9 καλύτερα μέρη για την ανταλλαγή Crypto με μόχλευση

Τους τελευταίους 12 μήνες, η αγορά κρυπτογράφησης σημείωσε αύξηση της ζήτησης για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που προσφέρουν παράγωγα και προθεσμιακές αγορές με μόχλευση. Η διαπραγμάτευση με περιθώριο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους προχωρημένους εμπόρους να αυξήσουν τα δυνητικά τους κέρδη, διαπραγματεύοντας πολύ μεγαλύτερες θέσεις.

Οι έμποροι πρέπει να προσέχουν ότι οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης που προσφέρουν συναλλαγές μόχλευσης μπορούν σύνθετα κέρδη και ζημίες. Οι αρχάριοι που μαθαίνουν πώς να κάνουν συναλλαγές θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιούν έναν λογαριασμό επίδειξης για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης πριν καταθέσουν πραγματικά χρήματα.

η επιλογή μας

Καλύτερη ανταλλαγή μόχλευσης για

Χαρτογράφηση

ΒΕΒΙΤΙ Επισκέψου την ιστοσελίδα


Καλύτερη ανταλλαγή μόχλευσης για

Διακριτικά με μοχλό

Λογότυπο FTX Exchange Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη ανταλλαγή μόχλευσης για

Κοινωνικές συναλλαγές

etoro Επισκέψου την ιστοσελίδα

Αποποίηση ευθυνών: Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Ορισμένες ανταλλαγές απαιτούν από εσάς να έχετε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως ένα Ledger Nano X. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

Ανταλλαγές για την ανταλλαγή Crypto με περιθώριο

Με βάση τις κριτικές μας, αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για συναλλαγές κρυπτογράφησης με μόχλευση:

Τι είναι το Crypto Leverage Trading?

Το Crypto leverage trading είναι ένα εργαλείο για τους επενδυτές ανοίξτε μια θετική ή αρνητική θέση που είναι πολύ μεγαλύτερη από το δικό τους κεφάλαιο αξιοποιώντας δανεισμένα κεφάλαια σε μια συναλλαγή. Αυτό επιτρέπει στο άτομο να μεγιστοποιήσει τα πιθανά κέρδη αυξάνοντας την αγοραστική του δύναμη χρησιμοποιώντας ένα μικρό χρηματικό ποσό. Για παράδειγμα, ένας έμπορος που εισάγει μια συναλλαγή με μόχλευση 100: 1 μπορεί υποθετικά να ανταλλάξει ένα μέγεθος θέσης 10.000 $ με 100 $.

Καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης για διαπραγμάτευση μόχλευσης

Αυτός ο οδηγός σύγκρισης παρέχει μια λίστα με το οι πιο δημοφιλείς ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων αγορά και πώληση ψηφιακών στοιχείων με μόχλευση ή περιθώριο.

Margin Crypto Trading Exchanges: Κριτικές

Η αναθεώρηση και η αξιολόγησή μας για τις καλύτερες ανταλλαγές μόχλευσης για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων βασίζεται σε σημαντικούς παράγοντες όπως η ευκολία χρήσης, η φήμη, τα χαρακτηριστικά χαρτογράφησης, το ποσό μόχλευσης, τα τέλη συναλλαγών περιθωρίου, οι μέθοδοι κατάθεσης, η ασφάλεια και η υποστήριξη πελατών.

1. Binance

Το Binance είναι το μεγαλύτερες υπηρεσίες ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων στον κόσμο που παρέχει μια πλατφόρμα για διαπραγμάτευση περισσότερων από 200 διαφορετικών κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα έχει δει μια μετεωρική άνοδο από την ίδρυσή της το 2017. Το Binance είναι το το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων διαπραγμάτευση σε 1,2 δις ημερήσιο όγκο και 1,4 εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Το Binance έχει εφαρμογή συναλλαγών για κινητά για συσκευές iOS και Android το οποίο είναι πολύ διαισθητικό, εύκολο στη χρήση, λειτουργεί ομαλά και εκτελεί όλες τις βασικές λειτουργίες που αναμένονται από μια εφαρμογή συναλλαγών. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ζωντανές τιμές Bitcoin και κρυπτογράφησης, ικανότητα εκτέλεσης παραγγελιών, διαχείριση κάθε ψηφιακού στοιχείου, προβολή P&L και ιστορικό συναλλαγών αναζήτησης.

συναλλαγές δυαδικών συναλλαγών

Χαρακτηριστικά:

 • Κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο
 • Πάνω από 100 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης για διαπραγμάτευση
 • Πολλαπλά ζεύγη συναλλαγών έναντι fiat, altcoins και stablecoins
 • Ανταγωνιστικές προμήθειες κατάθεσης, διαπραγμάτευσης και αναλήψεων
 • Διατίθενται μελλοντικά, περιθώρια και επιλογές συναλλαγών κρυπτογράφησης
 • Κερδίστε ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση με έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου Binance

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.8 / 5

Ανασκόπηση Binance

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Binance

2. Μπιτ

Το Bybit είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής παραγώγων που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία στο περιθώριο συναλλαγών ψηφιακών νομισμάτων όπως ζεύγη συναλλαγών Bitcoin, Ethereum, EOS και XRP με μόχλευση έως 100x. Οι προσφορές ανταλλαγής παραγώγων διαρκή συμβόλαια που ακολουθούν την τιμή κρυπτογράφησης. Η Bybit έχει κυκλοφορήσει συμβόλαια διαρκούς διακανονισμού USDT που μπορούν να διαπραγματευτούν στο χρηματιστήριο με υψηλή μόχλευση.

Το Bybit υπόσχεται «Χωρίς διακοπή λειτουργίας διακομιστή» και η λειτουργικότητά του συστήματος είναι διαθέσιμη έως και 99,99%. Η ανταλλαγή διαθέτει μια μηχανή αντιστοίχισης τελευταίας τεχνολογίας σε 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, οι οποίες μπορούν να ολοκληρώσουν μια συναλλαγή εντός 10 μικροδευτερολέπτων. Μπιτ εγγυήσεις για την κάλυψη του πλήρους κόστους της οικονομικής απώλειας λόγω σφάλματος του συστήματος ή ως αποτέλεσμα της διακοπής λειτουργίας.

διεπαφή bybit

Χαρακτηριστικά:

 • Πλατφόρμα περιθωρίου συναλλαγών κρυπτογράφησης με μόχλευση έως και 100 φορές
 • Σύγχρονη μηχανή αντιστοίχισης που επεξεργάζεται 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο
 • Προηγμένα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και αμοιβαία ασφάλιση
 • Ορίστε παραγγελίες take-profit και stop-loss με ένα κλικ
 • Εγγυήσεις για την κάλυψη του πλήρους κόστους των χαμένων χρημάτων λόγω διακοπής λειτουργίας ή σφαλμάτων συστήματος

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.7 / 5

Ανασκόπηση bybit

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Bybit

3. eToro

Το eToro είναι κατάλληλο για αρχάριους στις ΗΠΑ που θέλουν να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας ένα ισχυρή και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα συναλλαγών. Η πλατφόρμα παρέχει μια απλή πλατφόρμα για τη διαπραγμάτευση ψηφιακών νομισμάτων και altcoins με μόχλευση, ή εξασκήστε συναλλαγές κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας ένα εικονικό χαρτοφυλάκιο.

Η διεπαφή συναλλαγών περιλαμβάνει έρευνα αγοράς κρυπτογράφησης σε πραγματικό χρόνο & ειδήσεις, προηγμένα χαρακτηριστικά διαπραγμάτευσης και εργαλεία διαχείρισης κινδύνου και μια ροή κοινωνικών δικτύων για την αντιγραφή-ανταλλαγή μερικών πιο κερδοφόρων εμπόρων κρυπτογράφησης στον κόσμο.

etoro

Χαρακτηριστικά:

 • Ρυθμιζόμενος πάροχος στις ΗΠΑ για αγορά πραγματικών κρυπτογραφικών στοιχείων και CFD σε δημοφιλή ψηφιακά νομίσματα και παραδοσιακές αγορές
 • Λογαριασμός χρημάτων με πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά και PayPal
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή και έξυπνη εφαρμογή συναλλαγών για κινητά
 • Κερδοφόροι έμποροι κρυπτογράφησης αντιγράφων-συναλλαγών σε όλο τον κόσμο
 • Επενδύστε σε επιτυχημένα χαρτοφυλάκια κρυπτογράφησης κορυφαίων εμπόρων

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.6 / 5

Αναθεώρηση eToro

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το eToro

Αποποίηση ευθυνών: Το 67% των λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν ανταλλάσσουν CFD με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να σκεφτείτε εάν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας. Οι επενδύσεις σε Cryptoasset δεν ρυθμίζονται στις περισσότερες χώρες της ΕΕ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Χωρίς προστασία των καταναλωτών.

4. FTX

Το FTX exchange είναι μια ανταλλαγή παραγώγων κρυπτογράφησης που χτίστηκε από εμπόρους, για εμπόρους. Η πλατφόρμα διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές της προσφέροντας ένα μεγάλη ποικιλία δεικτών και μοχλών που μπορούν να διαπραγματευτούν στην αγορά μελλοντικών συμβολαίων ή επιλογών Η FTX είναι γνωστή για τη δημιουργία των πρώτων συμβόλων μελλοντικής εκπλήρωσης του δείκτη κρυπτογράφησης στον κόσμο που επιτρέπει στους χρήστες του να αξιοποιούν την άνοδο ή την πτώση ενός συγκεκριμένου δείκτη με τη μορφή μελλοντικού συμβολαίου Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μπορούν να διαπραγματεύονται απευθείας από την πλατφόρμα ανταλλαγής FTX.

διεπαφή ftx

Χαρακτηριστικά:

 • Επαγγελματική διεπαφή χρήστη για συναλλαγές σε επιτραπέζιο ή κινητό
 • Ξεκινήστε τις συναλλαγές χωρίς KYC και πραγματοποιήστε ανάληψη έως και 2.000 USD καθημερινά
 • Μέχρι 101x μόχλευση σε ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης
 • Διακριτικά με μοχλό σε ΣΥΝΤΟΜΟ ή ΜΑΚΡΥ με μόχλευση έως 3Χ χωρίς περιθώριο
 • MOVE Συμβόλαια που πληρούν την απόλυτη αλλαγή στην τιμή ενός νομίσματος με την πάροδο του χρόνου

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.7 / 5

Αναθεώρηση FTX

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το FTX

5. PrimeXBT

Το Prime XBT είναι ένα δημοφιλές Ανταλλαγή συναλλαγών με βάση το Bitcoin που επιτρέπει την κερδοσκοπία σχετικά με τα παραδοσιακά χρηματοοικονομικά προϊόντα. Οι έμποροι είναι σε θέση να ανταλλάσσουν ένα ευρύ φάσμα αγορών, συμπεριλαμβανομένων Forex (FX), cryptocurrency, εμπορευμάτων και δεικτών χρησιμοποιώντας το Bitcoin ως ασφάλεια – ένα χαρακτηριστικό που δεν προσφέρουν σήμερα πολλά χρηματιστήρια.

Τα γραφήματα PrimeXBT περιλαμβάνουν όλα τα προηγμένα εργαλεία μοχλού συναλλαγών που συνήθως θα περίμενε κανείς για μια σύγχρονη πλατφόρμα συναλλαγών, όπως σχεδίαση γραμμών, ορθογωνίων, οριζόντιων, Fibonacci retracement, βέλη, κείμενο και ούτω καθεξής. Η πλατφόρμα επιτρέπει πολλαπλά γραφήματα για να εμφανίσετε ένα στοιχείο σε πολλά χρονικά πλαίσια ή να παρακολουθείτε ταυτόχρονα μερικά διαφορετικά στοιχεία.

prime xbt γράφημα

Χαρακτηριστικά:

 • Βραβευμένη πλατφόρμα για διαπραγμάτευση περιθωρίου έως 1000x
 • Προηγμένα εργαλεία και δείκτες για την εκτέλεση τεχνικής ανάλυσης
 • Προσαρμόσιμη διάταξη και διαμόρφωση γραφημάτων

 • Καλύπτοντας πλατφόρμα ανταλλαγής αντιγράφων για να παρακολουθήσετε και να μιμηθείτε τη δραστηριότητα από επιτυχημένους εμπόρους
 • Πρόγραμμα παραπομπών και συνεργατών με έως και 50% ανταμοιβές παραπομπής για την προσέλκυση νέων χρηστών

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.3 / 5

Αναθεώρηση PrimeXBT

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το PrimeXBT

6. Plus500

Το Plus500 επιτρέπει στους εμπόρους που το θέλουν ανοίξτε θέσεις αγοράς και πώλησης σε Crypto CFDs (Διαθεσιμότητα υπόκειται σε κανονισμού) με περιθώριο όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron και Monero .. Υπάρχει επίσης ένας δείκτης Crypto 10.

Η πλατφόρμα συναλλαγών CF500 cryptocurrency Plus500 περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνου που αναμένονται για μια πλατφόρμα συναλλαγών περιθωρίου. Αυτές περιλαμβάνουν εντολές stop loss, trailing stop και εγγυημένες εντολές stop loss για να θέσετε ένα απόλυτο όριο στις πιθανές απώλειες. Ακόμα κι αν η τιμή του οργάνου κινείται σημαντικά εναντίον σας, η θέση σας θα κλείσει αυτόματα στην καθορισμένη τιμή, χωρίς κίνδυνο ολίσθησης.

συν 500 bitcoin

Τα στιγμιότυπα οθόνης εμφανίζονται μόνο για λόγους απεικόνισης. Το πραγματικό προϊόν μπορεί να διαφέρει.

Χαρακτηριστικά:

 • Ρυθμιζόμενος πάροχος CFD σε πολλές χώρες
 • Ανοίξτε θέσεις αγοράς / πώλησης σε Bitcoin CFDs (Η διαθεσιμότητα υπόκειται σε κανονισμούς) και στις παραδοσιακές αγορές
 • Μέχρι και 30: 1 μόχλευση σε κρυπτονομίσματα
 • Λογαριασμός χρημάτων με πιστωτική κάρτα, BPAY, τραπεζική μεταφορά και PayPal
 • Φιλική προς το χρήστη και διαισθητική εφαρμογή συναλλαγών για κινητά
 • Πλήρης δοκιμαστικός λογαριασμός για να μάθετε πώς να κάνετε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.2 / 5

Αναθεώρηση Plus500

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφθείτε το Plus500

Αποποίηση ευθυνών: Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

7. BitMEX

Το BitMEX είναι ένα ομότιμος πλατφόρμα συναλλαγών που προσφέρει συμβόλαια υψηλής μόχλευσης που αγοράζονται και πωλούνται σε Bitcoin. είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αγοράς και χρησιμοποιείται ευρέως ανταλλαγές περιθωρίου. Οι αρχάριοι και οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν συμβόλαια για κρυπτονομίσματα (όχι τα ίδια τα νομίσματα) σε συνδυασμό με περιθώριο συναλλαγών έως και 100 φορές.

Συναλλαγές Bitmex

Χαρακτηριστικά:

 • Υψηλή ρευστότητα και ημερήσιος όγκος από τους εμπόρους
 • Απλό στη χρήση διεπαφή για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης
 • Μέχρι και 100: 1 μόχλευση σε κρυπτονομίσματα
 • Για προχωρημένους τύπους παραγγελιών όπως όριο, αγορά, στάση και τελικό
 • Δίκαιες, ανταγωνιστικές και χαμηλές χρεώσεις
 • Testnet για εξάσκηση συναλλαγών στο χρηματιστήριο με εικονικά χρήματα

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.1 / 5

Αναθεώρηση BitMEX

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το BitMEX

8. StormGain

Το StormGain είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών και επενδύσεων κρυπτογράφησης που συνοδεύει συμβόλαια υψηλής μόχλευσης και εργαλεία διαπραγμάτευσης αιχμής. Όλες οι συναλλαγές περιθωρίου διευθετούνται στο stablecoin Tether (USDT) που θα προσελκύσει εμπόρους που θέλουν να περιορίσουν την έκθεση χαρτοφυλακίου όταν επενδύουν σε κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum.

Το χρηματιστήριο έχει αξιοποιήσει τις αγορές επενδυτικών και κρυπτονομισμάτων για να προσφέρει μια καινοτόμο πλατφόρμα για την ανταλλαγή συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτογράφησης. Οι έμποροι StormGain μπορούν να αξιοποιήσουν τις ασταθείς αγορές κρυπτογράφησης με το τα πιο δημοφιλή ζεύγη κρυπτογράφησης και χρήση μόχλευσης έως 200x. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρηματοδότησης ενός λογαριασμού κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα.

παράθυρο διαπραγμάτευσης stormgain

Χαρακτηριστικά:

 • Υψηλή ρευστότητα και ημερήσιος όγκος από τους εμπόρους
 • Απλό στη χρήση διεπαφή για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης
 • Μέχρι και 300: 1 μόχλευση σε κρυπτονομίσματα
 • Προηγμένα εργαλεία χαρτογράφησης
 • Δίκαιες, ανταγωνιστικές και χαμηλές χρεώσεις
 • Επίδειξη λογαριασμού συναλλαγών για εξάσκηση χωρίς κίνδυνο

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.1 / 5

Αναθεώρηση StormGain

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το StormGain

9. Επιτέλους

Το Deribit είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών που έχει κάνει πολλά πράγματα σωστά για να κάνει τη λίστα μας για τις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών μόχλευσης κρυπτογράφησης. Το χρηματιστήριο επιτρέπει στους εμπόρους να επωφεληθούν από περιθώρια συναλλαγών Bitcoin ή περιθώρια έως και 100x. Η πλατφόρμα σημείωσε αύξηση του όγκου συναλλαγών και αυτή τη στιγμή κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον συνολικό όγκο συναλλαγών πίσω από τον Binance.

Το χρηματιστήριο επεκτάθηκε πρόσφατα για να συμπεριλάβει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin και Ethereum που μπορούν να διαπραγματευτούν με μόχλευση. ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deribit είναι πρώην έμπορος επιλογών από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και ενθουσιώδης του Bitcoin που δημιούργησε την πλατφόρμα Deribit, η οποία προέρχεται από το παράγωγο λέξεων και το Bitcoin.

διεπαφή deribit

Χαρακτηριστικά:

 • Δημοφιλή ανταλλαγή μόνο για Bitcoin
 • Φιλικό για αρχάριους περιβάλλον εργασίας χρήστη
 • 99% των χρημάτων που αποθηκεύονται σε ψυκτική αποθήκευση
 • Προηγμένα εργαλεία και δείκτες χαρτογράφησης
 • Έκπτωση στα τέλη διαπραγμάτευσης για τους κατασκευαστές της αγοράς
 • Επίδειξη λογαριασμού συναλλαγών για εξάσκηση χωρίς κίνδυνο

Μεταβείτε στον ιστότοπο

Συνολικά

4.0 / 5

Ευκολία στη χρήση

Φήμη

Μέθοδοι κατάθεσης

Αμοιβές

Επισκεφτείτε το Deribit

συμπέρασμα

Η χρήση ανταλλαγής κρυπτογράφησης με περιθώριο είναι ένας φανταστικός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Οι χρήστες θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι ανταλλαγές είναι ευάλωτες σε παραβίαση, καθώς αυτές οι τοποθεσίες αποθηκεύουν τεράστια χρηματικά ποσά.

Αν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές σε ένα μοχλό ανταλλαγής, θυμηθείτε να μην σας κρατάμε χρήματα σε αυτές τις ανταλλαγές μακροπρόθεσμα και να αποσύρετε κέρδη σε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτογραφικού υλικού για ασφαλή φύλαξη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με το δίκτυό σας εάν το θεωρείτε χρήσιμο!

Περαιτέρω προτεινόμενες αναγνώσεις:

 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)
 • Γιατί συνεχίζω να χάνω χρήματα στο Bitmex; Αποφύγετε αυτά τα 5 λάθη
 • Επανεξέταση OKEx: Αξιολόγηση εάν είναι ασφαλές & Αξιόπιστος?
 • Διακοπή χρήσης του BitMEX: Ανταλλάξτε με αυτές τις 4 εναλλακτικές λύσεις
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me