Το ConsenSys εγκαινιάζει το Codefi Data API

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕπιχείρησηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Αρχική ΣελίδαBlogCodefi Δεδομένα

Το ConsenSys εγκαινιάζει το Codefi Data API

από την Nicole Adarme 1 Απριλίου 2020 Δημοσιεύτηκε την 1η Απριλίου 2020

Δεδομένα χαρακτηριστικών

Εμείς στην ConsenSys Codefi Data έχουμε κυκλοφορήσει το Codefi Data API ως τρόπος για τους χρήστες και τους συμμετέχοντες της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) να έχουν άμεση και σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση σε αξιολογήσεις DeFi και δεδομένα κινδύνου, όπως έξυπνος κίνδυνος συμβολαίου, ρευστότητα, ασφάλεια και κεντροποίηση. 

Έχουμε συγκεντρωτικές πληροφορίες σχετικά με τα πρωτόκολλα δανεισμού DeFi και τα έξυπνα συμβόλαια, ώστε τα δεδομένα να έχουν πιο νόημα για χρήστες και dapps. Η ομάδα μας DeFi Score έχει συλλέξει και συνθέσει πληροφορίες που είναι επί του παρόντος διασκορπισμένες σε πολλές πηγές σε ένα εμπλουτισμένο μοντέλο δεδομένων που είναι τώρα διαθέσιμο για άμεση χρήση της κοινότητας. Με αυτό το API, οι προγραμματιστές, οι επενδυτές, οι επιχειρήσεις και οι λάτρεις της DeFi μπορούν πλέον να ανακτήσουν αυτά τα δεδομένα κινδύνου DeFi σε μια μορφή εύκολης ενσωμάτωσης που υποστηρίζει καλύτερα τα έργα τους, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν ή να διατηρήσουν προσαρμοσμένη υποδομή ευρετηρίασης.

Πιστεύουμε ότι το πραγματικό δυναμικό της ανοικτής αποκεντρωμένης χρηματοδότησης είναι η απόλυτη προβολή και διαφάνεια σε όλα τα πρωτόκολλα για να κατανοήσουμε τι, πώς και γιατί τα πράγματα είναι όπως είναι, είτε πρόκειται για επιτόκια είτε για διαφορετικά αποκεντρωμένα χρηματοοικονομικά προϊόντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε την πλατφόρμα δεδομένων ConsenSys Codefi – για να προσφέρουμε στους χρήστες ακριβή και ενεργά δεδομένα για να ενισχύσουν το μέλλον των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Παρουσιάζουμε το Codefi Data API για να ανοίξουμε αυτά τα δεδομένα DeFi στους χρήστες μας σε μια εύχρηστη, αναγνώσιμη από μηχανή μορφή. 

Μία από τις βασικές αρχές της ομάδας μας είναι η υποστήριξη και ανάπτυξη της κοινότητας. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς η κοινότητα DeFi να συνεργάζεται και να βασίζεται στη μεθοδολογία των δεδομένων και της βαθμολογίας μας. Για αυτόν τον λόγο το API μας θα έχει ένα επίπεδο υπηρεσίας που είναι δωρεάν στη χρήση. Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση αναπτύσσεται ραγδαία, αλλά εξακολουθούμε να βλέπουμε τους εαυτούς μας στη μεγαλύτερη φάση δοκιμών καθώς το οικοσύστημα παρουσιάζει ό, τι είναι δυνατό με το DeFi. Η Codefi Data είναι παθιασμένη με το να φέρει περισσότερη διαφάνεια, και συνεπώς λογοδοσία, και ως εκ τούτου ωριμότητα στον χώρο μας, και μας αρέσει να παρακολουθούμε καθένα από αυτά τα πρωτόκολλα DeFi καθώς αυτά αναδύονται και μεγαλώνουν.

Κάνε εγγραφή τώρα για πρόσβαση στο API δεδομένων Codefi ConsenSys!

Γιατί τα δεδομένα DeFi είναι σημαντικά

Για όλους τους συμμετέχοντες στις χρηματοπιστωτικές αγορές, η πρόσβαση σε αξιόπιστα, ενεργά δεδομένα είναι το θεμέλιο για χρηματοοικονομική ανάλυση και λήψη αποφάσεων. Η εύρεση των σωστών δεδομένων είναι σπάνια απλή, ωστόσο, και στις παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές αγορές, ολόκληροι κλάδοι έχουν βασιστεί στη δραστηριότητα προμήθειας, οργάνωσης και επιμέλειας δεδομένων για τους πελάτες, προκειμένου να λάβουν πιο εξελιγμένες αποφάσεις βάσει δεδομένων. Η ανάλυση πριν από το εμπόριο, η αποτίμηση περιουσιακών στοιχείων, η διαχείριση χαρτοφυλακίου, η εκτέλεση συναλλαγών, ο διακανονισμός μετά τη διαπραγμάτευση, η διαχείριση κινδύνων, η επεξεργασία χαρτοφυλακίου, η αναφορά απόδοσης και η συμμόρφωση με τους κανονισμούς βασίζονται σε μη αναγνώσιμα από μηχανή. 

Αυτό ισχύει εξίσου για το αναδυόμενο οικοσύστημα DeFi. Crypto fund, crypto traders, δανειστές χρηστών πλατφόρμας, συμμετέχοντες στο δίκτυο, καθώς και πλατφόρμες και τόποι συναλλαγών που χρησιμοποιούνται από αυτούς τους επενδυτές – όλοι χρειάζονται ποιοτικά δεδομένα για να λάβουν ενημερωμένες αποφάσεις. Τα δεδομένα παραμένουν κρίσιμα για την ανάλυση επενδυτικών επιλογών, τη δημιουργία αλγορίθμων, την εύρεση ρευστότητας, την εκτέλεση συναλλαγών, την αξιολόγηση της απόδοσης, την ικανοποίηση των απαιτήσεων συμμόρφωσης και τη διαχείριση χαρτοφυλακίων. Για το DeFi, αυτά τα δεδομένα μπορεί να είναι δύσκολο να προσπελαστούν και μπορεί να υπάρχουν είτε εντός είτε εκτός αλυσίδας. 


Με την αρχική κυκλοφορία του ConsenSys Codefi Data API, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πρόσβαση στη βαθμολογία DeFi Score και σε κρίσιμα βασικά στοιχεία πρωτοκόλλου δανεισμού on-chain και off-chain που αποτελούν είσοδο σε αυτήν την αξιολόγηση. 

Πηγή: Βαθμολογία ConsenSys Codefi DeFi

Πηγή: Βαθμολογία ConsenSys Codefi DeFi

Το σκορ DeFi 

Αρχικά σχεδιάστηκε από μια ομάδα στο ConsenSys, το Βαθμολογία DeFi είναι μια μεθοδολογία ανοιχτού κώδικα για τον ποσοτικό προσδιορισμό του κινδύνου σε άδειες ομάδες δανεισμού και δημιουργήθηκε για να προάγει τη διαφάνεια και την κατανόηση γύρω από τους τεχνικούς και χρηματοοικονομικούς κινδύνους που επηρεάζουν τις αγορές δανεισμού DeFi. Το DeFi Score προσφέρει μια ενιαία, σταθερά συγκρίσιμη τιμή για τη μέτρηση του κινδύνου πρωτοκόλλου, με βάση παράγοντες όπως ο έξυπνος κίνδυνος συμβολαίου, η εξασφάλιση και η ρευστότητα. Το μοντέλο παράγει ένα εύχρηστο σκορ 0-10 που μπορεί να παρουσιαστεί στους χρήστες ή να ενσωματωθεί σε άλλα συστήματα. 

Η διάθεση των δεδομένων βαθμολογίας του DeFi Score μέσω του Codefi Data API δημιουργεί έναν ισχυρό τρόπο για τα δεδομένα και τα αναλυτικά στοιχεία DeFi να εμπλουτίσουν το οικοσύστημά μας. Για παράδειγμα, συνεργαστήκαμε με CoinGecko, κορυφαίος πάροχος ανάλυσης αγοράς κρυπτογράφησης, για την παροχή δεδομένων σχετικών με τον κίνδυνο DeFi για να προσφέρει στους χρήστες μια πιο ολιστική σύγκριση των επιλογών δανεισμού DeFi. Οι χρήστες τους επωφελούνται τώρα από τις πρόσθετες πληροφορίες που παρέχονται από τις βαθμολογίες DeFi Score που ενσωματώνονται στην πλατφόρμα Earn του CoinGecko.

Πηγή: CoinGecko Earn Platform

Πηγή: CoinGecko Earn Platform

Τους επόμενους μήνες, το Codefi Data API θα ενσωματώσει επιπλέον ψηφιακά στοιχεία και δεδομένα DeFi, αντλώντας από υπάρχουσες πλατφόρμες ConsenSys και εξωτερικές πηγές. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε αυτό το API σήμερα και θα σας ενημερώσουμε για το είδος των δεδομένων που θέλετε να δείτε στην πλατφόρμα μας και στη ζωή σας. Το Codefi Data API θα καταστήσει όλα αυτά τα σύνολα δεδομένων διαθέσιμα από ένα μοναδικό, εύχρηστο τελικό σημείο API.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Codefi Data API, επικοινωνήστε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το API και τι συνεπάγεται, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας εδώ. Για να συμμετάσχετε στη συνομιλία σχετικά με δεδομένα DeFi και να μας δώσετε σχόλια, εγγραφείτε στο δικό μας Ομάδα Telegram DeFi Score εδώ. 

Ο Will Janensch, Codefi Data Business θα είναι επικεφαλής

Chris Wessels, Τεχνικός επικεφαλής της Codefi Data

Jordan Lyall, DeFi Score Product Lead 

Ανακοίνωση προϊόντοςΕνημερωτικό δελτίοΕγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map