ConsenSys Codefi για να ξεκινήσει μια αγορά Filecoin DeFi Bridge και Storage

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

HomeBlogCodefi Ενεργοποίηση

ConsenSys Codefi για να ξεκινήσει μια αγορά Filecoin DeFi Bridge και Storage

από τον James Beck 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιεύτηκε την 1η Οκτωβρίου 2020

Επιτραπέζια επιφάνεια εργασίας Ophelia 1

Το αποκεντρωμένο οικοσύστημα αποθήκευσης Filecoin θα ξεκινήσει το mainnet αυτό το μήνα με μια εφαρμογή αγοράς με Codefi Activate και ένα πρωτόκολλο δανεισμού που συνδέεται με το Ethereum

Ο αποκεντρωμένος χώρος αποθήκευσης είναι ένα κρίσιμο μέρος της αρχιτεκτονικής του Web 3.0. Ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα και φιλόδοξα έργα για την αμφισβήτηση του οικονομικού παραδείγματος και της αποθήκευσης των δεδομένων είναι Filecoin. Αυτό το δίκτυο peer-to-peer επιτρέπει ταχύτερη και φθηνότερη αποθήκευση δεδομένων, μειώνει την εξάρτηση από κεντρικούς διακομιστές και επιτρέπει ακόμη και την πρόσβαση στον Ιστό ενώ είστε εκτός σύνδεσης. Έμφυτη στο σχεδιασμό της Filecoin είναι μια αγορά για αποκεντρωμένη αποθήκευση.

Από πλατφόρμες δανεισμού και δανεισμού έως σταθερά νομίσματα και κωδικοποιημένα BTC, το αναπτυσσόμενο οικοσύστημα Ethereum Decentralized Finance (DeFi) ξεκίνησε ένα εκτεταμένο δίκτυο ολοκληρωμένων πρωτοκόλλων και χρηματοοικονομικών μέσων που αντιπροσωπεύουν πάνω από 11 δισεκατομμύρια δολάρια σε αξία. Το ConsenSys Codefi, το οποίο παρέχει προϊόντα tokenization, διαπραγμάτευση και συμμόρφωση για τον τομέα DeFi, έχει προσθέσει υποστήριξη για το Filecoin και θα χρησιμοποιήσει το Θέτω εις ενέργειαν πλατφόρμα για να καταλύσει την έναρξη του δικτύου Filecoin.

Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι για να δώσουμε την πρώτη ματιά του τρόπου με τον οποίο το Codefi Activate θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της υιοθέτησης του δικτύου Filecoin. Πρώτον, το Filecoin Storage θα επιτρέψει σε χρήστες με ανάγκες φιλοξενίας να βρουν τις καλύτερες τιμές αποθήκευσης από τους πιο αξιόπιστους ανθρακωρύχους. Δεύτερον, το Filecoin DeFi Bridge θα επιτρέψει στις αγορές ρευστού δανεισμού και δανεισμού της Filecoin στις ισχυρές αγορές DeFi της Ethereum να διασφαλίσει ότι υπάρχει επαρκής και υγρή παροχή Filecoin για χρήση στο δίκτυο Filecoin.

Πώς λειτουργεί το Filecoin

Στο δίκτυο Filecoin, οι χρήστες πληρώνουν τους ανθρακωρύχους αποθήκευσης για να αποθηκεύουν τα αρχεία τους. (Σημειώστε ότι το Filecoin είναι ένα συμπληρωματικό πρωτόκολλο για το IPFS. Η διαφορά είναι ότι το Filecoin ενθαρρύνει την αποθήκευση και ως εκ τούτου προσφέρει ισχυρότερες εγγυήσεις επιμονής.) Οι ανθρακωρύχοι αποθήκευσης στο Filecoin εκτελούν λογισμικό και υλικό για να αποθηκεύουν αρχεία για πελάτες και να αποζημιώνονται για αυτό στο εγγενές κρυπτογράφηση ( FIL). Το blockchain της Filecoin καταγράφει συναλλαγές για αποστολή και λήψη FIL, καθώς και αποδείξεις από τους ανθρακωρύχους αποθήκευσης ότι αποθηκεύουν τα αρχεία τους σωστά. Οι τυπικοί τύποι αρχείων περιλαμβάνουν δεδομένα αρχειοθέτησης – έτσι είναι μόνιμα για πάντα – και αποκεντρωμένες εφαρμογές ιστού.

Το mainnet Filecoin θα κυκλοφορήσει επίσημα στην εποχή 148.888, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί περίπου στις 15 Οκτωβρίου 2020. Το Codefi Activate θα προσφέρει δύο προϊόντα για να φέρει ουσιαστική χρηστικότητα στη δυναμική της πρώιμης αγοράς του κεντρικού δικτύου Filecoin. Αποθήκευση Filecoin, μια ισχυρή αγορά ανθρακωρύχων Filecoin, θα βοηθήσει τους ανθρακωρύχους να παρέχουν τις καλύτερες τιμές και τους πελάτες να αναζητήσουν τις καλύτερες τιμές από παρόχους δεδομένων. Κρίσιμο για τα πρώτα οικονομικά κίνητρα του δικτύου θα είναι το Filecoin DeFi Bridge μεταξύ της κρυπτογράφησης FIL της Filecoin και της Ethereum, η οποία θα επιτρέψει στους κατόχους της Filecoin να επισημάνουν το FIL τους σε πρωτόκολλα DeFi με βάση το Ethereum. Αυτά τα εργαλεία θα είναι προσβάσιμα για όλους μέσω διαισθητικών διεπαφών Codefi που συνδυάζουν πληροφορίες για τα στατιστικά στοιχεία και τα δεδομένα δικτύου της Filecoin με απρόσκοπτη ροή δανεισμού / δανεισμού FIL ή πραγματοποίησης συμφωνιών αποθήκευσης.


Αποθήκευση Filecoin

Μαζί με το DeFi Bridge, κυκλοφορεί το Codefi Activate Αποθήκευση Filecoin για την καλύτερη προβολή της αγοράς αποθήκευσης Filecoin, προσβάσιμη μέσω μιας εφαρμογής ιστού καθώς και ενός API. Ο στόχος είναι να γίνει απλή και διαφανής η ανακάλυψη τιμών για αποθήκευση στο δίκτυο Filecoin.

Η εφαρμογή Filecoin Storage θα αποτελείται από μια απλή αγορά με δυνατότητα αναζήτησης που επιτρέπει στους συμμετέχοντες στο οικοσύστημα να έχουν μια πλήρη εικόνα της αγοράς αποθήκευσης Filecoin και επιτρέπει στους πελάτες να φιλτράρουν, να ταξινομούν και να βρίσκουν τους καλύτερους ανθρακωρύχους για τις ανάγκες τους. Οι ανθρακωρύχοι Filecoin, οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες αποθήκευσης δεδομένων, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να ανακοινώσουν την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητά τους σε μια αγορά που περιηγείται από πελάτες, οι οποίοι συνεργάζονται με ανθρακωρύχους για την αποθήκευση και ανάκτηση δεδομένων μέσω συμφωνιών αποθήκευσης.

Και οι δύο εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες μέσω του Codefi Activate, μιας πλατφόρμας που διευκολύνει την έναρξη αποκεντρωμένων δικτύων και επιταχύνει τη συμμετοχή των χρηστών του δικτύου. Η αποστολή του είναι να εξαλείψει την πολυπλοκότητα της συμμετοχής σε αποκεντρωμένα δίκτυα διευκολύνοντας τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ χρηστών του δικτύου, ενεργοποιητών και δημιουργών. Ο πίνακας ελέγχου Ενεργοποίηση παρέχει στους χρήστες μια μακροοικονομική επισκόπηση του συγκεκριμένου δικτύου. Αυτός ο πίνακας ελέγχου διακρίνει και παρουσιάζει ζωντανές πληροφορίες δικτύου, ώστε ένας χρήστης να καταλάβει τι επόμενη ενέργεια θα κάνει με τα διακριτικά του.

Σελίδα προορισμού (Επιφάνεια εργασίας) .png

Γέφυρα DeFi

ο Filecoin DeFi Bridge συνδέει το Filecoin με το ακμάζον οικονομικό σύστημα DeFi στο Ethereum Mainnet. Επιτρέπει τη μετατροπή της κρυπτογράφησης Filecoin FIL σε ERC-20 tokenized FIL χρησιμοποιώντας μια γέφυρα διακριτικών που τροφοδοτείται από Πρωτόκολλο Ren. Μόλις βρεθούν στο Ethereum, οι κάτοχοι FIL και οι ανθρακωρύχοι μπορούν να καταθέσουν το FIL τους ως εγγύηση σε μια αγορά δανεισμού DeFi για να κερδίσουν τόκους ή να δανειστούν περισσότερα FIL για συμμετοχή σε δραστηριότητες εξόρυξης αποθήκευσης.

Όταν ξεκινήσει το mainnet Filecoin, η κυκλοφορία του FIL στην κυκλοφορία θα είναι αρχικά χαμηλή. Δεδομένου ότι οι χρήστες του δικτύου πρέπει να ποντάρουν το FIL για να εκτελέσουν τους ανθρακωρύχους αποθήκευσης, η διασφάλιση της παροχής υγρού FIL μέσω αυτών των αγορών δανεισμού είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για την ανάπτυξη της αγοράς αποθήκευσης και την προώθηση της χρήσης του δικτύου. Με την εισαγωγή της δυνατότητας των κατόχων FIL να δανείζουν και να δανείζονται το FIL τους μέσω της γέφυρας ERC-20, η τεράστια δεξαμενή ρευστότητας και οικονομικής δραστηριότητας στο Ethereum DeFi θα είναι διαθέσιμη στο οικοσύστημα Filecoin. Οι χρήστες DeFi που προέρχονται από Ethereum και ενδιαφέρονται να διαπραγματευτούν τυλιγμένο Filecoin και να επιταχύνουν την ανάπτυξη του δικτύου μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα Codefi για να καταθέσουν περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται σε ETH ως ασφάλεια, να δανειστούν FIL και να το μετατρέψουν σε εγγενές FIL για να αποθηκεύσουν δεδομένα ή να αλληλεπιδράσουν με το δίκτυο Filecoin.

Ophelia - Home - Desktop (1) .png

Μετάβαση στο Market με το Filecoin Mainnet

Η ομάδα της Codefi είναι ενθουσιασμένη που υποστηρίζει την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Mainnet στα μέσα Οκτωβρίου με τις δύο νέες προσφορές. Το Filecoin Storage θα κυκλοφορήσει ζωντανά με το Mainnet, ώστε οι ανθρακωρύχοι και οι χρήστες να αποκτήσουν ορατότητα στην αγορά αποθήκευσης αμέσως και το Filecoin DeFi Bridge θα είναι διαθέσιμο σύντομα αργότερα. Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις και για τα δύο προϊόντα τις επόμενες εβδομάδες και ετοιμαστείτε για το Filecoin Liftoff!

Εγγραφείτε για ενημερώσεις Codefi για ειδοποίηση όταν τα Filecoin Storage και Filecoin DeFi Bridge είναι έτοιμα για χρήση.

Εγγραφείτε Ανακοίνωση πελάτηDeFiFilecoinFilecoin DeFi BridgeFilecoin StorageNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map