5 ισχυρές συμβουλές συναλλαγών Crypto για να σταματήσετε να χάνετε χρήματα

Οι έμποροι μπορεί να είναι εξοικειωμένοι με την ευρέως δημοσιευμένη στατιστική ότι “το 95% των εμπόρων χάνουν χρήματα.” Παρόλο που, οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπως το Binance, το BitMEX και το Bybit έχουν σημειώσει τεράστια αύξηση στους περιθωρίου τους λογαριασμούς κρυπτογράφησης στους οποίους νέοι χρήστες προσπαθούν να ανταλλάξουν τις αγορές κρυπτογράφησης για να κερδίσουν επιπλέον κέρδη Bitcoin.

Δυστυχώς, η συντριπτική πλειονότητα των νέων εμπόρων καταλήγει να χάνει τα χρήματά της σε πλατφόρμες κρυπτογράφησης. Εάν είστε εσείς και αναζητάτε συμβουλές και στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τις καλύτερες συμβουλές μας για τη βελτίωση των συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Crypto Tradings Συμβουλές για δράση τώρα

Ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές συναλλαγών κρυπτογράφησης για να γίνετε κερδοφόρος έμπορος:

 • Μάθετε να ανταλλάσσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό επίδειξης
 • Κρατήστε το απλό
 • Μειώστε το μέγεθος θέσης και τη μόχλευση
 • Να είστε υπομονετικοί και να μην επιβάλλετε συναλλαγές
 • Κρατήστε ένα ημερολόγιο για κάθε εμπόριο και βελτιώστε

Μάθετε να ανταλλάσσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό επίδειξης

Οι πρώτοι επενδυτές κρυπτογράφησης θα μπουν στον πειρασμό να πολλαπλασιάσουν την επένδυσή τους χρησιμοποιώντας δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης. Αυτές οι ανταλλαγές επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν εικασίες σχετικά με την τιμή των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σε μια προσπάθεια να αγοράσουν χαμηλές και υψηλές πωλήσεις. Ωστόσο, θα το προσέξαμε χωρίς να γνωρίζουμε τις αγορές και ένα σχέδιο παιχνιδιού.


ανταλλαγή bitcoin με plus500 (1)

Μια καλύτερη εναλλακτική λύση είναι να μάθετε πώς να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης με έναν λογαριασμό επίδειξης προτού καταθέσετε χρήματα, ειδικά εάν δεν έχετε εμπειρία συναλλαγών. Ένας από τους καλύτερους λογαριασμούς επίδειξης κρυπτογράφησης είναι οι eToro και Plus500 (Η διαθεσιμότητα υπόκειται σε κανονισμούς) που προσφέρουν μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα CFD για να μάθετε πώς να κάνετε συναλλαγές και να αναπτύξετε μια στρατηγική κρυπτογράφησης. Είναι δωρεάν να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό επίδειξης με το eToro και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά για να δοκιμάσετε ξανά μια στρατηγική κρυπτογράφησης χωρίς να χάσετε χρήματα.

Κατά γενικό κανόνα, εάν δεν μπορείτε να αποκομίσετε κέρδος από έναν λογαριασμό πρακτικής διαπραγμάτευσης, τότε είναι πιθανό να χάσετε χρήματα από συναλλαγές σε πραγματικό λογαριασμό. Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο, η επένδυσή σας είναι άθικτη στο πορτοφόλι υλικού κρυπτογράφησης, ενώ μαθαίνετε για συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Κρατήστε το απλό

Πολλοί νέοι έμποροι παίρνουν τον «εγκέφαλο των εμπόρων» όπου κάνουν πάρα πολλά, σκέφτονται πάρα πολύ, κοιτάζουν πάρα πολύ τα διαγράμματα, κάνουν πολύ εμπόριο, πολύ μικρές διαχειριστικές συναλλαγές, διακινδυνεύουν περισσότερο από ό, τι πρέπει και ούτω καθεξής.

Αυτό ακούγεται οικείο?

Αυτά είναι κλασικά σημάδια ότι δεν έχετε εμπορικό σχέδιο. Εάν βρεθείτε να κάνετε αυτά τα λάθη, τότε θα επωφεληθείτε από το να λάβετε ένα μάθημα από τους πιο επιτυχημένους επενδυτές και εμπόρους που περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στο περιθώριο περιμένοντας ευκαιρίες και αναλύοντας τις αγορές.

πέρα από την ανταλλαγή κρυπτογράφησης

Μόνο ένα μικρό μέρος του χρόνου τους ξοδεύεται για την εκτέλεση συναλλαγών και τη διαχείριση κινδύνων. Επομένως, για να αυξήσετε την κερδοφορία σας σημαίνει να κάνετε λιγότερα! Μια κλασική αναλογία είναι μια αράχνη και ο ιστός. Είναι πολύ καλύτερο να γνωρίζετε το σχέδιο παιχνιδιού σας και να περιμένετε να σας έρθει το τέλειο εμπόριο.

Αυτό περιλαμβάνει όταν η θέση σας είναι ενεργή. Αφήστε το εμπόριο να παίξει σύμφωνα με το σχέδιο συναλλαγών σας, μειώστε τις απώλειες νωρίς και αφήστε τον νικητή σας να τρέξει.

Μειώστε το μέγεθος θέσης και τη μόχλευση

Ένα κοινό λάθος συναλλαγών είναι η χρήση εσφαλμένου μεγέθους θέσης. Αυτό επιδεινώνεται όταν οι έμποροι χρησιμοποιούν υψηλή μόχλευση στα χρηματιστήρια συναλλαγών περιθωρίου. Οι έμπειροι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από τις μικρές μεταβολές των τιμών στην αγορά χρησιμοποιώντας υψηλή μόχλευση σε ένα χρηματιστήριο όπως το FTX.

Ωστόσο, καθώς η αγορά κρυπτογράφησης μπορεί να είναι πολύ ασταθής, τόσο υψηλότερο είναι το ποσό μόχλευσης, όσο πλησιάζει η τιμή εκκαθάρισης στη θέση σας.

διεπαφή ftx

Εάν ξεκινάτε μόλις, μειώστε το ποσό της μόχλευσης, διακινδυνεύστε το μέγιστο 1% του κεφαλαίου σας σε κάθε συναλλαγή και ΠΑΝΤΑ να χρησιμοποιείτε μια στάση απώλειας.

Αυτό σημαίνει, θα πρέπει να χάσετε 100 συναλλαγές στη σειρά για να χτυπήσετε έναν λογαριασμό, ο οποίος είναι πολύ χαμηλός σε πιθανότητα. Στην πραγματικότητα, πολλά ανταλλακτικά κρυπτογράφησης έχουν ένα εργαλείο αριθμομηχανής θέσης για να βοηθήσουν στο μέγεθος μιας συναλλαγής βάσει του αρχικού κεφαλαίου σας.

Να είστε υπομονετικοί και να μην αναγκάζετε τις συναλλαγές

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη συναλλαγών που μπορείτε να κάνετε είναι να σπεύσετε σε μια εμπορική θέση χρησιμοποιώντας μια εντολή αγοράς. Εκτός από την καταβολή ενός ασφαλίστρου στα τέλη συναλλαγών για την εκτέλεση μιας εντολής αγοράς, είναι συνήθως το χειρότερο σημείο εισόδου όπου η τιμή μπορεί να αντιστραφεί αμέσως εναντίον σας με αποτέλεσμα μια άλλη απώλεια.

Εάν έχετε την επιθυμία να μεταβείτε σε μια συναλλαγή όταν η τιμή κινείται γρήγορα, είστε πάσχει από FOMO.

Οι έμποροι Crypto πρέπει να θυμούνται ότι η αγορά είναι ανοιχτή 24/7. Έτσι, εάν χάσετε μια ρύθμιση συναλλαγών, κάντε υπομονή και περιμένετε την επόμενη ευκαιρία. Αν και μπορεί να είναι απογοητευτικό για τους εμπόρους swing στα καθημερινά ή εβδομαδιαία χρονικά πλαίσια, υπάρχει πάντα μια άλλη ευκαιρία και τουλάχιστον έχετε διατηρήσει το κεφάλαιό σας.

Κρατήστε ένα περιοδικό για κάθε εμπόριο και βελτιώστε

Έχετε ακούσει ποτέ για τη φράση, "Ταύροι κερδίζουν χρήματα, οι αρκούδες κερδίζουν χρήματα, οι χοίροι σφαγιάζονται?" Αυτό σημαίνει, οι χοίροι είναι άπληστοι, οπότε μην σφαγιάζετε και αποτελεί προειδοποίηση για τους εμπόρους ενάντια στην επιθυμία για απληστία και ανυπομονησία στις αγορές. Οι άπληστοι έμποροι αφήνουν τα συναισθήματά τους να πάρουν τον έλεγχο που μπορεί να προκληθεί από:

 • Μη ρεαλιστικές προσδοκίες
 • Πεισματάρης εγώ
 • Μια ισχυρή πεποίθηση της τάσης της αγοράς
 • Πρέπει να είστε σε μια νοοτροπία «για να κερδίζετε»

Εάν αυτό σας περιγράφει, τότε κάνετε συναλλαγές σαν χοίρος και τελικά θα χάσετε το υπόλοιπό σας. Η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης ή οι παραδοσιακές αγορές απαιτεί ισχυρή ψυχική πειθαρχία, εστίαση και σταθερές πρακτικές διαχείρισης κινδύνων. Οι νέοι έμποροι θα επικεντρωθούν πάρα πολύ στην τελειοποίηση μιας στρατηγικής συναλλαγών κρυπτογράφησης. Αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

εμπόριο σαν χοίρος

Σύμφωνα με τα λόγια του Warren Buffet, «ο κρίσιμος καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας ενός επενδυτή δεν είναι η ευφυΐα ή η ικανότητα αλλά η ιδιοσυγκρασία». Εάν δεν έχετε την ιδιοσυγκρασία και την αυστηρή πειθαρχία, τότε κάνετε συναλλαγές σαν να βρίσκεστε στο καζίνο και παίζετε με την κρυπτογράφηση σας. Αυτή είναι μια σκληρή πραγματικότητα, αλλά εάν κάνετε συναλλαγές σαν χοίρος, δεν πρόκειται να πετύχετε ως έμπορος κρυπτογράφησης.

Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι τη σωστή ιδιοσυγκρασία και πειθαρχία για να γίνουν κερδοφόροι έμποροι κρυπτογράφησης. Εάν αγωνίζεστε να κερδίσετε μετά από αρκετά χρόνια, ίσως είναι η σωστή απόφαση να αποδεχτείτε τις συναλλαγές που δεν είναι για εσάς. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κερδίσετε κρυπτογράφηση εκτός από τις συναλλαγές που μπορείτε να εξετάσετε, όπως η απόκτηση ενδιαφέροντος για εφαρμογές κρυπτογράφησης και επιστροφής χρημάτων Bitcoin.

συμπέρασμα

Η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης είναι μια σοβαρή δεξιότητα που απαιτεί μεγάλη ικανότητα και υπομονή. Δεν είναι για όλους, αλλά ελπίζουμε ότι αυτές οι συμβουλές συναλλαγών κρυπτογράφησης για αρχάριους είναι χρήσιμες και θα βελτιώσουν δραματικά το P σας&L μακροπρόθεσμα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια ή θέλετε να μοιραστείτε άλλα κοινά λάθη συναλλαγών, αφήστε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Και αν θεωρείτε χρήσιμη αυτήν την ανάρτηση, μοιραστείτε την με το δίκτυό σας!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)
 • Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το BitMEX τώρα – Ανταλλάξτε με αυτές τις 3 εναλλακτικές λύσεις
 • Shrimpy Review: Αυτόματη εξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου Crypto
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Κοινωνικές συναλλαγές
 • 4 Καλύτερο λογισμικό χαρτογράφησης Crypto & Εργαλεία για εμπόρους Altcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me