Το ConsenSys Codefi ανακοινώνει το Ethereum 2.0 Staking Pilot με 6 μέλη

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Αρχική ΣελίδαBlogCodefi

Το ConsenSys Codefi ανακοινώνει το Ethereum 2.0 Staking Pilot με 6 μέλη

Οι Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport και Trustology συμμετέχουν στο Codefi Staking Pilot Program, αποκτήστε πρώιμη πρόσβαση στο Ethereum 2.0 staking solution από το ConsenSys 16 Ιουνίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2020

Δελτίο τύπου Codefi Staking

Οι Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport και Trustology συμμετέχουν στο Codefi Staking Pilot Program, αποκτήστε έγκαιρη πρόσβαση στο Ethereum 2.0 staking solution 

ΛΟΝΔΙΝΟ, 16 Ιουνίου 2020 – Η ConsenSys Codefi λανσάρει μια πλατφόρμα stake-as-a-service Ethereum 2.0 με θεσμική λειτουργικότητα για ανταλλαγές, θεματοφύλακες, κεφάλαια, πορτοφόλια και άλλους πιθανούς πελάτες. Σήμερα, η Codefi αποκάλυψε την πρώτη της ομάδα συμμετεχόντων στο Πιλοτικό Πρόγραμμα, σχεδιασμένη να ενσωματώνει αιτήματα ανατροφοδότησης και λειτουργίας, ενώ σχεδιάζει και κατασκευάζει το Codefi Staking API πριν από την κυκλοφορία του Ethereum 2.0. Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, οι συνεργάτες αποκτούν μια βαθύτερη κατανόηση του Ethereum 2.0 και έχουν την ευκαιρία να είναι πρώτοι στην αγορά παρέχοντας στους πελάτες τους δυνατότητες συμμετοχής Ethereum 2.0. 

Το Codefi Staking είναι χτισμένο πάνω από μια αξιόπιστη στοίβα λογισμικού που δημιουργήθηκε από την ConsenSys. Η αποστολή είναι να παρέχει μια λευκή ετικέτα θεσμικού βαθμού API, με εύκολη και αποτελεσματική πρόσβαση στο δίκτυο Ethereum 2.0, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να εμπλέκονται με ασφάλεια και κερδοφορία στην επόμενη φάση της εξέλιξης του Ethereum.

Προετοιμασία για αναβάθμιση πρωτοκόλλου

Με την πρώτη φάση που αναμένεται να ξεκινήσει το 2020, το Ethereum 2.0 σηματοδοτεί μια πολυαναμενόμενη αναβάθμιση στο δημόσιο κεντρικό δίκτυο Ethereum. Η κυκλοφορία του Ethereum 2.0 είναι ιδιαίτερα σημαντική σε σύγκριση με προηγούμενες αναβαθμίσεις λόγω της εφαρμογής ενός μηχανισμού συναίνεσης Proof of Stake, απομακρύνοντας το δίκτυο από την υπάρχουσα αρχιτεκτονική Proof of Work. Με το Proof of Stake, ένα δίκτυο επικυρωτών τοποθετεί αποτελεσματικά μια κατάθεση ασφαλείας 32 ETH σε ειδικούς λογαριασμούς στο δίκτυο, ως εγγύηση ότι θα ακολουθήσουν και θα εφαρμόσουν τους κανόνες του δικτύου. Το Ethereum 2.0 θα παραμείνει αποκεντρωμένο και όποιος θέλει να συμμετάσχει στο 32 ETH μπορεί να γίνει επικυρωτής (απαιτούνται τουλάχιστον 16.384 επικυρωτές με 524.288 Eth για να ξεκινήσει το Ethereum 2.0).

Για άτομα που κατέχουν ETH, το Proof of Stake σηματοδοτεί έναν πιο περιεκτικό τρόπο διατήρησης της ασφάλειας του δικτύου Ethereum 2.0 σε σύγκριση με το Proof of Work, μαζί με συγκριτικά υψηλές ανταμοιβές για τους συμμετέχοντες. Ωστόσο, για τον μέσο λάτρη της κρυπτογράφησης, το στοίχημα μπορεί να είναι περίπλοκο Ως εκ τούτου, πλατφόρμες όπως ανταλλαγές, κεφάλαια και πορτοφόλια που προσφέρουν στοιχήματα θα διαφοροποιηθούν από τους ανταγωνιστές τους, μειώνοντας τα εμπόδια συμμετοχής σε δίκτυα στοιχήματος.

«Μερικοί από τους κινδύνους που σχετίζονται με την εκτέλεση του δικού σας επικυρωτή περιλαμβάνουν κλοπή ή απώλεια κλειδιών ανάληψης, εσφαλμένη μεταφορά χρημάτων στη σύμβαση κατάθεσης Eth 2, και για να μην αναφέρουμε τις αποτυχίες σύνδεσης υλικού ή διαδικτύου που έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια ανταμοιβών επικυρωτή. Με το ConsenSys Codefi, τα κλειδιά επικύρωσης διατηρούνται σε ένα ασφαλές θησαυροφυλάκιο με δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής και θα υπάρχουν πολλά επίπεδα θυρωρών που επικυρώνουν συναλλαγές που εμποδίζουν τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Γνωρίζουμε τη σημασία της ενσωμάτωσης τόσων επικυρωτών στο Ethereum 2.0 και για αυτόν τον λόγο έχουν δημιουργήσει μια λύση με το κλειδί στο χέρι για να επιτρέψουν στα μεγάλα χρηματιστήρια και στα θεσμικά κρυπτονομίσματα να έχουν ένα πάντα ενεργό και αξιόπιστο σημείο πρόσβασης για να διακυβεύσουν το ETH που κατέχουν για τους πελάτες τους, “Είπε ο Tim Lowe, επικεφαλής προϊόντων της Codefi Staking. 

Πιλοτικό πρόγραμμα Codefi Staking

Οι Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport και Trustology είναι οι πρώτες εταιρείες που εντάχθηκαν στο Codefi Staking Pilot Program.


«Με το στοίχημα στο Binance, οι χρήστες μπορούν να λάβουν ανταμοιβές στοιχήματος χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν κόμβους ή να ανησυχούν για ελάχιστα ποσά στοιχήματος, χρονικά διαστήματα ή τυχόν αλιεύματα. Οι χρήστες αξίζουν τις ανταμοιβές που μπορούν να κερδίσουν τα κέρματά τους. Με την τελική κυκλοφορία του Ethereum 2.0, είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε το στοίχημα για όλους τους κατόχους ETH στο Binance », δήλωσε ο Changpeng Zhao (CZ), CEO της Binance.

«Η αναβάθμιση του Ethereum σε απόδειξη συμμετοχής θα είναι μια σημαντική στιγμή τόσο για το Ethereum όσο και για το οικοσύστημα Web 3.0. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ConsenSys καθώς υποστηρίζουν την τεχνολογική πρόοδο και η DARMA αντιμετωπίζει τον οικονομικό αντίκτυπο των κλειδωμένων περιουσιακών στοιχείων και των ανταμοιβών της ETH μέσω του staking-swaps και της εξασφάλισης », δήλωσε ο James Slazas, Διευθύνων Σύμβουλος της DARMA Capital.

Alex Batlin, «Πιστεύουμε ότι το ETH2.0 αντιπροσωπεύει μια βαθμιαία αλλαγή για την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, τόσο όσον αφορά την απόδοση όσο και την επεκτασιμότητα, που θα ηγηθεί της πολυαναμενόμενης μαζικής υιοθέτησης, μαζί με την ευκαιρία να κερδίσουμε ενδιαφέρον για την ETH μέσω στοιχήματος. Το ETH2.0 φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για ασφαλείς, αλλά ελαφρύτερες, γρήγορες λύσεις φύλαξης. Χάρη στο προσαρμοσμένο υλικολογισμικό HSM στο HSM, είμαστε σε θέση να ηγηθούμε της αγοράς προσφέροντας μια γρήγορη και επεκτάσιμη λύση πορτοφολιού φύλαξης τόσο για επενδυτές που θέλουν να συμμετάσχουν στο ETH2.0, όσο και για επικυρωτές που συμμετέχουν σε εργασίες στοιχηματισμού. “

Το ConsenSys Codefi προσφέρει ευέλικτες δυνατότητες και υπηρεσίες

Το Codefi Staking θα προσφέρει άμεση ενσωμάτωση API ή μια διεπαφή χρήστη με λευκή ετικέτα, και οι δύο παρέχουν λεπτομερείς μετρήσεις και αναφορές, διασφαλίζοντας παράλληλα τουλάχιστον 99% χρόνο λειτουργίας για επικυρωτές που επιβεβαιώνουν μπλοκ στο Ethereum 2.0. Και το σημαντικότερο, θα υπάρχει υποστήριξη 24/7 και μια επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. 

Το Codefi Staking χτίστηκε χρησιμοποιώντας PegaSys Teku, ο πελάτης Ethereum 2.0 που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην επόμενη εξέλιξη του δικτύου Ethereum. Το Teku, το οποίο γράφτηκε στην Java και συντηρείται από την ίδια ομάδα πίσω από το Hyperledger Besu, διευκολύνει την παροχή υπηρεσιών στοιχήματος σε επιχειρήσεις. Το Codefi Staking θα υποστηρίξει επίσης άλλους πελάτες Eth2 για να διατηρήσουν την ευελιξία και το 99% χρόνο λειτουργίας για επικυρωτές, καθώς οι φάσεις ανάπτυξης του Eth2. 

Πρόγραμμα Early Adopter 

Η Codefi δέχεται τους πελάτες της Early Adopter να συνεργαστούν πριν από την κυκλοφορία του Ethereum 2.0 Beacon Chain. Οι Early Adopters μένουν μπροστά από τον ανταγωνισμό με χαμηλό κίνδυνο, χαμηλό εμπόδιο στην είσοδο για να παρέχουν σχόλια σχετικά με την υπηρεσία, καθώς και να μάθουν απευθείας από ομάδες Eth2 που χτίζουν την επόμενη γενιά Ethereum και αρχίζουν να παίζουν το ETH. Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. 

#####

CodefiEthereum 2.0NewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map