Η ConsenSys ανακοινώνει συνεργασία με το δίκτυο Blockchain Services της Κίνας

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

Η ConsenSys ανακοινώνει συνεργασία με το δίκτυο υπηρεσιών Blockchain της Κίνας

από ConsenSys 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2021

Διαφήμιση απαρτίας BSN


Η απαρτία του ConsenSys θα είναι πλέον διαθέσιμη στο δίκτυο εξυπηρέτησης (BSN) που βασίζεται στο Blockchain της Κίνας, το εθνικό πρόγραμμα blockchain της χώρας

Η ConsenSys ανακοίνωσε σήμερα μια συνεργασία με την Δίκτυο υπηρεσιών με βάση το Blockchain (BSN) να καταστήσει το blockchain πιο προσβάσιμο για επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς. Στο πλαίσιο της εταιρικής σχέσης, το ConsenSys Korum, ένα στρώμα πρωτοκόλλου ανοιχτού κώδικα που χρησιμεύει ως βάση για τις επιχειρήσεις για τη δημιουργία εταιρικών λύσεων με βάση το Ethereum, θα είναι διαθέσιμο σε περίπου 80 διαφορετικές πόλεις μέσω των δημόσιων κόμβων της BSN σε όλη την ηπειρωτική Κίνα. 

Το ConsenSysorum είναι ένα επίπεδο πρωτοκόλλου ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν το Ethereum για τις εφαρμογές blockchain παραγωγής τους. Οι επιχειρήσεις βασίζονται στην απαρτία ConsenSys για να παρέχουν τα δίκτυα εταιρικού επιπέδου που χρειάζονται για να ξεκλειδώσουν αξία με το blockchain Η απαρτία ConsenSys μπορεί να ενσωματωθεί σε λειτουργικές μονάδες από ConsenSys, προμηθευτές τρίτων κατασκευαστών ή εσωτερικούς προγραμματιστές για τη δημιουργία υψηλής απόδοσης, προσαρμόσιμων εφαρμογών.

Το BSN είναι ένα περιβάλλον cloud-εξειδικευμένο σε blockchain με ενοποιημένη διαχείριση πιστοποιητικών, API πύλης, έξυπνα SDK συμβολαίων, αλγόριθμους κρυπτογράφησης για εγκεκριμένα πλαίσια και στοίβες δημόσιων κόμβων αλυσίδας για εύκολη πρόσβαση. Το BSN στοχεύει στην επίλυση του προβλήματος υψηλού κόστους της ανάπτυξης και συντήρησης blockchain dApp παρέχοντας ένα κοινόχρηστο περιβάλλον πόρων και μια λύση ενιαίας εξυπηρέτησης για προγραμματιστές. Το ConsenSys Korum θα συσκευαστεί με άλλα κεντρικά εξουσιοδοτημένα και δημόσια δίκτυα blockchain για πώληση σε επιχειρήσεις και κυβερνήσεις, προσφέροντας μια πολύ μεγαλύτερη και βαθύτερη αγορά στην Κίνα.

Υποστηριζόμενος από το Κρατικό Κέντρο Πληροφοριών της Κίνας (SIC), ένα think tank στο πλαίσιο της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC), του υψηλότερου οργανισμού οικονομικού σχεδιασμού, το BSN είναι ένα cross-cloud, cross-portal, cross-framework, blockchain- βασισμένο σε παγκόσμιο δίκτυο υποδομής για να δώσει τη δυνατότητα σε προγραμματιστές και εταιρείες να δημιουργήσουν, να αναπτύξουν και να διαχειριστούν αποκεντρωμένες εφαρμογές επόμενης γενιάς πιο αποτελεσματικά, άνετα και με χαμηλό κόστος σε πολλά διαφορετικά πρωτόκολλα με ένα ενιαίο πρότυπο. Η Red Date Technology, μια εταιρεία λογισμικού με έδρα το Πεκίνο, η China UnionPay και η China Mobile είναι οι ιδρυτικές εταιρείες πίσω από το BSN. Η τεχνολογία Red Date επιβλέπει το R&Δ, καθημερινές λειτουργίες και συντήρηση του BSN. 

Τους επόμενους μήνες, το GoQuorum θα γίνει διαλειτουργικό με ορισμένα πλαίσια και πρωτόκολλα που αποτελούν ήδη μέρος του BSN μέσω Κόμβος Επικοινωνιών Interchain της BSN. Οι προγραμματιστές μπορούν σύντομα να βασιστούν στην απαρτία και να επιτύχουν εύκολη διαλειτουργικότητα στο BSN για να δημιουργήσουν προηγμένα συστήματα πληροφορικής που μπορούν να ικανοποιήσουν την εξελιγμένη επιχειρηματική λογική. Οι εφαρμογές ConsenSys Codefi όπως Orchestrate, Workflow και Assets θα είναι διαθέσιμες στην αγορά BSN, έτσι ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να δημιουργούν πιο γρήγορα αξιόπιστες και επεκτάσιμες επιχειρηματικές εφαρμογές. Τα προγράμματα κατάρτισης προγραμματιστών Blockchain που διευκολύνονται από την τεχνολογία Red Date Technology θα ξεκινήσουν σε εθνικό επίπεδο. 

«Μετά το λανσάρισμα, η BSN θα συμπεριλάβει την απαρτία στα εκπαιδευτικά προγράμματα της BSN το 2021 για να επιταχύνει σημαντικά την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain και των λύσεων που βασίζονται στο Ethereum στην Κίνα. Το GoQuorum θα είναι επίσης διαλειτουργικό με άλλα εγκεκριμένα πλαίσια και ανοιχτά εγκεκριμένα πλαίσια στο BSN, οικοδομώντας τον ακρογωνιαίο λίθο blockchain για τη «νέα υποδομή» στην Κίνα », δήλωσε ο Yifan He, Διευθύνων Σύμβουλος της Red Date Technology και εκτελεστικός διευθυντής της BSN Development Association.

«Τα αποκεντρωμένα πρωτόκολλα όπως το Ethereum είναι μια σημαντική ανακάλυψη στο πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε την εμπιστοσύνη σε όλα τα συστήματά μας, διευκολύνοντας τη βαθύτερη συνεργασία και τη δημιουργία ψηφιακών στοιχείων. Η απαρτία ConsenSys είναι μοναδική στο ότι καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών για τις επιχειρήσεις όσον αφορά το απόρρητο και τις επιτρεπόμενες δυνατότητες, αλλά εξακολουθεί να είναι συμβατή με το Ethereum mainnet. Πιστεύουμε ότι τα διάφορα πρωτόκολλα blockchain ανοιχτού κώδικα πρέπει να λειτουργούν και με το BSN κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για να φέρουμε την απαρτία ConsenSys σε πολλές επιχειρήσεις στην Κίνα που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από διαφανή συνεργατικά δίκτυα επιχειρήσεων », δήλωσε ο Joseph Lubin, ιδρυτής του ConsenSys.

Από την κυκλοφορία του τον Απρίλιο του 2020, το BSN έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα οικοσυστήματα blockchain επιχειρήσεων στον κόσμο. Σχεδιασμένο ως η βασική υποδομή του Digital Silk Road, το BSN έχει αναπτύξει περισσότερες από 2.000 εφαρμογές blockchain σε επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς στην Κίνα. 108 δημόσιοι κόμβοι έχουν αναπτυχθεί συνδέοντας περισσότερες από 80 πόλεις σε όλη την ηπειρωτική Κίνα και 8 δημόσιους κόμβους σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Φέτος, το BSN στοχεύει να έχει πάνω από 10 άδεια και 30 ακόμη δημόσια πρωτόκολλα blockchain για χρήση από προγραμματιστές με χαμηλό κόστος στο παγκόσμιο δίκτυο.

Το ConsenSys θα συνεργαστεί με τον επιταχυντή BSN σχετικά με τη χρήση της απαρτίας ConsenSys. 

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε το ConsenSys στο Twitter: @Consensys και WeChat: ConsenSysNews

Σχετικά με το ConsenSys:

Η ConsenSys είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού Ethereum. Δίνουμε τη δυνατότητα σε προγραμματιστές, επιχειρήσεις και ανθρώπους παγκοσμίως να δημιουργήσουν εφαρμογές επόμενης γενιάς, να ξεκινήσουν σύγχρονες χρηματοοικονομικές υποδομές και να αποκτήσουν πρόσβαση στον αποκεντρωμένο ιστό. Η σουίτα προϊόντων μας, αποτελούμενη από Infura, Απαρτία, Codefi, MetaMaskΥτανο και το Diligence, εξυπηρετεί εκατομμύρια χρήστες, υποστηρίζει δισεκατομμύρια ερωτήματα που βασίζονται σε blockchain για τους πελάτες μας και έχει χειριστεί δισεκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακά στοιχεία. Το Ethereum είναι το μεγαλύτερο προγραμματιζόμενο blockchain στον κόσμο, που οδηγεί στην υιοθέτηση επιχειρήσεων, στην κοινότητα προγραμματιστών και στη δραστηριότητα DeFi. Σε αυτό το αξιόπιστο ίδρυμα ανοιχτού κώδικα, χτίζουμε την ψηφιακή οικονομία του αύριο. Για να εξερευνήσετε τα προϊόντα και τις λύσεις μας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://consensys.net/.

Σχετικά με το BSN:

Για να μάθετε περισσότερα για το BSN επισκεφθείτε: https://www.bsnbase.com/ (Κινέζικα) και http://bsnbase.io (Αγγλικά).

Σχετικά με την τεχνολογία Red Date: 

Η Red Date (Χονγκ Κονγκ) Technology Co., Ltd. («Red Date Tech»), ένα από τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη του Network Service με βάση το Blockchain (BSN), ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ. Είναι ο αρχιτέκτονας του BSN και είναι υπεύθυνος για το BSN&D και καθημερινή λειτουργία και συντήρηση. Πριν διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στο BSN, η Red Date Tech υπήρξε κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας για την κατασκευή έξυπνων πόλεων στην Κίνα εδώ και χρόνια μαζί με την China Mobile και την China UnionPay. Στείλτε ερωτήσεις στο [προστατευμένο μέσω email].

Επαφές πολυμέσων:

[προστατευμένο μέσω email]

Codefi AssetsCodefi Orchestratecodefi workflowConsenSys KorumNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me