4 καλύτερα λογισμικά & εργαλεία χαρτογράφησης κρυπτογράφησης για εμπόρους Altcoin

Εάν διαβάζετε αυτό το άρθρο, είναι πιθανό να πραγματοποιείτε συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή. Ίσως τώρα, είστε έτοιμοι να μεταφέρετε τις συναλλαγές σας και να επενδύσετε στο επόμενο επίπεδο και να αναζητήσετε το καλύτερο λογισμικό και εργαλεία κρυπτογράφησης για τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου σας.

Για να δώσετε στον εαυτό σας τις καλύτερες πιθανότητες συναλλαγής κρυπτογράφησης, θα χρειαστείτε κατάλληλο λογισμικό χαρτογράφησης, πόρους και εργαλεία ανάλυσης, ώστε να μπορείτε να δείτε τα ζωντανά γραφήματα για να βρείτε και να αναλύσετε ευκαιρίες συναλλαγών.

Καλύτερη πλατφόρμα Crypto για

Φήμη

εμπορική προβολή Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη πλατφόρμα Crypto για


Διαχείριση χαρτοφυλακίου

Λογότυπο γαρίδας Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη πλατφόρμα Crypto για

Ζεύγη Altcoin

νομίσματα Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερο λογισμικό χαρτογράφησης Crypto

Ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα λογισμικά και εργαλεία χαρτογράφησης κρυπτογράφησης για συναλλαγές:

Λογισμικό χαρτογράφησης κρυπτονομισμάτων: Συγκρίσεις

Αυτός ο οδηγός σύγκρισης παρέχει μια επισκόπηση των δημοφιλών ιστότοπων για τη χαρτογράφηση κρυπτονομισμάτων. Η βαθμολογία μας βασίζεται στην αξιολόγηση της ευκολίας χρήσης των ιστότοπων, των ανταλλαγών που μπορούν να συνδεθούν και της τιμολόγησης.

TradingView

Το TradingView είναι ένας ιστότοπος χαρτογράφησης και κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε σύννεφο και είναι κατάλληλος για όλα τα επίπεδα ενεργών εμπόρων κρυπτογράφησης. Η πλατφόρμα έχει ως στόχο να προσφέρει όλη τη λειτουργικότητα μιας premium σουίτας χαρτογράφησης επιφάνειας εργασίας, με ταχύτητα και ευελιξία μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα για χαρτογράφηση εν κινήσει.

Επισκεφτείτε το TradingView

Εάν έχετε διαπραγματευτεί τις παραδοσιακές χρηματοοικονομικές αγορές ή βρίσκεστε στο διάστημα κρυπτογράφησης για λίγο, τότε δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το TradingView κάνει τη λίστα μας ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες κρυπτογράφησης.

εμπορική προβολή

Αρχικά, χρησιμοποιήθηκε για σάρωση και χαρτογράφηση αποθεμάτων. Ωστόσο, για να καλύψει τη ζήτηση ψηφιακών νομισμάτων, ο ιστότοπος χαρτογράφησης έχει επεκταθεί για τη συλλογή δεδομένων από μια σειρά κρυπτονομισμάτων όπως:

 • Κάθισμα
 • Bittrex
 • Νομισματική βάση
 • Bitfinex
 • Μπιτ
 • FTX
 • Μπίκι
 • Και πολλοί άλλοι…

Η συσσώρευση τιμών κρυπτογράφησης από πολλαπλά χρηματιστήρια λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα στον κλάδο κρυπτογράφησης. Επιτρέπει την προβολή οπτικών τιμών σε πραγματικό χρόνο σε έναν μόνο ιστότοπο. Επομένως, δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε πολλά χρηματιστήρια μόνο για να αναλύσετε τα διαγράμματα τιμών των alt νομισμάτων που αναφέρονται σε διαφορετικά χρηματιστήρια. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του TradingView σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους χαρτογράφησης κρυπτονομισμάτων είναι η κοινότητα.

tradingview crypto ιδέες

Είναι ένας κόμβος για κοινή χρήση και εύρεση ιδεών, δεικτών και αυτοματοποιημένων στρατηγικών συναλλαγών κρυπτογράφησης που έχουν δημοσιευτεί από άλλους εμπόρους. Μπορείτε ακόμη και να δημοσιεύσετε τις ιδέες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να λάβετε σχόλια σχετικά με τις στρατηγικές σας ή να εκπαιδεύσετε την ευρύτερη κοινότητα.

Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε ότι όλο και περισσότερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης αρχίζουν να ενσωματώνουν τα γραφήματα TradingView στην ανταλλαγή τους. Όταν συνδέεστε σε μια ανταλλαγή fiat-to-crypto για να αγοράσετε altcoins, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να χρησιμοποιείτε γραφήματα TradingView για να ελέγξετε τις τιμές ζωντανών κρυπτογράφησης.

τιμολόγηση του tradingview

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε και να χαρτογραφήσετε altcoins και crypto νομίσματα με το TradingView ΔΩΡΕΑΝ στο βασικό πρόγραμμα.

Εγγραφείτε στο TradingView δωρεάν!

Παρόλο που, εάν θέλετε να κάνετε ένα βήμα εναλλακτικών συναλλαγών, τότε θα πρέπει πραγματικά να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης στην έκδοση Pro. Αυτό παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και χαρακτηριστικά όπως:

 • Προσθέστε απεριόριστα νομίσματα / ζεύγη κρυπτογράφησης στη λίστα παρακολούθησης
 • Δυνατότητα προβολής και αποθήκευσης πολλαπλών διατάξεων γραφήματος
 • Επικάλυψη και σύγκριση διαφορετικών συμβόλων και στοιχείων (π.χ. Bitcoin έναντι χρυσού)
 • Προσθέστε έως 5 τεχνικούς δείκτες ανά γράφημα
 • Ορίστε 10 ειδοποιήσεις στα διαγράμματα για ενεργοποίηση βάσει της τιμής ή του δείκτη
 • Επιτρέψτε τη δοκιμή για στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης

Έτσι, εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα λογαριασμό TradingView … Τι περιμένετε; Είναι ένας εξαιρετικός πόρος για την εκτέλεση τεχνικής ανάλυσης κρυπτογράφησης.

Γαρίδες

Το Shrimpy είναι ένας ιστότοπος διαχείρισης χαρτοφυλακίου που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε ολόκληρο το υπόλοιπο κρυπτογράφησής σας που μπορεί να βρίσκεται σε διάφορα χρηματιστήρια. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να συνδεθείτε ξεχωριστά σε κάθε ανταλλαγή κρυπτογράφησης για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές αγοράς και πώλησης.

Επισκεφτείτε το Shrimpy

Το μοναδικό χαρακτηριστικό με το Shrimpy είναι ότι μπορείτε να απεικονίσετε τη συνολική κατανομή κερμάτων σε διαφορετικά κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας απλά ποσοστά με ένα οπτικό στιγμιότυπο. Εάν οι συνθήκες της αγοράς αλλάξουν, όπως η κυριαρχία του Bitcoin αυξάνεται και θέλετε να μειώσετε την έκθεση στο altcoin, μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα ή αυτόματα την κατανομή αλλάζοντας τα ποσοστά. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα θα εκτελεί τις συναλλαγές σε διάφορες ανταλλαγές εκ μέρους σας.

ιστοσελίδα γαρίδας

Οι αρχάριοι έμποροι κρυπτογράφησης θα επωφεληθούν από τις διάφορες δυνατότητες Shrimpy που περιλαμβάνουν:

 • Συνδέστε πολλαπλά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στη μία πλατφόρμα
 • Διαχειριστείτε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης με μια απλή διεπαφή και εργαλεία κρυπτογράφησης
 • Παρακολουθήστε την απόδοση του χαρτοφυλακίου σας και προσαρμόστε αυτόματα την επενδυτική στρατηγική
 • Αντιγράψτε τους καλύτερους εμπόρους κρυπτογράφησης στον κόσμο στο κοινωνικό εμπόριο
 • Κερδίστε προμήθεια για κάθε κοινωνικό έμπορο που σας ακολουθεί
 • Αυτοματοποιήστε τις στρατηγικές συναλλαγών χρησιμοποιώντας διάφορους δείκτες και εργαλεία διαπραγμάτευσης

χαρακτηριστικά γαρίδας

Μόλις συνδέσετε μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, θα συμπληρώσει τις κατανομές ως ποσοστό του συνολικού χαρτοφυλακίου σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε να προσθέτετε τα στοιχεία κρυπτογράφησης στα οποία θέλετε να επενδύσετε. Στη συνέχεια, η Shrimpy μπορεί να εφαρμόσει μια στρατηγική αυτοματοποίησης με βάση μια χρονική περίοδο εξισορρόπησης ή χειροκίνητα.

Η Shrimpy θα εκτελέσει όλες τις απαραίτητες συναλλαγές εκ μέρους σας για να επιτύχει τις εκχωρήσεις χαρτοφυλακίου που έχετε ορίσει. Είναι το τέλειο εργαλείο κρυπτογράφησης για γρήγορη και εύκολη προσαρμογή του κινδύνου και της έκθεσης του χαρτοφυλακίου χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε πολλαπλά χρηματιστήρια.

κατανομή περιουσιακών στοιχείων

Για παράδειγμα, εάν η αγορά κρυπτογράφησης φτάνει σε υψηλά επίπεδα και θέλετε να εξαργυρώσετε, απλώς σύρετε το ρυθμιστικό ποσοστού για το Tether (USDT) στο 100% και το Shrimpy θα εξισορροπήσει αναλόγως το χαρτοφυλάκιό σας.

Λοιπόν, ποια είναι τα τέλη?

Η Shrimpy προσφέρει τρία διαφορετικά πακέτα ως εξής:

 • HODLer (δωρεάν)
 • Επαγγελματίας – 19 $ / μήνα (χρεώνεται ετησίως)
 • Επιχείρηση – προσαρμοσμένο για να σας ταιριάζει

Για να επιλέξετε το καλύτερο πρόγραμμα πληρωμών για την αυτοματοποίηση της στρατηγικής κρυπτογράφησης, είναι καλύτερο να ελέγξετε τον ιστότοπο για να προσδιορίσετε ποιες δυνατότητες περιλαμβάνονται σε κάθε επιλογή τιμολόγησης. Εάν δεν είστε σίγουροι, γιατί να μην ξεκινήσετε με έναν δωρεάν λογαριασμό Shrimpy?

Νόμισμα

Το Coinigy είναι ένας καθιερωμένος ιστότοπος διαχείρισης χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης και χαρτογράφησης altcoin. Στόχος του είναι να απλοποιήσει τη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς να θυσιάζει την τεχνική ανάλυση κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το Coinigy

Ο ιστότοπος παρέχει μια διεπαφή συναλλαγών για τη φόρτωση γραφημάτων από όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων που μπορείτε να σκεφτείτε. Είναι το τέλειο διαδικτυακό λογισμικό για την τεχνική ανάλυση κρυπτογράφησης.

νομίσματα

Εάν θέλετε να δείτε συγκεκριμένα γραφήματα altcoin σε έναν μόνο ιστότοπο, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το Coinigy. Επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν την παγκόσμια οικονομία ψηφιακού νομίσματος με συνδεσιμότητα δεδομένων σε 40 ανταλλαγές κρυπτογράφησης από έναν μόνο λογαριασμό, όπως:

 • Κάθισμα
 • Bitfinex
 • Bitflyer
 • BitMEX
 • CEX.IO
 • Κάτω
 • Κράκεν
 • Εντάξει
 • και πολλοί άλλοι..

Για μια πλήρη λίστα υποστηριζόμενων ανταλλαγών, Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τη λίστα ανταλλαγών στον ιστότοπο.

Σε αντίθεση με το Tradingview, οι χρήστες του Coinigy μπορούν να κάνουν συναλλαγές σε 20 ανταλλαγές κρυπτογράφησης από λογαριασμούς που συνδέονται μέσω API σε 24ωρη βάση. Οι έμποροι Altcoin θα εκτιμήσουν επίσης τη δυνατότητα χαρτοφυλακίου πορτοφολιού για να παρακολουθούν ολόκληρα τα υπόλοιπα κρυπτογράφησής σας σε όλες τις ανταλλαγές ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν κοιμάστε!

Τώρα, ίσως σκέφτεστε πόσο κοστίζει το Coinigy?

Τα σχέδια τιμολόγησης είναι αρκετά δίκαια με μια ετήσια συνδρομή που ξεκινά από περίπου $ 15 ανά μήνα. Μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό για να το δοκιμάσετε επίσης. Επίσης, η Coinigy δεν παίρνει προμήθεια για τις συναλλαγές. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση κατά τη συναλλαγή μέσω Coinigy (εκτός από τη μηνιαία συνδρομή σας).

Δημιουργήστε μια δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες με το Coinigy.

τιμολόγηση νομισμάτων

Εάν αναρωτιέστε εάν αυτή είναι καλή σχέση ποιότητας τιμής, ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο βασικό σχέδιο.

Το πρόγραμμα συνδρομής εκκινητών Coinigy συνοδεύεται από μια ολοκληρωμένη σειρά ισχυρών εργαλείων κρυπτογράφησης συναλλαγών και αναλυτικούς δείκτες. Οι έμποροι που βασίζονται στην τεχνική ανάλυση θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 75 τεχνικούς δείκτες για συναλλαγές απευθείας από το γράφημα σε όλες τις αγαπημένες σας ανταλλαγές.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, το Coinigy έρχεται με ειδοποιήσεις τιμών (μέσω email, SMS και στο πρόγραμμα περιήγησης) και μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για τη χαρτογράφηση Bitcoin και άλλων altcoins όταν είστε εν κινήσει. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για μια επίδειξη.

Ποσότητα

Το Quadency είναι ένας ιστότοπος κρυπτογράφησης all-in-one που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν πολλαπλά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης για χαρτογράφηση και ανταλλαγή από μία μόνο πλατφόρμα. Πηγαίνουν οι ημέρες σύνδεσης σε διάφορα χρηματιστήρια Bitcoin για την ανταλλαγή ενός συγκεκριμένου altcoin, την αποθήκευση νομισμάτων σε διαφορετικά χρηματιστήρια και χωρίς έναν τρόπο αποτελεσματικής εκτέλεσης συναλλαγών σε όλες τις εκμεταλλεύσεις σας.

Επισκεφτείτε το Quadency

Το Quadency λύνει αυτόν τον πόνο σε ένα απλό, αλλά ισχυρό εργαλείο συναλλαγών για να σας βοηθήσει να χαρτογραφήσετε, να ανταλλάξετε και να διαχειριστείτε τις επενδύσεις σας σε κρυπτογράφηση. Όσον αφορά τη χαρτογράφηση altcoins, το Quadency προσφέρει μια κομψή και διαισθητική διεπαφή συναλλαγών χρησιμοποιώντας τη μηχανή Tradingview.

ιστοσελίδα ποιότητας

Το Quadency επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν υπάρχοντες λογαριασμούς ανταλλαγής κρυπτογράφησης για να χαρτογραφήσουν ολόκληρη την εκμετάλλευση κρυπτογράφησης και να στέλνουν παραγγελίες αγοράς / πώλησης απευθείας στο χρηματιστήριο. Ο ιστότοπος χαρτογράφησης υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή τα κρυπτογραφημένα και τα altcoins ζεύγη των παρακάτω ανταλλαγών:

 • Κουκόιν
 • Poloniex
 • Νομισματική βάση
 • Bitfinex
 • Κράκεν
 • Κάθισμα
 • Bittrex
 • Δίδυμοι

Μόλις συνδεθεί μια ανταλλαγή, οι έμποροι μπορούν να δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού, τις συναλλαγές και τις παραγγελίες που συγχρονίζονται αυτόματα. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τους λογαριασμούς συναλλαγών σας με λίγα μόνο κλικ.

Ανάγνωση: Quadency Review – Είναι πραγματικά η καλύτερη πλατφόρμα Crypto?

Παρόλο που, η χρήση του Quadency προσφέρει πρόσθετα οφέλη για την εκτέλεση συναλλαγών σε πολλαπλά συνδεδεμένα χρηματιστήρια χρησιμοποιώντας τη μία πλατφόρμα που δεν έχετε με το TradingView. Κατά κάποιο τρόπο, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι το Quadency συγχωνεύει τα καλύτερα μέρη του TradingView και του Coinigy.

διεπαφή quadency

Όσον αφορά την τιμολόγηση Quadency, είναι μια premium υπηρεσία που προσφέρει επίσης δωρεάν γραφήματα κρυπτογράφησης όταν συνδέετε ένα χρηματιστήριο. Ωστόσο, είναι περιορισμένη στη λειτουργικότητα και οι σοβαροί έμποροι κρυπτογράφησης θα πρέπει να λάβουν υπόψη το σχέδιο PRO.

Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό Quadency!

Με τιμή 49 $ ανά μήνα, αυτό μπορεί να είναι λίγο ακριβό για τους αρχάριους εμπόρους κρυπτογράφησης. Ωστόσο, εάν είστε ήδη κερδοφόρος έμπορος altcoin, τότε μπορεί να είναι μια αξιόλογη επένδυση, ώστε να μπορείτε να χαρτογραφήσετε, να ανταλλάξετε και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησής σας χρησιμοποιώντας τον ένα ιστότοπο.

τέλη ποιότητας

CryptoView

Η παρακολούθηση της κατοχής κρυπτογράφησης σε πολλούς λογαριασμούς ανταλλαγής, πορτοφόλια τρίτων και συσκευές ψυχρής αποθήκευσης μπορεί να είναι δύσκολη για τον ενεργό έμπορο. Ιστοσελίδες διαχειριστή χαρτοφυλακίου Crypto όπως CryptoView βοήθεια για την επίλυση αυτού του σημείου πόνου.

Επισκεφτείτε το CryptoView

Είναι μια λύση all-in-one για τους εμπόρους κρυπτογράφησης να συγχρονίζουν πολλούς λογαριασμούς συναλλαγών και πορτοφόλια, ενώ διαχειρίζονται συναλλαγές σε διάφορα χρηματιστήρια. Ο ιστότοπος συνδυάζει συναλλαγές κρυπτογράφησης και διαχείριση χαρτοφυλακίου σε ένα μόνο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

cryptoview

Το CryptoView είναι ένας από τους καλύτερους διαχειριστές χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης που είναι κατάλληλος για αρχάριους και έμπειρους εμπόρους. Η πλατφόρμα συνδυάζει τη διαχείριση χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης με μια πλήρως λειτουργική πλατφόρμα συναλλαγών που είναι συμβατή με τις μεγάλες πλατφόρμες συναλλαγών.

Οι ανοικτές θέσεις, οι εκκρεμείς παραγγελίες, τα υπόλοιπα λογαριασμών και το ιστορικό συναλλαγών σε πολλές ανταλλαγές εισάγονται αυτόματα επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν γρήγορα το χαρτοφυλάκιό τους και να παρακολουθούν τα υπόλοιπα από έναν μόνο ιστότοπο.

συναλλαγές cryptoview

Το CryptoView είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν:

 • Ισχυρή πλατφόρμα χαρτών που τροφοδοτείται από γραφήματα Tradingview
 • Πάνω από 85 τεχνικοί δείκτες και 75 εργαλεία σχεδίασης
 • Λειτουργία πολλαπλής οθόνης για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών διαμορφώσεων οθόνης
 • Μπορεί να αποθηκεύσει κάθε διάταξη οθόνης και διαμόρφωση ζεύγους συναλλαγών
 • Υποστηρίζει όλους τους δευτερεύοντες λογαριασμούς ανταλλαγής, όπως Margin, Lending, Swap και Futures
 • Συλλέκτης ειδήσεων που μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σε συγκεκριμένες πηγές ειδήσεων κρυπτογράφησης
 • Ημερολόγιο για παρακολούθηση σημαντικά γεγονότα στην κοινότητα κρυπτογράφησης
 • Προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις με βάση «επίπεδο τιμής» ή «ποσοστιαία αλλαγή»

Σε σύγκριση με τις άλλες πλατφόρμες χαρτογράφησης κρυπτογράφησης και διαχείρισης χαρτοφυλακίου, η τιμολόγηση CryptoView είναι ανταγωνιστική δεδομένης της λίστας χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται. Υπάρχει ένα ενιαίο πακέτο που κοστίζει 19 $ ανά μήνα ή μια συνδρομή 1 έτους για $ 13 ανά μήνα.

τιμολόγηση κρυπτογράφησης

συμπέρασμα

Εάν είστε σοβαροί για την εμπορία κρυπτογράφησης και altcoins, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα εργαλεία κρυπτογράφησης και τεχνικής ανάλυσης. Κάθε μία από τις παραπάνω πλατφόρμες γραφημάτων altcoin διαθέτει τροφοδοσίες δεδομένων από διάφορα ανταλλακτικά και περιλαμβάνει εργαλεία τεχνικής ανάλυσης κρυπτογράφησης για ανάκριση στις αγορές altcoin για αναζήτηση ευκαιριών ανταλλαγής συναλλαγών.

Επισκεφτείτε το TradingView

Ποια είναι λοιπόν η ετυμηγορία μας για τον απαραίτητο ιστότοπο χαρτογράφησης? Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την Pro έκδοση του TradingView.

Γιατί; Επειδή μπορείτε να χαρτογραφήσετε όλα τα αγαπημένα σας altcoins PLUS παραδοσιακά στοιχεία όπως Forex, μετοχές, δείκτες και εμπορεύματα. Επίσης, γίνεται η προτιμώμενη διεπαφή χαρτογράφησης που είναι ενσωματωμένη σε πολλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης λόγω της ολοκληρωμένης σουίτας εργαλείων συναλλαγών, χαρακτηριστικών και φιλικότητας προς το χρήστη.

Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε ακόμα να προβάλετε γραφήματα κρυπτογράφησης δωρεάν, να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία διαπραγμάτευσης και να εκτελέσετε τεχνική ανάλυση.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα επιλεγμένα άρθρα:

 • Σύγκριση με τις καλύτερες ανταλλαγές συναλλαγών με μόχλευση Crypto
 • Αναθεώρηση WazirX: Bitcoin, Συναλλαγές & Αμοιβές
 • Bitit Exchange: Διαβάστε αυτήν την κριτική πριν εγγραφείτε
 • Αναθεώρηση Changelly: Είναι ακόμα ασφαλές & Πως δουλεύει
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me