Το ConsenSys Codefi εγκαινιάζει το Universal Token για περιουσιακά στοιχεία και πληρωμές

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕμπλοκήΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Αρχική ΣελίδαBlogCodefi

Το ConsenSys Codefi εγκαινιάζει το Universal Token για περιουσιακά στοιχεία και πληρωμές

από την Nicole Adarme 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2020

ramon salinero vEE00Hx5d0Q ξεμπλοκάρετε


Επέκταση των προτύπων Ethereum για κάλυψη ενός πολύ ευρύτερου εύρους περιπτώσεων χρήσης

Εγγραφείτε στο διαδικτυακό μας σεμινάριο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Universal Token

Το Ethereum blockchain έχει αναδειχθεί ως θεμέλιο για ένα αξιόπιστο ψηφιακό δίκτυο συναλλαγών που τροφοδοτεί νέες λύσεις σε όλο το εμπόριο και τη χρηματοδότηση. Κρίσιμη για αυτές τις νέες λύσεις είναι η διαδικασία της κωδικοποίησης στοιχείων, η οποία περιλαμβάνει τη μετατροπή περιουσιακών στοιχείων (ή των δικαιωμάτων / αξιώσεων πάνω από ένα στοιχείο) σε εγγενή ψηφιακή αναπαράσταση, “ένα διακριτικό”.

Το Tokenization είναι μία από τις βασικές καινοτομίες της τεχνολογίας Ethereum. Πολλά προϊόντα που βασίζονται σε blockchain βασίζονται σε μάρκες για τη μοντελοποίηση χρηματοοικονομικών μέσων, αντιπροσωπεύουν στοιχεία πραγματικού κόσμου ή δημιουργούν δομές κινήτρων που βελτιώνουν τον συντονισμό και τη διακυβέρνηση του δικτύου.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η ConsenSys κέρδισε δισεκατομμύρια δολάρια σε αξία μέσω μιας ποικιλίας τύπων περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των περιουσιακών στοιχείων που τροφοδοτούν νέα επιχειρηματικά σχέδια – όπως το χαρακτηριστικό απόδειξης χρήσης της Activate – και περιουσιακά στοιχεία που εκδίδονται από πιο καθιερωμένες βιομηχανίες – όπως η Mata Επενδυτικά μέσα σε κεφάλαια σε ακίνητα.

Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το Καθολικό κουπόνι για περιουσιακά στοιχεία και πληρωμές, ένα εντελώς νέο πρότυπο token που σχεδιάστηκε από την ConsenSys Codefi. Το Universal Token αναπτύχθηκε από τις ομάδες πίσω από τα πιο προηγμένα έργα tokenization της ConsenSys μετά από τρία χρόνια εκμάθησης blockchain. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί ένα πολύ ευρύτερο φάσμα περιπτώσεων χρήσης από τα υπάρχοντα πρότυπα διακριτικών και είναι σε θέση να αντιπροσωπεύει οποιοδήποτε στοιχείο ή μέσο πληρωμής στο blockchain Ethereum. Είναι συμβατό με τα υπάρχοντα πιο δημοφιλή πρότυπα Ethereum όπως τα πρότυπα fungible, non-fungible και hybrid tokens.

Screen Shot 2020-09-29 στις 10.33.13 π.μ.

Πώς φτάσαμε ως εδώ?

Για καθένα από τα έργα μας, η ομάδα Codefi αξιολογεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, τις διευθύνσιμες αγορές που θα επωφεληθούν από μια λύση, το ρυθμιστικό τοπίο και πώς άλλοι καινοτόμοι προσπαθούν να λύσουν αυτά τα ζητήματα (είτε με είτε χωρίς blockchain). Μόλις εντοπιστεί το κρίσιμο ζήτημα, μπορούμε να αποστάξουμε πολύπλοκες επιχειρηματικές διαδικασίες σε μοντέλα που βασίζονται σε blockchain και στη συνέχεια κωδικοποιούνται σε έξυπνες συμβάσεις.

Από την αρχή του πρώτου μας έργου διακριτικοποίησης, μάθαμε ότι οι διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης απαιτούν διαφορετικές λειτουργίες και συμπεριφορές διακριτικών:

  • Για τα ψηφιακά δίδυμα (ή αναπαραστάσεις στοιχείων πραγματικού κόσμου), πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οποιαδήποτε φυσική κίνηση θα συνδέεται απρόσκοπτα με τον ψηφιακό χώρο.

  • Για χρηματοοικονομικά μέσα, τα διακριτικά χρειάζονται τη δυνατότητα κράτησης ή μεταφοράς σύμφωνα με τους υπάρχοντες κανονισμούς και τις επιχειρηματικές ροές εργασίας.

  • Για τα περισσότερα στοιχεία, πρέπει να σκεφτούμε πώς να κάνουμε ιδιωτικά ορισμένα δεδομένα ή χαρακτηριστικά σε σχέση με ορισμένα μέλη του δικτύου. Πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των καθισμάτων.

  • Για περιπτώσεις αποκεντρωμένης χρήσης χρηματοδότησης, πρέπει να περιορίσουμε τον έλεγχο του εκδότη για το περιουσιακό στοιχείο, να αποκεντρώσουμε τη συμμόρφωση και να διασφαλίσουμε ότι το στοιχείο θα παραμείνει διαλειτουργικό με όλα τα άλλα πρωτόκολλα και έξυπνες συμβάσεις DeFi.

Όλες αυτές οι συγκεκριμένες συμπεριφορές δημιουργούν ενδιαφέρουσες τεχνικές προκλήσεις, ιδίως όσον αφορά τη διαλειτουργικότητα. Μια απάντηση θα μπορούσε να ήταν η αναδημιουργία ενός έξυπνου συμβολαίου για κάθε έργο και να το ελέγξατε κάθε φορά. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν πρακτικό, καθώς η έξυπνη δημιουργία συμβάσεων και ο έλεγχος απαιτούν σημαντικό χρόνο, χρήμα και πόρους προγραμματιστών. Αντ ‘αυτού, η ανάπτυξη ενός ενιαίου έξυπνου συμβολαίου που λειτουργεί για όλα τα είδη περιπτώσεων χρήσης και περιουσιακών στοιχείων ήταν η πιο αποτελεσματική, επεκτάσιμη και ασφαλής επιλογή.

Τα τελευταία τρία χρόνια, έχουμε προσαρμόσει, μετρήσει και βελτιώσει το ίδιο έξυπνο συμβόλαιο, ξανά και ξανά. Σήμερα είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ικανοποιήσει αποτελεσματικά τις περισσότερες απαιτήσεις τόσο σε κεντρικές όσο και σε αποκεντρωμένες περιπτώσεις χρηματοδότησης.

Επισκεφτείτε το Github Repo για το Universal Token

Μια εξέλιξη στα πρότυπα Token Ethereum

Με το Universal Token για περιουσιακά στοιχεία και πληρωμές:

  • Τα ιδρύματα μπορούν να διατηρήσουν τον πλήρη έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων που εκδίδουν. Αυτό είναι απαραίτητο για να παρακολουθείτε τις ταυτότητες των κατόχων διακριτικών, να αποτρέπετε την πρόσβαση συγκεκριμένων στοιχείων σε αποκλεισμένους φορείς και να διασφαλίζετε ότι οι μεταφορές συμμορφώνονται πάντα. Στο μέλλον, εάν αυτά τα ιδρύματα επιλέξουν να αλληλεπιδράσουν με πρωτόκολλα DeFi, θα μπορούν επίσης να αφαιρέσουν ή να αποκεντρώσουν αυτά τα στοιχεία ελέγχου και να επωφεληθούν από τη συνθεσιμότητα των δικτύων DeFi.

  • Οι επιχειρήσεις και οι προγραμματιστές έχουν την εξουσία να εκδίδουν οποιοδήποτε είδος περιουσιακού στοιχείου ή μέσου πληρωμής στο blockchain Ethereum, είτε πρόκειται για παράγωγο DeFi, δάνειο ή υποθήκη, CBDC λιανικής ή χονδρικής, τιμολόγιο ή απόδειξη αποθήκης, οποιοδήποτε είδος χρηματοοικονομικού μέσου ή ακόμη και συλλεκτικό ή περιουσιακό στοιχείο παιχνιδιού.

    Γράφτηκε από την ομάδα εμπειρογνωμόνων tokenization στο Codefi Assets

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Universal Token για περιουσιακά στοιχεία και πληρωμές μέσω του διαδικτυακού σεμιναρίου κατ ‘απαίτηση.

Παρακολουθήσετε τώρα

Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων Ανακοίνωση προϊόντος TokenizationUniversal TokenNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me