10 καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών Crypto για το 2021

Ψάχνετε τις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας Bitcoin; Έχουμε κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς και αναθεωρήθηκε πάνω από 60 ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για να βρείτε τις πλατφόρμες με τις χαμηλότερες χρεώσεις, είναι ασφαλής και υποστηρίζει το τοπικό σας νόμισμα.

η επιλογή μας

Καλύτερη ανταλλαγή για

Αρχάριοι

νομίσματα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη ανταλλαγή για

Αντιγραφή συναλλαγών

etoro Επισκέψου την ιστοσελίδα

Αποποίηση ευθυνών: Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Καλύτερη ανταλλαγή για

Χαμηλές χρεώσεις

κάθισμα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Πριν ξεκινήσετε, οι περισσότερες ανταλλαγές προτείνουν τη χρήση πορτοφολιού υλικού όπως το Ledger Nano X. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin για να διατηρήσετε τα κέρδη συναλλαγών σας ασφαλή.

Contents

Καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών Crypto

Με βάση τις κριτικές μας, αυτές είναι οι κορυφαίες πλατφόρμες για την ανταλλαγή Bitcoin, κρυπτονομισμάτων, stablecoin και DeFi tokens:


Πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων: Συγκρίσεις

Έχουμε πραγματοποιήσει εκτεταμένη έρευνα για να βρούμε τις κορυφαίες πλατφόρμες κρυπτογράφησης για συναλλαγές altcoin με βάση σημαντικούς παράγοντες χρήστη, όπως διαθέσιμα ζεύγη συναλλαγών, διεπαφή χρήστη, εργαλεία χαρτογράφησης, χρεώσεις, χαρακτηριστικά ασφαλείας και υποστήριξη πελατών.

Κορυφαίες πλατφόρμες συναλλαγών Crypto: Κριτικές 2021

Αυτός ο οδηγός σύγκρισης παρέχει μια επισκόπηση του καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησηςμικρό για την ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων. Εάν δεν έχετε Bitcoin, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παγκόσμια υπηρεσία fiat-to-crypto που δέχεται μεθόδους κατάθεσης όπως χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, PayPal και ακόμη και δωροκάρτες για να αποκτήσετε Bitcoin.

1. Binance

Το Binance είναι το μεγαλύτερες υπηρεσίες ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων στον κόσμο που παρέχει μια πλατφόρμα για διαπραγμάτευση περισσότερων από 200 διαφορετικών κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα σημείωσε μετεωρολογική άνοδο από την ίδρυσή της το 2017. Το Binance είναι η μεγαλύτερη συναλλαγή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με ημερήσιο όγκο 1,2 δισεκατομμυρίων και 1,4 εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Το Binance έχει εφαρμογή συναλλαγών για κινητά για συσκευές iOS και Android το οποίο είναι πολύ διαισθητικό, εύκολο στη χρήση, λειτουργεί ομαλά και εκτελεί όλες τις βασικές λειτουργίες που αναμένονται από μια εφαρμογή συναλλαγών. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ζωντανές τιμές Bitcoin και κρυπτογράφησης, ικανότητα εκτέλεσης παραγγελιών, διαχείριση κάθε ψηφιακού στοιχείου, προβολή P&L και ιστορικό συναλλαγών αναζήτησης.

κάθισμα

Χαρακτηριστικά:

 • Κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο
 • Πάνω από 100 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης για διαπραγμάτευση
 • Πολλαπλά ζεύγη συναλλαγών έναντι fiat, altcoins και stablecoins
 • Ανταγωνιστικές προμήθειες κατάθεσης, διαπραγμάτευσης και αναλήψεων
 • Διατίθενται μελλοντικά, περιθώρια και επιλογές συναλλαγών κρυπτογράφησης
 • Κερδίστε ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση με έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου Binance

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.8 / 5

Ανασκόπηση Binance

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Binance

2. Coinbase

Το Coinbase είναι ευρέως γνωστό ως ασφαλή και αξιόπιστη ανταλλαγή Bitcoin και κρυπτογράφησης που εμπιστεύονται χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Το χρηματιστήριο είναι δημοφιλές για αγορά και πώληση κρυπτογράφησης, διαχείριση χαρτοφυλακίου, επαναλαμβανόμενες αγορές, εφαρμογή για κινητά για παρακολούθηση της αγοράς, κερδίζοντας κρυπτογράφηση και ένα ασφαλές πορτοφόλι για την αποθήκευση περιουσιακών στοιχείων που αγοράστηκαν στην πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα προσφέρει ένα προηγμένο και επαγγελματικό χρηματιστήριο που ονομάζεται Coinbase Pro, το οποίο είναι ιδανικό για αρχάριους και ενδιάμεσους εμπόρους κρυπτογράφησης. Η ανταλλαγή επιτρέπει σε άτομα που επιθυμούν να ανταλλάσσουν μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών νομισμάτων σε ένα ασφαλής και ασφαλισμένη πλατφόρμα και υποστηρίζει χρεωστικές κάρτες ως πληρωμή.

νομίσματα

Χαρακτηριστικά:

 • Παγκόσμια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με διάφορους τρόπους πληρωμής
 • Αξιόπιστη και ασφαλής πλατφόρμα για τη μετατροπή χρημάτων fiat σε crypto
 • Διαδικασία γρήγορης επαλήθευσης ταυτότητας για τη χρηματοδότηση ενός λογαριασμού
 • Επιλογές πληρωμής όπως χρεωστική κάρτα ή τραπεζική μεταφορά
 • Λειτουργίες ασφαλείας όπως έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
 • Η ομάδα υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24/7

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.7 / 5

Αναθεώρηση Coinbase

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Coinbase

3. Μπιτ

Το Bybit είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής παραγώγων που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία στο περιθώριο συναλλαγών ψηφιακών νομισμάτων όπως ζεύγη συναλλαγών Bitcoin, Ethereum, EOS και XRP με μόχλευση έως 100x. Η ανταλλαγή παραγώγων προσφέρει διαρκή συμβόλαια που ακολουθούν την τιμή κρυπτογράφησης. Η Bybit έχει κυκλοφορήσει συμβόλαια διαρκούς διακανονισμού USDT που μπορούν να διαπραγματευτούν στο χρηματιστήριο με υψηλή μόχλευση.

Το Bybit είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα στον κόσμο της κρυπτογράφησης με περισσότερους από 100.000 ενεργούς χρήστες και μετράει. Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών στο χρηματιστήριο έχει δει αστρονομική ανάπτυξη και είναι επί του παρόντος 3η θέση για ανταλλαγές παραγώγων.

ιστότοπος bybit

Χαρακτηριστικά:

 • Πλατφόρμα περιθωρίου συναλλαγών κρυπτογράφησης με μόχλευση έως και 100 φορές
 • Σύγχρονη μηχανή αντιστοίχισης που επεξεργάζεται 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο
 • Προηγμένα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και αμοιβαία ασφάλιση
 • Ορίστε παραγγελίες take-profit και stop-loss με ένα κλικ
 • Εγγυήσεις για την κάλυψη του πλήρους κόστους των χαμένων χρημάτων λόγω διακοπής λειτουργίας ή σφαλμάτων συστήματος

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.7 / 5

Ανασκόπηση bybit

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Bybit

4. eToro

Το eToro είναι μια παγκόσμια χρηματοοικονομική μεσιτεία που παρέχει χρηματοοικονομική πλατφόρμα συναλλαγών και επενδύσεων για διάφορες αγορές, όπως Crypto, ETFs, Stocks, Indices, Commodities και Forex. Είναι κατάλληλο για αρχάριους που θέλουν να επενδύσουν σε διαφορετικά κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας ένα ισχυρή και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα συναλλαγών. Το eToro διευκολύνει την ανταλλαγή των καλύτερων ψηφιακών νομισμάτων και altcoins με μόχλευση ή πρακτική διαπραγμάτευσης χρησιμοποιώντας ένα εικονικό χαρτοφυλάκιο.

Η έναρξη είναι εύκολη με μια διαισθητική διεπαφή συναλλαγών που περιλαμβάνει έρευνα αγοράς κρυπτογράφησης σε πραγματικό χρόνο & ειδήσεις, προηγμένα χαρακτηριστικά διαπραγμάτευσης και εργαλεία διαχείρισης κινδύνου και μια ροή κοινωνικών δικτύων copy-trade μερικοί από τους πιο κερδοφόρους εμπόρους κρυπτογράφησης.

etoro

Χαρακτηριστικά:

 • Ρυθμιζόμενος πάροχος για απόκτηση περιουσιακών στοιχείων Bitcoin και κρυπτογράφησης και CFD σε δημοφιλή ψηφιακά νομίσματα και παραδοσιακές αγορές
 • Λογαριασμός χρημάτων χρησιμοποιώντας μέθοδο πληρωμής, όπως πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα, μεταφορά τραπεζικού λογαριασμού ή PayPal
 • Εύκολη στη χρήση διεπαφή και έξυπνη εφαρμογή συναλλαγών για κινητά
 • Κερδοφόροι έμποροι κρυπτογράφησης αντιγράφων-συναλλαγών σε όλο τον κόσμο
 • Επενδύστε σε επιτυχημένα χαρτοφυλάκια κρυπτογράφησης κορυφαίων εμπόρων

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.6 / 5

Αναθεώρηση eToro

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το eToro

Αποποίηση ευθυνών: Το 67% των λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν ανταλλάσσουν CFD με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να σκεφτείτε εάν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας. Οι επενδύσεις σε Cryptoasset δεν ρυθμίζονται στις περισσότερες χώρες της ΕΕ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Χωρίς προστασία των καταναλωτών.

5. FTX

Το FTX exchange είναι μια ανταλλαγή παραγώγων κρυπτογράφησης που χτίστηκε από εμπόρους, για εμπόρους. Η πλατφόρμα διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές της προσφέροντας ένα μεγάλη ποικιλία δεικτών και μοχλών που μπορούν να διαπραγματευτούν στην αγορά μελλοντικών συμβολαίων ή επιλογών Η FTX είναι γνωστή για τη δημιουργία των πρώτων συμβόλων μελλοντικής εκπλήρωσης του δείκτη κρυπτογράφησης στον κόσμο που επιτρέπει στους χρήστες του να αξιοποιούν την άνοδο ή την πτώση ενός συγκεκριμένου δείκτη με τη μορφή μελλοντικού συμβολαίου Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μπορούν να διαπραγματεύονται απευθείας από την πλατφόρμα ανταλλαγής FTX.

ιστότοπος ftx

Χαρακτηριστικά:

 • Επαγγελματική διεπαφή χρήστη για συναλλαγές σε επιτραπέζιο ή κινητό
 • Ξεκινήστε τις συναλλαγές χωρίς KYC και πραγματοποιήστε ανάληψη έως και 2.000 USD καθημερινά
 • Μέχρι 101x μόχλευση σε ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης
 • Διακριτικά με μοχλό σε ΣΥΝΤΟΜΟ ή ΜΑΚΡΥ με μόχλευση έως 3Χ χωρίς περιθώριο
 • MOVE Συμβόλαια που πληρούν την απόλυτη αλλαγή στην τιμή ενός νομίσματος με την πάροδο του χρόνου

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.7 / 5

Αναθεώρηση FTX

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το FTX

Βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες?

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ Κορυφαίων 10 ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Συγκρίνετε τώρα!

6. Κράικεν

Το Kraken είναι μια ανταλλαγή Bitcoin και κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε το 2011 και εδρεύει στις ΗΠΑ. Η πλατφόρμα είναι ένα κορυφαία ανταλλαγή με βάση την κυκλοφορία, τη ρευστότητα και τον όγκο συναλλαγών spot σύμφωνα με coinmarketcap.

Το Kraken έχει πάνω από 70 ζεύγη κρυπτογράφησης για αγορά, ανταλλαγή και πώληση με νέα περιουσιακά στοιχεία που προστίθενται συχνά. Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων περιλαμβάνει προηγμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης και αυτόματη παρακολούθηση χαρτοφυλακίου για να επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την αγορά και να διαχειρίζονται το χαρτοφυλάκιό τους χρησιμοποιώντας μία μόνο διεπαφή.

Κράκεν

Χαρακτηριστικά:

 • Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με έδρα στις ΗΠΑ, με άδεια και ρύθμιση
 • Η διασύνδεση χαρτογράφησης είναι φιλική προς το χρήστη και είναι απλή στο εμπόριο
 • Κατατάχθηκε στην 5η θέση στον κόσμο για όγκο συναλλαγών και ρευστότητα
 • Χαμηλές και ανταγωνιστικές χρεώσεις που μειώνονται με τον όγκο
 • Προσωπικό πλήρους απασχόλησης για να προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.6 / 5

Κριτική Kraken

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Kraken

7. Crypto.com

Το Crypto.com είναι ένα σχετικά νέο χρηματιστήριο που γρήγορα συγκεντρώνει μια μεγάλη παρακολούθηση πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες στην πλατφόρμα του. Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης παρέχει μια ισχυρή εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, καθιστώντας ευκολότερο για όλους να αρχίσουν να επενδύουν με Bitcoin και altcoins. Το Crypto.com είναι γνωστό για την εφαρμογή κρυπτογράφησης που προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς, πώλησης, συναλλαγής, δαπάνης, αποθήκευσης, κερδών, δανείων σε μετρητά και πληρωμών λογαριασμών με κρυπτογράφηση.

crypto.com

Χαρακτηριστικά:

 • Ανταλλάξτε κρυπτογράφηση με μηδενικές χρεώσεις για τις πρώτες 90 ημέρες
 • Σας επιτρέπει να αγοράσετε, να ανταλλάξετε και να πουλήσετε 50+ ζεύγη κρυπτογράφησης
 • Αγοράστε Bitcoin χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα με μηδενικές χρεώσεις
 • Προηγμένη πλατφόρμα χαρτογράφησης, εργαλεία και δείκτες
 • Κερδίστε ενδιαφέρον για κρυπτογράφηση έως και 12% που συγκεντρώνει κάθε μήνα

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.5 / 5

Κριτική Crypto.com

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Crypto.com

8. KuCoin

Το KuCoin είναι ένα καθιερωμένο χρηματιστήριο συναλλαγών altcoins και είναι συχνά αναφέρεται ως The People’s Exchange » λόγω της δημοτικότητάς του. Ιδρύθηκε στα τέλη του 2017, το KuCoin έχει εξελιχθεί σε μια premium πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που έχει επεκτείνει την προσφορά της για να συμπεριλάβει νέες και συναρπαστικές υπηρεσίες. Το KuCoin είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για την ανταλλαγή altcoin με πάνω από 400 διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών για να διαλέξετε.

ιστότοπος kucoin

Το KuCoin έχει πάνω από 5 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες από 200+ χώρες και περιοχές και δημοφιλείς σε χώρες όπως η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, η Ισπανία, η Ιταλία, το Βιετνάμ, η Τουρκία, η Ρωσία, η Ινδία και άλλες περιοχές. Η ανταλλαγή υποστηρίζει χρήστες από όλο τον κόσμο και δέχεται 46 νομίσματα fiat όπως USD, GBP, EUR και CNY. Σύμφωνα με το Coinmarketcap.com, η ανταλλαγή KuCoin είναι προς το παρόν κατατάσσεται # 8 με βάση την κυκλοφορία, τη ρευστότητα και το συνολικό υψηλό όγκο που διαπραγματεύεται στην αγορά spot.

Χαρακτηριστικά:

 • 200+ έργα blockchain και 400+ διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών
 • Δέχεται 46 νομίσματα fiat όπως USD, GBP, EUR και CNY
 • Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης KuCoin για συναλλαγές με μόχλευση έως και 100 φορές
 • Εφαρμογή συναλλαγών για κινητά για παρακολούθηση θέσεων και συναλλαγών από οπουδήποτε
 • KuCoin Staking για να κερδίσετε ανταμοιβές για την κατοχή κερμάτων και μαρκών στο χρηματιστήριο

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.5 / 5

Αναθεώρηση KuCoin

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το KuCoin

9. PrimeXBT

Το Prime XBT είναι ένα δημοφιλές Ανταλλαγή συναλλαγών με βάση το Bitcoin που επιτρέπει την κερδοσκοπία για τα παραδοσιακά χρηματοοικονομικά προϊόντα. Οι έμποροι είναι σε θέση να ανταλλάσσουν ένα ευρύ φάσμα αγορών, συμπεριλαμβανομένων Forex (FX), cryptocurrency, εμπορευμάτων και δεικτών χρησιμοποιώντας το Bitcoin ως ασφάλεια – ένα χαρακτηριστικό που δεν προσφέρουν σήμερα πολλά χρηματιστήρια.

primeXBT

Το PrimeXBT είναι μια βραβευμένη πλατφόρμα για διαπραγμάτευση περιθωρίου έως και 1000x που διαθέτει μια διαισθητική, κομψή και επαγγελματική πλατφόρμα συναλλαγών. Η διασύνδεση χαρτών είναι πλήρως προσαρμόσιμη και υποστηρίζει πολλαπλές εμφάνιση διαγράμματος τιμών έως και τετραπλή οθόνη. Αυτό είναι μοναδικό για το PrimeXBT που επιτρέπει στους εμπόρους να διαμορφώσουν τη διεπαφή ώστε να ταιριάζει στο δικό τους στυλ. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε την οθόνη τετραγώνου γραφήματος για να προβάλετε πολλά χρονικά πλαίσια του ίδιου στοιχείου.

primexbt παραγγελία αγοράς

Χαρακτηριστικά:

 • Βραβευμένη πλατφόρμα για διαπραγμάτευση περιθωρίου έως 1000x
 • Προηγμένα εργαλεία και δείκτες για την εκτέλεση τεχνικής ανάλυσης
 • Προσαρμόσιμη διάταξη και διαμόρφωση γραφημάτων
 • Καλύπτοντας πλατφόρμα ανταλλαγής αντιγράφων για να παρακολουθήσετε και να μιμηθείτε τη δραστηριότητα από επιτυχημένους εμπόρους
 • Πρόγραμμα παραπομπών και συνεργατών με έως και 50% ανταμοιβές παραπομπής για την προσέλκυση νέων χρηστών

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.3 / 5

Αναθεώρηση PrimeXBT

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το PrimeXBT

10. Phemex

Το Phemex είναι ένα ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που είναι διαθέσιμη σε χρήστες παγκοσμίως να ανταλλάσσετε διαρκή συμβόλαια όπως BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD και LINKUSD με μόχλευση έως 100x. Η πλατφόρμα παραγώγων αυξάνει τη δημοτικότητά της και κατατάσσεται σήμερα στην # 6 για τον ημερήσιο όγκο στο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων σύμφωνα με το Coinmarketcap.com.

Το Phemex είναι γνωστό για τις συναλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικής αμοιβής σε spot ζεύγη για premium μέλη που χρησιμοποιούν την εφαρμογή συναλλαγών ιστού ή κινητών. Υπάρχει μια τιμή συνδρομής για το ξεκλείδωμα χωρίς spot spot trading που κοστίζει 0,19 USD ημερησίως. Για εμπόρους συχνών ή μεγάλων ποσοτήτων, αυτό είναι ένα σχετικά μικρό ποσό για να πληρώσετε χωρίς χρεώσεις συναλλαγών.

phemex

Χαρακτηριστικά:

 • Διεπαφή φιλική για αρχάριους για πλοήγηση
 • Χωρίς KYC για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση ψηφιακών στοιχείων
 • Αγορά spot spot με δημοφιλή νομίσματα
 • Μόχλευση έως 100x και διακανονισμός BTC ή USD
 • Εφαρμογή για κινητά για ανταλλαγή οποτεδήποτε και οπουδήποτε
 • Υποστηρίζει πιστωτικές κάρτες ως τρόπο πληρωμής για τη χρηματοδότηση ενός λογαριασμού

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.15 / 5

Αναθεώρηση Phemex

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Phemex

11. BitMEX

Το BitMEX είναι μια πλατφόρμα διαπραγμάτευσης παραγώγων κρυπτονομισμάτων peer-to-peer που προσφέρει συμβόλαια υψηλής μόχλευσης που αγοράζονται και πωλούνται σε Bitcoin. είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αγοράς και χρησιμοποιείται ευρέως ανταλλαγές περιθωρίου. Οι αρχάριοι και οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν συμβόλαια για κρυπτονομίσματα (όχι τα ίδια τα νομίσματα) σε συνδυασμό με το περιθώριο διαπραγμάτευσης έως και 100 φορές.

Εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπής και κερδίστε έκπτωση 10% στα τέλη σας για 6 μήνες.

bitmex

Χαρακτηριστικά:

 • Υψηλή ρευστότητα και ημερήσιος όγκος από τους εμπόρους
 • Απλό στη χρήση διεπαφή για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης
 • Μέχρι και 100: 1 μόχλευση σε κρυπτονομίσματα
 • Για προχωρημένους τύπους παραγγελιών όπως όριο, αγορά, στάση και τελικό
 • Δίκαιες, ανταγωνιστικές και χαμηλές χρεώσεις
 • Testnet για εξάσκηση συναλλαγών στο χρηματιστήριο με εικονικά χρήματα

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.1 / 5

Αναθεώρηση BitMEX

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το BitMEX

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Crypto Trade?

Η διαπραγμάτευση είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να κερδίσετε δωρεάν κρυπτογράφηση κερδοσκοπώντας στις κινήσεις των τιμών, με την προσδοκία να έχετε καθαρό κέρδος. Ένα εμπόριο κρυπτογράφησης είναι το αποτέλεσμα της τοποθέτησης μιας αγοράς ή μιας οριακής παραγγελίας χρησιμοποιώντας έναν πάροχο κρυπτογράφησης, χρηματιστή ή CFD αγορά ή πώληση ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου σε συγκεκριμένη ή μελλοντική τιμή. Μόλις εκτελεστεί η συναλλαγή, η θέση γίνεται ζωντανή στην αγορά και θα αυξηθεί και θα μειωθεί καθώς ο λόγος προσφοράς και ζήτησης του περιουσιακού στοιχείου αλλάζει.

Πρέπει να κάνω συναλλαγές ή να επενδύσω σε Cryptocurrency?

Η απόφαση για διαπραγμάτευση ή επένδυση σε νομίσματα κρυπτογράφησης όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP και Bitcoin Cash εξαρτάται από το πόσο εμπλέκεται το άτομο μετά την αγορά. Ένας επενδυτής θα αγοράσει όταν το περιουσιακό στοιχείο είναι χαμηλό σε τιμή με στόχο να δημιουργήσει εισόδημα ή ανατίμηση με την πάροδο του χρόνου και να πουλήσει Bitcoin ή altcoins για κέρδος.

Συγκριτικά, ένας έμπορος ασχολείται περισσότερο με τη διαχείριση μιας θέσης σε μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως ώρες, ημέρες ή και εβδομάδες. Ο έμπορος μπορεί να χρησιμοποιήσει μόχλευση για να επωφεληθεί της μεταβλητότητας με την ανταλλαγή των μεταβολών με μικρότερο ποσό κεφαλαίου. Εάν η τιμή ή η κατεύθυνση υπερβαίνει την ανοχή κινδύνου, ο έμπορος θα βγει από τη θέση και θα περιμένει την επόμενη ευκαιρία να αποκομίσει κέρδος στην αγορά.

ΚΕΡΔΙΖΩ 132 $ Με coinbase για μάθηση!

Κερδίστε 132 $ τώρα

Πόσα χρήματα μπορώ να κάνω συναλλαγές Cryptocurrency?

Το ποσό του κέρδους μέσω συναλλαγών κρυπτονομισμάτων εξαρτάται από το επίπεδο εμπειρίας, την υπομονή, την πειθαρχία, τη διαχείριση κινδύνων και τη σωστή στρατηγική διαπραγμάτευσης των εμπόρωνγ που μπορεί να επαναληφθεί για μια χρονική περίοδο. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση για να κερδίσετε συναλλαγές χρημάτων και είναι πιθανό να χάσετε περισσότερα από τα χρήματα που έχουν κατατεθεί σε έναν λογαριασμό.

Πώς να ξεκινήσετε το Cryptocurrency Trading?

Για να ξεκινήσετε την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ξεκινήσετε:

Ποιο Cryptocurrency είναι καλύτερο για συναλλαγές?

Το πιο δημοφιλές περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης που διαπραγματεύεται αυτήν τη στιγμή είναι το Bitcoin, το οποίο έχει το μεγαλύτερο όριο αγοράς σε σύγκριση με άλλα altcoins όπως το Ethereum και το Polkadot. Κατά μέσο όρο Το Bitcoin συναλλαγών αξίας 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων πραγματοποιείται καθημερινά σε ανταλλαγές συναλλαγών όπως Binance, Coinbase και Bitstamp.

Αυτό καθιστά το Bitcoin το καλύτερο κρυπτονομίσμα για να ανταλλάσσεται ως έχει το μεγαλύτερο, πιο γνωστό και ρευστό ψηφιακό στοιχείο στον κόσμο. Η διαπραγμάτευση Bitcoin είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους ατόμων από αρχάριους, επαγγελματίες εμπόρους, εμπόρους ημέρας, αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου και επενδυτές λιανικής.

Πόσα χρήματα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την ανταλλαγή Crypto?

Τα άτομα μπορούν να αρχίσουν να διαπραγματεύονται κρυπτογράφηση σε μια ανταλλαγή χρησιμοποιώντας το ελάχιστο ποσό, το οποίο μπορεί να είναι οπουδήποτε από 10 έως 50 $ ανάλογα με την πλατφόρμα. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν τις συναλλαγές τους με 10 $ στο Kraken, τα οποία μπορούν να χρηματοδοτηθούν μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Εάν κάνετε συναλλαγές με μόχλευση, το ποσό κεφαλαίου μπορεί να είναι μικρότερο καθώς το μέγεθος της θέσης μπορεί να αυξηθεί με τη μόχλευση. Ωστόσο, είναι βέλτιστη πρακτική να ξεκινήσετε με ένα ποσό που ο έμπορος αισθάνεται άνετα με την απώλεια ή να χρησιμοποιήσει έναν λογαριασμό επίδειξης συναλλαγών για συναλλαγές χωρίς χρήματα.

Ποια είναι η κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών Crypto για αρχάριους?

Η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για πρώτη φορά που οι χρήστες ξεκινούν τις συναλλαγές είναι το eToro κατά τη γνώμη μας. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν σε έναν λογαριασμό μέσα σε λίγα λεπτά και να ξεκινήσουν τις συναλλαγές σε μια απλή διεπαφή. Το eToro διαθέτει μια παγκόσμια κοινωνική πλατφόρμα για να μάθετε και να αντιγράψετε τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις, περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά χρήσιμων οδηγών οδηγιών και ένας λογαριασμός συναλλαγών επίδειξης για εξάσκηση συναλλαγών χωρίς χρήματα.

etoro copytrader

Ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα Crypto για το εμπόριο Altcoins?

Το Binance είναι τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων για την ανταλλαγή altcoins λόγω του μεγάλου εύρους νομισμάτων που προσφέρονται στην πλατφόρμα και των χαμηλών προμηθειών με πάνω από 200 ζεύγη συναλλαγών. Επιπλέον, το Binance είναι ο κορυφαίος πάροχος κρυπτογράφησης με το τον υψηλότερο ημερήσιο όγκο συναλλαγών και ρευστότητα όλα τα ζεύγη altcoin. Η βαθιά ρευστότητα επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν τις καλύτερες τιμές και spreads κατά την ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων.

συναλλαγές δυαδικών συναλλαγών

Ποιες πλατφόρμες συναλλαγών Crypto έχουν λογαριασμό επίδειξης?

Η εύρεση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με έναν λογαριασμό επίδειξης είναι χρήσιμη για νέους εμπόρους και αρχάριους για να μάθουν πώς να κάνουν συναλλαγές ή να εξοικειωθούν με τα εργαλεία διαπραγμάτευσης. Κορυφαίες πλατφόρμες όπως το eToro, το Phemex και το Bybit προσφέρουν δωρεάν λογαριασμούς επίδειξης για χρηματοδότηση με εξάσκηση χρημάτων για προσομοίωση συναλλαγών στις πραγματικές αγορές κρυπτογράφησης.

Μπορείτε να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα χωρίς να πληρώσετε τέλη?

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης, όπως το Phemex που επιτρέπουν συναλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών για τα δημοφιλή περιουσιακά στοιχεία, όπως Bitcoin, Ethereum, XRP και Bitcoin Cash. ΕΝΑ χωρίς ανταλλαγή χρεώσεων είναι ο φθηνότερος τρόπος ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων καθώς θα αυξήσει τη συνολική κερδοφορία εξαλείφοντας βαριά τέλη και προμήθειες που μπορούν να συσσωρευτούν με την πάροδο του χρόνου.

μηδενικές αμοιβές συναλλαγών phemex

Πού να αποθηκεύσετε το Cryptocurrency σας?

Η αποθήκευση κρυπτονομισμάτων σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι επικίνδυνη, καθώς ο ιδιοκτήτης δεν έχει κανέναν έλεγχο στην ασφάλεια της επένδυσής του έναντι χάκερ και απάτης. Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε την κρυπτογράφηση είναι σε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτογράφησης που διατηρείται στην κατοχή του επενδυτή.

Δύο από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια υλικού Bitcoin και Ethereum είναι:

Η χρήση ενός πορτοφολιού ψυχρής αποθήκευσης παρέχει ένα κλείδωμα αέρα μεταξύ συσκευών συνδεδεμένων στο Διαδίκτυο και του περιουσιακού στοιχείου. Τα ιδιωτικά κλειδιά που δίνουν το δικαίωμα πρόσβασης στην κρυπτογράφηση (αποστολή, μεταφορά και λήψη) διατηρούνται στο πορτοφόλι και όχι σε ανταλλαγή.

Ακόμα κι αν το πορτοφόλι υλικού είναι κατεστραμμένο, χαμένο ή κλαπεί, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματα χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από εφεδρικές επιλογές όπως η χρήση φράσης ανάκτησης. Το κόστος ενός πορτοφολιού υλικού είναι μια μικρή τιμή για να πληρώσετε για την ηρεμία σας.

συμπέρασμα

Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας για τις 10 καλύτερες πλατφόρμες κρυπτογράφησης ήταν χρήσιμος στην επιλογή της καλύτερης πλατφόρμας που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Με τις συναλλαγές, οι αρχάριοι πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς είναι πολύ δυνατό να κερδίσουν χρήματα, αλλά μπορούν επίσης να χάσουν περισσότερα από τα χρήματα που έχουν κατατεθεί.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα χρηματιστήρια είναι ευάλωτα στο χάκερ καθώς αυτοί οι ιστότοποι αποθηκεύουν τεράστια ποσά χρημάτων. Εάν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές, θυμηθείτε να μην κρατάτε χρήματα σε αυτές τις ανταλλαγές για πολύ καιρό και βεβαιωθείτε ότι αποσύρετε τα κέρδη σας σε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι υλικού κρυπτογράφησης για ασφαλή φύλαξη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με το δίκτυό σας εάν το θεωρήσατε χρήσιμο!

Περαιτέρω προτεινόμενες αναγνώσεις:

 • 6 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Κορυφαίες 10 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία
 • Γιατί συνεχίζω να χάνω χρήματα στο Bitmex; Αποφύγετε αυτά τα 5 λάθη
 • Οι 10 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στη Σιγκαπούρη
 • 4 καλύτερα μέρη για να παίξετε το Tezos (XTZ) & Κερδίστε ανταμοιβές
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map