Το ConsenSys Σας προσκαλεί στη Σύγκλιση, το Παγκόσμιο Συνέδριο Blockchain

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Contents

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

HomeBlogΕκδηλώσεις και συνέδρια

Το ConsenSys Σας προσκαλεί στη Σύγκλιση, το Παγκόσμιο Συνέδριο Blockchain

Συμμετάσχετε 1.500 συμμετέχοντες στη Μάλαγα για 2,5 ημέρες παρουσιάσεων, πάνελ, hackathons και εργαστηρίων που εστιάζονται στην πολιτική. Από ConsenSys 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 5 Νοεμβρίου 2019

Σύγκλιση Το Παγκόσμιο Συνέδριο

Τι είναι η σύγκλιση?

Σύγκλιση είναι το πρώτο οργανωμένο παγκόσμιο συνέδριο blockchain. Η σύγκλιση φέρνει κοντά 1500 εξέχοντα άτομα από την παγκόσμια κοινότητα για μια διεξοδική εξερεύνηση των ταυτόχρονων τάσεων στην τεχνολογία blockchain, τη ρύθμιση και την έρευνα. Με τη συμμετοχή της παγκόσμιας βιομηχανίας blockchain, των ρυθμιστικών αρχών, των υπευθύνων χάραξης πολιτικής, των επιρροών του C-Suite και των μελών της κοινότητας κοινωνικών επιπτώσεων, το Convergence πρόκειται να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τη συζήτηση των εφαρμογών που βασίζονται σε blockchain / DLT για πολλά ακόμη χρόνια..

 

Στη Σύγκλιση, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία:

  • Μιλήστε απευθείας με ρυθμιστικές αρχές και πολιτικούς.
  • Συμμετοχή σε καθορισμένες προτεραιότητες blockchain για το επόμενο έτος.
  • Συζητήστε το blockchain «μεγάλη εικόνα» από κυβερνητικές, κοινωνικοπολιτικές και τεχνολογικές οπτικές γωνίες

Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή

Τα ακόλουθα θέματα είναι στο μυαλό των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο: 

Ταυτότητα

Είναι πλέον δυνατό να δημιουργηθούν νέα πλαίσια ταυτότητας με βάση την έννοια των αποκεντρωμένων ταυτοτήτων – ενδεχομένως να περιλαμβάνει ένα ενδιαφέρον υποσύνολο αποκεντρωμένης ταυτότητας γνωστή ως αυτο-κυρίαρχη ταυτότητα (SSI). Τι πρέπει να κάνουν οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής για την προώθηση του αποκεντρωμένου τοπίου ταυτότητας στην Ευρώπη?

Διακοπή των μονοπωλίων δεδομένων

Θα ενισχύσει η DLT τη θέση των διαμεσολαβητών και των κεντρικών δικτύων ή θα παρέχει μια αποκεντρωμένη, πιο δίκαιη επιλογή για τη σημερινή κοινωνία; Πολυεθνικές εταιρείες όπως η Google, η Amazon και η Alibaba ρίχνουν δισεκατομμύρια σε επενδύσεις σχετικών περιπτώσεων χρήσης. Εργάζονται με δικά τους συμφέροντα, δημιουργούν νέα επιχειρηματικά μοντέλα ή επιλέγουν το αποκεντρωμένο μέλλον; Σε περίπτωση που οι ρυθμιστικές αρχές ανησυχούν ή συνεργάζονται? 


Το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο της τεχνολογίας Blockchain

Όλες οι σημαντικές νέες τεχνολογίες θα διασταυρωθούν σε κάποιο σημείο με το υφιστάμενο νομικό και κανονιστικό πλαίσιο. Πολλές τρέχουσες περιπτώσεις χρήσης blockchain υπάρχουν σήμερα σε νομικά και κανονιστικά προβλήματα. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για νομική και κανονιστική σαφήνεια σχετικά με την τεχνολογία blockchain.

Και πολλα ΑΚΟΜΑ

Λεπτομέρειες συνεδρίου:

Οι οποίοι: 

1.500 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων Πολιτικών, Ρυθμιστικών Αρχών, Κεντρικών Τραπεζών, Τεχνολόγων,

Επιχειρηματίες, στελέχη C-Suite, ηγέτες σκέψης Blockchain, ακαδημαϊκοί και ακτιβιστές από όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική

Πότε:

11-13 Νοεμβρίου 2019

Που:

Εμπορική Έκθεση και Συνεδριακό Κέντρο στη Μάλαγα της Ισπανίας

Πώς να αποκτήσετε εισιτήριο:

Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή

Συζητήσεις για να συνεχίσετε στο ραντάρ σας:

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019
Σιμόνα Ποπ, Συνιδρυτής και CMO του Bounties Network

Blockchain για μια βιώσιμη κοινωνία και νέα επιχειρηματικά μοντέλα | ΕΛΕΓΧΟΣ 1 | 14:15 – 15:00.

Η Simona Pop είναι δημιουργική στρατηγική και δημιουργός κοινότητας, που εργάζεται για τον επανασχεδιασμό του τρόπου με τον οποίο τα άτομα και οι κοινότητες λειτουργούν ως συνιδρυτής του Bounties Network. Το Bounties Network είναι τόσο ένα πρωτόκολλο όσο και ένα προϊόν, ζωντανά στο κεντρικό δίκτυο Ethereum blockchain, ενισχύοντας τα bounties που πληρώνουν σε οποιοδήποτε διακριτικό στο Ethereum σε κάθετους κλάδους. Ως αποτέλεσμα, το έργο αξιοποιεί την τεχνολογία blockchain για τη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας και νέων επιχειρηματικών μοντέλων καθημερινά. Η Simona θα μοιραστεί τις γνώσεις της από την τελευταία πρωτοβουλία του Bounties Network, Bounties for the Oceans: Bounty for Basura, δείχνοντας πώς το DLT μπορεί να έχει σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές. 

Vanessa Grellet, Εκτελεστικός διευθυντής @ ConsenSys

Το Μέλλον της Αειφορίας: Τεχνικές Μέτρησης Κοινωνικών Επιπτώσεων | Αμφιθέατρο 1 | 15:00 – 15:30.

Η Vanessa ηγείται οικονομικών υπηρεσιών, πολυτελών αγαθών, λιανικής, καλλιτεχνικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών στο ConsenSys. Είναι Πρόεδρος του συνασπισμού κοινωνικών επιπτώσεων blockchain (BSIC) και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνασπισμού Blockchain Λογιστικής. Η Vanessa έχει εκτεταμένη εμπειρία ως στέλεχος χρηματοδότησης και τεχνολογίας με αποδεδειγμένη επιτυχημένη ιστορία εργασίας στον κλάδο των κεφαλαιαγορών. 

Steven Haft, επικεφαλής της παγκόσμιας εταιρικής σχέσης

Blockchain που απελευθερώθηκε για δράση για το κλίμα | Συζήτηση ομάδας | Αμφιθέατρο 2 | 15: 45 ώρες – 16:30 ώρες.

Εστίαση: Η κλιματική κρίση εγείρει αναστατωτικά ζητήματα που απαιτούν, ως μέρος της απόκρισης, τη χρήση ανατρεπτικών τεχνολογιών όπως το Blockchain. Ο στόχος αυτής της συνεδρίασης είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα επιλογών για την αξιοποίηση των τεχνολογιών Blockchain για την υποστήριξη δράσεων για το κλίμα. Το πάνελ θα συγκεντρώσει υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, εμπειρογνώμονες χρηματοδότησης και επαγγελματίες που έχουν από πρώτο χέρι εμπειρία στη χρήση τεχνολογιών blockchain για την υποστήριξη προγραμμάτων δράσης για το κλίμα. Θα συζητήσουν περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας Blockchain στη δράση για το κλίμα και τη χάραξη πολιτικής για το κλίμα και όπου είναι διαθέσιμες μοιράζονται εμπειρίες σχετικά με την εφαρμογή της.

Pelle Brængaart, CTO στο uPort

INATBA WG Identity Round Table | Μεγάλο δωμάτιο 1 | 15:45 ώρα. – 16:30.

Ως CTO του uPort, μια αυτόνομη ταυτότητα και μια πλατφόρμα δεδομένων, η Pelle διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε έργα που σχετίζονται με Ethereum και Blockchain με έμφαση στην ταυτότητα και στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Ο Pelle θα εμβαθύνει στα ρυθμιστικά ζητήματα που προκύπτουν κατά τη χρήση αποκεντρωμένης ταυτότητας τόσο για τους χρήστες όσο και για τις οντότητες. Το uPort θα λανσάρει τη νέα του πλατφόρμα Serto στο Convergence. 

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019
Κέν Τιμσίτ, Διευθύνων Σύμβουλος στο ConsenSys Paris

Προοπτικές για το Blockchain από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Προστασίας Δεδομένων | Αμφιθέατρο 1 | 14:30 – 15:00.

Ο Ken Timsit είναι Διευθύνων Σύμβουλος στο ConsenSys, με επίκεντρο τη Γαλλία και την ηπειρωτική Ευρώπη. Ως μέρος του ρόλου του, ο Ken ηγείται σχέσεων υψηλού επιπέδου με μεγάλες εταιρείες και κυβερνήσεις, εκτελεί προγράμματα ανάπτυξης εφαρμογών και συμβούλων και προσδιορίζει ευκαιρίες για νέα προϊόντα και επιχειρήσεις εξωτερικά και εσωτερικά. Είναι μέλος της επιτροπής διαχείρισης του «Παρατηρητηρίου και Φόρουμ της ΕΕ Blockchain», μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Λούντοβιτς Κουρτσέλας, Κυβερνητική στρατηγική Lead @ ConsenSys Paris

Εργαστήριο Παρατηρητηρίου και Φόρουμ της ΕΕ για τις δεξιότητες | Αίθουσα συνεδρίων 2.2 | 11:15 π.μ.-12: 45 ώρες.

Ο Λούντοβιτς είναι κυβερνητικός επικεφαλής στρατηγικής στο ConsenSys. Διαχειρίζεται επί του παρόντος το Παρατηρητήριο και το Φόρουμ Blockchain της ΕΕ, ένα έργο που ξεκίνησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο Λούντοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του ως ευαγγελιστής μάρκετινγκ για το κοινό προγραμματιστών της Microsoft, και μετά μετακόμισε στο Εργαστήριο Ψηφιακής και Καινοτομίας στις υπηρεσίες κινητών αξιών BNP Paribas. Μέσα στο ConsenSys, είναι σημείο αναφοράς στην ταυτότητα, την τυποποίηση και το παιχνίδι ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Blockchain Game Alliance.

Ανυπομονούμε να σας δούμε στη Σύγκλιση! Η ομάδα θα χαρεί να γνωρίσει όλους τους επισκέπτες στο περίπτερο μας.

***

Μεταβείτε στη Σύγκλιση με ενημέρωση.

Διαβάστε το Παρατηρητήριο Blockchain της ΕΕ και το Νομικό και Κανονιστικό Πλαίσιο του Blockchains και την Έκθεση Έξυπνων Συμβάσεων →

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα κοινωνικό κουπόνιΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα κοινωνικό κουπόνι

Το μέλλον των ψηφιακών στοιχείων ενεργητικού και του DeFiΔιαδικτυακό σεμινάριο

Το μέλλον των οικονομικών: Ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map