Μηνιαία έκθεση ConsenSys – Νοέμβριος 2019

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Contents

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

ΑρχικήBlogNews

Μηνιαία έκθεση ConsenSys – Νοέμβριος 2019

Ethereum dapps, εταιρικές λύσεις blockchain, πιο δημοφιλή άρθρα, επερχόμενες εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Από ConsenSys 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιεύτηκε την 1 Δεκεμβρίου 2019

μηνιαίος ήρωας αναφοράς

Η μηνιαία αναφορά του Νοεμβρίου είναι γεμάτη με συναρπαστικές ενημερώσεις, ανακεφαλαιώσεις και κυκλοφορίες από το ConsenSys. Εάν αυτή είναι η πρώτη μηνιαία αναφορά που διαβάζετε, ρίξτε μια ματιά στο όραμά μας και μάθετε περισσότερα για το ConsenSys. Εάν είστε συχνός αναγνώστης, μεταβείτε απευθείας στα καλά πράγματα – τα κορυφαία tweets, εκδηλώσεις, βίντεο και αναγνώσεις από τον προηγούμενο μήνα.

«Είμαι κάπως έκπληκτος από την πρόοδο που έχει σημειωθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αν κοιτάξετε όλες τις προηγούμενες μαζικές κοινωνικές επαναστάσεις – κινητά τηλέφωνα, το ίδιο το Διαδίκτυο, τον Ιστό, τα αυτοκίνητα, την ηλεκτρική ενέργεια – όλοι χρειάστηκαν πολύ περισσότερο. Δεν είμαστε πραγματικά δέκα χρόνια στην αποκεντρωμένη επανάσταση ή εξέλιξη στον Παγκόσμιο Ιστό – είμαστε περισσότερο σαν πέντε χρόνια σε αυτήν. Επειδή το bitcoin ήταν μια πολύ στενή εφαρμογή και τα έξυπνα συμβόλαια εφευρέθηκαν πραγματικά πριν από περίπου πέντε χρόνια. Και είναι εκπληκτικό πόσες μεγάλες εταιρείες, νεοσύστατες επιχειρήσεις και μόνο άνθρωποι ενδιαφέρονται και πιστεύουν ότι θα είναι σημαντικό. “

– Joe Lubin, ιδρυτής της ConsenSys και συνιδρυτής της Ethereum

Τον Νοέμβριο, η uPort κυκλοφόρησε το Serto, μια σειρά εργαλείων που φέρνουν τη δύναμη των επαληθεύσιμων διαπιστευτηρίων και αποκεντρωμένων αναγνωριστικών (DID) στον πραγματικό κόσμο. Το Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF) χρησιμοποιεί τώρα Σέρτο για να μεταφέρετε τα αναγνωριστικά νομικών οντοτήτων (LEIs) στο blockchain. Το Bounties Network ανέπτυξε μετα-συναλλαγές που διευκολύνουν τα νέα μέλη της κοινότητας Ethereum κερδίζουν το πρώτο τους crypto, αντί να πρέπει να το αγοράσετε. Ο Andreas Freund και ο Lewis Cohen κυκλοφόρησαν μια λευκή βίβλο που επαναπροσδιορίζει την ισότιμη διανομή δημόσιων αγαθών χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain και αγορές με βάση το token.

Η ConsenSys παρακολούθησε το Convergence, το πρώτο οργανωμένο παγκόσμιο συνέδριο blockchain. Η σύγκλιση συγκέντρωσε εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, INATBA, και διάφορους κυβερνητικούς αξιωματούχους και εταιρικούς ηγέτες. Δείτε τα βίντεο σύγκλισης εδώ. Κάντε ένα διάλειμμα από το να κοιτάτε το Ρολόι αντίστροφης μέτρησης της Ιστανμπούλ Hard Fork, και δείτε τις ενημερώσεις του Νοεμβρίου από το Mesh!

Το όραμα ConsenSys

Τα πιο δημοφιλή άρθρα

 • Τι ψάχνουν οι άνθρωποι? “Blockchain στην κατανομή δημόσιων αγαθών”
 • Τάσεις: “Ένα μανιφέστο περιεχομένου Crypto”
 • Πιο κοινόχρηστο: “Ποιες κυβερνήσεις χρησιμοποιούν το Blockchain αυτή τη στιγμή;”
 • Διαδικτυακό σεμινάριο: «Πώς να φτιάξετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain»

Επισκέψεις κοινωνικών μέσων

Κελάδημα

ConsenSys στο Twitter

Reddit
Συνδεδεμένος
Youtube
Ίνσταγκραμ

ConsenSys στο Instagram


Τοποθεσίες γραφείου

Τοποθεσίες γραφείου ConsenSys

Μοντέλο Hub και Spoke

Ο «κόμβος» του ConsenSys δημιουργεί, επωάζει και επιταχύνει τις επιχειρήσεις «ακτίνων» μέσω της ανάπτυξης, της κατανομής πόρων, των εξαγορών, των επενδύσεων και του σχηματισμού κοινών επιχειρήσεων. Αυτές οι ακτίνες επωφελούνται από τα θεμελιώδη στοιχεία που κατασκευάστηκαν από την ConsenSys, τα οποία επιτρέπουν τη δημιουργία νέων υπηρεσιών και επιχειρηματικών μοντέλων στο blockchain Ethereum.

Κεντρικό σημείο

 • Εργαστήρια: Το επιχειρηματικό μας στούντιο blockchain. Τα εργαστήρια επωάζονται τις καλύτερες ομάδες του Web3 σε όλο τον κόσμο, παρέχοντάς τους κεφάλαια, καθοδήγηση και πρόσβαση στο δίκτυο έργων και ταλέντων κορυφαίου επιπέδου της ConsenSys. Διαβάστε: Τα ConsenSys Labs ανακοινώνουν επενδύσεις στο atpar.
 • Ακαδημία: Το εκπαιδευτικό μας ίδρυμα. Η αποστολή της Ακαδημίας είναι να αναπτύξει το παγκόσμιο οικοσύστημα blockchain γεφυρώνοντας το κενό γνώσεων του Ethereum.
 • Λύσεις: Ο βραχίονας της επιχείρησής μας. Οι λύσεις φέρνουν το blockchain σε επιχειρήσεις, βοηθώντας επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και νεοσύστατες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν, να δοκιμάσουν και να αναπτύξουν δημόσιες και ιδιωτικές λύσεις blockchain. Η Solutions προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης, συμβουλευτικής και ανάπτυξης, καθώς και ευκαιρίες για κοινοπραξίες και συν-δημιουργία. Διαβάστε: Θήκες χρήσης και εφαρμογές Blockchain από τη βιομηχανία.
 • Κοινωνικές επιπτώσεις: Το ConsenSys Social Impact αξιοποιεί τις αναδυόμενες τεχνολογίες για να λύσει τα πιο πιεστικά ζητήματα του κόσμου. Ανάγνωση: Εισαγωγή στα Stablecoins, ράμπες πληρωμής, & Διαφανείς δωρεές PT. 3
 • Κεφάλαιο: Το Capital είναι ο συνδυασμός προσφορών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και εταιρείες που βασίζονται σε blockchain, και περιλαμβάνει επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες πώλησης token και στούντιο επιχειρηματικού κεφαλαίου.
 • Επιμέλεια: Το ConsenSys Diligence δεσμεύεται να βελτιώσει και να προστατεύσει το οικοσύστημα Ethereum διευκολύνοντας την τεχνική αριστεία, τις οδηγίες ασφαλείας, τις νομικές προφυλάξεις και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Διαβάστε: «Στερεότητα, ο νεαρός ενήλικας»
 • Αιθέριος: Το Ethereal Summit συγκεντρώνει οικοδόμους, φιλόσοφους, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, καλλιτέχνες και ανθρωπιστές από όλο τον κόσμο για δύο ημέρες αφήγησης ιστοριών και ανταλλαγής γνώσεων σχετικά με το πώς μπορούμε να χτίσουμε το αποκεντρωμένο μέλλον μας μαζί χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain. Ρολόι: “Γιατί ελέγχουμε – Παρουσίαση #EtherealTLV “

Συμμαχίες και πρωτοβουλίες

 • Το Πρόγραμμα του Μπρούκλιν: Μια συνεργασία σε όλη τη βιομηχανία που χρησιμοποιεί νόμο, κανονισμού και πολιτική blockchain για την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης και της προστασίας των καταναλωτών.

Ομιλίες και επιχειρήσεις

Adhara:

Διαχείριση ρευστότητας και διεθνείς πληρωμές για αποκεντρωμένα χρηματοοικονομικά δίκτυα.

Ανταλλαγή αέρα

Μια πλατφόρμα που διευκολύνει την εύρεση, την τιμή και το εμπόριο token peer-to-peer στο blockchain Ethereum.

Αλέθιο

Μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων εξερεύνησης, ανάλυσης και πρόβλεψης blockchain για το δίκτυο Ethereum.

Allinfra

Όλη η υποδομή, για όλες – πλατφόρμα για τη συμβολισμό μεγάλης κλίμακας μη καταχωρισμένης υποδομής.

Δίκτυο Bounties

Εκτέλεση ανεξάρτητων εργασιών, πληρωμή σε οποιοδήποτε διακριτικό Ethereum μετά την επιτυχή ολοκλήρωση.

Εμφύλιος

Μια πλατφόρμα για βιώσιμη και αξιόπιστη δημοσιογραφία που χρησιμοποιεί ανοιχτή διακυβέρνηση και κρυπτοοικονομική.

Αποκρυπτογράφηση πολυμέσων

Ένας καθημερινός ιστότοπος ειδήσεων που καλύπτει όλα τα πράγματα κρυπτογράφηση και την έλευση του αποκεντρωμένου ιστού.

Οργια

Ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο αξιολόγησης από ομοτίμους που αποτελεί τη βάση ενός καθολικού ακαδημαϊκού συστήματος.

Gitcoin

Ο ευκολότερος τρόπος για να αξιοποιήσετε την κοινότητα ανοιχτού κώδικα για να παρακινήσετε ή να δημιουργήσετε έσοδα από την εργασία.

Γνώση

Το Gnosis χτίζει νέους μηχανισμούς αγοράς για να καταστεί δυνατή η κατανομή των πόρων – από περιουσιακά στοιχεία σε κίνητρα και πληροφορίες σε ιδέες.

Πλέγμα+

Αξιοποιεί το δημόσιο blockchain Ethereum για να παρέχει στους καταναλωτές άμεση πρόσβαση σε αγορές ενέργειας χονδρικής

Infura

Ένα κλιμακούμενο, βασισμένο σε πρότυπα, παγκόσμια κατανεμημένο σύμπλεγμα και τελικό σημείο API για Ethereum, IPFS και άλλες υποδομές.

Καλέιντο

Μια εταιρική πλατφόρμα SaaS all-in-one που απλοποιεί ριζικά τη δημιουργία και τη λειτουργία ασφαλών δικτύων blockchain και επιταχύνει το ταξίδι από το PoC στην παραγωγή.

Κάουρι

Το δίκτυο τεχνικών γνώσεων της κοινότητας Ethereum.

MetaMask

Το MetaMask είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που σας επιτρέπει να εκτελείτε Ethereum dApps απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας χωρίς να εκτελείτε έναν πλήρη κόμβο Ethereum.

Μύθος

Ένα API ανάλυσης ασφάλειας για έξυπνα συμβόλαια Ethereum. Ενισχύει εργαλεία που φέρνουν ασφάλεια στο έξυπνο συμβόλαιο SDLC.

OpenLaw

Ένα πρωτόκολλο βασισμένο σε blockchain για τη δημιουργία και την εκτέλεση νομικών συμφωνιών με φιλικό προς τον χρήστη και συμβατό τρόπο.

Panvala

Ένα αποκεντρωμένο ίδρυμα που παρέχει βιώσιμη χρηματοδότηση μέσω επιχορηγήσεων.

PegaSys

Μια ομάδα μηχανικών πρωτοκόλλου που χτίζει την τεχνολογία Ethereum για τη δημόσια κοινότητα αλυσίδων και κορυφαίες επιχειρήσεις.

Τράουμ

Ίδιο έργο, νέο όνομα. Η Treum βοηθά τις επιχειρήσεις να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη με τους πελάτες τους φέρνοντας διαφάνεια, ιχνηλασιμότητα και εμπορευσιμότητα στις αλυσίδες εφοδιασμού.

Υτανο

Ένα περιβάλλον ανάπτυξης, ένα πλαίσιο δοκιμών και ένας αγωγός περιουσιακών στοιχείων για έξυπνες συμβάσεις και dapps με βάση το Ethereum.

Αξιοπιστία

Μια πλατφόρμα φύλαξης για τη διαφύλαξη κρυπτογραφικών στοιχείων, με προσαρμόσιμους έξυπνους λογαριασμούς για διαφορετικές ανάγκες πελατών

uPort

Μια αυτοδύναμη πλατφόρμα διαχείρισης ταυτότητας που επιτρέπει στους χρήστες να εγγράφουν τη δική τους ταυτότητα στο Ethereum, να στέλνουν και να ζητούν διαπιστευτήρια, να υπογράφουν συναλλαγές και να διαχειρίζονται με ασφάλεια κλειδιά και δεδομένα.

3 κουτί

Προφίλ και κατανεμημένη υποδομή βάσεων δεδομένων για το Ethereum.

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map