8 καλύτερες ανταλλαγές για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης χωρίς χρεώσεις (μηδενική προμήθεια)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης στον κόσμο, όπως το Coinbase, το Binance και το eToro; Τώρα υπάρχουν ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών που επιτρέπουν σε άτομα να αγοράζουν, να ανταλλάσσουν και να πωλούν περιουσιακά στοιχεία Bitcoin και κρυπτονομισμάτων χωρίς να πληρώσετε τέλη.

Για τους ενεργούς επενδυτές, θα μπορούσε να είναι η διαφορά μεταξύ ενός κερδοφόρου και χαμένου εμπόρου μακροπρόθεσμα. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τα καλύτερα μέρη για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων χωρίς προμήθειες.

η επιλογή μας

Καλύτερη Ανταλλαγή Χωρίς Τέλη για

Spot Trading

phemex Επισκέψου την ιστοσελίδα


Καλύτερη Ανταλλαγή Χωρίς Τέλη για

Altcoins

Κουκόιν Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη Ανταλλαγή Χωρίς Τέλη για

Εφαρμογή για κινητό

crypto.com Επισκέψου την ιστοσελίδα

Πριν ξεκινήσετε, ορισμένες ανταλλαγές απαιτούν να έχετε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

Πώς να ανταλλάξετε Crypto χωρίς χρεώσεις

Για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων χωρίς προμήθειες ή προμήθειες, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Πού να κάνετε εμπόριο Bitcoin χωρίς χρεώσεις

Ακολουθεί μια λίστα ανταλλαγών κρυπτογράφησης για συναλλαγές και αγορά Bitcoin χωρίς χρέωση:

Καλύτερες συγκρίσεις ανταλλαγής μηδενικών τελών: 2021

Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παρέχει μια επισκόπηση και σύγκριση των ανταλλαγών για την ανταλλαγή Bitcoin & altcoins

χωρίς προμήθεια.

Χωρίς χρεώσεις Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων: Κριτικές

Ακολουθεί η σύνοψη των κορυφαίων ανταλλαγών χωρίς χρέωση για την ανταλλαγή Bitcoin και crypto. Για σε βάθος κάθε ιστότοπου, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους επισκόπησης ανταλλαγής.

Phemex

Το Phemex είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που προσφέρει spot, παράγωγα και προσομοιωμένες συναλλαγές όλα σε μια ενιαία πλατφόρμα. Η πλατφόρμα συναλλαγών προσφέρει στους premium χρήστες τη δυνατότητα να αγοράστε crypto με πληρωμή αμοιβές στην ανταλλαγή spot για τα κυριότερα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, όπως Bitcoin, Ethereum, XRP και Link.

Επισκεφτείτε το Phemex

Ιδρύθηκε το 2019 από μια ομάδα 8 πρώην στελεχών της Morgan Stanley, η ομάδα επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας αξιόπιστης ψηφιακής πλατφόρμας και θα γίνει ο κορυφαίος πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων. Το Phemex υποστηρίζει εμπόρους σε όλο τον κόσμο, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

μηδενικά τέλη phemex

Το Phemex exchange είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά όπως:

 • Ανταλλάξτε κρυπτογράφηση χωρίς προμήθειες στο χρηματιστήριο spot (για premium χρήστες)
 • Τα παράγωγα διαπραγματεύονται μόχλευση έως 100x με BTC & Διακανονισμός συμβολαίου USD
 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών στην πλατφόρμα συναλλαγών περιθωρίου
 • Προηγμένοι τύποι παραγγελιών για διαχείριση κινδύνου
 • Επίδειξη λογαριασμού Cryptocurrency για αρχάριους να εξασκηθούν
 • 300k συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TPS)
 • Ψυχρή αποθήκευση πορτοφολιών για να διατηρεί τα χρήματα ασφαλή στο χρηματιστήριο
 • Γρήγορη και γρήγορη εφαρμογή συναλλαγών για κινητά
 • Παραδοσιακά χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία (σύντομα)

Οι χρήστες που δημιουργούν λογαριασμό με Phemex λαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο Premium Membership για 7 ημέρες. Αυτό μπορεί να επεκταθεί σε 30 ημέρες παραπέμποντας έναν φίλο σας στην ανταλλαγή. Μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμή, οι χρήστες στο χρηματιστήριο θα πρέπει να αγοράσουν το Premium Membership που ξεκινά από 0,19 $ USD ανά ημέρα για να συνεχίσετε να ανταλλάσσετε Bitcoin με μηδενικά τέλη.

τιμολόγηση phemex

Αν και φαίνεται να πληρώνει μια συνδρομή χωρίς χρέωση συναλλαγών κρυπτογράφησης, για επενδυτές μεγάλου όγκου και εμπόρους κρυπτογράφησης, αυτή είναι μια πολύ μικρή τιμή για πληρωμή, αγορά και πώληση κρυπτογράφησης χωρίς πληρωμή τελών ή προμηθειών.

Διαφήμιση

ΒΕΒΙΤΙ

κερδίστε ανταμοιβές έως t0 600 $ για καταθέσεις σε bitcoin

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.7 / 5

Αξίωση 600 $

Crypto.com

Crypto.com είναι μια πλατφόρμα ψηφιακών στοιχείων που προσφέρει πολλά προϊόντα και υπηρεσίες κρυπτογράφησης. Η ανταλλαγή σημείωσε τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και έχει πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες στην πλατφόρμα του και είναι μια υποστηριζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ. Το Crypto.com είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα που προσφέρει μια ισχυρή εναλλακτική λύση έναντι των παραδοσιακών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καθιστώντας ευκολότερο για όλους να αγοράζουν, να ανταλλάσσουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα.

Κερδίστε 50 $ ΔΩΡΕΑΝ Όταν κατεβάζετε την εφαρμογή και ποντάρετε CRO για κάρτα MCO Visa χρησιμοποιώντας τον κωδικό παραπομπής μας 45h3ct59tv. Αποκτήστε τη χρεωστική σας κάρτα τώρα!

Κατεβάστε την εφαρμογή και αξιώστε ΔΩΡΕΑΝ 50 $

Με την αυξανόμενη λίστα δυνατοτήτων και υπηρεσιών κρυπτογράφησης, αναμένουμε ότι το Crypto.com θα είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες κρυπτογράφησης στον κόσμο μέσα στα επόμενα χρόνια για να ανταγωνιστεί τους οπαδούς της Binance και της Coinbase.

cryptocom

Το Crypto.com καινοτομεί και αναπτύσσει συνεχώς νέες υπηρεσίες και προϊόντα κρυπτογράφησης για τους χρήστες του για να επιταχύνουν την υιοθέτηση του τεχνολογία blockchain και βελτίωση της εμπειρίας χρήστη από τη χρήση κρυπτονομισμάτων. Η ανταλλαγή προσφέρει τις ακόλουθες προωθητικές προσφορές περιορισμένου χρόνου:

 • 0% χρέωση συναλλαγών για τις πρώτες 90 ημέρες για νέους χρήστες
 • Μέχρι και Μείωση 50% συναλλαγών σε όλες τις συναλλαγές για υπάρχοντες χρήστες του Exchange
 • Κατάθεση μπόνους 2% επιτόκιο για όλες τις καταθέσεις από νέους χρήστες τις πρώτες 30 ημέρες
 • Αποστολή crypto σε χρήστες της εφαρμογής Crypto.com άμεσα χωρίς αμοιβές
 • Αγοράστε Bitcoin με 0% χρεώσεις πιστωτικής κάρτας

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την εφαρμογή Crypto.com.

μηδενική χρέωση crypto.com

Ο πάροχος ψηφιακού νομίσματος προσφέρει μια σουίτα υπηρεσιών και λειτουργιών κρυπτογράφησης στα χέρια σας, τα οποία σας επιτρέπουν να αγοράσετε, να πουλήσετε, να πραγματοποιήσετε συναλλαγές, να ξοδέψετε, να αποθηκεύσετε, να κερδίσετε τόκους σε κρυπτογράφηση, να δανειστείτε μετρητά και ακόμη και να πληρώσετε λογαριασμούς με κρυπτογράφηση. Το Crypto.com έχει επίσης ανακοινώσει τη μελλοντική έναρξη της διαπραγμάτευσης περιθωρίων και παραγώγων για να ανταγωνιστεί τους Bybit και FTX.

Κουκούιν

Το Kucoin είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί άτομα σε όλο τον κόσμο παρέχοντας μια εύχρηστη πλατφόρμα για τους επενδυτές για την ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και κρυπτονομισμάτων. Ιδρύθηκε στα τέλη του 2017, το KuCoin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο με πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

ΠΡΟΒΟΛΗ: Έχουμε συνεργαστεί με την KuCoin για να προσφέρουμε μια ειδική προώθηση μηδενικών συναλλαγών για 7 ημέρες όταν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Εγγραφείτε με το KuCoin προώθηση kucoin

Η Kucoin προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα κρυπτογράφησης, όπως ανταλλαγή spot, αγορές μελλοντικής εκπλήρωσης, διαπραγμάτευση περιθωρίου, ανταμοιβές στοιχήματος, υπηρεσία δανεισμού για την απόκτηση ενδιαφέροντος για περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης και ακόμη και τη δυνατότητα αγοράς κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Η γνωστή πλατφόρμα συναλλαγών κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα «Instant Exchange» για να παρέχει πρόσβαση στην καλύτερη διαθέσιμη συναλλαγματική ισοτιμία κρυπτογράφησης στην παγκόσμια αγορά. Οι χρήστες μπορούν αγοράστε κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin και XRP με μηδενικές συναλλαγές ή προμήθειες.

άμεση ανταλλαγή kucoin

Το KuCoin Instant Exchange είναι μια υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτογράφησης με ένα κλικ που συν-αναπτύχθηκε από την KuCoin και μια κορυφαία εταιρεία συναλλαγών υψηλής συχνότητας στη Wall Street. Η ενσωμάτωση μέσω του Instant Exchange επιτρέπει μια γρήγορη αγορά των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων, με μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών και τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές.

μηδενικά τέλη kucoin

Digitex

Το Digitex Futures Exchange (DFE) είναι μια ανταλλαγή μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτογράφησης μηδενικών τελών, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν συμβόλαια συμβολαίων μελλοντικής ανταλλαγής Bitcoin με μόχλευση έως και 100x. Το χρηματιστήριο βασίζεται στην τεχνολογία blockchain της Ethereum για να παρέχει ένα πρωτοποριακό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με μηδενικές προμήθειες συναλλαγών.

Επισκεφτείτε το Digitex

Το μοντέλο ανταλλαγής βασίζεται σε χρήστες που έχουν υπόλοιπο από το δικό τους φυσικό νόμισμα, το Διακριτικό DGTX να πληροίτε τις προϋποθέσεις για συναλλαγές μηδενικής προμήθειας. Κάθε χρήστης που κάνει μια συναλλαγή αυξάνει τη ζήτηση για το διακριτικό DGTX.

ανταλλαγή digitex

Η πλατφόρμα είναι σε θέση να προσφέρει συναλλαγές Bitcoin μηδενικής αμοιβής πωλώντας μάρκες DGTX για να κερδίσετε χρήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης με υψηλή συχνότητα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τις προμήθειες ανταλλαγής και τα τέλη λήψης που διαβρώνουν τα κέρδη σας.

Συνολικά, ήμασταν αρκετά εντυπωσιακοί με το Digitex και την κατεύθυνση της ανταλλαγής. Ωστόσο, θα θέλαμε να δούμε βελτιώσεις στη διεπαφή χρήστη, η οποία εμφανίζεται με ημερομηνία λειτουργικότητας και δεν διαθέτει προηγμένους τύπους παραγγελιών. Αυτή είναι μια σημαντική πτυχή για διαπραγμάτευση, καθώς εδώ θα αφιερώνεται ο περισσότερος χρόνος σας για την ανάλυση των διαγραμμάτων.

Ενίσχυση

Ενίσχυση ανταλλαγής κυκλοφόρησε το 2019 για την επίλυση προβλημάτων στον κόσμο της κρυπτογράφησης που αναστέλλουν την ευρύτερη υιοθέτηση κρυπτογράφησης και κοινές απογοητεύσεις που βιώνουν οι έμποροι κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το Amplify

Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης προσφέρει στους πελάτες σε όλο τον κόσμο (εκτός από τις ΗΠΑ και τον Καναδά) να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτογράφηση χωρίς να πληρώνουν τέλη συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν χωρίς επιπλέον χρεώσεις πάνω από την κρυπτογράφηση.

ενίσχυση

Επιπλέον, δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για να είναι επιλέξιμες για αμοιβές μηδενικής διαπραγμάτευσης, όπως οικονομική κατάσταση, βαθμός εμπειρογνωμοσύνης συναλλαγών ή / και ποσό επένδυσης, καθιστώντας το κατάλληλο για όλους.

Το Amplify Exchange έχει πάνω από 14 ζεύγη κρυπτογράφησης όπως:

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • Κυματισμός
 • Bitcoin μετρητά
 • Stellar Lumens
 • Παύλα
 • Cardano
 • ΝΕΟ
 • Κλασικό Ethereum
 • Διακριτικό βασικής προσοχής
 • ZRX
 • EOS
 • Ενίσχυση κουπονιού αφοσίωσης (AMPX)

Κάθε ζεύγος κρυπτογράφησης μπορεί να ανταλλάσσεται έναντι νομίσματος fiat, BTC, ETH και του εγγενούς νομίσματος της πλατφόρμας, Διακριτικό AMPX με μηδενικά τέλη και προμήθειες. Όταν συνδέεστε για πρώτη φορά, ίσως να εκπλαγείτε λίγο από τη διεπαφή. Δεν είναι όπως άλλες ανταλλαγές κρυπτογράφησης περιθωρίου. Ενώ είναι πολύ απλοϊκό και κατάλληλο για αρχάριους.

ενίσχυση της ανταλλαγής

Αλλαγή μορφής

Αλλαγή μορφής είναι μια ψηφιακή αγορά που ιδρύθηκε το 2014 από Erik Voorhees που παρέχει υπηρεσίες κρυπτογράφησης σε χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η ηλεκτρονική ανταλλαγή προσφέρει τη δυνατότητα να ανταλλάξτε γρήγορα τα στοιχεία σε ένα απρόσκοπτο, ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον.

Επισκεφτείτε το Shapeshift

Μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να ανταλλάξετε αμέσως το Bitcoin με ένα άλλο altcoin και το αντίστροφο χωρίς καμία ταλαιπωρία. Η ομάδα πίσω από το Shapeshift κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα πλατφόρμα αγοράστε Bitcoin χωρίς προμήθειες σε μια προσπάθεια ανταγωνισμού με άλλες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

αλλαγή μορφής

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για δωρεάν προμήθεια, μηδενικό spread και μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών στο Shapeshift, οι χρήστες πρέπει να διατηρούν τη μητρική τους Διακριτικά FOX. Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, το Shapeshift καταθέτει 100 κουπόνια FOX δωρεάν στο λογαριασμό σας.

Η νέα πλατφόρμα Shapeshift σάς επιτρέπει:

 • Δημιουργήστε ένα νέο πορτοφόλι ή συνδέστε το KeepKey, Πορτοφόλι Trezor ή Portis
 • Οπτικοποιήστε την απόδοση του χαρτοφυλακίου σας μέσω ενός ισχυρού ταμπλό
 • Ανταλλάξτε την κρυπτογράφηση άμεσα και δωρεάν με πάνω από χίλια ζεύγη περιουσιακών στοιχείων, κρατώντας FOX tokens
 • Αγοράστε crypto με τον τραπεζικό σας λογαριασμό
 • Στείλτε, λάβετε και HODL τα ψηφιακά σας στοιχεία στο πορτοφόλι του υλικού σας

ΛΕΠΙΔΑ

Η ανταλλαγή BLADE προσφέρει διαρκή συμβόλαια Bitcoin και Altcoin crypto που μπορούν να διαπραγματευτούν με μόχλευση έως 150x. Η ανταλλαγή είναι υποστηριζόμενο από παγκόσμιας κλάσης και αξιόπιστοι επενδυτές όπως το Coinbase και SV Άγγελος για να δημιουργήσετε μια αποκλειστική πλατφόρμα διαρκούς συναλλαγής Bitcoin.

Επισκεφτείτε το BLADE

Το χρηματιστήριο έχει ξεκινήσει μηδενικές συναλλαγές και είναι ένα από τα πρώτα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων που δεν προσφέρουν συναλλαγές αμοιβών σε διαρκή Bitcoin. Αυτό θα αυξήσει την παρουσία της BLADE για να ανταγωνιστεί με άλλα δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που χρεώνουν τέλη λήψης σε κάθε συναλλαγή.

Μηδενικά τέλη Blade

Υπάρχουν χωρίς περιορισμούς ή απαιτήσεις επιλεξιμότητας που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κρατάτε ένα εγγενές διακριτικό για να απολαύσετε συναλλαγές μηδενικής προμήθειας.

Σχετιζομαι με: Blade Exchange Review – Bitcoin, Trading Crypto & Αμοιβές

Εάν είστε έμπορος κρυπτογράφησης ή έμπορος υψηλής συχνότητας, τότε τα τέλη μηδενικής συναλλαγής της ανταλλαγής BLADE θα σας επιτρέψουν να εισέλθετε και να βγείτε από συναλλαγές, χρησιμοποιώντας υψηλή μόχλευση για να αποκομίσετε κέρδη από μικρές διακυμάνσεις τιμών με χαμηλό κόστος (π.χ. χωρίς χρεώσεις συναλλαγών).

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η BLADE δεν έχει (ακόμη) εργαλεία διαπραγμάτευσης ή δείκτες. Αυτές οι δυνατότητες είναι απαραίτητες για τους εμπόρους κρυπτογράφησης και αναμένουν να συμπεριληφθούν στην κυκλοφορία του BLADE Zero.

Διαγράμματα BLADE

Λύκκε

Λύκκε είναι ένα καινοτόμο ελβετικό ψηφιακό χρηματιστήριο που προσφέρει συναλλαγές σε forex, crypto και crypto index. Η πλατφόρμα υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα fiat για να παρέχει μια εύκολη ράμπα για αρχάριους και έμπειρους εμπόρους να εισέλθουν στην αγορά κρυπτογράφησης που μπορεί να διαπραγματευτεί με ζεύγη βάσεων όπως Ευρώ, GBP, CHF και USD.

Επισκεφτείτε τη Λύκε

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση, ωστόσο αυτές επιβαρύνονται με μικρή χρέωση συναλλαγών. Το Lykke διαφέρει επιτρέποντας στους εμπόρους στην πλατφόρμα του να το κάνουν ανταλλαγή και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων αμέσως, χωρίς να πληρώσετε καμία χρέωση.

Λύκε

Η Lykke παρέχει έναν τρόπο για τους επενδυτές κρυπτογράφησης να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους και να αγοράσουν το Διακριτικό ευρετηρίου LyCI που ακολουθεί τη συμπεριφορά των τιμών των κυριότερων περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης. Ο δείκτης αποτελείται από 59% Bitcoin και 24 δημοφιλή altcoins.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά για λήψη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατάθεση χρημάτων απευθείας στο πορτοφόλι Lykke. Το νόμισμα Fiat μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακά νομίσματα και να ανταλλαχθεί σε altcoins με μηδενική χρέωση.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να λάβω δωρεάν χρέωση Bitcoin?

Ο καλύτερος τρόπος Η αγορά Bitcoin χωρίς προμήθειες συναλλαγών είναι η χρήση πλατφόρμας κρυπτογράφησης που προσφέρει μηδενικά τέλη και προμήθειες εκτός από την τιμή spot αγοράς. Ανταλλαγές όπως Αλλαγή μορφής, Το Kucoin και το Phemex επιτρέπουν στους χρήστες να καταθέτουν κρυπτονομίσματα και σταθερά νομίσματα, τα οποία μπορούν να ανταλλάσσονται άμεσα χωρίς χρεώσεις ή χρεώσεις spread. Άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν τα Bitcoin είναι να το κερδίσετε μέσω προγραμμάτων επιβράβευσης, να κερδίσετε το Coinbase και να συμμετέχετε σε προγράμματα συνεργατών.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων μηδενικής χρέωσης?

Οι προμήθειες και οι προμήθειες συναλλαγών τρώνε τα κέρδη σας με την πάροδο του χρόνου χωρίς να το συνειδητοποιούν και να κάνουν τη διαφορά στον μακροπρόθεσμο πλούτο σας, ειδικά εάν κάνετε συχνές συναλλαγές. Μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης μηδενικής χρέωσης μπορεί διατηρήστε ένα μικρό ποσοστό κερδών χωρίς αμοιβές να χάνουν τα κεφάλαιά σας σε κάθε συναλλαγή.

συμπέρασμα

Οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι ιδανικές για τους εμπόρους ημέρας και τα scalpers να αξιοποιήσουν την ευμετάβλητη αγορά και να επωφεληθούν από τις μικρές μεταβολές των τιμών καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με την εισαγωγή ανταλλαγών μηδενικών τελών, θα χρησιμεύσει για την αύξηση του ανταγωνισμού και για την πίεση άλλων χρηματιστηρίων συναλλαγών κρυπτογράφησης για τη μείωση των τελών τους.

Έτσι, θα μεταβείτε σε ανταλλαγή μηδενικών τελών? Ποια πλατφόρμα χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων?

Περαιτέρω προτεινόμενες αναγνώσεις:

 • Οι καλύτερες ανταλλαγές Fiat To Crypto στον κόσμο
 • 5 καλύτερες πλατφόρμες για να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto
 • 4 Καλύτερο Cashback Bitcoin & Εφαρμογή ανταμοιβών (ΔΩΡΕΑΝ χρήματα)
 • Καλύτερες πλατφόρμες για επίδειξη συναλλαγών Bitcoin χρησιμοποιώντας εικονικά κεφάλαια
 • 10 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me