Πώς να γίνετε πιστοποιημένος ειδικός στο Blockchain;

Φιλοδοξείτε να ξεκινήσετε μια καριέρα στο Blockchain και να πάρετε τα οφέλη των μακροπρόθεσμων υποσχέσεων που κατέχει η τεχνολογία Blockchain; Εδώ φέρνουμε ένα οριστικό μονοπάτι για να γίνετε πιστοποιημένος ειδικός στο Blockchain!

Οι νέες τεχνολογίες συνεχίζουν να αναθεωρούν τους τρόπους διεξαγωγής συμβατικών συναλλαγών. Οι επιχειρήσεις, καθώς και οι μεμονωμένοι χρήστες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για απλούστερη εκτέλεση συναλλαγών που θα μπορούσαν να ήταν δύσκολες με συμβατικό τρόπο. Το καλύτερο παράδειγμα των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας Blockchain για τις επιχειρήσεις είναι εμφανές με τη μορφή ψηφιακού μετασχηματισμού.

Οι οργανισμοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν ψηφιακές τεχνολογίες για την τροποποίηση των παραδοσιακών επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων, όπως η λογιστική και η τήρηση βιβλίων. Τα κύρια πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις περιλαμβάνουν τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας και τη βέλτιστη χρήση των πόρων. Μία από τις αξιοσημείωτες επαναστατικές τεχνολογίες τα τελευταία χρόνια είναι η Τεχνολογία Blockchain.

Η ακόλουθη συζήτηση στοχεύει να περιγράψει έναν λεπτομερή οδηγό για τη συνιστώμενη πορεία σταδιοδρομίας στην τεχνολογία Blockchain. Οι αναγνώστες θα μπορούσαν να βρουν μια βασική επισκόπηση μιας καριέρας στην τεχνολογία Blockchain μαζί με τα οφέλη του ίδιου. Επιπλέον, η συζήτηση θα περιγράψει τις διάφορες επιλογές σταδιοδρομίας που θα μπορούσατε να εξερευνήσετε ως πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας στο Blockchain.

Ωστόσο, το πιο πολλά υποσχόμενο σημείο της συζήτησης θα ήταν οι πληροφορίες σχετικά με τις βασικές λεπτομέρειες της πιστοποίησης εμπειρογνωμόνων Blockchain. Στη συνέχεια, οι αναγνώστες θα μπορούσαν να βρουν ένα περίγραμμα βέλτιστων πρακτικών για να αρχίσουν να μαθαίνουν την τεχνολογία Blockchain και να προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης ειδικών.

Πώς να γίνετε πιστοποιημένοι ειδικοί στο blockchain

Contents

Αυξανόμενη χρήση της τεχνολογίας Blockchain

Η αυξανόμενη χρήση της τεχνολογίας Blockchain έχει δημιουργήσει σημαντικό ενδιαφέρον για το ρόλο ενός πιστοποιημένου εμπειρογνώμονα στο Blockchain. Η τεχνολογία Blockchain έχει αποκτήσει μια αξιοσημείωτη φήμη μετά την εισαγωγή του εικονικού νομίσματος, το Bitcoin, το 2009. Από τότε, η τεχνολογία Blockchain έχει αποκτήσει επαρκή αναγνώριση με συνεχώς επεκτεινόμενες περιοχές εφαρμογής της στη σημερινή εποχή.

Επομένως, πολλά άτομα θέλουν να ξεκινήσουν μια καριέρα στο Blockchain, λαμβάνοντας υπόψη τις μακροπρόθεσμες υποσχέσεις που διαθέτει η τεχνολογία Blockchain. Έτσι, έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση στον αριθμό των ειδικευμένων θέσεων εργασίας Blockchain τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, πολλοί υποψήφιοι δεν έχουν ιδέα για το πού να ξεκινήσουν με την καριέρα τους στο Blockchain.

Διαβάστε επίσης: Πώς να γίνετε ειδικός Blockchain?

Τι είναι η τεχνολογία Blockchain?

Προτού προχωρήσουμε προς τους τρόπους για να γίνουμε πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες στο Blockchain, είναι σημαντικό να σκεφτούμε πρώτα την ίδια την τεχνολογία Blockchain. Όπως συζητήθηκε ήδη, η πρώτη περίπτωση που το Blockchain έγινε εμφανώς ορατό στον κόσμο ήταν το 2009 με την εισαγωγή του Bitcoin. Επομένως, πολλοί άνθρωποι συγχέουν την τεχνολογία Blockchain με το Bitcoin.


Αντίθετα, το Blockchain είναι στην πραγματικότητα ένα αξιόπιστο ψηφιακό καθολικό ή μια κατανεμημένη βάση δεδομένων, διατηρώντας παρακολούθηση διαφόρων συναλλαγών. Επιπλέον, το Blockchain μπορεί να προγραμματιστεί για την καταγραφή οικονομικών συναλλαγών, καθώς και άλλων πολύτιμων και ευαίσθητων πληροφοριών. Για να το θέσουμε απλά, η τεχνολογία Blockchain είναι στην πραγματικότητα μια κωδικοποιημένη, κατανεμημένη βάση δεδομένων με δυνατότητα καταγραφής δεδομένων, όπως ακριβώς τα ηλεκτρονικά αρχεία ανταλλαγών, συμβολαίων και συναλλαγών.

Η τεχνολογία Blockchain είναι προς το παρόν μια χρήσιμη εναλλακτική λύση για την ασφαλή μεταφορά αντικειμένων όπως συμβόλαια, ακίνητα και οικονομικές συναλλαγές. Το ενδιαφέρον γεγονός για το Blockchain είναι ότι δεν υπάρχει ανάγκη για μεσάζοντες τρίτων, όπως τράπεζες ή κυβερνητικές υπηρεσίες. Επομένως, η τεχνολογία Blockchain παρουσιάζει πολλά υποσχόμενα πλεονεκτήματα για τον οικονομικό τομέα.

Θα παραμείνει η τεχνολογία Blockchain?

Πολλοί αναγνώστες ενδέχεται να εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες σχετικά με τη σκοπιμότητα μιας καριέρας στην τεχνολογία Blockchain. Το πραγματικό δυναμικό της τεχνολογίας Blockchain είναι μία από τις σημαντικότερες αμφιβολίες για οποιονδήποτε πρόκειται να ξεκινήσει μια πορεία σταδιοδρομίας ειδικών Blockchain. Ωστόσο, η βάση δεδομένων του κατανεμημένου καθολικού έχει αλλάξει εντελώς το παιχνίδι με τις εφαρμογές της τεχνολογίας Blockchain να γίνονται όλο και πιο εμφανείς σε διάφορους τομείς.

Η τεχνολογία Blockchain προάγει τη διαφάνεια στους οργανισμούς υγείας και μεταποίησης. Επιπλέον, επιτυγχάνει επίσης τη μείωση της απάτης για επιχειρηματικές εφαρμογές, ειδικά χρηματοοικονομικά συστήματα. Καθώς η ζήτηση για μια κοινή οικονομία κερδίζει δυναμική, η καινοτομία Blockchain μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει την ανάγκη για κεντρικό έλεγχο.

Επιπλέον, το Blockchain παρέχει επίσης σημαντική απλότητα στις διαδικασίες πρόσβασης σε πληροφορίες. Ορισμένες από τις αξιοσημείωτες δυνατότητες όπως η εμπιστοσύνη, το απόρρητο, η αξιοπιστία και το αμετάβλητο δείχνουν επίσης τις δυνατότητες της τεχνολογίας Blockchain.

Διαβάστε επίσης: Βασικά χαρακτηριστικά Blockchain

Λόγοι για να επιλέξετε μια καριέρα στο Blockchain

Έτσι, η τεχνολογία Blockchain έχει πολλές δυνατότητες που παρουσιάζουν αξιόπιστα πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις. Είναι αρκετό για να αρχίσετε να σκέφτεστε να γίνετε πιστοποιημένος ειδικός στο Blockchain; Ίσως αναρωτιέστε για τα οφέλη που μπορείτε να αποκτήσετε από μια καριέρα στο Blockchain. Εδώ είναι οι σημαντικοί λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να διστάσετε να αφιερώσετε το χρόνο και τις προσπάθειές σας σε μια καριέρα στο Blockchain.

 • Υποσχόμενες Εκτιμήσεις Μισθών

Ο πρωταρχικός παράγοντας που μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον σας για την προετοιμασία των εξετάσεων πιστοποίησης Blockchain είναι η υπόσχεση για καλύτερη αμοιβή. Μια καριέρα στην τεχνολογία Blockchain συνεπάγεται αυτόματα ένα μεγάλο πακέτο μισθών. Η πλειονότητα των μισθών για ρόλους εργασίας που σχετίζονται με το Blockchain κυμαίνεται μεταξύ 50.000 και 130.000 $. Επιπλέον, οι ασκούμενοι στον τομέα της τεχνολογίας Blockchain θα μπορούσαν επίσης να έχουν πολλά υποσχόμενα οικονομικά κίνητρα που μπορούν να ενθαρρύνουν τα κίνητρά τους για καριέρα στο Blockchain.

 • Καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης

Με την ετικέτα ενός “πιστοποιημένου εμπειρογνώμονα στο Blockchain”, δεν θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες να προσληφθείτε από μια επιχείρηση. Δεδομένου ότι το Blockchain είναι μια σχετικά νέα τεχνολογία, το κενό δεξιοτήτων είναι τεράστιο. Οι επιχειρήσεις δημιουργούν νέους ρόλους εργασίας για εργαζόμενους προσαρμοσμένους στις απαιτήσεις τους για τεχνολογία Blockchain. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί του Blockchain είναι πιθανότερο να προσληφθούν γρηγορότερα από επιχειρήσεις σε σύγκριση με τους συμβατικούς ρόλους.

 • Πιθανότητα να γίνετε μέρος μιας παγκόσμιας τεχνολογικής επανάστασης

Ο τεράστιος αριθμός ευκαιριών με τη νέα τεχνολογία όπως το Blockchain είναι επίσης ένας άλλος σημαντικός λόγος για να ακολουθήσει καριέρα στο Blockchain. Με την πάροδο του χρόνου, η τεχνολογία Blockchain θα περάσει από πολλές αλλαγές και οι επαγγελματίες που εργάζονται στο Blockchain θα μπορούσαν να αναπτύξουν παγκοσμίως αναγνωρισμένες λύσεις. Έτσι, μακροπρόθεσμα, μια πορεία σταδιοδρομίας στην τεχνολογία Blockchain θα μπορούσε επίσης να φέρει μερικά μοναδικά επιτεύγματα για τους υποψηφίους. Το πιο σημαντικό από όλα, η πρόταση να γίνει μέρος μιας παγκόσμιας επανάστασης είναι ένα εύλογο όφελος που κανείς δεν θέλει να χάσει.

Εγγραφείτε τώρα:Εκπαιδευτικό μάθημα και πιστοποίηση CEBP

 • Πρόσβαση σε αποκλειστικούς ρόλους εργασίας

Το επόμενο σημαντικό πλεονέκτημα της ύπαρξης πιστοποιημένου εμπειρογνώμονα Blockchain είναι η πρόσβαση σε καλύτερες θέσεις εργασίας. Οι ειδικοί του Blockchain μπορούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους με κορυφαία στελέχη σε έναν οργανισμό που συνεπάγεται επίσης πρόσθετα οφέλη. Μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερη κοινωνική κατάσταση με τους αποκλειστικούς ρόλους εργασίας Blockchain. Επομένως, θα ήταν παράλογο να εγκαταλείψετε μια καριέρα στο Blockchain που μπορεί να σας φέρει τόσα πολλά οφέλη.

 • Ευκαιρία για εργασία σε εταιρικά περιβάλλοντα

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη στις θέσεις εργασίας ειδικών με πιστοποίηση Blockchain είναι το επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο εργάζεστε. Οι ειδικευμένοι ειδικοί του Blockchain μπορούν να συνεργαστούν με επαγγελματίες υψηλού επιπέδου και να αποκτήσουν τα ρητά οφέλη της δικτύωσης. Θα εργαζόσασταν σε ένα ομαδικό περιβάλλον για την αντιμετώπιση ορισμένων στρατηγικών στόχων για τις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις που υιοθετούν τεχνολογίες προηγμένης τεχνολογίας θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη βελτίωση της πρακτικής εμπειρίας σας. Μακροπρόθεσμα, θα έχετε αξιόπιστες, επαγγελματικές επαφές, προσαρμοστικότητα σε επιχειρηματικό περιβάλλον και πρακτική εμπειρία σε δεξιότητες που απαιτούνται για ειδικούς του Blockchain. Ως εκ τούτου, το επιχειρηματικό περιβάλλον μπορεί να παρέχει επαρκές πεδίο για την επαγγελματική σας ανάπτυξη στην καριέρα σας στο Blockchain.

 • Ασφάλεια εργασίας

Ο τελευταίος αλλά πιο τρομερός λόγος για να γίνετε πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας στο Blockchain είναι ο βιώσιμος χαρακτήρας της τεχνολογίας. Το Blockchain είναι σίγουρα εδώ για να μείνει, και οι εφαρμογές του σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνητικών υπηρεσιών, αποδεικνύουν το ίδιο. Επομένως, είναι μόνο θέμα χρόνου προτού κάθε επιχείρηση απομακρύνει τα κεντρικά μοντέλα τεχνολογίας Blockchain. Έτσι, θα μπορούσατε να έχετε την καλύτερη διασφάλιση για μελλοντική ασφάλεια εργασίας με καριέρα στην τεχνολογία Blockchain.

Επιλογές καριέρας στο Blockchain

Τώρα, είναι σημαντικό για όλους τους επίδοξους υποψηφίους να ανακαλύψουν τις διάφορες διαθέσιμες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην τεχνολογία Blockchain. Ας ρίξουμε μια σύντομη επισκόπηση του κάθε ρόλου για μια λεπτομερή εντύπωση των επιλογών σας σε μια διαδρομή καριέρας με πιστοποίηση Blockchain.

 • Προγραμματιστής Blockchain

Οι προγραμματιστές Blockchain είναι βασικά προγραμματιστές με δεξιότητες για τη δημιουργία εφαρμογών για το Blockchain. Οι προγραμματιστές Blockchain με εμπειρία στην παροχή βοήθειας σε εταιρείες να αποκτήσουν τα περισσότερα οφέλη από την πλατφόρμα Blockchain έχουν μεγάλη ζήτηση. Τα άτομα σε αυτόν τον ρόλο χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Γενικά, οι προγραμματιστές Blockchain έχουν πλήρη πρακτική εμπειρία στη συνεργασία με γλώσσες προγραμματισμού Python, JavaScript και C ++.

Διαβάστε τώρα: Λόγοι για να γίνετε προγραμματιστής Blockchain

 • Αρχιτέκτονας Λύσης Blockchain

Ο επόμενος σημαντικός ρόλος εργασίας για έναν πιστοποιημένο εμπειρογνώμονα Blockchain είναι αυτός ενός αρχιτέκτονα λύσης Blockchain. Ο αρχιτέκτονας λύσης Blockchain είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό εξαρτημάτων λύσης Blockchain και στη συνέχεια την εκχώρηση και σύνδεση των στοιχείων μαζί. Οι αρχιτέκτονες λύσεων Blockchain πρέπει γενικά να συνεργάζονται με προγραμματιστές, σχεδιαστές UX, λειτουργίες πληροφορικής και διαχειριστές δικτύου που συμμετέχουν στην ανάπτυξη βελτιστοποιημένων λύσεων Blockchain.

 • Υπεύθυνος έργου Blockchain

Ο ρόλος του Blockchain Project Manager είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους μεταξύ άλλων ρόλων εργασίας που σχετίζονται με το Blockchain. Το Blockchain Project Manager είναι υπεύθυνο για τη σύνδεση έργων Blockchain με ειδικούς ικανούς να αναπτύξουν λύσεις Blockchain. Το έργο των διαχειριστών έργων Blockchain απαιτεί τις δεξιότητες ενός συμβατικού διαχειριστή έργου cloud.

Επιπλέον, οι διαχειριστές έργων Blockchain πρέπει να έχουν πλήρη γνώση της τεχνολογίας Blockchain. Επιπλέον, οι διαχειριστές έργων Blockchain απαιτούν επίσης εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας. Η αποτελεσματική επικοινωνία είναι κρίσιμη προϋπόθεση για τους διαχειριστές έργων Blockchain για την αντιμετώπιση μη τεχνικών εργαζομένων, την απόκτηση πόρων από ανώτερες αρχές και την εισαγωγή νέων χρήσιμων ενημερώσεων.

 • Σχεδιαστής Blockchain UX

Καθώς η υιοθέτηση του Blockchain σε διάφορους κλάδους αυξάνεται συνεχώς, ένας πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας στο Blockchain θα μπορούσε επίσης να επιλέξει το ρόλο ενός σχεδιαστή Blockchain UX. Οι διεπαφές χρήστη για την τεχνολογία Blockchain είναι μια από τις εξέχουσες ανησυχίες για διάφορες βιομηχανίες που υιοθετούν την τεχνολογία.

Ο σχεδιαστής Blockchain UX ή ο σχεδιαστής Blockchain πρέπει να δημιουργήσει μια ελκυστική και αξιόπιστη διεπαφή για κανονικούς χρήστες. Οι σημαντικές δεξιότητες που απαιτούνται για το ρόλο ενός σχεδιαστή Blockchain UX περιλαμβάνουν την προσοχή στη λεπτομέρεια και τη δημιουργικότητα. Επιπλέον, οι σχεδιαστές Blockchain αναμένεται επίσης να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί και εργατικοί επειδή πρέπει να περάσουν πολλές ώρες δουλεύοντας σε αποτελεσματικά σχέδια.

 • Μηχανικός ποιότητας Blockchain

Ο ρόλος της διασφάλισης ποιότητας σε οποιοδήποτε περιβάλλον ανάπτυξης είναι αναμφισβήτητος. Ένας μηχανικός διασφάλισης ποιότητας είναι υπεύθυνος για τη δοκιμή ενός έργου και την επαλήθευση ότι όλες οι προδιαγραφές ταιριάζουν με την επιθυμητή ποιότητα. Η ευθύνη ενός μηχανικού ποιότητας Blockchain είναι να διασφαλίσει ότι όλες οι λειτουργίες στο περιβάλλον ανάπτυξης Blockchain ακολουθούν όλα τα πρότυπα ποιότητας. Τα καθήκοντα των μηχανικών ποιότητας Blockchain περιλαμβάνουν δοκιμές και αυτοματοποίηση διαφορετικών πλαισίων για το Blockchain.

Οι μηχανικοί ποιότητας blockchain έχουν επιπλέον έμφαση στη λεπτομέρεια λόγω της ευαίσθητης φύσης των ευθυνών τους. Στην πραγματικότητα, οι ενέργειες ενός μηχανικού ποιότητας Blockchain έχουν ισχυρή επιρροή σε άλλα μέλη ενός έργου. Επιπλέον, οι μηχανικοί ποιότητας Blockchain πρέπει να έχουν καλές δεξιότητες επικοινωνίας για την αποτελεσματική συντήρηση παραγωγικών εργασιακών σχέσεων.

 • Σύμβουλος Blockchain

Ένας από τους πιο απαιτητικούς και σεβαστούς ρόλους στο Blockchain είναι ο σύμβουλος Blockchain. Όταν αποκτήσετε σημαντική εμπειρία στον ρόλο σας, μπορείτε να προχωρήσετε για τον ρόλο του συμβούλου Blockchain. Οι επιχειρήσεις σήμερα αναζητούν συμβούλους blockchain για να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρήσεις τους χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain. Ως σύμβουλος Blockchain, μπορείτε να δώσετε πολύτιμες προτάσεις στους οργανισμούς σχετικά με την εφαρμογή τεχνολογίας blockchain.

Οι σύμβουλοι Blockchain παραμένουν ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας blockchain και έτσι βοηθούν τους οργανισμούς με ουσιαστικές ενημερώσεις. Η ανάλυση και η ενημέρωση υπαρχουσών εφαρμογών Blockchain για να τις βελτιώσουν είναι αρμοδιότητες ενός συμβούλου Blockchain. Ωστόσο, η αξιολόγηση εφαρμογών για τις νέες τεχνολογίες και η τεκμηρίωση νέων λύσεων διατηρώντας τις υπάρχουσες, αποτελούν επίσης ευθύνες ενός συμβούλου Blockchain.

 • Νομικός επαγγελματίας Blockchain

Ο ρόλος ενός νομικού επαγγελματία Blockchain αποκτά επίσης αξιοσημείωτη αναγνώριση τα τελευταία χρόνια. Ως πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας Blockchain στο ρόλο ενός νομικού επαγγελματία Blockchain, πρέπει να παρέχετε συστάσεις σχετικά με τα ζητήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επένδυση στην τεχνολογία Blockchain. Οι επιχειρήσεις αμφιβάλλουν για τις συνέπειες των ενεργειών τους και τη διαχείριση των οικονομικών με την υιοθέτηση της τεχνολογίας Blockchain.

Επιπλέον, οι οργανισμοί ανησυχούν επίσης για τη διαχείριση της ταυτότητάς τους στο πλαίσιο της τεχνολογίας Blockchain. Ένας νομικός επαγγελματίας Blockchain βοηθά τις επιχειρήσεις να επιτύχουν πλήρη συμμόρφωση με τα νομικά σημεία αναφοράς για τη χρήση της τεχνολογίας Blockchain. Οι νομικοί επαγγελματίες του Blockchain έχουν αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας και πολλά υποσχόμενη διοίκηση έναντι του διεθνούς δικαίου. Επιπλέον, οι εφαρμογές της τεχνολογίας Blockchain διασυνοριακά απαιτούν επίσης από τους νομικούς επαγγελματίες Blockchain να έχουν γνώση των καθολικών γλωσσών.

 • Άλλοι ρόλοι που σχετίζονται με το Blockchain

Εκτός από τους παραπάνω ειδικούς ρόλους για έναν πιστοποιημένο εμπειρογνώμονα στο Blockchain, υπάρχουν πολλοί άλλοι θεμελιώδεις ρόλοι που σχετίζονται με το Blockchain. Για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του Blockchain για μια καριέρα σε έναν συγκεκριμένο ρόλο, πρέπει να κατανοήσετε τα οφέλη του, τις περιπτώσεις χρήσης και τις βασικές δυνατότητες που απαιτούνται για τον ρόλο. Μερικοί από τους πρόσθετους ρόλους εργασίας που σχετίζονται με το Blockchain περιλαμβάνουν λογιστές, εμπόρους, διευθυντές, δημόσιες σχέσεις, αναλυτές, μεσίτες κρυπτογράφησης, συμβούλους ICO και δημοσιογράφους κρυπτογράφησης.

Είστε νέοι στο Blockchain; Μάθετε τις βασικές αρχές του Blockchain με το εκπαιδευτικό μάθημα Enterprise Blockchains Fundamentals. Εγγραφείτε τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

Μονοπάτι για να γίνετε πιστοποιημένος ειδικός στο Blockchain

Λοιπόν, ποια είναι η αποδεδειγμένη διαδρομή για να δημιουργήσετε την καριέρα σας στο Blockchain; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι σαφώς εμφανής στην πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain. Το Blockchain Expert Certification (Certified Enterprise Blockchain Professional) είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για να αποδείξετε τις δεξιότητές σας και την κατανόηση της τεχνολογίας Blockchain. Επιπλέον, η πιστοποίηση δείχνει επίσης την ικανότητα των υποψηφίων να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για την εφαρμογή εφαρμογών Blockchain.

Το Certified Enterprise Blockchain Professional είναι ένα πρόγραμμα 4 εβδομάδων με ευέλικτη μάθηση, όπου πρέπει να ξοδεύετε μόνο 3-4 ώρες την ημέρα. Μόλις ετοιμαστείτε με τους διάφορους τομείς της εξέτασης πιστοποίησης CEBP, θα βρείτε διαδραστικές ασκήσεις με πρακτικές αναθέσεις. Μόλις ολοκληρωθεί η μαθησιακή φάση του μαθήματος, ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε την εμπειρία σας στο Blockchain με ένα σύνολο ερωτήσεων, δηλαδή να λάβετε μέρος στην επίσημη εξέταση πιστοποίησης Μετά από αυτό, γίνεστε πιστοποιημένος επαγγελματίας Blockchain Professional, δηλαδή πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας Blockchain και λαμβάνετε πιστοποίηση CEBP για τις δεξιότητές σας στο Blockchain.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους τομείς της πιστοποίησης Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP):

Τομέας 1: Βασικές αρχές τεχνολογίας Blockchain

Τα σημαντικά θέματα στον πρώτο τομέα της εξέτασης πιστοποίησης εμπειρογνωμόνων CEBP Blockchain είναι τα εξής,

 • Βασικά στοιχεία Blockchain
 • Απόδειξη εργασίας
 • Πώς δημιουργείται η αλυσίδα των μπλοκ
 • Δημόσια και ιδιωτικά Blockchains
 • Έξυπνες συμβάσεις

Τομέας 2: Πλατφόρμες Enterprise Blockchain

Ο δεύτερος τομέας της πιστοποίησης εμπειρογνωμόνων CEBP Blockchain περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα,

 • Βασικές αρχές του Ethereum
 • Βασικές αρχές υφάσματος Hyperledger
 • Βασικές αρχές Corda

Τομέας 3: Blockchain στο Trade Finance

Ο επόμενος τομέας της πιστοποίησης εμπειρογνωμόνων CEBP Blockchain ασχολείται με τα ακόλουθα θέματα,

 • Crypto Assets και Cryptocurrencies
 • Βασικές αρχές κυματισμού
 • Trade Finance στο Blockchain

Τομέας 4: Εφαρμογές Blockchain

Μια εξέταση πιστοποίησης Blockchain χωρίς εστίαση στις εφαρμογές blockchain μπορεί να είναι πρακτικά παράλογη. Τα σημαντικά θέματα που καλύπτονται σε αυτόν τον τομέα είναι τα εξής,

 • Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας σε Blockchain – Βασικές αρχές
 • Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας σε Blockchain – Θήκες χρήσης
 • Ψηφιακός Μετασχηματισμός Blockchain

Η εξέταση πιστοποίησης Certified Enterprise Blockchain Professional επικεντρώνεται επίσης σε δεξιότητες, τεχνολογίες και προσεγγίσεις για τη δημιουργία των δικών σας λύσεων Blockchain.

Τομέας 5: Θήκες χρήσης

Οι εξετάσεις πιστοποίησης CEBP θα καλύπτουν επίσης τις περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας Blockchain σε διαφορετικούς κλάδους. Οι αξιοσημείωτες περιπτώσεις χρήσης περιλαμβάνουν τα ακόλουθα, με blockchain για

 • Αυτοκίνητα
 • Χρηματοοικονομική βιομηχανία
 • Εφοδιαστική αλυσίδα
 • Φροντίδα υγείας
 • Κυβερνασφάλεια
 • Βιομηχανοποίηση

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρώσουν 397 $ για το πλήρες πρόγραμμα CEBP που περιλαμβάνει ένα εκπαιδευτικό μάθημα, διαδραστικές ασκήσεις και επιπλέον πρακτικές εργασίες με επίσημη εξέταση πιστοποίησης για την αξιολόγηση των δεξιοτήτων. Μαζί με αυτό, λαμβάνετε επίσης το υλικό μπόνους και την προσωπική καθοδήγηση για να προχωρήσετε στην καριέρα σας στο blockchain.

Επιπλέον, η εξέταση πιστοποίησης θα σας επέτρεπε να εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας σε εφαρμογές Blockchain, συμβάλλοντας έτσι στην επαγγελματική σας ετοιμότητα. Το πιο σημαντικό από όλα, θα μπορούσατε επίσης να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση Blockchain με τις γνώσεις που αποκτήθηκαν μέσω των προετοιμασιών σας για τις εξετάσεις.

Οι περιπτώσεις χρήσης Blockchain εξηγούν τις εφαρμογές του Blockchain σε διαφορετικούς τομείς. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε το προηγούμενο άρθρο μας που καλύπτει τις Εφαρμογές του Blockchain.

Συμβουλές για να γίνετε πιστοποιημένος ειδικός στο Blockchain

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις πιστοποιημένες εξετάσεις πιστοποίησης ειδικών Blockchain και τα πλεονεκτήματα μιας καριέρας στην τεχνολογία Blockchain πρέπει να σας παρακίνησαν να προετοιμαστείτε αμέσως για την εξέταση πιστοποίησης. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι ξεκινάτε από το μηδέν στο οικοσύστημα Blockchain.

Επομένως, θα πρέπει να προετοιμάσετε τα θεμέλια για την επίτευξη της επιλεξιμότητας για να συμμετάσχετε στην εξέταση πιστοποίησης ειδικών Blockchain. Λοιπόν, εδώ είναι μερικές από τις χρήσιμες συμβουλές προετοιμασίας που είναι σημαντικές προτού ακολουθήσετε οποιονδήποτε οδηγό προετοιμασίας για την εξέταση πιστοποιημένων εμπειρογνωμόνων Blockchain.

 • Ξεκινήστε με τις Βασικές αρχές

Ξεκινήστε τις προετοιμασίες σας με μια επισκόπηση των βασικών στοιχείων της τεχνολογίας Blockchain. Αυτό το βήμα είναι εξαιρετικά κρίσιμο, ειδικά για αρχάριους, διότι δεν είναι πρακτικό για οποιονδήποτε να βυθιστεί απευθείας στις τεχνικές πτυχές της τεχνολογίας Blockchain χωρίς καμία επίγνωση των θεμελιωδών στοιχείων.

Ο πρωταρχικός σας στόχος, σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να είναι να μάθετε για τις βασικές αρχές της τεχνολογίας Blockchain με τη λειτουργία και την ιστορία της. Οι υποψήφιοι πρέπει να ρίξουν μια εις βάθος ματιά στο γλωσσάριο Blockchain για να κατανοήσουν τον σωστό ορισμό κάθε όρου που σχετίζεται με το Blockchain.

 • Κατανοήστε διαφορετικές πλατφόρμες Blockchain

Οι υποψήφιοι για τις πιστοποιημένες εξετάσεις πιστοποίησης Blockchain θα πρέπει επίσης να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη κατανόηση της λειτουργίας διαφορετικών πλατφορμών Blockchain όπως Αιθέριο, Υφάσματα υπερκαλλιέργειας, και Κόρντα. Όλες οι πλατφόρμες Blockchain δεν λειτουργούν με έναν τρόπο και είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε το κοινό μοτίβο.

Αυτή είναι μια κρίσιμη απαίτηση για όλους τους τεχνικούς και μη τεχνικούς ρόλους εργασίας Blockchain. Για παράδειγμα, το μάρκετινγκ που σχετίζεται με το Blockchain ή οι νομικοί ρόλοι θα απαιτούσαν μια τρομερή αντίληψη στην πλατφόρμα Blockchain για την παρουσίαση της λύσης στους πελάτες.

 • Αναπτύξτε επιχειρηματικό πνεύμα

Επιχειρηματικό δαιμόνιο είναι επίσης μια τρομερή προϋπόθεση για την προετοιμασία για την εξέταση πιστοποιητικών ειδικών Blockchain. Οι υποψήφιοι πρέπει να αναπτύξουν μια υψηλότερη επιχειρηματική προοπτική για τη χρήση τεχνολογίας Blockchain για την αντιμετώπιση ζητημάτων σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ένας εμπειρογνώμονας Blockchain θα χρειαστεί μια διεξοδική επισκόπηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ διαφορετικών ομάδων για τη διατήρηση αποτελεσματικού συντονισμού. Αυτή η ικανότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τους υποψηφίους που συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποιητικών εμπειρογνωμόνων Blockchain για την αντιμετώπιση ερωτημάτων που σχετίζονται με τις περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας Blockchain.

 • Μάθετε για άλλα αποκεντρωμένα και κατανεμημένα καθολικά

Το Blockchain είναι ένας τύπος κατανεμημένου καθολικού και η προετοιμασία των εξετάσεων με πιστοποίηση από ειδικούς του Blockchain απαιτεί γνώση αποκεντρωμένα και κατανεμημένα καθολικά. Επομένως, πρέπει να προσπαθήσετε να αναζητήσετε άλλα κατανεμημένα καθολικά και να μάθετε γι ‘αυτά.

Αυτό το βήμα μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πλεονεκτημάτων άλλων πλατφορμών διανομής και να τα χρησιμοποιήσει για τη βελτίωση της τεχνολογίας Blockchain. Επιπλέον, θα λάβετε ιδανικές πληροφορίες για την καριέρα Blockchain μέσω μιας τεχνικής επισκόπησης των αποκεντρωμένων και κατανεμημένων καθολικών.

 • Παρατηρήστε τις επιχειρηματικές επιχειρηματικές διαδικασίες

Ένα άλλο πολλά υποσχόμενο βήμα για την προετοιμασία σας για πιστοποιημένη πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain είναι να μάθετε για επιχειρηματικές διαδικασίες. Αυτό το βήμα μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ευχέρεια στην πρακτική χρήση της τεχνολογίας Blockchain.

Η γνώση των επιχειρηματικών διαδικασιών, όπως η διανομή, η εφοδιαστική, οι προμήθειες και οι λειτουργίες του ταμείου μπορούν να αναπτύξουν το επιχειρηματικό σας πνεύμα. Δεδομένου ότι η εξέταση πιστοποίησης απαιτεί επιχειρηματική προοπτική υψηλού επιπέδου για τη χρήση Blockchain, η γνώση και η εμπειρία στις επιχειρηματικές διαδικασίες της επιχείρησης μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά.

Για να παρατηρήσετε και να κατανοήσετε τις επιχειρηματικές διαδικασίες της επιχείρησης, συνιστάται να απευθυνθείτε στην πιστοποίηση Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP). Εγγραφείτε τώρα και ξεκινήστε να μαθαίνετε να αποκτήσετε τα χέρια σας στην πιστοποίηση CEBP.

 • Μείνετε απλοί και εστιασμένοι

Μεταξύ των πολλών βημάτων προετοιμασίας για διαφορετικές θέσεις εργασίας ειδικών με πιστοποίηση Blockchain, συχνά αγνοείται η απλότητα. Οι υποψήφιοι πρέπει πάντα να στοχεύουν στην κατασκευή λύσεων χωρίς πολυπλοκότητες. Πρέπει να καταλάβετε ότι η τεχνολογία Blockchain είναι συγκριτικά νέα για τον μέσο χρήστη και οι απλές λειτουργίες μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερη υιοθέτηση.

Επομένως, πρέπει να προετοιμαστείτε για την επίτευξη απλών λύσεων που μπορούν να προσφέρουν τη μέγιστη απόδοση. Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει να αναπτύξουν δεξιότητες για τη χρήση της επιχειρηματικής τους ικανότητας για τη δημιουργία λύσεων για την αντιμετώπιση μελλοντικών εμποδίων για την εταιρεία.

 • Συμμετέχετε σε κοινότητες Blockchain

Η τελευταία αλλά πιο αξιόπιστη μέθοδος προετοιμασίας για την πιστοποιημένη εξέταση πιστοποίησης εμπειρογνωμόνων Blockchain είναι η συμμετοχή της κοινότητας Blockchain. Όταν συμμετέχετε σε διάφορες αξιόπιστες και διάσημες κοινότητες Blockchain όπως φόρουμ, αποκτάτε πρόσβαση σε εξειδίκευση στον κλάδο.

Πολλοί επαγγελματίες υψηλού επιπέδου σε αυτές τις κοινότητες μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όλες τις αμφιβολίες που αντιμετωπίζετε κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εργαστείτε στις μη τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για εξειδικευμένους επαγγελματίες του Blockchain.

Είστε έτοιμοι να γίνετε εμπειρογνώμονας Blockchain?

Λοιπόν, τώρα θα πρέπει να λάβετε την απόφαση και να αρχίσετε να προετοιμάζεστε για την πιστοποιημένη εξέταση εμπειρογνωμόνων Blockchain. Ο μέσος μισθός ενός Blockchain Expert είναι περίπου 150.000 $ έως 175.000 $ ετησίως που μπορεί ακόμη και να ξεπεράσει τον αριθμό των 200.000 $ με πιστοποίηση, δεξιότητες και εμπειρία. Ναι, καθώς αποκτάτε εμπειρία σε διαφορετικούς προσδιορισμούς και ρόλους, μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να επιτύχετε καλύτερους μισθούς. Οι υποσχέσεις με καριέρα στην τεχνολογία Blockchain σίγουρα φαίνονται ευνοϊκές.

Από την άλλη πλευρά, οι προσπάθειες που απαιτούνται για τη δημιουργία καριέρας στο Blockchain θα μπορούσαν να είναι πολύ εντατικές. Ωστόσο, θα μπορούσατε να βασιστείτε σε αξιόπιστους οδηγούς προετοιμασίας και σεμινάρια κατάρτισης για την απλοποίηση του ταξιδιού προετοιμασίας σας. Επιπλέον, πρέπει επίσης να στοχεύσετε στη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη στο οικοσύστημα Blockchain για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων σταδιοδρομίας.

Λοιπόν, φιλοδοξείτε να γίνετε πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας στο Blockchain; Προωθήστε τις δεξιότητές σας και λάβετε την πιστοποίηση blockchain για την επικύρωση των δεξιοτήτων σας. Εγγραφείτε τώρα στο πρόγραμμα Certified Enterprise Blockchain Professional και προχωρήστε!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map