Ομιλητής Blockchain Keynote στο Core Blockchain Technology & Business

Ο Aviv Lichtigstein είναι ηγέτης της σκέψης και επιχειρηματίας με εκτεταμένη εμπειρία στην κατασκευή εταιρικών προϊόντων που χρησιμοποιούν Big Data & Τεχνητή νοημοσύνη. Είναι επίσης ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του 101Blockchains.com – μία από τις κορυφαίες πύλες πόρων blockchain στον κόσμο. Η Aviv είναι ανώτερος ανώτερος υπάλληλος με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους τομείς παίζοντας τεχνικούς, επιχειρησιακούς και επιχειρηματικούς ρόλους. Έχει τεράστιο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης στην έναρξη, λειτουργία και ανάπτυξη έργων και προγραμμάτων για πολλά επιχειρηματικά μοντέλα. Αυτές οι βιομηχανίες και τεχνολογίες περιλαμβάνουν φημισμένες νεοσύστατες εταιρείες σε εταιρείες Fortune 500 και ο Αβίβ τις οδήγησε στο δρόμο της επιτυχίας με την εξυπνάδα και τη λαμπρότητα του. Εκτός από αυτά, η Aviv έχει αποδεδειγμένο ιστορικό δημιουργίας, δημιουργίας και διαχείρισης ομάδων για την ανάπτυξη προϊόντων και επιχειρήσεων. Επιπλέον, είναι παθιασμένος ταξιδιώτης και άπληστος Ironman triathlete.

Κεντρική Ομιλία Τεχνολογίας Blockchain

iCEE.fest: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 100, 2019

Οι βιομηχανίες αλλάζουν με εκθετικό ρυθμό και η τεχνολογία Blockchain είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι. Το Blockchain δεν φέρνει επανάσταση μόνο στους χρηματοπιστωτικούς τομείς αλλά και σε άλλους μεγάλους τομείς όπως οι κυβερνητικές υπηρεσίες, οι αλυσίδες εφοδιασμού, η υγειονομική περίθαλψη, η λιανική, το Internet of Things και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, τα ΗΑΕ προσπαθούν να ενσωματώσουν την τεχνολογία σε κάθε τομέα του Ντουμπάι. Ο στόχος είναι να καταστεί η πρώτη πόλη που θα λειτουργεί αποκλειστικά στο Blockchain έως το 2020.

Το Blockchain είναι μια μοναδική τεχνολογία που αφαιρεί την ανάγκη για μεσάζοντες και δημιουργεί μια αποκεντρωμένη δομή που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες. Τα δεδομένα είναι το νέο νόμισμα τώρα και το Blockchain θα μπορούσε αποτελεσματικά να είναι ένας τρόπος για να το συλλέξει. Το Enterprise Blockchains, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να φθάσει σε μια βιομηχανία αξίας 3,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα στο 2030. Η διαμόρφωση του νέου σχήματος του Διαδικτύου είναι επίσης στα χέρια της κατανεμημένης τεχνολογίας καθολικών. Ως βασικός ομιλητής Blockchain, η εξειδίκευση του Aviv περιστρέφεται γύρω από αυτές τις βασικές αντιλήψεις για την επιμέλεια συνεδριών.

Κεντρικό ηχείο Blockchain

Blockchain Technology World, Λονδίνο 2019

Ένας οραματιστής στο Blockchain Business & Τεχνολογία

Το βασικό πρόβλημα είναι τα κεντρικά δίκτυα παλαιού τύπου στον τυπικό επιχειρηματικό κόσμο. Κάθε είδος επιχείρησης εξαρτάται από αυτήν την ελαττωματική αρχιτεκτονική. Ως αποτέλεσμα, οι απλοί άνθρωποι πληρώνουν το τίμημα. Όχι μόνο η τεχνολογία Blockchain φέρνει επανάσταση σε αυτά τα συστήματα δικτύου, αλλά επίσης ανοίγει τη δυνατότητα αμέτρητων νέων αγορών, εξοικονομώντας τρισεκατομμύρια δολάρια μακροπρόθεσμα.

Καλύτερο ηχείο blockchain 2020

Mobilefest, Κωνσταντινούπολη 2019

Αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία Blockchain μπορεί να είναι μια ευλογία και κατάρα για τα τυπικά επιχειρηματικά μοντέλα, καθώς θα τα αναμορφώσει με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, οι δυνατότητες είναι τεράστιες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αμέτρητες βιομηχανίες και νεοσύστατες εταιρείες επενδύουν σε αυτήν την τεχνολογία για μεγαλύτερες ευκαιρίες. Το ηχείο της τεχνολογίας Blockchain Aviv επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Blockchain και στον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί ο μετασχηματισμός. Θα έδινε επίσης φως στα βασικά προβλήματα και στο πώς οι βιομηχανίες μπορούν πραγματικά να αντιμετωπίσουν τη νέα αλλαγή. Ενώ άλλα κορυφαία ηχεία blockchain τείνουν να περιπλέκουν τα πράγματα, ο Αβίβ προτιμά να αναλύει τα πράγματα με απλούστερους όρους που είναι εύγευστα για τους μαζικούς ανθρώπους.

ομιλητής blockchain ομιλητής aviv lichtigstein

Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ


Ο βασικός ομιλητής Blockchain, η Aviv μοιράζεται επίσης ποιες βιομηχανίες θα αλλάξουν ριζικά με την πάροδο του χρόνου, όπως –

  • Κυβερνητικές υπηρεσίες
  • Αλυσίδες εφοδιασμού
  • Φροντίδα υγείας
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • Λιανική και πολλά άλλα.

Νεότερα αποτελέσματα

Είναι προφανές ότι όταν μια νέα τεχνολογία μπαίνει στο παιχνίδι, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πραγματικά πώς να το αντιμετωπίσουν από την αρχή. Ωστόσο, οι βιομηχανίες μαθαίνουν να την ενσωματώνουν πιο επιτυχημένα αφού βλέπουν τι κάνουν οι άλλοι και μετά το αλλάζουν για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της αγοράς τους. Είναι ακριβώς πώς τα πράγματα πάνε τώρα με την τεχνολογία Blockchain. Οι αγορές προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για το μετασχηματισμό Blockchain, αλλά με λάθος στροφή καταλήγουν σε αποτυχία.

Ωστόσο, η Aviv ως ένα από τα κορυφαία ηχεία blockchain παρουσιάζει το θέμα με απλούς όρους και μιλά για τις προκλήσεις υιοθέτησης Blockchain που μπορεί να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση. Αναλύει επίσης τα απαραίτητα μέσα για κάθε επιτυχημένο οργανωτικό μετασχηματισμό blockchain που θα βοηθούσε στη διατήρηση της κατάστασης.

Κορυφαίο ηχείο Blockchain

Αλλαγή υγειονομικής περίθαλψης, 2019

Επιπτώσεις του Enterprise Blockchains

Αυτό είναι ένα από τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα της τεχνολογίας Blockchain. Είναι ειρωνικό το πώς οι επιχειρήσεις που απειλούνται περισσότερο από αυτές είναι αυτές που επενδύουν σε αυτήν. Πολλές επιχειρήσεις οραματίζονται αυτήν την τεχνολογία για να αλλάξουν εντελώς τους τρόπους χειρισμού επιχειρήσεων. Δεν είναι εντελώς λάθος. Το Blockchain διαθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά για να προσθέσει περισσότερη αξία σε όλους τους τομείς, δίνοντάς τους περισσότερο χώρο για ανάπτυξη.

Σήμερα, διάφοροι οργανισμοί πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο φορτίο ζητημάτων και συναλλαγών διαχείρισης δεδομένων για ένα σταθερό επίπεδο ανάπτυξης. Αυτό το σενάριο δημιουργεί εταιρικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν θέματα πολυπλοκότητας, διαφάνειας και ασφάλειας. Για παράδειγμα, η παραποιημένη αγορά είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την απόκτηση εσόδων άνω των 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο μόνο στις Η.Π.Α. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, το Blockchain είναι πλέον σε θέση να χειρίζεται υψηλότερους όγκους πολύπλοκων δεδομένων και συναλλαγών. Το καλύτερο στρατηγικό επιχειρηματικό μοντέλο θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτές τις προκλήσεις.

Με το Enterprise Blockchains στο μείγμα, μπορούν πλέον να αποκτήσουν το δίκαιο μερίδιό τους στη μελλοντική αγορά. Έχοντας αυτό κατά νου, βασικό ομιλητή στο Blockchain, η Aviv επεξεργάζεται τον καλύτερο τύπο Blockchain Technologies που ταιριάζει περισσότερο σε συγκεκριμένους οργανισμούς. Διερευνά επίσης άλλες λύσεις, όπως προμηθευτές που προσφέρουν Blockchain ως υπηρεσία και πλατφόρμες Enterprise Blockchain. Επιπλέον, οι πιθανές περιπτώσεις χρήσης και οι προκλήσεις ολόκληρης της έννοιας κοινοποιούνται στη βασική συνεδρία ομιλητών Blockchain.

Κεντρικό ομιλητή Blockchain 2019

Digital Enterprise Show, Μαδρίτη 2019

Κατανεμημένη Τεχνολογία Καθολικών – Ο Αληθινός Μετατροπέας Παιχνιδιού

Ο Aviv δημιουργεί το βασικό πρόγραμμα ομιλητών Blockchain καλύπτοντας και άλλους παράγοντες. Το Blockchain έχει το δίκαιο μερίδιο των αδυναμιών του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί δεν είναι πολύ πρόθυμοι να αγκαλιάσουν την τεχνολογία αυτή τη στιγμή. Για να ασχοληθεί με αυτό το θέμα, ο Αβίβ απεικονίζει επίσης τον όρο ομπρέλα “Distolved Ledger Technology” και τις επιρροές του.

Η τεχνολογία Blockchain είναι ένα μικρό μέρος της Τεχνολογίας Κατανεμημένων Καθολικών. Οι άνθρωποι συχνά συγχέουν αυτούς τους δύο όρους και τον χρησιμοποιούν εναλλακτικά. Αλλά εδώ δεν είναι όλη η περίπτωση. Εκτός από το Blockchain, υπάρχουν πολλές ακόμη κατανεμημένες καθολικές τεχνολογίες πλήρως εξοπλισμένες για να αναλάβουν το βάρος της παγκόσμιας αγοράς. Στο βασικό πρόγραμμα ομιλητών Blockchain, ο Aviv θέλει να φροντίσει να εξαλείψει τη σύγχυση από αυτούς τους δύο όρους και να ρίξει περισσότερο φως στο DLT. Στις συνεδρίες ομιλητών Blockchain Technology, μελετά τους διαφορετικούς τύπους και διερευνά τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά τους. Εκτός από το να εξηγήσει τι σημαίνει DLT, καλύπτει επίσης τις κορυφαίες πλατφόρμες για μια συγκεκριμένη τεχνολογία στη βασική συνεδρία ομιλητών blockchain. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

Web 3.0 και το μέλλον του Διαδικτύου

Το Διαδίκτυο δεν θα παραμείνει άθικτο από την τεχνολογία Blockchain. Μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με το Web 1.0 και το Web 2.0. Αυτά τα δύο βασίζονται στην τυπική αρχιτεκτονική διακομιστή-πελάτη και είναι υπερβολικά ελαττωματικά. Αυτό το είδος μοντέλου κάνει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών επιρρεπή σε κατάχρηση. Αλλά με το νέο Διαδίκτυο «Web 3.0», όλα θα στραφούν στην αποκέντρωση καθιστώντας το πιο επικεντρωμένο στον χρήστη. Οι χρήστες θα έχουν πιο ασφαλή και διαφανή τρόπο σύνδεσης με τις αγαπημένες τους πλατφόρμες.

Ομιλητής στην τεχνολογία Blockchan

Tech Week Φρανκφούρτη, Γερμανία, 2019

Αυτό θα αναμορφώσει το μέλλον του Διαδικτύου και θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουν συνηθίσει οι άνθρωποι. Ωστόσο, η τεχνολογία Blockchain θα διαμορφώσει το Διαδίκτυο μέσω του Web 3.0, καθιστώντας το πιο γρήγορο και καλύτερο. Η Aviv, ως ένα από τα κορυφαία ηχεία Blockchain αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα και σημειώνει τις διαφορές από τις προηγούμενες γενιές του διαδικτύου. Για να διευκρινιστεί περισσότερο, το βασικό ηχείο στο blockchain σκιαγραφεί τα επίπεδα της αρχιτεκτονικής, υπονοώντας πώς θα μπορούσε να μοιάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Η τεχνολογία Blockchain έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει. Αυτά είναι μόνο τα πρώτα στάδια αυτής της επανάστασης. Ο Aviv ενημερώνει πάντα όλες τις έρευνες και τις μελέτες του για το πρόγραμμα ομιλητών Blockchain Technology με τις τελευταίες εξελίξεις.

Εκτός από αυτό, το βασικό πρόγραμμα ομιλητών Blockchain περιέχει επίσης το πιθανό μέλλον του Διαδικτύου και πώς να οικοδομήσουμε ένα βιώσιμο οικοσύστημα.

ΝΑΙ! Θέλω να έχω το Aviv ως βασικό ομιλητή

Ας συνδεθούμε και μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τη νέα αξία στον οργανισμό σας

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email απευθείας-> επικοινωνήστε στο 101blockchains.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map