Ανταλλαγές όπως το BitMEX: 5 καλύτερες εναλλακτικές για χρήση

η επιλογή μας

Καλύτερη εναλλακτική λύση για

Προηγμένες δυνατότητες

ΒΕΒΙΤΙ

Διαβάστε την αναθεώρηση Bybit

Επισκέψου την ιστοσελίδα


Καλύτερη εναλλακτική λύση για

Συναλλαγές Altcoin

κάθισμα

Διαβάστε την κριτική μας Binance

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Καλύτερη εναλλακτική λύση για

Διακριτικά με μοχλό

Ανταλλαγή FTX

Διαβάστε την κριτική μας FTX

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Το BitMEX υπήρξε ένα δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης εδώ και αρκετό καιρό. Μπορούμε να προσθέσουμε και για καλό λόγο. Είναι η μεγαλύτερη και πιο διαδεδομένη πλατφόρμα συναλλαγών περιθωρίου στον κόσμο. Ωστόσο, εάν διαβάζετε αυτό το άρθρο, τότε θα έχετε βιώσει τους ακόλουθους πόνους στο BitMEX:

 • Είστε απογοητευμένοι με το «System Overload» και το «downtime» που οδήγησε σε εκκαθάριση
 • Ανησυχείτε για τη χειραγώγηση των τιμών που συμβαίνει
 • Ανησυχείτε για την πρόσφατη παραβίαση ασφαλείας που είχε ως αποτέλεσμα τη διαρροή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δεν χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζετε αυτές τις απογοητεύσεις, καθώς υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις Bitmex που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα, συμπεριλαμβανομένων ανταλλαγών κρυπτογράφησης χωρίς μηδέν.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις BitMEX

Αν ψάχνετε για αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης όπως το BitMEX, ακολουθούν οι κορυφαίες επιλογές μας:

Ανταλλαγές όπως το BitMEX: Συγκρίσεις

Έχουμε κάνει εκτενή έρευνα για να βρούμε εναλλακτικές λύσεις BitMEX που είναι συγκρίσιμες όσον αφορά τα διαθέσιμα περιουσιακά στοιχεία, τη μέγιστη μόχλευση, τα τέλη συναλλαγών, τη ρευστότητα και τη συνολική εμπειρία συναλλαγών.

Ορισμένες από αυτές τις ανταλλαγές συνιστούν ανεπιφύλακτα τη χρήση πορτοφολιού υλικού. Εάν δεν έχετε, διαβάστε την κριτική μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin.

Απογοητεύσεις BitMEX

Το BitMEX είναι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή και ευρέως χρησιμοποιούμενα χρηματιστήρια μόχλευσης. Οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν συμβόλαια για κρυπτονομίσματα (όχι τα ίδια τα πραγματικά κέρματα) σε συνδυασμό με περιθώριο συναλλαγών έως και 100 φορές. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπονται μόνο καταθέσεις και αναλήψεις Bitcoin. Είναι μια πλατφόρμα για τους ψηφιακούς εμπόρους κρυπτογράφησης που θέλουν να αυξήσουν τις συμμετοχές τους στο BTC διαπραγματεύοντας την αγορά.

Τα τελευταία χρόνια, η ανταλλαγή αντιμετώπισε πολλά ζητήματα που προκάλεσαν απογοήτευση για εμπόρους στην πλατφόρμα, όπως:

Σφάλμα υπερφόρτωσης συστήματος

Ο διαβόητοςΣφάλμα υπερφόρτωσης συστήματος«Στο BitMEX συνεχίζεται εδώ και αρκετά χρόνια. Με λίγα λόγια, υπάρχει ανώτατο όριο στον μέγιστο αριθμό αιτημάτων που μπορούν να εισέλθουν στην ουρά κινητήρα BitMEX που σημαίνει ότι τα νέα αιτήματα (παραγγελίες) απορρίπτονται έως ότου μειωθεί η ουρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το μήνυμα σφάλματος “Υπερφόρτωση συστήματος” που εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

σφάλμα bitmex

Κατά τη διάρκεια περιόδων αύξησης φορτίου που προκαλούνται από ξαφνική αστάθεια στην αγορά, οι νέες παραγγελίες δεν πληρούνται εντός του αποδεκτού χρόνου απόκρισης και απορρίπτονται λόγω της υπερφόρτωσης στο διακομιστή BitMEX. Οι χρήστες δεν είναι σε θέση να εισέλθουν σε μια θέση ή ακόμη χειρότερα, η θέση τους είναι εκκαθάριση επειδή δεν μπορούσαν να ορίσουν μια εντολή stop-loss εγκαίρως πριν από την υπερφόρτωση του δικτύου.

Ενώ η BitMEX έχει επανειλημμένα ανακοινώσει ότι η βελτίωση της απόδοσης του κινητήρα τους είναι η υψηλότερη προτεραιότητα, φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και εξακολουθεί να συμβαίνει. Με βάση τον αριθμό παράπονα για το Reddit, μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτό έχει προκαλέσει αρκετούς επενδυτές στο BitMEX να χάσουν χρήματα ή δυνατότητες κέρδους. Αγαπάμε επίσης το γεγονός ότι το φοβισμένο σφάλμα υπερφόρτωσης του συστήματος BitMEX έχει γίνει ακόμη και ένα δημοφιλές meme.

Σφάλμα υποβολής bitmex

Χειρισμός τιμής

Το BitMEX υπήρξε το κέντρο πολλών κατηγοριών για χειρισμό της τιμής του BTC. Ως τα πιο ρευστά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην αγορά, το BitMEX έχει μεγάλη επιρροή στην τιμή του Bitcoin σε άλλα χρηματιστήρια.

Σε μια πτωτική τάση, η συνεχής μείωση του όγκου οδηγεί σε χαμηλότερα έσοδα από τα τέλη για την ανταλλαγή. Αυτό μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για ανταλλαγές για χειραγώγηση της αγοράς για να κερδίσει έσοδα μέσω εκκαθαρίσεων σε αντίθεση με τη είσπραξη τελών διαπραγμάτευσης.

Δεν δείχνουμε το δάχτυλο εδώ, αλλά υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις όπως το σφάλμα flash στο Bitstamp όπου η τιμή του Bitcoin έχασε περίπου 4.000 δολάρια σε αξία μέσα σε λίγες ημέρες που είχε ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό εκκαθαρίσεων στο BitMEX.

Πηγές έχουν δηλώσει ότι μια φάλαινα ή μια ομάδα εμπόρων ενήργησαν συλλογικά για να συντρίψουν την αγορά, κάνοντας μια μαζική κίνηση πωλήσεων 15.000 ETH στο Bitstamp. Αυτό είναι σημαντικό καθώς η BitMEX συλλέγει τιμή για συμβόλαια από Bitstamp, Kraken και Coinbase που έχουν πολύ χαμηλότερη ρευστότητα από το BitMEX.

Η ξαφνική πτώση των τιμών στο Bitstamp είχε ως αποτέλεσμα την εκκαθάριση των συμβάσεων BitMEX σε λίγα δευτερόλεπτα. Θα ολοκληρώσουμε το θέμα με μια ερώτηση, “γιατί η BitMEX, η μεγαλύτερη ανταλλαγή παραγώγων στον κόσμο, συλλέγει δεδομένα τιμών από παρόχους χαμηλής ρευστότητας;”

Διαρροή δεδομένων email

Το BitMEX διακυβεύτηκε μόλις τον Νοέμβριο του 2019 πυροδότησε πανικό μεταξύ εμπόρων και επενδυτών bitcoin αφού αποκάλυψε κατά λάθος χιλιάδες διευθύνσεις email των χρηστών της. Ο λογαριασμός Twitter της ανταλλαγής κρυπτογράφησης στη συνέχεια διακυβεύτηκε λίγο μετά για να το ξεπεράσει.

Προσωπικό στο χρηματιστήριο εξέδωσε δήλωση που εξηγεί ότι είχαν προσπαθήσει να BCC πελάτες της σε ένα ενημερωτικό δελτίο. Δυστυχώς, χρησιμοποίησαν τη διεύθυνση CC. Αν και αυτό δεν εξηγεί απαραίτητα το φάσμα του Twitter, οι πελάτες μπορούσαν να δουν τις ιδιωτικές διευθύνσεις άλλων εμπόρων.

διαρροή bitmex

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να συνεχίσετε τις συναλλαγές με το BitMEX, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στις προτιμήσεις ασφαλείας σας και να ενεργοποιήσετε Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων αμέσως.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι καλά. Η διαρροή email BitMEX έχει εκθέσει τους χρήστες του σε στόχευση επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν προσωπικά στοιχεία ή / και να αποκτήσουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε ψηφιακά στοιχεία του πελάτη. Αυτό περιλαμβάνει άλλους προσωπικούς λογαριασμούς που συνδέονται με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσε.

Εναλλακτικές λύσεις BitMEX: Επανεξέταση & Εκτίμηση

Μπιτ

Η Bybit στοχεύει να φέρει επανάσταση στη σημερινή αγορά κρυπτονομισμάτων συνδυάζοντας τα καλύτερα κρυπτονομίσματα και την παραδοσιακή χρηματοδότηση για να φέρει μέχρι σήμερα την ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη, πιο δίκαιη και πιο φιλική προς τον χρήστη ανταλλαγή. Η ανταλλαγή έχει πρόσφατα ξεπέρασε το BitMEX όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών και ισχυρίζεται «Χωρίς διακοπή λειτουργίας διακομιστή», με τα συστήματά τους να είναι διαθέσιμα έως και 99,99% του χρόνου.

Επισκεφτείτε το Bybit

Θα πρέπει να κάνετε συναλλαγές με το Bybit εάν:

 • Έχετε κουραστεί από «υπερφόρτωση συστήματος» και χρόνο διακοπής λειτουργίας στο BitMEX
 • Θέλετε δίκαιες και διαφανείς χρεώσεις συναλλαγών
 • Είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση γραφημάτων TradingView και προηγμένων εργαλείων
 • Θέλετε να προσαρμόσετε τις τιμές take-profit και stop-loss στο γράφημα
 • Είστε απογοητευμένοι με τη χειραγώγηση των τιμών σε άλλα χρηματιστήρια
 • Θέλετε να κάνετε εμπόριο χαρτιού με πραγματικές αγορές και τιμές κρυπτογράφησης
 • Θέλετε να συμμετάσχετε σε παγκόσμιους διαγωνισμούς συναλλαγών με τεράστια βραβεία

Σχετιζομαι με: ByBit Review (το BitMEX KILLER) – Πρέπει να κάνετε το διακόπτη?

διεπαφή bybit

Η Bybit υπόσχεται ότι τα δεδομένα των λογαριασμών και των συναλλαγών δεν θα παραβιαστούν λόγω σφαλμάτων του συστήματος κυρίως λόγω της προηγμένης μηχανής αντιστοίχισης στις 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, οι οποίες μπορούν να ολοκληρώσουν μια συναλλαγή εντός 10 μικροδευτερολέπτων.

Το Bybit έχει επίσης βγει και εγγυάται ότι θα φέρει το πλήρες κόστος της οικονομικής απώλειας λόγω σφάλματος του συστήματος ή ως αποτέλεσμα του χρόνου διακοπής λειτουργίας. Αυτό προφανώς αφορά το BitMEX για να προσελκύσει τους πελάτες του – πιστεύουμε ότι λειτουργεί επίσης!

Διαφήμιση

ΒΕΒΙΤΙ

κερδίστε ανταμοιβές έως t0 600 $ με καταθέσεις σε bitcoin

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.7 / 5

Αξίωση 600 $

Κάθισμα

Το Binance είναι ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Η πλατφόρμα είναι εξαιρετικά φιλική για αρχάριους, εύχρηστη και προσφέρει μια τεράστια γκάμα κρυπτογράφησης, καινοτόμα προϊόντα, δυνατότητες, ανταγωνιστικές χρεώσεις και ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών.

Επισκεφτείτε το Binance

Το χρηματιστήριο έχει ξεκινήσει μια αγορά κρυπτογράφησης παραγώγων για τους πελάτες της να ανταλλάσσουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Το Binance είναι αυτήν τη στιγμή κατατάσσεται # 2 για ανταλλαγές παραγώγων βάσει των όγκων συναλλαγών σύμφωνα με το Coinmarketcap.com.

binance προηγμένες συναλλαγές

Το διεπαφή χρήστη Binance και το παράθυρο εισαγωγής παραγγελιών βελτιώνονται σημαντικά σε σύγκριση με το BitMEX, το οποίο έχει την ελάχιστη ημερομηνία. Το πακέτο χαρτογράφησης παρέχεται από το TradingView το οποίο περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες, τους δείκτες και τα εργαλεία για την εκτέλεση τεχνικής ανάλυσης στα γραφήματα. Το Binance προσφέρει επίσης μια ποικιλία τύπων παραγγελιών, όπως όριο, αγορά, όριο διακοπής και One-Cancel-Other (OCO).

Οι χρήστες του Binance μπορούν να εισάγουν αυτόματα ποσό συναλλαγής χρησιμοποιώντας ποσοστά (π.χ. 25%). Κάνοντας κλικ σε αυτά τα κουμπιά, θα καθορίσει το ποσό με βάση το τρέχον υπόλοιπο του λογαριασμού σας για τη συγκεκριμένη κρυπτογράφηση. Μόλις επιλέξετε ένα ποσό, απλώς κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί «Αγορά» για να εκτελέσετε μια παραγγελία.

εντολή binance

Prime XBT

Το Prime XBT είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με βάση το Bitcoin που επιτρέπει την κερδοσκοπία σχετικά με τα παραδοσιακά χρηματοοικονομικά προϊόντα. Οι έμποροι μπορούν να ανταλλάσσουν ένα ευρύ φάσμα αγορών όπως το Forex (FX), το cryptocurrency, τα εμπορεύματα και οι δείκτες χρησιμοποιώντας το Bitcoin ως ασφάλεια. Αυτή η δυνατότητα δεν προσφέρεται σε πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Επισκεφθείτε την Prime XBT

Θα πρέπει να κάνετε συναλλαγές με την Prime XBT εάν:

 • Θέλετε να κερδίσετε Bitcoin μέσω συναλλαγών Forex (FX), εμπορευμάτων και δεικτών
 • Θέλετε δίκαιες και ανταγωνιστικές αμοιβές συναλλαγών
 • Σας αρέσει να έχετε τη δυνατότητα εμφάνισης τετραπλής οθόνης
 • Σας αρέσουν οι γρήγορες, γρήγορες και ομαλές διεπαφές χαρτογράφησης
 • Θέλετε να κάνετε συναλλαγές με μόχλευση έως 100x
 • Ψάχνετε για μια παγκόσμια ανταλλαγή κρυπτογράφησης
 • Χρειάζεστε μια πλατφόρμα κρυπτογράφησης μόχλευσης που είναι ασφαλής

Ιδρύθηκε το 2018, η Prime XBT γνώρισε εκθετική ανάπτυξη και εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 150 χώρες και μέσο όγκο ημερήσιου όγκου 375.000.000 $. Το χρηματιστήριο παρέχει πρόσβαση σε ρευστότητα κορυφαίου επιπέδου και ευρύ φάσμα εργαλείων διαπραγμάτευσης διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια, τη ρευστότητα, επιτρέποντας ένα ασφαλές και αποτελεσματικό περιβάλλον συναλλαγών για όλους.

prime xbt γράφημα

Διαβάστε επίσης: Prime XBT Review (2019): Είναι ασφαλές; Bitcoin, συναλλαγές & Αμοιβές

Το Prime XBT υποστηρίζει πολλαπλά διαγράμματα τιμών που εμφανίζονται έως την οθόνη τετραπλού. Δεν μπορούν να προσφέρουν όλες αυτές οι λειτουργίες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Οι έμποροι μπορούν να διαμορφώσουν τη διασύνδεση χαρτογράφησης για να ταιριάζουν στο στυλ τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη τετραγώνου γραφήματος για να προβάλετε πολλά χρονικά διαστήματα.

FTX

Το FTX είναι μια σχετικά νέα πλατφόρμα για είσοδο στην αγορά που έχει κατασκευαστεί από εμπόρους, για εμπόρους. Η πλατφόρμα διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές της, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία δεικτών και μοχλών μάρκες που μπορούν να διαπραγματευτούν στην αγορά μελλοντικών προθεσμιών ή επιλογών.

Επισκεφτείτε το FTX

Ενώ ο μέσος ημερήσιος όγκος συναλλαγών είναι μικρότερος από τους ανταγωνιστές, το κενό δεν θα διαρκέσει πολύ. Μέσω της καινοτομίας, η πλατφόρμα προσφέρει νέους και συναρπαστικούς τρόπους για επενδύσεις και κερδοσκοπίες σχετικά με την κρυπτογράφηση που την καθιστούν μια καλύτερη εναλλακτική λύση για το BitMEX.

διεπαφή ftx

Θα πρέπει να κάνετε συναλλαγές με FTX εάν:

 • Έχετε κουραστεί από «υπερφόρτωση συστήματος» και χρόνο διακοπής λειτουργίας στο BitMEX
 • Θέλετε να ανταλλάξετε τα πρώτα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του δείκτη κρυπτογράφησης στον κόσμο και μάρκες μόχλευσης
 • Θέλετε να διευθετηθεί η επιλογή συναλλαγών χρησιμοποιώντας Stablecoins
 • Θέλετε ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών
 • Θέλετε να κάνετε συναλλαγές με υψηλή μόχλευση έως 101x
 • Είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση γραφημάτων TradingView και προηγμένων εργαλείων
 • Είστε επαγγελματίας έμπορος και θέλετε να κατατάξετε στο FTX Leaderboard

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στο FTX που δεν προσφέρει το BiMEX είναι τα καινοτόμα στοιχεία που είναι διαθέσιμα στους χρήστες του FTX. Leveraged Tokens είναι ένα παράδειγμα που είναι Διακριτικά ERC20 που έχουν ήδη αξιοποιήσει την έκθεση που έχουν ήδη εφαρμοστεί σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων.

Πρέπει να διαβάσετε: Επανεξέταση FTX Exchange – Πρέπει να κάνετε την εναλλαγή?

Υπάρχουν ακόμη και EFT που έχουν αξιοποιήσει την έκθεση σε πολλά υπάρχοντα και δημοφιλή περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης. Επίσης, η διαπραγμάτευση FTX Leverage Tokens δεν απαιτεί περιθώριο.

Ανταλλαγή Δέλτα

Το Delta Exchange είναι ένα αναδυόμενο χρηματιστήριο παραγώγων κρυπτογράφησης που επικεντρώνεται στα altcoins, το οποίο επιτρέπει στους επενδυτές σε όλο τον κόσμο να ανταλλάσσουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και αιώνια ανταλλαγή Bitcoin και άλλα κορυφαία altcoins με μόχλευση έως 100x.

Επισκεφτείτε το Delta Exchange

Πολλά από τα αιώνια ανταλλακτικά altcoin που αναφέρονται στο Delta είναι αποκλειστικά στο χρηματιστήριο. Το Delta Exchange είναι το κατάλληλο σημείο για την εμπορία παραγώγων altcoin. Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε long / short altcoins όπως:

 • ΑΤΟΜΟ
 • MATIC
 • ENJ
 • EOS
 • XTZ
 • ΤΟΜΟ
 • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
 • RVN
 • ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ

ανταλλαγή δέλτα

Γιατί το εμπόριο με το Delta Exchange?

 • Το Delta Exchange προσφέρει μερικές συναρπαστικές δυνατότητες για διαπραγμάτευση περιθωρίου, καθώς και υψηλότερη ρευστότητα και ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών.
 • Θέλετε να ανταλλάξετε altcoins όπως Ethereum, EOS, ENJ, MATIC, XTZ, LINK, ATOM, Raven και πολλά άλλα με μόχλευση
 • Συμβάσεις διακανονισμού Stablecoin: Όλα τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και τα διαρκή συμβόλαια στο Delta Exchange περιθωριοποιούνται και διακανονίζονται σε ένα από τα δύο ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία: είτε Bitcoin είτε USDC (Stablecoin). Ο διακανονισμός στο stablecoin είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό για τους εμπόρους, ειδικά σε μια αγορά αρκούδων. Το Delta Exchange ήταν το πρώτο χρηματιστήριο παγκοσμίως που προσφέρει συμβόλαια μελλοντικής εκκαθάρισης.
 • Θέλετε να ανταλλάσσετε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτογράφησης και διαρκή συμβόλαια με μόχλευση έως 100 φορές
 • Είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση γραφημάτων TradingView και προηγμένων εργαλείων
 • Σας αρέσει μια ανταλλαγή με προχωρημένους τύπους παραγγελιών με μια καλά σχεδιασμένη και ανταποκρίσιμη διεπαφή συναλλαγών

Η ομάδα του Delta Exchange προσφέρει πληθώρα γνώσεων και εμπειριών από κορυφαίες παγκόσμιες χρηματοοικονομικές εταιρείες, όπως η Barclays, η Citi, η UBS και η Macquarie. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ομάδα από κάνοντας κλικ εδώ.

ανταλλαγή δέλτα

Δεν μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin απευθείας στο Delta Exchange. Τα εμπορικά κέρδη και οι ζημίες διευθετούνται σε Bitcoin, οπότε θα χρειαστεί να κάνετε κατάθεση BTC πριν από τις συναλλαγές.

Η ασφάλεια και η ασφάλεια των κεφαλαίων πελατών είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα κατά την αναζήτηση εναλλακτικών πλατφορμών συναλλαγών κρυπτογράφησης. Το Delta Exchange υπερηφανεύεται για την ασφάλεια εταιρικού επιπέδου με κεφάλαια πελατών αποθηκευμένα εκτός σύνδεσης σε πορτοφόλια πολλαπλών υπογραφών.

συμπέρασμα

Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις για το BitMEX που προσφέρουν μόχλευση συναλλαγών κρυπτογράφησης. Με την πρόσφατη έκδοση που αντιμετωπίζει το BitMEX, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσετε τις συναλλαγές στην πλατφόρμα με περισσότερες ανταλλαγές που προσφέρουν μεγαλύτερες δυνατότητες και ασφάλεια που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια ή θέλετε να προσθέσετε μια άλλη πρόταση σε αυτήν τη λίστα, μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Και αν θεωρείτε χρήσιμη αυτήν την ανάρτηση, μοιραστείτε την με το δίκτυό σας!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • 5 καλύτερες ανταλλαγές Fiat To Crypto στον κόσμο
 • 5 ιστότοποι για την επίδειξη συναλλαγών Bitcoin με εικονικά χρήματα
 • Αποφύγετε αυτά τα 5 λάθη & Γίνετε κερδοφόροι
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ
 • Αναθεώρηση ανταλλαγής BBOD: Είναι νόμιμο; Παράγωγα Bitcoin, Συναλλαγές & Αμοιβές

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me