SKALE Staking and Rewards Primer

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

HomeBlogCodefi Ενεργοποίηση

SKALE Staking and Rewards Primer

από Mara Schmiedt 23 Ιουλίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2020

Dan meyers MQ8 4HYTgOc ξεμπλοκάρετε

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Για ενημερωμένες οδηγίες σχετικά με την κυκλοφορία του SKALE στις 3 Σεπτεμβρίου, δείτε τον οδηγό πώλησης SKALE.

Η ακόλουθη ανάρτηση θα προσφέρει ένα κορυφαίο στον μηχανισμό στοιχήματος SKALE και θα παρέχει μια επισκόπηση των αναμενόμενων ανταμοιβών που μπορείτε να περιμένετε κατά την τοποθέτηση των κουπονιών Skale με έναν επικυρωτή. 

Εγγραφείτε στις Θέτω εις ενέργειαν για να αγοράσετε μάρκες SKALE στην επερχόμενη δημοπρασία, υπολογίστε τις αναμενόμενες ανταμοιβές σας και αρχίστε να ποντάρετε τα κουπόνια σας. 

Τι είναι το SKALE? 

Το SKALE Network είναι ένα ελαστικό δίκτυο blockchain που δίνει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να παρέχουν εύκολα διαμορφωμένες πλήρως αποκεντρωμένες πλευρικές αλυσίδες που είναι άμεσα συμβατές με το Ethereum. Οι πλευρικές αλυσίδες SKALE μπορούν να εκτελέσουν χρόνους αποκλεισμού δευτερολέπτου με πάνω από 2.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο σε κάθε αλυσίδα και να εκτελέσουν έξυπνα συμβόλαια πλήρους κατάστασης, εκτός από την αποκεντρωμένη αποθήκευση και τη μηχανική εκμάθηση σε EVM. 

Με πιο απλούς όρους, το δίκτυο SKALE λειτουργεί ως αποκεντρωμένος πάροχος υπολογιστικών υπολογιστών και αποθήκευσης cloud, προσφέροντας απόδοση και επεκτασιμότητα στο blockchain Ethereum. 

Σήμερα, πάνω από 40 dApps βασίζονται επί του παρόντος στο SKALE, από παιχνίδια έως DeFi έως ροή ήχου και άλλα.


Τι είναι το στοίχημα?

Το στοίχημα είναι η διαδικασία κλειδώματος των διακριτικών σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης για άμεση υποστήριξη της ασφάλειας και της απόδοσης ενός αποκεντρωμένου δικτύου. Είναι ο μηχανισμός με τον οποίο καθορίζεται η συναίνεση σε ένα δίκτυο Proof of Stake. Σε αντάλλαγμα για την τοποθέτηση των διακριτικών σας, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ανταμοιβές.

Ποντάρισμα στο δίκτυο SKALE

ο Διακριτικό Skale (SKL) είναι το εγγενές διακριτικό υβριδικού βοηθητικού προγράμματος που αντιπροσωπεύει τόσο το δικαίωμα εργασίας όσο και το διακριτικό πληρωμής στο δίκτυο SKALE. Οι κάτοχοι διακριτικών SKL μπορούν να ποντάρουν τα διακριτικά τους για την επικύρωση των συναλλαγών και την ασφάλεια του δικτύου SKALE. Οι προγραμματιστές dApps μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα μερίδιο των πόρων του δικτύου αναπτύσσοντας και ενοικιάζοντας ένα Elastic Sidechain καταβάλλοντας τέλη ενοικίασης σε SKL. 

Για να στοιχηματίσετε στο Skale Network, οι κάτοχοι token μπορούν είτε να ποντάρουν τα tokens τους με επικυρωτή της επιλογής τους είτε να χειρίζονται το δικό τους στοιχηματικό validator. Σε αντάλλαγμα για τη διατήρηση της ασφάλειας και της ανθεκτικότητας του δικτύου, οι συμμετέχοντες επιβραβεύονται μηνιαίως μέσω ενός ποσοστού του συνόλου ανταμοιβών SKL. Το σύνολο ανταμοιβών αποτελείται από συγκεντρωτική έκδοση ανταμοιβής πρωτοκόλλου και χρεώσεις dApp. Το ποσό των ανταμοιβών που λαμβάνουν τα στοιχήματα είναι ανάλογο με τον συνολικό αριθμό και τη διάρκεια των στοιχημάτων. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα Ανταμοιβές ή μεταβείτε απευθείας στο Θέτω εις ενέργειαν για να υπολογίσετε τις αναμενόμενες ανταμοιβές πονταρίσματος.

Υπολογιστής ανταμοιβών SKALE.gif

Βήμα 1: Γίνοντας κάτοχος κουπονιού SKALE

Για να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε στο Δίκτυο SKALE πρέπει πρώτα να διαθέτετε μάρκες SKL. Οι πρώτοι υιοθέτες μπορούν να αγοράσουν μάρκες SKALE στο Activate αφού εγγραφούν και επαληθεύσουν το αναγνωριστικό τους. Μπορείτε να προ-εγγραφείτε για την έναρξη του διακριτικού SKALE στις Θέτω εις ενέργειαν και δημιουργήστε έναν λογαριασμό σε λίγα λεπτά. 

Staking Flow GIF.gif

Τα κουπόνια SKALE θα πωληθούν σε ολλανδική δημοπρασία που θα προβληθεί ζωντανά στις 17 Αυγούστου στις 12:00 μ.μ. EST. Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ether, το USDC ή το DAI για να συμμετάσχετε στη δημοπρασία. Όλοι οι συμμετέχοντες στο δημόσιο λανσάρισμα που έχουν υποβάλει με επιτυχία προσφορά κατά τη δημοπρασία, θα λάβουν τα κουπόνια τους εντός 3 εβδομάδων από τη λήξη της δημοπρασίας.

Όλοι οι κάτοχοι διακριτικών που σκοπεύουν να λάβουν διακριτικά κατά την έναρξη του mainnet θα πρέπει να συναινέσουν και να ολοκληρώσουν την Απόδειξη Χρήσης, η οποία απαιτεί το 50% του χαρτοφυλακίου κατόχων διακριτικών να στοιχηματιστεί για την ελάχιστη περίοδο ανάθεσης 90 ημερών, προτού μπορέσουν να ξεκλειδώσουν τη δυνατότητα μεταφοράς των διακριτικών έξω από το δίκτυο. Η απόδειξη χρήσης διασφαλίζει ότι οι κάτοχοι διακριτικών υποστηρίζουν ενεργά το δίκτυο ενώ περιορίζουν την κερδοσκοπία. Φυσικά, τα στοιχήματα θα είναι σε θέση να συνδυάσουν τις ανταμοιβές καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου απόδειξης χρήσης. 

Βήμα 2: Ποντάρισμα των κουπονιών SKALE

Μόλις λάβετε τα κουπόνια SKALE, είστε έτοιμοι να γίνετε ενεργός συμμετέχων στο δίκτυο. Το Activate σάς παρέχει μια απρόσκοπτη διεπαφή για να διεκδικήσετε, να διαχειριστείτε και να ποντάρετε τα διακριτικά σας. 

Για να συμμετάσχετε και να κερδίσετε στοιχήματα ανταμοιβής για τη συμβολή στην ασφάλεια του δικτύου:

1. Συγκρίνετε τις επιλογές επικύρωσης στην Ενεργοποίηση πύλης συμμετοχής

2. Επιλέξτε έναν επικυρωτή, εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να ποντάρετε και τη διάρκεια πονταρίσματος (3, 6 ή 12 μήνες)

3. Χρησιμοποιήστε το συνδεδεμένο πορτοφόλι web3 για να υποβάλετε το αίτημά σας στοιχήματος

SKALE Confirm Delegation.gif

Μόλις εγκριθούν, τα κουπόνια σας θα αρχίσουν να ποντάρουν κατά την έναρξη της πρώτης εποχής. Μόλις το αίτημα ανάθεσης γίνει αποδεκτό από τους επικυρωτές, τα καθορισμένα διακριτικά κλειδώνονται και δεν μπορούν να εκχωρηθούν έως ότου λήξει η καθορισμένη περίοδος ανάθεσης. Εάν για κάποιο λόγο ο επικυρωτής απορρίψει το αίτημά σας, μπορείτε να ποντάρετε με άλλο επικυρωτή πριν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος πονταρίσματος. 

Βήμα 3: Λάβετε Staking Rewards

Οι ανταμοιβές πονταρίσματος διανέμονται στους κατόχους διακριτικών καθ ‘όλη τη διάρκεια της καθορισμένης περιόδου ανάθεσης και διανέμονται στην αρχή κάθε ημερολογιακού μήνα.

Το ποσό των στοιχηματικών ανταμοιβών που θα κερδίσετε εξαρτάται από τις ακόλουθες μεταβλητές:

  1. Ποσό των κουπονιών που ποντάρετε: Ο συνολικός αριθμός των κουπονιών που ποντάρετε. 

  2. Διάρκεια της αντιπροσωπείας: Η διαθέσιμη διάρκεια της αντιπροσωπείας σας, η οποία μπορεί να είναι 3, 6 ή 12 μήνες. Οι ετήσιοι πολλαπλασιαστές επιβραβεύσεων είναι 1x, 1,5x και 2x αντίστοιχα.

  3. Ποσοστό έκδοσης δικτύου: Το ποσοστό των διακριτικών που κόβονται από το πρωτόκολλο που είναι διαθέσιμο για διανομή σε όλους τους κόμβους του δικτύου. Το ποσοστό έκδοσης δικτύου ξεκινά από το 9,3% της συνολικής προσυσκευασμένης προσφοράς (5,5% της συνολικής προσφοράς) το πρώτο έτος, και μειώνεται με ρυθμό 0,55% κάθε χρόνο τα πρώτα 6 χρόνια. 

  4. Σύνολο στοιχήματος στο δίκτυο: Ο συνολικός αριθμός των διακριτικών που στοιχηματίζονται στο δίκτυο είναι αντιστρόφως ανάλογος με το ποσοστό ανταμοιβής δεδομένου του σταθερού ποσοστού έκδοσης δικτύου. Στο επιδιωκόμενο ποσοστό πονταρίσματος 40% τα ποσοστά ανταμοιβής είναι 9,9%, 19,8% και 29,7% για τις περιόδους ανάθεσης 3, 6 και 12 μηνών αντίστοιχα (βλ. Παρακάτω). 

  5. Δημιουργία χρεώσεων δικτύου: Ο συνολικός αριθμός των διακριτικών στο σύνολο ανταμοιβών που συγκεντρώθηκαν από τα τέλη ενοικίασης της dApp s-chain

  6. Validator Fee Cut: Το ποσοστό επιβράβευσης% που χρεώνει ο επικυρωτής που επιλέξατε για ανάθεση

  7. Ανταμοιβή σύνθεσης: Η απόφασή σας να συνθέσετε και να εκχωρήσετε εκ νέου ανταμοιβές

Τιμές ανταμοιβής.png

Μπορείτε να υπολογίσετε τις εκτιμώμενες επιβραβεύσεις πονταρίσματος χρησιμοποιώντας το Αριθμομηχανή SKALE.

Βήμα 4: Ανάληψη των κουπονιών SKALE

Στο τέλος κάθε μήνα, οι κερδισμένες ανταμοιβές πονταρίσματος καθίστανται διαθέσιμες για ανάληψη. Μόλις αποσύρετε τις ανταμοιβές σας, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να τις μεταβιβάσετε ή να τις μεταφέρετε για άλλους σκοπούς, αφού έχετε ικανοποιήσει επιτυχώς τις απαιτήσεις απόδειξης χρήσης.

Αξίωση ανταμοιβής GIF.gif

Εγγραφείτε στις Θέτω εις ενέργειαν για να αγοράσετε μάρκες SKALE στην επερχόμενη δημοπρασία, υπολογίστε τις αναμενόμενες ανταμοιβές σας και αρχίστε να ποντάρετε τα κουπόνια σας.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις.

Σε σενάριο Mara Schmiedt

Αποκεντρωμένα δίκτυαSKALEStakingNewsletterΕγγραφείτε στο newsletter μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map