Ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος να αγοράσετε NEO στην Αυστραλία

Είστε νέοι στο cryptocurrency και έχετε ακούσει για τις δυνατότητες του NEO; Συχνά αναφέρεται ως κινεζικό Ethereum, το νόμισμα NEO είναι ένα δημοφιλές κρυπτογράφηση που μπορεί να αγοραστεί χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία.

Πριν μπείτε στον οδηγό βήμα προς βήμα στο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος αγοράς NEO, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουμε πραγματοποιήσει εκτενή έρευνα και εκτιμήσαμε τους σημαντικούς παράγοντες κατά την αναζήτηση ανταλλαγής κρυπτογράφησης, όπως χρεώσεις συναλλαγών, όρια κατάθεσης, τρόποι πληρωμής, ασφάλεια & ασφάλεια και υποστήριξη πελατών.

Πώς να αγοράσετε NEO στην Αυστραλία: Οδηγός

Για να αγοράσετε κέρματα NEO στην Αυστραλία, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βασικά βήματα:

Πού να αγοράσετε NEO στην Αυστραλία

Αυτή είναι η λίστα με τα καλύτερα μέρη για αγορά NEO στην Αυστραλία με βάση τις κριτικές μας.

Τρόποι αγοράς NEO στην Αυστραλία

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επενδύσετε σε NEO στην Αυστραλία που εξαρτώνται από τον τρόπο πληρωμής σας. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων (την οποία προτείνουμε), τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε πάροχος ψηφιακού νομίσματος μπορεί να υποστηρίξει διαφορετικές μεθόδους κατάθεσης όπως:

 • Τραπεζικές μεταφορές (ΗΜΧ)
 • PayID
 • ΠΟΛΙ
 • BPAY
 • Κατάθεση μετρητών
 • Χρεωστική / πιστωτική κάρτα

Επομένως, είναι καλύτερο να αποφασίσετε να εγγραφείτε σε μια ανταλλαγή που υποστηρίζει τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής σας για να αγοράσετε NEO. Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω οδηγό για να δείτε ποιες κοινές μεθόδους κατάθεσης υποστηρίζονται από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης της Αυστραλίας.

 • Τραπεζική μεταφορά

 • PayID

 • ΠΟΛΙ

 • BPAY

 • Κατάθεση μετρητών

 • Χρεωστική / πιστωτική κάρτα


Αγορά NEO με τραπεζική μεταφορά στην Αυστραλία

Μπορείτε να αγοράσετε NEO χρησιμοποιώντας τραπεζική μεταφορά (ΗΜΧ) χρησιμοποιώντας μια ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία. Οι τραπεζικές μεταφορές συνήθως πιστώνονται εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας ανάλογα με την τράπεζα. Οι περισσότεροι Αυστραλοί θα εξοικειωθούν χρησιμοποιώντας μια συναλλαγή ΗΜΧ χρησιμοποιώντας τον online τραπεζικό τους λογαριασμό.

Για να ολοκληρώσετε μια τραπεζική μεταφορά, πρέπει να λάβετε τον BSB και τον αριθμό λογαριασμού του τραπεζικού λογαριασμού της ανταλλαγής. Αυτό δεν διαφέρει από την πραγματοποίηση πληρωμής σε κανέναν. Θα πρέπει να σημειώσετε ότι η τραπεζική μεταφορά μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από την άλλη μέθοδο κατάθεσης και είναι εύκολο να κάνετε λάθος.

Τα ακόλουθα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης της Αυστραλίας σάς επιτρέπουν να αγοράσετε NEO με τραπεζική μεταφορά:

 • Swyftx
 • Ανεξάρτητο αποθεματικό
 • ZebPay
 • ZipMEX

Αγορά NEO χρησιμοποιώντας PayID στην Αυστραλία

Η χρήση του PayID είναι μια εύκολη μέθοδος για επένδυση σε NEO στην Αυστραλία. Είναι ένας δημοφιλής τρόπος πληρωμής που υποστηρίζεται από τις περισσότερες από τις μεγαλύτερες αυστραλιανές τράπεζες. Καθώς είναι σχεδόν στιγμιαίο, οι επενδυτές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια άμεση αγορά ΝΕΟ θα πρέπει να εξετάσουν αυτήν τη μέθοδο κατάθεσης.

Οι καταθέσεις AUD θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας μέσα σε λίγα λεπτά από τη μεταφορά από τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου PayID της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων για να κάνετε μια κατάθεση.

Τα ακόλουθα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης της Αυστραλίας σάς επιτρέπουν να αγοράσετε NEO με PayID:

 • Swyftx
 • Ανεξάρτητο αποθεματικό
 • Coinspot
 • CoinJar
 • Ψηφιακή αύξηση

Αγοράστε NEO χρησιμοποιώντας POLi στην Αυστραλία

Το POLi είναι μια μέθοδος άμεσης κατάθεσης που είναι διαθέσιμη σε πολλά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην Αυστραλία για την αγορά NEO. Η μέθοδος κατάθεσης σάς επιτρέπει να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή από την ανταλλαγή μέσω διεπαφής στον υποστηριζόμενο τραπεζικό λογαριασμό σας.

Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που συνήθως επισκέπτεστε τον διαδικτυακό ιστότοπο της τράπεζάς σας για να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή. Οι πληρωμές POLi είναι απίστευτα απλές και χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθούν και τα χρήματα μεταφέρονται απευθείας στο χρηματιστήριο.

Οι ακόλουθες αυστραλιανές κρυπτονομιστικές υπηρεσίες υποστηρίζουν πληρωμές POLi για αγορά NEO:

 • Swyftx
 • Ανεξάρτητο αποθεματικό
 • Coinspot
 • ZebPay
 • Ψηφιακή αύξηση
 • Binance Lite
 • ZipMEX

Αγοράστε NEO χρησιμοποιώντας το BPAY στην Αυστραλία

Υπάρχουν λίγες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία που σας επιτρέπουν να επενδύσετε σε NEO χρησιμοποιώντας το BPAY που περιλαμβάνουν:

 • Swyftx
 • Coinspot
 • CoinJar

Παρόλο που αυτός ο τρόπος πληρωμής χρησιμοποιείται συνήθως για την πληρωμή λογαριασμών στην Αυστραλία, η εκκαθάριση των πληρωμών BPAY μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. Έτσι, εάν θέλετε να καταθέσετε χρήματα γρήγορα για να αγοράσετε NEO, το BPAY μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή και θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε PayID ή POLi που βρίσκονται κοντά στη στιγμή.

Αγοράστε NEO με κατάθεση μετρητών στην Αυστραλία

Μπορείτε να αγοράσετε NEO με κατάθεση μετρητών στην Αυστραλία χρησιμοποιώντας μια ρυθμιζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Θα πρέπει να παρέχετε ταυτότητα για να συμμορφώνεστε με τους κανονισμούς στην Αυστραλία, ακόμη και αν πληρώνετε με μετρητά.

Για να αγοράσετε NEO με μετρητά, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σε ένα υποστηριζόμενο πρακτορείο ειδήσεων σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτή η μέθοδος συνεπάγεται υψηλότερα τέλη μεταξύ 1,5% και 2,5%.

Οι ακόλουθες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων της Αυστραλίας σάς επιτρέπουν να αγοράσετε NEO με κατάθεση μετρητών:

Αγοράστε NEO με χρεωστική / πιστωτική κάρτα στην Αυστραλία

Γενικά, οι αυστραλιανές τράπεζες δεν επιτρέπουν τη χρήση πιστωτικής κάρτας για την αγορά NEO ή άλλων κρυπτονομισμάτων. Επομένως, οι περισσότερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στην Αυστραλία δεν υποστηρίζουν πιστωτικές κάρτες.

Ανάλογα με την τράπεζα με την οποία μπορείτε, μπορείτε να αγοράσετε NEO με χρεωστική κάρτα. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το χρηματοοικονομικό σας ίδρυμα ή τον εκδότη της κάρτας σας για να μάθετε εάν μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση με χρεωστική κάρτα.

Οι Αυστραλοί μπορούν να αγοράσουν NEO με χρεωστική κάρτα χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα παγκόσμια χρηματιστήρια:

 • CEX.io
 • Κοίνμαμα
 • Νομισματική βάση
 • Κάθαρση
 • Τσανγκλι
 • Αλλαγή ΤΩΡΑ

Οδηγός βήμα προς βήμα για την αγορά NEO

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε NEO, συνιστάται να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι υλικού για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα νομίσματά σας. Ενώ τα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης διαθέτουν διαδικτυακά πορτοφόλια, συνιστάται ιδιαίτερα να το αποθηκεύετε σε μια συσκευή που κρατάτε για να είστε ασφαλείς. Ουσιαστικά είναι σαν να έχετε μια τράπεζα στην πίσω τσέπη σας.

χαρακτηριστικά swyftx

Βήμα 1 – Εγγραφή λογαριασμού

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Swyftx, κάντε κλικ στο "Εγγραφείτε" παρακάτω κουμπί. Αυτό θα σας μεταφέρει απευθείας στη σελίδα εγγραφής Swyftx όπου θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το email σας, να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης, να εισαγάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Κάντε κλικ "συμφωνώ" στους όρους και τις προϋποθέσεις και πατήστε "Δημιουργήστε τον λογαριασμό μου".

μητρώο swyftx

Βήμα 2 – Επαλήθευση λογαριασμού και ενεργοποίηση 2FA

Η διαδικασία επαλήθευσης για το Swyftx είναι απίστευτα απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί 2 λεπτά.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επαλήθευσης, μεταβείτε στην πλευρική γραμμή στα αριστερά και κάντε κλικ στο "Προφίλ" τότε με το όνομά σας πηγαίνετε στο "Επαλήθευση". Αυτό θα εμφανίσει μια ηλεκτρονική φόρμα όπου θα απαιτείται μόνο να παρέχετε γενικές πληροφορίες.

επαλήθευση swyftx

Μόλις ολοκληρώσετε όλα τα βήματα επαλήθευσης, θα θελήσετε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο λογαριασμό σας. Αυτό είναι ουσιαστικά ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας για να διατηρείτε τα χρήματά σας ασφαλή.

Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στο "Σχετικά με" σελίδα και κάντε κλικ "Ρύθμιση MFA". Ακολουθήστε τις οδηγίες για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Google Authenticator στην έξυπνη συσκευή σας και εισαγάγετε το διακριτικό που εμφανίζεται μόλις σαρώσετε τον κωδικό QR.

swyftx 2fa

Βήμα 3 – Κατάθεση AUD

Το επόμενο βήμα είναι να κάνετε κλικ στο "Κατάθεση AUD" σύνδεσμος στην αριστερή μπάρα. Εδώ θα μπορείτε να επιλέξετε το ποσό των Δολλαρίων Αυστραλίας που θέλετε να καταθέσετε.

Μόλις μεταβείτε στη σελίδα κατάθεσης, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας Swyftx με Δολάρια Αυστραλίας (AUD) χρησιμοποιώντας είτε PayID (άμεση) είτε BPAY (εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας).

κατάθεση swyftx AUD

Βήμα 4 – Αγορά NEO

Τώρα που ο λογαριασμός σας έχει επαληθευτεί και έχετε καταθέσει AUD (ή BTC), μπορείτε να ξεκινήσετε την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο "Εμπορικές συναλλαγές" στην αριστερή μπάρα. Αυτό θα εμφανίσει το "Περιουσιακά στοιχεία" λίστα όπου μπορείτε να κάνετε αναζήτηση και να επιλέξετε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση. Η Swyftx έχει πάνω από 70+ στοιχεία κρυπτογράφησης για εμπορία και ανάπτυξη.

Τιμή AUD NEO

Επιλέξτε NEO που θέλετε να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να πραγματοποιήσετε συναλλαγές και θα εμφανίσει την τρέχουσα τιμή έναντι AUD. Τώρα επιλέξτε πόσα AUD θέλετε να ξοδέψετε στο νόμισμα και κάντε κλικ "Άμεση αγορά".

Το ποσό NEO θα αγοραστεί, θα εμφανιστεί στο ιστορικό συναλλαγών σας και θα αποθηκευτεί στο πορτοφόλι Swyftx.

Αυτό είναι! Τώρα αγοράσατε το NEO χρησιμοποιώντας το Swyftx.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το νόμισμα NEO?

Το NEO είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που ιδρύθηκε το 2014 και ήταν παλαιότερα γνωστό ως «Antshares». Είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα εφαρμογών ανοιχτού κώδικα που βρίσκεται στο blockchain. Η ΝΕΟ έχει αναπτύξει τη δική της "έξυπνη οικονομία" που χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain και έξυπνες συμβάσεις.

Έξυπνα συμβόλαια που βασίζονται στην πλατφόρμα NEO μπορούν να συγκεντρωθούν σε C # και Java που διευκολύνουν τους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές στο δίκτυο.

Τι κάνει το Neo?

Το NEO είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια για προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο για τη δημιουργία πραγματικών εφαρμογών και στοιχείων μέσω του blockchain. Επικεντρώνεται στη δημιουργία εμπιστοσύνης σε εφαρμογές που είναι αποθηκευμένες σε ένα αποκεντρωμένη blockchain για να επιτρέπεται η μεταφορά μη ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Αυτό σημαίνει ότι τα περιουσιακά στοιχεία που μεταδίδονται στην πλατφόρμα δεν μπορούν να τροποποιηθούν κατά τρόπο χωρίς να εμπλέκεται κανένα μέρος.

Ένα παράδειγμα μιας συναλλαγής που θα μπορούσε να διευκολυνθεί με τη χρήση NEO είναι η πληρωμή ενός λογαριασμού χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο συμβόλαιο που αυτόματα σε καθορισμένη χρονική περίοδο, σε αντίθεση με το να βασιστείτε σε τραπεζική μεταφορά.

Είναι NEO μια καλή επένδυση?

Η κινεζική κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αναπτύξει ένα ψηφιακό εθνικό νόμισμα. Παρά την απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων και των ICO το 2018, υπήρξαν φήμες Η κινεζική κυβέρνηση μπορεί να συνεργαστεί με εταιρείες blockchain όπως η NEO. Αυτό θα ανοίξει τις πύλες πλημμύρας για επενδυτές που κατέχουν κέρματα ΝΕΟ. Φυσικά, αυτό είναι κερδοσκοπία και θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα και να επενδύσετε μόνο όσα μπορείτε να χάσετε.

συμπέρασμα

Η αγορά NEO στην Αυστραλία δεν γίνεται ευκολότερη ή φθηνότερη με τη Swyftx που οδηγεί τον τρόπο να φέρει το κρυπτογράφηση πιο κοντά στα καθημερινά Αυστραλιανά. Η πλατφόρμα παρέχει ανταλλαγή all-in-one για αγορά, εμπόριο και πώληση ψηφιακών στοιχείων.

Επισκεφτείτε το Swyftx

Αν ψάχνετε για ανταλλαγή κρυπτογράφησης με εξαιρετικές δυνατότητες, τα χαμηλότερα spread και τα τέλη συναλλαγών, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το Swyftx πριν αγοράσετε NEO στην Αυστραλία.

ψηφιακή αύξηση

Λίγα περισσότερα σχετικά άρθρα για ανάγνωση:

 • Πώς να αγοράσετε Ethereum (ETH) στην Αυστραλία [για αρχάριους]
 • Κορυφαίες 10 συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον φόρο Crypto στην Αυστραλία (αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρήματα)
 • Ανεξάρτητο αποθεματικό: Πλήρης κριτική ανταλλαγής Crypto
 • Πώς να αγοράσετε Bitcoin στην Αυστραλία (3 απλά βήματα)
 • ChangeNOW Review: Crypto Swaps, Trading Fees & Περισσότερο
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map