitcoin με την NZD.

Χρησιμοποιήστε ένα Bitcoin Exchange

Οι ανταλλαγές Bitcoin και crypto όπως το Independent Reserve είναι διαδικτυακός ιστότοπος ή εφαρμογές διαπραγμάτευσης που είναι προσβάσιμες σε άτομα που χρησιμοποιούν σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτές οι πλατφόρμες είναι εξαιρετικά ρυθμιζόμενο και επιτρέπει στους χρήστες να καταθέτουν χρήματα σε NZD που μπορούν να μετατραπούν σε Bitcoin, Ethereum ή άλλα νομίσματα.

Η χρήση ανταλλαγής για την αγορά Bitcoin απαιτεί επαλήθευση ταυτότητας για συμμόρφωση με τους νόμους και κανονισμούς της Νέας Ζηλανδίας. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να δουν την τρέχουσα τιμή του Bitcoin χρησιμοποιώντας ένα γράφημα για να βρουν τη βέλτιστη τιμή για αγορά.

ανεξάρτητος ιστότοπος αποθεματικών

Οι κορυφαίες πλατφόρμες μας στη Νέα Ζηλανδία για αγορά και πώληση Bitcoin παρατίθενται παρακάτω. Για να δείτε την πλήρη λίστα, μεταβείτε στο άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στη Νέα Ζηλανδία ή κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να διαβάσετε τις αναλυτικές κριτικές ανταλλαγών μας.

Αγορά χρησιμοποιώντας μετρητά στο χέρι

Ανταλλάξτε μετρητά για Bitcoin με έναν αξιόπιστο φίλο ή μέλος της οικογένειας που είναι πρόθυμος να αγοράσει και να πουλήσει Bitcoin. Το όφελος από την απόκτηση προσωπικού Bitcoin είναι ότι ο αγοραστής δεν χρειάζεται να δημιουργήσει λογαριασμό με ανταλλαγή. Ωστόσο, μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία για να ολοκληρώσετε και να συστήσετε ένα πορτοφόλι κινητού τηλεφώνου ή φορητό υπολογιστή για να επαληθεύσετε την τιμή του Bitcoin και να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή.

Χρησιμοποιήστε μια ανταλλαγή Peer To Peer

Ανταλλαγές Peer to Peer (P2P) Χρησιμοποιήθηκαν συνήθως πριν από αρκετά χρόνια για την αγορά και πώληση ψηφιακών στοιχείων πριν από την εμφάνιση κεντρικών ανταλλαγών. Πλατφόρμες όπως η Paxful συνδέουν πρόθυμους αγοραστές και πωλητές από όλο τον κόσμο. Ο Paxful χρησιμοποιεί ένα υπηρεσία escrow για να διασφαλιστεί ότι η συναλλαγή εκπληρώνεται και από τα δύο μέρη. Το Bitcoin διατηρείται από τον ιστότοπο και κυκλοφορεί στον αγοραστή μόλις επαληθευτεί ο τρόπος πληρωμής για το Bitcoin.

Ανταλλάξτε μια δωροκάρτα

Αρκετές ανταλλαγές δέχονται μια μεγάλη ποικιλία επιλογών πληρωμής όπως προπληρωμένες κάρτες, κάρτες δώρων από το iTunes, Amazon και πολλά άλλα. Αυτές οι κάρτες μπορούν να ανταλλαχθούν με ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων όπως το Bitcoin. Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που θα δεχτούν μια δωροκάρτα Amazon με αντάλλαγμα το Bitcoin.

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin

Η προτιμώμενη μέθοδος για τους κατοίκους της Νέας Ζηλανδίας να αποκτήσουν Bitcoin είναι να χρησιμοποιήστε μια ρυθμιζόμενη και αξιόπιστη ανταλλαγή που προσφέρει BTC και δέχεται δολάρια Νέας Ζηλανδίας ως πληρωμή. Εδώ είναι μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης ανταλλαγής.

Πλεονεκτήματα

 • Η ανταλλαγή Νέας Ζηλανδίας πρέπει να συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις αναφοράς AML / CTF και τους τοπικούς νόμους
 • Αγορά και πώληση Bitcoin απευθείας από το χρηματιστήριο χρησιμοποιώντας NZD
 • Υποστηρίζει τοπικές μεθόδους κατάθεσης NZD, όπως τραπεζική μεταφορά
 • Τοπική ομάδα υποστήριξης πελατών για βοήθεια με την αντιμετώπιση προβλημάτων

Μειονεκτήματα

 • Πρέπει να υποβάλει προσωπικά έγγραφα για να αποδείξει την ταυτότητά του
 • Χαμηλότερη ρευστότητα σε σύγκριση με τα χρηματιστήρια στο εξωτερικό που σημαίνει ότι τα spread μπορεί να είναι υψηλότερα
 • Ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται σε παγκόσμια κρυπτογράφηση δεν είναι διαθέσιμα

Τι να ψάξετε σε ανταλλαγή Bitcoin

Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές για την επιλογή ανταλλαγής στη Νέα Ζηλανδία, μπορεί να είναι δύσκολο για τους αρχάριους να γνωρίζουν ποιες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι κατάλληλες. Πριν ξεκινήσετε να αγοράζετε Bitcoin, ακολουθούν μερικά σημαντικά ζητήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να βοηθήσετε στη σύγκριση ανταλλαγών.

 • Αξιόπιστο και ρυθμισμένο: Η χρήση μιας τοπικής ανταλλαγής είναι μια ασφαλής επιλογή γνωρίζοντας ότι η πλατφόρμα θα πρέπει να συμμορφώνεται με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς και έχει δημιουργήσει μια σταθερή φήμη. Υπάρχει επίσης η επιλογή να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα.
 • Φιλικό για αρχάριους & εύχρηστος: Αναζητήστε μια ανταλλαγή που επιτρέπει γρήγορες και εύκολες καταθέσεις NZD χρησιμοποιώντας μια διαδικτυακή έκδοση της εφαρμογής συναλλαγών. Ορισμένες ανταλλαγές έχουν σχεδιαστεί ως πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης και πρέπει να αποφεύγονται για χρήστες που θέλουν να αγοράσουν Bitcoin χρησιμοποιώντας μια απλή διεπαφή και να διατηρήσουν μακροπρόθεσμα.
 • Μέθοδοι κατάθεσης: Βρείτε μια ανταλλαγή που προσφέρει τις προτιμώμενες επιλογές κατάθεσης, όπως τραπεζικές μεταφορές σε τοπικό τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα. Δεν προσφέρουν όλα τα χρηματιστήρια τους ίδιους τρόπους πληρωμής για την κατάθεση χρημάτων NZD και έχουν περιορισμούς στο ελάχιστο και μέγιστο ποσό που μπορεί να κατατεθεί ανά 24 ώρες.
 • Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα: Το Bitcoin διατίθεται ευρέως στις περισσότερες πλατφόρμες ψηφιακών νομισμάτων. Ωστόσο, οι χρήστες που αναζητούν altoins ή Defi tokens θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι υπάρχει αντιστοίχιση με NZD ή Bitcoin.
 • Ασφάλεια πορτοφολιού: Ο κίνδυνος απάτης στο διαδίκτυο, απάτη και κλοπή αποτελεί μείζονα ανησυχία για την κοινότητα του blockchain, οπότε είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι η ανταλλαγή περιλαμβάνει λειτουργίες ασφαλείας και «bank-like» για την προστασία χρημάτων που είναι αποθηκευμένα στο χρηματιστήριο. Τα κοινά μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν πορτοφόλια υλικού εκτός σύνδεσης για αποθήκευση, διαδικασία απόσυρσης πολλαπλών υπογραφών και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.
 • Αμοιβές: Υπάρχουν πολλές διαφορετικές χρεώσεις που πρέπει να γνωρίζετε όταν χρησιμοποιείτε μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης, όπως κατάθεση AUD, ανάληψη μετρητών ή κρυπτογράφηση και συναλλαγή μεταξύ περιουσιακών στοιχείων. Επίσης, οι ανταλλαγές μπορούν να χρεώσουν μια χρέωση spread που συχνά είναι «κρυφό κόστος» και δεν αποκαλύπτεται πλήρως. Ουσιαστικά είναι η διαφορά μεταξύ της τιμής προσφοράς και ζήτησης στην αγορά.
 • Υποστήριξη πελατών: Εξερευνήστε τον ιστότοπο για να μάθετε ποιες μεθόδους επικοινωνίας είναι διαθέσιμες για την υποστήριξη χρηστών που χρειάζονται συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων ή βοήθεια στην ανταλλαγή. Επίσης, ορισμένες ανταλλαγές θα παρέχουν ολοκληρωμένες Συχνές Ερωτήσεις και Οδηγούς Οδηγίες Χρήσης που είναι χρήσιμες για αρχάριους.
 • Κριτικές: Είναι πάντοτε καλή πρακτική να πραγματοποιείτε διεξοδική αναθεώρηση της ανταλλαγής πριν από τη χρήση. Διαβάστε διαδικτυακές κριτικές ανταλλαγής, σχόλια φόρουμ και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μάθετε τι σκέφτηκαν οι άλλοι για την πλατφόρμα. Μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα επιλέγοντας τη σωστή ανταλλαγή.

Λεπτομερής οδηγός για να αποκτήσετε Bitcoin

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός που εξηγεί πώς να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το Easy Crypto της Νέας Ζηλανδίας ως παράδειγμα.

Βήμα 1. Εγγραφή λογαριασμού με το Easy Crypto

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Easy Crypto, κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία λογαριασμού” στον ιστότοπο. Αυτό θα σας μεταφέρει απευθείας στη σελίδα εγγραφής όπου θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μία από τις παρακάτω επιλογές για να ξεκινήσετε:

 • Συνδεθείτε με το Google
 • Σύνδεση με Facebook
 • Συνδεθείτε με email

Βήμα 2. Επαλήθευση λογαριασμού και ενεργοποίηση 2FA

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης Easy Crypto. Χρειάζονται μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επαλήθευσης, μεταβείτε στην επάνω γραμμή και κάντε κλικ στο “Ο λογαριασμός μου” που θα σας μεταφέρει στο προφίλ σας. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε «Επαλήθευση λογαριασμού». Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια ηλεκτρονική φόρμα όπου θα σας ζητηθεί μόνο να παράσχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες.

εύκολη εγγραφή κρυπτογράφησης

Μόλις εισαγάγετε τα στοιχεία του προσωπικού σας, το επόμενο βήμα είναι να ανεβάσετε το έγγραφο αναγνώρισης που να δείχνει την τρέχουσα διεύθυνσή σας. Αυτό μπορεί να είναι διαβατήριο ή άδεια οδήγησης.

Βήμα 4. Προσθήκη διεύθυνσης Πορτοφολιού Bitcoin

Εάν διαθέτετε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, μπορείτε να προσθέσετε τη διεύθυνση στο Easy Crypto. Αυτό σημαίνει, όταν ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας, το Bitcoin αποστέλλεται απευθείας στο πορτοφόλι σας. Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας ένα χρηματιστήριο, καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος κλοπής των χρημάτων σας σε εισβολή ανταλλαγής.

εύκολο πορτοφόλι κρυπτογράφησης

Για να προσθέσετε τη διεύθυνση πορτοφολιού σας στο Easy Crypto:

Βήμα 4. Κάντε μια παραγγελία Bitcoin

Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε την πρώτη σας αγορά Bitcoin. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το widget στην αρχική σελίδα είτε να κάνετε κλικ στο “Αγορά / Πώληση” στην κορυφή που θα σας μεταφέρει σε ένα παράθυρο παραγγελίας όπως φαίνεται παρακάτω.

εύκολο crypto bitcoin

Βεβαιωθείτε ότι στο επάνω ρυθμιστικό είναι επιλεγμένο το κουμπί «Αγορά» Στη συνέχεια, επιλέξτε «Bitcoin» από τη λίστα στοιχείων κρυπτογράφησης και επιλέξτε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να αγοράσετε. Το Easy Crypto διαθέτει κουμπιά μετονομασίας για να το διευκολύνει ή μπορείτε να εισάγετε χειροκίνητα ένα ποσό. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τις λεπτομέρειες παραγγελίας, κάντε κλικ στο “Αγορά τώρα”. Το επόμενο βήμα είναι να επιβεβαιώσετε την πληρωμή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού χρησιμοποιώντας POLi ή EFT και αυτό είναι!

Πού να αποθηκεύσετε το Bitcoin στη Νέα Ζηλανδία

Οι χρήστες που αγοράζουν και αποθηκεύουν Bitcoin σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων θέτουν σε κίνδυνο την ιδιοκτησία του περιουσιακού στοιχείου για κλοπή και δόλια δραστηριότητα. Το ασφαλέστερο και Το πιο ασφαλές μέρος για την αποθήκευση των αγορασμένων Bitcoin είναι η απόσυρση σε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger Nano X και το διατηρείτε στην κατοχή σας.

Τα πορτοφόλια υλικού είναι μικρές μικρές συσκευές που αποθηκεύουν κρυπτογραφημένα ιδιωτικά κλειδιά που παρέχουν πρόσβαση σε Bitcoin ή σε άλλα περιουσιακά στοιχεία. Η πρόσβαση στα bitcoin μπορεί να ανακτηθεί εάν το πορτοφόλι χαθεί ή κλαπεί χρησιμοποιώντας μια φράση ανάκτησης. Έχουμε αξιολογήσει τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin και προτείνουμε τα πορτοφόλια Nano Ledger και Tezor.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να αγοράσω Bitcoin στη Νέα Ζηλανδία?

Οι κάτοικοι στη Νέα Ζηλανδία (NZ) μπορούν να αγοράσουν Bitcoin χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων με το NZD. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ασφαλές, ρυθμιζόμενο και αδειοδοτημένο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης για να αγοράσετε Bitcoin New Zealand. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν παγκόσμια ανταλλαγή fiat σε κρυπτονομίσματα όπως το Coinbase, το Binance και το eToro που επιτρέπουν τη μετατροπή καταθέσεων σε δολάρια Νέας Ζηλανδίας σε κρυπτογράφηση.

Πώς να πουλήσετε Bitcoin στη Νέα Ζηλανδία?

Η πώληση του Bitcoin ακολουθεί την ίδια διαδικασία με την αγορά. Τα άτομα μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό με πλατφόρμα κρυπτογράφησης για να καταθέσουν χρήματα BTC. Μόλις μεταφερθεί το Bitcoin, τα Bitcoin μπορούν να πωληθούν σε Δολάρια Νέας Ζηλανδίας με την αγοραία τιμή ή μια τιμή στο μέλλον χρησιμοποιώντας μια οριακή εντολή.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Coinbase στη Νέα Ζηλανδία?

Το Coinbase υποστηρίζεται σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων στη Νέα Ζηλανδία για να αγοράσετε Bitcoin και άλλα νομίσματα κρυπτονομισμάτων. Οι χρήστες θα πρέπει να ολοκληρώσουν την επαλήθευση ταυτότητας πριν χρηματοδοτήσουν έναν λογαριασμό Coinbase με δολάρια Νέας Ζηλανδίας (NZD) χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα ή τραπεζική μεταφορά.

Υπάρχουν Bitcoin ATM στη Νέα Ζηλανδία?

Σύμφωνα με Coinatmradar, Δεν υπάρχουν επί του παρόντος Bitcoin ATM στη Νέα Ζηλανδία για τους κατοίκους να αγοράζουν Bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα. Οι χρήστες θα πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό με ένα τοπικό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης για να αγοράσουν και να πουλήσουν κρυπτονομίσματα.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσετε το άρθρο μας σχετικά με την αγορά Bitcoin στο NZ, είναι σημαντικό με οποιαδήποτε οικονομική επένδυση να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη δική σας έρευνα και τη δέουσα επιμέλεια προτού καταθέσετε χρήματα για να αρχίσετε να αγοράζετε BTC. Τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin μπορεί να είναι εξαιρετικά ευμετάβλητα στοιχεία, επομένως είναι σημαντικό να επικυρώσετε την ανταλλαγή πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε οικονομική υπηρεσία.

Επίσης, εάν δεν έχετε πορτοφόλι υλικού, σας προτείνουμε να διαβάσετε την κριτική μας σχετικά με τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης, ώστε να διατηρήσετε ασφαλή την επένδυσή σας σε κρυπτογράφηση.

Εάν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μη διστάσετε να το μοιραστείτε με το κοινωνικό σας δίκτυο.

Λίγα περισσότερα σχετικά άρθρα για ανάγνωση:

 • 10 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)
 • 5 καλύτερες πλατφόρμες για να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Bitcoin & Κρυπτο
 • Επανεξέταση StormGain: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ Πριν εγγραφείτε
 • Πώς να κερδίσετε Bitcoin δωρεάν: 6 αποδεδειγμένες μέθοδοι
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map