Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου: Νέο Έτος Ευχές στην Κοινότητα

Καθώς πρόκειται να περπατήσουμε το 2021 έχουμε πολλές ελπίδες και κίνητρα για ένα καλύτερο μέλλον, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία για να ευχηθώ σε εσάς και την οικογένειά σας καλή χρονιά. Η αγάπη, η υποστήριξή σας και η αφοσίωσή μας μας βοήθησαν να φτάσουμε στις κορυφαίες τάξεις στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης blockchain.

Το έτος 2020 ήταν εξαιρετικά εξαιρετικό για εμάς όσον αφορά την πανδημία καθώς και τις ευκαιρίες που εξελίσσονται από τις πρωτοβουλίες ψηφιακού μετασχηματισμού. 101 Το Blockchains κατάφερε να επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα το έτος 2020 όσον αφορά τα διαπιστευτήρια, την αύξηση της βάσης μαθητών και την επέκταση του χαρτοφυλακίου προϊόντων. Το πιο σημαντικό, αποδίδουμε εξαιρετικά καλά στην παροχή αξίας για τους μαθητές μας σε όλα τα μέτωπα.

Καθώς φτάσαμε στο τέλος του 2020, ας αναλογιστούμε το ταξίδι των 101 Blockchains και των ορόσημων που επιτύχαμε.

Έτος εξαιρετικής απόδοσης για 101 Blockchains


Καταφέραμε να αναγνωριστούμε για τη συνεπή αριστεία μας στην εκπαίδευση blockchain και την έρευνα από την G2.com, Inc., μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες για την αναθεώρηση λογισμικού και υπηρεσιών για επιχειρήσεις Το 101 Blockchains ήταν ένα από τα κορυφαία ονόματα μεταξύ των «υψηλών επιδόσεων» σε δύο αναφορές πλέγματος, δηλαδή την αναφορά πλέγματος για παρόχους διαδικτυακών μαθημάτων και την αναφορά πλέγματος για την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων στις αναφορές του G2 Winter 2021 και των εκθέσεων του G2 Fall 2020. Καταφέραμε να κερδίσουμε επτά διαφορετικές ανταμοιβές στις αναφορές του G2 Winter 2021 και έξι ανταμοιβές στις αναφορές του G2 Fall 2020.

Οι αναφορές του G2 Fall 2020 επικεντρώθηκαν στις ευνοϊκές βαθμολογίες για 101 Blockchains σε περίπτωση ευκολίας διαχείρισης, ποιότητας υποστήριξης και ευκολίας εγκατάστασης. Η ικανότητά μας να προσφέρουμε αξία στους μαθητές μας με μια συγκριτικά ασήμαντη παρουσία στην αγορά υπήρξε εξέχων οδηγός για την αναγνώρισή μας ως «κορυφαίας απόδοσης» σε διάφορες αναφορές του G2.

Η G2 μας τιμήθηκε και πάλι ως υποψήφιος με υψηλή απόδοση μεταξύ των παρόχων διαδικτυακών μαθημάτων στις αναφορές του G2 Winter 2021. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στο G2 καθώς και στους μαθητές μας που υπέβαλαν τις κριτικές τους στο G2 σχετικά με τις προσφορές μας. Καταφέραμε να γίνουμε υψηλές επιδόσεις για το χειμώνα του 2021, καθώς και στην Ευρώπη για το χειμώνα του 2021.

Επιπλέον, λάβαμε τα διαπιστευτήρια των υψηλών επιδόσεων μεταξύ των μικρών επιχειρήσεων για το χειμώνα του 2021. Το πιο σημαντικό από όλα, 101 Blockchains κατάφερε επίσης να κερδίσει το σήμα για ευκολία να κάνει επιχειρήσεις για το χειμώνα 2021 στις αναφορές του G2.

Οι αναφορές G2 είχαν επίσης κάτι παραπάνω από τα μανίκια τους για να σηματοδοτήσουν ένα άλλο ορόσημο για εμάς το 2020. Μας ανταμείφθηκαν με το σήμα “Users Love Us” τόσο στις αναφορές G2 Fall 2020 όσο και G2 Winter 2021 που έδειξαν πόσο πολύ οι μαθητές μας αγαπούν τα προϊόντα μας και υπηρεσίες. Το σήμα «Users Love Us» είναι μια μοναδική παράσταση της εκτίμησης των μαθητών μας. Αυτές οι ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από απλή ενημέρωση πληροφοριών, καθώς αντανακλά άμεσα τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας. Το να γνωρίζουμε ότι οι μαθητές μας μας αγαπούν είναι αρκετό για να διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας τον επόμενο χρόνο.

Οι υψηλοί μας αριθμοί επιτυχίας το 2020

Ενώ σκεφτόμαστε πώς πήγε το έτος 2020, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους αριθμούς που μιλούν για την επιτυχία μας φέτος. Αυτοί οι αριθμοί είναι δείκτες για το πόσο μας αγαπούν οι μαθητές μας και θέλουν να αλληλεπιδράσουν μαζί μας. Εφ ‘όσον οι αγαπημένοι μας μαθητές αναζητούν νέα και καινοτόμα μέτρα για την πρόσβαση στην εκπαίδευση και την έρευνα blockchain, θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για να τους παρέχουμε ακριβώς αυτό που θέλουν και χρειάζονται. Εδώ είναι η ιστορία επιτυχίας μας για το 2020 σε αριθμούς:

  • Μετά την ίδρυση του 101 Blockchains το 2019, είχαμε περισσότερους από 11.000 επαγγελματίες blockchain σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την αξιοπιστία μας ως ερευνητής, εκπαίδευση και πάροχος δεδομένων. Σήμερα, συνεχίζουμε να παρατηρούμε σημαντική αύξηση στη βάση των μαθητών μας που βασίζονται σε εμάς για εκπαίδευση blockchain.
  • Το 2020, είχαμε περισσότερους από 7500 επαγγελματίες να εγγραφούν στα εικονικά μας συνέδρια. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που λαμβάνουμε τέτοια εξαιρετικά επίπεδα εμπλοκής, ειδικά σε δύσκολες στιγμές όπως είχαμε φέτος. 101 Blockchains διεξήγαγαν περίπου 8 εικονικά συνέδρια το 2020 με έμφαση στις αναδυόμενες τάσεις στη βιομηχανία blockchain και σταδιοδρομία blockchain.
  • Ανακαλύψαμε νέα θέματα για τα εικονικά συνέδρια blockchain και διασφαλίζοντας τη συμμετοχή κορυφαίων ειδικών του κλάδου στα συνέδρια. Κατά τη διάρκεια του έτους, παρουσιάσαμε επίσης 30 διαδικτυακά σεμινάρια στα οποία οι μαθητές θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση ανάλογα με τις ανάγκες και την ευελιξία τους.
  • Διενεργήσαμε επίσης δύο live Master Classes το 2020, ξεκινώντας έτσι ένα εντελώς νέο κεφάλαιο για εμάς. Το 101 Blockchains έχει επίσης τιμή να έχει πάνω από 1900 νέα μέλη στην ομάδα του LinkedIn.
  • Φέτος, δημιουργήσαμε επίσης την επιτυχημένη κοινότητα Linkedin και προσθέσαμε νέα μέλη στην κοινότητα των κοινωνικών μέσων. Αυτά τα επιτεύγματα αντικατοπτρίζουν άμεσα την απόδοσή μας σε διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες. Ήμασταν επίσης ενθουσιασμένοι που καλωσορίσαμε τα νέα που έφτασαν τους 20.000 ακόλουθους στη σελίδα μας στο LinkedIn.

Πολλές εγγραφές για πιστοποιήσεις Blockchain και μαθήματα

Μιλώντας για εγγραφές, καταφέραμε να έχουμε μια εντυπωσιακή απόδοση όσον αφορά τα διαδικτυακά εκπαιδευτικά μαθήματα και τις πιστοποιήσεις μας. Το έτος 2020, 101 Blockchains είχαν συνολικά 8.500 νέους φοιτητές στην ακαδημία του. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε πολλά περισσότερα να έρθουν το επόμενο έτος, ειδικά με τις μοναδικές λειτουργίες μας.

Προς το παρόν, προσφέρουμε τρεις πιστοποιήσεις blockchain σε συνδυασμό με το σχετικό εκπαιδευτικό μάθημα και το υλικό υποστήριξης. Οι τρεις πιστοποιήσεις blockchain μας – πιστοποίηση CEBP, πιστοποίηση CEBA και πιστοποίηση CBSE, έχουν αποδώσει εξαιρετικά καλά στην καθοδήγηση της σταδιοδρομίας blockchain πολλών επαγγελματιών blockchain επιχειρήσεων.

Το CEBP (Certified Enterprise Blockchain Professional) έχει χαρακτηριστεί ως η πιο απαιτούμενη πιστοποίηση Blockchain του 2020 με τον υψηλότερο αριθμό εγγραφών.

Παρουσιάζουμε επίσης νέες ενημερώσεις στα προγράμματα πιστοποίησης για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να αποκτήσουν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στην αναζήτηση ευκαιριών σταδιοδρομίας blockchain. Οι πολύτιμοι μαθητές μας έχουν επίσης πιστώσει 101 Blockchains για διαρκή ενημέρωση με τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στην τεχνολογία blockchain.

Καταφέραμε να εδραιώσουμε τη φήμη μας στην εκπαίδευση και την κατάρτιση blockchain με τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα blockchain. Ενώ οι πιστοποιήσεις μας είναι εξαιρετικά εργαλεία για τη δημιουργία καριέρας blockchain, τα εκπαιδευτικά μας μαθήματα προσφέρουν σημαντική υποστήριξη για εξειδίκευση blockchain. 101 Blockchains παρουσίασαν πρόσφατα μερικά νέα μαθήματα το 2020, όπως το μάθημα Εισαγωγή στο DeFi και το πώς να χτίσετε την καριέρα σας στο μάθημα Blockchain. Αλλά μην ανησυχείτε, πολλά ακόμη συναρπαστικά μαθήματα είναι ακόμη σε εξέλιξη!

Με τα νέα μαθήματα, καταφέραμε να καταγράψουμε πολλά υποσχόμενους αριθμούς το 2020 για εγγραφές στην ακαδημία μας. Οι χρήστες έχουν επαινέσει τις δυνατότητές μας για την παροχή εξατομικευμένης και ολοκληρωμένης υποστήριξης στη μάθηση σχετικά με έννοιες και θέματα blockchain. Έτσι, μπορούμε να προσβλέπουμε στο Νέο Έτος με μεγάλες ελπίδες να βελτιώσουμε την ποιότητα των πόρων μας.

Σύνδεση με γνωστούς εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας από κορυφαίους οργανισμούς

Το έτος 2020 δεν αφορούσε την αυξανόμενη ζήτηση για πιστοποιήσεις blockchain ή εκπαιδευτικά προγράμματα blockchain. Επιπλέον, δεν αφορούσε το αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας ή την αναπτυσσόμενη κοινωνική κοινότητα των 101 Blockchains. Είχαμε επίσης πολλές μεγάλες διαδικτυακές εκδηλώσεις που έκαναν το 2020 ακόμη καλύτερο από επιχειρηματική άποψη. Πραγματοποιήσαμε διάφορες σε βάθος ερευνητικές πρωτοβουλίες αγοράς, διαδικτυακά σεμινάρια, συνομιλίες και συνεντεύξεις με πολλούς κορυφαίους επαγγελματίες blockchain επιχειρήσεων.

Αυτές οι δραστηριότητες μας ώθησαν να βελτιώσουμε την υπάρχουσα γνωσιακή μας βάση στο blockchain. Η συμμετοχή μας σε τέτοιες δραστηριότητες κέρδισε περαιτέρω δυναμική με τη συμμετοχή επαγγελματιών blockchain επιχειρήσεων από κορυφαίους οργανισμούς. Έχουμε συμμετάσχει επαγγελματίες blockchain από σημαντικούς οργανισμούς που συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες έως το 2020.

Είχαμε επίσης την τιμή να συμμετέχουμε σε μοναδικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν τεχνολογία blockchain με επαγγελματίες blockchain επιχειρήσεων από άλλους οργανισμούς. Επομένως, το 2021 μπορούμε να αναδυθούμε ως μια ειδική πλατφόρμα για να βοηθήσουμε τους λάτρεις του blockchain να αλληλεπιδράσουν με κορυφαίους ειδικούς του κλάδου. Καθώς μπαίνουμε σε ένα άλλο έτος, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας και ενός κοινού εκπαιδευόμενου.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις έννοιες blockchain εύκολα προσβάσιμες και κατανοητές για όλους τους μαθητές μας. Η εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων σε 101 Blockchains έχει διπλασιαστεί φέτος με πολλές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να παρακολουθήσουν την εξειδικευμένη τεχνογνωσία που φέρνει το 101 Blockchains στο τραπέζι για την προώθηση της εκπαίδευσης blockchain. Αναζητούμε συνεχώς νέες ευκαιρίες για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας και οι συστάσεις των ειδικών της βιομηχανίας μας υποστηρίζουν επαρκώς.

Τι θα μοιάζει το 2021 για 101 Blockchains?

Έτσι, από όλα τα δεδομένα που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα μπορούσατε να παρατηρήσετε τα πολλά επιτεύγματα των 101 Blockchains το 2020. Τώρα, θέλουμε να ρίξουμε μια σύντομη ματιά στα πιθανά πλεονεκτήματα και τις προκλήσεις για 101 Blockchains το 2021. Στο Νέο Έτος, 101 Blockchains θα πρέπει να φέρει ριζική μεταμόρφωση στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της. Έτσι, αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε σε πολλά νέα μαθήματα και εκδηλώσεις blockchain. Καθώς το τοπίο για την καριέρα blockchain συνεχίζει να εξελίσσεται διεξοδικά, πρέπει να αυξήσουμε τον ρυθμό παροχής απαιτούμενου εκπαιδευτικού υλικού.

Επιπλέον, πρέπει επίσης να μείνουμε ενημερωμένοι με τις νέες αλλαγές στο οικοσύστημα blockchain, για να ενημερώνουμε τους πόρους μας. Όσον αφορά τα διαδικτυακά μαθήματα και τις πιστοποιήσεις blockchain, θέλουμε να αυξήσουμε την εστίασή μας στον προσανατολισμό προς τους επαγγελματικούς ρόλους blockchain. Στη συνέχεια, σχεδιάζουμε επίσης να εισαγάγουμε πολλές νέες συμμετοχές μεταξύ συνεισφερόντων στα διαδικτυακά μας σεμινάρια και εικονικά συνέδρια.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ευέλικτη και ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα για όλους τους λάτρεις του blockchain και να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν ειδικές γνώσεις. Ταυτόχρονα, σκοπεύουμε επίσης να παρέχουμε καλύτερες ειδοποιήσεις για τους μαθητές και τους χρήστες μας. Αυτό θα εξασφάλιζε ότι δεν θα χάσουν καμία νέα ανακοίνωση από το 101 Blockchains. Από την 1η ημέρα, η αγάπη των μαθητών μας μας έκανε να επιπλέουμε και να οδηγούμε μπροστά σε πλήρη ταχύτητα.

Το έτος 2021, σκοπεύουμε να διαφυλάξουμε την αγάπη που μας δείξατε και να την επιστρέψουμε σε σας με μεγάλο ενθουσιασμό. Σκοπεύουμε επίσης να ξεκινήσουμε τα προσιτά premium σχέδια συμμετοχής για την κοινότητα 101 Blockchains, όπου τα μέλη της κοινότητάς μας θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα και τις πιστοποιήσεις μας και πολλές ακόμη μοναδικές δυνατότητες.

Σας ευχαριστώ όλους, η ομάδα των 101 Blockchains σας εύχεται καλή χρονιά!

Η ομάδα μας στο 101 Blockchains εργάζεται εξαιρετικά σκληρά για να παράγει τα καλύτερα προϊόντα και να βοηθήσει την κοινότητά μας να είναι το καλύτερο που μπορεί. Χωρίς την ομάδα μας, είμαστε ένας άλλος ιστότοπος στο Διαδίκτυο με κάποιες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία blockchain Οι ειδικοί της βιομηχανίας μας, οι δημιουργοί μαθημάτων και το προσωπικό υποστήριξης έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση του συνεχώς αναπτυσσόμενου οικοσυστήματος μαθητών μας.

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας, τα μέλη της ομάδας μας, τους μαθητές και τους ενδιαφερόμενους για τη χρησιμότητα των δυνάμεών μας. Ας ελπίσουμε για μερικά καταπληκτικά επιτεύγματα και θαύματα το 2021. Εύχομαι σε εσάς, την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα το νέο έτος.

Χαιρετίστε μια πολύ καλή χρονιά 2021 και σας ευχαριστώ όλους για ένα παραγωγικό 2020!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me