Πείτε Γεια σας στο ConsenSys Discord

blog 1ΕιδήσειςΑναπτυσσόμενοιΕμπλοκήΕπεξήγηση BlockchainΕκδηλώσεις και ΣυνέδριαΠατήστεΕνημερωτικά δελτία

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

ΑρχικήBlogNews

Πείτε Γεια σας στο ConsenSys Discord

Μεταβείτε στον νέο μας διακομιστή και δημιουργήστε μαζί με τις κορυφαίες ομάδες στο οικοσύστημα Ethereum. από τον Billy Luedtke 14 Ιουλίου 2020 Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2020

Εγγραφείτε στο DiscenSys Discord

TLDR: Εγγραφείτε στο ConsenSys Discord. Αυτό είναι το τελευταίο βήμα στο ταξίδι μας για να γκρεμίσουμε τα τείχη μας και να συνεργαστούμε πιο στενά με όλους εσάς για να συνεχίσετε να προωθείτε το Ethereum και τον αποκεντρωμένο ιστό.

consensys plexus εικονίδιο γύρο Γίνετε μέλος του ολοκαίνουργιου διακομιστή Discord Αλμα

Υπάρχει κάτι μαγικό που συμβαίνει στα εσωτερικά κανάλια του ConsenSys. Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην εταιρεία:

  • Είναι κάποιος που εργάζεται στο X?
  • Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το Υ?
  • Ποια είναι η κατάσταση του Ζ?

Ενσωματώσεις πορτοφολιών, κρατικά κανάλια, κοστούμια για Devcon, έρευνα Eth 2.0 Phase 2, αρχιτεκτονικές για ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας, απόδοση κυκλώματος μηδενικής γνώσης – οτιδήποτε άλλο. Και, χωρίς αποτυχία, κάποιος θα μιλήσει. Σήμερα, θέλουμε να επεκτείνουμε την αγορά και το ψυγείο ConsenSys σε εσάς.

Είμαστε Dev Rel

Το ConsenSys έχει περάσει από βαθιές αλλαγές κατά τα τελευταία χρόνια. Πριν από λίγους μήνες, μια νέα ομάδα δημιουργήθηκε μέσα στην εταιρεία μας – ένα ετερόκλητο, πλήρωμα skunkworks των προγραμματιστών, τεχνικοί εκπαιδευτές και σχεδιαστές προϊόντων. Η αποστολή μας: να διευκολύνουμε τις στιγμές Ethereum “aha” για τον πληθυσμό προγραμματιστών εκτός Web3 γενικότερα. Δείξτε στους προγραμματιστές όλα τα καταπληκτικά πράγματα που μπορούν να κάνουν με το Ethereum και, στη συνέχεια, βοηθήστε τους στο ταξίδι τους προς την πραγματοποίηση των προϊόντων τους. Κατανοήστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες της κοινότητας και επικοινωνήστε αυτές τις ανάγκες στις ομάδες προϊόντων μας – έτσι ώστε εμείς ως οργανισμός να μπορούμε να εξυπηρετούμε καλύτερα τον χώρο Ethereum. Συνδέστε τις κουκίδες του οικοσυστήματος Ethereum, βεβαιωθείτε ότι όλοι γνωρίζουν τι κάνουν όλοι οι άλλοι, μιλώντας με τους ανθρώπους με τους οποίους πρέπει να μιλούν και συνεργάζονται με τα άτομα με τα οποία πρέπει να συνεργάζονται.

Αναγνωρίσαμε ότι η υποστήριξη όλων αυτών ήταν ένα ενιαίο δόγμα: δημιουργία στενότερων σχέσεων με προγραμματιστές. Ως εκ τούτου, η ομάδα μας ονομάστηκε κατάλληλα, “Σχέσεις προγραμματιστών”.

Σχέσεις προγραμματιστών ConsenSysΑυτοί είμαστε εμείς.

Καλλιέργεια του οικοσυστήματος Ethereum


Καθώς ελέγξαμε τις σχέσεις μας με τους devs, τόσο στον χώρο του Ethereum όσο και πέραν αυτού, διαπιστώσαμε ότι, βιαστικά, για να καλύψουμε σημαντικό ρόλο στη στήριξη του οικοσυστήματος από νωρίς, εμείς (ConsenSys) είχαμε κλείσει κάπως. Κατά τη διάρκεια του οι δραστηριότητές μας ως στούντιο παραγωγής επιχειρήσεων, οι πόρτες του ConsenSys (φυσικά (οι πόρτες του γραφείου μας), ψηφιακά (το ConsenSys Slack) και εικονικά (το μυαλό και η καρδιά μας)) ήταν ανοιχτές σε κυριολεκτικά οποιονδήποτε και σε όλους που χτίζουν πάνω / με το Ethereum. Όλοι καλωσόρισαν ως συνεργάτες στην προσπάθεια να αποκτήσουν έναν καλύτερο, αποκεντρωμένο ιστό.

Ωστόσο, είδαμε ότι το ConsenSys είχε αρχίσει να στρέφει μια διαφορετική πορεία – προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης προϊόντων και πρωτοκόλλων. Και αυτό που κάποτε αποτελούσε ένα σύμπλεγμα ατόμων, ιδεών, έργων και κοινοτήτων χωρίς σύνορα που βοήθησαν να δώσουν στην Ethereum το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ανοιχτής καινοτομίας είχε αρχίσει να κινείται περισσότερο προς την κατεύθυνση μιας ελαφρώς πιο παραδοσιακής εταιρείας προϊόντων λογισμικού. Με μια έννοια είχαμε πάρει κάποια χαρακτηριστικά ενός περιφραγμένου κήπου – το ίδιο πράγμα που πολεμούσαμε.

Περιφραγμένος κήπος = κακόςΝαι, αυτός ο περιφραγμένος κήπος μπορεί να φαίνεται όμορφος, αλλά ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑ τοίχο = κακό

Καταλήξαμε επίσης στο συμπέρασμα ότι αυτό δεν ήταν καθόλου σκόπιμο εκ μέρους μας – μόλις πιάσαμε πολύ, και σε αυτόν τον κατακλυσμό δραστηριότητας, βρεθήκαμε να σκουπίζουμε προς τα κάτω και να μην έρθουμε σε επαφή με τους ανθρώπους στους οποίους έπρεπε να είμαστε πιο κοντά. 

Το ConsenSys βοηθά στην οικοδόμηση των θεμελίων του οικοσυστήματος Ethereum.Είμαστε εμείς, βοηθώντας να οικοδομήσουμε τα θεμέλια του οικοσυστήματος Ethereum (να μην συγχέεται με το Ίδρυμα Ethereum). Επίσης, δεν είμαστε εμείς. Είναι απλώς μια τυχαία εικόνα ορισμένων κατασκευαστών.

Για αναφορά – από την πρώτη ημέρα, η ConsenSys αναζήτησε τους καλύτερους και λαμπρότερους τεχνολόγους και επιχειρηματίες για να διερευνήσει τον χώρο λύσης ευρέως για να καθορίσει επαναληπτικά και να τελειοποιήσει τις ολοένα και πιο εξελιγμένες ενσαρκώσεις των πτυχών του οικοσυστήματος Ethereum. Το 2014, όταν σχηματίστηκε το ConsenSys, η υποδομή δεν υπήρχε ακόμη για να υποστηρίξει την ακμάζουσα κοινότητα ανοιχτής καινοτομίας που έχουμε σήμερα. Χρειαζόμασταν τα εργαλεία για να μπορέσουμε να χτίσουμε το μέλλον.

Λοιπόν, δουλέψαμε.

Χτίσαμε MetaMask. Και Infura. Και Υτανο. Και Gitcoin. Και Hyperledger Besu– ο τρίτος πελάτης Ethereum που είχαμε μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη. Και άρχισε να ελέγχει έξυπνα συμβόλαια. Και βοήθησε στη δημιουργία του ΕΟΧ. Και διακριτικά έργα, δίκτυα και στοιχεία. Και άρχισε να συνεργάζεται με επιχειρήσεις για να τις εκπαιδεύσει και να τις καθοδηγήσει στην πορεία του νέου αποκεντρωμένου, ψηφιακού κόσμου.

Χτίσαμε ένα πρόγραμμα επιχορηγήσεων και ένα θερμοκοιτίδα και μια ομάδα ψηφιακής ταυτότητας και το ConsenSys Academy και το Δίκτυο BUIDL και μια ανοιχτή πλατφόρμα επενδύσεων. Εξερευνήσαμε το Μέλλον της Εργασίας. Ξεκινήσαμε ένα από τα πιο φιλοσοφικά, ανοιχτά μυαλά και μελλοντικά συνέδρια στο οικοσύστημα (Αιθέριος). Δημιουργούμε πελάτες Ethereum επόμενης γενιάς. Πραγματοποιήσαμε έρευνα κρατικών καναλιών και έρευνα κλιμάκωσης επιπέδου 2 και έρευνα Eth1.X. Και έτσι, πολύ περισσότερο.

επισκόπηση του consensysΜια γρήγορη ματιά σε κάποιες από τις δραστηριότητές μας (και αυτό ήταν ~ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΡΑ). Πηγή: «Κατανόηση μιας από τις πιο σημαντικές εταιρείες στο Crypto»

Και εδώ είμαστε σήμερα. 

Βρήκαμε τη βάση μας.

Το Ethereum αναπτύσσεται και ευημερεί όπως ποτέ άλλοτε.

Η καινοτομία συμβαίνει σε ένα γελοία ταχύτητα

Κάθε μέρα, υπάρχει ένα άλλο απίστευτο έργο, ξεκινώντας ένα άλλο απίστευτο πράγμα.

Φαίνεται ότι το Ethereum έχει ωριμάσει στο σημείο που βρίσκεται στο βάθος να επιφέρει πραγματικές, συστημικές αλλαγές.

ethereum defi οικοσύστημα 1Yo επιβραδύνετε το Ethereum !! (j / k όχι). Επίσης, είναι από τις 17 Δεκεμβρίου 2019, οπότε πιθανώς υπάρχουν ~ 9000 + περισσότερα έργα που δεν αναφέρονται εδώ.

Ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία

Και έτσι, με το πόδι μας κάτω από εμάς, εμείς στο ConsenSys έχουμε επιτέλους ένα χώρο αναπνοής για να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Για να αξιολογήσουμε πού βρισκόμαστε και πού θέλουμε να πάμε. Σε αυτόν τον προβληματισμό, συνειδητοποιήσαμε ότι πρέπει να κάνουμε μια καλύτερη δουλειά, ζώντας τις ίδιες αξίες που καθοδηγούν τη μηχανική μας – ότι πρέπει να είμαστε πιο ανοιχτοί, διαφανείς και «πλέγμα» με το οικοσύστημα γενικότερα. (“Meshy” είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται εσωτερικά για να περιγράψει τον πολιτισμό ConsenSys – δείτε επίσης: Mesh, Meshian, et al). 

Αλλά έχουμε επίσης συνειδητοποιήσει ότι, ως κοινότητα Ethereum, όλοι πρέπει να είμαστε καλύτεροι για την ανταλλαγή πληροφοριών. ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να επιτρέψουμε στην πρόοδό μας να ξεφύγει από τους θαλάμους και τα σιλό μας. Χρειαζόμαστε τα λαμπρά μυαλά και τις φωνές του οικοσυστήματος μας να ακουστούν και να τους δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τα άλλα λαμπρά μυαλά γύρω τους – τα οποία είναι συχνά τόσο κοντά, αλλά τόσο αποσυνδεδεμένα.

Έτσι, το πρώτο μας βήμα σε αυτό το μονοπάτι είναι μια δημόσια συνομιλία. Η διαφωνία ConsenSys. Ελπίζουμε πραγματικά ότι αυτός ο διακομιστής – αν και ένα πολύ μικρό κομμάτι του παζλ – αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε γενικά με την κοινότητα. Ελπίζουμε να συμμετάσχετε σε αυτό το ταξίδι ως συνεργάτες.

Η ευκαιρία στο οικοσύστημα Ethereum δεν είναι περιορισμένη. Είναι μια βαθιά ιδέα όταν το σκέφτεστε πραγματικά. Όσο περισσότερο χτίζουμε, τόσο περισσότερο μπορούμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε. Γιατί λοιπόν να μην χτίσουμε μαζί?

Το Mesh είναι κάτι περισσότερο από το ConsenSys – όλοι μας.

Εγγραφείτε στο DiscenSys Discord

Ας προωθήσουμε το Ethereum και τον αποκεντρωμένο ιστό – μαζί. Hyperledger BesuInfuraMetaMaskNewsletterΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τις τελευταίες ειδήσεις Ethereum, εταιρικές λύσεις, πόρους προγραμματιστών και πολλά άλλα. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αποκλειστικό περιεχόμενοΈκθεση Ethereum Q3 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q3 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFiΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση Ethereum Q2 2020 DeFi

Έκθεση Ethereum 2 0 Staking EcosystemΚανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έκθεση σχετικά με το οικολογικό σύστημα Ethereum 2.0

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα BlockchainΟδηγός

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά δίκτυα Blockchain

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν BlockchainΔιαδικτυακό σεμινάριο

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο προϊόν Blockchain

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματοςΛευκό χαρτί

Κεντρικές τράπεζες και το μέλλον του χρήματος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map