Η ConsenSys ξεκινά τη συμμόρφωση με την Codefi

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

Η ConsenSys ξεκινά τη συμμόρφωση με την Codefi

Η ConsenSys ανακοινώνει την κυκλοφορία του Codefi Compliance, μιας αυτοματοποιημένης και ευέλικτης πλατφόρμας κανονισμών και συμμόρφωσης για ψηφιακά στοιχεία. από ConsenSys 8 Ιουνίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουνίου 2020

codefi ήρωας συμμόρφωσης


Νέα Υόρκη– Η ConsenSys ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του Codefi Compliance, μιας αυτοματοποιημένης και ευέλικτης πλατφόρμας κανονισμών και συμμόρφωσης για ψηφιακά στοιχεία. Το Codefi Compliance είναι μια νέα προσφορά στη σουίτα προϊόντων Codefi, η οποία ενισχύει συλλογικά το εμπόριο και τη χρηματοδότηση βελτιστοποιώντας τις επιχειρηματικές διαδικασίες και ψηφιοποιώντας χρηματοοικονομικά μέσα. Ως λύση επόμενης γενιάς για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML) και την αντιμετώπιση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας (CFT), η Codefi Compliance διασφαλίζει ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία πληρούν τις κανονιστικές προσδοκίες χωρίς να διακυβεύονται οι απαιτήσεις της αγοράς και των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από τη δικαιοδοσία και το σχεδιασμό. Είναι η μόνη λύση συμμόρφωσης που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για περιουσιακά στοιχεία με βάση το Ethereum και κατασκευάστηκε από την ConsenSys, ηγέτη στην ανάπτυξη του Ethereum. 

Ιστορικά, η συμμόρφωση AML / CFT έχει χρησιμοποιήσει τις οδηγίες γνώσης-πελάτη (KYC), οι οποίες απαιτούν από τα ιδρύματα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών να καταβάλουν προσπάθειες για την επαλήθευση της ταυτότητας, της καταλληλότητας και των κινδύνων που σχετίζονται με τη συνεργασία με τους πελάτες της. Το Codefi Compliance παρέχει γνώση της συναλλαγής σας (KYT), το οποίο είναι κρίσιμο για την αποκεντρωμένη υποδομή και παρέχει το επόμενο επίπεδο στην ανάλυση συμμόρφωσης. Το KYT διατηρεί το απόρρητο αξιολογώντας τις συμπεριφορές των συμμετεχόντων διευθύνσεων και όχι την ταυτότητα των συμμετεχόντων. Παρέχοντας την παρακολούθηση KYT σχεδιασμένη για περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται σε blockchain με τα υψηλότερα ποιοτικά δεδομένα on-chain, η Codefi Compliance παρέχει ελέγχους AML για να διασφαλίσει ότι οι συναλλαγές μπορούν να παραμείνουν ανώνυμες, ενώ συμμορφώνονται με τους κανονισμούς. 

Το Codefi Compliance ενδυναμώνει τους πελάτες με εργαλεία για την αξιολόγηση κινδύνου, τη διαχείριση κινδύνων και την έρευνα κινδύνου. Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται καθολικές λειτουργίες από έναν λογαριασμό προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις συμμόρφωσης σύμφωνα με τη δικαιοδοσία, διαχειρίζοντας απρόσκοπτα πολλαπλές ρυθμίσεις σε διεθνή τμήματα. Το Codefi Compliance παρέχει επίβλεψη συμμόρφωσης σε πραγματικό χρόνο και κατάσταση κινδύνου για όλα τα ψηφιακά στοιχεία με φίλτρα για ετικέτες, προσδιορισμένα χαρακτηριστικά, συμμόρφωση συναλλαγών και επίπεδο κινδύνου. Οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τις δραστηριότητες περιουσιακών στοιχείων, τη συμπεριφορά των χρηστών, τις συναλλαγές, τη ροή κεφαλαίων και την προβολή δεδομένων ανάλυσης για τις τάσεις spot. Οι πληροφορίες που προέρχονται από το Codefi Compliance μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν δυναμικούς κανονισμούς να διασφαλίσουν ότι πληρούνται όλες οι απαιτήσεις χωρίς να διακόπτεται η ροή της διαδικασίας. 

Διαθέτει διερεύνηση κινδύνου συμμόρφωσης

Το Ethereum συνεχίζει να κερδίζει δυναμική ως το προγραμματιζόμενο blockchain επιλογής για επιχειρήσεις, καθώς η πλειονότητα των μεγαλύτερων εταιρειών στον κόσμο που χρησιμοποιούν blockchain είναι με βάση το Ethereum. Πριν από τη συμμόρφωση με την Codefi, οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με ψηφιακά στοιχεία στο Ethereum αντιμετώπισαν την πρόκληση να αντιμετωπίσουν διάφορα πρότυπα και υλοποιήσεις για κάθε στοιχείο και να διαχειριστούν την περίπλοκη βάση δεδομένων του δικτύου. Η Codefi Compliance χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο για να παρέχει μια λύση AML / CFT συμβατή με την Ether και τα πιο διαδεδομένα πρότυπα διακριτικών όπως ERC20, ERC721, ERC179, ERC777, μαζί με αξιοσημείωτα stablecoins όπως DAI, USDC και Tether, καλύπτοντας πάνω από 280.000 τύπους ψηφιακών περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται στο Ethereum. Είναι η πρώτη λύση που δημιουργήθηκε για ψηφιακά στοιχεία που θα εκτελούνται στο ETH 2.0, την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση δικτύου που θα αυξήσει εκθετικά τις συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και θα επιτρέψει την κλίμακα Ethereum. 

«Η παροχή ισχυρής συμμόρφωσης AML / CFT για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με βάση το Ethereum είναι ένα βασικό βήμα για να φέρει τη θεσμική χρηματοοικονομική βιομηχανία σε αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. Το Codefi Compliance είναι η επόμενη ενότητα στη σουίτα προϊόντων μας για την εξάλειψη της πολυπλοκότητας και του κινδύνου κατά τη χρήση του DeFi και για να βοηθήσουμε κάθε επιχείρηση να ωφεληθεί από τη χρήση ψηφιακών στοιχείων Lex Sokolin, Global Co-Head του ConsenSys Codefi. 

Το Codefi Compliance έχει δημιουργηθεί για κάθε επιχείρηση που αλληλεπιδρά με ψηφιακά στοιχεία στο Ethereum. Πλατφόρμα αγοράς προβλέψεων Θέαμα αξιοποιεί τη Συμμόρφωση Codefi για να διασφαλίσει ότι οι συναλλαγές που χρησιμοποιούν μάρκες συμμορφώνονται με τους τοπικούς κανονισμούς. «Ως πλατφόρμα αγοράς πρόβλεψης μη-εθελοντικής φύσης, η Sight έψαχνε για μια λύση κρυπτογράφησης AML που θα ήταν εύκολο να ενσωματωθεί, φιλική προς το χρήστη και να καλύψει όλα τα διακριτικά Ethereum. Ο Codefi έλεγξε όλα τα κουτιά, δίνοντας στους ρυθμιστές την ηρεμία ότι η Sight πληροί τα υψηλότερα πρότυπα AML », δήλωσε ο Graeme Barnes, Product Manager, Sight.

Το Codefi Compliance είναι διαθέσιμο σήμερα στη διεύθυνση codefi.consensys.net/compliance.  

Εξερευνήστε τη συμμόρφωση του Codefi σήμερα

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λύση συμμόρφωσης AML-CFT για κρυπτογράφηση και ψηφιακά στοιχεία. Εξερευνήστε το CodefiNewsletterΕγγραφείτε στο newsletter μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me