Σπάσιμο σε Blockchain: Πώς να αποκτήσετε εργασία στο Crypto

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Εξήγησε το HomeBlogBlockchain

Σπάσιμο σε Blockchain: Πώς να αποκτήσετε εργασία στο Crypto

Πώς πήρα δουλειά στο ConsenSys και τις συμβουλές μου σε μη προγραμματιστές που είναι πρόθυμοι να αρχίσουν να εργάζονται με πλήρη απασχόληση στο crypto. από τον Mason Nystrom 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2019

Σπάσιμο σε blockchain


Αυτό το δοκίμιο έχει τρία μέρη:

 1. Ιστορία μου 
 2. Συμβουλές για το πώς να μπείτε σε blockchain / crypto
 3. Δημιουργία της αίτησής σας και πού να αναζητήσετε εργασία 

Ιστορία μου

Δεν είμαι OG. Δεν έχω πάει σε κρυπτογράφηση από το B.E. (πριν από το Ethereum), και δεν υπήρξαν ποτέ οι πρώτοι μετακινούμενοι ή πρώτοι υιοθέτες της τεχνολογίας. Για πρώτη φορά άκουσα για το bitcoin ενώ ήμουν στο undergrad όταν ένας καθηγητής μας έδωσε μια εργασία στο σπίτι για να ερευνήσουμε και να εξηγήσω πώς λειτουργεί το blockchain. Στην άπειρη σοφία μου, έβγαλα την απάντηση πριν από το μάθημα, σκόνταψα μια εξήγηση κατά τη διάρκεια της τάξης και στη συνέχεια ξέχασα τα πάντα αμέσως. 

Γαμώτο, τι λάθος. 

Μόλις παρακολούθησα το γάμο του φίλου μου δύο μήνες αργότερα, γοητεύτηκα με τις έννοιες της τεχνολογίας blockchain. 

Αν θα με χιούμορ ένα λικέρ στο θέμα …

Στο γάμο, γνώρισα τον Dan. 

Επικρίνει το σύστημα, το δολάριο ΗΠΑ, τον άνθρωπο. 

Ένα αμετάβλητο καθολικό που διακήρυξε.

Τα blockchains είναι αποκεντρωμένα και χωρίς εμπιστοσύνη, συνέχισε να εξηγεί.

Το Bitcoin και το Ethereum αποτρέπουν τη λογοκρισία

Και θα επιφέρει πραγματική ιδιοκτησία προσωπικών δεδομένων.

Δήλωσε ότι τα blockchains εξαλείφουν τον μεσάζοντα.

Ακούγοντας με επιμέλεια, ακόμα, δεν κατάλαβα.

Ένα άλλο κοκ-ουίσκι ρώτησα τον άνδρα πίσω από το μπαρ

Μην ανησυχείτε, είπε ο Νταν, έχετε ήδη φτάσει πολύ μακριά. 

Εντάξει, αρκετό ρυθμό… 

Ενθουσιασμένος από τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία blockchain και σβήσει ευχάριστα από την ανοιχτή γραμμή, συνεχίσαμε να συζητάμε για μερικές ώρες. Μόλις επέστρεψα στο σπίτι, άρχισα να βουτάω βαθύτερα στα Bitcoin και Ethereum. Διάβασα ό, τι μπορούσα να βρω, άκουσα podcast, παρακολούθησα βίντεο στο YouTube και προσπάθησα να μιλήσω με οποιονδήποτε είχε εμπειρία στο blockchain. 

Ευτυχώς, ήμουν στη διαδικασία ολοκλήρωσης των μεταπτυχιακών μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων όταν γοητεύτηκα με την κρυπτογράφηση που μου έδωσε ελεύθερο χρόνο για να επιδιώξω αυτό το ενδιαφέρον. Δεν θέλω το σχολείο να παρεμποδίσει την εκπαίδευσή μου, αποφάσισα να ασκήσω πρακτική άσκηση σε ένα τοπικό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης. Να θυμάστε: η εμπειρία μου πριν εργαστώ στο χρηματιστήριο ήταν ως προσωπικός εκπαιδευτής και βοηθός έρευνας σε εργαστήριο αθλητικών επιδόσεων. Το πτυχίο μου ήταν στη διοίκηση επιχειρήσεων, αν και είχα ελάχιστη επιχειρηματική εμπειρία. 

Πω πω, μιλάμε για μια ανηφόρα. 

Αλλά έμαθα πολλά. Ήμουν αρκετά τυχερός που περιβαλλόταν από ανθρώπους που μοιράστηκαν μια αγάπη για το αναστατωτικό δυναμικό των κρυπτογραφικών δικτύων. Η περιγραφή της δουλειάς μου ήταν απροσδιόριστη και περιελάμβανε τη δημιουργία περιεχομένου, τη διευκόλυνση του μάρκετινγκ μέσω email, τη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης πελατών, την έρευνα των αρχικών προσφορών νομισμάτων και την εκτέλεση της δέουσας επιμέλειας εταιρειών με στόχο την εισαγωγή κρυπτογράφησης στο ανταλλακτικό. 

Μετά από πρακτική άσκηση για λίγους μήνες, παρατήρησα τον Ryan Selkis καλέστε τους αναλυτές του Messari. Με ανυπομονησία, υπέβαλα αίτηση και μου δόθηκε πρόσβαση σε ένα πολύτιμο δίκτυο ενθουσιωδών κρυπτογράφησης. Βοήθησα να γράψω μερικά προφίλ περιουσιακών στοιχείων τα οποία ήταν εξαιρετικά ωφέλιμα για την περαιτέρω κατανόηση του κρυπτοσυστήματος. Μετά την αποφοίτησή μου από το πρόγραμμα του πλοιάρχου μου, δεσμεύτηκα να εργαστώ στον τομέα της κρυπτογράφησης. Εμπνευσμένος με πάθος και κάποια, τώρα, σχετική εργασιακή εμπειρία, αντιμετώπισα το επόμενο μέρος του ταξιδιού, εφαρμόζοντας θέσεις εργασίας. 

Ευτυχώς, με πολλή σκληρή δουλειά, έλαβα αρκετές ευκαιρίες εργασίας μέσα σε δύο μήνες. Η αναζήτηση εργασίας μου ήταν επίπονη και απαιτούσε να δημιουργήσω διάφορα γραπτά έργα για να δείξω τις ικανότητές μου και τις γνώσεις μου – τελικά με προσέλκυσε δουλειά στο ConsenSys στην ομάδα μάρκετινγκ. Τώρα, έχοντας εργαστεί στο ConsenSys για πάνω από ένα χρόνο, μπορώ πραγματικά να πω ότι αγαπούσα κάθε λεπτό. Είναι μια ζωντανή εταιρεία, γεμάτη με περίεργους και εξωφρενικούς ανθρώπους που είναι όλοι παθιασμένοι να κάνουν τον κόσμο ένα μέρος blockchain (Χα, πάρτε το, αντικατέστησα καλύτερα με το blockchain). 

Τώρα που έχετε ακούσει την ιστορία μου, θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες συμβουλές που πιστεύω ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε δουλειά στον περίεργο κόσμο της κρυπτογράφησης.

Συμβουλές για τους νεοεισερχόμενους 

Υπάρχουν μόνο δύο τύποι συμβουλών: η συμβουλή που κάποιος μεταδίδει επειδή λειτούργησε για αυτούς, ή οι ταπεινές και διαρκείς συμβουλές που έμαθαν με λύπη. Και τα δύο είναι πολύτιμα, αλλά θα πρέπει να αναπαράγετε μόνο το πρώτο. 

Οι συμβουλές μου προέρχονται τόσο από ό, τι λειτούργησε για μένα όσο και από αυτά που δεν έκανα. Παρόλο που ισχύει για πολλά άτομα, η συμβουλή μου απευθύνεται σε άτομα με μικρή εργασιακή εμπειρία, τρέχοντες φοιτητές πανεπιστημίου ή σε άτομα με δύο χρόνια κάτω από τη ζώνη τους που θέλουν να κάνουν μια καριέρα αλλαγή. Με άλλα λόγια, εάν το όνομά σας είναι Vitalik, ενδέχεται να μην χρειάζεστε αυτήν τη συμβουλή.

Σκεφτείτε αυτήν τη συμβουλή σαν μενού, διαλέξτε και διαλέξτε μερικές επιλογές που σας φαίνονται ορεκτικές και δεσμευτείτε σε αυτές. Η συνοχή έχει σημασία. 

Γίνετε ασκούμενος

Εάν είστε μαθητής σε οποιοδήποτε επίπεδο και έχετε την ευκαιρία να γίνετε ασκούμενος, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αυτή είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για μαθητές που θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτόν τον παράξενο κόσμο και να αποκτήσουν κάποια εμπειρία. Όπως ανέφερα νωρίτερα, η πρακτική για μια τοπική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στο Χονγκ Κονγκ ήταν μια εξαιρετική αρχική εμπειρία για να βυθίσω τα πόδια μου και να βυθιστώ στον χώρο κρυπτογράφησης. 

Εθελοντής

Ο εθελοντισμός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε κάποια εμπειρία, να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας και να δημιουργήσετε συνδέσεις στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Είμαι εθελοντής με τον Messari γράφοντας προφίλ cryptoasset. Το αρχικό του Ryan Selkis πρόσκληση για αναλυτές ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα, ένα μέρος για να ξεκινήσω, να πηδήξω και να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερο. Έμαθα απευθείας για τα διακριτικά ERC20, τα κανάλια κατάστασης επιπέδου 2 και πολλά άλλα γράφοντας προφίλ κρυπτογράφησης, καθώς και έμμεσα μέσω όσμωσης. Όταν βρίσκεστε κοντά σε εξαιρετικούς ανθρώπους, η γνώση και η εμπειρία τους ρέει από αυτούς σε όλους τους άλλους. Όσο πιο κοντά είστε σε αυτούς τους ανθρώπους, τόσο περισσότερο μαθαίνετε. Περίοδος. 

Προσωπικά, το Messari ήταν ένα σημαντικό όφελος για την καριέρα μου από νωρίς, όχι μόνο στην εμπειρία, αλλά και από την άποψη του αναστήματος. Στον «πραγματικό» επιχειρηματικό κόσμο, οι χρήστες ακούνε όταν το βιογραφικό σας έχει σχολή Ivy League ή διαβάζει McKinsey, Goldman Sachs ή [εισάγετε την αγαπημένη σας εταιρεία μεγάλων ονομάτων]. Μπορεί να είναι ατυχές, αλλά οι άνθρωποι έχουν την επιθυμία να εκχωρήσουν την κατάσταση. 

Οι Messari, ConsenSys, Multicoin Capital, Ikigai, Pantera Capital, Binance και Coinbase είναι μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες στο crypto. Πιο ανεκδοτικά, έχω δει πολλούς εθελοντές από το Messari να μετακινούνται με πλήρη απασχόληση σε κρυπτογράφηση, γιατί όταν τους δίνεται μια πιο σημαντική πλατφόρμα – η κοινότητα του Messari – το χρησιμοποίησαν ως μόχλευση για να παρατηρηθούν από τους σωστούς ανθρώπους. 

Με λίγα λόγια, ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσω την εμπειρία και τις γνώσεις από την εθελοντική μου θέση και την εθελοντική θέση του Messari για να βρω δουλειά στο ConsenSys. Έλαβα επίσης συνεντεύξεις και προσφορές εργασίας από άλλες γνωστές εταιρείες στο κρυπτοσύστημα. Κάνοντας έτσι πήρε την καριέρα μου στο blockchain από το 0 έως το 1, το οποίο είναι πάντα το πιο δύσκολο βήμα σε οποιαδήποτε εξέλιξη. 

Γράφω

Οι Derek Hsue, Myles Snider, Chris Burniske, Phil Bonello, Tony Sheng και Kyle Samani έγιναν ονόματα σε κρυπτογράφηση επειδή άρχισαν να γράφουν ιστολόγια για θέματα blockchain, που σχετίζονται κυρίως με επενδύσεις ή έρευνα. Μία από τις υψηλότερες δεξιότητες που μπορείτε να αξιοποιήσετε είναι η ικανότητά σας να γράφετε. Είναι δύσκολο όχι μόνο να γράφεις καλό περιεχόμενο, αλλά να έχεις τα κότσια να κάνεις τις απόψεις σου εκεί έξω. Τούτου λεχθέντος, ο καθένας μπορεί να είναι συγγραφέας – ποτέ μην πείτε στον εαυτό σας διαφορετικά. Ποτέ δεν σκέφτηκα τον εαυτό μου ως συγγραφέα. Τώρα, είμαι συγγραφέας και έμπορος στο ConsenSys και γράφω το ConsenSys Ενημερωτικό δελτίο Market Intel (όπως είπα, μόχλευση). 

Μερικά εύκολα κομμάτια ή μορφές γραφής:

 • Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να μοιράζεστε τις σκέψεις σας, ξεπεράστε το! Εάν θέλετε πραγματικά να το χαλαρώσετε, ξεκινήστε συνοψίζοντας υπέροχα, μακριά ή πολύπλοκα κομμάτια. Θα εκπλαγείτε από το πόσο λίγο αφιερώνουν οι άνθρωποι στην ανάγνωση. Το επιμελημένο περιεχόμενο είναι σημαντικό. 
 • Κομμάτια εμπειρογνωμοσύνης τομέα: εξετάστε έννοιες σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Ethereum και ιδιωτικότητα. Έργα Blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού. Σταθεροί. Πρωτόκολλα δανεισμού.
 • Περιηγήσεις. Κάνατε κάτι, δείξτε τώρα σε άλλους πώς να το κάνουν!   

Τιτίβισμα

Εάν δεν σας αρέσει να γράφετε μεγάλη φόρμα, το Twitter είναι ο σωτήρας σας. Ενώ δεν είμαι πολύ tweeter, το CryptoTwitter εκτιμά εκείνους που συμμετέχουν ή θέτουν σχετικές ερωτήσεις. Μερικοί από τους πιο λαμπρούς ανθρώπους στην κρυπτογράφηση χρησιμοποιούν το Twitter για να φτιάξουν τις μάρκες τους όπως οι Ryan Sean Adams, Meltem Dimirros, Nic Carter, Ari David Paul, Hasu, Tom Shaughnessy. Απλά μην γίνεστε τρολ ή φοβιστής. 

Χρησιμοποιήστε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενώ το Twitter διαθέτει μια ισχυρή κοινότητα κρυπτογράφησης, μπορείτε να βρείτε το προτιμώμενο μέσο σας χρησιμοποιώντας Instagram, Reddit, Telegram ή άλλες φόρμες κοινωνικών μέσων. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να είναι επιτυχημένοι μόνο σε λίγα μέσα όπως το Twitter και το Linkedin ή το Instagram και το Tik Tok, οπότε χρησιμοποιήστε ό, τι αισθάνεται πιο αυθεντικό. 

Απαντήστε σε ερωτήσεις σχετικά με το Quora, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την κρυπτογράφηση και να συγκεντρώσετε προβολές ή να αυξήσετε την επωνυμία σας. Εάν απαντήσετε σε αρκετές ερωτήσεις, τότε έχετε ένα γραπτό κομμάτι. 

Λάβετε μέρος σε συναντήσεις, εκδηλώσεις και κλαμπ

Εάν βρίσκεστε σε μια τοπική περιοχή με δραστηριότητα blockchain, προτείνω να συμμετέχετε σε συναντήσεις ή σε εκδηλώσεις κοινότητας, τα περισσότερα από τα οποία είναι δωρεάν. Ορισμένα κοινά μέρη για να βρείτε εκδηλώσεις περιλαμβάνουν Συναντώ και Eventbrite. Για φοιτητές πανεπιστημίου, δείτε το μπλοκ μπλοκ του σχολείου σας ή ξεκινήστε το δικό σας! Δεν προτείνω συνέδρια αν ψάχνετε για δουλειά, καθώς τα εισιτήρια για συνέδρια δεν προσφέρουν καλή απόδοση επένδυσης (ROI) εκτός αν είστε απίστευτοι στη δικτύωση (ας το παραδεχτούμε πιθανότατα να απασχοληθείτε εάν ήσασταν). 

Μετακίνηση σε μια πόλη κρυπτογράφησης

Από τη φύση μας, είμαστε όλοι προϊόντα του περιβάλλοντός μας. Δεν είναι μυστικό ότι εάν θέλετε να είστε επιτυχημένοι στην τεχνολογία, πιθανότατα θα πρέπει να ζείτε εκεί όπου συμβαίνει η καινοτομία. Δεν λέω ότι πρέπει να μετακομίσετε σε μια μεγάλη πόλη τεχνολογίας όπως η Νέα Υόρκη ή το Σαν Φρανσίσκο, αλλά θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτήν εάν ζείτε εκεί. Άλλες ανερχόμενες πόλεις τεχνολογίας στις ΗΠΑ περιλαμβάνουν το Λος Άντζελες, το Ντένβερ, το Ώστιν, το Ντάλας και το Σιάτλ. Εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε επιχειρήσεις στο εξωτερικό, έχετε ακόμη περισσότερες επιλογές. Οι Ασιάτες, ιδιαίτερα η Κίνα, το Χονγκ Κονγκ ή η Σιγκαπούρη θα ήταν όλοι υπέροχα μέρη για να μετακινηθείτε και να σας δώσουμε ένα πλεονέκτημα. Επίσης, ακούω το Βερολίνο όμορφο το καλοκαίρι.

Θα το προειδοποιήσω λέγοντας πού ζείτε γίνεται λιγότερο σημαντικό. Υπάρχουν πολλές εταιρείες blockchain που έχουν απομακρυσμένες πρώτες εργασιακές κουλτούρες όπως το ConsenSys. Καθώς η απομακρυσμένη εργασία γίνεται πιο δημοφιλής με εργαλεία όπως το Zoom και το Slack, περιμένω το τηλεχειριστήριο να γίνει ο κανόνας. Εάν είστε απομακρυσμένοι ή σε μια πόλη που δεν είναι τεχνολογικός κόμβος, θα πρέπει να συνεχίσετε να συμμετέχετε στην τοπική κοινότητα κρυπτογράφησης! 

Αξιοποιήστε τις δυνάμεις σας (ικανότητες μάγου) 

Όσοι έχουν κάποια εργασιακή εμπειρία πρέπει να το χρησιμοποιήσουν. Εάν έχετε οποιεσδήποτε δεξιότητες όπως: 

 • Αναλυτής (μάγος excel)
 • CPA (λογιστικός οδηγός)
 • CFA (“Δεν δίνω επενδυτικές συμβουλές” οδηγός)
 • Δικηγόρος (μην βαρεθείτε ποτέ από τον οδηγό νομολογίας)
 • Δημόσιο ηχείο χωρίς φόβο (οδηγός ήχου ή podcast)
 • Γράψτε σαν τον Dickens (οδηγός πληκτρολογίου) 
 • People Wizard (οι εταιρείες πληρώνουν κυριολεκτικά για δίκτυα, ονομάζεται Business Development)
 • Διαδικασία (οδηγός με λεπτομέρεια και λειτουργία)
 • Σχεδιασμός (Photoshop και γραφικός οδηγός)
 • Γνώση οικονομικών (το crypto υποστηρίζεται από μηχανισμούς κινήτρων και θεωρία παιχνιδιών) 

Εάν έχετε κάποια από αυτές τις δεξιότητες, τότε έχετε ένα πλεονέκτημα έναντι πολλών άλλων που βρίσκονται σήμερα σε κρυπτογράφηση. Για τους μαθητές και τους νέους εκεί έξω, αξιοποιήστε το χρόνο σας για να μάθετε νέες δεξιότητες ή να αποκτήσετε εμπειρία. 

Προσφέρετε τη βοήθεια και τη βοήθειά σας

Αυτό δεν σημαίνει να πείτε σε κάποιον “παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω πώς μπορώ να είμαι χρήσιμος” σαν να είστε VC ή λογαριασμός parody VC. Ο κόσμος της κρυπτογράφησης είναι μικρός σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο κλάδο. Μπορείτε να προσεγγίσετε άτομα στο Twitter και σε μικρότερο βαθμό το Linkedin. Μην επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή μιας εταιρείας VC ή διευθύνοντα σύμβουλο της αγαπημένης σας εταιρείας κρυπτογράφησης. Πιθανότατα δεν θα ανταποκριθούν. Βρείτε κάποιον νεότερο στην εταιρεία, καθώς πιθανότατα έχει περισσότερο χρόνο και θα σας συνδέσει ως νέος επαγγελματίας. Υπάρχουν μάτσο άρθρα για το πώς να προσεγγίσετε άτομα, οπότε δεν θα πω πολλά, εκτός από το ότι θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να προσφέρετε αξία. 

Μερικά παραδείγματα:

 • Οι άνθρωποι αναζητούν πάντα πράγματα, τους βοηθούν να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται. 
 • Διάρκεια περιεχομένου, ειδήσεις, πληροφορίες, δεδομένα, άτομα, εκπαιδευτικό υλικό κ.λπ.. 
 • Ξεκινήστε ένα τοπικό δίκτυο στην κοινότητά σας
 • Σκεφτείτε έξω από το κουτί – οι άνθρωποι δεν είναι πάντα σε θέση να σας πουν τι θέλουν / χρειάζονται. Τι μπορεί να προσφέρει το μοναδικό σας σύνολο δεξιοτήτων και χαρακτηριστικών? 

YouTube ή Podcast

Ίσως δεν είστε λόγιος, αλλά υπερέχετε στο να δημιουργείτε βίντεο, ειδικά σε ζωντανό περιεχόμενο που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Ξεκινήστε το δικό σας κανάλι ή δημιουργήστε μερικά εισαγωγικά βίντεο. Τουλάχιστον, παρακολουθήστε ζωντανά βίντεο των αγαπημένων σας YouTubers (CryptoBobby, Ivan on Tech και The Crypto Bubble) και κάντε ερωτήσεις ή κάντε σχόλια κατά τη διάρκεια των ζωντανών ροών τους. Θα μάθετε και θα γίνετε πιο άνετοι. 

Το Podcasting είναι έτοιμο για συζήτηση κρυπτογράφησης. Οι Ariana Simpson και Meltem Demirors έχουν ένα υπέροχο podcast. Ο Tony Sheng πειραματίστηκε με ένα διασκεδαστικό podcast (ακόμα περιμένει την επόμενη σεζόν). Τι έκανε το Bitcoin από τον Peter McCormack Ξεκίνησε ο Nathaniel Whittemore Μεγάλη ανάγνωση Κυριακή το οποίο επιμελήθηκε περιεχόμενο και φιλοξενεί τώρα ένα επιτυχημένο podcast / ζωντανή ροή. Συμβουλή: τα μικρότερα podcast είναι συνήθως καλύτερα. Κάντε τα podcast σας μια ιστορία (Crazy Genius), εκπαιδευτική (Gimlet) ή διαφορετική. Μην πιστεύετε απλώς ότι ένα podcast σημαίνει συνέντευξη με x άτομο. Δείτε το Robinhood Snack’s Podcast ή το podcast του Naval και του Nivi από Αιχμή του δόρατος ή Πώς να γίνετε πλούσιοι

Reddit

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να κάνετε tweet, να γράφετε μεσαίες αναρτήσεις ή να επικοινωνείτε – εξοικειωθείτε σοβαρά με αυτό. Ωστόσο, εάν είστε νέοι στο crypto και φοβάστε τον νόμο του Cunningham, κάντε ερωτήσεις στο Reddit και συμμετάσχετε σε συζητήσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε, να συνειδητοποιήσετε ότι είστε πιο έξυπνοι από ό, τι νομίζετε και ότι οι άνθρωποι στο Διαδίκτυο δεν είναι τίποτα να φοβηθούν. 

Βρείτε έναν φίλο blockchain

Βρείτε έναν φίλο που είναι εξίσου παθιασμένος με εσάς και συνεργαστείτε με οποιοδήποτε από τα παραπάνω θέματα. Κανείς δεν φτάνει στην κορυφή μόνος του, εκτός από τον Chuck Norris –– Ο Chuck Norris φτάνει στο κάτω μέρος του και κάνει την κορυφή να αισθάνεται μόνη της. 

Δημιουργία της αίτησής σας

Υπάρχουν δύο τρόποι εύρεσης εργασίας. Ο εύκολος τρόπος και ο σκληρός τρόπος. 

Ο εύκολος τρόπος

Γίνετε ανθρώπινος και πηγαίνετε δίκτυο. Με κάθε ειλικρίνεια, η δικτύωση είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε δουλειά. Η προσπάθεια προσέγγισης, μετάβασης σε εκδηλώσεις δικτύωσης ή επικοινωνίας στο διαδίκτυο θα σας βοηθήσει περισσότερο από ό, τι γνωρίζετε. Στο τέλος της ημέρας, προσπαθούμε όλοι να κάνουμε φίλους και οι άνθρωποι θέλουν να συνεργαστούν με φίλους.  

Ο δύσκολος τρόπος

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να προσφέρω: πρέπει να ξεχωρίζετε και να στοχεύετε το κοινό σας. Η ποιότητα της αίτησής σας είναι πιο σημαντική από την ποσότητα των αιτήσεων που στέλνετε. Η αποστολή της ίδιας συνοδευτικής επιστολής ή της αίτησης σε 100 θέσεις εργασίας μπορεί να σας κάνει δουλειά, αλλά εάν υπάρχουν μόνο λίγες εταιρείες στις οποίες θέλετε πραγματικά να εργαστείτε, πρέπει να καταβάλλετε προσπάθειες για να πάρετε αυτήν την εργασία. 

Multicoin Capital δημιούργησε μία από τις καλύτερες εφαρμογές εργασίας Που έχω δει ποτέ. Ακολουθεί ένα απόσπασμα:

«Θα πρέπει να διαβάσετε όλη την έρευνά μας, θα πρέπει να διερευνήσετε το Kyle Twitter και θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να δημιουργήσετε τη διατριβή σας. Τα λέμε όλα αυτά για να τρομάξουμε τους περισσότερους υποψηφίους επειδή έχουμε πάρα πολλούς υποψηφίους που περνούν 1-3 ώρες και παράγουν μέτριες αιτήσεις. Ψάχνουμε για εξαιρετικό επίπεδο ανάλυσης και δέσμευση χρόνου και ενέργειας.

Μην βελτιστοποιείτε την ταχύτητα. Βελτιστοποίηση για ποιότητα. Εάν ανησυχείτε ότι πλησιάζουμε την προσφορά σε κάποιον άλλο, ρωτήστε το μέσω email ή Twitter. Αφού υποβάλετε την αίτησή σας, περιμένετε από τον Kyle να απορρίψει κάθε αξίωση που υποβάλλετε. Αυτό είναι το σημείο της άσκησης. “

Η υποβολή αίτησης για εργασία δεν θα είναι εύκολη και πρέπει να γνωρίζετε το κοινό σας. Για άτομα όπως οι ιδρυτές της Multicoin Kyle και Tushar, είναι εύκολο να βρείτε τις απόψεις τους στο Twitter και να αποφύγετε να γράψετε για το πόσο σπουδαίο είναι το βιογραφικό σας ή γιατί πρέπει να σας επιλέξουν λόγω της εκπαίδευσης του Ivy League (υπόδειξη: δεν τους νοιάζει). 

Η τελευταία μου συμβουλή για τη δημιουργία της εφαρμογής σας – οι κακοί άνθρωποι είναι διαφορετικοί, οπότε σκεφτείτε διαφορετικά. 

 • Δημιουργήστε έναν ιστότοπο ή ενημερωτικό δελτίο που παρέχει κάτι πολύτιμο, όπως μια λίστα με τις ώρες συνάντησης για κάθε έργο κρυπτογράφησης ανοιχτού κώδικα.
 • Ερευνήστε ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο θέμα που σχετίζεται με το blockchain και γράψτε / tweet σχετικά με τα ευρήματά σας. Δεν πρέπει να είναι επιφανειακό, αλλά δεν πρέπει να είναι απολύτως επαναστατικό, απλώς tweet / γράψτε / μιλήστε την έκδοση και τις απόψεις σας. 
 • Οι εργοδότες εκτιμούν άτομα που ενεργούν μόνα τους και παράγουν σκατά. 

Εάν είστε ακόμα μαθητής ή μόνο ένα ή δύο χρόνια εκτός σχολείου, θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό. Πιθανότατα έχετε λιγότερες δεσμεύσεις και πολύ χρόνο στα χέρια σας – ή χρόνο που μπορείτε να ξοδέψετε πιο αποτελεσματικά – για να χτίσετε την επωνυμία σας και να ακολουθήσετε τον παραπάνω οδηγό. 

Μια σημείωση για το βιογραφικό σας

Και πάλι, κάντε το βιογραφικό σας συγκεκριμένο. Εάν έχετε χάσει εντελώς τον τρόπο δημιουργίας του βιογραφικού σας ή θέλετε να ξεκινήσετε από το μηδέν, Χάρβαρντ προσφέρει πολύ δωρεάν υλικό. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να μην είστε δημιουργικοί στο βιογραφικό σας ή τουλάχιστον προσθέστε κάποιο αισθητικά ευχάριστο πρότυπο. Θυμηθείτε, ασχολείστε με τους ανθρώπους (με εγκεφάλους σαυρών) οι οποίοι φυσικά έλκονται από φωτεινά χρώματα, γραφικά και εικόνες. Τέλος, χρησιμοποιήστε δεδομένα και μετρήσεις όταν είναι δυνατόν, ακόμα κι αν εμφανίζει απλώς την αύξηση των κοινωνικών μέσων σας από μήνα σε μήνα, τα σημεία reddit karma ή τις προβολές στις αναρτήσεις ιστολογίου σας. 

Πού να κοιτάξετε

Τελικές σκέψεις

Δουλέψτε σκληρά, μείνετε ταπεινοί και ζήστε ευτυχισμένοι. 

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ConsenSys που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ σε έναν τομέα που αγαπώ, που περιβάλλεται από απίστευτα άτομα. Επίσης, σας ευχαριστώ Crypto Twitter, οι περισσότεροι από εσάς είναι υπέροχοι. 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου twitter (@masonnystrom) ή στείλτε μου email στο [προστατευμένο μέσω email] εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια. 

Αποποίηση ευθυνών: Οι απόψεις που εξέφρασε ο συγγραφέας παραπάνω δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις της Consensys AG. Το ConsenSys είναι μια αποκεντρωμένη κοινότητα με το ConsenSys Blog να είναι μια πλατφόρμα για τα μέλη να εκφράζουν ελεύθερα τις διαφορετικές ιδέες και προοπτικές τους. 

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Εισαγωγή στο TokenizationΔιαδικτυακό σεμινάριο

Εισαγωγή στο Tokenization

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me