Το καλύτερο Blockchain για την επιχείρησή σας το 2020: Enterprise Ethereum

Όταν η επιχείρησή σας χρειάζεται λύση Blockchain

Η τεχνολογία Blockchain έχει καταστεί ουσιαστικό μέρος της εταιρικής στοίβας λογισμικού για οργανισμούς που θέλουν να απλοποιήσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες και να εκδώσουν ψηφιακά στοιχεία. Δεν χρειάζονται όλοι οι οργανισμοί μια λύση blockchain, αλλά για όσους το κάνουν, η τεχνολογία μπορεί να είναι μετασχηματιστική. Το Blockchains βοηθά τις επιχειρήσεις να λύσουν τρία βασικά σενάρια:

1. Πρέπει να επεξεργαστείτε τα δεδομένα αποτελεσματικά. 

Μια πλατφόρμα blockchain χρησιμεύει ως ψηφιακό επίπεδο για την επεξεργασία και τον συντονισμό των πληροφοριών. Η κατανεμημένη αρχιτεκτονική και οι μηχανισμοί συναίνεσης των δικτύων blockchain διευκολύνουν τον αποτελεσματικότερο συντονισμό δεδομένων από τα βασισμένα σε χαρτί και κεντρικά συστήματα. Ενώ η τεχνολογία blockchain προσφέρει προηγμένο συντονισμό δεδομένων, πολλά παλαιά συστήματα μπορούν να βελτιστοποιηθούν μέσω βελτιωμένου σχεδιασμού κατανεμημένων συστημάτων. Οι πλατφόρμες Blockchain έχουν σχεδιαστεί για εντελώς νέες επιχειρηματικές λειτουργίες που υπερβαίνουν πολύ την επεξεργασία πληροφοριών.

2. Χρειάζεστε αξιόπιστες συναλλαγές και ασφαλή επιχειρηματικά δίκτυα. 

Η τεχνολογία Blockchain αναπτύχθηκε αρχικά για να ψηφιοποιήσει την εμπιστοσύνη και τις συμφωνίες, όπως ακριβώς οι τεχνολογίες του Διαδικτύου έχουν ψηφιοποιήσει τις πληροφορίες και την ανταλλαγή τους. Ο μοναδικός σχεδιασμός ενός blockchain εξασφαλίζει ένα αμετάβλητο αρχείο συναλλαγών που μπορούν να εμπιστεύονται όλοι οι συμμετέχοντες στο δίκτυο. Επιπλέον, τα προγραμματιζόμενα έξυπνα συμβόλαια επιτρέπουν την αυτοματοποίηση της επιχειρησιακής λογικής, απλοποιώντας την ευθυγράμμιση και τη συμφιλίωση μεταξύ σύνθετων επιχειρηματικών δικτύων. Ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών Global 2000 σε μεγάλες βιομηχανίες όπως οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και το παγκόσμιο εμπόριο χρησιμοποιούν ήδη πλατφόρμες που βασίζονται σε blockchain για να ξεκινήσουν εταιρικές κοινοπραξίες.


3. Πρέπει να δημιουργήσετε, να εκδώσετε και να διαχειριστείτε ψηφιακά στοιχεία. 

Η ψηφιοποίηση αγαθών και περιουσιακών στοιχείων έχει αναδειχθεί ως μία από τις πιο συναρπαστικές επιχειρηματικές εφαρμογές της τεχνολογίας blockchain. Οι ενσωματωμένες δυνατότητες συμβολισμού δικτύων blockchain όπως το Ethereum επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργούν, να εκδίδουν και να διαχειρίζονται ψηφιακά στοιχεία για περιπτώσεις χρήσης τόσο ευρείας εμβέλειας όσο το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας και την κλασματική ιδιοκτησία ακινήτων. Τα τελευταία χρόνια, αναπτύχθηκε μια ποικιλία τεχνολογιών ανοιχτού κώδικα και αποκλειστικής τεχνολογίας blockchain και κατανεμημένων καθολικών για λύσεις ψηφιακών στοιχείων.

Γράφημα

Οφέλη του Blockchain στη βιομηχανία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

Από το tokenization στα δίκτυα κοινοπραξιών, ακολουθεί μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο η τεχνολογία blockchain βελτιώνει τη λειτουργική αποδοτικότητα και μειώνει τον κίνδυνο στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Οφέλη του Blockchain στη βιομηχανία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

Τεχνολογίες Blockchain εναντίον Κατανεμημένων Καθολικών

Ένα κατανεμημένο καθολικό είναι μια βάση δεδομένων που διατηρείται σε διάφορες τοποθεσίες και υποστηρίζει πολλούς συμμετέχοντες. Το blockchain είναι ένας τύπος τεχνολογίας κατανεμημένου καθολικού που έχει μοναδική αρχιτεκτονική και πρόσθετες λειτουργίες. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά DLT, οι μπλοκ αλυσίδας χρησιμοποιούν μια αλυσίδα μπλοκ με κρυπτογραφικά ασφαλή για να δημιουργήσουν μια αδιάβροχη καταγραφή συναλλαγών. Οι πρόσθετες λειτουργίες ενός εξαιρετικά προγραμματιζόμενου blockchain όπως το Ethereum περιλαμβάνουν: 

 • Δημιουργία ψηφιακών στοιχείων. Ενώ τα DLT μπορούν να καταχωρίσουν ένα προϊόν σε ψηφιακή μορφή, οι εγγενείς δυνατότητες του Ethereum blockchain επιτρέπουν την έκδοση και διαχείριση εντελώς νέων και προσαρμόσιμων ψηφιακών στοιχείων και χρηματοοικονομικών μέσων.
 • Κρυπτοοικονομικά κίνητρα. Τα DLT δεν είχαν αρχικά σχεδιαστεί για να ενσωματώνουν κρυπτονομίσματα. Ένα blockchain επιτρέπει στους μηχανισμούς παροχής κινήτρων να ενσωματωθούν στο πρωτόκολλο για να ανταμείψουν τη θετική συμπεριφορά του δικτύου και να τιμωρήσουν την άθλια δραστηριότητα.  
 • Διαλειτουργικότητα. Επειδή ορισμένα DLT βασίζονται σε ιδιόκτητα πλαίσια, οι χρήστες μπορούν να αντιμετωπίσουν το κλείδωμα προμηθευτή για ορισμένες λειτουργίες. Οι αρθρωτές και ανοιχτές πηγές blockchain όπως το Ethereum επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν την τεχνολογία στα υπάρχοντα συστήματα τους και να αλληλεπιδράσουν με ασφάλεια σε ιδιωτικά και δημόσια δίκτυα. 

Για μια πλήρη συγκριτική ανάλυση, διαβάστε τις δύο σειρές μας σχετικά με τις τεχνολογίες blockchain έναντι κατανεμημένων καθολικών.  

Πώς ενσωματώνουν το Hyperledger και το Ethereum

Το Hyperledger είναι μια παγκόσμια και ανοιχτή συνεργατική προσπάθεια που δημιουργήθηκε από το The Linux Foundation το 2015 για να υποστηρίξει την ανάπτυξη και ανάπτυξη εταιρικών blockchain. Η σουίτα Hyperledger, επίσης γνωστή ως «θερμοκήπιο», περιλαμβάνει κατανεμημένα καθολικά, βιβλιοθήκες και εργαλεία που είναι όλα ανοιχτού κώδικα και δωρεάν για λήψη και χρήση. Το θερμοκήπιο αποτελείται από διάφορα έργα που βασίζονται στο Ethereum, συμπεριλαμβανομένων Hyperledger Besu, ένας προχωρημένος πελάτης Ethereum που συνεισφέρθηκε από την ομάδα μηχανικών πρωτοκόλλων της ConsenSys το 2019. Για πολλές ομάδες επιχειρήσεων, το Hyperledger είναι ένα πολύτιμο περιβάλλον για ενεργή συνεργασία, ελεγμένες επιλογές ανάπτυξης και βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.    

Το θερμοκήπιο Hyperledger περιελάμβανε διάφορα έργα με βάση το Ethereum Πηγή https www hyperledger org έργαΤο θερμοκήπιο Hyperledger περιλαμβάνει διάφορα έργα που βασίζονται στο Ethereum. Πηγή: https://www.hyperledger.org/projects

Βασικοί παράγοντες για μια επιτυχημένη λύση Blockchain

Οι αποφάσεις σχεδιασμού που λαμβάνετε στην αρχή του κύκλου ζωής ανάπτυξης θα έχουν εκτεταμένες συνέπειες για το χρόνο έως την παραγωγή σας και τον πιθανό αντίκτυπο της λύσης blockchain. Για να δείτε μια πλήρη λίστα βασικών τεχνικών και μη τεχνικών παραγόντων για την επιλογή της πλατφόρμας σας, διαβάστε 30 τεχνικούς παράγοντες πλατφόρμας Blockchain και 30 επιχειρηματικούς παράγοντες πλατφόρμας Blockchain. Ακολουθεί μια αποσταγμένη λίστα με τα 10 κορυφαία ζητήματα στη διαδικασία ανακάλυψης: 

 • Απόδοση επένδυσης. Ποια θα είναι η απόδοση της επένδυσης της θήκης blockchain?
 • Πλατφόρμα. Ποια πλατφόρμα έχει κατασκευαστεί για να ικανοποιεί τις συγκεκριμένες λειτουργικές απαιτήσεις σας?
 • Ευκολία ολοκλήρωσης. Είναι η τεχνολογία συμβατή με τα υπάρχοντα συστήματά σας?
 • Εκτέλεση. Έχει αποδείξει η πλατφόρμα ότι μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια σε κλίμακα?
 • Άδεια δικτύου. Πρέπει να διαμορφώσετε την πρόσβαση δικτύου για μια εταιρική κοινοπραξία με πολλά μέρη? 
 • Ιδιωτικές συναλλαγές. Χρειάζεστε μηχανισμούς απορρήτου για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα συναλλαγών παραμένουν εμπιστευτικά? 
 • Υποστήριξη. Χρειάζεστε υπηρεσίες υποστήριξης και συνεχή συντήρηση?
 • Πρότυπα. Η τεχνολογική στοίβα ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα και τις προδιαγραφές του κλάδου?
 • Ανάπτυξη. Πώς συγκροτείτε μια ομάδα ανάπτυξης blockchain?
 • Εργαλεία. Τι εργαλεία υποδομής, ενδιάμεσου λογισμικού και επιπέδου εφαρμογής πρέπει να χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές σας?

Η ConsenSys Solutions είναι εδώ για να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε αυτές τις βασικές αποφάσεις σχεδιασμού και ανάπτυξης καθώς εσείς και ο οργανισμός σας ξεκινάτε το ταξίδι σας στο blockchain.

Insen ConsenSys

Ο πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Αυτός ο πλήρης οδηγός για τα Blockchain Business Networks έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις που θέλουν να κατανοήσουν τα αποδεδειγμένα οφέλη των αποκεντρωμένων δικτύων για περιπτώσεις επιχειρηματικής χρήσης. 

Κατεβάστε τον οδηγόΟ πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Enterprise Ethereum?

Το Ethereum είναι μια πλατφόρμα blockchain ανοιχτού κώδικα και το πιο ενεργά αναπτυγμένο blockchain στον κόσμο. Το Enterprise Ethereum αναφέρεται σε ιδιωτικές, κοινοπραξίες και υβριδικές υλοποιήσεις της βάσης κώδικα Ethereum για επιχειρηματικές εφαρμογές. Λόγω της ευελιξίας και της εξαιρετικά ασφαλούς αρχιτεκτονικής του, το Enterprise Ethereum προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις που εξετάζουν λύσεις blockchain: 

 • Ασυναγώνιστη δυνατότητα προγραμματισμού. Τα έξυπνα συμβόλαια της Ethereum παρέχουν απεριόριστες μορφές στην επιχειρηματική λογική σκληρού κώδικα απευθείας στο πρωτόκολλο, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αυτοματοποιήσουν τη συμφιλίωση, τη συμμόρφωση, την αναφορά και πολλά άλλα.
 • Προηγμένο απόρρητο και άδεια. Οι πλατφόρμες Ethereum όπως το Hyperledger Besu και το PegaSys Plus προσφέρουν προηγμένους ελέγχους ασφαλείας, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να διαμορφώσουν την πρόσβαση στο δίκτυο και να διασφαλίσουν εμπιστευτικές συναλλαγές.   
 • Ταχεία διατύπωση. Οι εγγενείς δυνατότητες της Ethereum tokenization επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να κλασματώσουν εύκολα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία, να επεκτείνουν τη σειρά προϊόντων τους και να ξεκλειδώσουν νέα μοντέλα κινήτρων τόσο σε επίπεδο καταναλωτή όσο και σε θεσμικό επίπεδο.
 • Χαμηλό, γρήγορη ανάπτυξη. Η βάση κώδικα ανοιχτού κώδικα Ethereum βοηθά τις επιχειρήσεις να διατηρήσουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο χαμηλού κόστους και να αποφύγουν το κλείδωμα του προμηθευτή. All-in-one επιχειρηματικές πλατφόρμες όπως το PegaSys Plus επιταχύνουν το χρόνο παραγωγής από μήνες σε εβδομάδες. 
 • Απόδοση ποιότητας παραγωγής. Κανένα άλλο δίκτυο blockchain δεν έχει αποδώσει στον όγκο και την κλίμακα του δικτύου Ethereum. Τα ιδιωτικά δίκτυα Ethereum παρέχουν προσαρμόσιμη άδεια, άμεση τελικότητα, δυνατότητα κλιμάκωσης και πάντα αξιοπιστία, με την επιλογή αλληλεπίδρασης με το δημόσιο δίκτυο Ethereum. 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα αποδεδειγμένα οφέλη του Ethereum για επιχειρήσεις, διαβάστε 11 τρόπους με τους οποίους το Ethereum μπορεί να ωφελήσει τις επιχειρήσεις και 5 λόγοι για τους οποίους το Enterprise Ethereum είναι περισσότερο από ένα DLT.

Ξεκινήστε με το ConsenSys

Η παγκόσμια ομάδα λύσεών μας βοηθά τις επιχειρήσεις, τις κυβερνήσεις, τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να δημιουργούν, να δοκιμάζουν και να αναπτύσσουν δημόσιες και ιδιωτικές λύσεις blockchain.

Συνδεθείτε με τους ειδικούς μαςΞεκινήστε με το ConsenSys

Προϊόντα Blockchain της ConsenSys Enterprise

 • Codefi
  Codefi

  Βελτιστοποιήστε τις επιχειρηματικές διαδικασίες και δημιουργήστε ψηφιακά στοιχεία στο λειτουργικό σύστημα blockchain από άκρο σε άκρο. 

 • Επιμέλεια
  Επιμέλεια

  Αυξήστε την έξυπνη ασφάλεια συμβολαίου και αποφύγετε δαπανηρά λάθη με την κορυφαία υπηρεσία ασφάλειας στον κλάδο. 

 • PegaSys
  PegaSys

  Εκτελέστε μια πλατφόρμα blockchain με ασφάλεια σε κλίμακα με τον πελάτη Ethereum που υποστηρίζεται από τον προμηθευτή μας.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me