ConsenSys Ειδήσεις και ενημερώσεις προϊόντων στο Devcon 5 Osaka

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕξέτασηΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Δελτίο Τύπου HomeBlog

ConsenSys Ειδήσεις και ενημερώσεις προϊόντων στο Devcon 5 Osaka

Κατά την πέμπτη ετήσια συγκέντρωση προγραμματιστών, τεχνολόγων και ενθουσιωδών εταιρειών της Ethereum στο Devcon, το ConsenSys και οι εταιρείες χαρτοφυλακίου του, παρουσίασαν ενημερώσεις προϊόντων, βραβεία ConsenSys Grants και συνεργασίες. Από το ConsenSys 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσιεύτηκε στις 8 Οκτωβρίου 2019

devcon bg

Οζάκα, Ιαπωνία – Από την έναρξη του δικτύου Ethereum το 2014, Ντέβον Έχει χρησιμεύσει ως χώρος συνάντησης για χιλιάδες προγραμματιστές ανοιχτού κώδικα, σχεδιαστές, ερευνητές, διαχειριστές υποδομής, οργανωτές κοινότητας, οικονομολόγους και ενθουσιώδεις για να συζητήσουν μια νέα χρηματοοικονομική υποδομή και δεδομένα για τον Ιστό. 

Με την επικείμενη κυκλοφορία του Ethereum 2.0, χτίζονται νέοι τύποι προτύπων, προσθηκών, εργαλείων και επιχειρηματικών μοντέλων για την εξυπηρέτηση μιας ποικιλίας στρατηγικών κλιμάκωσης και νέων πρωτοκόλλων έξυπνων συμβάσεων. 

Πολλά από τα προϊόντα, τις πρωτοβουλίες και τις εταιρείες χαρτοφυλακίου της ConsenSys ήρθαν στην Οζάκα για να μοιραστούν τις ενημερώσεις όλη την εβδομάδα.

Παρουσιάσεις προϊόντων και νέες δυνατότητες 

 • ConsenSys Product Suite Forms Software-as-a-Service Freemium Models 
 • Σύστημα προσθηκών MetaMask 
 • Κυκλοφορεί το Japan Bounties Network 
 • Το Kaleido επιλύει το βασικό εμπόδιο στην υιοθέτηση blockchain για επιχειρήσεις με την έναρξη της εγγενούς διαχείρισης έξυπνων συμβάσεων και τη συνεργασία με το MythX 

Πρότυπα εργασίας και υποστήριξη λογισμικού ανοιχτού κώδικα 

 • Παρότρυνση για δράση Joseph Lubin DevCon: OneMillionDevs.com 
 • Το ConsenSys Grants Funds 11 έργα για 155.000 $ 
 • Το Enterprise Ethereum Alliance (EEA) κυκλοφορεί νέες προδιαγραφές πελατών, φιλοξενεί το πρώτο Mainnet Meetup

_____________________________________________________________________________

Το ConsenSys Product Suite προσφέρει μοντέλα Freemium λογισμικού ως υπηρεσία

Το τρίτο τρίμηνο του 2019, τα προϊόντα που ανήκουν στην ConsenSys, ανακοίνωσαν νέα μοντέλα Software-as-a-Service για βελτιωμένες συμφωνίες σε επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και για την κάλυψη των απαιτήσεων μιας ώριμης αγοράς για υποδομές, ανάλυση και εργαλεία προγραμματιστών Ethereum. 

Καθώς η αγορά για υπηρεσίες και εργαλεία πλούσια σε χαρακτηριστικά στο Ethereum έχει προχωρήσει, έτσι έχουν και οι ανάγκες των πελατών. Infura, Μύθος και Αλέθιο, ξεκίνησε συνδρομητικές υπηρεσίες για την υποστήριξη μιας σειράς προσφορών – από τη χρήση για αρχάριους σε επίπεδο επιχειρήσεων, μερικές από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες ασφάλειας και υποδομής στο Ethereum Network με υποδομή, ανάλυση δεδομένων και λογισμικό ελέγχου ασφάλειας.


 • Στις 17 Ιουλίου, πάροχος υποδομής Ethereum Infura ξεκίνησε το Infura +, μια premium συνδρομητική υπηρεσία για το Ethereum API της Infura, παρέχοντας βελτιωμένη υποστήριξη υποδομής Ethereum για εφαρμογές όλων των μεγεθών. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν κλιμακωτές επιλογές υπηρεσίας– Πυρήνας, προγραμματιστής, ομάδα και ανάπτυξη – για να επιτρέψουν το σωστό μέγεθος για να φέρουν το έργο τους με βάση το Ethereum από την απόδειξη της ιδέας στην παγκόσμια παραγωγή.
 • Μύθος, η κορυφαία υπηρεσία ανάλυσης ασφάλειας για έξυπνα συμβόλαια Ethereum ξεκίνησε το MythX Pro σήμερα. Τώρα, οι χρήστες του MythX εντοπίζουν ένα πλήρες εύρος ευπάθειας έξυπνων συμβάσεων και βοηθούν στην αποφυγή παραβιάσεων ασφάλειας – με μια διαφανή και εύχρηστη συνδρομητική υπηρεσία DAI-stablecoin μέσω Πληρωμές Daisy
 • Στις 20 Ιουνίου 2019, ο Alethio ανακοίνωσε το Alethio API PRO  ως άμεσος τρόπος για τους προγραμματιστές να αποκτήσουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε ευρετηριασμένα, συνθετικά, on-chain δεδομένα Ethereum με ισχυρό και αξιόπιστο τρόπο. Το API του Alethio επιλύει το πρόβλημα κατακερματισμού των δεδομένων του Ethereum, το οποίο εμποδίζει πολλούς χρήστες του mainnet να έχουν αξιόπιστη και καθαρή πρόσβαση σε δεδομένα που βασίζονται σε blockchain. 

Πλήρες δελτίο τύπου

_____________________________________________________________________________

Σύστημα προσθηκών MetaMask

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το MetaMask βοήθησε μια μεγάλη κοινότητα προγραμματιστών Web3 να εισάγει ένα νέο πρότυπο υπολογιστών – όπου οι χρήστες ελέγχουν τους δικούς τους λογαριασμούς και όπου οι λογαριασμοί ελέγχουν τα δικά τους χρήματα. 

Η επέκταση MetaMask για προγράμματα περιήγησης έφερε το Ethereum σε κανονικές εφαρμογές ιστού, αλλά νέες επεκτάσεις είναι απαραίτητες για νέους τύπους στρατηγικών κλιμάκωσης και έξυπνα πρωτόκολλα συμβολαίων – πολλά από τα οποία απαιτούν αλληλεπίδραση με λογαριασμό χρήστη και εκτέλεση μόνιμου σεναρίου εκ μέρους του χρήστη για παρακολούθηση της κατάστασης ή συναλλαγές πριν από την επεξεργασία. Αντί να αποφασίσει ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να κυκλοφορήσουν, το MetaMask δημιούργησε ένα σύστημα πρόσθετων χωρίς άδεια. 

Το MetaMask Plugin είναι ένα σενάριο, που συνήθως εξυπηρετείται μέσω ENS και IPFS, προσθέτει λειτουργικότητα στο MetaMask και όλα είναι δυνατά με το νέο μας σύστημα δικαιωμάτων.

 • auditAddress Το API plugin μπορεί να προσθέσει προειδοποιήσεις ή εγκρίσεις λογαριασμών όπου το εμφανίζει το MetaMask για να εξασφαλίσει έξυπνη ασφάλεια συμβολαίου.
 • Το API προσθήκης resolName σημαίνει ότι το MetaMask δεν θα υπαγορεύσει σε ποια συστήματα ονομάτων μπορεί να εγγραφεί ένας χρήστης για Αποκεντρωμένα Συστήματα Ονομάτων (DNS).
 • Μια σειρά από API προσθηκών για λύσεις κλιμάκωσης Layer 2 που βοηθούν τους dapps να αναπτύξουν αποκεντρωμένες συμφωνίες εκτός της κύριας αλυσίδας Ethereum.
 • ShareAPI διευκολύνει κάθε δημιουργό προσθήκης να δημιουργήσει το δικό του API για τους ιστότοπους που επισκέπτεται ένας χρήστης, είτε πρόκειται για ένα απλό API τύπου RPC είτε για ένα προηγμένο API βάσει συμβάντων.
 • Δείγμα προσθηκών για προγραμματιστές που θα μελετήσουν για να ξεκινήσουν, συμπεριλαμβανομένων των προσθηκών IPFS, Starkware και Blocknative. Μπορείτε να δείτε περισσότερα δείγματα εδώ.

_____________________________________________________________________________

Κυκλοφορεί το Japan Bounties Network 

Για το DevCon 5 στην Οζάκα, το Bounties Network δημιούργησε έναν ειδικό εξερευνητή – διαθέσιμο στα Ιαπωνικά – για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο για να δημιουργούν και να εκπληρώνουν εύκολα τα bounties. Από το να αποδείξετε ότι το κάνετε «μεγάλο» και να συνδεθείτε σε περίπτερα καραόκε, έως την επίλυση σφαλμάτων ασφαλείας για το Kickback, το japan.bounties.network είναι το μέρος για να αλληλεπιδράτε στο Ethereum κατά τη διάρκεια του DevCon. Ως μια πλατφόρμα διαθέσιμη σε προγράμματα περιήγησης Web3 για την κοινότητα να έρθει μαζί και να αλληλεπιδράσει, το δίκτυο Ιαπωνίας Bounties είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς εξελίσσονται οι τοπικές και διεθνείς κοινότητες μέσω ανιχνεύσιμων ανταλλαγών αξίας.

Τσέκαρέ το: https://japan.bounties.network/

_____________________________________________________________________________

Το Kaleido επιλύει το βασικό εμπόδιο στην υιοθέτηση blockchain για επιχειρήσεις με την έναρξη της εγγενούς διαχείρισης έξυπνων συμβάσεων και τη συνεργασία με το MythX

Στο DevCon 5, η Kaleido ανακοίνωσε την προσθήκη της εταιρικής έξυπνης διαχείρισης συμβολαίων ως εγγενές στοιχείο στην πλατφόρμα Kaleido. Η διαχείριση έξυπνων συμβάσεων, που περιέχουν κοινή επιχειρηματική λογική μεταξύ εταιρειών, είναι ένα δύσκολο εμπόδιο για τη διαχείριση των κοινοπραξιών blockchain. Το Kaleido δίνει τώρα μια επιλογή «ανάπτυξης επιχείρησης» για συμβόλαια με ενσωματωμένη διαχείριση, ροή εργασίας, έκδοση, ασφάλεια και τείχος προστασίας. Η δυνατότητα υποστηρίζει επίσης το Truffle και είναι ενσωματωμένο στο Github. 

Για πρώτη φορά σε ένα δίκτυο που βασίζεται στο Ethereum, οι χρήστες μπορούν πλέον να επαληθεύουν και να ελέγχουν ποιες γραμμές κώδικα εκτελέστηκαν για κάθε συναλλαγή. Σε συνδυασμό με τη συνεργασία της Kaleido με τη MythX για τη νέα προσθήκη των έξυπνων τεχνικών ανάλυσης συμβολαίων του MythX, οι επιχειρήσεις έχουν πλέον την απλή λύση με το κουμπί για έξυπνη διαχείριση συμβάσεων, ανάπτυξη και ανάλυση. Καλέιντο, το Blockchain Business Cloud για σύγχρονα επιχειρηματικά δίκτυα, προσφέρει μια πλατφόρμα blockchain πλήρους στοίβας που βασίζεται στο Enterprise Ethereum.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

_____________________________________________________________________________

Παρότρυνση για δράση Joseph Lubin DevCon: OneMillionDevs.com

Κατά την κύρια ομιλία του στο DevCon 5, Ο Joseph Lubin ανακοίνωσε μια παρότρυνση για δράση για την οικοδόμηση της κοινότητας προγραμματιστών Ethereum και ξεκίνησε μια πρωτοβουλία οικοσυστήματος για να εμπνεύσει ένα εκατομμύριο προγραμματιστές blockchain, τεχνολόγους και χάκερ για να δουν πώς μπορούν να εφαρμοστούν οι δεξιότητές τους στη σύνταξη έξυπνων συμβάσεων και στην ανάπτυξη εφαρμογών στο δίκτυο Ethereum. 

Υπάρχουν περίπου 24 εκατομμύρια προγραμματιστές λογισμικού παγκοσμίως, αλλά ο αριθμός των προγραμματιστών blockchain είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες – με τον υψηλότερο αριθμό να αναπτύσσεται στο Ethereum. Καθώς βελτιώνονται τα εργαλεία, η τεκμηρίωση, οι βιβλιοθήκες και οι onramps, ο Lubin προκαλεί στην κοινότητα να παραπέμψει νέους προγραμματιστές και να αυξήσει το μυαλό των προγραμματιστών του Ethereum σε ένα εκατομμύριο τον επόμενο χρόνο.

_____________________________________________________________________________

Η ConsenSys Grants διανέμει 175.000 $ στο δεύτερο κύμα της

Στο DevCon 4 το 2018, ο Joseph Lubin ανακοίνωσε ένα ταμείο επιχορήγησης 500.000 $ που θα διανεμηθεί σε έργα δημιουργίας λογισμικού ανοιχτού κώδικα για την επίλυση τεχνικών ζητημάτων στο δίκτυο Ethereum. Από την έναρξή του, το πρόγραμμα ConsenSys Grants έχει χρηματοδοτήσει 15 έργα με συνολικά $ 330.000. Σήμερα, το πρόγραμμα ConsenSys Grants ανακοίνωσε το δεύτερο κύμα επιδοτούμενων για χρηματοδότηση. 

 1. Ασφάλεια:

 

 1. Φάρος: Ένας πελάτης Ethereum Serenity με επίκεντρο την ασφάλεια απένειμε μια επιχορήγηση 25.000 $ για να συνεχίσει το θαυμάσιο έργο του ως απόδειξη της συμμετοχής.
 • Υποδομή: 
  1. Zeropool: Πλήρως ανώνυμες και μη ανιχνεύσιμες συναλλαγές στο Ethereum που υποστηρίζουν πολλαπλά μάρκες ERC20, αιθέρες και ανώνυμα ατομικά swaps – 25.000 $
  2. ΠΙΣΑ: Πραγματική επεκτασιμότητα της κρυπτογράφησης, μειώνοντας την υπόθεση, το 99% των συναλλαγών μπορεί να παραμείνει τοπικό μεταξύ των μερών αντί του παγκόσμιου δικτύου – 25.000 $
  3. Τίλερ: Ένα αποκεντρωμένο μαντείο που παρέχει μια αποτελεσματική, χωρίς εμπιστοσύνη και αποκεντρωμένη εναλλακτική λύση για δεδομένα εκτός αλυσίδας – 25.000 $
  4. DappNode: Ένα αποκεντρωμένο δίκτυο κόμβων προσωπικής ιδιοκτησίας με και φιλική προς το χρήστη διεπαφή – 25.000 $
  5. InfrastructureUsability και Dev Tooling
   1. Αλίκη: Εφαρμογή για κινητά για εύκολη κατασκευή εγγενών εφαρμογών για κινητά – 25.000 $
   2. Ether.js: Μια πλήρης βιβλιοθήκη Ethereum JavaScript για την κατασκευή πορτοφολιών, πλαισίων και εργαλείων, με έμφαση στην ασφάλεια, τη συμπαγή και την απλότητα – 25.000 $
   3. Η ConsenSys Grants χρηματοδοτεί έργα ανοιχτού κώδικα που ωφελούν το μεγαλύτερο οικοσύστημα Ethereum. Τα έργα που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν κρίσιμους τομείς όπως βασική υποδομή, βελτιωμένα εργαλεία προγραμματιστών και UX, ασφάλεια και πρόσβαση στη γνώση για προγραμματιστές, χρήστες και κοινωνικές επιπτώσεις. Το ConsenSys Grants Wave 3 είναι πλέον ανοιχτό για αιτήσεις και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο EthDenver τον Φεβρουάριο του 2020. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι στις 14 Ιανουαρίου 2020. 

    _____________________________________________________________________________

    Το Enterprise Ethereum Alliance (EEA) κυκλοφορεί νέες προδιαγραφές πελατών, φιλοξενεί το πρώτο Mainnet Meetup

    ο Enterprise Ethereum Alliance (ΕΟΧ), έναν οργανισμό βιομηχανίας υπό την ηγεσία των μελών που εκπροσωπείται από εκατοντάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο Σήμερα κυκλοφόρησαν δύο νέες προδιαγραφές, διαθέσιμες για λήψη εδώ.

    Ο ΕΟΠ θα πραγματοποιήσει επίσης την πρώτη συνάντησή του στο Mainnet για μια διαδραστική συζήτηση σε θέματα όπως το απόρρητο, η διεκπεραίωση συναλλαγών και οι νομικές απαιτήσεις για τις βιομηχανίες και τις επιχειρήσεις που πρέπει να αξιοποιήσουν στο έπακρο το Ethereum. Ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας του ΕΟΧ Mainnet John Wolpert, ανώτερος εκτελεστικός υπάλληλος του ConsenSys Web3Studio, ηγήθηκε της συζήτησης. 

    Πλήρης κυκλοφορία

    _____________________________________________________________________________

    Σχετικά με το ConsenSys:

    Το ConsenSys μετατρέπει την παρούσα ψηφιακή αρχιτεκτονική μας σε ένα πιο ανοιχτό, χωρίς αποκλεισμούς και ασφαλές Διαδίκτυο αξίας, που συνήθως ονομάζεται Web3. Με μια πιο αξιόπιστη αρχιτεκτονική Διαδικτύου, βοηθάμε άτομα, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις να ξεκλειδώσουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα και αξία, να κερδίσουν αποτελεσματικότητα μέσω μιας κοινόχρηστης υποδομής πληροφορικής και να χρησιμοποιήσουν προηγμένες κρυπτογραφικές μεθόδους για την προστασία των ιδιωτικών δεδομένων χρηστών. Μέσω της μοναδικής παγκόσμιας επιχείρησής μας, που αποτελείται από ένα ταμείο επιχειρηματικών συμμετοχών και ένα εκκολαπτήριο εκκίνησης, το σκέλος συμβούλων Enterprise Ethereum και μια εκπαιδευτική Ακαδημία, το ConsenSys χτίζει για το αποκεντρωμένο μέλλον.

    Επαφές πολυμέσων: [προστατευμένο μέσω email]

    Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

    Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

    Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

    Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

    Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

    Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

    Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

    Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

    Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

    Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

    Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

    Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map